.
تورم سازان؛ نگران جیب مردم!
🔹روزنامه اعتماد تیتر زده: "شعار رئیسی، ۲ میلیارد دلار برای مردم آب خورد" و در ادامه نوشته است:
♦️"مسکنسازی از جیب ملت! به نظر میرسد با توجه به کمبود منابع مالی برای ساخت مسکن ملی، دولت دست به دامان صندوق توسعه ملی شده است. رییس صندوق توسعه ملی هفته گذشته قرارداد سپردهگذاری ۲ میلیارد دلاری به منظور حمایت از طرح نهضت ملی مسکن را امضا کرد".
🔹ماجرا از این قرار است که صندوق، ۲ میلیارد دلار نزد بانک مسکن با نرخ سود ۲ درصد سپردهگذاری می کند تا برای اجرای طرح ملی نهضت مسکن در دوره 3 ساله هزینه شود و سپس سود آن، به صندوق بازگردانده شود.
♦️اما یک بار دیگر، تیتر غلط انداز اعتماد را مرور کنید! الزام ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی، نه شعار رئیسی، بلکه الزام قانونی مجلس و به اعتبار کم کاری و تقاضای انباشته مسکن در ۸ سال دولت روحانی است.
🔹تقاضای موجود در بازار مسکن، با وجود این که می توانست پیشران تولید و رونق اقتصادی باشد، به دلایل مختلف، تبدیل به چالشی برای تشدید تورم شد و این در حالی است که با وجود معدل رشد اقتصادی ۶ دهم درصدی در دولت روحانی، اهتمام در خوری برای تبدیل تهدید به فرصت دیده نشد.
♦️به مدت پنج سال، وزیر اشرافی غربگرایی سر کار بود که مسکن مهر را مزخرف می خواند و اعتقادی به نقش موثر دولت نداشت. مدیریتش هم از غر زدن های سیاسی و و حداکثر دادن آدرس آمریکا، فراتر نرفت.
🔹اکنون که دولت با انباشت چند میلیونی تقاضا و اُفت شدید تولید مسکن، به علاوه میراث تورمی ۴۴ درصدی مواجه است، یکی از چاره های وضعیت رکود تورمی در این بخش را ارائه ۲ میلیارد دلار سپرده ارزی برای به حرکت در آوردن چرخ تولید (و طبیعتا ایجاد اشتغال) دیده است.
♦️منابع صندوق توسعه ملی اگر قرار است صرف حمایت از تولید نشود، کجا باید هزینه شود؟ تامین هزینه های جاری دولت یا ارز پاشی رانتی، چنان که دولت روحانی با ده ها میلیارد دلار کرد و نهایتا هم دولت را با تورم حدودا 60 درصدی تحویل داد؟!
🔹از یاد نمی بریم هنگامی که دولت روحانی وارد مسیر قیمت گذاری ۴۲۰۰ تومانی و سپس حراج رانتی ده ها میلیارد دلار از منابع ارزی شد، روزنامه هایی مانند اعتماد و سازندگی، از بازگشت قهرمانانه جهانگیری در تراز سوپرمن تصویر سازی می کردند.
♦️حالا یکی از همان نشریات، سپرده گذاری ارزی برای افزایش تولید مسکن را به ضرر مردم و از جیب مردم وانمود می کند! گویا اگر مردم بیش از نیمی از درآمد خود را صرف اجاره مسکن کنند، طوری نیست. اما هر اقدامی برای کاهش فشار تورمی صورت گیرد، بلافاصله هو می شود.
🔹چرا؟! منافع هوچیان با کدام محافل اقتصادی یا سیاسی گره خورده است؟
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔹"ایران، شروع و پایان؛ ایران، بالاتر از جان؛ ایران، نبینمت ویران.
♦️ایران، کلام آخر؛ ایران، تمام باور؛ ایران، نبینمت پرپر.
🔹ای با شکوه مغرور، ای تکیه گاه آخر، آرامشی شبیهِ آغوش امن مادر.
♦️به زیر لب که اسمی، جز اسم تو نگفتم، در اوجم آن دمی که بر خاک تو بیفتم.
🔹ای خاک اجدادی، مرز آزادی، تا دنیا دنیاست، این پرچم بالاست".
@IMANI_mohammad
دو باخت در یک بازی!
🔹گل اول را که ژاپن به ایران زد، موتور کانال های ضد انقلاب و معارض روشن شد. گزارش لحظه لحظه، به خیال این که ایران می بازد.
♦️تصور کنید تیم ملی، بازی را با همین نتیجه می باخت. برای جنگ اعصاب با مردم هم که شده، کانال های بی وطن، تا چند روز، ماجرا را رها نمی کردند.
🔹اما نیمه دوم وقتی ایران توفان به پا کرد و پس از خلق موقعیت های متعدد، یکی پس از دیگری گل کاشت، چراغ و موتور کانال های معاند یک جا خاموش شد.
♦️بعد از گذشت بیش از یک ساعت، هنوز هم در کما هستند!
🔹طوری نشده که. ژاپن هم می برد، آنها باخته بودند. از سر بیخردی، قمار کرده بودند بر سر دار و ندار خود، و پیشاپیش باختند. منتها پیروزی ایران، دو باخت برای وطن فروشان بود.
@IMANI_mohammad
بمباران یمن؛ راهبرد یا راه بند؟
♦️آمریکا و انگلیس دیشب، به سه استان صنعا، ضمار و بیضاء در یمن حمله کرده و آن را "دور دوم انتقام گیری از سربازان کشته شده در مرز اردن" خواندند.
🔹درگیر شدن با مقاومت یمن، احمقانه ترین و پر ریسک ترین گزینه ای بود که آمریکا می توانست سراغ آن برود.
♦️انصارالله اولا بر خلاف مقاومت عراق، هیچ محدودیتی در جنگ تمام عیار با آمریکا ندارد. ثانیا در موقعیتی مستقر است که دست آمریکا و انگلیس، به معنای واقعی کلمه زیر ساطور اوست. ثالثا از توان رزم و تسلیحات پیشرفته ای برخوردار است که هنوز رونمایی نکرده است.
🔹عبرت نگرفتن از عبرت ها، نشانه زوال عقل است. آمریکا دید که مقاومت یمن با حیثیت رژیم متجاوز عربستان چه کرد، بلکه خود، بخشی از این جنگ بود. با این وجود، به قماری از پیش باخته تن داد.
♦️مقاومت یمن تا پیش از این، با کشتی های تجاری و نظامی آمریکا و انگلیس و اسرائیل مدارا کرده و صرفا باب المندب را برای عبور برخی از آنها نا امن کرده بود. هدف، سر عقل آوردن حامیان اسرائیل و توقف جنایت جنگی در غزه بود.
🔹اما قطعا این معادله پس از حملات اخیر تغییر خواهد کرد. وقتی کار به غرق شدن کشتی های متجاوزان و هلاکت سرنشینان رسید یا خبر آمد که فلان پایگاه آمریکا در شیخ نشین های منطقه گرفتار تیر غیب شد، آن گاه حساب کار دست دولت بایدن می آید.
♦️مقامات کُند ذهن آمریکا خیال می کنند با دشمنان متعارف -قابل محاسبه، پیش بینی و مدیریت رفتار- طرف هستند و می توانند وادار به تسلیم کنند. نمی فهمند که اگر یمنی ها بنا بود جا بزنند، از ابتدا به خاطر دفاع از مردم مظلوم غزه، در این معرکه پا نمی گذاشتند.
🔹نشریه فارن افرز یکی از ده ها رسانه های آمریکایی است که درباره وارد نشدن در تله یمن هشدار داده است:
🔻"حملات پیاپی حوثی های یمن برای تحت فشار قرار دادن اسرائیل طراحی شده. آنها طی سه ماه گذشته مانع عبور محمولهها به سمت اسرائیل شدند. حملات موشکی یمنیها، موجب کاهش ۸۵درصد فعالیت های بندر ایلات شده است
🔻بهترین راه، دیپلماسی است. آمریکا اگر بتواند اسرائیل را برای توقف بمباران غیر نظامیان غزه تحت فشار قرار دهد، بهانه حوثیها را تضعیف خواهد کرد. تهران میخواهد آمریکا بعد از جنگ فرسایشی در یمن، دست از پا درازتر مجبور به عقبنشینی شود. ایران و حوثیها تله کار گذاشتهاند و آمریکا نباید وارد آن شود".
🔹همچنین «داگلاس مکگریگور» مشاور سابق پنتاگون درباره حملات اخیر آمریکا نوشت:
🔻"بمباران، دیپلماسی و استراتژی نیست، و بازدارندگی به همراه نمیآورد. سقوط یک قدرت به جهنمی که خودش ساخته، به تدریج رخ میدهد؛ تا اینکه ناگهان متوجه میشود چطور حریف را دست کم گرفته و استراتژی های اشتباه انتخاب کرده بود.
