📆 به مناسبت ۵مرداد سالروز پیروزی غرور آفرین عملیات #مرصاد
طرّاح بستن تنگه مرصاد(چهار زِبَر) در عمليّات مرصاد کدام شهيد بود!؟
✅شهيد رضا نادري در روز ميلاد امام رضا(ع) در شاهرود به دنيا آمد و به همين دليل نامش شد رضا.
💐مادر، قبل از تولد ديده بود كه حضرات معصومين بالاي سرش آمده اند و مژده تولّد اين نوزاد را به او داده اند. براي همين بسيار اين پسر را دوست داشت.
در مدرسه جزو نوابغ بود. در تحصيل و تهذيب و ورزش از همه جلوتر بود.
در جبهه نيز كارهاي او فوق العاده بود. بچه هاي اطلاعات عمليات اين موضوع را به خوبي تأييد مي كنند. طرحهاي او در شلمچه بسيار عجيب بود. دشمن را گمراه مي كرد ... مسئول تيم شناسايي و اطّلاعات تيپ قائم(عج الله) بود.
📖دلنوشته هاي او شاهكار ادبي است. آخرين متن خود را براي عيد قربان سال ۱۳۶۷ نوشت! همان روزي كه قرباني حضرت حق شد.
در عمليات مرصاد كاري كرد كه تحسين شهيد صيّاد را نيز در برداشت. شهيد رضا نادري اولين كسي بود كه تنگه مرصاد را بست و منافقين را غافلگير كرد. از همان نقطه هم به سوي آسمان پرواز كرد.
🔆شهيد رضا نادري آخرين جمله وصيّت نامه را براي سنگ قبرش نوشته بود:
«اي برادر به كجا مي روي، كمي درنگ كن! آيا با كمي گريه و خواندن يك فاتحه بر مزار من و امثال من، مسئوليتي را كه ما با رفتن خود بر دوش تو گذاشته ايم فراموش خواهي كرد يانه!؟
ما نظاره مي كنيم كه تو چه خواهي كرد!!»
🌹 در سالروز شهادت، شادي روح پاکش صلوات!
📙برگرفته از کتاب کمی درنگ کن. اثر گروه شهيد ابراهيم هادي
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
✨✨✨✨✨
@Howzehbagherolum_ghods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖 روایت معتبر حجت الاسلام عالی از امام باقر(ع) در مورد انقلاب اسلامی ایران و اتصالش به ظهور امام زمان(عج)
#استاد_عالی
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غدیر
#بیعت_با_موعود
🌹امام رضاعلیهالسلام :
در عالم روزی بالاتر از غدیر خلق شده؟؟!!!
لا ولله لا ولله لا ولله...سه بار قسم یاد کردند.
🎤حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد
بعد از ظهور هم جهنم داریم.mp3
722.6K
⁉️آیا بعد از ظهور با وجود نابودی شیطان مردم جهنمی خواهیم داشت ؟
⭕️پاسخ: #ابراهیم_افشاری