وکیل ملت، وکیل دولت و مشکل آستین!
✍انتظار بی جایی است که توقع داشته باشیم علی مطهری بتواند از فلان یا بهمان وزیر و دولتمرد ارشد درباره قیمت رها شده مسکن یا سکه و ارز و خودرو و اقلام خوراکی سوال کند. امثال او وامدار دولت هستند؛ درست مانند آستینی که از خود حرکتی ندارد و باید دستی آن را بجنباند. یا ماشین کوکی که به هر جهت تنظیم و کوکش کنند، حرکت کند.
♦️همین آقای مطهری با حمایت شخص احمدی نژاد در لیست انتخاباتی قرار گرفت و به مجلس رفت. او البته اواخر دولت احمدی نژاد ریل عوض کرد و در ماجرای استیضاح وزیر رفاه و کار (به خاطر سعید مرتضوی و سازمان تامین اجتماعی) سردمدار ماجرا بود.
🔸مطهری این روزها که سوء مدیریت دولت به یک بلبشوی تمام عیار اقتصادی تبدیل شده، ترجیح می دهد نامه سرگشاده را خطاب به رئیس صدا و سیما و اینکه چرا تشخیص داده اند کارچاق کنی مجری برنامه نود و چند همراه کاسبکار وی را در دعوت از کارلوس پویول (بازیکن سابق تیم ملی اسپانیا) متوقف کنند، بنویسد!
🔹وکیل الدوله شدن که شاخ و دم ندارد. کافی است چشمت را بر اجحاف های اقتصادی بزرگ کمی ببندی و مردم را سرگرم حواشی کنی. بالاخره امثال بویول و فردوسی پور یک جور کاسبی می کنند -که وهن صدا و سیما و مدیریت آن است- و امثال علی مطهری به یک نحو دیگر. آنها نه مشکل اشتغال و مسکن دارند و نه مشکل تورم. چند صباح دیگر که عمر دولت سر آمد، می شود منتقد او هم شد!
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز کسی راجع به گرانی و تورم اصلا حرف نمی زنه. کاری شد کارستان. رئیس جمهور خودش وقت گذاشت؛ هفته ای دو جلسه اقتصادی گذاشت. رونق شروع شده. دنیا عاشق کار کردن با ماست.
#کار_کارستان_دولت
@IMANI_mohammad
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
💢صفحه اول جدید ترین شماره (348) نشریه عبرت های عاشورا
♦️توزیع در نمازهای جمعه کشور
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
4_5861817978860864793.pdf
2.67M
💢فایل pdf( با کیفیت عالی)👆👆👆جدیدترین شماره(348)نشریه عبرتهای عاشورا /نیمه اول تیرماه
📝وحدت انقلابی برای حفاظت از نظام اسلامی
👇👇👇
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
نشریات اجاره ای با مفسدان اقتصادی پالوده خوردند و از زبان آنها برای اقتصاد نسخه پیچییدند(!) وحالا از مجازات و مصادره اموال نامشروع سودجویان شاکی هستند. آنها حامیان #مدیران_نجومی بودند.
@IMANI_mohammad
عملیات ارعاب در بازار ؛
رد پای باقی مانده تروریست ها
✍ خبرگزاری اصلاح طلب ایلنا از قول خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نوشت "ریشه ناآرامیهای دیروز بازار تهران در مطالبات مخالفان دولت روحانی است. برخی اصولگرایان تندرو خواستار جایگزینی دولت غیر نظامی روحانی با دولتی نظامی شدهاند. بازار تهران به طور سنتی مرکز اصولگرایان سیاست ایران است و همچنان علی رغم ساخته شدن مال ها و مراکز خرید متعدد یکی از نیروهای اقتصادی کشور باقی مانده است".
