💢 نعل و آدرس وارونه
🔹خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ نوشته " حل اختلافات باقیمانده در مذاکرات وین میان آمریکا و ایران ممکن است هفتهها طول بکشد".
♦️کار آمریکا در چند سال اخیر، نعل وارونه زدن بوده است. تظاهر به توافق می کرده، اما نمی خواسته توافقی را بپذیرد که در کنار رفع نیاز حیاتی خود، عایدی تضمین شده و پایداری هم به ایران برسد.
🔹آنها با همین شگرد، چهار سال کارشکنی و وقت کشی کردند؛ اما غربگرایان بر اساس نعل وارونه غرب، آدرس گمراه کننده می دادند و آمریکا و اروپا را آماده توافق وانمود می کردند.
♦️دم وزیر نفت گرم که گفت "اگر منتظر مذاکرات برجام میماندیم، مردم در زمستان پارسال و امسال نیز با قطعی گاز و برق روبهرو میشدند". چه فرصت های ذی قیمت و در دسترس که به خاطر وارد شدن دولت قبل در نقشه وقت کشی غرب ( تعلیق و انتظار) از بین رفت.
🔹اگر برخی مدیران در آن هشت سال، حتی مشکل آب خوردن و آلودگی هوا و تولید و اشتغال را به توافقی که اختیار آن دست دشمن بود، موکول نکرده بودند، قطعا در حل بسیاری از مشکلات، بسیار جلوتر از امروز بودیم.
♦️حداقلش این بود که دیپلماسی را متوقف به سه چهار کشور غربی، متوقف و معطل نمی کردند و دیپلماسی اقتصادی با همسایگان (و دیگر کشورهای دارای منافع مشترک در تجارت با ایران) را گسترش می دادند.
@IMANI_mohammad
.
♦️تابستان اروپا با خشکسالی گذشت؛
🔹اما اروپا از گرما در نیامده، نگران یخبندان در زمستان است.
♦️قیمت برق و گاز سر به فلک گذاشته و پیش بینی می شود ظرف چند ماه، ده برابر شود.
🔹ظرف چند روز، چند هزار نفر در دو کشور اروپایی از گرما مُردند؛
♦️اما زمستان بدون گاز و برق، مهیب تر و مرگبار تر به نظر می رسد.
@IMANI_mohammad
.
کاتسا، آیسا، سیسادا ... پراودا!
🔹بله درسته!
🔻لابد روسیه بود که دانشمندان هسته ای ایران را ترور کرد؛
🔻در انتخابات 88 با برخی عناصر داخلی برای برپایی آشوب دست به یکی کرد؛
🔻و تحریم های فلج کننده و فشار حداکثری علیه ایران را به اجرا گذاشت.
🔻روسیه بود که برجام را زیر پا گذاشت و مدعیان اعتدال و اصلاحات را سکه یک پول کرد!
🔻لابد تحریم های کاتسا، سیادا، آیسا، ویزا و... هم اصالتا روسی است و تهمت بیخودی به کدخدا آمریکا می زنند(!)
🔹با این حساب، حتما موافق هستید که لعنت بفرستیم به بانیان ترور و تحریم و تحریف، و مزدوران ایرانی آنها!
🔻(پراودا در سالهای ۱۹۱۲ تا ۱۹۹۱ روزنامه رسمی حزب کمونیست اتحاد شوروی بود).
@IMANI_mohammad
.
🔹ترجمه سخنان جوزپ بورل: "لا مصبا! اگه الان نخواین با ما توافق کنین، میخاین بعد مرگ ما توی سرمای استخوان سوز زمستان و سر قبر ما توافق کنین؟! پدرمون در اومد آخه".
♦️بوریس جانسون: "قبض های انرژی در ماه های آینده اشک چشم انگلیسی ها را در میآورد. ماههای آتی شرایط بسیار دشوار خواهد بود".
@IMANI_mohammad
💢 اسرائیلِ نجس و مزدوران آن -۱
🔹بزرگ ترین سلاح آمریکا، انگلیس و اسرائیل علیه ایران چیست؟ دو دوزه بازانی که خود را خیرخواه ملت ایران جا می زنند، اما مقاصد دشمنان را پیش می برند.
♦️منافقین بودند که با وجود شش دهه جنایت و خیانت، آمریکا را دوست جا زدند و خواستار شراکت و توافق "برد- برد"(!؟) با او شدند. ماجرا هنگامی پیچیده تر شد که برای جا انداختن پروژه غرب، ادعا کردند دموکرات ها با جمهوری خواهان و اسرائیل فرق دارند.
🔹اما نفاق جدید باید پاسخ می داد که اگر اسرائیل دشمن ترین دشمن است، چرا مطابق نقشه او (و آمریکا و انگلیس)، در سال 1388 آشوب بر پا کردند؛ و چرا در روز قدس، شعار "نه غزه نه لبنان" داده و صهیونیست ها را خر کیف کرده اند؟!
🔹یا چرا هنگامی که مدافعان حرم، راه فتنه نیابتی صهیونیسم مسیحی را در عراق و سوریه بستند، به جای حمایت، به ترور شخصیت مدافعان پرداختند؟
♦️این هنر جمهوری اسلامی است که با درایت و صبر، نقاب از چهره منافقین برداشت. جریانی که مایکل لدین (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا)، طی دو سخنرانی در مهر و دی ماه 1388 درباره آنها گفت:
🔹"روزی ما خواهیم نشست و در مورد تاریخ پنهان جنبش سبز صحبت خواهیم کرد و همه شما خواهید گفت که از سال 2009 (1388) شروع شد اما من به شما میگویم که ما می دانیم و می توانیم مستند کنیم که ریشه این حرکت به اواسط دهه 1980 میلادی [سالهای 1365-66 شمسی] برمیگردد و در طول مراحل مختلف، تکامل پیدا کرده . [در ماجرای سفر مخفیانه مک فارلین به تهران] ما با افرادی از دفتر نخستوزیری وارد گفتوگو شدیم؛ از دفتر میرحسین موسوی و اطرافیانش".
♦️موسوی، آخرین بار به نیابت از صهیونیست ها، علیه مدافعان حرم و سردار شهید همدانی عقده گشایی کرد، و حال آن که طرحان فتنه سبز، او را با نقاب طرفداری از خط امام (ره) به میدان آورده بودند.
🔹حالا هم که دشمن، تحت فشار پیروزی های جمهوری اسلامی است، پیاده نظام اجاره ای غرب مامور شده اند مخالفت با "توافق فاقد تضمین و لغو پایدار تحریم ها" را "همسویی با اسرائیل" وانمود کنند.
