جای جنس چینی، آمریکایی می خریدند خب!
✍️ مقامات آمریکایی به سیبیاس گفتهاند مبدا دقیق حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی را شناسایی کرده ایم. مبدا شلیک موشکهای کروز و پرواز پهپادها در جنوب ایران و در منتهیالیه شمالی خلیج فارس بوده است.
🔹به گفته این مقامات "دفاع هوایی عربستان به این دلیل که برای مقابله با حملات از سوی یمن، به طرف جنوب این کشور نشانه گیری شده بود، نتوانسته این حملات را دفع کند".
♦️این سخنان، یک دروغ فاحش و آبرو ریزی یی بزرگ تر از آبروریزی اول است. آمریکایی ها چگونه ادعا می کنند رد حملات اخیر را زده اند، در حالی که هنگام حمله، متوجه آن نشده اند؟! مگر سامانه های قوی راداری در پایگاه های خود در عربستان و قطر و بحرین (رو به ایران) ندارند؟
🔹اگر قادر به رصد و ردگیری بودند که سیستم پیشرفته و پر خرج پاتریوت باید مانع حمله پهپادها یا اصابت موشک ها به تاسیسات حیاتی آرامکو در بقیق و خریص می شدند و برای نصف شدن صادرات نفت عربستان عزا نمی گرفتند.
♦️مسخره تر این است که گفته اند دفاع عربستان به طرف جنوب نشانه گیری کرده بود! اگر ادعای شلیک و حمله از شمال راست هم بود، باید پاسخ می دادند این چه سیستم راداری و دفاعی است که از کل مرزهای عربستان، فقط یک هشتم یا یک نهم آن را پوشش می دهد؟!
🔹اما اگر حمله یمنی ها از جنوب بوده، چرا همین سیستم سکته زده و هیچ کاری نتوانسته بکند؟ نه که کاری نکرده، بلکه وقتی هم که باید پهپاد ها و موشک ها را ردگیری می کرده، ناتوان مطلق بوده است؟
♦️خب، آل سعود که فقط در همین یکی دو سال اخیر، بالغ بر 100 میلیارد دلار خرج نظامی کرده اند؛ لا اقل به جای جنس چینی و روسی (!؟) جنس آمریکایی می خریدند و نصب می کردند که در این گونه مواقع، گرفتار تحقیر و سرشکستگی نشوند.😉
🔹اجمالا این که آمریکایی ها رویشان را سمت دیگری گرفته و سوت می زنند، یعنی که اصلا مخاطب ضربت مهیب مقاومت یمن نبوده اند و گرنه کاری می کردند!
♦️درباره خط دفاعی عربستان هم که می گویند رویشان سمت دیگری بود و گلی که خورده اند، قبول نیست؛ چون نا غافل و از سمت دیگری شوت شده است. مگر عربستان این سیستم را خودش ساخته یا از خانه پدرش آورده؟ MADE IN USA است، خب!
@IMANI_mohammad
نتانیاهو، آینه عبرت ترامپ شد
گفته می شد تحرکات نظامی نتانیاهو ظرف چند ماه اخیر علیه سوریه و لبنان و غزه، برای قدرت نمایی و جلب افکار عمومی صهیونیست ها در آستانه انتخابات است.
اما طبق نتایج اولیه انتخابات اسرائیل، موقعیت حزب او به شدت افت کرده و در معرض شکست قرار گرفته است.
به نظر می رسد ضربات غافلگیر کننده حزب الله و حماس و جهاد اسلامی در نه ماه گذشته، تاثیر مهمی در سقوط موقعیت نتانیاهو داشته است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس ساعتی پیش نوشت "آینده سیاسی نتانیاهو با تردید رو به رو شد نخستوزیر اسرائیل و متحدان تندروی او موفق به کسب اکثریت پارلمان نشدند".
همچنین خبرگزاری اردن به نقل از یک کارشناس عرب اسراییلی تاکید کرد "دوره نتانیاهو به سر آمد و توافق قرن هم با او به پایان رسیده است". اگر شکست نتانیاهو قطعی شود، خانه بعدی او زندان است.