🔹تیم های اجاره ای و مزدوری که دیروز در بازار التهاب ایجاد کردند و با تهدید و ارعاب، برخی بازاریان را مجبور به بستن مغازه کردند، شعار می دادند "سوریه را رها کن، فکری به حال ما کن". این شعار آشنا نیست؟ ادامه همان شعار فتنه گران و آشوبگران نیابتی سال 88 نیست؟ آنها جز ائتلاف افراطیون مدعی اصلاح طلبی با گروهک ها و برخی سفارتخانه های خارجی کسان دیگری هسند؟
♦️اگر -آن گونه که خبرگزاری آمریکایی نوشته و خبرگزاری شبه اصلاح طلب رونویسی کرده- بر پا کنندگان ناآرامی دیروز طرفداران دولت نظامی (بخوانید سپاه!!) بودند، گلایه های اقتصادی را دستاویز فشار برای عقب نشینی از جبهه مقاومت در سوریه می کردند؟!
🔹جز صهیونیسم مسیحی (آمریکا و اسرائیل و انگلیس) کس دیگری هم از مشت قدرتمند ایران در سوریه خسارت دیده که خواستار عقب نشینی شود؟ و بدین ترتیب، طراحان موج سواری روی گلایه های اقتصادی، جز ورشکستان به تقصیر فتنه نیابتی سال 88 ، کسان دیگری می توانند باشند؟
@IMANI_mohammad
رد پای برجامانده از تروریستها -1
✍چند سال قبل که هنوز پیروزی بزرگ محور مقاومت در سوریه و عراق بهدست نیامده بود، یکی از رزمندگان مدافع حرم را دیدم و از اوضاع دشوار میدان جنگ پرسیدم؟ گفت مسئله حادی وجود ندارد و انشاءالله عنقریب پیروز میشویم. چند لحظه درنگ کرد و گفت «... اما یک چیز هست؛ نگران تیر از پشت هستیم. نفوذیهایی در ارتش سوریه پیدا شدند که با داعش و النصره همکاری کرده و نیروهای خودی را فروخته بودند. در کشور خودمان هم هستند که از پشت خنجر میزنند و شلیک میکنند».
♦️در جنگ تحمیلی ۸ ساله صدام، سازمان منافقین و پدران معنوی آنها (نهضت آزادی) بارها با دشمن همنوایی کردند، مردم را با بیانیه و شبنامه از ایستادن مقابل ارتش صدام ترساندند، گرای نقاط قوت و ضعف جبهه خودی را به دشمنان دادند و اواخر خرداد و اوایل تیر ماه ۱۳۶۰ پس از ترور شهیدان رجایی و باهنر و بهشتی و ترور ناکام آیتالله خامنهای از کشورگریختند. برخی از این افراد، تا چند روز قبل از فرار، به عالیترین مراکز مدیریتی و امنیتی در دولت و مجلس و قوه قضائیه و شورای امنیت کشور تردد داشتند.
🔹پریشب در حالی که اغلب ما کنار خانواده، بازی غرورآفرین تیم ملی فوتبال در مقابل یکی از بهترینهای جهان را تماشا میکردیم و به اعتبار امنیت کامل، حتی آب در دل یک نفرمان تکان نخورد، گروهکهای تروریستی در مرز میرجاوه اقدام به شبیخون کردند که با مقاومت جانانه مدافعان مرز، مجبور به تحمل خسارت و فرار شدند.
🔸سه تن از جوانان رزمنده در این درگیری به شهادت رسیدند تا آن ساعت در هیچ جای کشور، حتی آب هم در دل کسی تکان نخورد و تماشا کنیم که وقتی نفوذی در تیم ما نباشد تا گل به خودی نزند و ترسمان هم ریخته باشد و با اعتماد به نفس حمله کنیم، میتوانیم غولی مانند رونالدو را در بند کشیم و حریف قدرتمند را مقهور تهاجم خود کنیم. برای لحظاتی تصور کنید فقط یکی دو نفوذی یا بازیکن خسته و بیهمت داشتیم که سر بزنگاه گل به خودی میزدند یا در برابر حمله حریف وا میدادند؛ یا در همین مرزهایمان با مشکل مشابهی درگیر بودیم؛ آیا کمترین مجالی برای آرامش و موفقیت باقی میماند؟
(ادامه دارد)
متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
رد پای برجامانده از تروریستها -2
♦️شگرد گروهکهای تروریستی مانند داعش و جبهه النصره، پنهان شدن در میان صفوف و زندگی مردم عادی است که برخورد با آنها را دشوار میکند. همین شگرد را گروهکهایی مانند سازمان منافقین و سایر طیفهای نفاق دنبال کردهاند. فضای گرگ و میش فتنه، محیط لازم برای تحرک اجیرشدگان جنگ نیابتی است. یک چاره این است که طیفهای درون نظام، صراحتا حوزههای فعالیت ضدانقلاب را خط قرمز خود بدانند و مرزبندی برای بازشناسی دوست و دشمن را پررنگ کنند. بدین ترتیب میتوان خط نفوذ و معابر رخنه آن را کشف و سد کرد.
