💢چه شهیدانی که اگر هزار سال هم زندگی میکردند نمیتوانستند عقیده و دعوت خود را یاری دهند چنان که با شهادتشان یاریش دادند.
🔻و نمیتوانستند معانی بزرگ و حیات بخش را در دلها جای دهند و هزاران انسان را به کارهای بزرگ و سازنده برانگیزند چنان که با واپسین خطابهای که با خون خود آن را نوشتند توانستند این کار را انجام دهند؛ این خطابه (این شهادت عظیم) همچون انگیزه و مشوقی برای فرزندان و نوادگان باقی خواهد ماند.
🔻و چه بسا که انگیزه و مشوقی خواهد شد برای همه گامهای سراسر تاریخ در طی نسلها..
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
💢کانال غزه الان: برادران ما در ایران جزء لاینفک نبرد با صهیونیست!
🔻کانال غزه الان با بیش از یک میلیون و هشتصد هزار فالور (بزرگترین کانال خبری در حوزه اخبار غزه)، با انتشار پستی به زبان فارسی نوشت:
🔻«الان برای ما در سایت غزه فرقی بین سنی و شیعه نداریم، همه ما فقط مسلمانیم، بحث تمام شد و برادران ما در ایران جزء لاینفک این نبرد مبارک با اشغالگری ملعون صهیونیستی هستند.»
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
♨️ اخوان المسلمین سوریه: مسئولیت این عمل تروریستی را نیز بر عهده نظام ایران میدانیم
بیانیه اخوانالمسلمین سوریه در پی شهادت اسماعیل هنیه
((مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا)) (الأحزاب: 23)
🔰جماعت اخوان المسلمین سوریه به برادران در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس"، و به عموم مردم فلسطین، و به دو ملت عربی و اسلامی به مناسبت شهادت رئیس دفتر سیاسی جنبش، فرمانده شیخ "اسماعیل هنیه"، که در حمله هوایی جنایتکارانه صهیونیستی به مقر اقامت او در پایتخت ایران را تسلیت می گوید.
🔰ما به شدت این عمل جنایتکارانه را محکوم میکنیم، که ادامهای است بر تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی علیه مردم ما در نوار غزه که منجر به شهادت و زخمی شدن دهها هزار غیرنظامی شده است.
🔻 همچنین مسئولیت این عمل تروریستی را نیز بر عهده نظام ایران میدانیم، که نتوانست - یا نخواست- امنیت و حفاظت را برای شخصیتی به وزن فرمانده ابو العبد که برای همه شناخته شده است (صدر لیست هدفگیری صهیونیستی قرار دارد)، فراهم کند.
🔰خداوند فرمانده شهید اسماعیل هنیه را رحمت کند و او را در صالحین بپذیرد، و از خداوند متعال میخواهیم که تلاشها و فداکاریهای او و تمامی اعمالش را بپذیرد، و مقام او را در اعلی علیین با پیامبران، صدیقین، شهدا و صالحین بالا ببرد و چه نیکو همراهانی هستند. تسلیت گرم ما به خانواده، بستگان، برادران و دوستداران او و هر آزادهای در جهان.
منبع: کانال ملت دین
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
♨️محمد مختار شنقیطی: اما کسانی که ادعا میکنند ایران او را ترور کرده یا فروخته، در تخیلات خود غرق شدهاند. و تبریک به ایران برای داشتن دشمنانی که از عقل خود دست کشیدهاند.
🔻متن کامل توییت آقای شنقیطی بعد از به شهادت رسیدن اسماعیل هنیه
✍️ شهادت فرمانده اسماعیل هنیه در خاک ایران و اینکه آخرین دیدارهای سیاسی او با رئیسجمهور ایران بوده، افتخاری برای ایران است و دلیلی برای کسانی که نیاز به دلیل دارند که حمایت ایران از مقاومت فلسطین، حمایتی استراتژیک و محکم است. اما کسانی که ادعا میکنند ایران او را ترور کرده یا فروخته، در تخیلات خود غرق شدهاند. و تبریک به ایران برای داشتن دشمنانی که از عقل خود دست کشیدهاند.
