.
چرا با مخاطب صادق نیستند؟!
🔹صداقت، اولین شرط تعامل سازنده و سالم با مردم در انتخابات است. رسانه ها و سیاسیون اصلاح طلب، ادعا می کنند که انتخابات پیش رو با انتخابات سال ۱۴۰۰ متفاوت است، چرا که در آن انتخابات نامزد نداشتند و فعال نبودند (!) اما اکنون نامزد دارند.
🔻این در حالی است که ائتلاف جمهور با نقش آفرینی و حمایت کسانی چون خاتمی و کروبی و ظریف و اکثریت احزاب اصلاح طلب، از آقای عبدالناصر همتی حمایت می کرد و نشریات اصلاح طلب، بیش از امروز فعال بودند.
🔹با این همه، آقای همتی فقط ۲/۴ میلیون رای کسب کرد و این در حالی است که اصلاح طلبان با نقش آفرینی بشدت رادیکال همتی ( و مهر علیزاده)، سعی کرده بودند یک دو قطبی تمام عیار، در مقابل آقای رئیسی (ره) بسازند.
🔻تفاوت امروز با سه سال قبل در این است که مردم تفاوت دو رئیس جمهور - تفاوت میان اشرافیت و مردم داری، اعتماد به بیگانگان یا ظرفیت های ملی، ترک فعل و یاس آفرینی یا سختکوشی و امید بخشی- را دیده اند و نمی خواهند عقبگرد را تجربه کنند.
🔹این نکته هم گفتنی است که نامزد فعلی اصلاح طلبان، در انتخابات سه ماه قبل مجلس، از میان یک میلیون و ۳۵۸ هزار نفر واجد شرایط رای در شهر تبریز، نهایتا توانست رای ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای نفر (۸ درصد) را جلب کند و به عنوان نفر دوم، بعد از آقای متفکر آزاد راهی مجلس شود.
@IMANI_mohammad
پزشکیان، آن گونه که هست
آن که افراطیون می خواهند -۱
🔹آقای مسعود پزشکیان دو دهه قبل، وزیر بهداشت در دولت اصلاحات بوده و پس از آن، از کارهای اجرایی دور بوده است. او اصلاح طلب حزبی نیست، و دار و دسته جداگانه ای برای خود ندارد.
🔻در این شرایط، برخی افراطیون مدعی اصلاحات بر آن شده اند که او را بکوبند و از نو -آن گونه که می خواهند و برای رادیکالیسم و گلادیاتور بازی خود نیاز دارند- بسازند!
🔹صلاحیت آقای پزشکیان در کنار پنج نامزد دیگر، در حالی تایید شد که نامزدهای بسیاری از طیف های کوناگون تایید نشدند. صلاحیت وی در انتخابات اسفند ماه گذشته مجلس، از سوی هیئت های اجرایی تایید نشده بود، اما در شورای نگهبان تایید شد.
🔻او ۸ فروردین ۱۴۰۳، درباره ماجرای تایید صلاحیتش گفته بود: "بنده از جاهای مختلف این را شنیدم. رهبری فرموده بودند چرا این کار را کردید؟ شورای نگهبان هم اعلام کرد که ما هیچ وقت رد نکردیم و همیشه تایید کردیم، بلکه هیئت اجرایی رد کرده بود".
🔻پزشکیان همچنین دی ماه پارسال خبر داده بود: "اگر دخالت رهبری نبود، امکان رد صلاحیت من در انتخابات مجلس وجود داشت. از زمانی که خود را شناختیم، سعی کردیم برای انقلاب و نظام کار کنیم. از جاهای مختلف شنیدم که مقام معظم رهبری، اسم مرا آوردند و سوال کردند که به چه دلیل در هیئت اجرایی اینطور شده، و مرا مدیون خودشان کردند".
🔹آقای پزشکیان (مانند نامزد های دیگر)، در طول سال های اخیر، مواضع خود را داشته است که ممکن است از نگاه تحلیلگران مختلف، منطقی و کارشناسی به نظر برسد یا نرسد؛ از جمله:
🔻اینکه دختری را به خاطر حجاب بگیرند و بعد جنازه اش را تحویل خانواده اش بدهند، غیر قابل قبول است.
🔻مشکل من حجاب نیست، مشکل من بیعدالتی و ظلم و عدمحق است. کسی که زندگیاش نمیچرخد دین را نمیتواند نگه دارد.