ترامپ هم در آمریکا در حالی به استقبال انتخابات می رود که بهتر از هر کس می داند کمترین درگیری نظامی می تواند به چاه ویلی بی انتها و باتلاقی مهلک برای او تبدیل شود.
بنابراین مرتکب چنان حماقت پر ریسکی که جمع کردن آن با آمریکا نیست، نخواهد شد، مگر این که قصد خودکشی به سرش زده باشد و او مرد این کار هم نیست.
اکنون جنگ طلبی دیگر موجب دوپینگ انتخاباتی در اسرائیل و آمریکا نمی شود. بلکه قربانی می گیرد. نظم جهانی تازه ای آغاز شده است. مقاومت، ورق را برگردانده است.
به تعبیر کاندولیزا رایس، وزیر خارجه اسبق آمریکا در گفتوگو با فرید زکریا در شبکه جی پی اس، نشانههای فروپاشی نظام جهانی مورد حمایت آمریکا پس از جنگ جهانی دوم مشاهده می شود:
"ایالات متحده از دوره اوباما و سپس ترامپ، دیگر از این نظم، آنچنان که شاید و باید حمایت نمیکند. این نظم در لحظه از هم گسیختگی قرار گرفته است".
@IMANI_mohammad
آمریکا به زایمان جدید تن نمی دهد
✍️ روزنامه نیویورک تایمز نوشت "مقامات امنیت ملی امروز برای تعیین هدف های احتمالی برای حمله به ایران (در صورتی که ترامپ دستور اقدام تلافی جویانه را صادر کند) تشکیل جلسه می دهند و گزارش آن را تقدیم ترامپ می کنند".
🔹می گویند "گُرز باید خورند پهلوانش باشد". "جنگ" واژه بزرگی است که ممکن است آسان به زبان بیاید اما آمریکا یا عربستان، به شهادت تجربیات خود، بهتر از هر کس می دانند که بی تردید، زیر بار جنگ می زایند.
♦️شاید تعبیر نامناسبی به نظر بیاید. اما اول بار کاندولیزا رایس وزیر خارجه دولت بوش، تعبیر "زایمان" را وارد ادبیات سیاسی کرد.۱۳ سال قبل (ژوئیه ۲۰۰۶) وقتی رژیم صهیونیستی به لبنان حمله کرد، رایس با وقاحت گفت "این درد زایمان خاورمیانه جدید است". این نبرد دوران ساز، به جنگ ۳۳ روزه معروف شد.
🔹فواره نبرد های جبهه صهیونیسم مسیحی در اوج به نظر می رسید. آمریکا ظاهرا در حمله ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ به افغانستان و عراق پیروز شده و ایران را از شرق و غرب به محاصره در آورده بود. حالا نوبت اسرائیل بود تا شمال و جنوب را از مقاومت حزب الله و غزه جارو کند و سپس، با جارو کردن سوریه، محور اسرائیل و آمریکا به هم برسند. در قالب همین روند، عربستان پنج سال قبل به یمن حمله کرد و به بحرین اردو کشید تا ظرف چند روز یا چند هفته، کار را یکسره کند. درست مثل اسرائیل(!)
♦️از شروع دولت بوش و آغاز پروژه های "قرن جدید امریکایی"، "خاورمیانه جدید"، "جنگ جهانی چهارم" (هدف قرار دادن کشورهای اسلامی) و "جنگ جهانی سوم" (پروژه مشترک استفاده از داعش و النصره و احرار الشام)، ۱۹ سال گذشته و سه دولت بوش و اوباما و ترامپ آمده و رفته اند. طبعا وقت آن است که بپرسیم چه کسی زیر بار این روند زائید؟ و عایدی آن برای مرتکبانش چه بود؟ آن گاه می توان به دقت پاسخ داد که آیا امریکا و عربستان می پذیرند زیر بار زایمانی بروند که می تواند نسخه مرگ را برایشان بپیچد؟
🔹ترامپ آخرین بار گفت "ما #هفت_هزار_میلیارد_دلار در خاورمیانه هزینه کردیم، اما چیزی عایدمان نشد. غمانگیز است که مجبورم مخفیانه و با هواپیمای چراغ خاموش به عراق [پایگاه نظامی الاسد و نه بغداد] سفر کنم.».