🔻ما به خاطر این استراتژی های نادرست، با شکستهای راهبردی و پیاپی در افغانستان، لیبی، عراق و اوکراین مواجه شدیم. اکنون واشنگتن به سرعت در حال رسیدن به جهنم خودساخته در روابط با بقیه جهان است".
@IMANI_mohammad
💢خمینی، خامنهای
و این انقلاب ۱۲۰۰ ساله -۱
1- چند سال پایانی حیات مبارک خویش را در زندان «سندی بن شاهک» (رئیس یهودی استخبارات حکومت هارون عباسی) در بغداد گذراند؛ در غُل و زنجیر و شکنجه. چنانکه در زیارتنامه حضرتش آمده است:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیتِهِ وَ صَلِّ عَلَی مُوسَی بْنِ جَعْفَر... مَاْلَفِ الْبَلْوَی وَ الصَّبْرِ وَ الْمُضْطَهَدِ بِالظُّلْمِ وَ الْمَقْبُورِ بِالْجَوْرِ وَ الْمُعَذَّبِ فِی قَعْرِ السُّجُونِ وَ ظُلَمِ الْمَطَامِیرِ ذِی السَّاقِ الْمَرْضُوضِ بِحَلَقِ الْقُیودِ...
خداوندا بر محمّد و اهل بیتش و بر موسی بن جعفر درود فرست... که به بلا و صبر خو گرفته، به ظلم پایمال شده و به ستم دفن شده و در عمق زندانها و تاریکیهای زیرزمینها مورد عذاب قرار گرفته بود، با ساق کوبیده به حلقههای زنجیرها...».
2- روزگار آن «عبد صالح، بابالحوائج، صابر امین، نفس زکیّه و زین المجتهدین»، بهویژه در سالهای منتهی به شهادت، بسیار سخت گذشت. فرموده بود: «لَو كانَ فِيكُم عِدَّهًْ أهلِ بَدرٍ لَقامَ قائمُنا. اگر به تعداد اهل بدر [۳۱۳ مؤمن مجاهد] در ميان شما بود، قائم ما قيام مىكرد»ِ و چنان تعدادی فراهم نبود.
با این وجود، و در متن همان شرایط پرمحنت، مولای ما حضرت موسی بن جعفر الکاظم (علیهالسلام)، از افقی نورانی و بهجتانگیز خبر میداد؛ افقی که به جان خریدن سختیهای طاقتفرسا را قابل تحمل میکرد:
«طُوبى لِشيعَتِنَا الْمُتَمَسِّكينَ بِحُبِّنا فى غَيْبَهًْ قائِمنا اَلثّابِتينَ عَلى مُوالاتِنا وَالْبَرآئَهًِْ مِنْ اَعْدآئِنا اُولئِكَ مِنّا وَ نَحْنُ مِنْهُمْ وَ قَدْ رَضُوا بِنا اَئِمَّهًًْ وَ رَضينا بِهِمْ شيعَهًًْ وَ طُوبى لَهُمْ، هُمْ وَاللّه ِ مَعَنا فى دَرَجَتِنا يَوْمَ الْقِيامِهًْ.
خوشا به حال شيعيان ما كه در زمان غيبت قائم ما به دوستى ما چنگ مىزنند و در دوستى ما و برائت از دشمنان ما استوارند. آنها از ما، و ما از آنها هستيم، آنها به پيشوائى ما راضى شدند و ما هم به شيعه بودن آنها راضى و خشنوديم و خوشا به حال آنها، به خدا سوگند آنها در روز قيامت، با ما و مرتبه ما هستند».
۳- به هشام بن حکم فرمود، اما روی سخن با هر خردمند مؤمن، تا آخر دنیا داشت: «اى هشام! اگر در دست تو گردويى باشد، اما مردم بگويند كه گوهر است، حرف مردم سودى براى تو ندارد، وقتى مىدانى كه گِردوست. و اگر در دست تو، گوهری باشد اما مردم بگويند كه گِردوست، هنگامی که خود مىدانى گوهر است، سخن مردم، تو را زيان نمىرساند».
مؤمن را با خلل ناپذیری و صلابت معنا کرد و فرمود: «اَلْمُؤمِنُ اَعَزُّ مِنَ الْجَبَلِ، اَلْجَبَلُ يُسْتَفَلُّ بِاْلمَعاوِلِ وَالْمُؤْمِنُ لايُسْتَفَلُّ دينُهُ بِشَئٍ. مؤمن سرسختتر از كوه است. کوه بـا كلنگ كنده مىشود، امّا از دين مؤمن هيچ چيز كاسته و گم نمىشود».
در چیرگی ظلمت و جور عباسیان، برآمدن مؤمنان و برافراشتن پرچم اسلام را بشارت داد و فرمود:
«رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو اَلنَّاسَ إِلَی اَلْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ اَلْحَدِیدِ لاَ تُزِلُّهُمُ اَلرِّیَاحُ اَلْعَوَاصِفُ وَ لاَ یَمَلُّونَ مِنَ اَلْحَرَبِ وَ لاَ یَجْبُنُونَ وَ عَلَی اَلله یَتَوَکَّلُونَ وَ اَلعاقِبَهًْ لِلْمُتَّقِینَ.
مردی از اهل قم، مردم را به سوی حق دعوت میکند. قومی به همراه او جمع میشوند که مانند پارههای آهن هستند؛ تندبادها، آنان را به لرزه درنمی آورد و از جنگ خسته نمیشوند و ترس به خود راه نمیدهند و بر خدا توکل میکنند. و عاقبت و سرانجام، از آن پرهیزگاران است».
۴- انقلاب اسلامی، ۴۵ سال قبل، در چنین بستری پدید آمد تا هموارکننده مسیر ظهور موعود (عج) باشد و دقیقا به همین علت، دشمنترین دشمنان خدا در جبهه طاغوت و استکبار، به ستیزهجویی با آن پرداختند. به راستی اگر انقلاب خمینی(ره) در مسیر حق و مبارزه با باطل نبود، مستکبران دائما بر دشمنی با آن میافزودند؟
اینکه مجرمان و شیاطین عالم، با انقلاب اسلامی دشمنی میکنند، بشارت بزرگی است مبنی بر این که ادامه راه انبیای الهی است. «و َكَذَلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْإِنْسِ وَالْجِنِّ...». «وَ كَذَلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ».
حجم دشمنی مستکبران با ملت ایران چنان گسترده بوده که میتوانست ابرقدرتها را از پا درآورد، چنان که شوروی را ساقط کرد. اما مردمان پای کار انقلاب اسلامی، از پارههای پولاد محکمتر بودند که نهتنها از ایران عزیز پاسداری کردند، بلکه رایحه و آوازه انقلاب را در منطقه پراکندند. حتی تحلیلگران کینهتوز غربی هم شهادت میدهند که در مصاف نابرابر 45 ساله، کدام طرف قدرتمندتر شده، و ارادهاش پیش رفته است.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
💢خمینی، خامنهای
و این انقلاب ۱۲۰۰ ساله -۲
۵- چهار سال قبل (سال وقوع فتنه و آشوب کذایی و شهادت سردار سلیمانی ) در حالی که دیوانه جنایتکاری مانند ترامپ در آمریکا بر سر کار بود، نشریه تخصصی «فارین پالیسی»، از رئول مارک گرشت افسر سابق سیا پرسید «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟».
گرشت، با وجود عقدهگشایی علیه ایران، پاسخ داده بود: «من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران، قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد».
افسر سیا در ادامه، از «۳۰ سال رهبری هوشمندانه» آیتالله خامنهای یاد کرده و افزوده بود: «بدون شک، او قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش است و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
چهار سال بعد، «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا ضمن اسم بردن از چین و روسیه و ایران، در نشریه «فارن افرز» مینویسد:
«ایالات متحده در رقابتهای راهبردی دنیا، دیگر قدرت برتر نیست... من در ۴ دهه گذشته مثل امروز، شاهد شرایط انفجاری در خاورمیانه نبودهام. کلید امنیت اسرائیل و خاورمیانه، نحوه مواجهه با ایران است. ایران با بحران اخیر منطقه، جسورتر شده و به نظر میرسد تا آخرین نیابتی خود بجنگد؛ در حالی که برنامه هستهای خود را گسترش داده و به روسیه کمک میرساند».
راز مهمی که بازگویی آن برای مقامات آمریکایی سنگین است، نقش منحصر به فرد ایران، در «نابودی نظم جدید آمریکایی» است. اگر نقش ممتاز ایران نبود، آمریکا همان ۲۰ سال قبل، بر خاورمیانه چنبره زده و چین و روسیه را به کرنش واداشته بود.
همچنین، اگر انقلاب اسلامی نبود، قطعا مسئله فلسطین و اشغال آن از صفحه روزگار حذف شده بود. یا اگر باقی بود، چیزی به نام مقاومت مؤثر برای احقاق این حق، وجود خارجی نداشت.
