مطالعات اخوان المسلمین
⚡️داعش؛ قربانی یا عامل اسرائیل
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
✍به قلم؛ علی مقدس
▫️ممکن است برخی گمانه زنی ها به این سو رود که داعش در حمله تروریستی کرمان خود را قربانی نمود تا تهدید جدی متوجه اسرائیل و آمریکا نشود؛ اما واقعیت آن است که جنایت مزبور را چه داعش برعهده گیرد و چه اسرائیل، توفیری در ماهیت قضیه ندارد؛ زیرا ماهیت آمریکایی_صهیونیستی داعش نمی تواند ردپای موساد و نقش سی آی ای را در جنایت مزبور از بین ببرد.
▫️به نظر می رسد تکفیری های داعش از این خوش خدمتی به اربابان آمریکایی و صهیونیستی خویش چند هدف مشترک و عمده را دنبال می کنند:
۱_ترمیم حیات تبلیغی و رسانه ای
۲_جذب بودجه و اعتبار
۳.مدیریت توحش و ارعاب
۴_ جبران شکست حرم شاهچراغ
۵_انحراف اذهان عمومی از تل آویو
▫️آنچه از اهمیت بیشتری برخوردار است اینکه اسرائیل با پیش انداختن داعش به دنبال آن است تا پس از نتیجه، نیروهای امنیتی ایران را متقاعد کند همچون اقدام تروریستی اهواز( رژه خونین ۳۱ شهریور ۹۷)، به شلیک چند موشک به مواضع داعش در دیرالزور، موصل و نهایتاً حلب بسنده کنند و اذهان عمومی را از اسرائیل و پایگاه های آمریکا در منطقه منحرف سازند.!
▫️این در حالی است که نفس های داعش در روزگاری به شمارش افتاده است که برای صیانت از رویای خلافت ناچار است به عنوان نیروی نیابتی صهیونیسم در منطقه به ویژه ایران، پر رنگ تر ظاهر شود تا بخش قابل توجه از حمایت های مالی و معنوی خود را که از طریق آمریکا و اسرائیل تامین می شود،حفظ کند.
▫️اسرائیل از یک ماه اخیر گروه های نیابتی خود یعنی جیش العدل و داعش را فعال نموده تا ایران را به حالت تدافعی سوق دهد و ممکن است دیگر گروهک های ناسیونالیسم و تجزیه طلب کُردی_ عربی نیز در این ماجرا بی نصیب نباشند.!
▫️اما سوال این است؛ اکنون که داعش همچون گذشته پایگاه قابل توجهی مانند: دیرالزور سوریه و موصل عراق ندارد، چه پاسخی در خور شأن شهدای کرمان دریافت خواهد کرد.؟
▫️داعش که امروزه از گردان های سازماندهی شده منسجم، به عملیات های تکنفره تحت عنوان "گرگ تنها" سقوط و تنزل یافته است و از شیوه های انتحاری و انغماسی بهره بیشتری می گیرد؛ چگونه و کدامین پاسخ سخت را انتظار بکشد؟
▫️آیا مصلحت اندیشان نظام اینبار پاسخ سخت را متوجه لانه عنکبوت و شیطان بزرگ خواهند کرد یا تهدیدات را متوجه منافع غیر مستقیم استکبار در منطقه خواهند کرد؟!
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امام حسن البنا که بود و چه می خواست؟
🔹حسن البنا بنیانگذار جماعت اخوان المسلمین و نخستین مرشد عام این جماعت در سال 1928 است.
🔹حزب اخوان المسلمین از آن سال تا کنون فراز و نشیب های زیادی داشته است و اکنون این شخص که در فیلم می بیند (محمد مهدی بدیع) مرشد هشتم اخوان المسلمین است که به زندان ابد محکوم شده و اکنون در زندانی های السیسی به سر می برد در رابطه با جایگاه حسن البنا می گوید.
