"تحلیل مدل پانترک آذربایجانی"🤯 از حمله تروریستی با بکارگیری عناصر وهابی به "کروکوس سیتی هال" مسکو!!!
به گزارش ینی صباح، زائور علی اف، تحلیلگر و عالم تاریخ جمهوری آذربایجان، گفت:" مرکز خرید "Crocus City Hall" متعلق به خانواده آقالاروف یهودی در مسکو از روزی که ساخته شد، با حسادت مواجه شد. زیرا سالن کنسرت اینجا 7.2 هزار تماشاگر و کاخ کرملین می تواند 5.5 هزار تماشاگر را در خود جای دهد!!! .... هیچ تاثیر خارجی در این حمله تروریستی وجود ندارد. سایر گروه های تجاری از جنگ اوکراین سوء استفاده کردند و به تجارت خانواده آذربایجانی آقالاروف ضربه زدند. به ویژه آرا آبرامیان (تاجر ارمنی) برای مدت طولانی قصد ضربه زدن به آقالاروف را داشت. من معتقدم اگر تحقیقات درستی انجام شود، می توان ثابت کرد که اطلاعات روسیه در این حمله دخالت داشته و احتمالا از گروه های تروریستی ارمنی استفاده شده است. شاید افراد خاصی از شرق ( وهابی ها) نیز در این حمله تروریستی استفاده شده اند!!!! من به فیلم نگاه کردم، به نظر کار گروهی حرفه ای است و در عین حال، در برخی از فیلم ها صدای آنها شنیده می شود، لهجه جدی احساس می شود..... من فکر می کنم که این تروریسم علیه یک آذربایجانی است و در عین حال آنها می خواهند پیامی به کشور ما، جمهوری آذربایجان بدهند!!! همچنین باید توجه داشته باشم که دیروز و امروز صدها آذربایجانی برای شرکت در برنامه های مربوط به تعطیلات نوروزی به «کروکوس» رفتند!!!!"
https://yenisabah.az/krokus-hadisesini-kim-ve-niye-toretdi-aciqlama
مرکز مطالعات آذربایجان
🔹 إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
🏴 کربلایی کامران پدر شیخ اورخان محمداف به رحمت الهی پیوست.
از طرف مقاومت اسلامی و مرکز مطالعات آذربایجان و تمامی دوستداران به شیخ اورخان و بستگان آن مرحوم تسلیت عرض مینمائیم.
روحش شاد و امام حسین (ع) شفیع او باشد.
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹
پدر ایشان در جمهوری آذربایجان رحلت نموده و در آنجا تدفین خواهند شد.
🔹 مراسم ختم در شهر مقدس قم سهشنبه ۷ فروردین ساعت ۲۰ در شهرک پردیسان مسجد امام جعفر صادق علیهالسلام برگزار خواهد شد.
مرکز مطالعات آذربایجان
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍ آقای اورخان محمداف زید عزه عضو عالی هیئت حسینیون
در گذشت والد ماجد شما را تسلیت میگویم انشالله تداوم مجاهدت های شما مایه آرامش روح و آمرزش آن فقید سعید خواهد بود طوبی له و حسن مآب
@qavami
مرکز مطالعات آذربایجان
🔹 إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ 🏴 کربلایی کامران پدر شیخ اورخان محمداف به رحمت الهی
🏴 سلام خدمت دوستان عزیز.
از همه عزیزانی که درگذشت پدرم را تسلیت گفتند تشکر می کنم. خداوند کسانی را که از این دنیا رفته اند بیامرزد و به زنده گان ایمان قوی و سلامتی عطا کند.
خداوند همه ما را از ولایت علی بن ابیطالب (ع) جدا نکند.
از الله متعال برای شما عزت روزافزون را مسئلت دارم.
اورخان محمداف
🔹 مرکز مطالعات آذربایجان
هدایت شده از قرارگاه قفقاز بسیج دانشجویی
بسم الله الرحمن الرحیم
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
عالم مجاهد، جناب حجت الاسلام و المسلمین اورخان محمد ٱف با نهایت تأثر و تأسف درگذشت پدر بزرگوارتان، کربلایی کامران محمد ٱف را خدمت جنابعالی و مجاهدان مقاومت اسلامی حسینیون آذربایجان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم، مغفرت و رحمت بی کران الهی
و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندیم.
💠قرارگاه قفقاز هسته بین الملل بسیج دانشجویی
🆔@international_Qafqaz
هدایت شده از حوزه قم
برادر اورخان محمداف عزیز!
در گذشت والد ماجد شما، مرحوم کربلایی کامران محمداف را خدمت شما و باقی بستگان آن مرحوم تسلیت عرض میکنیم.
انشالله تداوم مجاهدت های شما مایه آرامش روح و آمرزش آن فقید سعید خواهد بود.
● خادمین کانال حوزه قم
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
♨️ *دست امارات روی گلوگاه راهبردی قفقاز با خرید ۶۰٪ سهام بندر تفلیس گرجستان*
🔻شرکت «گروه بنادر ابوظبی» از امضای قرارداد با شرکت «اینوِکو» Inveco برای خرید ۶۰٪ سهام بندر خشک تفلیس در گرجستان خبر داد.
🔻بنابه این قرارداد، شرکت اماراتی ۶۱ میلیون درهم (۱۶.۵ میلیون دلار) در این پروژه سرمایهگذاری خواهد کرد که پیشبینی میشود تا سهماهه چهارم سال عملیات اجرایی آن آغاز شود.