۶- روح خدا، امام خمینی(ره) نه فقط ابهت دیکتاتوری جبّار پهلوی، بلکه هیبت آمریکا را شکست؛ آن هم در روزگاری که ملت ایران، فاقد اقتدار و نفوذ راهبردی امروز بود. حضرت امام(ره)، خطاب به آمریکاییها فرمودند:
«اخطار میکنم كه تا دير نشده و در باتلاق مرگ فرو نرفتهايد، از خليج فارس بيرون برويد. هميشه اين گونه نيست كه هواپيماهاى مسافربرى ما توسط ناوهاى جنگى شما سرنگون شود؛ كه ممكن است فرزندان انقلاب ناوهاى جنگى شما را به قعر آبهاى خليج فارس بفرستند». (ج ۲۱ صحیفه نور؛ ص ۸۹).
ایشان، این سخنان قاطع را در روزگاری فرمود که ایران، هنوز یک هزارم اقتدار فعلی را نداشت و عمق نفوذ انقلاب تا عراق و سوریه و لبنان و یمن و ونزوئلا و بولیوی پیش نرفته بود.
۷- این بیان حکیمانه امام درباره افول قدرت آمریکا، در روزگاری بود که آمریکا هنوز از اسب نیفتاده بود:
«اما قضیه تشرهای آقای کارتر. نمیدانم شما این مثل را میدانید. من حیفم میآید که مثل بزنم به شیر، که میگویند وقتی که مقابل یک دشمن میایستد هم فریاد میزند و هم از آن طرفش چیزی بیرون میآید و هم دمش را حرکت میدهد.
فریاد میزند برای اینکه طرف را بترساند. میترسد، از این جهت از او چیزی هم صادر میشود. دمش را حرکت میدهد برای اینکه میانجی پیدا کند. آقای کارتر را من حیفم می آید که بگویم شیر، لکن یک موجودی است که همین کارها را دارد میکند.
این هیاهو و این فریادها و آن ترساندن ماها را از اقدام نظامی، و دخالت نظامی، اینها کهنه شده است و لهذا یک دفعه یک چیزی میگوید، فوراً بعدش یک چیزی دیگر میگوید خلاف آن.
اینها همان فریادهایی است که آن حیوان میزد برای اینکه بترساند طرفش را. الآن ملتهای اسلامی و ملتهای غیراسلامی هم توجهشان به اینجاست و دلهایشان با ماست». (صحیفه امام خمینی، ج ۱۱، ص ۳۲۴)
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
💢خمینی، خامنهای
و این انقلاب ۱۲۰۰ ساله-۳
۹- داگلاس ابت مک گرگور، «افسر عملیات اسکادران» در سال ۱۹۹۱ بود که نبرد ۷۳ ایستینگ آمریکا را در جنگ خلیج فارس هدایت کرد. او همچنین، از طراحان ارشد تیم ژنرال وسلی کلارک، فرمانده نظامی ناتو، برای حمله به یوگسلاوی بود.
در محافل آمریکایی، از مک گرگور به عنوان «یکی از متفکران برتر نیروی زمینی در زمینه نوآوری»، «بهترین جنگندهای که ارتش دارد»، «بیپروا» و «متکبر» یاد شده است.
دولت ترامپ در ژوئیه ۲۰۲۰، قصد داشت مک گرگور را به عنوان سفیر در آلمان معرفی کند. اما سنا ضمن مرور برخی سوابق وی، مخالفت کرد. از مک گرگور نقل شده بود که «مهاجمان (مهاجران) مسلمان با هدف تبدیل اروپا به یک کشور اسلامی به اروپا میآیند».
او اعلام کرده بود حکومت نظامی باید در مرز آمریکا و مکزیک برقرار شود. همچنین، «حامی الحاق بلندیهای جولان به اسرائیل و انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم» بود.
واشنگتن پست، او را به عنوان «دیوانه نژادپرست ضد مسلمانان» معرفی کرده است. مک گرگور پس از مخالفت سنا با موضوع سفارتش، در نوامبر ۲۰۲۰، به عنوان مشاور ارشد وزیر دفاع منصوب شد.
۹- فردی با این مختصات در دولت ترامپ و میلیتاریسم آمریکایی، پریروز در شبکه ایکس (توئیتر) درباره حمله اخیر آمریکا به مواضع گروههای مقاومت نوشت:
«بمباران، دیپلماسی و استراتژی نیست؛ و عظمت و بازدارندگی نیز به همراه نمیآورد. سقوط یک قدرت بزرگ به جهنمی که خودش ساخته، همیشه بهتدریج رخ میدهد؛ تا اینکه ناگهان قدرت بزرگی مانند ایالات متحده متوجه میشود چطور حریف خود را دستکم گرفته و استراتژیهای اشتباه انتخاب کرده بود.
قلدری، رشوه، بمبگذاری و تحریم مخالفان، نتیجه خوبی نداشته است. به خاطر این استراتژی نادرست، ما با شکستهای پیاپی و راهبردی در افغانستان، لیبی، عراق و اوکراین مواجه شدیم و اکنون واشنگتن به سرعت در حال رسیدن به جهنم خود ساخته در روابط خود با بقیه جهان است».
او ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان گذشته) هم گفته بود: «آمریکا برای جنگ منطقهای آماده نیست. بزرگترین مشکل این است که دشمن خود را نشناختهایم. ایران، بهترین متخصصان موشکی جهان را دارد. زرادخانه ایران میتواند اسرائیل را ویران کند».
او دو ماه قبل هم در بیانیهای خاطرنشان کرد «بیش از ۵ هزار نیروی آمریکایی مستقر در ۱۲ یا ۱۳ پایگاه در عراق مستقر، اهداف نشسته هستند. چرا ما در عراق هستیم؟ برای پنهان کردن این واقعیت که شکست خوردیم؟ عراق، یک فاجعه استراتژیک بزرگ بود، آمریکا باید از این کشور خارج شود.»
حالا خیلیها مانند تحلیلگران ارشد فارین پالیسی و واشنگتن پست، تاکید میکنند صلاح آمریکا در کاهش تنش و کاستن از نیروها و پایگاههای آسیبپذیرش در خاورمیانه است و نه تشدید تنشها با ایران و متحدان آن.
اما عبرتهای تاریخ میگوید فرعونها تا غرق نشوند و شوری آب دریا را نچشند، سر عقل نمیآیند. و این بیخردی، خود بشارتی برای مؤمنان و مجاهدان راه حق است.
@IMANI_mohammad
استقبال چین از اقدامات یمن؛
اعتراف غرب به دروغ بزرگ
♦️پس از دو هفته فضاسازی رسانههای غربی مبنی بر این که آمریکا از طریق چین، متحدان ایران را در یمن و در حاشیه دریای سرخ را مهار میکند، رادیو فردا اذعان کرد: چین به دلایل مختلف، خواسته آمریکا را نمیپذیرد.
🔹وبسایت رادیو فردا با طرح این پرسش که «چرا چین مستقیماً برای مهار حوثیها در دریای سرخ اقدام نمیکند؟» نوشت:
♦️"تنشآفرینی حوثیها در دریای سرخ، با وجود فشارها و حملات نظامی به پایگاههای این گروه ادامه دارد و آنها همچنان به ایجاد مزاحمت برای کشتیهای تجاری ادامه میدهند.
در هفتههای اخیر گزارشهای مختلفی در مورد درخواست آمریکا از چین برای حضور فعالانهتر در جهت پایان دادن به این بحران منتشر شده بود.
🔹خبرگزاری رویترز خبر داده بود که مشاور امنیت ملی کاخسفید، در جریان مذاکره با وزیر خارجه چین، خواسته تا از نفوذ خود برای قانع کردن ایران نسبت به مهار حملات حوثیها استفاده کند. رویترز در گزارش دیگری به نقل از منابعی در درون حکومت ایران خبر داده بود که مقامات چینی از همتایان ایرانی خواستهاند به مهار حملات حوثیها به کشتیهای تجاری کمک کنند.
♦️با این حال، تغییری ایجاد نشده و حتی حملات چندینباره آمریکا و بریتانیا هم نتوانسته در ایجاد مزاحمت حوثیها برای کشتیهای تجاری تغییری ایجاد کند.
🔹دریای سرخ اهمیت ژئواستراتژیک و ژئواکونومیک برای تضمین جریان مداوم تجارت چین به بازارهای اروپا، آفریقا و خاورمیانه دارد. اما از زمان آغاز اقدامات حوثیها در اواسط ماه نوامبر، چین سکوت کرد و تا چند هفته هم در این زمینه واکنش چندان خاصی نشان نداد.
♦️همچنین ضمن نپیوستن به ائتلاف آمریکا، به حملات نظامی ایالاتمتحده و بریتانیا به مواضع حوثیها هم اعتراض و نسبت به «افزایش تنشها در منطقه» ابراز نگرانی کرد.
🔹رادیو فردا میافزاید: آیا چین از تنشها در دریای سرخ سود میبرد؟ برخی این پرسش را مطرح کردهاند که چرا چین در این بحران به صورت مستقیم وارد نمیشود، بهویژه اینکه از استمرار حرکت ایمن کشتیها در دریای سرخ و کانال سوئز منفعت اقتصادی دارد.