♦️رحمت و رضوان خداوند بر امام عظیم الشان (ره) که فرمود: "خود اسرائیل هم این مطلب را احراز کرده که اگر انگشتش را به بحر محیط (اقیانوس) بزند، نجس میشود. چون این را احساس کرده، میخواهد با اینکه «من کمک کردهام» ایران را بدنام بکند، از باب اینکه می داند که موافقت او با ایران، بدنام کردن ایران است".
🔹منافقین مدعی اصلاحات و اعتدال، وانمود می کنند اسرائیل را شرور ترین دشمنان می دانند. جنایت های رژیم صهیونیستی هم بر کسی پوشیده نیست. با این حساب، منافقین باید پاسخ دهند که چرا در فتته سبز، سنگ اسرائیل را به سینه زدند و رزمندگان مهار کننده نقشه رژیم صهیونیستی را مورد تهمت و ترور شخصیت قرار دادند؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 اسرائیلِ نجس و مزدوران آن -۲
♦️پادوهای همیشگی و مخالفان فصلی اسرائیل، توضیح نمی دهند که نسبت اسرائیل با آمریکا کدام است؟ نوچه و سگ زنجیری آمریکاست؛ یا حاکم بر آن؟
🔹اگر نوچه باشد، که مخالفتش با توافق بیتاثیر است و دلیلی ندارد مقامات کاخ سفید، قبل و بعد از هر مذاکره، به تلآویو گزارش بدهند یا مشورت بگیرند. اما اگر صهیونیستها غالب هستند، بنابراین آمریکا با هماهنگی و مدیریت صهیونیستها تصمیم می گیرد.
♦️از سوی دیگر، بسیاری از شرارتها و اقدامات خرابکارانه و تروریستی علیه کشورمان به ویژه در حوزه برنامه هستهای طی دهه گذشته، با هماهنگی و همکاری مشترک آمریکا و اسرائیل انجام شده است
🔹اگر اسرائیل، مخالف مشی آمریکاست و این دو، سیاست متضاد دارند، چرا هنگام گستاخی اسرائیل، همین مدعیان دروغین اعتدال و اصلاحات، تبدیل به سپر بلای اسرائیل میشوند و میگویند این «تله تنش» است و نباید اسرائیل را مجازات کرد؟
♦️آخرین بار، باراک راوید، خبرنگار صهیونیست فاش کرد:"موساد به طور منظم از شبکه ایران اینترنشنال، به عنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده میکند". این، شبکه ای است که توسط علی اصغر رمضانپور (معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی) و با بودجه رژیم سعودی اداره می شود.
🔹برخی نشریات و خبرنگاران مدعی اصلاحات، برای ایران اینتر نشنال، (و رسانه های دیگر منوتو، بی بی سی، صدای آمریکا و رادیو فردا) خوراک تهیه می کنند. دست پخت های مسموم و آمیخته با دروغ، رسانه هایی مانند شرق و اعتماد و انصاف نیوز و... در رسانه پادوی موساد باز نشر می شود. این همه هماهنگی تصادفی است؟
♦️احمد پورنجاتی از اعضای فراکسیون مشارکت در مجلس ششم، 24 دی ماه 82 در جمع نمایندگان مدعی تحصن گفته بود «مواظب باشيم خردل زير دُممان نمالند». و بعد تعریف کرده بود:
🔹«چرچيل از استالين پرسيد شما چگونه به گربهاي كه از خردل بدش ميآيد، خردل ميخورانيد؟ او پاسخ داد: پسِ گردنش مي زنيم و خردل را به زور در دهانش ميريزيم. چرچيل گفت: اما ما اين كار را نميكنيم. خردل را به دم گربه مي ماليم تا دمش بسوزد. آن وقت، دمش را مي ليسد، خردل را نيز مي خورد».
♦️کسی زیر دُم منافقین خردل نمالید. اما خاصیت نفاق این گونه است که مرتکبان آن، لاجرم خود را پیش چشم ناظران خراب کنند. "يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ. می خواهند خدا و اهل ایمان را فریب دهند، در حالی که جز خودشان را فریب نمی دهند، ولی درک نمی کنند".
@IMANI_mohammad
🔹در مثل مناقشه نیست. مقتدا صدر هم سابقه درخوری ندارد.
♦️هنگامی که طلحه الخیر صحابی پیامبر (ص)، به خاطر ریاست طلبی با امیر مومنان(ع) در افتاد، امویان دورش جمع شدند و تا می توانستند سواری گرفتند و امر را برای برخی عوام مشتبه کردند.
🔹آخر سر، طلحه هم با تیر هم اردوگاهی اش مروان بن حکم از پا درآمد و هنگام مرگ گفت "خون هیچ بزرگی مقل من به هدر نریخت"!
♦️بقایای حزب بعث و داعش (و از آنها بالاتر سرویس های غربی/عبری/عربی) تا حد ممکن از مقتدا صدر سواری می گیرند، هر وقت هم تاریخ مصرفش تمام شد، خلاص!
🔹صدر در اتفاقات عراق، بیشتر بازیچه کاظمی و بقایای رژیم صدام و دیگران است تا بازی گردان. او قرار بود امکان انتخاب نخست وزیری مستقل به جای کاظمی را در پارلمان به هم بزند اما به خاطر هوشیاری و همدلی و هماهنگی جریان های شیعه، ناکام ماند.
♦️ ایجاد آشوب در پوشش حمایت از مقتدا صدر، از شکست نقشه بازیگردان های پشت سر باند صدر حکایت می کند؛ به ویژه این که احتمال انتخاب نخست وزیر جدید قوت گرفته و از آن سو، بیانیه آیت الله سید کاظم حائری، برای حامیان دغلباز مقتدار صدر گران تمام شده است.
🔹جریان وابسته و مزدور غرب، هر جا که در بازی انتخابات و دموکراسی کم می آورد، ماموریت دارد زیر میز بزند و بی ثباتی و آشوب بر پا کند.
@IMANI_mohammad
💢 خروج و خود زنی صدر؟ -۱
🔹از دیروز که بیانیه روشنگرانه و ناصحانه "آیت الله سید کاظم حسینی حائری" صادر شده، گروه صدر و شبه نظامیان وابسته به وی مرتکب رفتارهایی به غایت متناقض شده اند.
🔹همزمان با اعلام مقتدا صدر مبنی بر این که (برای هفتمین بار!) از سیاست کناره گیری می کند، شبه نظامیان موسوم به سرایا السلام، به ایجاد آشوب و حمله به برخی مراکز دولتی و دفاتر برخی گروه های مبارز "ضد آمریکایی- ضد داعش" پرداختند و برخی خیابان ها را با استفاده از سلاح های نیمه سنگین،به میدان جنگ تبدیل کردند.