🔻با مکانیزم پرداختی که ما در مملکت درست کردیم و قوانینی که گذاشتیم، روند مهاجرت برخی پزشکان روز به روز بدتر میشود. حق ویزیت مطب، یک و نیم دلار است این در حالی است در خارج باید یک دلار بدهید که دستشویی بروید.
🔻قبل از برجام هر روز بابت تحریم ها هزار میلیارد تومان ضرر میکردیم... در زمانی که بنده نیز به عنوان عضو اکیپ مجلس در مورد برجام انتخاب شدم، با مطالعه آن به معنای واقعی، به دلیل تخصصی بودن بحث، زیاد متوجه قضایا نشدم چرا که در موضوعات غیرتخصصی همواره سعی میکنم ورود پیدا نکرده و اصراری نداشته باشم.
🔻بنده فوق تخصص جراحی قلب هستم و ۱۷ سال در دانشگاه در این حوزه درس خوانده و صاحب تجربه شدم، اما هیچ وقت به خود اجازه نمیدهم در حوزههای دیگر پزشکی ورود پیدا کنم؛ در حالی که عدهای در آن مقطع احساس میکردند با خواندن دو کتاب میتوانند کارشناس برجام باشند.
🔻همین غیرتخصصی عمل کردن ما کشور را به این شرایط عجیب و غریب رسانده است. طوری که هیچکس نیز نمیخواهد اشتباه خود و ورود غیرکارشناسیاش را در چنین موضوعاتی بپذیرد.
🔻بنده، چندان از اقتصاد سر در نمیآورم.
🔻در مواردی به خصوصیسازی، معتقد نیستم؛ مثلا اعتقاد دارم که حوزه بهداشت و درمان، غیرقابل واگذاری است، اما در بقیه حوزهها، بازار آزاد را قبول دارم! اصلیترین چالش اقتصادی کشور، اجرا نشدن صحیح خصوصیسازی است؛ اگر یارانهها حذف شود و بازار، آزاد شود و سوبسیدها فقط به دهکهای پایین تعلق گیرد، مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.
🔻بنده معتقدم که بنزین را باید به قیمت بازار آزاد، یعنی ۲۰ هزار تومان بدهند، اما به هر ایرانی چندین لیتر سهمیه بدهند.
🔹 ادامه دارد
@IMANI_mohammad
پزشکیان، آن گونه که هست
آن که افراطیون می خواهند -۲
🔹 آقای پزشکیان دیشب در اولین برنامه تلویزیونی، ضمن ارائه دیدگاه های خود گفت:
🔻ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری که دولت پیش گرفته را ادامه دهیم
🔻هر دولتی که بخواهد بیاید، باید برنامۀ هفتم توسعه را اجرا کند. قطعا اولویت ما رفتن به سمت سیاستهای کلی و مسیری است که ما را به اهداف برساند.
🔻معطل ماندن برنامههای ما -یا به چشماندازی که رهبر انقلاب مشخص کردند و قرار بوده اول (منطقه) شویم و فقر را از بین ببریم و نرسیدیم- نشان میدهد ما در اجرا نتوانستیم سیاستها و اهداف را پیاده کنیم.
🔻قدم اول ما این است که مسیری که دولت پیش گرفته را ادامه دهیم. اگر در ارزیابیها ببینیم برنامه یا نیروها نواقصی دارند، اصلاحاتی باید در مسیر شکل بگیرد. مشکل این است که هر کسی که می آید، مسیر را عوض می کند.
🔻برخلاف اروپا ما از مالیات فرار میکنیم، باید دارایی مردم مشخص شود. اگر داده ها شفاف شود فساد کاهش پیدا می کند. در داخل کشور FATAF را حداقل اجرا کنیم، قانون هم دارد.
🔹اما این سخنان به مذاق برخی افراطیون مدعیان همراهی خوش نیامد. چنان که نوشتند:
🔻برنامه زنده تلویزیونی دکتر مسعود پزشکیان پایینتر از حد انتظار گروه های هوادار اصلاحطلبان بود. او اگر در برنامه های بعدی با همین دست فرمان حرکت کند، توانایی برانگیختن سازمان رأی اصلاحطلبان را نخواهد داشت.
🔻اولین نطق پزشکیان در شبکه های رسانه ای بازخورد منفی داشت.
🔻آقای پزشکیان مسیر را اشتباه شروع کردید. آنها که قرار است برای شما پای صنذوق بیایند، خواهان تغییر اساسی هستند.
