🔺به قاچاق روزانه ۷ میلیون لیتر سوخت از سیستان و بلوچستان و درآمد سالانه ۱.۷ میلیارد دلار ( ۱۰۰ همت) "قطره" میگه !
پ.ن ۱: بودجه هر استان بین ۵ تا ۱۰ همت هست و مجدد سیستان و بلوچستان از بالاترینهاست!
پ.ن۲: اگر از این ۱۰۰ همت، فقط به اندازه نان به مردم میرسه، الباقی رو کی برمیداره؟ شیخ تون؟
✍رضا رمضانی نژاد
@IRGCQODS
📝 #توییت | انفجارات خونین و کشتن غیر نظامیان در مسکو از نظر زمانی از دو انگیزه خارج نیست
1⃣ وتوی قطعنامه آمریکا در باره غزه توسط روسیه در شورای امنیت
2⃣ پیروزی قاطع پوتین در #انتخابات اخیر و عدم تاثیر جنگ اوکراین و تحریم های غرب، بر نگرش سیاسی و رای مردم روسیه
✍عبدالله گنجی
#ماه_رمضان #روشنگری
@IRGCQODS
✳️نکته عجیبی که پوتین گفت ...
#علیرضا_تقوی_نیا
از اولین جملات پوتین بعد از حمله تروریستی تالار کروکوس این بود : از وتو کردن قطعنامه شورای امنیت و حمایت از مردم غزه پشیمان نیستیم، حتی اگر به ما ضربه بزنید.
چرا پوتین حمله تروریستی اخیر در مسکو را مرتبط با وتوی روسیه بر پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا در خصوص آتش بس فوری در غزه می داند ؟
واقعیت ماجرا اینست که آمریکا کوشش دارد با ایجاد آتش بسی که مفادش به نفع اسرائیل باشد، نبرد غزه را فریز کند تا با خیال راحت بتواند بر جنگ اوکراین تمرکز کرده و توان خود را برای شکست ارتش پوتین بسیج کند.
روسیه و چین نیز که دست آمریکا را خوانده بودند ، برای این که ایالات متحده نتواند بر جبهه اوکراین معطوف شود و همزمان در جبهه غزه نیز درگیر باشد، پیش نویس قطعنامه واشنگتن را وتو کردند.
البته این وتو را که در اصل برای منافع خودشان بود، به حماس و مردم غزه فروختند.
این روزها آمریکا در ۲ جبهه درگیر است؛ اول جبهه نبرد درغزه ( که اسرائیل به اهداف خود نرسیده و از طرفی نتانیاهو نیز از دستورات بایدن و بلینکن سرکشی می کند و عزم حمله به رفح دارد) و دوم جنگ بزرگ اوکراین.
یانکی ها نیک می دانند روسیه تا ۲ ماه دیگر حمله بزرگی را انجام خواهد داد و آنها باید برای عدم موفقیت دشمن شان کاری کنند و ایضا ملتفت اند که نتانیاهو دارد برخلاف منافع ایالات متحده عمل می کند و نبرد در غزه را کِش می دهد.
پس باید هر طور که شده بحران غزه را (ولو برای چند هفته )خاموش کنند والا در میدان اوکراین روسها یکه تازی خواهند کرد.
اما مشکل اصلی نتانیاهوست که نه توانسته نبرد را به سود اسرائیل پایان دهد و نه از دستورات بایدن پیروی می کند.
احتمالا آمریکا طی هفته های آتی باید برای مدیریت این چالش ها، تصمیمات سختی بگیرد.
@IRGCQODS
✳️ کاهش ۱.۱ درصدی نرخ بیکاری در زمستان/ نرخ بیکاری تکرقمی در ۲۰ استان
🔹در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ مرکز آمار ایران نرخ بیکاری زمستان را ۸,۶ درصد اعلام کرد که نسبت به زمستان ۱۴۰۱ با کاهش ۱.۱ درصدی مواجه شده است.
🔹احیای واحدهای راکد و نیمهفعال، برگزاری جلسات شورای اشتغال با حضور رئیسجمهور و توسعه سامانه رصد شغل از جمله اقدامات دولت برای کاهش بیکاری در کشور است.