پ.ن
محمد مختار شنقیطی از کسانی بود که بعد از بحران سوریه مواضع تندی علیه ج.ا.ایران داشت. اما بعد از طوفان الاقصی همانند بسیاری از افراد و جریانات در مواضع خود حمایت جدی از ایران دارد.
#طوفان_الاقصی
منبع: کانال ملت دین
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
💢مراقب باشید که تنش پیش رو به پای شهید هنیه فاکتور نشود!
✍️هادی معصومی زارع
۱. مراقب باشید که تنش پیشرو را برایتان به پای هنیه فاکتور نکنند. هنیه را میشد در هر جایی غیر از ایران ترور کرد.
#دلالت_مکانی ترور هزاران بار پراهمیتتر از #دلالت_قربانی آن است.
۲. هدف به سخره کشیدن حیثیت تهران و نشان دادن بازدارنده نبودن وعدهی صادق بود.
ترور هنیه فتح باب ترورهای بعدی این بار از میان مقامات ارشد نظام است. در قلب تهران.
و چون روز روشن است که این ارادهی خصمانه را نه با سیاست و دیپلماسی و نه با زدن زیرساخت که مستقیما با #خون میتوان مهار کرد.
۳. این که نتانیاهو میخواست با ترور هنیه ایران را به دام جنگ با امریکا بکشاند را صحیح میدانم. حتما هم نباید به دامش افتاد. اما مشکل آن است که ما چارهی دیگری نداریم. گاه باید به دشمن همان بدل خودش را زد. کاری که حزبالله فوقتخصص آن است. تبدیل بحران به فرصت.
نتانیاهو یک بار این فرصت را به ما داد. آنطور که باید استفاده نشد. شاید اعتماد به نفسش نبود.
بین ترس از جنگ و تهور و خودانداختن به یک جنگ تمامعیار ویرانگر گزینه دیگری نیز هست: وارد کردن دشمن به یک تنش کنترلشده. با تمام هزینههایش. و البته هنر آن است که با کمترین هزینه از دل هر تنشی خارج شویم.
منبع: کانال منبثات
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
♨️بیانیه جماعت دعوت و اصلاح به مناسبت شهادت شهید اسماعیل هنیه
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
♨️واکنش عجیب کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نسبت به ترور شهید اسماعیل هنیه
🔻ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، واکنشهای گستردهای در سطح جهان عرب و جهان اسلام به دنبال داشت؛ و بسیاری از کشورها و شخصیتهای اسلامی و عربی، در بیانیهها و اظهاراتی رسمی آن را محکوم کردند.
🔻در این میان اما، واکنش برخی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، قابل تأمل بود. عمان، قطر و کویت از همان آغازین ساعات، این حادثه را محکوم کردند؛ اما بحرین و امارات، به عنوان سردمداران سازش علنی با اسرائیل در حاشیه خلیجفارس، تنها به بیانیههایی کلی حاوی اصطلاحات کلیشهای «ابراز نگرانی» و درخواست «خویشتنداری» بسنده کردند؛ و هیچ نامی از عامل (رژیم صهیونیستی)، محل (ایران) و یا هدف (اسماعیل هنیه) این حادثه نبردند.
🔻موضع عربستان سعودی اما خود حکایت دیگری داشت! دولت سعودی که چند هفته پیش از این، در بیانیهای، حادثه شلیک به گوش دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری انتخابات آمریکا را به شدت محکوم کرده بود، اینبار اما حادثه ترور یکی از رهبران بلندپایه مقاومت فلسطین را - که دو قربانی هم درپی داشت و عامل آن نیز رژیم صهیونیستی بود- نه تنها محکوم نکرد، بلکه هیچ واکنشی نیز نشان نداد؛ و حتی «نگران» هم نشد!