🔹تمام اعتبار مقتدا صدر، به پدرش آیت الله محمدصادق صدر و همچنین آیت الله شهید محمد باقر صدر است که توسط رژیم صدام به شهادت رسید. آن شهید والامقام، به مقلدان خود وصیت کرده بود که از آیت الله حائری تبعیت کنند.
🔹آیت الله حائری دیروز با تاکید بر حفظ وحدت و انسجام و فرصت ندادن به استعمار و صهیونیسم و مزدورانشان، ماندن اشغالگران آمریکایی در عراق، را بزرگترین حرامها نزد خداوند متعال دانستند و سپس خطاب به فرزندان شهید صدر نوشتند:
🔻 "تنها ادعا یا نسبت خویشاوندی کفایت نمیکند و هر کس تلاش کند به نام آن دو شهید، بین فرزندان امت و مذهب تفرقه بیاندازد، یا رهبری را بر عهده گیرد در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط شرعی است، صدری نخواهد بود، هرچند چنین ادعا یا نسبتی داشته باشد.
🔻... همه مومنان را به حمایت از الحشد الشعبی مقدس سفارش میکنم و همه باید آن را حمایت و تایید کنند زیرا قلعه محکم و دست توانا برای کسانی است که در پی امنیت و منافع مردم کشور عراقند".
🔹اکنون با موضع صریح آیت الله حائری، مقتدا صدر و گروه شبه نظامی او، بر سر دو راهی مهم قرار گرفته اند؛ این که با مرجعیت و ملت عراق در برابر اشغالگران و بقایای رژیم صدام و داعش بمانند، یا مانند سازمان منافقین، مرتکب خروج مسلحانه شوند و به عمر نفاق پایان دهند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 خروج و خود زنی صدر؟ -۲
🔹اجازه بدهید در سالروز شهادت شهید رجایی به دست سازمان منافقین، ماجرایی قابل تامل را که بی شباهت به تحولات این روزهای عراق نیست، مرور کنیم. شهید رجایی دو هفته قبل از ترور، (24 مرداد 60) ماجرای مهمی را بازگو کرد:
🔻«سازمان مجاهدین در زندان حرفشان این بود که درست است شعار مبارزه با امپریالیسم و ساواک میدهیم، ولی قبل از هر چیز باید با مسلمانانی که امام را به عنوان رهبر قبول دارند، جنگید و از روی جنازه آنها رد شد. از زندان که بیرون آمدند، پوستر چاپ کردند که یک طرفش آرمسازمان بود و یک طرفش عکس امام...
🔻اینها به فکر بودند هر چه زودتر جنگ را با نیروهای مومن را شروع کنند. منتها میدانستند هیچ حیثیتی ندارند، میخواستند مرحوم طالقانی را سپر قرار دهند که دیدند مرحوم طالقانی رفت خدمت امام، حرفی زد که اگر بین مجاهدین مسلمان واقعی وجود داشت و آقای طالقانی را قبول داشت، باید همان جا تغییر موضع بدهد.
🔻مرحوم طالقانی خدمت امام دو زانو زد و گفت من هر وقت مایوس میشوم از حرکت این انقلاب به خدمت امام میآیم و دوباره نیرو میگیرم. این کسی بود که شما او را پدر میدانستید... مگر شما گفتید که نه آقای طالقانی ما در تسلیم شدن شما در مقابل رهبر انقلاب سهیم نیستیم وقتی که خواستی با امام بجنگی ما را خبر کن؟
♦️واقعا یک مجاهد نیست بپرسد آیا در این دو سال شد یک آمریکایی را بکشی و بگویید ما ضدآمریکایی هستیم؟ شد یک سرمایهدار صهیونیست را بکشی و بگویی انقلابی هستی؟ اما بهشتی را کشتی... شما میتوانید بگویید کشتن خامنهای برای شما لازمتر از کشتن یک آمریکایی یا یک ساواکی یا یک اسرائیلی است؟».
🔹واقعیات صحنه عراق روشن است. "ایدی کوهن" فعال توییتری صهیونیست در صفحه توئیتر خود با انتشار فیلم حمله آشوبگران صدری به تصویر سردار شهید ابو مهدی المهندس نوشت: برای این لحظه انتظار بسیاری کشیدم، مبارکتان باشد ای ملت عراق
🔹حساب توییتری ترور آلارم هم که یکی از صفحات غیررسمی رژیم صهیونیستی است، با منتشر کردن نقشه ای شعله ور از عراق، نوشته: «پایان عراق، روزهای باشکوهی در پیش است. شمارش معکوس آغاز میشود"!
🔹برای ناظران، روشن است که امکانات "بسیج مردمی" (حشد الشعبی)، چگونه صرف جمع کردن بساط تروریسم و جنگ نیابتی آمریکا شد؛ اما بر عکس، گروه شبه نظامی وابسته به صدر، چگونه به خدمت اشغالگران آمریکایی و جنایتکاران بعثی- داعشی در آمده است. این تفاوت زمین تا آسمان مقتئا صدر با امثال شهید ابومهدی المهندس است.
🔹این واقعیت هم روشن است که اگر اشغالگران، در برآیند انتخابات اخیر -با وجود همه هزینه ها و دسیسه ها- دچار ناکامی نشده بودند، عناصر وابسته یا فریب خورده را به خدمت نمی گرفتند تا زیر میز دموکراسی بزنند و در برابر انتخاب نخست وزیر برای تشکیل دولت مردمی قوی و مستقل، کارشکنی کنند.
@IMANI_mohammad
💢 طعمه گرگ
🔹این حکمت از آیت الله شهید صدر (ره) به یادگار است که فرمود: "«ذوبوا فی الأمام الخمینی کما ذاب هو فی الاسلام. در امام خمینی ذوب شوید، همان گونه که او در اسلام ذوب شده است" .
🔹چند دهه بعد، آیتالله حائری جانشین شهید صدر، خطاب به همه آنها که ادعای پیروی از آیت الله صدر (ره) را دارند، تاکید می کند: "همه مومنان باید از ولی و رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنهای (مدظله العالی) اطاعت کنند که آن جناب، بهترین و شایستهترین برای رهبری ملت و اداره امت برای مبارزه با نیروهای ظلم و استکبار است".
🔹امیر مومنان (ع) خطاب به خوارج متظاهر به انقلابیگری که طعمه اردوگاه دشمن شده بودند، هشدار داد: «وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَهًْ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تفرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنان كه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ». (خطبه 127 نهجالبلاغه).