♦️شبکه سیانان استدلال کرده که چین علاقهای به پیوستن به ائتلاف آمریکا ندارد چرا که باعث تقویت موقعیت آمریکا بهعنوان یک هژمون در خاورمیانه شده و جایگاه چین را تضعیف خواهد کرد. نشریه فایننشالتایمز هم خبر داده که چین چندین خط کشتیرانی جدید را برای فعالیت در مسیر دریای سرخ مستقر کرده تا بتواند از مصونیت اعطاشده از سوی حوثیها بهرهمند شود.
🔹فایننشالتایمز میگوید: این اقدام پکن مشابه فعالیتهای پیشین شرکتهای کشتیرانی چین در دوران همهگیری کرونا است که تلاش میکرد ضمن استفاده از ظرفیتهای ایجادشده درپی غیبت دیگر شرکتهای کشتیرانی، به منفعت اقتصادی قابلتوجهی دست یابد.
♦️به گزارش رادیو فردا، نشریه گلوبالتایمز چین نوشته که «اگر آمریکا خواهان کمک پکن برای کاهش تنشها در دریای سرخ است، باید آن را بدون ادبیات تحریکآمیز و غیرمبهم مطرح کند.
🔹ایالاتمتحده در مواردی که به کمک چین نیاز دارد، همکاریهای پکن با کشورهایی چون ایران را تحت قالب «مسئولیت اجتماعی چین» مطرح میسازد در حالی که در بقیه موارد هرگونه رابطه عادی میان تهران و پکن را در چارچوب مناسبات اهریمنی دو کشور به تصویر میکشد».
♦️در شرایطی که تنشها میان چین و آمریکا روند صعودی داشته، مقامات این کشور ترجیح نمیدهند در ابتکاری به رهبری آمریکا مشارکت داشته باشند.
🔹از آنجا که چین در قبال حمله روسیه به اوکراین و جنگ اسرائيل و حماس، موضع همسانی با آمریکا اتخاذ نکرده، قابل انتظار است که درخصوص بحران دریای سرخ هم رویکرد متفاوتی را پی بگیرد؛ رویهای که از یکسو باعث میشود ظرفیتهای چین در ارتباطاتش بهعنوان اعتبار ایالاتمتحده نوشته نشود و از سوی دیگر، با توجه به مصونیتهایی که شرکتهای این کشور نسبت به حملات حوثیها دارند، بتواند از حجم ضربات اقتصادی که در این بحران متحمل میشود، بکاهد.
♦️از سوی دیگر، در صورت استمرار درگیریها و حضور بیشتر آمریکا در تقابل با حوثیهای یمن، چین میتواند خرسند باشد که توانسته رقیب خود را در یک بحران دیگر که مسیر خروج از آن چندان روشن و ساده نیست، درگیر کند.
🔹برخی هم این گمانه را مطرح میکنند که ظرفیتهای چین برای اثرگذاری در این مناقشه چندان محدود است و درباره توانش برای اثرگذاری بر رفتارهای جمهوری اسلامی بزرگنمایی شده است.
♦️گروهی از ناظران معتقدند که چین از آن میزان ابزار و اهرم لازم که بتواند به جمهوری اسلامی برای اعمال فشار در جهت مهار حوثیها فشار بیاورد، برخوردار نیست.
@IMANI_mohammad
💢 راز کینه توزی با حاج حسین
🔹سایت اجاره ای و پروژه بگیر انتخاب، محتوای سفارشی بی محتوایی تهیه کرده و اعطای نشان "قلم مقدس" به حاج حسین شریعتمداری را تخطئه کرده است.
♦️فعلا به هویت بانیان مجموعه انتخاب که در دوره موسوم به اصلاحات، از هدایای مفسدانی مانند شهرام جزایری برخوردار بودند، کاری نداریم.
🔹اما پیش از این درباره "اسرائیلیات مذاکره و تحریم" و شخصیت و عملکرد حاج حسین شریعتمداری، مطالب مستندی در کانال منتشر شده، که بازخوانی آن شایسته است:
💢 اسرائیلیات مذاکره و تحریم
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/2783
💢 پای درس حاج حسین
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/2202
💢دقت نقطه زن چگونه
جیغ غربگرا ها را بلند کرد؟
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3053
💢دشمن داشتنی است
چون دوست داشتنی است!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/1040
💢آن سوی توقیف دو روزه کیهان
https://t.me/IMANImohamad51/3090
💢درباره مناظره شریعتمداری و صادق خرازی (به قلم امیر حسین ثابتی)
https://t.me/fars_plus/3065
💢مدیرمسئول کیهان در پی شکایت های جدید دولت روحانی به دادسرا رفت
https://t.me/IMANImohamad51/252
@IMANI_mohammad
اسرائیل گرفتار بزرگترین بحران سلامت روانی از سال ۱٩۴٨
♦️بنا بر پژوهشهایی که نشریه پزشکی «لَنست» منتشر کرده، حمله غافلگیرکننده حماس به اسرائیل و نگرانی ناشی از سرنوشت اُسرای صهیونیست، جامعه اسرائیل را دچار یک ضربه روانی جمعی کرده است.
🔹به نوشته نشریه انگلیسی «لَنست» که یکی از مشهورترین نشریات پزشکی جهان بهشمار میآید، همه اتباع اسرائیل به شکلی با حملات هفتم اکتبر مواجه بودهاند و تأثیر روانی این واقعه در میان آنها بیسابقه است.
♦️به گزارش رادیو فرانسه، این پژوهش با توجه به افزایش ناگهانی موارد افسردگی و اضطراب در میان اسرائیلیها از یک «ضربه روانی (تروما) دستهجمعی» سخن میگوید.
🔹بر اساس آخرین آمار، ۱۱۶٠ اسرائیلی در حمله حماس کشته شدند. همچنین ۱۳۲ اسیر اسرائیل هنوز در اختیار حماس قرار دارند. این موضوع به ویژه یکی از دلایل نگرانی و اضطراب دائمی اسرائیلیهاست.
♦️به گفته مدیرکل وزارت بهداشت اسرائیل، صدهزار نفر از اتباع اسرائیل به اشکال مختلف از رویدادهای هفتم اکتبر ضربه خوردهاند. همچنین نزدیک به ۲٠٠ هزار نفر جابهجا شدهاند. و بالاخره، تقریباً هر خانواده اسرائیلی یک نفر سرباز را در میان اعضای درجه اول یا درجه دوم خود دارد.
🔹به گفته وزارت بهداشت، اسرائیل از زمان شکلگیری در سال ۱٩۴٨ با بزرگترین بحران سلامت روانی تاریخ خود مواجه است. با توجه به نیاز فزاینده به مراقبت و پشتیبانی روانی، دولت اسرائیل به تازگی بودجه وزارت بهداشت را در این بخش ۱/۴ میلیارد شِکِل (معادل ۳۵٠میلیون یورو) افزایش داده است.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دیگه وقتشه!
♦️جو بایدن در جمع هوادارانش در لاس وگاس گفته: با میتران، رئیس جمهور فرانسه ملاقات کردم.
🔹خیلی ها خرده گرفته اند که "مرد حسابی! از مرگ فرانسوا میتران، حدود ۳۰ سال می گذرد"؛ و پای حواس پرتی حادّ بایدن نوشته اند.
♦️اما یک احتمال دیگر هم می شود داد و آن اینکه میتران به خواب بایدن آمده و گفته؛ جو! دیگه وقتشه بیای این وَر، پیش ما!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از حوزه علمیه آیتالله حقشناس(ره)
AudioCutter_recording-20240205-202551(2).mp3
10.6M
🌙 مناجات ماه رجب.
📍حجت الاسلام والمسلمین حاج محمود زرین پر.
📆 شب بیست و پنجم ماه رجب.
🔸اللهم انی اسئلک بمعانی ....
🔹 روضه حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام
🕌مسجد امین الدوله.
🕑ساعت ۲۰
📮@hhaghshenas
.
♦️جشن ۲۲ بهمن
چرا منحصر به فرد است؟
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4667
@IMANI_mohammad
.
جشن ۲۲ بهمن
چرا منحصر به فرد است؟
♦️جشن های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مانند اصل انقلاب، منحصر به فرد است. کمتر کشوری است که انقلابی در آن رخ داده باشد و بعد از چند دهه، بتواند جشنی پر نشاط در سالگرد پیروزی برگزار کند.
🔹کشورهایی هم که چنین جشن هایی را برگزار می کنند، غالبا محدود به مراسم رسمی دولتی و رژه و نمایش ادوات نظامی است. اما در کشور ما، برگزار کنندگان اصلی جشن، خود مردم با سلابق مختلف و سطوح سنی گوناگون -از پنج نسل- هستند.