🔹وی معتقد است که حسن البنا شناخت خوبی نسبت به دین داشت و به گونه ای به دین می نگریست که همه زوایای آن را مشاهده می کرد و اولویت های جهان اسلام را متوجه می شد.
🔹لازم به ذکر است حسن البنا از شخصیت هایی بود که به تشکیل تمدن اسلامی و اهمیت وحدت در جهان اسلام اهمیت می داد و در موضوع فلسطین بر این باور بود که جهان اسلام با اتحاد باید در مقابل صهیونیست بایستند و آنها را از فلسطین اشغالی بیرون بیندازند.
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
#معرفی_سایت
🌐الإمام حسن البنا
🔗https://albanna.life/index.html
✍️ در این سایت مجموعه ای از اندیشه ها، آثار حسن البناء و آنچه درباره او و فعالیت های علمی و ... البنا نوشته شده جمع آوری شده ست. همچنین به شبهاتی که درباره البنا مطرح می شود پاسخ داده شده است.
مطالب سایت در چند قسمت ارائه شده است
🔵 السیرة الذاتیه
در این قسمت از سایت به زندگی نامه حسن البنا از تولد تا شهادت پرداخته شده است
🖊مقالات
در این قسمت می توان مقالاتی در ارتباط با حسن البنا؛ آراء و افکار وی و نیز اقدامات او را مطالعه کرد.
📣کلمات
در این قسمت گزیده ای از سخنان حسن البنا که از نامه ها و پیام های ایشان استخراج شده به نماش در آمده است .
🖊الرسائل
شامل پیام ها و نامه های البنا درباره جماعت اخوان المسلمین می باشد
🎬مکتبة الامام
این بخش از سایت آرشیو ی از مستند ات درباره البنا و اخوان المسلمین می باشد، مهمترین مطالبی که در مورد البناء و نیز تاریخچه اخوان المسلمین گفته شده است
این بخش سایت از دو قسمت تشکیل شده است
🎬مرئیات👇
1️⃣وثاقیات 2️⃣تراث الاخوان3️⃣قالوا عن الامام4️⃣حیاة الامام
🎨صور
⚠️شبهات و ردود
در این قسمت به شبهاتی که درباره سخنان و اقدامات البناء و اخوان المسلمین مطرح می شود پاسخ داده شده است.
🔷 البنا بعیون الاخرین
در این قسمت دیدگاه علما و سیاسیون و شاگردان حسن البنا درباره او و شخست وی آورده شده است.
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
⚡️آکادمی بین المللی امام مالک در استانبول
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
▫️مجموعه دانشگاهی امام مالک یک مرکز خصوصی نزدیک به اخوان المسلمین است که دفتر مرکزی آن در شهر استانبول ترکیه واقع شده است.
▫️این مجموعه در زمینه های آموزشی و تحقیقات علمی فعالیت می کند و هدف آن «آماده سازی مبلغان و مصلحان برجسته ای است که بتوانند جوامع خود را بسازند و به اسلام و مسلمانان خدمت کنند».
▫️تحصیل در آکادمی نامبرده به دو سطح تقسیم می شود:
۱ - تحصیل در مقطع (لیسانس) که مدت آن 4 سال می باشد.
۲ - تحصیلات تکمیلی شامل دو مقطع کارشناسی ارشد، مدت تحصیل حداقل دو سال و مقطع دکتری: مدت تحصیل 3 سال است.
▫️موضوعات تحصیلی این آکادمی عبارتند از: حقوق اسلامی، قرآن کریم و علوم آن، زبان و ادبیات عرب، وکالت و تمدن، اقتصاد و علوم مالی، اقتصاد و علوم بانکی، حسابداری و ...نیز می باشد.
▫️این آکادمی همچنین اخیراً یک مؤسسه ویژه برای آموزش زبان عربی برای غیر بومی زبانان تأسیس کرده است.
▫️بودجه آکادمی از طریق پرداخت شهریه و کمک های مالی تامین می شود.