♦️عربستان در جنگ یمن بسیار تحقیر شده، اما می تواند خودکشی هم بکند یا این که از لبه پرتگاه برگردد. سعودی ها بهتر از هر کس می دانند در صورت هر نوع خبط نظامی آمریکا علیه ایران، آنها اولین هدف تلافی سخت و پر حجم خواهند بود.
🔹ترامپ هم که برای انتخاباتی دشوار آماده می شود، آن قدر اهل حساب و کتاب هست که گاو شیرده عربستان را بدوشد اما به خاطر آن، خود را در معرض آسیب های بزرگ قرار ندهد.
ایران، نه افغانستان و عراق است، نه سوریه و لبنان، و نه غزه و یمن؛ و حال آن که آمریکا و اسرائیل و عربستان، از هیچ یک از این جنگ ها جز با سرشکستگی بیرون نیامده اند.
♦️آخرین بار، مقاومت مظلوم یمن به عنوان مظلوم ترین حلقه محور مقاومت، ضربتی ناغافل به پالایشگاه های مهم عربستان و شرکت آرامکو زد، که نه رادارهای پیشرفته امریکایی توانست آن را رصد کند و نه سیستم پدافندی پاتریوت از عهده مهار آن برآمد.
🔹نتیجه همین یک نقطه زنی (نه ضربات دامنه داری که می تواند به اجرا درآید)، توقف صادرات ۵ میلیون بشکه نفت و افزایش ۱۲ دلاری قیمت آن بود. اگر قرار باشد ایران وارد این معرکه شود، قطعا حتی یک بشکه نفت هم از تنگه هرمز عبور نخواهد کرد و بی تردید قیمت آن به بالای ۲۰۰ دلار صعود می کند.
♦️اما فراتر از ماجرای نفت، قطعا چند ناو جنگی آمریکا و هزاران نظامی آمریکا در همان چند ساعت اول، قربانی گشودن سر درگیری نظامی با ایران می شوند. http://fi9.ir/foqoiw
🔹در یک کلام، آمریکایی ها تا سال ها باید آنچه در خاورمیانه زائیده اند، بزرگ کنند. و گرنه این بار ممکن است سر زا بروند و خود، از پرستیژ ابر قدرتی ساقط شوند و یا این که سقوط عربستان به عنوان ستون سیاست های خویش در منطقه را به چشم ببیند که مقدمه ای برای تسریع در زوال اسرائیل است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از 🌷شهید نظرزاده 🌷
4_5866205648730981598.mp3
9.58M
🔊 | دلم تنگ شهیدان است امشب ...
در آرزوی #شهادت
🎤🎤حاج مهدی رسولی
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
هدایت شده از امین
تربتی:
💢 روایت یکی از دوستان بنده که در دیدار موکب داران عراقی با امام خامنه ای حضور داشتند:
"جواد الأعرجی" کسی بود که دیروز بهعنوان اولین میهمان، در دیدار خدام اربعین حسینی با رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان نماینده موکبداران نجف اشرف، ۱۲ دقیقهای در حضور حضرت آیتالله خامنهای صحبت کرد.
سخنان وی که به زبان عربی ایراد شد با چنان شور و حرارتی بیان شد که همه حضار در حسینیه امام خمینی(ره) را به وجد آورده بود و عدهای ناخودآگاه از گوشه و کنار، شعار میدادند و تکبیر میگفتند و با هر چند جملهاش، از عمق وجودشان، "لبیک یا خامنهای" و "لبیک یا حسین" میگفتند.
الأعرجی که فصاحت و بلاغت و علمش، بیانگر استادی و تسلطش بر شرع و شعر و ادب بود، طی همان چند دقیقه سخنرانی، تقریباً یک دور، تمام روایات مربوط به علائم ظهور مرتبط با ایران را مرور کرد.