🔹حمله سازمان یافته به بازار و ارعاب و تهدید در جهت خودزنی اقتصادی، بهروزرسانی نقشه ۹ سال قبل دشمن است که این بار چرخه تجارت و تولید ملی را نشانه گرفته است. سال ۸۸ وقتی نقابها افتاد، مزدوران اجارهای ناگهان اطرافشان از مردم خالی شد و سر صحنه خیانت انگشتنما شدند. البته بازار خود راسا در مقابل تروریستها و ارعابکنندگان مزدور خواهد ایستاد. غیرت اسلامی و ملی سر جای خود محفوظ؛ پنج سال رکود اقتصادی و خسارات تحمیلی ناشی از نقشه دشمن و غفلت برخی مدیران کافی است و بدخواهان نمیتوانند خسارت مضاعف خودتحریمی و خودزنی را به بازار تحمیل کنند.
🔸شعار انحرافی «سوریه را رها کن»، بهروزرسانی شده شعار «نه غزه نه لبنان» است که سال ۸۸ اولین بار از سوی سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به «پیاده»های خود دیکته شد و یک روز بعد در حاشیه راهپیمایی روز قدس، بر زبان فتنهگران جاری شد. خاستگاه این شعارها، اتاق عملیات مشترک «صهیونیسم مسیحی» (آمریکا و انگلیس و اسرائیل) است که بارها در مقابل جمهوری اسلامی ایران به در بسته خورده است. آنها آخرین بار خُرد شدن داعش را زیر پای رزمندگان مقاومت دیدند.
♦️ سایت BBC ارگان سرویس جاسوسی و وزارت خارجه انگلیس ۱۶ اسفند ۹۶ با ادعای اینکه جنگ سوریه برای ایران پرهزینه بود و ایران نباید وارد چنین جنگی میشد، نوشت «هفت سال دخالت ایران در جنگ داخلی سوریه، برای تهران چقدر خرج داشت؟ در سالهای اخیر، این سؤال بارها در میان گروههای مخالف یا منتقد حکومت مطرح شده. ایران سالی ۶ میلیارد دلار برای جنگ سوریه هزینه کرده و این رقم، پول نصف یارانههای پرداختی است».
🔹صهیونیسم مسیحی، داعش را ابتدا در عراق پروراندند و سپس آن را به مانند یک سرطان بدخیم به شرق (مرزهای ایران) و غرب (عمق خاک سوریه) سرایت دادند. آنها ۳۸ سال پیش، صدام را برای حمله به ایران حمایت نمودند و حالا، ماموریت صدام را به عهده داعش گذاشته بودند.
@IMANI_mohammad
رد پای برجامانده از تروریستها -3
♦️جنگی را که ۳۸ سال پیش به واسطه رژیم صدام به ملت ایران تحمیل کردند، دستکم یک هزار میلیارد دلار خسارت برجای گذاشت؛ بنابراین اگر فرزندان غیور جبهه مقاومت، سر مار را در عراق و سوریه نمیکوبیدند، باید یک جنگ خانمانبرانداز را در خاک خود تحمل میکردیم؛ ضمن اینکه باید سالها میجنگیدیم و ویرانی و نابودی نسل و حرث را به چشم میدیدیم، خسارت چندهزار میلیاردی را هم به جان میخریدیم. میخواستند ایران را به منطقه جنگزدهای ویرانهتر از سوریه و عراق و افغانستان تبدیل کنند.