▫️ریاست این آکادمی بر عهده عبدالباسط یربوع است که وابسته به اخوان لیبی است و اکثر اساتید آن از اخوان المسلمین یا نزدیکان به آنها مانند "اللیبی" و "نیس المبروک" و مصری ها مانند: "هالة سمیر" و "کاملیا حلمی" هستند.
📌جهت مطالعه بیشتر:
https://malikacd.com
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
⚡️سعید رمضان و تأسیس اخوانِ فلسطین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
▫️چند ماه قبل از مرگ شیخ عزالدین قسام، که حماس او را پیشرو خود میداند، از 3 تا 6 اوت 1935، هیئتی از اخوانالمسلمین مصر برای اولین بار از فلسطین دیدن کرده بود.
▫️در آن زمان، مسئله فلسطین از قبل برای اخوان المسلمین اهمیت حیاتی داشت. ناسیونالیست های مصری موضوع فلسطین را اساساً از منظر ژئوپلیتیک می نگریستند، زیرا یک کشور یهودی در فلسطین تهدیدی دائمی برای مصر بود. اما با این حال، بنیانگذار اخوان المسلمین البنا و همکارانش به مسئله فلسطین به عنوان یک موضوع دینی و مذهبی مهم می نگریستند.
▫️فلسطین تنها یکی از مسائل متعددی نبود که اخوان المسلمین در دهه های 1930 و 1940 به آن علاقه مند شد. این مسئله اساسی مورد توجه البنا بود تا پیروانش را به درک بعد فراملی سوق دهد و جنبشی را که با افق محدود مصری متولد شده بود به یک واقعیت جهانی اسلامی تبدیل کند.
▫️اخوان المسلمین به دلیل اینکه مسئله فلسطین را بر مسئله مصر ارجحیت دادند تعدادی از اعضای مصری خود را از دست دادند. از سوی دیگر، آنها این فرصت را داشتند که به وضوح خود را از ناسیونالیست های مصری متمایز سازند.به همین خاطر تبليغات به نفع آرمان فلسطين اساس موفقيت بينالمللی جنبش در سالهای ۱۹۴۵_۱۹۳۵ را رقم زد.
▫️پس از تأسیس شاخه های سوری و لبنانی در سال 1937، شاخه فلسطینی آن در سال 1945 با تلاش سعید رمضان (1926-1995) 20 ساله، تأسیس شد.
▫️سعید رمضان داماد حسن البنا و از شخصيتهاى برجسته و عالىرتبه سازمان اخوانالمسلمين مصر است كه در كنار مرشد خود، در زمينههاى سياسى، فرهنگى، رسانهاى و... پيشتاز بود و از نقطه نظر نطق و خطابه، در ميان رهبران اخوان، يگانه و بىنظير به شمار مىآمد.
▫️وى نخست، مديريت مرکز فرهنگی_ رسانه ای «الشهاب» در غزه را به عهده گرفت و سپس به عنوان سردبير ماهنامه تئوريك «المسلمون» انتخاب شد كه در آن، شخصيتهاى برجستهاى چون شهيد سيد قطب مقالاتى مىنوشتند.
▫️او پس از توطئه سرهنگ عبدالناصر حاكم بر مصر و قتل عام رهبران اخوانالمسلمين، توانست به «سوريه» بگريزد و مجله «المسلمون» را از دمشق منتشر سازد، سپس در كشورهاى مختلف اسلامى و عرب، به فعاليتهاى تبليغى خود ادامه داد و سرانجام در «ژنو» استقرار يافت و مؤسسه «مركز اسلامى ژنو» را تأسيس نمود و نشرياتى به زبانهاى: عربى، آلمانى، انگليسى و فرانسوى منتشر ساخت.
▫️سعيد رمضان در سفرى به ايران، در دوران شكوفايى نهضت ملى شدن صنعت نفت، به محضر آيتالله كاشانى رسيد و تحت تأثير معنويت و صداقت او قرار گرفت و طى نامه سرگشادهاى، آرزوها و ايدههاى خود را با ايشان در ميان گذاشت.