او ابتدا به این روایت رسولالله(ص) اشاره کرد که فرموده است:
"إنَّ نَاساً مِنْ أَصْحَابِ رَسُولِاللَّهِ ص قَالُوا یَا رَسُولَاللَّهِ مَنْ هَؤُلَاءِ الَّذِینَ ذَکَرَ اللَّهُ فِی کِتَابِهِ وَ کَانَ سَلْمَانُ إِلَى جَنْبِ رَسُولِاللَّهِ صَلَّیاللهُ عَلَیهِ وَآلِهِ فَضَرَبَ یَدَهُ عَلَى فَخِذِ سَلْمَانَ فَقَالَ هَذَا وَ قَوْمُهُ وَ الَّذِی نَفْسِی بِیَدِهِ لَوْ کَانَ الْإِیمَانُ مَنُوطاً بِالثُّرَیَّا لَتَنَاوَلَهُ رِجَالٌ مِنْ فَارِسَ".
عدهای از اصحاب پیامبر خدا(ص) پرسیدند این کسانی که قرآن به آنها اشاره کردند چه کسانی هستند؟ در این هنگام، حضرت با دستشان به روی ران پای سلمان فارسی زدند که در کنارشان نشسته بود و فرمود: اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد.
الأعرجی سپس خطاب به رهبر انقلاب گفت: منظور از قوم پارس، همین ملتی است که شما رهبری داهیانه ان را بر عهده دارید.
وی سپس با ذکر مصدر و منبع، به روایت مشهور به "کنوز طالقان" اشاره کرد که از امام صادق علیهالسلام نقل شده که به نقل از پیامبر خدا(ص) فرمود:
وَ لَهُ بِطَالَقَانَ کُنُوزُ لا ذَهَب وَ لا فِضّة الا خُيُولُُ مُطَهَّمَةُُ وَ رِجَالُُ مُسَوَمَةُُ يَجتَمِعُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَه مِن أقاصِي البِلادِ عَلَی عَدَدِ أهلِ بَدرِِ ثَلاثَمِأةِ وَّ ثَلاثةَ عَشَرَ رَجُلاََ.
خدا را گنجهاییاست در طالقان كه نه از طلاست و نه از نقره و پرچمى كه از آغاز تا كنون باز نشده و به اهتزاز در نيامده است. اين خطه داراى مردانى است كه قلبهاى آنها مانند پارههاى پولاد، محكم و نستوه است و نسبت به ذات مقدس خداوند، ترديدى در آن قلبها ايجاد نمىشود، شديدتر از آتشند و اگر بر كوه حملهور شوند آن را از جاى برمىکنند.
الاعرجی ادامه داد: آن مردانی که از جنس پولاد هستند مردان سپاه شما هستند که به یاری امام عصر(عج) میشتابند.
وی سپس به روایت "دو بار طلب حق توسط قوم خراسانی" اشاره کرد و گفت: همه این روایتها را بصورت مستند و با ذکر منبع میگویم تا در آن تردید نکنید. منظور از سید خراسانی که قبل از ظهور خروج میکند شما هستید.
البته وی در این مورد، ادعا کرد که خرداد اولین بار طلب حق قوم خراسانی بوده و دوران دفاع مقدس که فرمودهاند: «فَإِذا رَأوا ذَلكَ وَضَعُوا سُيُوفَهُم عَلَى عَوَاتِقِهِم. فَيُعطَونَ مَا سَألوُا فَلا يَقبَلوُنَهُ حَتّى يَقُومُوا وَ لا يَدفَعُونَها إلا إلَى صَاحِبِكُم (أي المَهديّ عليهِالسّلامُ) قتلاهُم شُهَدآء؛ أما إنّي لَو أدرَكتُ ذلكَ لاستَبقَیتُ نَفسی لِصَاحِبِ هَذَا الأمرِ.» بار دومی بود که ایرانیان این بار سلاح بر دوش گرفتند اما قبول نکردند و پرچم را به امام زمان(عج) تحویل خواهند داد.