🔻این سکوت و بیتفاوتی -ظاهری- سرانجام با تماس تلفنی «علی باقری کنی» سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران "اندکی" شکست؛ و بنابه بیانیه تارنمای وزارت خارجه ایران، فیصل بن فرحان، وزیرخارجه سعودی در این گفتوگو، ترور اسماعیل هنیه در خاک جمهوری اسلامی را محکوم کرد!
🔻البته بررسی رسانههای رسمی سعودی نشان میدهد این بیمیلی و «زور» در عدم محکومیت حادثه همچنان پابرجاست؛ و چه بسا در تماس یادشده نیز، از روی "رودربایستی" و به دیگر سخن، "به زور" محکوم کردهاند؛ این اکراه، در بازتاب خبر تماس تلفنی در خبرگزاری دولتی سعودی و نیز تارنمای وزارت خارجه این کشور نیز به خوبی نمایان است؛ چرا که تنها به این عبارت کوتاه بسنده کردهاند که «دو طرف به گفتوگو پیرامون روابط دوجانبه و تحولات منطقه پرداختند»؛ و هیچ سخنی از حادثه ترور، محکومیت و.. نیست!
🔻با این همه، و به موازات این سکوت و بیموضعی رسمی، ارتش سایبری سعودی (معروف به "ذباب الکتروني") اما، به شدت فعال بوده و هستند؛ و در واقع، همان موج هجمه و تخریبی که سکوهای مجازی همپا با تریبونهای مذهبی سعودی از آغاز جنگ غزه راه انداخته بودند، با حادثه ترور چند روز پیش، وارد فاز جدیدی شد.
🔻اتهام به ایران به دست داشتن در ترور، سرزنش گسترده مقاومت فلسطین به خاطر کمکخواهی از ایران، تمسخر، تخریب، و یا حتی ابراز شادی و خرسندی از ترور رئیس دفتر حماس، و... ازجمله محورهای این هجمه سعودیها بوده است.
🔻در واقع، میتوان گفت سعودیها از شادی این رویداد در پوست خود نمیگنجند، اما از بیم واکنش افکار عمومی عربی-اسلامی، جرأت ابراز علنی و رسمی آن را ندارند.
#عربستان
منبع: مطالعات خلیج فارس
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️زندگی نامه سیاسی شهید اسماعیل هنیه
🔻کاری از شبکه الجزیره که توسط واحد فرهنگی مدرسه دارالعوم عالی هرات به فارسی برگردانده شده
🔻پیشنهاد دانلود
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
هدایت شده از مسلمنا muslimnair
⚡️ درباره حساسیت فوق العاده انتخاب جانشین اسماعیل هنیه و ارتباط آن با سرنوشت طوفان الاقصی
✍ به قلم: سید علی بطحائی
🔹 گزافه نیست اگر ادعا کنیم انتخاب جانشین اسماعیل هنیه در شرایط سخت فعلی ارتباط تنگاتنگی با شکست و یا پیروزی طوفان الاقصی دارد. حساسیت این جانشینی تا حدی است که انتخاب گزینه نهایی پیش رو با دو رویکرد متفاوت در نظر و عمل می تواند سرنوشت طوفان الاقصی را به انحاء مختلف تغییر دهد. خالد مشعلی که مجاهدان حماس موضع گیری هایش را در تعارض با خلیل الحیه می دانند و مجاهدانی در تونل های پانصد کیلومتری غزه که خلیل الحیه را بهترین گزینه مسیر فعلی حماس می دانند. به همین مناسبت در یادداشت پیش رو به نکاتی در این زمینه اشاره خواهیم داشت.