▫️فعالیتهای سعید رمضان فوقالعاده موفق بود: در یک سال، از سال 1945 تا 1946، او پانزده هزار عضو اخوانالمسلمین را در فلسطین جمع کرد و در سال 1947، این رقم از بیست هزار نفر فراتر رفت.
▫️اعضای فلسطینی اخوان خط اصیل را آنگونه از حسن البنا و داماد وی دریافته بودند که با هرگونه مواضع سازش پذیر، سخت مخالفت می کردند و هرگونه حل و فصل مسالمت آمیز در خصوص مسئله فلسطین را قاطعانه پس می زدند.
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
#معرفی_کتاب
📕کتاب: اخوان المسلمین بزرگترین جنبش اسلامی معاصر
🖌نویسنده: اسحاق موسی الحسینی
▫️مترجم: سید هادی خسروشاهی
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
#معرفی_کتاب 📕کتاب: اخوان المسلمین بزرگترین جنبش اسلامی معاصر 🖌نویسنده: اسحاق موسی الحسینی ▫️مترج
📕کتاب: اخوان المسلمین بزرگترین جنبش اسلامی معاصر
🖌نویسنده: اسحاق موسی الحسینی
▫️مترجم: سید هادی خسروشاهی
🔹این کتاب، جلد سوم از مجموعه کتابهای “حرکتهای اسلامی معاصر” است که با ترجمه سید هادی خسروشاهی از سوی انتشارات اطلاعات منتشر شده است. اصل کتاب «الاخوان المسلمون، کبری الحرکات الاسلامیه المعاصره» نوشته دکتر اسحق موسی الحسینی است که نیم قرن پیش در سال 1955م در بیروت به چاپ رسید و سپس برای بار دوم در سال 1956م، با تجدید نظر و اضافات به زبان انگلیسی روانه بازار کتاب شد.
🔹کتاب «اخوان المسلمین، بزرگترین جنبش اسلامی معاصر»، به خاطر دقت نظر و بی طرفی محقق و نزدیکی نگارش آن در دوران تأسیس و شکوفایی فعالیت اخوان المسلمین در جهان عرب، از اهمیت و ارزش خاصی برخوردار است و به عقیده مترجم اندیشمند آن، این اثر در کنار کتاب «جمعیت اخوان المسلمین» (the society of muslim brother) پروفسور ریچارد میشل، استاد تاریخ دانشگاه میشیگان، از مهمترین منابع درباره شناخت و تاریخ شکلگیری حرکت اخوانالمسلمین هستند.
🔹درباره کتاب :
در این کتاب سعی شده تاریخچه ای از پیدایش و حرکات اخوان المسلمین در مسائل سیاسی و حکومتی، بدون موضع گیری مورد بررسی قرار بگیرد.
نویسنده کتاب را در دو بخش و پانزده فصل جمع آوری کرده است.
🔹فهرست کتاب:
مقدمه
بخش نخست: حسن البنا و اخوان المسلمین
فصل اول: آغاز
فصل دوم: رشد و توسعه
فصل سوم: شخصیت حسن البنا
فصل چهارم: اصول اخوان المسلمین
فصل پنجم: دستاوردها
فصل ششم: اخوان المسلمین و سیاست
فصل هفتم: جنبش اخوان المسلمین در خارج مصر
فصل هشتم: تجزیه و تحلیل
بخش دوم: اخوان المسلمین و عبدالناصر
فصل نهم: حسن اسماعیل الهضیبی
فصل دهم: اخوان المسلمین و ملک فاروق
فصل یازدهم: اخوان المسلمین و ارتش
فصل دوازدهم: اخوان المسلمین و انقلاب
فصل سیزدهم: اخوان المسلمین و سازمان مخفی
فصل چهاردهم: اخوان المسلمین و محمد نجیب و کمونیست ها
فصل پانزدهم: اخوان المسلمین پس از انحلال
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹اخوان المسلمین از زبان حسن البنا
#خط_اصیل
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
⚡️اتحادیه علمای اهل سنت در استانبول
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
▫️اتحادیه علمای اهل سنت یکی از مهم ترین نهادهای اسلامی وفادار به اخوان المسلمین است که بین سال های 2009 تا 2010 تاسیس شد. مقر آن در شهر استانبول ترکیه قرار دارد و در بسیاری از کشورهای جهان شعبه دارد.