🔹«ح- م» از اعضای اسبق تیم مذاکرهکننده که به جرم ارائه اطلاعات به بیگانگان محکوم شد، چند سالی است در آمریکا زندگی میکند. او مدعی شده «دولت برای ایجاد اجماع و وحدت داخلی استعفا دهد و انتخابات زودرس برگزار شود». چه استعفایی؟! اگر گفته شود برای کارآمدی، عمرو یا زید دولت جا به جا شوند حرف معقولی است، درست مانند یک تیم ورزشی.
🔸اما مگر وسط مسابقه و دست و پنجه نرم کردن با حریف میشود تیم را یکجا کنار گذاشت و فی الفور تیم جدیدی جایگزین کرد؟! این آدرس مشکوک، چارهجویی است یا بهانهتراشی برای سرگرمی غفلتآفرین جدید؟ بازنگری و اصلاح مسیر گذشته با رویکرد اعتماد و اتکا به ظرفیتهای بزرگ داخلی و در جهت عملی کردن وعده رونق و گشایش اقتصادی، برعهده دولتمردان است. نقدهای جدی به برخی اجزای مهم دولت وارد است و صاحب نظران چون دولت را دولت خود (جمهوری اسلامی) میدانند، انتقاد میکنند.
♦️دولتمردان اگر هم جایی، نقدی را مییابند که بوی خصومت و رقابت از آن استشمام میکنند، نباید این تصور را به عموم نقد و نصیحتها تعمیم دهند چرا که قبل از هرکس، خود زیان میبینند. مشکلات اقتصادی بیتردید چاره بومی و داخلی دارد، مشروط بر اینکه علی الدوام نسبت به چهار عامل انحطاط دولتها در کلام امیر مومنان علیهالسلام (تباه کردن اصول، پرداختن به فرعیات و حواشی، عقب راندن اهل فضیلت و مقدم داشتن اهل فرومایگی و رذالت) مراقبت کنند.
@IMANI_mohammad
اولویت ملی کدام است ؛
استعفا یا اصلاح رویکرد دولت؟ -1
✍ در وضعیت التهاب اقتصادی و فشار دشمن، مسئله اول که باید به آن پرداخت کدام است؟ چگونه می توان بر این چالش ناشی از نقشه دشمن و سوء تدبیر پنج ساله دولت فائق آمد؟
♦️آیا اکنون مسئله مهم، استعفای روحانی و دولت است، چنان که سیاست بازانی مانند حسین موسویان (عضو اولین تیم مذاکره کننده روحانی و محکوم شده به جرم ارائه اطلاعات به بیگانگان/ مقیم آمریکا) و حجاریان گفتند و مشابهان آنها (امثال عباس عبدی) در دولت خاتمی عنوان می کردند؟
🔷هدف این طیف بد سابقه کدام است؟ می خواهند ناکارآمدی نسخه اعتماد به دشمن و بی اعتمادی به ظرفیت های ملی پس از پنج سال واگذاری انواع امتیازها را پشت مظلوم نمایی و ادا و اطوار قهر و استعفا پنهان کنند؟ یا در حالی که عرصه کاملا بر آنها تنگ شده و در مظان اتهام و بدگمانی افکار عمومی قرار دارند، برای رادیکالیسم جدید میدان مانور باز کنند؟ آیا به اعتبار همپوشانی با دشمن می خواهند مانع از تمرکز ملی بر جبهه بندی در برابر دشمن شوند و مجددا در میان مردم و درون حاکمیت صف بندی و درگیری باشد؟
🔸چند منتقد دولت نیز از زاویه دیگر و با دلسوزی، خواستار استعفا یا برکناری روحانی شدند. فارغ از صحت انتقادها و اعتراض های منتقدان، باید دید آیا وقت برخورد با بدعملی ها و خطا های بزرگ دولت روحانی الان است؟ در اینجا پای قاعده اهمّ و مهم به بحث باز می شود و اینکه مصلحت و تکلیف بالاتر کدام است؟
♦️ادبیات روحانی ظرف چند روز اخیر تا حدودی تغییر کرده است. او از لزوم ایستادگی و عدم تسلیم مقابل آمریکا و حفظ عزت ملی سخن می گوید و بر خلاف رویه قبلی خود، از حفظ وحدت حرف می زند. اگر روزی می گفت آمریکا ابرقدرت بزرگ دنیاست و نباید مقابل او بایستیم، اکنون می گوید ما می توانیم و باید در مقابل زورگویی و باج خواهی آمریکا ایستادگی کنیم.