@IMANI_mohammad
تراز مهم در تحلیل
تحولات عراق و رفتار صدر
🔹آنچه در 24 ساعت گذشته در قالب آشوب و خشونت و به کارگیری سلاح نیمه سنگین در بغداد رخ داد، موضوعی فراتر از مقتدا صدر و گروه اوست. بنابراین به صرف اعلام موضع دیرهنگام صدر و عقب نشینی گروه های شبه نظامی از منطقه الخضراء تمام نمی شود.
♦️کارگردان اصلی ماجرا، آمریکاست که تعیین نخست وزیر جدید و برکناری الکاظمی را مقدمه اجرای قانون پارلمان درباره اخراج اشغالگران عراق می داند.
🔹بی ثبات سازی عراق و ماهی گرفتن از آن، لازمه تداوم حضور آمریکا و اعمال فشار بر دولت و پارلمان است تا از این طریق، عراق نتواند نقش خود به عنوان حلقه واسط جبهه مقاومت را ایفا کند.
♦️دولت ترامپ بر این اساس، برپایی آشوب در عراق را از اواخر تابستان 1398 در دستور کار قرار داد و ضمن سرنگونی دولت قانونی، الکاظمی را سر کار آورد. جنایت ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندسدر همین مقطع اتفاق افتاد
🔹دولت بایدن هم با هماهنگی انگلیس، اسرائیل و رژیم سعودی، همان راهبرد دوره ترامپ را برای ممانعت از روی کار نیامدن نخست وزیر مستقل و دولت قوی ملی ادامه داده است. ماجرای خونین دیروز با 30 کشته و 800 مجروح، بخشی از همان خط خشونت و آشوب و اِرعاب است.
♦️آمریکا پس از شکست در جنگ نیابتی داعش، فاز دیگری از رُعب افکنی (تروریسم) را آغاز کرده که حملات چند هفته اخیر به مراکز حکومتی در منطقه سبز و کشته سازی و جنایت، بخشی از آن است. دو قدم به جلو و یک قدم به عقب، تاکتیک نیروهای میدانی آمریکا ست.
🔹حملات، انجام می شود و پس از مدت کوتاهی، دستور عقب نشینی به آشوبگران مسلح داده می شود. هدف، زهر چشم گرفتن از چهارچوب هماهنگی شیعه است که طبق قانون ماموریت یافته اند نخست وزیر را معرفی کنند.
♦️اما هر بار این ماموریت جدی می شود، عوامل آمریکا (بقایای بعث و داعش و..) در پوشش نام طرفداران صدر، آشوب های خشونت آمیز را تدارک می کنند. مواضع دیرهنگام صدر اگرچه لازم، اما نا کافی است. اساسا مسئله، صرف حضور و غیاب (آوردن و بردن) صدر در میدان سیاست نیست. او یک بازیگر موثر اما فرعی است.
🔹صدر امروز گفت "از وقایع دیروز شدیدا شرمگین هستم و عذرخواهی میکنم. انقلاب جریان صدر چون به سمت خشونت رفته، بنده ارتباط خود را قطع کرده و آن را محکوم میکنم. انتظار داشتم که انقلاب، با #کفنها و دست های خالی انجام شود ولی متأسفانه به سمت درگیری مسلحانه رفت. اگر جناح های سیاسی و گروه های نظامی، همانطور که قبلا چندین بار خواسته بودیم، #منحل میشدند، شاهد وضعيت فعلی نبودیم".
♦️این جملات، دوپهلو و نارسا، و در مبنای خود، نادرست است. بدون رعایت قواعد دموکراسی -که از مجرای انتخابات و تعیین نخست وزیر بر مبنای آن می گذرد- و ایجاد آشوب خیابانی و سوق دادن آن به تسخیر نهادهای حکومتی، وقوع ناآرامی و درگیری و خشونت طبیعی است. برخلاف ادعای صدر، دموکراسی، پایبندی به قانون می خواهد نه کفن و قدرت نمایی نظامی در پایتخت!.
🔹نقشه آمریکا، گروگان گرفتن امنیت و آرامش است. آنها این پیغام را به سیاستمداران عراقی می دهند که خلاف مسیر دموکراسی و انتخابات، به ابقای دولت نامشروع (آمریکایی) الکاظمی تن بدهید؛ و گرنه عراق را به هم می ریزیم! صدر، باید قبل از هر چیز، تکلیف خود را با این نقشه آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی معلوم کند.
♦️توقع انحلال چهارچوب هماهنگی یا حشد الشعبی و نظایر آنها، ذاتا آرزویی آمریکایی- صهیونیستی است.
@IMANI_mohammad
.
💢 فرار به جلو، پس از ناکامی
در تحمیل تورم ۱۰۰ درصدی.
🔹محافلی که ادامه یا حذف ارز 4200 تومانی را پوست موز زیر پای دولت رئیسی می داستند و تورم سه رقمی (100 درصدی) را پیش بینی می کردند، حالا که دولت توانسته تورم را از 60 درصد به 45 درصد کاهش دهد، می گویند دولت موفق نبوده است!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3673
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 فرار به جلو، پس از ناکامی در تحمیل تورم ۱۰۰ درصدی. 🔹محافلی که ادامه یا حذف ارز 4200 تومانی را
.
فرار به جلو پس از ناکامی
در تحمیل تورم ۱۰۰ درصدی
🔹روزنامه اعتماد، دیروز به قلم عباس عبدی نوشت: "دولت رئیسی دستاوردی نداشته و آمار افزایش سرمایه گذاری، رشد اقتصادی و کاهش تورم از 60 درصد به 45 درصد هم درست نیست". او در عین حال از این که دولت بگوید کدام وضعیت اقتصادی را تحویل گرفته، ابراز ناخرسندی کرده است.
♦️این در حالی است که مدیر مسئول اعتماد چند روز قبل اذعان کرد: "دولت در حوزه اقتصادی و باوجود تحریمها توانست سر و سامانی به نیازهای اجرایی و عمومی بدهد و حقوق کارکنان، پرداخت یارانهها و تامین اقلام اساسی را به خوبی مدیریت کند. ارتباطات خارجی و فعالیت اقتصادی و تجاری را به حداکثر رساند. با افزایش چشمگیر میزان مراودات، دستاوردهای فراوانی کسب شده . مناسبات با برخی کشورها به نقاط حساسی رسیده بود که دولت توانست به وضعیت مطلوب بازگرداند. موفقیت بعدی، واکسیناسیون عمومی بود".