▫️این انجمن خود را «یک نهاد اسلامی، مشروع، سنی، بینالمللی و مستقل» تعریف میکند که میخواهد در «بازیابی نقش تاریخی علما» و « در انجام وظیفه مشروع خود در حمایت از امت اسلامی و روشنگری توطئه ها و شکست هایی که آن را احاطه نموده» سهیم باشد.
▫️اتحادیه مزبور در منشور خود اهدافی را که به دنبال دستیابی به آن است به شرح زیر مشخص کرده است:
۱_کمک به ایجاد مرجع قانونی برای اهل سنت.
۲_برجسته ساختن مبانی دین و ابطال شبهات در مورد اسلام.
۳_ایجاد آگاهی فرهنگی و حفظ ملت از خطر انحلال، انحراف، افراط و غفلت.
۴_ تبیین حقایق عینی مسائل اسلامی و اعلام آن به ملت.
۵_تلاش برای وحدت و هماهنگی مواضع و یا تقریب آنها در مسائل کشور بین جریان ها و نهادهای مختلف اسلامی.
۶_کمک به تربیت واعظان و طلاب جوان مردان و زنان و سرمایه گذاری نیروی علمی آنان در خدمت به مسائل کشور هدف.
▫️این انجمن برای رسیدن به اهداف خود از طرق مختلف از جمله برگزاری همایش ها و سمینارها، تهیه و انتشار تحقیقات و مطالعات، برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی، برقراری ارتباط و تبادل نظر با سایر ارگان ها و نهادهای اسلامی و مشاوره به مسئولان و افراد تأثیرگذار در جامعه تلاش می کند.
▫️از نظر سازمانی، انجمن از سه نهاد مرکزی تشکیل شده است:
الف.مجمع عمومی: شامل کلیه اعضای شاغل در انجمن است و دارای بالاترین اختیارات بوده و مسئولیت انتخاب رئیس انجمن و معاون وی و دبیر کل را به عهده دارد.
ب.هیئت امنا: متشکل از 15 نفر است که مدت عضویت آنها 3 سال می باشد.
ج.دفتر اجرایی : شامل 12 عضو می باشد که مدت عضویت آنها نیز 3 سال می باشد و از جمله وظایف آن اتخاذ تصمیمات اجرایی لازم برای تحقق اهداف انجمن و تشکیل کمیته های مربوطه است.
▫️گفتنی است این انجمن از هفت کمیته تشکیل شده است:
- کمیته تحقیقات و مطالعات.
- کمیته فتوا.
- کمیته آماده سازی دانشمندان.
- کمیته حقیقت یاب
- کمیته رسانه و روابط عمومی.
- کمیته آفریقا
- کمیته فلسطین و بیت المقدس.
▫️یکی از مهمترین ساختارهای وابسته به انجمن، «موسسه آمادهسازی واعظان بینا» است که یک مؤسسه آموزشی دارای مجوز در ترکیه است که در سال 2016 با هدف گزینش طلاب ممتاز از نظر دینی و روانی تأسیس شد.
این اتحادیه علوم زبان و شریعت را به طلاب آموزش داده و صلاحیت انجام وظیفه تبلیغی را پس از صلاحدید برای آنان صادر می کند.مدت تحصیل در این موسسه دو سال است که هر سال دو ترم دارد و اولین دسته از دانشجویان در سال 2017 فارغ التحصیل شدند.
▫️این مرکز برای تامین مالی فعالیت های خود به سه منبع اساسی متکی است:
_اشتراک اعضا
_موقوفات
_کمک های مالی و مردمی
▫️این انجمن توسط عبدالله جهانگیر ترک اداره می شود و جمال عبدالستار مصری منصب دبیرکلی آن را بر عهده دارد.
