🌻 خدا هیچ گاه غذا و نوشیدنی حلال را تحریم نمی كند 🌻
❗️حسن بن علی وشاء می گوید به امام رضا علیه السلام عرض كردم: فدایت شوم، چقدر مردم از كسی كه غذایی با كیفیت بد می خورد و لباسی با كیفیت بد می پوشد و اظهار خواری می كند، خوششان می آید!
🌱 فرمودند: مگر نمی دانی یوسف علیه السلام پیامبر بود و فرزند پیامبر بود، اما با وجود این، قباهای ابریشمی دارای دكمه های زرین بر تن می كرد و در مجالس آل فرعون برای داوری و قضاوت می نشست؟ مردم به لباس هایش احتیاج نداشتند، بلكه به عدلش نیازمند بودند.
🌿 در حقیقت چیزی كه در امام مورد نیاز است، این است كه راستگو باشد و هر گاه وعده دهد، این وعده را عملی كند و هر گاه قضاوت كند، در این قضاوت عادل و دادگر باشد و خدا هیچ گاه غذا و نوشیدنی حلال را تحریم نمی كند، بلكه حرام را چه كم و چه زیاد، حرام دانسته است، و خدا می فرماید: «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِینَةَ اللّهِ الَّتِیَ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالْطَّیِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ» (اعراف/32)
📚 اصول الکافی / ج6 / ص453 / ح5
✍🏼 #حدیث #قرآن #امام_شناسی
24.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 خداوند خبری بزرگتر از علی بن ابی طالب (ع) ندارد🌱
☀️بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
☀️ عمَّ يَتَسَاءَلُونَ ؛ عَنِ النَّبَإِ الْعَظِيمِ ؛ الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ (النبأ/1-3)☀️
🌙 شب هشتم - سوره النبأ
📬 @Imamology
📬 https://t.me/joinchat/AAAAAFHqE6NLrTqlGTIcUQ
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
🕯 فخر امامان به مادرشان حضرت امُّ المؤمنین خدیجه کبری سلام الله علیها
🔰پیامبر صلی الله علیه وآله فرمود: ای مردم آیا شما را به بهترین مردم از نظر جد و جده معرفی نکنم؟
❗️گفتند: بله یا رسول الله معرفی کن!
🔰 حضرت فرمود: حسن و حسین که جدشان من، و جده ایشان خدیجه علیها السلام است، که سرور زنان اهل بهشت است...
⚜️ این بانوی بزرگ از چنان شان و مرتبتی برخوردارند که ائمه علیهم السلام در زیارات و ادعیه با لقب "ابن خدیجه الکبری" یاد می شوند.
🔰 امام سجاد علیه السلام در مجلس یزید ملعون در شام با معرفی خود و فخر به آباء و اجداد طاهرینشان می فرمایند:
🔅 أَنَا ابْنُ عَلِيٍّ الْمُرْتَضَى أَنَا ابْنُ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ أَنَا ابْنُ خَدِيجَةَ الْكُبْرَى.
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت) / ج36 / ص319
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
🔹💎 رسول خدا (ص) از زبان رسول خدا (ص) 💎🔹
♦️ رسول اكرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: خداوند مردم را به دو گروه تقسیم كرده است و من را در گروه برتر قرار داده است. این امر مصداق فرموده پروردگار درباره اصحاب یمین و اصحاب شمال است و من برترین فرد در میان اصحاب یمین هستم.
♦️ آنگاه هر گروه را به سه دسته كوچكتر تقسیم كرده است و من در بهترین دسته از گروه اصحاب یمین هستم. زیرا خودش فرموده است: «فَأَصْحَابُ المَیْمَنَةِ مَا أَصْحَابُ المَیْمَنَةِ* وأَصْحَابُ المَشْئمَةِ مَا أَصْحَابُ المَشْئمَةِ*والسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ» (واقعه/8-10) «یاران دست راست كدامند، یاران دست راست ؛ و یاران چپ كدامند، یاران چپ ؛ و سبقتگیرندگان مقدمند» ، من بهترین فرد در میان سابقین هستم.
♦️ سپس آن دسته ها را به قبایل تقسیم كرد و مرا در بهترین قبیله قرار داد. این امر مصداق آیه «وجَعَلنَاكُمْ شُعُوبًا و قَبَائِل لتَعَارَفُوا» (حجرات/13) می باشد. من پرهیزگارترین و بزرگوارترین و گرامی ترین بنده خدا نزد او هستم. قصد من فخرفروشی نیست.
♦️ آنگاه خداوند قبایل را به تیره های مختلف تقسیم كرد و مرا در بهترین تیره آفریده است. زیرا خودش می فرماید: «إِنَّمَا یُرِیدُ اللهُ لیُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْل البَیْتِ ویُطَهِّرَكُمْ تَطْهِیرًا» (احزاب/33) «خدا فقط می خواهد آلودگی را از شما خاندان (پیامبر) بزداید و شما را پاك و پاكیزه گرداند».
📚 امالی صدوق / ص503 / ح1
33.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕯🕯 آجرک الله یا رسول الله (ص) ، یا فاطمة الزهرا (س) 🕯🕯
🏴 پیامبر (ص) در شأن او فرمود: «خديجه و کجاست مانند خديجه! مرا تصديق کرد هنگامي که مردم مرا تکذيب کردند. و بر دين خدا يارى ام کرد و با همه مال خود کمکم نمود. خدا به من دستور داد خديجه را به قصري از زمرد كه در بهشت دارد و هيچ رنج و زحمتى در آن نيست بشارت دهم».
✍️ #حضرت_خدیجه #وفات_حضرت_خدیجه #امام_شناسی
🕯 @Imamology