🔹دولت در آغاز راه، غیر از قتلعام روزانه 709 نفر در اثر کرونا، با میراث کسری بودجه 480 هزار میلیاردی، سررسید سود 52 هزار میلیارد تومانی اوراق فروخته شده در دولت قبل، نقدینگی 8 برابر شده و رکورد تورم 60 درصدی، جارو شدگی ذخائر ارزی، کاهش شدید صادرات نفت، و رسیدن ذخایر کالاهای اساسی به خط قرمز مواجه بود؛ اما توانست نوع این بحران ها را به خوبی مدیریت کند.
♦️اجازه دهید فقط درباره تصمیم درد سر ساز " تعیین نرخ 4200 تومان و واگذاری 60 میلیار دلار" ظرف سه سال، چند سند را از روزنامه اعتماد و نوشته های آقای عبدی مرور کنیم. دولت رئیسی در حالی آغاز به کار کرد که بودجه ارزی سال 1400، توسط دولت روحانی صفر شده بود.
🔹هر چند روزنامه اعتماد، 22 فروردین 97 (هنگام تعیین نرخ ارز) در تیتر اول خود نوشته بود: "بازگشت اسحاق؛ اعتماد از حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی گزارش می دهد"؛ اما همین روزنامه 22 آبان 1400، از قول عبدی تیتر زد: "دلار ۴۲۰۰ تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت".
♦️عبدی یک هفته بعد (30 آذر) در توییتر نوشت: "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟". یعنی دولت روحانی، نه راه پس برای دولت بعدی گذاشته بود و نه راه پیش! و در هر صورت، باید پا روی پوست موز می گذاشت و زمین می خورد!
🔹وقاحت بیشتر، تیتر 21 خرداد امسال "اعتماد" (پس از حذف ارز دولتی) است که به نقل از بیانیه 61 کارشناس دست به پیشگویی و التهاب آفرینی زد: "ايران در آستانه تورم سه رقمي"! اغلب این 61 نفر، از حامیان روحانی در انتخابات 96 و سهیم در سوء تدبیر های وی بودند
♦️اجمالا، پیش بینی طیف مورد بحث این بود که دولت مجبور است پا روی یکی از دو پوست موز بگذارد و تورم را به نرخ سه رقمی (بالای ۱۰۰ درصد) برساند.
🔹اما اکنون که آن پیشگویی مغرضانه غلط از آب درآمده، به جای عذرخواهی از سوء مدیریت، و تشکر از زحمات طاقت فرسای دولتی که توانسته بخشی از خرابکاری های آنها را جبران کند، باز هم بی انصافی و تحریف را ترجیح داده اند.
@IMANI_mohammad
ایران و فرانسه؛
تغییر را احساس کنید!
🔹تحولات عمیق راهبردی در معادلات دنیا را ببینید:
♦️سه سال قبل، آقای روحانی، در حالی که نه راه پیش برای خود گذاشته بود و نه راه پس، از "ماکرون" رئیس جمهور فرانسه درخواست می کرد برای احیای برجام، با ترامپ رایزنی و وساطت کند. فرانسه، چه در دولت فرانسوا اولاند (مذاکرات برجام) و چه در دوره ماکرون و ترامپ، همواره سمت آمریکا بود و نقش پلیس بد را بازی می کرد.
♦️اما حالا رئیس جمهور فرانسه، در حالی که کشورش به همراه دولت های دیگر اروپایی، گرفتار جنگ و بحران انرژی کمر شکن است، از آقای رئیسی رئیس جمهور ایران درخواست کرده برای پایان جنگ اوکراین، بین اروپا و روسیه میانجیگری کند.
🔹این در حالی است که آقای رئیسی در برخی تماس های تلفنی قبلی، از موضع بالا، انتقادی، طلبکارانه و صریح، با ماکرون سخن گفته بود.
♦️سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه، مرداد1399 اذعان کرد: "محوریت جهان در حال عبور از غرب دیروز به شرق امروز یعنی آسیا است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. جهان با بحران روبرو است. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب است، نه علت آن".
@IMANI_mohammad
.
♦️سال گذشته در چنین روزهایی، وقتی آمریکا از افغانستان گریخت، غربگراها ضربه عاطفی سنگینی خوردند.
🔹آنها در عین حال برای اینکه خود را از تک و تا نیندازند، از نظام می خواستند جای آمریکای سرشکسته، به افغانستان حمله کند و با طالبان بجنگد!
♦️لوده بودند؟ شوکه بودند؟ دیوانه شده بودند؟ مامور بودند و معذور؟! هر چه بود که رسما ادای مجانین را در می آوردند!
🔹غیرتی شدن نابهنگام آنها که نه تا آن روز سابقه داشت و نه بعدا تکرار شد، طنز تکرار نشدنی تاریخ بود.
@IMANI_mohammad
💢 اصلاح طلبی کجا
و نقش آفرینی در نقشه دشمن؟!
🔹درگذشت میخائیل گورباچف، آخرین رئیس جمهور شوروی سابق، با تحلیل های متفاوتی رو به روشد. نظام کمونیستی اتحاد جماهیر شوروی در دوره ریاست او فرو پاشید.
♦️فروپاشی ابرقدرت رقیب آمریکا، محصول چند عامل بود: ناکارآمدی نظام لائیک و کمونیستی، ستیزه جویی آشکار با معنویت و دین، اعتماد به دشمن (غرب)، و غفلت از ترفند ها و نقشه های آن.
🔹اولین ضربه مهمی که آمریکا زد، کشاندن پای شوروی به باتلاق افغانستان بود. عجیب تر این که چند دهه بعد، آمریکایی ها، حماقت مشابهی را مرتکب شدند! زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد 96 به نشریه نوول ابزرواتور گفته بود:
♦️«در روایت رسمی گفته میشود سیا کمک به مجاهدین افغانی را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹ اشغال نمود، آغاز کرد. اما واقعیت، شش ماه قبل از اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت نوشتم کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خودش به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و ناامیدی به بار آورد و در نهایت باعث فروپاشی امپراطوری شوروی شد».
🔹ضربه بعدی و مهم تر، نفوذ فکری و فرهنگی در میان برخی سیاستمداران ارشد شوروی بود. محافل اطلاعاتی و سیاسی غرب، با واسطههایی به میخائیل گورباچف باوراندند که اگر برخی تغییرات سیاسی و اقتصادی مطلوب آنها را انجام دهد، با گشایش در روابط و شراکت از سوی غرب مواجه خواهد شد.
♦️او هم اعتماد کرد و پذیرفت. اما این کافی نبود. آنها قبلا، "بوریس یلتسین" را به خدمت گرفته و از طریق وی، به گورباچف برای خودزنیهای سیستماتیک بیشتر فشار میآوردند.