🔻این پروژه که درحال حاضر متعلق به شرکتهای اینوکو و ویلهلمسن Wilhemsen است، یک مرکز لجستیکی بزرگ به شمار میآید که به صورت استراتژیک در امتداد کریدور میانی (TITR) قرار دارد و در واقع یک مسیر تجاری است که مراکز تولیدی در غرب آسیا را به بازارهای مصرف در اروپای شرقی متصل میکند و از مجموعه بنادر دریایی و خشک قزاقستان، آذربایجان، ارمنستان، گرجستان و ترکیه بهره میگیرد.
🔻این پروژه دریای خزر را به دریای سیاه که مشرف به کریدور میانی است متصل میکند و شامل تعدادی تاسیسات یکپارچه است که با توجه به قرار گرفتن در قلب منطقه صنعتی فرودگاه تفلیس، از قابلیتهای لجستیکی بسیار خوبی برخوردار است.
🔻پیشبینی شده کار توسعه این بندر در ۳ فاز تکمیل شود و پس از آن، ظرفیت پروژه به ۲۸۶ هزار کانتینر برسد.
🔻«کریدور میانی» The Middle Corridor، کوتاهترین مسیر تجاری بین آسیا و اروپا به شمار میآید؛ که حدود ۷ هزار کیلومتر امتداد دارد و میتوان در سفری بین ۱۰ تا ۱۵ روزه آن را طی کرد.
🔻مهرماه ۱۴۰۲ نیز، صدراعظم آلمان، و سران کشورهای قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان از توافق برای توسعه کریدور میانی با هدف اتصال اروپا به آسیای میانه و گسترش روابط اقتصادی خبر داده بودند.
#امارات
https://economymiddleeast.com/news/uaes-ad-ports-group-acquires-majority-stake-in-georgias-tbilisi-dry-port/
مرکز مطالعات آذربایجان
🏴 اعلامیه
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
مجلس ترحیم پدر شیخ اورخان محمداف
🔹 به اطلاع دوستان، خواهران و برادران عزیز میرسانیم که مراسم سوم روز وفات مرحوم کربلایی کامران پدر شیخ اورخان محمداف در شهر مقدس قم برگزار می شود.
مکان: قم، شهرک پردیسان، بلوار شهید مولوی مسجد امام جعفر صادق (علیه السلام)
تاریخ: سهشنبه ۷ فروردین
ساعت: ۲۰:۳۰
سخنران: آیت الله سید صمصام الدین قوامی
مرکز مطالعات آذربایجان
📰 تحلیل اختصاصی ماوراءالنهر در مورد حادثه تروریستی مسکو؛ بررسی تعمد و تکرر استفاده از نیروهای تاجیک توسط داعش
بر اساس اعلام رسمی منابع روسی، بخشی از عاملان حمله تروریستی به محل برگزاری یک کنسرت در شهر مسکو شهروندان تاجیکستان بودهاند. مقامات امنیتی روسیه هویت این افراد را منتشر کرده و بر اساس خبرهای بعد، تقریبا تمام تیم تروریستی مذکور دستگیر شدهاند. حضور مجدد شهروندان تاجیکستان برخی سوالات و گمانهزنیهای گذشته را مجددا مطرح نموده است.
نخست، در شمار زیادی از حملات تروریستی اخیر شامل دو حمله تروریستی در شاهچراغ، حمله تروریستی در کرمان، حملات تروریستی در افغانستان، حمله به یک کلیسا در ترکیه و برخی حملات تروریستی در اروپا شهروندان تاجیکستان حضور داشتهاند.
دوم، داعش چه در شاخه خراسان و چه در ساختار مرکزی خود، از بیش از ۵٠ کشور نیرو جذب کرده و در عملیات مختلف از آنها استفاده میکند. این تعمد و تکرر استفاده از نیروهای تاجیکستانی در بازه کوتاه میتواند ناشی از یک تعمد عملیاتی یا افزایش جذب نیرو از تاجیکستان باشد.
سوم، اجرای عملیات در ایران یا روسیه با استفاده از عناصر تاجیکستانی بهدلیل اشتراکات زبانی قابل توجیه است، اما گستردگی بیشتر در کشورهایی همچون ترکیه، اروپا، پاکستان و مناطق دیگر نشان از احتمال تحقق سناریوی دوم دارد.
چهارم، در صورت بررسی سناریوی دوم، میتوان به این نتیجه رسید که این گروه تروریستی در طول سالهای اخیر توانسته به یک شبکه جذب و سازماندهی پیچیده و منسجم در تاجیکستان یا در میان شهروندان تاجیکستان دست یابد. آنچه امروز مشاهده میکنیم صرفا یک نتیجه اولیه از این شبکه جذب است.
پنجم، موضع و عملکرد دولت تاجیکستان در قبال این شبکه احتمالی جذب نیرو توسط داعش بسیار مبهم است. در فضای بسیار بسته این کشور که حتی پیش پا افتادهترین مناسک اسلامی با محدودیت روبهرو است و کوچکترین ارتباطات با نیروهای اپوزیسیون توسط نیروهای امنیتی شناسایی و برخورد میشود، فعالیت چنین شبکهای ابهامات زیادی را به وجود میآورد.
ششم، کماکان نمیتوان راهکاری برای مقابله با این شبکه احتمالی ارائه داد؛ اما طبیعتا همراهی و همکاری دولت تاجیکستان و مقابله با ریشههای حمایت و همراهی با داعش در این کشور گام نخست خواهد بود. طبیعتا مبارزه با داعش در این سطح و لایههای عمیق مستلزم یک همکاری بینالمللی خواهد بود.
کانال #مرکز_مطالعات_آسیای_مرکزی | ماوراء النهر:
تلگرام | ایتا | ایکس
@mavaraonnahr