🔹با این تغییر ادبیات چگونه باید روبرو شد؟ با خوش بینی مطلق پذیرفت که روحانی تغییر کرده؟ با بدبینی و به اعتبار تناقضات فراوان گذشته، نپذیرفت و دست رد به سینه او زد و گفت برو همان باش که بودی؟ یا محتاطانه و گام به گام - مشروط و به تایید هریک از گفتارها در رفتار و رویکرد- با این تغییر مواجه شد و استقبال کرد؟
🔸رویکرد حمایت از اقدامات درست و اصلاحی، به مفهوم تعطیلی نقد دلسوزانه نیست. اگر رویکرد لفظی آقای روحانی با عملکرد او و دولتمردان نقض نگردد و تایید شود، جریان انقلابی آماده بیشترین حمایت هاست. چرا که سرنوشت کشور و مقابله با شرارت دشمنان را مقدم بر هر موضوع دیگر می داند.
♦️اصلا همه دغدغه و نگرانی نیروهای انقلابی که آنها را تبدیل به منتقد کرده و به اعتراض واداشته، همین نقض عهدها و نقض اصول و آرمان ها بوده و اگر دولت با رفتار خود جلب اعتماد کند، دیگر مسئله ای برای انتقاد و اعتراض و اختلاف و شکاف باقی نمی ماند.
@IMANI_mohammad
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/317
اولویت ملی کدام است ؛
استعفا یا اصلاح رویکرد دولت؟ -2
♦️آقای روحانی البته متاسفانه در گذشته چند بار چنین پالسی فرستاده اما سر بزنگاه، خلاف چراغ راهنمایی که زده پیچیده است. این سابقه اموضوع جلب اعتماد جبهه بزرگ حامیان انقلاب را دشوار می کند اما همه چیز به خود روحانی بستگی دارد و او می تواند صداقت را پشتوانه لازم و بزرگ این دعوت به همراهی و حمایت کند.
🔹اکنون دو طیف، مطالبه تغییر در دولت و رویکردهای آن را دارند که اتفاقا 180 درجه در تعارض با یکدیگر هستند. یکی طیف نیروهای انقلابی و وفادار به نظام و عزت و اقتدار و استقلال وطن؛ دوم، طیف ساختارشکن و معارض نظام که قائل به تسلیم و دست بالا بردن در مقابل آمریکا و اروپا هستند و بارها در نقشه دشمنان برای ایجاد بی ثباتی و آشوب انگیزی نقش آفرینی کرده اند.
🔸این طیف ورشکسته به تقصیر به ویژه شاخه نفاق جدید، مانند همیشه می کوشند ضمن راهزنی و مصادره به مطلوب رای مردم، خود را وکیل مدافع و مالک رای مردم جا بزنند و به واسطه دوپینگ با فشاز دشمن، روحانی و دولتش را تحت فشار قرار داده و به تقابل با گفتمان انقلاب و رویکرد نظام وادار کنند. هدف، تغییر سیرت و هویت جمهوری اسلامی بر مبنای مطالبه دشمن داست.
♦️اگر روحانی به درستی می گوید مذاکره با ترامپ و دولت بدعهد آمریکا دیوانگی و ذلت پذیری است ، بنابراین باید با طیف توجیه کننده تسلیم در برابر آمریکا و غرب مرزبندی صریح داشته باشد. منطقا او نمی تواند جمع نقیضین کند؛ همچنان که اعضای دولت جمهوری اسلامی نمی توانند هم وفادار به نظام و انقلاب و قانون اساسی باشند و هم با اضداد ومعارضان آن کنار بیایند.
🔹اینجاست که دولت و شخص رئیس جمهور می توانند اعتماد جبهه نیروهای انقلاب و ارکان نظام را جلب کنند و با اقتدار به جنگ دشمن و اخلالگران اقتصادب بروند و یا خدا ناکرده، مرزهای کمرنگ شده با بدخواهان را پررنگ نکنند و از فشار آنها منفعل شوند که در این صورت طبیعتا، در نقشه دشمن افتاده و درگیری و مجادله و مقابله را به درون جبهه خودی آورده اند.