🔹استراوب تالبوت مدير دفتر مطبوعاتي مجله تايم در مسكو -كه بعدها معاون وزارت خارجه آمريكا شد- در اين باره ميگويد: «نقشها بين كاركنان دفتر رياست جمهوري آمريكا تقسيم شده بود. عدهاي با گورباچف و برخي ديگر با يلتسين در تماس مداوم بودند. به گورباچف اطمينان ميدادند كه در نهايت غرب طرف او را خواهد گرفت و همزمان يلتسين را تشويق ميكردند كه اگر او بر ضعفهاي ساختاري شوروي تاكيد كند، غرب از او حمايت خواهد كرد».
♦️گورباچف، بعدها که فروپاشی شوروی، تحلیل قدرت روسیه، و عهدشکنی و پیشروی های آمریکا را دید، از اشتباهات خود ابراز پشیمانی کرد. او هر چند جایزه صلح نوبل را از غربی ها گرفت، اما به تبلیغاچی دون پایه پیتزا تبدیل شد و جز عبرت هایش، نامی از او در تاریخ نماند.
🔹عبرت گورباچف، بسیار مهم است: یک سیاستمدار، هنگامی به مفهوم واقعی مُصلح است که دست کم، بومی و ملی -مستقل از وسوسه ها و نقشه های دشمنان- بیاندیشد. و گرنه، بیش از آن که اصلاح طلب باشد، پیاده نظام دشمنان ملتش جایابی خواهد شد.
♦️با فروپاشی شوروی، فشار غرب حتی به روسیه کاهش نیافت، بلکه فشار های اقتصادی و سیاسی و امنیتی -حتی در حد تلاش برای براندازی در روسیه- شدت گرفت. زمامداران روسیه، تنها زمانی که فهمیدند دیگر نباید به هیچ وعده و تعهد غرب اعتماد نکنند، توانستند اقتدار ملی را احیا کنند.
@IMANI_mohammad
.
💢 خبر خوب؟ سانسور کنید!
♦️تامین آب ۲۶ شهر و ۱۶۰۰ روستا که باید سه ساله انجام می گرفت، ظرف ده ماه انجام شد.
🔹رسانه هایی که پارسال، مشکل آب مردم خوزستان را بهانه ای برای آشوب افکنی کرده بودند، آیا آن قدر شرافت حرفه ای دارند که حل این مشکل مهم را به عنوان خبر امیدوار کننده پوشش دهند؟
♦️نه! امکان ندارد صدای آمریکا و بی بی سی و سعودی اینترنشنال و منوتو -و برخی شعبه های داخلی آنها- به اخبار مربوط به موفقیت ها و حل مشکلات، آن هم #بدون_برجام_و_FATF
ضریب بدهند.
@IMANI_mohammad
.
💢 این "تشنگان" ناشاد
از حل مشکل آب خوزستان!
🔹کاملا قابل پیش بینی بود که نشریات همسو با تبلیغات منفی غرب، خبر مهم "پروژه آبرسانی غدیر" را سانسور کنند. این پروژه ملی عظیم، آب شرب ۴.۷ میلیون نفر در ۲۶ شهر و ۱۶۰۰ روستا را در استان خوزستان و مناطق اطراف تامین می کند؛
♦️منطقه ای که سال گذشته گرفتار بحران تامین آب و نارضایتی مردم بود. به هنگام بروز بحران، رسانه های معاند بیگانه و شبکه داخلی همسو، به موج سواری و ایجاد التهاب و نا امنی پرداختند.
🔹اما اکنون که با همتی جهادی، پروژه تعریف شده برای سه سال، ظرف ده ماه راه اندازی شده، رسانه های یاد شده حتی یک عنوان فرعی خود را هم به این خبر خوب و امیدوار کنندهاختصاص نداده اند.
♦️اخلاق آنها، همان است که آن روزنامه نگار فراری خارج نشین نوشت. این که به عنوان کارمندان پروپاگاندای آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی، ماموریت دارند با هراس افکنی، کاری را که شدید ترین تحریم های تاریخ نتوانست، از طریق فرو پاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی انجام دهند. و این که "ما تشنه خون و مرگ مردم ایران هستیم"!
@IMANI_mohammad
خنک شدن یا خودزنی؟!
🔹ویزا ندادن به وزیر خارجه روسیه، شاید دل مقامات آمریکایی را خنک کند؛
♦️اما ضربه دیگری به نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم است که آمریکا منتفع اصلی آن بود.
🔹آمریکا برخی منویات خود را از طریق اعتبار سازمان ملل پیش می برد؛
♦️اما گروکشی در میزبانی، این سازمان را باز هم بی اعتبار می کند و شورای امنیت را هم از هیمنه واعتبار می اندازد.
🔹خشم حاصل از درماندگی، جای "عقل راهبردی" را در رفتار های آمریکا گرفته، و این علامتِ قطعیت بی بازگشت، درباره خبر فروپاشی اقتدار آمریکاست.
♦️آمریکا با این قبیل گروکشی ها، به پای خود شلیک می کند.
@IMANI_mohammad
♦️بحران چند ماهه گاز و نفت، آلمان و فرانسه و انگلیس را به سمت احیای نیروگاه های هسته ای و تصمیم به گسترش آنها سوق داده است.
🔹کدام نابغه ایرانی بود که مدعی شد برنامه هسته ای هیچ خاصیتی ندارد و جز ضرر و درد سر نیست؛ بنابراین باید همه آن را واگذار کرد؟!
♦️بله! فرزندان و نوادگان همان نابغه قبلی که در زمان پهلوی گفته بود نفت، مادّه سیاه بدبو و بی ارزش است؛ مفت چنگ انگلیس و آمریکا!
@IMANI_mohammad
🔹برخی افراطیون مدعی اصلاحات (مانند عباس عبدی)، از این که قاسم مکارم (مشاور و بازرس وزیر راه) به اتهام اخذ رشوه بازداشت شده، به هیجان آمده و با ذوق زدگی کودکانه، سر طعنه و کنایه را باز کرده اند.
♦️اولا این، نقطه قوت نظام است که برخلاف سیاست بازان قبیله گرا و باند باز، نگاه قرمز و آبی به فساد ندارد و در برخورد با تخلف دانه درشت ها -هر عنوان و گرایش و ادعای سیاسی که داشته باشند- تعلل و کوتاهی نمی کند.