وی سپس روایتی درباره کوفه خواند که به این نکته اشاره داشت که به ما شیعیان عراق اشاره دارد که به کمک شما میآییم و بر دشمنان پیروز میشویم.
الاعرجی در پایان سخنانش، گفت: انشاءالله شما پرچم را تسلیم امام زمان علیهالسلام خواهید کرد که در این هنگام حضرت آقا پشت میکروفون بهآرامی گفتند: انشاءالله
🇮🇷🏴 خب ای کسانی که می گفتید رهبرانقلاب سیدخراسانی بودنش رو انکارکرده ، طبق وظیفه شرعی باید اینجا می فرمودند که نه من سیدخراسانی نیستم و گفتن ان شاالله درآخرهم مهرتأیید دیگری بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
جان کری، پمپئوی بزک شده بود
🔹آقای ظریف، اظهارات پمپئو را منتشر کرد که می گوید "زمانی که رئیس CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور افتخارت تجربه آمریکایی است".
♦️ظریف نوشت "پمپئو! عادات قدیمی بسختی ترک میشود. دروغ، تقلب و خود را ذلیل مشتریهای خارجی کردن که بیاعتنایی کامل به خون و ثروت را پنهان میکنند، در روزهای اخیر به اوج رسیده است".
🔹همزمان بخشی از کتاب خاطرات شرمن (معاون کری و عضو تيم مذاكرات هستهاي) منتشر شده که می نویسد: "با گذشت زمان آموختم در چه مواقعي حركات دراماتيك ظريف نمايشي بوده يا واقعا ناراحت است. وقتي حس مي كردم واقعا ناراحت است با لحني آشتي جويانه او را جواد خطاب مي كردم و زماني كه مي ديدم وانمود مي كند به او مي گفتم جناب وزير"!
♦️کاش ظریف از مشاهده بدعهدی و فریبکاری های دولتمردان آمریکایی، یقین کرده باشد خوی استکباری آنها، دموکرات و جمهوری خواه نمی شناسد و چه او را با نام کوچک (رفیقانه) صدا بزنند و چه تحریم کنند، همگی از یک قماش هستند؛ زورگو، دروغگو، متقلب و بدعهد. و دیگر برای مذاکره و قول و قرار از موضع پایین با شیطان بزرگ وسوسه نشود.
@IMANI_mohammad
از "اسرار مگو" بگویید آقای نبوی!
✍️ آقای بهزاد نبوی برای رفع مسئولیت اقتصادی از دولت گفته است " ۶۰ درصد از ثروت ملی ایران در اختیار چهار نهاد ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتم، آستان قدس و بنیاد مستضعفان است که هیچ یک از آنها ارتباطی با دولت و مجلس ندارند. اختیارات دولت، حدود ۱۰ الی۲۰ درصد کل اختیارات است و باید در همین حد از دولت انتظار داشت".
♦️نسل جوان ما اغلب نه این آقا را می شناسد و نه ساختار اقتصاد کشور را. اولا طبق آمار رسمی، 80 درصد اقتصاد کشور در اختیار مطلق دولت و شرکت های دولتی است.
🔹ثانیا نهادهای مورد اشاره، بدون این که یک ریال بودجه بگیرند، بارهای بزرگی از روی دوش دولت برداشته اند که خدمت رسانی به مناطق و طبقات محروم و همچنین انجام پروژه های بزرگ ملی که دیگران از انجام آن ناتوانند یا حاضر نیستند به خاطر بد حسابی دولت، ریسک پذیرش این پروژه ها را به جان بخرند، از آن جمله است.
♦️قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) در بزنگاه های مضیقه اقتصادی و تحریم، بارها به کمک دولت شتافته که پالایشگاه ستاره خلیج فارس با همه دستاوردهای ضد تحریمی اش، یکی از آنهاست. جالب این که دولت به همین قرارگاه 36 هزار میلیارد تومتن بدهکار است.