یکم. حساسیت انتخاب جانشین هنیه را در بیانیه های تسلیت اخوان که بمناسبت ترور هنیه منتشر شد را می توان رهگیری کرد. بیانیه ها و موضع گیری های اخیر اخوان المسلمین صریحا به بازگشت حماس به دامن اخوان تأکید کردند. این بیانیه ها علاوه بر آنکه حاوی پیام تسلیت بود، بیانگر سیگنالهای مهمی در مورد جانشین هنیه بود. از آنجایی که هنیه در سال ۲۰۱۵ اعلام کرده بود که «حماس از این به بعد با تشکیلات بین المللی اخوان و شاخه های آن در مصر، استانبول و لندن ارتباطی ندارد» در بیانیه جدید اخوان تصریح شده که حماس باید به خاستگاه اصلی خود برگردد. بیانیه هایی که تلویحا دوقطبی کاذب، «حماس ایرانی» یا «حماس اخوانی» را پمپاژ می کرد.
دوم: با توجه به بیانیه تند اخوان سوریه که صریحا از خیانت در قتل هنیه سخن گفت و عدم حمایت کافی از او را اعلام و به نوعی اتهام زنی غیرمستقیم را علیه ایران هویدا کرد. این موضع گیری ها در ترور هنیه در تهران، برخی رهبران حماس را مجاب کرده که رئیس دفتر آتی حماس را نزدیک به جریان اخوان المسلمین برگزینند تا گزندی به رئیس دفتر آتی حماس وارد نشود.
سوم: روز گذشته نیز برخی خبرگزاری ها نزدیک به اخوان خبر از برگزاری نشستی مجازی با حضور دکتر صلاح عبدالحق (جانشین اصلی مرشد عام اخوان مصر) دادند که در این ارتباط ویدیویی مقامات بین المللی شرکت کردند. صلاح عبدالحق در این نشست مجازی خطاب به خالد مشعل گفت: «ای مشعل! اخوانت اینجا منتظر تو هستند و صدایت را میشنوند». ارسال حلمی الجزار برای شرکت در مراسم هنیه در قطر و مذاکره مستقیم با خالد مشعل را باید در همین راستا تحلیل کرد.
چهارم: در حالی که رهبران اخوان المسلمین بر خالد مشعل به عنوان جانشینی هنیه توافق کردند، گزارش هایی از مخالفت یحیی سنوار به عنوان فرمانده اصلی میدان منتشر شد و فرجام این جانشینی را به گونه ای دیگر ترسیم کرد. یحیی السنوار با ریاست خالد مشعل مخالفت و از گزینه ریاست خلیل الحیه حمایت کرده است و احتمال انتخاب مشعل را با چالش جدی مواجه کرده است. سنوار هشدار داده است که باید فردی جانشینی هنیه شود که دقیقا مسیر هنیه را طی کند و هر گونه انتخاب فرد دیگری، میدان مقاومت غزه را تضعیف خواهد کرد.
🏷 #اسلام_سیاسی #اخوان_المسلمین #حماس
💥 مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و واتس اپ:
ʲᵒᶦⁿ↷
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
ʲᵒᶦⁿ↷
➣https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
♨️خوشحالی و تردید وهابیت نسبت به ترور شهید اسماعیل هنیه
✍️مجتبی محیطی
🔹در گیر و دار شهادت اسماعیل هنیه در تهران و در حالی که مسلمانان جهان و خصوصا جبهه مقاومت غمدیده شدند، موضع وهابیت قابل توجه است.
🔹در یک تقسیم بندی کلی می توان وهابیت را به دو گروه «مدخلی» و «سروری» تقسیم کرد که مواضعشان در قبال شهادت اسماعیل هنیه متفاوت است. وهابیت مدخلی که بر پیروی از حاکم تأکید دارند، بیشتر تابع سیاست حاکمان سیاسی هستند. از همین رو در این قضیه نیز موضع حاکمان سیاسی را تقویت کردند.