▫️هیئت امنای آن را بسیاری از نمایندگان سازمان بین المللی اخوان ، به ویژه لیبیایی ها، علی الصلبی و سالم الشیخی برعهده دارند.
📌جهت مطالعه بیشتر: www.rabtasunna.com
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
⚡️بازخوانی پرونده شهید نواب در دادگاه پهلوی؛
"فدائیان اسلام شعبه اخوان المسلمین در ایران"
(به بهانه ۲۷ دیماه سالروز شهادت نواب صفوی)
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
✍به قلم: علی مقدس (قسمت اول)
🔹ازجمله اتهامات شهید نواب صفوی در دادگاه پهلوی، ارتباط سازمانی فدائیان اسلام و بویژه نواب صفوی با اخوان المسلمین مصر بود.محکمه پهلوی تلاش می کرد تا نواب را علاوه بر رابطه با جریان های مذهبی ایران با سازمان های خارجی به خصوص اخوان المسلمین پیوند سازمانی و تشکیلاتی برقرار سازد.
🔸این در حالی بود که فدائیان اسلام به لحاظ ساختاری و تشکیلاتی مانیفست خود را در سال ۱۳۲۸ ش در خصوص چگونگی تشکیل "حکومت اسلامی"منتشر کرده بود و اخوان المسلمین مصر فارغ از برنامه های کلی، هنوز برنامه مدونی ارائه نکرده بود.
🔸آنچه دستگاه پهلوی را بیشتر نگران ساخته بود و در پرسش های بازجوها نمود داشت دو مسئله کلی بود؛
۱_روابط نواب با رهبران اخوان المسلمین
۲_اظهارات رهبران اخوان المسلمین در خصوص نواب
🔻به عنوان نمونه در یکی از بازجویی ها از شهید نواب سوال می شود؛ آیا فدائیان اسلام با جریان های مذهبی در ایران و دیگر کشورها ارتباط و ائتلافی دارد؟
شهید نواب پاسخ می دهد؛ روابط سازمانی و تشکیلاتی خیر اما با برخی همچون اخوان المسلمین مصر و ...روابط اسلامی و دوستانه داشته است.
بازجو ادامه می دهد؛ دوستان شما در جمعیت مذکور چه کسانی هستند؛ نواب پاسخ می دهد: آقایان سید قطب، حسن هضیبی، سعید رمضان، مصطفی مومن و ...
🔻از سوی دیگر سفر نواب صفوی در سال ۱۳۳۳ش به مصر و دیدار با رهبران اخوان نقطه عطفی در تاریخ روابط جریان های اسلامی ایران و مصر بود واین مسئله نگرانی پهلوی را دوچندان کرده بود. رهبران اخوان به نواب به عنوان شخصیتی می نگریستند که قرار است گفتمان فدائیانِ شیعی و گفتمان اخوانِ سنی را به گفتمان واحد تبدیل کند زیرا نواب در مصاحبه خود با خبرنگار پاکستانی که در ماهنامه المسلمونِ اخوان منتشر شد بیان داشت؛
(آیا زمان آن فرا نرسیده مسلمانان حقایق را دریابند و جناح بندی شیعه و سنی را کنار بگذارند و همگی به کتاب خدا تمسک بجویند؟ البته وجود مذاهب اسلامى، يك امر طبيعى است و ما نمىتوانيم آنها را كنار بگذاريم، ولى با بهرهبردارى دشمنان از اين وضع، بايد مبارزه كنيم).
🔸رویکرد فرامذهبی نواب باعث شده بود رهبران اخوان همچون شیخ مصطفی مشهور در رابطه با وی بگوید:
"من شهادت مىدهم كه نواب صفوى در همان حالى كه يك شيعه مخلص و با ايمان محكم و استوار بود، برادران سنى خود را هم مثل خود مىدانست و فرقى ميان اهل سنت و شيعه قائل نبود. او در سفر به قاهره كه ميهمان ما بود، نماز جماعت رادر دفتر مجله «المسلمون» اقامه مىكرد كه گاهى امامت جماعت را او به عهده داشت و در نمازى ديگر، يكى از برادران ما".