♦️راهپیمایی ۲۲ بهمن، امسال در ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا در حالی در امنیت و آرامش کامل برگزار شدکه گروه های تروریستی بسیاری، به سفارش سرویس های جاسوسی متخاصم، برای نا امن سازی ایران فعالیت می کنند و ظرف ماه های اخیر، ده ها شبکه و هسته تروریستی از سوی نهادهای امنیتی، بازداشت یا منهدم شده اند.
🔹گسترده تر از گروه های تروریستی، شبکه تروریسم رسانه ای و اقتصادی است که ماموریت دارند آرامش روانی و معیشتی مردم ایران را به هم بزنند.
♦️این شبکه، طی ماه های اخیر ماموریت داشت به بهانه تحولات منطقه، به تلاطم های روانی و اقتصادی دامن بزند تا مردم را نسبت به حضور در جشن پیروزی انقلاب و سپس، انتخابات مهم ۱۱ اسفند دلسرد کند.
🔹جشن تماشایی ۲۲ بهمن امسال، با وجود هجمه سنگین رسانه ای و اقتصادی -و کم کاری برخی دستگاه های مسئول در مواجهه هوشمندانه و قاطع با بحران سازان- رونق گرفت و یکی از کم نظیر ترین راهپیمایی های سال های اخیر را رقم زد.
♦️همچنین، امواج خروشان جمعیت به ویژه در گستره چند کیلومتری در تهران در حالی به چشم دوستان و دشمنان آمد که ۲۲ بهمن، با چند روز تعطیلی پشت سر هم مقارن شده بود و طبیعتا در چنین ایامی، مسافرت ها اوج می گیرد.
🔹اقشار مختلف، با سلایق سیاسی و اجتماعی گوناگون، در حالی پای کار جشن انقلاب آمدند که گلایه های به حقی از عملکرد برخی مدیریت ها دارند، یا توقعات شان از مدیران -با همه خدمات و زحمات- بسی فراتر از کارکرد های فعلی است.
♦️مردم با مشکلات گوناگونی دست به گریبان هستند، گلایه و انتقاد دارند، و برخی عملکرد ها را ممکن است نپسندند، اما به برکت خود انقلاب، به این بلوغ رسیده اند که از اهمیت جاری ساختن خون تازه در رگ های انقلاب جوان خویش غفلت نکنند.
🔹انقلاب اسلامی و آزادی و استقلال برآمده از آن، انتخاب همین مردم -نسل اندر نسل- است و آنها بر مبنای دریافتی به غایت عقلانی و عاطفی، برای انتخاب مبارک خویش، از دل و جان مایه می گذارند.
@IMANI_mohammad
انتخابات مجلس؛
بازی و زبان اصلاح طلبان
🔹صلاحیت ۱۵ هزار نامزد (بیش از ۷۳ درصد داوطلبان) برای انتخابات مجلس تأیید شد و به طور متوسط، بیش از ۵۱ نامزد برای هر صندلی نمایندگی رقابت می کنند.
♦️طیفی از اصلاح طلبان (از جمله کارگزاران، اعتدال و توسعه، ندای ایرانیان، خانه کارگر، اعتماد ملی و...) در حال بستن فهرست های انتخاباتی هستند. علی باقری (عضو جبهه اصلاحات) می گوید: "بیش از ۱۰۰ نامزد توسعهگرا و دموکراسیخواه تایید صلاحیت شدهاند که حضور آنان در مجلس، میتواند از وخامت اوضاع بکاهد". اما قرائن حاکی از این است که اصلاح طلبان، نامزد کافی برای رقابت برای رقابت در اغلب حوزه ها را دارند.
🔹۱۱۰ فعال اصلاح طلب (از جمله کرباسچی، حضرتی، جلایی پور، گرامی مقدم، فراهانی، کولایی، طباطبایی، شیرزاد، خانجانی، احمد مازنی و...) دیروز خواستار حمایت احزاب و نیروهای سیاسی و مدنی، از ائتلاف نامزدهای میانه رو، توسعه گرا و اصلاحگر شدند.
♦️صرف نظر از طیف سوپر رادیکال در جبهه اصلاحات که موجب دوپارگی و فروپاشی دو تشکل قبلی (نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان/ شورای عالی سیاستگذاری) شدند، به نظر می رسد طیف دیگر، عمدا سیاست مظلوم نمایی و حرکت چراغ خاموش انتخاباتی را ظرف چند ماه گذشته پیشه کردند.
🔹آنها بدین ترتیب، از یکسو خاطر طیف نیروهای انقلابی را از وجود رقیب و تهدید آسوده می کردند - تا مجال رقابت و درگیری در درون جبهه انقلاب فراهم شود- و از سوی دیگر، خود را از پاسخگویی درباره کارنامه نجات می دادند.
♦️آنها کوشیدند به جای این که درباره کارنامه دولت روحانی و مجلس همسو پاسخگو باشند، فضای انتخابات را به سمت مظلوم نمایی (القای حذف شدگی) سوق دهند.
🔹اما از این بازی رندانه -با دست خالی از برنامه و کارنامه- که بگذریم، اظهارات یکی از فعالان رسانه ای قابل تامل است و نشان می دهد که این طیف بی کفایت و پر خسارت، چه نگاه از خود راضی و حذفی دارند. احمد زید آبادی، ضمن نکوهش تایید صلاحیت کاندیداهای گمنام(!) می نویسد:
♦️"گویا بسیاری از افراد گمنام و ناآشنا به امور کشورداری را تأیید صلاحیت کردهاند، بدان امید که فامیل آنها برای حضور در پای صندوقهای رأی بسیج شوند و نرخ مشارکت بالا رود! این هم یکی دیگر از شواهد بیگانگی با امر کشورداری است... افزودن بر سیاهی لشکر کاندیداها به قصد بالا بردن نرخ مشارکت، از یک سو بیاثر و از سوی دیگر برای حکومت دردسرساز است".
🔹این ادبیات نشان می دهد که طیف مذکور بر خلاف هیاهوی تبلیغاتی، نامزد ها را درجه یک و درجه دو می دانند و معتقد به حذف همه نامزدهایی هستند که از نگاه این جریان، نام آشنا نیستند! این طیف در گذشته مدعی بوده هر کس باید بی مضایقه بتواند نامزد شود.
♦️واقعیت این است که همین نویسنده و اغلب فعالان طیف متبوع وی، بی هیچ آورده ای و صرفا از طریق بزرگ نمایی رسانه ای، از گمنامی در آمده و پس از کسب سِمَت های اجرایی و تقنینی، بالاترین خسارت ها را بر جا گذاشته اند.
🔹براستی کدام فرد گمنام و کارنابلدی می توانست خسارت هایی به بزرگی میراث دولت مدعی اعتدال و تدبیر را بر جا بگذارد و کدام مجلس مانند مجلس همسو با دولت روحانی می توانست کلاهبرداری آمریکا در توافق نقد/ نسیه برجام را تایید کند؟!
@IMANI_mohammad
.
از "أبوهامور" هم خبر دارند؟!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4670
@IMANI_mohammad
.
از "أبوهامور" هم خبر دارند؟!
♦️فوتبال، ورزشی جادویی است، چنان که به هنگام موفقیت تیم یک کشور، می تواند چند صباحی، ضعف های آن کشور بپوشاند. مثل برخی کشورهای آمریکای جنوبی یا آفریقایی و آسیایی.
🔹یک علت در هیجان بالای رقابت های فوتبال است و علت دوم، در کم اطلاعی برخی مخاطبان از همه واقعیت های کشور ها که موجب می شود درخشش مقطعی یک کشور در فوتبال را با رشد یافتگی اشتباه بگیرند.
♦️البته رسانه ها هم می توانند نقشی گمراه کننده ایفا کنند، چنان که برخی از آنها، به بهانه مسابقه ایران و قطر و سپس قهرمانی قطر انجام دادند و معرکه گرفتند که: "ایران چقدر عقب مانده است و قطر چه پیشرفته و چه ورزشگاه هایی دارد و چه درآمد هایی و ...".
🔹خیلی از این رسانه های مثلا ناراحت از باخت تیم ملی ایران، همان هایی بودند که سال گذشته در بحبوحه جام جهانی، از بُرد تیم ملی مقابل ولز و شادمانی مردم عصبانی شدند و برای باختش، هورا کشیدند!
♦️این وسط، خبرگزاری خبرآنلاین وابسته برخی مدیران دولت قبل، نوشته: «ایران1 - قطر5. باختیم، بد هم باختیم. حقیقت کوتاه و تلخ است: قطر تاکنون از میدان مشترک گازی با ایران، بالغ بر ۱۵۰۰میلیارد دلار کسب درآمد کرده، ولی ما ۳۰۰میلیارد دلار. ایران دومین ذخایر گاز شناختهشده جهان را در اختیار دارد ولی کمتر از ۲٪ کل صادرات گاز جهان را در اختیار دارد".
🔹فعلا کاری نداریم که شرکت توتال بر سر همان دولت غربگرا کلاه گذاشت و اطلاعات مخازن پارس جنوبی را بدون اجرای قرارداد کذایی به سرقت برد و آمریکا چگونه با برجام، نقد امتیاز گرفت و وعده نسیه فروخت.