🔸افراطیون مدعی اصلاح طلبی و نفوذی های متظاهر به همراهی با دولت، حتما خواهند کوشید به هرقیمت که شده و با تحرکات خود یا هل دادن دولت به ارتکاب رفتارهای اعتماد سوز، دولت را در موضع اتهام و غیر قابل اعتماد بودن برای نظام و انقلابیون نگه دارند.
♦️آیا مسئله مهم، تغییر کابینه است یا قبل از آن تغییر رویکرد کابینه مهم است و یا هر دو ضرورت دارد؟ حتما کابینه نیازمند تغییر است اما قبل از آن، نیازمند اصلاح رویکرد، ابراز بی اعتمادی به غرب و نقشه "پلیس خوب- پلیس بد" آن، بازگشت به ظرفیت های درونی کشور، پرهیز از حاشیه سازی سیاسی و دامن نزدن به دو قطبی های دشمن ساخته مانند "تندرو/میانه رو" است که نیروهای مخلص و خدوم و بی توقع انقلاب را "تندرو" و عناصر آلوده و اباحی مسلک و معارض با آرمان های انقلاب و استقلال کشور را "میانه رو" جا می زند.
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
یک ستاره خلیج فارس
بزرگتر از پنج وعده نسیه توتال
✍ بیژن زنگنه وزیر نفت که زمانی خود را ژنرال می انگاشت، گفته است "اگر در کار وزارت نفت تاخیر نینداخته بودند و می گذاشتند ۵ قرارداد مثل توتال منعقد کنیم، دیگر وضعیت کشور مثل امروز نبود"!
🔹این وزیر پر ادعا اما ضعیف، به جای طلبکاری باید توضیح دهد عایدی قرارداد با توتال چه بود و اگر هیچ (صفر) بوده، فرقی نمی کند یک را در صفر ضری کنیم یا سه یا پنج را! البته عایدی دو قرارداد با توتال به فاصله 20 سال صرفا صفر نیست چرا که به میزان معطلی و تعلل در بهره برداری از مخازن مشترک پارس جنوبی با قطر، خسارت دییده و ضرر کرده ایم.
♦️شرکت فرانسوی توتال اعلام کرده برخلاف توافق، برای بار دوم زیر تعهد خود می زند و از ایران می رود. جالب اینکه توتال روی مخازن مشترک ایران و قطر در قطر کار می کند و اکنون اطلاعات محرمانه ما را به دست آورده و به مثابه "چو دزدی با چراغ آید، گزیده تر برد کالا" عمل می کند.
🔸اعتماد یکطرفه و خسارت بار به توتال را می توان با کارنامه درخشان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه مقایسه کرد که با وجود همه اتهام افکنی ها و تخریبگری های برخی دولتمردان، فاز دوم "بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان" ) را راه اندازی کرد. ساخت این پالایشگاه در دولت دهم و با وجود سختترین شرایط تحریم آغاز شد. "ستاره خلیج فارس" می تواند روزانه 360 هزار بشکه را قالب سه فاز 120 هزار بشکهای پالایش کند. تولید روزانه 36 میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو5، از جمله تولیدات این پالایشگاه است.
🔹بنا بر اعلام آقای روحانی، فاز اول این پروژه در آغاز سال 96 به بهرهبرداری رسید و پس از یک سال و چند هفته، فاز دوم آن به ثمر نشست. این یک سال با برکت را که گامی بزرگ برای خودکفایی در مقابل تحریم بنزین است، با یک سال فرصت سوزی و اطلاعات دزدی توتال مقایسه کنید.
♦️قرارگاه خاتم النبیاء (ص) تنها یکی از ظرفیت های بزرگ داخلی است. صاحب نظران می گویند 80 تا 90 درصد قرارداد با توتال (توسعه فاز 11 پارس جنوبی) قابلیت اجرا توسط شرکت های ایرانی را دارد. چرا از این ظرفیت های بی دریغ ملی غفلت کنیم؟ همان گونه که دیپلماسی التماسی به خسارت ختم شد، التماس اقتصادی نیز آورده ای جز زیان و ضرر برای ما به همراه نخواهد داشت.
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51