📌ادامه دارد...
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
⚡️تلگرام، حیاط خلوتِ داعش و تروریسم ؛
"بارگذاری ۴۳ میلیون محتوا توسط داعش، تحریرالشام و القاعده در فضای تلگرام در یکسال اخیر"
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
🔹مرکز بین المللی اعتدال که از مراکز مبارزه با افراط گرایی است نتیجه پروژه اخیر خود را که با موضوع افراط گرایی در تلگرام است منتشر کرد؛
تحقیقات این مرکز در یکسال گذشته( 2023م) نشان می دهد ده ها میلیون محتوا در پلتفرم تلگرام وجود دارد که متعلق به سه جریان داعش، تحریرالشام و القاعده است.
🔸مرکز نامبرده اذعان داشت تاکنون بیش از 43 میلیون محتوای رصد شده متعلق به سه جریان مذکور بوده که به ترتیب از آنِ داعش، هیئت تحریر الشام و القاعده بوده است.
🔻طبق رصد انجام گرفته در این مرکز نشان می دهد که تعداد 43,869,753 محتوای جمع آوری شده تنها متعلق به 6,264 کانال تلگرامی بوده که فقط در ماه های اکتبر و دسامبر 2023، تعداد 20,092,547 محتوای آن خروجی 801 کانال بوده است.
🔻این مرکز افزود؛ در بین جریان های رادیکال بیشترین فعالیت و تبلیغات در محیط تلگرام از آنِ سه سازمان تروریستی (داعش - تحریر الشام و القاعده) بوده است؛ زیرا تعداد 14,064,489 محتوای افراطی در این پلتفرم از 404 سکو و کانال افراطی سازمان تروریستی "داعش" بارگذاری شده که رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
🔻رتبه دوم افراط گرایی در تلگرام از آنِ هیئت تحریر الشام است به میزان 3,781,568 محتوا که از 207 کانال متعلق به سازمان تروریستی مزبور بارگذاری شده است.
🔻رتبه سوم افراط گرایی در تلگرام متعلق به القاعده هست به میزان 2,246,490 میلیون محتوا که از 190 کانال منشعب شده است.
🔸شایان ذکر است این مرکز مدعی است رصد انجام گرفته با همکاری تلگرام بوده و گزارشات واصله به این پلتفرم موجب گردیده تاکنون 58,891,704 محتوای افراطی از بستر تلگرام حذف شود و 13,088 کانال مربوطه از آغاز همکاری در فوریه 2022 تا 20 دسامبر بسته شده است.
همچنین این مرکز اضافه می کند تمامی کانال های شناسایی شده وابسته به سه جریان فوق توسط تلگرام مسدود شده است.!
📌منبع:
اعتدال – المركز العالمي لمكافحة الفكر المتطرف https://etidal.org/
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
💢اخوان المسلمین یمن، اختلافات با انصارالله را تا پایان جنگ غزه کنار خواهد گذاشت
🔹اوائل هفته گذشته بود که عبدالمجید الزندانی، از چهرههای شناخته شده سلفیت و حرکت اخوان المسلمین و از جمله موسسین حزب التجمع الیمنی للاصلاح یمن و عضو شورای این حزب در سخنرانی بر لزوم کنار گذاشتن اختلافات و وجوب اتحاد در قضیه فلسطین بویژه بین احزاب و شاخههای قدرت در یمن تاکید کرد و همگان را به اتحاد در این مسئله دعوت نمود.
🔹پس از صحبت عبدالمجید الزندانی، بسیاری از رهبران و شیوخ اخوانی یمن به ندای وی لبیک گفته و اعلام کردند تا پایان جنگ غزه، اختلافات با انصارالله را کنار خواهند گذاشت. اولین کسی که بلافاصله پس از صحبت الزندانی به این درخواست لبیک گفت، پسرش محمد الزندانی بود. وی در جواب منتقدین خود اعلام کرد که ما اتفاقات دماج، صنعا، جامعه الایمان و... را فراموش نکردهایم و نخواهیم کرد اما در شرایط فعلی باید در برابر واجبی مهمتر متحد شویم.....