♦️اما هیچ یک از این رسانه ها نگفتند قطر چند سال قبل، به واسطه محاصره و اقدام نظامی عربستان، چگونه تحقیر شد. ننوشتند که با کمتر از سه میلیون نفر جمعیت، چندین برابر ایران نفت و گاز صادر می کند اما مناطق فقیر نشین بسیاری دارد و بارها مورد انتقاد کنفدراسیون بینالمللی اتحادیههای کارگری قرار گرفتهاست
🔹نگفتند کشوری که کلّا دارای نیروی نظامی ۱۱٫۸۰۰ نفری است، یازدهمین واردکنندهٔ بزرگ سلاح در جهان بوده! و ضمنا مجبور است به میزبانی پایگاه نظامی بزرگ آمریکا و توافقات نظامی یکطرفه تن بدهد.
♦️مقایسه شبه جزیره ای سه میلیون نفری (با جمعیت وارداتی) بدون استقلال سیاسی یا حتی توسعه یافتگی اقتصادی، با کشوری هشتاد و پنج میلیون نفری، آن هم از زاویه برد و باخت فوتبالی و تسری موضوع به بقیه حوزه ها، مغالطه و قیاسی مع الفارق است.
🔹کشور ما با همه فراز و نشیب ها، اکنون به اذعان محافل آمریکایی و اروپایی، ابر قدرت منطقه است؛ توانسته با وجود تحریم ها، توسعه را بومی سازی کند و در بسیاری از حوزه های علمی و فنی، پیشرفت های حیرت انگیزی در مقیاس جهانی داشته باشد.
♦️اگر حاکمیت نگرش های غربگرایانه در برخی ادوار نبود که بخواهد رشد و توسعه را معطل اخم و لبخند غرب کند، و اگر دست های تفرقه و شکاف افکن نبود -که مثلا در بحبوحه جام جهانی، تیم ملی ما را آماج حملات مخرب و دو دستگی کرد- قطعا پیشرفت های کشور چند برابر امروز بود.
🔹سرانجام این که اگر صعود نکردن به مرحله فینال جام ملت های آسیا، معیار محض پیشرفت و عقب ماندگی باشد، ژاپن و کره جنوبی و عربستان و امارات، بسیار جلوتر از ایران، حذف شدند و اصلا به جمع چهار تیم راه پیدا نکردند.
♦️تصویر: منطقه فقیر نشین أبوهامور در دوحه پایتخت قطر، پشت برج های سر به فلک کشیده.
@IMANI_mohammad
گزیده بیانات مهم
جناب سید حسن نصرالله
🔹دبیر کل حزب الله لبنان: ۱۳۰ روز هست که شاهد مقاومت حماسی بیسابقه مردم غزه هستیم. ۱۳۰ روز است که شاهد شکست مفتضحانه صهیونیستها هستیم، لذا خواستند این شکست را با حملات وحشیانه پاسخ دهند.
♦️کاری که ما در لبنان در حمایت از غزه انجام میدهیم، پاسخی صادقانه به مسئولیت اخلاقی و مذهبی است که بر دوش هر یک از ما گذاشته شده است.
🔹ریشه همه مصیبتهای منطقه، وجود اسرائیل است. تا زمانی که اسرائیل باشد برای همه منطقه خطرناک است.
♦️می گویند بیایید برای توقف جنگ در جنوب لبنان صحبت کنیم ولی ما می گوییم ۳۰ هزار نفر تا الان در غزه شهید شده اند و ۲/۲ میلیون نفر در خطر قحطی و بیماری و .... قرار دارند؛ اول جنگ غزه را متوقف کنید بعد برای مذاکره بیایید.
🔹این توانایی حزب الله را نشان می دهد که اسرائیل وقتی می خواهد اقدامی علیه لبنان انجام بدهد، هزار بار حساب و کتاب بکند.
♦️جبهه جنوب فقط زمانی متوقف میشود که جنگ غزه متوقف شود. اسراییل در موضعی نیست که برای لبنان شرط تعیین کند. این لبنان نیست که ضعیف است بلکه اسراییل است که در این چهار ماه دچار چالش شده و در ضعف قرار دارد.
🔹وزیر جنگ اسرائیل گفت اگر جنگ غزه را پایان بدهیم، جنگ جنوب لبنان را پایان نخواهیم داد؛ باید بگویم خوش آمدید، در خدمت هستیم! گالانت می گوید جنگ جنوب لبنان را متوقف نمی کند خب نکنید ببینیم چه می شود.
♦️هر وقت جنگ غزه پایان یابد نبرد در جنوب لبنان نیز پایان خواهد یافت، ولی اگر اسرائیل یک روز پس از آن اقدامی بکند پاسخ محکمی خواهیم داد.
🔹در مذاکرات گفتهاند حزبالله را باید بالاتر از رودخانۀ لیتانی برگردانیم، اما بعد گفتهاند رودخانه را جابهجاکنیم بهتر از درگیری با حزبالله است. ما هرگز تسلیم نمی شویم، عقب نشینی نمیکنیم و متوقف نمی شویم حتی به قیمت جنگ در لبنان.
♦️اگر دشمن تهدیدهایش علیه ما را اجرا کند، به جای ۲۰۰ هزار شهرک نشین،۲ میلیون صهیونیست آواره خواهند شد.
🔹تمامی خانه هایی که در جنوب لبنان آسیب دیده اند، بهتر از قبل بازسازی خواهند شد.
@IMANI_mohammad
سرنخ ماجرای هک و جعل سند
به کدام شبکه میرسد؟!
♦️حمله هکری به سایت مجلس و خبرگزاری خانه ملت، با جعل یا تحریف و دخل و تصرف در مطالب هکشده همراه شد.
🔹روابط عمومی مجلس اعلام کرد: "بررسی اولیه تصاویر منتشرشده نشان میدهد که برخی از این اسناد دستکاری شده و غیرقابل استناد است. به این صورت که هکرها احتمالا از طریق دسترسی محدود، اسناد واقعی را دستکاری کردهاند. بهعنوان نمونه در فایلی که با عنوان حقوق نمایندگان در خرداد ۱۴۰۲ منتشر شده، یک ستون با عنوان جمع نهائی حاوی اعداد غیرواقعی درج شده است که در اسناد پرداختی مجلس وجود ندارد".
♦️یک گروه هکری، مدعی نفوذ به زیرساختهای رایانهای مجلس و دسترسی به اطلاعات محرمانه شد اما بررسیهای تکمیلی نشان میداد که در کنار بازنشر برخی اسناد و مکاتبات معمولی مجلس که با بزرگنمایی همراه شده، جعل و دستکاری و تحریف برخی اسناد صورت گرفته و هدف، ترور شخصیت مجلس در آستانه انتخابات یازده اسفند است.
🔹به نظر میرسد با دقت در هدف هکرها و عملیات رسانهای پیرامون آن، بتوان هویت واقعی شبکه پشت پرده این عملیات سایبری و ترور شخصیت موازی آن را بازشناسی کرد.
♦️خط لجنمال کردن انتخابات از مسیر بیاعتبار کردن مجلس و دعوت به تحریم انتخابات، ماموریت راهبردی است که سیا و موساد همواره به گروهکهای محارب و گروههای نفاق سپردهاند. در این مسیر، غالبا بسیاری از عملیات های هکری و خرابکاری های سایبری که توسط سیا و موساد یا عناصر نفوذی مستقیم آنها انجام میشود، از سوی گروههای ورشکستهای مانند سازمان منافقین یا سلطنتطلبان «گردن گرفته میشود» تا بهانهای برای اهمیت بخشیدن به این گروههای پرت از توجه افکار عمومی ایران داده شود.
🔹در موضوع همکاری مشترک سیا و موساد برای خرابکاریهای مشترک میتوان به گزارش یاهونیوز اشاره کرد که شهریور ۱۳۹۸ نوشت: «ویروس استاکسنت، به منظور خرابکاری در برنامه هستهای ایران راهاندازی شد. شخصی که این بدافزار را به تاسیسات نطنز انتقال داد، از سوی سیا و موساد اجیر شده بود. سیا و موساد از طریق این مهندس مکانیک، سلاح دیجیتالی را به داخل سایت منتقل کردند».
♦️پس از انتشار خبر هک کذایی، وبسایت بیبیسی نوشت: "گروه سایبری قیام تا سرنگونی با انتشار اسنادی اعلام کردند که سرورهای مرتبط با مجلس را هک کردهاند. برخی این گروه را مرتبط به سازمان مجاهدین خلق میدانند". رادیو فردا هم نوشت: «گزارشها از ایران حاکی از آن است که وبسایت مجلس و ارگان رسانهای آن هک شده است. یک گروه هکری نزدیک به سازمان مجاهدین خلق [منافقین] مدعی شده به سرورهای مجلس نفوذ کرده است. هک این وبسایت در آستانه انتخابات مجلس صورت گرفته است».