🔹ثالثا دولت، همه کاره امور اجرایی است: از امضای توافق پر خلل و فرج و پر خسارت برجام بگیرید تا سوء مدیریت اقتصادی و بر باد دادن 18 میایارد دلار از ذخایر ارزی در سال گذشته. لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران در این باره گفت" با اختیاراتی که روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت می کرد".
♦️نکته چهارم درباره خود بهزاد نبوی است؛عضو مرکزیت سازمان چپ نمای "مجاهدین انقلاب" که دم از عدالت خواهی می زد اما از متهمان تبعیض و رانت در کشور است.
🔹او زمانی که نایب رئیس مجلس ششم بود، همزمان ریاست هیئت مدیره شرکت نفتی پتروپارس را در کنار صفایی فراهانی بر عهده داشت. نفس این دو شغله بودن تخلف بود. اما فراتر از آن، تخلف واگذاری 8 میلیارد دلار قرارداد رانتی به شرکت پتروپارس محل بحث رسانه ها در دوره اصلاحات شد.
♦️در دولت اصلاحات که فساد هایی مانند رشوه شرکت استات اویل و همچنین قرارداد پر خسارت کرسنت پیش آمد، قراردادهای رانتی 8 میلیارد دلاری - به واسطه ترک مناقصه و سفارش ویژه شورای اقتصاد دولت خاتمی- به شرکت پتروپارس (وابسته به بهزاد نبوی) کادو شد. همین بده بستان ها باعث می شد تا صدایی از امثال بهزاد نبوی درباره عملکرد وزارت نفت بلند نشود.
🔹مرداد سال 1380، وقتی کابینه دوم خاتمی رای اعتماد می گرفت، محتشمی پور ( رئیس فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس ششم ) گفت "مدیریت آقای زنگنه فاجعه است و تخلفاتی در این وزارت رخ می دهد، از جمله قرارداد باشرکت پتروپارس ".
♦️محتشمی بعدها حاضر به مصاحبه و توضیح بیشتر نشد و گفت "هرکه را اسرار حق آموختند_ مهر کردند و دهانش دوختند"!
@IMANI_mohammad
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۱
✍️ مذاکره با دولت آمریکا، سالبه به انتفای موضوع است. در ادبیات سیاسی، حتی ملاقات و دست دادن دو سیاستمدار هم مذاکره قلمداد نمی شود (که همین هم بین ما و دولت آمریکا موضوعیت ندارد).
🔹مذاکره، مقدمه رسیدن توافق و تعامل (عمل متقابل) است. طرفین حداقل هایی را قائل هستند که کف مذاکره است و نمی توان از آن عقب نشینی کرد. بر این مبنا اگر اشتراکاتی پیدا شد، می توان قول و قرار گذاشت و توافق کرد.
♦️به تعبیر سخنگوی دولت، آقای روحانی تردید داشته که امسال اصلا در نشست امسال مجمع عمومی شرکت کند. علت را باید در رفتار قلدر مآبانه و غیر قانونی آمریکا جست و جو کرد که برای سفر هیئت ایرانی مانع تراشی کرد و سرانجام نیز به برخی اعضای هیئت ویزا نداد.
🔹وزیر خارجه هم اخیرا در فهرست تحریم ها قرار گرفت و حال آن که اگر آمریکا می خواست پالس مذاکره بفرستد، طبیعتا نباید این گونه به مذاکره کننده ارشد ایرانی توهین می کرد. این رویکرد دولت ترامپ و کارشکنی های آن، بوی استقبال از مذاکره نمی کند؛ مگر در فضای توهین و تحقیر.
♦️اخیرا ریچارد هاس رئیس شورای روابط خارجی آمریکا در واشنگتنپست نوشت "دونالد ترامپ دنبال مذاکره کردن نیست، بلکه میخواهد دیکته کند و دستور بدهد. سیاست خارجی ترامپ، فاقد دیپلماسی است. هم در قبال ایران و هم حتی چین و پاکستان و هند".