🔹همانطور که می دانید در جریان شهادت اسماعیل هنیه برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس هیچگونه موضعی نگرفتند و حتی ترور هنیه را نیز محکوم نکردند. کشورهای عربی امارات، بحرین، اردن و عربستان در زمره این کشورها بودند. بنابراین وهابیت مدخلی که تابع سیاست های حاکمان هستند، همان مواضع حاکمان سیاسی را اتخاذ کردند و حتی پا را فراتر نهاده و در شهادت فرمانده حماس، اظهار شادی و خوشحالی کردند.
🔹جریان دیگری که با عنوان «سروری» معروف است نگاه دیگری به شهادت اسماعیل هنیه داشتند. این جریان از منتقدین حاکمان هستند و بر این باورند که بیشتر مشکلات جهان اسلام مربوط به خیانت حاکمان است. این جریان هر چند شهادت اسماعیل هنیه را محکوم کردند؛ اما از واژه «شهید» برای اسماعیل هنیه نیز استفاده نکردند.
🔹وهابیت سروری که امروزه در جهان اسلام رو به گسترش است و طرفداران زیادی دارد در قبال جریان حماس، نگاهی انتقادی همراه با همراهی دارد. سروریه اگر چه حماس را مسلمان و اهل قبله می داند؛ اما به جهت وجود مشکلات عقیدتی این جریان را گمراه می داند.
🔹از معروف ترین شخصیت های سروری که امروز دیدگاهشان مورد توجه است، اشخاصی همچون عبدالعزیز الطریفی، احمد السید و ایاد قنیبی است. برای اینکه با مواضع این جریان بهتر آشنا شوید به توییت ایاد قنیبی در رابطه با شهادت اسماعیل هنیه اشاره می کنم.
🔹ایاد قنیبی در این توییت بدون به کار بردن واژه شهادت برای اسماعیل هنیه از خداوند خواست که اسماعیل هنیه را رحمت کند و حسناتش را بپذیرد و از بدیهایش درگذرد. وی سپس آرزو کرد که ای کاش وی در غیر از تهران کشته شده بود! برخی از افراد منسوب به این جریان در ایران نیز همین دیدگاه را تقویت کردند.
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin
💢یحیی سنوار مرد شماره یک حماس
🔻با گذشت یک هفته از ترور شهید اسماعیل هنیه، اعضای سیاسی حماس، حاج یحیی سنوار را به عنوان رئیس حماس پس از شهید هنیه انتخاب کردند.
🔻این در حالی بود که در یک هفته گذشته، پیشبینی های بر این منوال بود که خالد المشعل به عنوان گزینه نزدیک به کشورهای حوزه خلیج فارس به عنوان رئیس جدید حماس برگزیده شود.
🔻با این وجود انتخاب یحیی سنوار، فرمانده عملیاتی و میدانی غزه به عنوان رئیس جدید حماس مشخص کرد که مقاومت برای مبارزه سرسختانه و مجاهدانه محکم تر از قبل ایستاده است.
🔻در آخرین جلسه دیدار اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب، این شهید بزرگوار جمله ای گفت با این مضمون که اگر سید و آقایی برود، سید و آقایی دیگر جای او را خواهد گرفت و اکنون با انتخاب یحیی سنوار این پیشبینی محقق شد.
🔻انتخاب یحیی سنوار به عنوان فرمانده شجاع و دلیر میدان و کسی که صهیونیست ها از بردن نام او ترس بر اندامشان می افتد، شعله های امید را در دل مقاومت زنده کرد.
🔻شاید صهیونیست ها فکر نمی کردند کسی که تا سال 2011 در زندان های آنها بود، روزی فرا رسد که به عنوان فرمانده عملیاتی و سیاسی، چنگ بر روی آنها بیندازد و اینچنین خواب و خوراک را از آنها بگیرد.
✍️مجتبی محیطی
◀️مطالعات اخوان المسلمین
https://eitaa.com/Ikhwan_AlMuslimin