🔹با همین رویکرد هم بود که مراجع قانونی و نظارتی، هم سراغ دستیار ویژه (برادر) روحانی رفتند؛ و هم سراغ گردن کلفتی مثل اکبر طبری و برخی مفسدان مشابه در دستگاه قضایی، چند نماینده متخلف مجلس، و... قاسم مکارم.
♦️ثانیا باید به یاد عباس عبدی آورد: همان سیستم اطلاعاتی- قضایی، قاسم مکارم را بازداشت کرده، که گریبان شخص شما را در پرونده خیانت و فروش اطلاعات به بیگانگان، و گریبان رفقای تان را در پرونده های فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان، سازمان خصوصی سازی، پتروشیمی، نیشکر هفت تپه و... گرفت؛ و احتمالا به زودی سراغ برخی دیگر از همین ها نیز خواهد رفت. پس، عجله نکنید!
@IMANI_mohammad
.
غافلگیری نظامیان صهیونیست
در عملیات کم نظیر مقاومت
🔹عملیات مقاومت فلسطین در حمله به اتوبوس صهیونیست ها در دره اردن، دست کم ۷ زخمی بر جا گذاشته است.
♦️سخنگوی نظامی اسرائیل گفته "مجروحان، نظامی هستند و حال یک نفر از آنها وخیم است".
🔹حمله به اتوبوس نظامیان صهیونیست، اتفاق کم سابقه ای است.
♦️رژیم صهیونیستی غالبا و تا بتواند، آمار کشته های چنین عملیاتی را سانسور می کند.
🔹جنبش جهاد اسلامی ضمن تبریک عملیات قهرمانانه در "منطقه اغوار" تاکید کرد: "این عملیات، پاسخی طبیعی به جنایات روزافزون دشمن صهیونیستی علیه ملت فلسطین بود. دشمن صهیونیستی از جایی ضربه خورد که حتی فکرش را هم نمیکرد. این، بیانگر شکست سرویسهای امنیتی دشمن و ناکارآمدی تمامی طرحها و تلاشها برای خاموش کردن آتش انتفاضه ملت فلسطین است".
@IMANI_mohammad
چند معیار مهم در ارزیابی
دولت روحانی و رئیسی - ۱
1-یک معیار مهم در ارزیابی مدیران، میزان رضایت و امیدی است که در میان ملت یا دشمنان برمیانگیزند. مدیران به همان میزان که در خدمت به مردم موفق باشند، موجب کینه دشمن خواهند شد. در این صورت، طبیعی است زبان دشمنانی که روی نقاط ضعف و گرفتاری مانور میدادند، کُند شود و به ناچار، خبرهای خوب را سانسور کنند. این واقعیتی است که پس از راهاندازی طرح ملی غدیر و تامین آب ۴.۷ میلیون نفر در 26 شهر و 1608 روستای خوزستان به چشم آمد. رسانههای بیگانه و دنبالههای آنها ترجیح دادند حاصل همت و تلاش چندهزار مهندس و کارگر ایرانی را سانسور کنند. آنها در حالی ناراحتی خود را از شادمانی مردم بروز دادند که ظرف چند سال گذشته، با بهانه کردن مشکل آب، به التهاب و ناامنی در خوزستان دامن زده بودند.
2- پروژه آبرسانی غدیر، متاسفانه ۱۲ سال به طول انجامیده بود. بهانه، فقدان منابع مالی بود. پروژه تا سال گذشته، فقط ۴۵درصد پیشرفت داشت و قرار بود سه سال دیگر هم طول بکشد! اما با همت دولت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)، ظرف ده ماه به سرانجام رسید تا مردم شریف خوزستان، بیش از این در رنج نباشند. این، یکی از دهها مصداق احیای اعتماد و امید و نشاط در میان مردم است. دولت، درست در زمانی که به مهار قتلعام روزانه 709 نفر در اثر کرونا همت میگماشت، در زمینه گسترش دیپلماسی و افزایش درآمدهای نفتی و غیرنفتی جدیت به خرج داد و ضمنا، ظرفیتهای ملی را تدریجا به میدان آورد. اینگونه بود که دهان رسانههای آمریکایی و انگلیسی و صهیونیستی چه در موضوع کرونا و چه معضل آب خوزستان دوخته شد.
3- اکنون دیگر خبری از یاوهگویی نتانیاهو نیست. او 20 خرداد 1397 گفته بود «مردم ایران قربانی یک رژیم استبدادی بیرحم هستند که حتی آب مورد نیاز را هم از آنها دریغ میکند. عیسی کلانتری وزیر پیشین کشاورزی [رئیس وقت سازمان محیطزیست] اشاره کرد که بهدلیل آسیبهای محیطزیستی، ۵۰ میلیون نفر از جمعیت ایران ناچار به ترک خانه خود خواهند بود.» نتانیاهو در ادامه میگوید: «اسرائیل از مردم ایران حمایت میکند و میخواهد به نجات تعداد بیشماری از آنها کمک کند. ما از فناوری خوبی برخورداریم و میتوانیم حدود ۹۰ درصد از آب فاضلاب خود را بازیافت کنیم. اسرائیل توانایی لازم برای جلوگیری از این فاجعه زیست محیطی را دارد. اسرائيل وبسایتی به فارسی برای آموزش مقابله با بحران آب راهاندازی کرده. ما به کشاورزان ایرانی نشان میدهیم چگونه خانواده خود را سیر کنند. مردم ایران نباید به تنهایی در برابر چنین رژیم بیرحمی بایستند»!
4- این لاف گزاف، در حالی بود که رژیم صهیونیستی در کنار مدیترانه، با بحران آب و خشکسالی دست به گریبان بود. روزنامه هاآرتص همان زمان هشدار داده بود «حتی اگر امسال پربارش باشد، اسرائیل همچنان در وضعیت بحران آب باقی خواهد ماند. مقامات ذیربط میگویند، دریاچه طبریه بهعنوان بزرگترین منبع آب، تا چند سال دیگر بهطور کامل از بین میرود و به مرداب تبدیل میشود». روزنامه تایمز اسرائیل هم به نقل از سازمان آب رژیم صهیونیستی هشدار داده بود در صورت تداوم وضعیت بحرانی، ممکن است در برخی مناطق، هیچ آبی در لولهها وجود نداشته باشد. رژیم صهیونیستی از بزرگترین وارد کنندگان آب در منطقه بوده است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
چند معیار مهم در ارزیابی
دولت روحانی و رئیسی - ۲
5- سخنان فریبکارانه نتانیاهو، دقیقا همان زمانی بود که صهیونیستها از آمریکا می خواستند برای به زانو درآوردن ملت ایران، فشار تحریمها را «حداکثری» کنند. در عین حال، گروهک های تروریستی مزدور سیا و موساد و MI6، سرگرم تحریک به اغتشاش و اقدامات خرابکارانه در مناطقی مثل خوزستان بودند. نخستوزیر مستاصل اسرائیل در ویدئوی مذکور، روی سخنان کسی مانور میداد که دو سال بعد، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیطزیست شد؛ اما نهتنها اتفاق سازندهای در این سازمان رخ نداد، بلکه کسی به معاونت سازمان انتخاب شد که همکار رسانههای ضدایرانی و جاسوس بیگانگان بود. جاسوسان محیطزیستی مرتبط با موساد، در همین دوره بازداشت شدند.