🔹به این معنا، مذاکره -به مفهوم مصطلح آن در ادبیات دیپلماتیک- از اساس منتفی است و اصلا امکان ندارد؛ ولو اینکه کسانی می خواستند روحانی را با ترامپ و ظریف را با پمپئو رو به رو کنند و مثلا مقابل عمل انجام شده قرار دهند. چنان ملاقات محالی، صرفا هجو مذاکره است.
♦️ثانیا، دولت و وزارت خارجه ما مذاکره ندیده نیست. امروز تقریبا هیچ کس (مگر عناصر ماموریت دار و وابسته) از شنیدن نام مذاکره هیجان زده نمی شود.
🔹ما چهار سال قبل، از مرحله مذاکره عبور کردیم و به توافق رسیدیم. دولت ما ظرف دو ماه، همه تعهدات را به انجام رساند. و از آن تاریخ (27 دی 94) منتظر اجرای یازده تعهدات آمریکا و اروپا درباره لغو تحریم های مالی و بانکی و نفتی است.
♦️آقای ظریف، چه مذاکره ای می تواندداشته باشد، در حالی که همین چند روز قبل، ویدئوی اظهارت پمپئو را درباره افتخار به تقلب و دروغگویی منتشر کرد؟ پمپئو در این فیلم می گوید "زمانی که رئیس CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور #افتخارات_تجربه_آمریکایی است".
🔹ظریف همان جا نوشت "پمپئو! عادات قدیمی، به سختی ترک میشود. دروغ و تقلب در روزهای اخیر به اوج رسیده است".
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۲
🔹«کریستین امانپور» خبرنگار بدسابقه سی ان ان دیروز بعد از مصاحبه با آقای ظریف مدعی شد "اوبه من گفت روحانی حاضر است با ترامپ این هفته در نیویورک دیدار کند، اگر ترامپ حاضر باشد آن چیزهایی که ضروری است را انجام دهد؛ لغو تحریمها در ازای نظارتهای دائمی بر برنامه هسته ای ایران".
♦️بنیان این ادعا و این قبیل فضا سازی های رسانه ای، از همه جهت سست است. ظریف و روحانی پیش از این به درستی گفته اند برجام قابل مذاکره مجدد و افزایش تعهدات نیست. ما تمام و کمال، هزینه های برجام را پرداخته ایم و مطالبه ما نیز، همه تعهدات صد تحریمی اروپا و آمریکاست. طبعا برای یک معامله، دو بار هزینه نمی کنند.
🔹برجام (به عنوان سند ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت) سقف زمانی مشخصی برای محدودیت های هسته ای ایران قائل شده و پس از انقضای آن، طبق توافق باید محدودیت ها برداشته شود؛ چه این که این محدودیت ها فراتر از محدودیت هایی است که معاهده NPT برای اعضای خود قائل شده و دلیلی ندارد ایران، استثنای بر قاعده باشد.
♦️نه ظریف و روحانی و نه هیچ کس دیگری نمی توانند این محدودیت های موقت را دائمی کنند؛ آن هم در ازای مشتی وعده دوباره و در حالی که وعده های قبلی در برجام کاملا نقض شده است.
🔹ضمنا دولت دیکته گوی ترامپ، فراتر از انتظارات نا به جای هسته ای، آرزوی خلع توانمندی نظامی و نفوذ منطقه ای ایران را هم در سر می پروراند و مطالبه می کند.
♦️اگر اوباما ژست تعامل گرفته بود اما با تحریم های محدودیت ویزایی و سپس کاتسا و ایسا زیر برجام زد، ترامپ علنا دنبال دیکته کردن است. و هر کس به فرض محال، به مذاکره در چنین فضایی (ولو مع الواسطه) تن دهد، قبل از هر چیز به خود شلیک کرده است.
🔹مذاکره با آمریکا فاقد کمترین موضوعیت است. آمریکا فقط می تواند به شکل مشروط ، به کمیسیون مشترک برجام برگردد، با همان مقدماتی که رهبر انقلاب تصریح کردند:
♦️"چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده ، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند #شرکت_کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن".