🔹اما در حالی که رد پای شبکه معاند برای تخریب و تحریم انتخابات کاملا هویداست، عباس عبدی (از گردانندگان روزنامه اعتماد و محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) سیاهبازی دیگری ترتیب داد که اتفاقا آن هم در نقشه سرویسهای بیگانه تعربف میشود.
♦️او با وجود رد پای روشن شبکه معاند خارجی و مزدوران آن، در شبکه ایکس(توئیتر) مدعی شد: «در ماجرای هک سامانه ها یا سایت های مجلس بیش از نفوذ، باید به رقابت درون جناحی و راهبرد خالصسازی توجه داشت». یک کانال غربگرا با انتشار این توئیت نوشت: «عبدی که خود با تکنیکهای امنیتی آشناست، این تحلیل را در شبکه ایکس نوشته است».
🔹مرور اسناد تحریف یا جعلشده نشان میدهد که تیم هک و جعل و تحریف، همه نمایندگان مجلس و از جمله نمایندگان انقلابی از طیفهای مختلف را متهم کرده و بنابراین نمیتواند چنان که متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان القا میکند، تسویه حساب درون جناحی باشد. اما نفس این شیطنت، حاکی از پروژه موازی شبکه ضد امنیتی خارجی است که مصمم است نیروهای انقلاب را به موازات لکهدار کردن انتخابات، به یکدیگر بدگمان کند و به جان هم بیندازد.
♦️به نظر میرسد سرنخ ماجرای هک (و جعل و دستکاری و تحریف اخیر) را بتوان از مسیری که گفته شد، پیگیری کرد و به شبکه پشت این رفتارهای مافیایی رسید.
🔹این نکته هم گفتنی است که با عنایت به متواری شدن برخی نمایندگان پیشین مجلس و همکاران آنها از طیف افراطیون غربگرا، دور از ذهن نیست که بقایای آنها در گوشه و کنار سامانه اداری مجلس، نقش کمکی و مکمل را در ماجرای اخیر ایفا کرده باشند.
@IMANI_mohammad
خط تحریم، تحریف و تخریب
چرا انتخابات را هدف گرفته است؟
گفتار و رفتار دشمنان ملت ایران درباره انتخابات به شدت متناقض است.
اردوگاه رسانهای معاند چنین تصویرسازی میکند که انتخابات مجلس اهمیتی ندارد و تزیینی و تشریفاتی است. آنها درباره راهپیمایی 22 بهمن هم عملیات چند لایهای ترتیب دادند تا در کنار به هم ریختن ثبات در بازار و ایجاد شوک تورمی، راهپیمایی 22 بهمن را از اهمیت و اعتبار بیندازد. اما اگر نقشآفرینی مردم در انتخابات مجلس و راهپیمایی 22 بهمن -آنگونه که تبلیغات پرحجم رسانههای معاند القا میکند- مهم نیست، اساسا چرا مرتکب این حجم گسترده از تخریب میشوند؟!
این خط تحریف و تخریب، ادامه خط تحریم است که به ویژه از 14 سال قبل، با سرشکستگی جریان غربگرا در ایجاد آشوب علیه جمهوریت و اسلامیت، در دستور کار آمریکا گرفت و گرای آن را با عنوان «تحریم فلجکننده»، همین جریان وطنفروش دادند. روزنامه لسآنجلس تایمز، ۲۸ مهر ۱۳۸۸ از زبان جان هانا مقام آمریکایی نوشت:
«مطمئناً پیامی که من از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون ایران- که در میان آنها بعضی شخصیت های نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و این تحریم باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم ضعیف و یا تدریجی، فقط به رژیم این امکان را میدهد که با وضعیت جدید خودش را تطبیق دهد. آنها گفتند برای اینکه تحریم مؤثر باشد، باید به صورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن... برخی از آنها نگرانند که رژیم بر اثر حمله نظامی فلج نشود و به جای آن، جنبش سبز سرکوب شود. با وجود این نگرانی، آنها پیشنهاد دادند بمباران همزمان تأسیسات هستهای و مراکز سپاه پاسداران و بسیج- هر چند که تعدادی از مردم را هم نابود کند- موجبات جمع کردن بساط حکومت به دست مخالفان را تسریع خواهد کرد»!
اکنون در اوج جنگ ترکیبی دشمنان ملت ایران در قالب تحریم و فشار اقتصادی و تحریف و تخریب، روزی نیست که چند عملیات ترکیبی «میدانی» و «مجازی» برای منفعل کردن افکار عمومی و پس راندن ملت ایران (عقبه مستحکم جمهوری اسلامی) انجام نشود.
همین روزها در حالی که افراطیون غربگرا، برای تحریم انتخابات توجیه میتراشند، تخریب و ترور شخصیت مجلس مستقر با دستاویزهای مختلف در جریان است و از دیگر سو، عملیات اخلال و خرابکاری (مانند انفجار خط لوله گاز/ هک چند ماه قبل پمپ بنزینها/ و...) پیگیری میشود. ریشه ماجرا را باید در به هم ریختگی بیسابقه اردوگاه دشمن دید.
تحلیلگران بسیاری در آمریکا بارها در طول سالهای اخیر تصریح کردهاند که برخلاف پروپاگاندای همیشگی علیه جمهوری اسلامی، مردم و انتخابات در این نظام «نقش واقعی» دارند و جمهوری اسلامی، عمیقا «مردم بنیاد» است. گفتهاند این واقعیت، هم نقطه قوت و مایه پایداری جمهوری اسلامی است، و هم نقطه حساسی که باید هدف گرفت و آسیب زد تا نظام از پا در آید. همچنین، گفتهاند و طی چهار ماه اخیر پس از جنگ غزه با صدای بلندتری اذعان کردهاند که هر چه بدبختی در منطقه میکشند، زیر سر اقتدار و نفوذ بلامنازع ایران در خاورمیانه است.
هفتهای نیست که رسانههایی مانند فارین پالیسی، فارین افرز، واشنگتن پست، بلومبرگ، سیانان، اکونمیست، یا نیویورک تایمز و...، تحلیلی با مضمون «سیبلشدگی و آسیبپذیری شدید نظامیان آمریکا، ضرورت خروج از باتلاق منطقه و تمرکز روی بحران روسیه و چین، و فشار برای توقف جنگ غزه به عنوان تنها راهحل توقف بحران پر هزینه فعلی برای آمریکا» منتشر نکنند. همین روزها، نشریه معروف تایم اذعان کرده که نیروی دریایی آمریکا در منطقه درمانده شده و در حال نابودی است.
مجموعه واقعیتهای که اجمالا گفته شد، مسئله انتخابات 11 اسفند را برای دشمنان ملت ایران، «بسیار پر اهمیت» میکند. هر قدر هم کارگزاران عملیات روانی دشمن بخواهند این رویداد را بیاهمیت و بیارزش وانمود کنند، اما عملیات تخریبی پر حجم آنها نشان میدهد که در واقع امر، چقدر تعیینکننده و مهم میدانند.
بر این مبنا اولا باید انتخابات را بسیار جدی گرفت و زرادخانه مردمی و معنوی و سیاسی جمهوری اسلامی را از رای مؤثر و مبارک مردم انباشت تا مسیر امنیت و ثبات و پیشرفت کشور، هر چه هموارتر شود، و ثانیا طیف نیروهای انقلابی را از گلاویز شدن و فرسایش و تخریب یکدیگر که بازی در زمین دشمن است، پرهیز داد. انتخابات، اینگونه میتواند برای ملت ما یوم اللهی مبارک باشد و موجب سرخوردگی دشمنان تاریخی ملت ایران شود.
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
چند نکته به بهانه
ماجرای فرزند آقای قالیباف -۱
♦️پاسخ های تک خطی (بله یا خیر/ تایید یا تکذیب مطلق) در موضوعات چند بعدی، به دور از دانایی و عقلانیت و شریعت است.
🔹"یحیی بن اکثم" به تحریک "مامون" از امام جواد (ع) پرسیده بود: "اى اباجعفر! چه مى گویى در باره مُحرِمى که شکارى را کشته است؟". مامون در پوشش پرسشی فقهی -به زعم خود- می خواست بی اطلاعی امام را به رخ بکشد. اما امام سوالاتی پرسید که چند وجهی بودن مسئله را نشان می داد:
♦️"صید را در حرم کُشته یا بیرون آن؟ مُحرِم، عالم بوده یا جاهل؟ به عمد کُشته یا خطا؟ بنده بوده یا آزاد؟ صغیر بـوده یا کبیر؟ نخستیـن صیدش بوده یا نه؟ صیـد، پرنده بـوده یا غیر آن؟ مُحرِم، بر کارش مُصِرّ است یا تائب؟ صید در شب و از آشیانه بوده، یا در روز و آشکارا؟ مُحرِم، بـراى حج بوده یا عُمره؟".