6- ناتواننمایی کشور، بدون کمترین همت و تدبیر برای حل مشکلات، و موکول کردن مسئولیتها به بستن با کدخدا، ویژگی بارز مدیریت اشرافی غربگراست. در رأس این مدیریت، کسی بود که 17 خرداد 94 گفت «تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید، تا مسئله محیطزیست، اشتغال جوانان، و صنعت حل شود، تا آب خوردن مردم حل شود، تا منابع آبی زیاد شود». طبیعتا، تا وقتی مشکلات سر جای خود بود و دولت، اهتمام جدی به حل مشکلات نمیکرد، دلیلی نداشت دشمن، تحریمها را بردارد. ما با یک چرخه دائما کاهنده و تحلیل برنده توانمندی های ملی مواجه بودیم.
باورکردنی نیست؛ اما اوایل مرداد 1394 (دو ماه بعد از سخنان آقای روحانی) آقای «ع- ف» از نمایندگان حامی دولت در مجلس نهم گفت: «احساس میشود در ۱۲ سال گذشته، اروپا از ورود ابرهای بارشی به آسمان ایران جلوگیری کرده، و از زمان توافق، آب و هوا به کلی متحول شده(!) باران هایی که بهصورت سیل درآمده حتما همین بارانهای بلوکهشده ایران بوده که پس از لغو تحریمها آزاد شده. مشاهده میکنید شرایط جوی بعد از مذاکرات تغییر کرده و بارشها افزایش پیدا کرده و گرما کاهش یافته. به نظر میرسد علت خشکسالیهای اخیر، جنگ و جدال هستهای بوده است»!
این در حالی بود که برجام، صرفا امضا شده بود و تازه، از اواخر دیماه 94 به اجرا درمیآمد!
7- چالش مشابه مسئله آب، مشکل تامین برق و گاز بود. قطع برق همزمان با گرمای بیسابقه، کلافهکننده و آزاردهنده شده بود. سطح چالش به این حد نازل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت میخواستند جدول خاموشیها را اعلام کند تا بتوانند برنامهریزی کنند؛ اما همان هم دریغ میشد. کشور در حالی دچار چالش شده بود که میتوانست و باید، طبق سند چشمانداز، سیاستهای اقتصاد مقاومتی و برنامه توسعه، صادرکننده برق و گاز در منطقه باشد؛ بدون نفت، ارزآوری داشته باشد و سازوکار مبادلات با همسایگان را چنان در هم بتند، که تحریم از خاصیت بیفتد. اما متاسفانه، مدیریتی که در حوزه نفت میگفت «پالایشگاهسازی، کثافتکاری است»، در حوزه نیرو ادعا میکرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد
و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمیروم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن هم که میتوانست پیشران رونق اقتصاد کشور باشد، افتخار میکرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و مدیر چهارم مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
چند معیار مهم در ارزیابی
دولت روحانی و رئیسی - ۳
8- یک معیار مهم در ارزیابی عملکرد مدیران، میزان امیدی است که در میان ملت برمیانگیزند، و بُغضی که در دل دشمنان پدید میآورند. اگر تسریع در بهرهبرداری از پروژه آبرسانی، مردم را امیدوار و شادمان میکند، طبیعی است که دشمنان مترصد برای ایجاد نارضایتی را سر خشم بیاورد و مثلا قرارگاه خاتم الانبیای سپاه پاسداران را بارها تحریم کنند. در ماجرای تحریم بنزین هم مهندسان سپاه بودند که به ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس همت گذاشتند و با تولید و صادرات بنزین، تحریمکنندگان را تحقیر کردند. نقطه مقابل این رویکرد، مدیریتی بود که با حذف کارت سوخت (شفافیت)، موجبات قاچاق روزانه 100 میلیارد تومان (144 هزار میلیارد تومان ظرف 4 سال) را فراهم کرد و با سوءتدبیر عجیب خود، مجال آشوبافکنی را در آبان 1398 به دشمن داد.
9- اکنون میتوان به حکمت بیانات رهبر انقلاب در دو دیدار به فاصله یک سال پی برد. ایشان ششم مرداد 1400 در آخرین دیدار با دولت دوازدهم فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. یک تجربه عبارت است از بی اعتمادی به غرب. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هرجا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند؛ این تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هرجایی که قد عَلَم کردید و حرکت کردید، موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است. هرجا شما موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا و مانند اینها موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنند دیگر... یکبار توافقها را نقض کردند و کاملاً بیهزینه نقض کردند. و الان هم که گفته میشود بایستی تضمین بدهید که نقض نمیکنید، میگویند تضمین نمیدهیم».
10- رهبر انقلاب، همچنین چند روز قبل در دیدار با اعضای دولت سیزدهم گفتند: «در بخش توفیقات، به نظر من مهمترین توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است. مجموع عملکرد دولت، به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است، دارد تلاش میکند و برای آنها خدمت میکند. این، امید مردم را و اعتماد مردم را تا حدود زیادی احیا کرد... یک توفیق دیگری که شما پیدا کردید، این سفرهای استانی است... توفیق دیگری که شما داشتید، سرعت عمل شماست در قبال حوادث پیشبینی نشده مثل سیل و زلزله... یک توفیق دیگرِ دولت، این بود که جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد... اینکه حالا باید حتماً با فلان کشور ارتباط برقرار کنیم تا مشکلات مان حل بشود، یا فلان گره باید از فلان جا باز بشود تا مشکلات ما حل بشود، این خیلی برای کشور مضر است... یک توفیق دیگر شما این است که این دولت، از فرافکنی و بهانهتراشی احتراز کرده و مسئولیّت پذیر بوده. ما در این مدّت، از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند «نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداریم، اختیارات دست ما نیست»... میگوید «ما هستیم، باید کار کنیم و کار هم میکنیم. این نقطه مثبت بسیار مهمّی است».
💢یادداشت روز کیهان💢
@IMANI_mohammad