eitaa logo
خبرگزاری تحلیلی خبری ایبسنا اصفهان
1.7هزار دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
7.6هزار ویدیو
394 فایل
📰 خبرگزاری تحلیلی خبری ایبسنا 📡 اخبار مطالبه های داغ دانشجویی را در خبرگزاری ما دنبال کنید. ✍ شما هم می توانید سوژه ها و تحلیل های خودتان را برای ما ارسال کنید✅ ارتباط با ادمین: @ibsna_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اختلاس‌های هزاران میلیاردی به اسم خصوصی سازی! 🔹افشاگری های جنجالی از حراج اموال مردم ایران به اسم خصوصی سازی 🔸بازنشر این ویدیو به دلیل بازگشت هفت‌تپه به بیت‌المال
⭕ امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها مجازی برگزار می‌شوند 🔸️علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم: 🔹️تمام امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها همانند دو ترم گذشته مجازی برگزار می‌شود. 🔹️اگر دانشگاه‌ها شرایط حضوری برگزار کردن امتحانات مجازی را داشتند، با اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا می‌توانند آزمون‌های پایان ترم خود را به صورت فیزیکی پیش ببرند. 🔹️شهر‌های قرمز و نارنجی اجازه برگزاری کلاس عملی به صورت حضوری را به هیچ عنوان ندارند. 🔹️شهر‌های آبی و زرد در صورت بهتر شدن شرایط برای برگزاری دروس عملی با اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا مشکلی نخواهند داشت.
🔸️ متن کامل اصلاحیه مصوبه شورای نگهبان درباره شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری
▪️ممنوعیت پروازهای عتبات برداشته شد 🔻حسن خوشخو مدیرکل نظارت بر فرودگاه‌ها و شرکت‌های هواپیمایی سازمان هواپیمایی کشوری در نوتام جدیدی که برای شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌های بین المللی کشور صادر کرده، اسامی کشورهای ممنوع برای سفر را به روز رسانی کرده که بر اساس آن، پروازهای رفت و برگشت با عراق مجاز و ممنوعیت سفر به این کشور برداشته شده است.
🔴درخواست برای برگزاری نشست فو‌ق‌العاده سازمان‌های بین‌المللی 🔸تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به حوادث قدس، برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان‌های بین‌المللی را خواستار شد.
معاونت بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اصفهان برگزار می کند: 🔰 دومین نشست از سلسله جلسات پیرامون انتخابات ١۴٠٠ موضوع: مشکلات دولت فعلی و راه حل ها برای رفع آن در دولت آینده *چرا دولت یازدهم تبدیل به بهشتی برای جاسوسان شد ؟ *علت گره زدن مذاکرات برجامی با معیشت مردم چیست ؟ 👤 سخنران: حجت الاسلام دکتر قاسم روانبخش عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) 🕰زمان برگزاری: یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ٢١:٣٠ 📝برای شرکت کنندگان گواهی حضور صادر می شود. 🔴 پخش از بستر اسکای روم⬇️ https://www.skyroom.online/ch/pbi/farhangi بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اصفهان
خبرگزاری تحلیلی خبری ایبسنا اصفهان
معاونت بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اصفهان برگزار می کند: 🔰 دومین نشست ا
🔴 ابهاماتی در تاخیر واکسن ایرانی احمد کریمی مدیر طرح واکسن ایرانی فخرا در تلوزیون اظهارات جالب توجهی داشت: 《در آستانه فاز دوم کارآزمایی بالینی قرار داریم. ما از اوایل همه گیری و در زمانی که خود شهید فخری زاده در قید حیات بودند کار این واکسن را شروع کردیم !!!》(یعنی بیش از یک سال!!!) 🔺با توجه به اظهارات ایشان و طولانی شدن مراحل تولید و تایید این واکسن و دیگر واکسن های ایرانی ، سه حالت وجود دارد : 🔹یا مسئولین مربوطه در وزارت بهداشت سختگیری بیش از اندازه و به نوعی اشکال تراشی و سنگ اندازی می کنند که اگر اینگونه است وزارت بهداشت بایستی پاسخگو باشد. 🔹یا تولید کنندگان واکسن های خارجی که چندین ماه است واکسن خود را روانه بازار کرده اند ، این مراحل لازم را طی نکرده اند. که در این صورت واکسن های خارجی فاقد اعتبار هستند و واردات آن ها خلاف عقل و قانون است و وزارت بهداشت باید پاسخگو باشد که چرا این واکسن ها را وارد کرده است. 🔹و یا این تولید کنندگان قبل از شیوع کرونا از وجود این ویروس باخبر شده اند که اگر اینطور باشد گزاره تولید ویروس کرونا در آزمایشگاه ها تایید می شود. واقعا آیا کسی هست که پاسخگوی این ابهامات باشد؟؟؟ ✍"قاسم اکبری"
روحانی: در مذاکرات تقریبا همه تحریم‌های اصلی برطرف شده 🔹هم آمریکایی‌ها و هم اروپایی‌ها با صراحت تمام اعلام می‌کنند که راهی جز رفع تحریم‌ها و بازگشت به برجام نداریم. تقریبا همه تحریم‌های اصلی و اصولی برطرف شده و مذاکرات برای برخی جزئیات ادامه دارد. روحانی: در مذاکرات تقریبا همه تحریم‌های اصلی برطرف شده 🔹هم آمریکایی‌ها و هم اروپایی‌ها با صراحت تمام اعلام می‌کنند که راهی جز رفع تحریم‌ها و بازگشت به برجام نداریم. تقریبا همه تحریم‌های اصلی و اصولی برطرف شده و مذاکرات برای برخی جزئیات ادامه دارد.
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|تفسیر سوره انبیا، آیه ۲۸: چه کسانی شفاعت می شوند؟! آن‌ها یعنی شفاعت کنندگان جز برای کسی که خدا راضی به شفاعت برای او است، شفاعت نمی‌کنند و از ترس خدا بیمناکند.