🔹این رویکرد به مسئله، درست نقطه مقابل قضاوت های "کیلویی"، "صفر یا صدی"، "حیدری/ نعمتی" و "قرمز/ آبی" است.
♦️طی روزهای اخیر، دو طیف متعارض، از "اقدام فرزند آقای قالیباف برای اخذ اقامت در کانادا" انتقاد کرده اند. نخست، کسانی که نسبت به امنیت ملی و قربانی شدن فرزندان مسئولان و سپس، آسیب های ناشی از این روند، حساسیت درستی دارند؛
🔹دوم، کسانی که با انواع انگیزه های نامشروع و در مراتب گوناگون، در پی تسویه حساب با قالیباف، مجلس و یا نیروهای انقلابی و حتی تخریب انتخابات هستند.
♦️در عین حال که باید درباره تفاوت میان "درخواست اقامت، دریافت اقامت، درخواست تابعیت و دریافت تابعیت، انگیزه تحصیلی و شغلی و..." دقت کرد، ممنوعیت های قانونی درباره خانوده های مسئولان ارشد را هم باید مد نظر داشت.
🔹ضرورت دارد حالا که این موضوع در رسانه ها با انواع شایعات آمیخته شده، توضیح کافی از سوی پسر آقای قالیباف و خود ایشان داده شود. هر چند که مسئولیت کار فرزندان را نمی توان پای پدران نوشت، اما در موضوعاتی که بیم تهدید امنیت ملی یا به شبهه و تردید انداختن افکار عمومی می رود، ادای توضیح، اقدامی منطقی است، ولو غرض ورزان قانع نشوند.
♦️حساسیت عمومی به این خاطر است که مردم دیده اند دشمنان چگونه برای خانواده مدیران تله گذاری می کنند و از طریق به دام انداختن آنها، منافذی خطرناکی به داخل کشور می گشایند (چنان که در میان برخی دولتمردان مدعی سازندگی و اصلاحات و اعتدال دیده شد).
🔹 از منتقدان صادق و به حق که بگذریم، طیف دومی هم هستند که ماجرای درخواست اقامت را صرفا دستاویزی برای عقده گشایی یا عملیات سیاسی چند لایه علیه "قالیباف"، "مجلس انقلابی"، "جبهه نیروهای انقلاب"، و "انتخابات مهم مجلس" می دانند.
♦️این طیف، همان هایی هستند که وزیر شان پس از خروج از کشور، رئیس اتاق فکر فتنه سبز در لندن شد؛ معاون وزیرشان از فرار و دریافت پناهندگی، کارگزار موساد در سردبیری شبکه اینترنشنال شد، و ده ها نماینده مجلس و مدیر و فعال سیاسی شان در غرب پناهندگی گرفته و به اپوزیسیون پیوسته اند.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
چند نکته به بهانه
ماجرای فرزند آقای قالیباف -۲
♦️آقای قالیباف اگر در برآیند عملکرد خود، در خدمت جمهوری اسلامی قرار نداشت، مطلقا سوژه تخریب مافیای رسانه ای نمی شد، چنان که خاتمی و روحانی و بسیاری از مدعیان اصلاحات و اعتدال یا خانواده های شان، هرگز سوژه این طیف نشده، بلکه مورد حمایت هم قرار گرفته اند.
🔹می گویند فقط کسی که دیکته ننوشته، اشتباه ندارد. قالیباف هم از این قاعده مستثنا نیست. می توان با تفکیک اجزاء عملکرد وی و جمع بندی نقاط قوت و ضعف، به کارنامه او نمره داد.
♦️در عین حال روشن است که او طی چند سال اخیر در کنار نمایندگان متعهد توانسته، از شماری از نقاط ضعف ادوار قبلی مجلس بکاهد و بر قوت آن بیفزاید، تا جایی که مجلس فعلی موفق شد عنوان "مجلس انقلابی" را از رهبر انقلاب دریافت کند؛ البته در کنار تذکرات مشفقانه ای که گرفته است.
🔹مجلس درست در مقطعی که طرف غربی برجام هم عهدشکنی کرده و تحریم ها را برگردانده بود و هم باج مضاعف می خواست، با تصویب قانون اقدام متقابل توانست نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانه زنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد.
♦️این رویکرد با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تقویت شد، به نحوی که کشور توانست صادرات کاهش یافته نفت به زیر سیصد هزار بشکه را در حد پنج برابر افزایش دهد.
🔹مجلس در عین حال، قوانین مهم و موثری را در زمینه "تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانه های خالی، شفافیت در تصمیات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبه بندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و..." به تصویب رسانده که در صورت اجرایی شدن تمام و کمال می تواند موجب بهبود روند های اقتصادی و اداری شود.
♦️اگر مطالبه گرانه و آرمانگرایانه بنگریم که حق هم همین است، مجلس مستقر یا رئیس آن در کنار نقاط قوت، حتما ضعف ها و نواقصی هم دارند، اما در مقایسه با برخی ادوار قبلی، حتما در موقعیت به مراتب بهتری ایستاده ایم.
🔹با وجود برخی اختلاف نظر های نامطلوب میان مجلس و دولت، می توان گفت دوره فعلی از جهت همدلی و هماهنگی دو قوه، نسبتا مطلوب بوده و توانسته نقش موثری در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمنان ملت ایران ایفا کند و بنابراین، مورد کینه و آماج حمله است.
♦️واضح است که به ویژه ظرف چند ماه گذشته، شبکه ای سیاسی- رسانه ای، مامور بدگمان، بی اعتماد و درگیر کردن دولت و مجلس یا نیروهای انقلابی با یکدیگر بوده تا در برآیند کار، به دلزده کردن مردم نسبت به کلیت جبهه انقلاب و اصل انتخابات دست یابد.
🔹از ماجرای جنجال و درگیری بر سر بخشنامه معاون پیشین وزیر کشور به فرمانداران بگیرید، تا هک سرور های مجلس و انتشار آمیخته با جعل فیش های حقوقی نمایندگان و سپس، موضوع درخواست اقامت فرزند قالیباف.
♦️چاره چیست؟ پرهیز از موضع اتهام و هر نوع رفتار شائبه برانگیز، اهمیت دادن به پاسخگویی، شفافیت و روشنگری بهنگام، تبدیل تشکیلات سیاسی انتخابات محور به تشکل های دائمی و همیشه پاسخگو، و رفتار مسئولانه طیف های سیاسی.
@IMANI_mohammad
.
مرعشی: نامزد داشتیم
اما به مردم دروغ گفتیم (!)
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4678
@IMANI_mohammad
.
مرعشی: نامزد داشتیم
اما به مردم دروغ گفتیم (!)
♦️دبیرکل حزب کارگزاران میگوید: لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال 1398) در تهران قویتر از مجلس دهم بود اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.
🔹اشاره مرعشی به ارائه سه فهرست یا سرلیستی مجید انصاری بود که بهخاطر نارضایتی مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات، نفر اول فهرستهای مذکور نتوانست بیش از ۶۷ هزار رأی کسب کند.
♦️حسین مرعشی چهار شنبه گذشته در نشست اصلاحطلبان کرمان گفت: خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه کاندیداهایی که هدف گرفته بودیم، تاییدصلاحیت شدند. این سندی است که با همین شرایط میشود با یک فرمان عاقلانهای حرکت کرد.
🔹وی یادآور شد: ما در ۱۰ دوره مجلس همیشه یک کف داشتیم در استان کرمان که ۳ کرسی از ۱۰ کرسی بود و یک سقف داشتیم که ۷ کرسی از ۱۰ کرسی؛ در دوره پیش برای اولینبار به یک کرسی تن دادیم و دلیلش این بود که در سطح کشور منفعل بودیم.
♦️مرعشی گفت: نقدهایی بر مجلس دهم وارد بود، ولی نقد اصلی به اصلاحطلبان، برای نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰ بود. کسی نمی تواند از این نقد فرار کند.
🔹وی تاکید کرد: در انتخابات مجلس یازدهم، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شده بود قویتر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم(!) جریان چپ در هیچ دورهای، کمتر از ۵۰ تا کرسی نداشتند. در مجلس یازدهم رسیدیم به کمتر از ۵ کرسی؛ ما اشتباه کردیم فرصت انتخابات را از دست دادیم.
♦️اظهارات مرعشی در کرمان، ابطال ادعای آقای قابل پرویز امینی است که دیشب در برنامه شیوه (در گفت و گو با آقای مرعشی) ادعا کرد دو انتخابات قبلی ما (مجلس/ ریاست جمهوری)، رقابتی و استاندارد نبود!!
🔹این اظهارات امینی موجب شد تا مرعشی بگوید: ایشان از ما هم اصلاح طلب تر است.
♦️اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نیز عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی و عضو کارگزاران را در میدان رقابت ها داشتند و ۱۶ حزب اصلاح طلب به علاوه خاتمی از وی حمایت کردند اما نتوانستند بیش از ۲/۴ میلیون رای کسب کنند.
@IMANI_mohammad