🔻تا اومدیم ببینیم این موج چیه که میگن پزشکیان راه انداخته یا میتونه راه بندازه، با مصاحبه تلیزیونی بی رمقش کرد.
🔻چرا رُک از FATF دفاع نکرد؟
🔹"احمد_ز" یکی از همین افراطیون هم گفته: "باید بررسی بشود چرا پزشکیان تایید صلاحیت شده است؟"!
🔹افراطیون، همان هایی هستند که به تناوب، دور کسانی مانند مرحوم هاشمی، خاتمی، کروبی، عارف، روحانی، همتی و... جمع شده و تا عرش بالا برده، و ضمنا به وقتش هم که توقعات شان به قدر کافی برآورده نشده، پنجه بر صورت همین شخصیت ها کشیده و از بدترین توهین و تخریب دریغ نکرده اند.
🔹آنها بارها، هاشمی را "انحصار طلب، پدرخوانده، وعالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای"، خاتمی را "اردک فلج، جزو بدترین ها در مجمع روحانیون، شاه سلطان حسین بی عرضه"، "کروبی را "یک دنده، مرتجع و ساده لوح" و "عارف را "اصلاح طلب قلّابی و برانگیخته نهاد های امنیتی" خوانده اند
🔹منافقین جدید، ادامه منافقینی هستند که حضرت امام (ره) درباره شان فرمود: "خدا می داند که من مکرر به این (بنی صدر) گفتم که آقا اینها تو را تباه می کنند، این گرگ هایی که دور تو جمع شده اند و به هیچ چیز عقیده ندارند، تو را از بین می برند، گوش نکرد، هی قسم خورد که اینها فداکار هستند".
🔹آقای پزشکیان که به درستی خود را خدمتگزار نظام و انقلاب می داند و در تشییع شهید رئیسی از ارادت خود به آن شهید گفت، قطعا آن قدر تجربه و تدبیر دارد که به بدخواهان کشور و ملت پهلو ندهد و فاصله گذاری منطقی داشته باشد.
@IMANI_mohammad
.
نوابغ محترم
واقعا خسته نباشید!
🔹انبوه رسانه ها، و کانال های اجاره ای وامدار اشرافیت غربگرا، پشت سر هم و قطاری، ماه ها ادعا می کنند انتخابات مهندسی شده است. ماه ها و سال ها می گویند رئیس جمهور، هیچ کاره و فاقد اختیار و تدارکاتچی نظام است. و...
🔻اما شب انتخابات که می رسد یادشان می رود چه استلال هایی سر هم کرده و به خورد مخاطب داده اند.
🔹ناگهان جوگیر می شوند و همه استدلال های آب دوغ خیاری خود را زیر پا می گذارند و این بار حتی بدون رمل و اسطرلاب، می گویند نامزد ما پیروز انتخابات است و ما به هماهنگی و اجماع رسیده ایم و اصولگرایان بلاتکلیف و سر در گم هستند؛ و اِل و بِل و جیمبل!
🔹متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، تا همین دو هفته پیش در روزنامه اعتماد القا می کرد در انتخابات مدیریت شده، محمد رضا مخبر رئیس جمهور می شود. اما حالا با جوسازی استادیومی، می گوید ما برنده می شویم(!)
🔻نوابغ محترم! کجا با این هیجان و عجله؟ انتخابات که به ادعای شما مهندسی شده بود! پس شما وسط این نقشه، دقیقا چه می کنید؟ غیر از عملگی جمهوری اسلامی؟!
🔹خسته نباشید! خدا قوت! همین که عقل تان رسیده، مثل گذشته و گل درشت، دُم تان را با گروهک های ورشکسته گره نزنید و در تاریخ گم و گور نشوید، خودش یک پیشرفت است.
@IMANI_mohammad
.
عبدی این کاره است
پزشکیان از او بپرسد! -۲
♦️رئیس جمهور باید در جامعیت و اِشراف و مدیریت، یک سر و گردن بالاتر از اطرافیان و گردانندگان ستاد انتخاباتی باشد. هر نامزدی نیاز به مشاور دارد اما مشاوران نمی توانند جای قدرت استدلال و تشخیص را بگیرند. رئیس جمهور باید در عین مشورت، مجتهد سیاسی و مدیریتی باشد.
🔹خاتمی این گونه نبود که برخی اطرافیان فرصت طلب، او را مدیریت کردند و به بیراهه کشاندند و در عین حال، هر جا که به اندازه کافی سرویس نداد، یا نکشید و نتوانست، با بی شرمانه ترین فحاشی ها از خجالت او درآمدند.
🔹عباس عبدی از فعالان اصلاح طلب (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) نوشته است: "چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟ رئیسجمهور وظیفه کلانتری دارد که بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است. تفاوت پزشکیان با نامزدهای دیگر این است که عدم تخصص در حوزه اقتصاد را صادقانه ابراز میکند".
♦️اولا نامزدها حتما درس اقتصاد خوانده باشند، اما قطعا باید از اقتصاد -و سیاست خارجی، امنیت ملی، موضوعات فرهنگی و اجتماعی- غیر از نقدهای عمومی رایج در کف خیابان، سررشته و مطالعه و دریافت روشن داشته باشند و صاحب برنامه عملیاتی باشند.
🔹ثانیا آقای پزشکیان به مدت دو دهه دور از مدیریت اجرایی بوده، و بارها گفته که نه از اقتصاد سر در می آورد و نه از برخی موضوعات مهم سیاست خارجی مانند برجام. در این صورت باید پرسید: آیا قرار است او، اطرافیان و اعضای ستاد را مدیریت کند، یا بناست توسط آنها مدیریت شود؟
🔹این اظهارات ایشان را مرور کنید:
🔻"در زمانی که بنده نیز به عنوان عضو اکیپ مجلس در مورد برجام انتخاب شدم، با مطالعه آن به معنای واقعی، به دلیل تخصصی بودن بحث، زیاد متوجه قضایا نشدم، چرا که در موضوعات غیرتخصصی همواره سعی میکنم ورود پیدا نکرده و اصراری نداشته باشم...قبل از برجام، هر روز بابت تحریم ها هزار میلیارد تومان ضرر میکردیم.
🔻بنده فوق تخصص جراحی قلب هستم و ۱۷ سال در دانشگاه در این حوزه درس خوانده و صاحب تجربه شدم، اما هیچ وقت به خود اجازه نمیدهم در حوزههای دیگر پزشکی ورود پیدا کنم؛ در حالی که عدهای در آن مقطع احساس میکردند با خواندن دو کتاب میتوانند کارشناس برجام باشند.
🔻همین غیرتخصصی عمل کردن ما کشور را به این شرایط عجیب و غریب رسانده است. طوری که هیچکس نیز نمیخواهد اشتباه خود و ورود غیرکارشناسیاش را در چنین موضوعاتی بپذیرد.
🔻بنده، چندان از اقتصاد سر در نمیآورم.
🔻در مواردی به خصوصیسازی، معتقد نیستم؛ مثلا اعتقاد دارم که حوزه بهداشت و درمان، غیرقابل واگذاری است، اما در بقیه حوزهها، بازار آزاد را قبول دارم! اصلیترین چالش اقتصادی کشور، اجرا نشدن صحیح خصوصیسازی است؛ اگر یارانهها حذف شود و بازار، آزاد شود و سوبسیدها فقط به دهکهای پایین تعلق گیرد، مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.
🔻بنده معتقدم که بنزین را باید به قیمت بازار آزاد، یعنی ۲۰ هزار تومان بدهند، اما به هر ایرانی چندین لیتر سهمیه بدهند".
🔹بدون متوجه شدن قضایای برجام، از کجا می شود فهمید قبل از برجام، هر روز "۱۰۰۰ میلیارد تومان" ضرر می کردیم؟ بعدش هم که آمریکا در روند معیوب و کلاهبردارانه برجام، دو برابر تحریم ها را برگرداند، آیا خسارات چند برابری را به اطلاع آقای پزشکیان رساندند؟!
🔹اگر ایشان " از اقتصاد سر در نمیآورد"، چگونه با قاطعیت از خصوصی سازی، حذف یارانه ها، آزاد سازی بازار، و رساندن قیمت بنزین به ۲۰ هزار تومان دفاع می کند؟!
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. عبدی این کاره است پزشکیان از او بپرسد! -۲ ♦️رئیس جمهور باید در جامعیت و اِشراف و مدیریت، یک سر و
.
💢 عبدی این کاره است؛ پزشکیان از او بپرسد!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5039
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 عبدی این کاره است؛ پزشکیان از او بپرسد! https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5039 @IMANI_mohammad
.
عبدی این کاره است
پزشکیان از او بپرسد! -۲
🔹کشور ما سه سال قبل، از دولت پر خسارتی عبور کرد که ادعا کرده بود با یک توافق، همه تحریم ها را بی برو برگرد لغو کرده و دارد ۱۵۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده در خارج را به علاوه ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی به کشور می آورد؛
🔻دولتی که ادعا می کرد چنان رونقی به اقتصاد خواهد داد که مردم از پول ناچیز یارانه بی نیاز شوند؛
🔻دولتی که ادعا داشت تورم را تک نرخی می کند، اما رکورد تورم بالای ۴۰ تا ۵۰ درصد را در چهار سال به ثبت رساند، تورم بالای ۷۰۰درصد در بخش مسکن و خودرو و ارز و طلا و سکه پدید آورد و در حالی به پایان رسید که موتور تورم، در حال تصاعد و انفجار بود؛
🔻دولتی که چند سال، قیمت ارز و بنزین را پایین نگه داشت تا مردم را در مستی کوتاه و موهوم برجام غوطه ور کند و ناگهان قیمت را به حد انفجار رساند: قیمت بنزین را در یک شب، سه برابر کرد و بهانه آشوب آبان ۹۸ را برای دشمنان ملت ایران فراهم ساخت؛
🔻و پس از سه سال حراج رانتی دست کم ۳۰ میلیارد دلار ذخائر کمیاب ارزی به قیمت ۴۲۰۰ تومان، اقدام به حذف بی سر و صدای ارز ۲۰ قلم کالا (از مجموع ۲۴ قلم کالا) کرد که بهانه تصاعد نرخ تورم تا ۶۰ درصد بود.
🔹کار به جایی رسید که وقتی آقای رئیسی انتخاب شد و هنوز دولت خود را به مجلس برای رای اعتماد معرفی نکرده بود، از اعضای دولت مستقر شنید: خزانه ارزی خالی و ریالی خالی است و نمی توانیم حقوق سر ماه کارکنان دولت را تامین کنیم!
🔹دولتی که هنوز تشکیل نشده بود، با ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری تا پایان سال، بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان تعهد مالی (بدهی سر رسید شده) ناشی از فروش اوراق در دولت قبل، ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته، و تجمعات خیابانی کارگران و بازنشستگان و فرهنگیان و... برای پرداخت حقوق یا تعهدات ادا نشده، مواجه شد!
🔹آقای پزشکیان و پنج نامزد دیگر، در شرایط نسبتا با ثبات اقتصادی وارد میدان رقابت انتخاباتی شده اند که حاصل مدیریت خستگی ناپذیر و شبانه روزی شهید رئیسی است.
🔹اما وضعیت تحویل گرفته شده در میانه سال ۱۴۰۰، آن قدر به هم ریخته بود که روزنامه اعتماد (با مدیریت تیم عبدی) خرداد ماه ۱۴۰۱، از قول ۶۱ کارشناس اقتصادی (عمدتا حامیان انتخاباتی آقای روحانی)، تیتر زد: "ایران در آستانه تورم سه رقمی". یعنی بالای ۱۰۰ درصد!
🔹جا دارد آقای پزشکیان از همین آقای عبدی که می گوید رئیس جمهور لازم نیست متخصص اقتصاد (و احتمالا سیاست خارجی و دیگر حوزه های مدیریتی) باشد، بپرسد:
🔻شما با کدام شرم و انصاف نداشته، ۳۰ آذر ۱۴۰۰ بر پایه خرابکاری دولت روحانی، به دولت نوپای رئیسی کنایه زدید و نوشتید: "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟"! و چرا در روزنامه های اعتماد و سازندگی، دلار ۴۲۰۰ تومانی را "استخوان در گلوی دولت" نامیدید!
🔹آقای پزشکیان حتما باید از بانیان آن خسارات بزرگ (از جمله محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) بپرسد شما چگونه مهندسی کرده بودید که دولت بعد از شما نه قادر به تداوم پرداخت ارز دولتی باشد و نه جرئت حذف آن را داشته باشد؟
🔹آیا در این مهندسی، با ندانم کاری خسارت زدید؟ و یا می دانستید و قصد خیانت داشتید؛ چنان که مدیر آمدنیوز در فرانسه لو داد و گفت که با حمایت انتخاباتی از روحانی، دنبال اجرای پروژه ای (ضد) امنیتی و رساندن کشور به نقطه جوش بودند؟!
🔹آقای پزشکیان در اولین نطق تلویزیونی صادقانه حرف زد و صدای تهدید و اعتراض افراطیون مدعی حمایت را بلند کرد؛ چرا که در اظهاراتی منطقی گفت:
🔻"ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری را که دولت پیش گرفته، ادامه دهیم.
🔻مشکل این است که هر کسی که می آید، مسیر را عوض می کند. هر دولتی که بخواهد بیاید، باید برنامۀ هفتم توسعه را اجرا کند. قطعا اولویت ما رفتن به سمت سیاستهای کلی نظام است.
🔻معطل ماندن برنامههای ما -یا چشماندازی که رهبر انقلاب مشخص کردند و نرسیدیم- نشان میدهد ما در اجرا نتوانستیم سیاستها و اهداف را پیاده کنیم".
🔹این سخنان در عین حال که هوشمندانه و منصفانه است، احتمالا نیم نگاهی هم به محبوبیت و پایگاه اجتماعی ساخته شده توسط رئیس جمهور شهید دارد. این نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست که نامزدها بگویند می خواهند راه موفقیت های شهید رئیسی را ادامه دهند؛
🔹اما لازمه این کار، برائت از سیاستگذاران و مشاوران و مدیرانی است که مسیر پیشرفت درونزا را به سمت بیراهه طراحی شده از سوی غرب هدایت کرده و دولت را در موقعیتی سنگلاخ بلکه باتلاقی، تحویل آقای رئیسی دادند؛ و با این همه تقوا و تدبیر آن شهید، بر نیرنگ نابرداران ملت ایران چیره شد.
@IMANI_mohammad
.
بیچاره پزشکیان!
گروه فشار فعال شد
🔹دست فرمان مافیای رسانه ای افراطیون: "به پزشکیان فشار بیاورید، فشار... فشار"!
♦️بیچاره پزشکیان! قرار است شخصیت مستقل خود را داشته باشد، یا امر بر و گماشته هوچی های باج بگیری که می گویند برنامه تلویزیونی اول او، چنگی به دل شان نزد و باید مواضع تند بگیرد!
🔹هنوز از راه نرسیده، چقدر برای شخصیت پزشکیان حرمت و احترام قائل هستند! خدا عاقبت او را با این خرس خاله ها و لاشخورهای سیاسی به خیر کند.
@IMANI_mohammad
کارشناس بیطرف یا فعال سیاسی
دارای حبّ و بُغض؟!؟
♦️این که در گفت و گو با نامزدها از کارشناسان دعوت شود تا پرسش های کارشناسی بپرسند، اقدام خوب این دوره از انتخابات در صدا و سیماست.
🔹اما عنوان «کارشناس»، غلط انداز و اسباب گمراه سازی مخاطب خواهد بود، اگر فعالان سیاسی دارای سوگیری و موضع انتخاباتی، به اسم کارشناس در گفت و گو ها شرکت داده شوند.
♦️امشب آقای حسین انتظامی در گفت و گو با آقای قالیباف شرکت داده شده بود و اصرار داشت از موضع جریان سیاسی افراط گرایی که به آن منسوب است، این نامزد انتخابات را در موضوعاتی مانند اجرای حکم زندان دو تن از فعالان غرض ورز رسانه ای و فیلترینگ و اخراج اساتید [متخلف] زیر سوال ببرد.
🔹پرسشگری انتقادی -فارغ از درستی با نادرستی بودن پرسش - کار بدیهی رسانه از جمله در انتخابات است. اما شأن کارشناس و کارشناسی، غیر از شأن بازیگران سیاسی است و نباید این دو را با هم خلط کرد.
♦️ آقای انتظامی، در زمره کسانی است که از صدقه سر جمهوری اسلامی و فرصت های آن رشد کرده، اما در مرور زمان، با محافل سیاسی مخالف خوان در طیف افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات پیوند خورده و به همان ها سرویس داده است.
🔹او در دوره اخیر در خدمت دولت روحانی بوده است، چه در موقعیت اداره خبرگزاری خبرآنلاین که جزو کارکردهایش، تحریف گری و تخریب شخصیت های انقلابی (هماهنگ با جریان سیاسی رسانه ای معارضه جو) بوده است؛ چه به عنوان معاون مطبوعاتی و رئیس سازمان سینمایی و دستیار وزیر ارشاد دولت روحانی.
♦️او در اواخر دولت مرحوم هاشمی، معاون اقای لاریجانی در وزارت ارشاد شد و در انتخابات سال ۱۳۸۴ هم در ستاد لاریجانی فعالیت می کرد. انتظامی پس از ناکامی لاریجانی، در دوره شهرداری آقای قالیباف به روزنامه همشهری دعوت شد و سپس با همراهی برخی از افراد همسو در همشهری، خبر آنلاین را راه اندازی کرد و از آن به بعد، با طیف انقلابی زاویه گرفت و در خدمت طیفی درآمد که در روی کار آمدن دولت غربگرای روحانی شراکت داشتند.
🔹انتخابات اخیر از نگاه برخی افراطیون مدعی اعتدال، فرصتی برای بازگشت به دولت محسوب می شد، اما تایید نشدن لاریجانی، برنامه ریزی طیف مذکور را به هم ریخت. برخی از آنها بلافاصله به ستاد اصلاح طلبان پیوستند و برخی دیگر در حال بررسی هستند.
♦️آقای انتظامی در بستری که ذکر شد، کارگزار رسانه ای یک طیف سیاسی- انتخاباتی دارای سوگیری و موضع گیری(حُبّ و بُغض) است. او می تواند فعالیت سیاسی و انتخاباتی خود را داشته باشد، اما نباید خود را به عنوان یک کارشناس بیطرف جا بزند، یا این گونه بازنمایی شود. این غشّ در معامله و موجب گمراه سازی مخاطب است.
🔹در موضوع سوالی هم که وی به شکل تخطئه پرسید، روشن است که او تعمدا فعالیت رسانه ای را صرفا به حق یکسویه (رفتار ولنگار توام با مصونیت و بدون مسئولیت راستگویی، پاسخگویی، و پرهیز از دروغ پراکنی، تخریب و تحریف، و لجن پراکنی) فروکاست و نگفت که دو فرد بازداشت شده، حکم دادگاه قانونی درباره شان اجرا شده است. چرا؟! شرط فعالیت رسانه ای، قبل از هر چیز، اخلاق مداری و صداقت و مستند نویسی به دور از پروژه بگیری و تهمت پراکنی و تخریب است. در موضوع فضای مجازی هم، قانونمندی، پاسخگو بودن و رعایت توامان حقوق و تکألیف عمومی، حرف اول را می زند.
@IMANI_mohammad
روایت نصفه و سوگیرانه
آقای «از اقتصاد سر در نمی آورم»
🔹 آقای پزشکیان، در برنامه گفت و گوی تلویزیونی به مرور برخی آمار های اقتصادی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ پرداخت و وضعیت را نا مطلوب توصیف کرد.
♦️فارغ از صحت و سقم این آمار، دقت و انصاف به این بود که ایشان، همین آمار را با سه سال پایانی دولت روحانی (۱۳۹۷- ۱۴۰۰) مقایسه بکند و اذعان کند که بسیاری از شاخص های اقتصادی ظرف سه سال اخیر، مثبت شده یا از شدت شاخص های منفی به ارث رسیده، کاسته شده است.
🔹البته چالش بزرگ آقای پزشکیان این است که راسا هیچ اِشراف اقتصادی مستقلی ندارد و تحلیل های ناقص و سوگیرانه مشاوران سیاسی را بازگو می کند. او پیش از این بارها اذعان کرده: «من پزشک هستم و چندان از اقتصاد سر در نمیآورم». ظاهراً به همین دلیل هم هست که امشب در برنامه گفت و گوی اقتصادی، به جای آقای پزشکیان، دو مشاور او (از جمله فرد سیاسی کاری مانند عبده تبریزی) حرف می زنند!
♦️اصرار حلقه مشاوران در ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات برای زیر سوال بردن عملکرد دولت شهید رئیسی توسط پزشکیان، در حالی است که آقای پزشکیان در اولین گفت و گوی تلویزیونی - آنجا که هنوز خودش بود- اذعان کرد: "ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری را که دولت پیش گرفته، ادامه دهیم".
@IMANI_mohammad
🔹فعال اقتصادی که خودش در تورم بازار مسکن سهیم بوده، چگونه می تواند مشاور اقتصادی ذی صلاح انتخاباتی باشد و نسخه مهار تورم بپیچد؟
♦️شما خودت بخشی از مشکل و مسئله هستید نه پاسخ و راه حل مسئله، آقای مثلاً مشاور!
@IMANI_mohammad