@IMANI_mohammad
تمدنسازی در متن جنگ تمدنها
1- سه سال قبل در اوج فشارهای دشمن، وقتی رهبر انقلاب فرمودند «من شمشیر را کشیدم، مشغولیم، ما از چپ و راست داریم میزنیم»، شاید خیلیها عمق کلام را درنیافتند.
سه سال بعد، نشریه فارین پالیسی در گفتوگو با رئول مارک گرکت افسر سابق سیا، این پرسش را مورد بررسی قرار داده که «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟».
گرکت در پاسخ، با وجود همه غیظش میگوید «من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد». اما این همه پاسخ افسر ارشد سیا و متوقف به دوره ریاست ترامپ نیست.
گرکت از 30 سال رهبری هوشمندانه آیتالله خامنهای یاد میکند و میگوید «بدون شک، او، قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
2- حریف و هماورد رهبر حکیم انقلاب در این سالها، نه ترامپ و اوباما و بوش و کلینتون، که توسعهطلبی و استکبار غرب در نبردی تمدنی بوده است.
انقلاب اسلامی داعیه تمدن سازی داشت اما اگر این داعیه را هم نداشت، به ویژه ظرف دو دهه اخیر با طوفان پروژههایی مانند «قرن جدید آمریکایی»، «جنگ تمدنها»، «خاورمیانه جدید»، «جنگ جهانی چهارم» (حمله مستقیم به کشورهای اسلامی) و «جنگ جهانی سوم» (جنگ نیابتی در سوریه و عراق) مواجه شد.
و همه اینها جدا از جنگ پنهانی بود که سازمان فتنه و اشرافیت منحرف و تحریفگر، به عنوان سرمایه بزرگ صهیونیسم مسیحی در داخل کشور تدارک کرده بود.
3- رهبر انقلاب تیر ماه 95 فرمودند «من شمشیر را کشیدم، مشغولیم، ما از چپ و راست داریم میزنیم. اینجوری نیست؛ منتها نوع شمشیرِ امروز و نوع میدانِ امروز با نوع میدانِ آن سالهای اوّل تفاوت دارد؛ ما در جنگِ نرمیم؛ در جنگِ سیاسی هستیم، در جنگِ فرهنگی هستیم، در جنگِ امنیّتی و نفوذی هستیم؛ فکرها و ارادهها دارند با هم میجنگند».
ایشان همچنین در ملاقات جانبازی که 11 ماه بعد به صف پاکباختگان شهید پیوست؛ جملات مشابهی بیان کردند. علی خوش لفظ، جانباز دفاع مقدّس و راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» 16 دی ماه ۱۳۹۵ وقتی با رهبر انقلاب دیدار کرد، دردمندانه گفت
«من بسیجی آقای متوسّلیان بودم در دزلی و درگیریهای اوّل جنگ، میدانم اگر الان آقای متوسّلیان اینجا بودند، یک نکته میگفتند: اینکه آقا! شما خیلی دارید درد میکشید، زجر میکشید؛ این بحث اختلاسها و حقوقهای نجومی را میگویید، اینها گوش نمیدهند.
یک چیزی بگویید که ما آرام بشویم؛ ما همچنان فدائی شما هستیم؛ دوست داریم شما بیشتر از این درد نکشید و این همه آزار نبینید؛ واقعاً گوش (نمیکنند)، نمیدانم؛ یعنی ما حاضریم فدائی بشویم و به هرحال بیفتیم جلو. یک نکته که آراممان کند (بگویید)»...
♦️🔹متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | شعاع "دوست" داشتن
💠 بخشهایی از دیدار مرحوم آیت الله شیخ حسین کورانی با آیت الله مصباح یزدی
➕ سوالات #آیت_الله_کورانی و پاسخهای آیت الله مصباح
۹۷/۱۲/۲۰
🏴 انتشار به مناسبت ارتحال آیت الله کورانی از علمای مجاهد #لبنان
✔️ @meabahyazdi_ir