🔹نرخ بیکاری طبق آخرین گزارش مرکز آمار در ۲۰ استان تکرقمی شده که نسبت به فصل قبل چهار استان از این رسته کم شدهاند. دولت سیزدهم امیدوار است تا پایان این دولت بتواند نرخ بیکاری در همه استانها را تکرقمی کند.
@IRGCQODS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ حمله شدید وحوش زن زندگی آزادی به جوان ایرانی ساکن کانادا بخاطر بیان یک سری از حقایق در اینستاگرام
@IRGCQODS
🔻وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد: تعداد قربانیان حمله روز جمعه در مسکو به 182 نفر رسید.
@IRGCQODS
🔴🚫آکسیوس: دو مقام اسرائیلی گفتند که در جریان مذاکرات آخر هفته در قطر، اسرائیل با آزادی ۷۰۰ اسیر فلسطینی از جمله ۱۰۰ زندانی که به اتهام کشتن اسرائیلیها به حبس ابد محکوم شدهاند، در ازای آزادی ۴۰ گروگان توسط حماس در غزه موافقت کرد.
@IRGCQODS
*«بسم ٱلله تعالیٰ شأنُه ٱلعزیز»*
*(روز قیامت، یوم ٱلحسرة)*
*رایة ٱلهُدیٰ، مولانا أمیرٱلمؤمنین، حضرت امام علیّبن أبیطالب علیه أفضلُ صلوات ٱلمُصلّین* میفرمایند:
*لَمْ يَفْرُغْ صَاٰحِبُهَاٰ فِيٖهَاٰ قَطُّ سَاٰعَةً، إِلَّاٰ کَاٰنَتْ فَرْغَتُهُ، عَلَيْهِ حَسْرَةً يَوْمَ ٱلْقِيَاٰمَةِ.*
*هر کس ساعتى در اين دنيا بيکار بماند (عمل نيکى براى آخرت خویش انجام ندهد)، اين ساعاتِ فراغت و بيکارى موجب حسرت و ندامت او در روز قيامت خواهد شد.*
(نهج ٱلبلاغة، نامه ۵۹)
*(بر اين اساس انسان مىفهمد که، ساعات و دقايق در دنيا چه اندازه قابل بهرهگيرى بوده، اگر خدا را ياد مىکرد، استغفارى بر زبانش جارى بود، کمکى به نیازمند و دردمندى مىکرد، آثار عظيم آن را در روز قیامت مىديد، به همين دليل يکى از نامهاى روز قيامت «يوم ٱلحسرة» است).*
{تسبیحات *حضرت زهراء سلامُ ٱلله علیها* ازمصادیق ذکرکثیر}
*«یا قاضی ٱلحاجات»*
@IRGCQODS
اعتراف آمریکاییها به تعرض جنسی ِبرنامهریزیشدهٔ صهیونیستها
🔹امیر آویوی، سرتیپ ذخیره در رژیم صهیونیستی در مصاحبه با شبکه رادیویی 103FM گفته: در جلسه با آمریکاییها، آنها اسرائیل را به سوءاستفاده جنسی سیستماتیک از زنان فلسطینی متهم کردند.
🔹من گفتم که این حرف کاملاً دور از واقعیت است. او بدون تردید به من گفت که سازمان ملل شواهد آن را به دولت اسرائیل ارائه داده است.
@IRGCQODS
🔴 پست اینستاگرامی دکتر شفیعی کدکنی برای مردم فلسطین/ عصبانیت شورشیان «زن، زندگی، آزادی» از آزادگی استاد ادبیات دانشگاه تهران
🔹صفحه منتسب به دکتر شفیعی کدکنی با بازنشر یک پست قدیمی به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین واکنش نشان داد.
🔹این واکنش استاد ادبیات دانشگاه تهران باعث خشم و عصبانیت شورشیان «زن، زندگی، آزادی» شد.
@IRGCQODS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 بی جرم و بی جنایت
🔹بیمارستان شفاء از یک هفته قبل در محاصره صهیونیستها است.
🔹در صد و هفتادمین روزی که در غزه گذشت، کاربران فضای مجازی از سکوت حاکمان کشورهای عربی نسبت به این جنایت انتقاد کردند.
@IRGCQODS