🔹همچنین محمد ناصر الحزمی، نائب رئیس پارلمان دولت مورد حمایت عربستان نیز در توییتی نوشت که ما با انصارالله اختلافات گستردهای در داخل یمن داریم و مشغول به جنگی هستیم و تر و خشک را میسوزاند؛ اما در قضیه فلسطین متحد هستیم و در یک صف ایستادهایم….. . وی در آخر مینویسد که میدانم کسانی از این حرفهای من ناراحت و خشمگین خواهند شد اما این حقیقتی است که هر کس به نفس خود رجوع کند آن را تایید خواهد کرد.
🔹به طور کلی، حمایت از تحرکات انصارالله در دریای سرخ و خلیج عدن در میان مخالفین انصارالله در یمن پس از صحبتهای الزندانی روند رو به رشد به خود گرفته و به طور مثال، چهرههای یمنی مثل توکل کرمان که قبل از این نسبت به تحرکات انصارالله موضع منفی داشتند، در مواضع اخیر خود نسبت به اقدامات و حملات آمریکا به یمن و پایگاههای انصارالله واکنش منفی نشان داده و آن را محکوم کردند./سیاق
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
مطالعات اخوان المسلمین
⚡️اسلام در آلمان؛ از سوم اکتبر "روز درهای باز مساجد" تا هفتم اکتبر"طوفان الاقصی"
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
🔹از سال 1997 به این سو همه ساله در سوم اکتبر مراسم " روز درهای باز مساجد" با شعار دروازه های باز، برای آشنایی آلمانی ها با اسلام و مسلمانان در این کشور برگزار می شود. این تاریخ به سبب مصادف شدن با روز وحدت مجدد آلمان انتخاب شده است و هزاران مسجد در این روز میزبان غیر مسلمانان هستند.
🔸انگیزه شورای مرکزی مسلمانان برای راه اندازی «روز درهای باز مساجد» به دلیل خویشتن شناسی مسلمانان به عنوان بخشی از وحدت آلمان و همبستگی آنان با کل جمعیت بوده تا بتوانند قابلیت مسلمانان در این کشور را به نمایش بگذارند.
بنابه تخمین کارشناسان در شورای مربوطه حدود 100 هزار نفر در این روز از مساجد دیدن می کنند و مسلمانان فرهنگ و آداب اسلامی را از عبادت تا سبک زندگی و تغذیه را به مراجعین معرفی می کنند.
🔹از هفتم اکتبر با شروع طوفان الاقصی، شرایط دیگری در آلمان رقم خورده است. مساجدآلمان که با نظارت دولت آلمان اداره می شود، با انواع تهدید از سوی برخی گروه ها مواجه شده است. دولت آلمان که برای سکولاریزه کردن مساجد، اقدام به تربیت واعظان و ائمه جمعه و جماعت همراه با رویکردهای سکولار و لیبرال نموده است، خطر رشد اسلام سیاسی در آلمان و اروپا را از بستر مساجد کاملا احساس کرده و از همین روی به پیام های حاوی توهین و تهدید این گروه ها واکنشی نشان نمی دهد.
بنا به گزارش برخی سازمان های رسمی از هفتم اکتبر تا کنون 81 مسجد در آلمان مورد حملات مختلف قرار گرفته است که دولت آلمان سعی بر مسکوت گذاشتن آن داشته است.
🔸گزارش ها حاکی از آن است پس از طوفان الاقصی جمعیت قابل توجهی از شهروندان آلمانی و اروپایی به اسلام سیاسی متمایل شده اند و همین امر نگرانی دولتمردان اروپایی را نگران ساخته است.!
◀️مطالعات اخوانالمسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin