eitaa logo
مطالعات حقوق بین‌الملل
189 دنبال‌کننده
2 عکس
103 ویدیو
10 فایل
مستندات کانال حقوق بین‌الملل آدرس کانال اصلی @intllaw
مشاهده در ایتا
دانلود
پنجم، ایران همیشه خواستار حل صلح‌آمیز بحران یمن بوده است. ما همچنین حمایت قوی خود را از امنیت دریایی و آزادی ناوبری تأیید می‌کنیم. حملات مسلحانه جاری توسط ایالات متحده و بریتانیا علیه یمن تحریک‌آمیز، غیرقابلتوجیه و بنابراین غیرقابل قبول است. این حملات نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی یمن هستند و نقض جدی قوانینبین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های مربوطه شورایامنیت هستند. بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران به شدیدترین شکل ممکن تمامی حملات مسلحانه ایالات متحده و بریتانیا علیه یمن را محکوم می‌کند. بدیهی است که چنیننقض‌هایی فقط صلح و ثبات منطقه را به خطر می‌اندازند، تلاش‌ها برای دستیابی به یک حل صلح‌آمیز برای بحران یمن را مسدود می‌کنند و بحران انسانی بسیار وخیم یمن را تشدیدمی‌کنند. ششم، موضع اصولی ما در مورد درگیری جاری در اوکراینتغییر نکرده است و هرگونه ادعا در مورد دخالت ایران در انتقال سلاح برای استفاده در آن درگیری کاملاً بی‌اساس و به طور قاطع رد می‌شود. در پایان، تأکید می‌کنم که سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در رد سلاح‌های هسته‌ای و همچنین عزم قوی آن در استفاده از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز همچنان بدون تغییر باقی مانده است. همچنین تعهد قاطع ما به گفتگو و دیپلماسی را تأیید می‌کنم. برجام یک دستاورد دیپلماتیک چندجانبه به سختی به دست آمد و به طور مؤثر از یک بحران بی‌جا جلوگیری کرد. برجام بهترین گزینه باقی مانده است، هیچ جایگزینی ندارد و احیای آن واقعاً به نفع همه اعضای آن است. ایران به سهم خود، هیچوقت به مذاکرات پشت نکرده و تمایل صادقانه خود را برای از سرگیری مذاکرات برای احیای برجام نشان داده و آماده است تا اجرای کامل تعهدات خود تحت برجام را زمانی که احیا شود و ایالات متحده و همه طرف‌های دیگربپذیرند که تمامی تعهدات خود را به موقع، به طور مؤثر، کامل و صادقانه تحت برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ انجام دهند، از سر بگیرد. چنین امری براستی نیازمند اراده سیاسی واقعی آنها است. آقای رئیس اجازه دهید واضح بگویم: فشار، ارعاب، تهدید و تقابل راه‌گشا نیستند و در نهایت به بن‌بست منتهی خواهند شد. تنها گزینه عملی برای احیای برجام، گفتگو و همکاری سازنده صادقانه است.
g2406970.pdf
358.4K
گزارش گزارشگر ویژه فقر و حقوق بشر از تاثیر تمرکز بر افزایش تولید ناخالص ملی بر حقوق بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از جلسه دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص نظریه مشورتی
172485360895459600 (1).pdf
6.35M
تصویبنامه هیات وزیران درخصوص تکلیف دستگاه های اجرایی نسبت به پرداخت حق عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی مربوط در سال ۱۴۰۳ (۲۰۲۴ میلادی)
👈اهم بندهای تصویبنامه هیات وزیران درخصوص تکلیف دستگاه های اجرایی نسبت به پرداخت حق عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی مربوط در سال ۱۴۰۳ (۲۰۲۴ میلادی): ۱.دستگاه های اجرایی طـرف عضویت بـه عنـوان مرجع ملی سازمان های بین المللی مكلفند پس از پرداخت، اسناد مربوط را به معاونت حقوقی رییس جمهور (امور توافق های بین المللی) ارسال نمایند. ۲. سازمان برنامه و بودجه كشور مکلف است حق عضویت را  از محـل اعتبار ردیـف (۲۳-۵۵۰۰۰۰) جدول شماره (۹) قانون بودجه ۱۴۰۳ كــل كشور با عنوان «حق عضویت مجامع بین المللی و سازمان ملل متحد» تــخصیص دهد. ۴. دستگاههای اجرایی  مكلفند ظرف سه ماه، عملکرد دستگاه در قبال سازمان یا مجمع بین المللی را به معاونت حقوقی رییس جمهور (امور توافق های بین المللی) ارسال کند. مسئولیت عدم ارائه گزارش متوجه بـالاترین مقام دستگاه اجرایی است. ۵. معاونت حقوقی مكلف است لایحه خروج ایران از سازمان ها و مجامع بین المللی مندرج در جدول شماره (۴)، تدوین و در سیر مراحل تصویب قرار دهد. ۶. بانك مركزی ایران مكلف است پس از ابلاغ ایـن تصویب نامه، ارز مورد نیاز حق عضویت را تامین کند. ۷. كارگروه بررسی عضویت های دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی مکلف است، عضویت در سازمان ها و مجامع بین المللی مندرج در جداول پیوست این تصویب نامه را بر اساس عملكرد دستگاه های اجرایی طرف عضویت، اولویت ها و نیازهای کشور و قوانین و مقررات مربوط (مستندات عضویت) پالایش و ارزیابی کند و موارد عضویت ایران در سازمان ها و مجامع بین المللی را محدود نماید و مقدمات خروج ایران از سایر نهادهای بین المللی (از جمله سازمان های مردم نهاد و یا مؤسسات غیرانتفاعی) را در پیشنهاد تصویب نامه پرداخت حق عضویت سازمان ها و مجامع بین المللی در سال ۱۴۰۴ فراهم نماید. ۱۰. دستگاه های اجرایی مكلفند كلیه گزارش ها، سوابق و مستندات مرتبط بـه حـق عضویت را پیگیری و گزارش عملكرد سال جاری خود را تا پایان دی ماه سال ۱۴۰۳ به معاونت حقوقی رییس جمهور (امـور توافق های بین المللی) ارائه نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کاملتر گزارش گروسی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل‌تر از نشست مجمع عمومی در خصوص پیش نویس قطعنامه الزام اسرائیل به تبعیت از نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری ر خصوص سرزمین‌های اشغالی