قدرت حضور مردم.mp3
4.94M
حرف من این است...
وقتی که یک چنین قدرتی در بازوی یک ملّت وجود دارد،
چرا قدرش را نداند؟
چرا از آن استفاده نکند؟
چرا در مقابل حوادث بزرگ، آن را به کار نیندازد و در وسط میدان نیاورد؟
#مردم_معجزهآفرین
#انتخابات
#معجزه_مشارکت
صاحبان سخن نافذ.mp3
997.6K
صاحبان سخن نافذ
مردم را دعوت کنند به انتخابات
تا خدا را از خود راضی کنند
#انتخابات
#وظیفه_خواص
مردم همه کارهاند.mp3
2.8M
توده مردم، تکیه گاه دین
توده مردم، بدنه اصلی جامعه اسلامی
توده مردم ذخیره روزه مبادا
توده مردم و نه نور چشمی ها، همه کاره اند
گفتمان مشارکت حداکثری 1 بهمن 1402.pdf
594.4K
راهبرد کلان مشارکت حداکثری
آسیب های فعالان عرصه های فرهنگی سیاسی در تقویت زنجیره تواصی
راهبردهای مقابله با این آسیب ها
راهکارهای تقویت زنجیره تواصی
معجزه مشارکتV6.pdf
1.24M
📌 جزوه «#معجزه_مشارکت» منتشر شد.
☑️ شامل ایدهای راهبردی برای افزایش مشارکت عمومی در امر انتخابات
🔸 این جزوه علاوه بر بیان این ایده راهبردی، به تبیین محورهای اصلی #گفتمان_انتخابات و مشارکت حداکثری از زبان رهبر انقلاب مدظلهالعالی به عنوان پیوست محتوایی پرداخته است.
🔸 #صاحبان_ذهن_فعال و #زبان_گویا میتوانند با بهرهگیری از این محورهای اصلی و بازآفرینی آن متناسب با فضای مخاطبینشان، وظیفه خود را نسبت به #مشارکت_حداکثری ایفا کنند.
قطع برق میلیونها انگلیسی بهخاطر پرداختنکردن قبض
🔹موسسۀ تحقیقاتی «سیتیزین ادوایس» اعلام کرد که از ماه نوامبر برق بیش از ۱.۴ میلیون خانوار انگلیسی بهدلیل اینکه قبض برقشان را پرداخت نکردهاند، قطع شده و در خاموشی به سر میبرند.
🔹کل بدهی انرژی انگلیسیها به ۲.۹ میلیارد پوند رسیده و روزبهروز درحال افزایش است و این مسئله میلیونها مصرفکننده را در شرایط سخت قرار داده است.
🔸هزینۀ برق در انگلیس نسبت به سال ۲۰۲۱، ۴۰ درصد افزایش داشته است.
پ. ن
تا حالا برق چند شهروند ایرانی قطع شده
اگه این کار تو ایران اتفاق میافتاد چی میشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیایید گفتوگو کنیم...
#گفتگو
#جهاد_تبیین
#قدرت_ما
#ضرورت_تبیین
#شیوه_تبیین
〰〰〰〰
🇮🇷 #ویکی_تبیین
@Wikitabeen
49.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳▪️کلیپی از گلچین بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره مردم در چند سال اخیر...
💠 هر کس مخاطبی دارد باید حضور مردم در صحنه را ترویج کند!!
🔴 محفل هستههای مردمی انتخابات ۱۴۰۲
https://eitaa.com/joinchat/2182086783Cb32c15873f
هدایت شده از حاج مهدی رسولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
• وقتی تو دل جریانی مثل یه هیئت قرار میگیری که هم از بین مردم متولد شده و هم مردم رو مخاطب قرار میده، دستت برای بعضی از کارها خیلی بازتره. مردم بهت اعتماد میکنن و تو هم به مردم تکیه میکنی. ولی علاوه بر این که دستت بازتر میشه، قاعدتاً مسئولیتت هم سنگینتره!
این سنگینی مسئولیت، در ایستگاههای اجتماعی حساس، بیشتر هم میشه. مثلاً توی روزهای کرونا، هیئتها مورد اعتماد مردم بودن و واسطهی رسیدن کمکهای مردمی به دست اقشار ضعیفتر شدن تا هیچ کس توی اون روزهای تلخ، تنها نمونه.
یکی دیگه از این ایستگاههای اجتماعی، انتخاباته. و مجموعهای مثل هیئت که مخاطب مردمی زیادی داره، باید بیشتر از هر جای دیگهای به فکر این روزهای حساس باشه.
📝 ادامه مطلب:
هدایت شده از حاج مهدی رسولی
اما ممکنه بپرسین که شما به عنوان یه خادم یا مخاطب هیئت، چه کاری میتونین انجام بدین و چه کمکی میتونین بکنین. خب، ما تو هیئتمون این کار رو کردیم: ما، خدام و خونوادههاشونو دور هم جمع کردیم و ازشون خواستیم که هر خانواده، پنجاه نفر از قوم و خویش و دوستان خودشون رو جمع کنن و راجع به لزوم مشارکت در انتخابات باهاشون صحبت کنن، از اوضاع بینالمللی براشون بگن، لزوم حضور مردم برای تأمین امنیت از طریق قدرت نرم کشور رو براشون توضیح بدن، نقش انتخابات تو اصلاح کشور رو بیان کنن و ضررهای مشارکت پایین رو مرور کنن.
- میدونیم که این عناوین ممکنه یه کم سخت و قلمبهسلمبه باشن. واسه همین میتونین مثل ما از یه کارشناس مسائل سیاسی دعوت کنین تا به جمعتون بیاد و از لزوم مشارکت بیشتر در انتخابات پیشِرو و راهکارهای عملیاتی دعوت مردم به مشارکت براتون صحبت کنه و سؤالاتونو جواب بده.
یادمون نره که ولی خدا از ما کمک خواسته و جواب دادن به این دعوت برای همهی ما لازمه.
هر خانواده، پنجاه نفر.
با خانواده نوکر این خانوادهایم!
🏷 #خانواده_ثارالله
🌲یکم بهمن ۵۷
آیتاللّه خمینی با قبای نوکمدادی و عرقچین سفید درحالی که پارچه سفید با خطهای آبی روی دوشانداخته، در کلبه محقری میان دهکده نوفللوشاتو مشغول چاینوشیدن است. چند کتاب قطور کهنه اطراف خود چیده و روی میز تحریر کوچکاش مشغول تصحیح آخرین کتابش است. پنجره اتاق باز است. نسیم خنکی از میان درختان حیاط، میخزد توی اتاق؛ کاغذها را جابهجا میکند و گونههای آقا را نوازش میکند. امروز جمهوری اسلامی فقط درحد فکری در ذهن آقاست و ایده ولایت فقیه، فقط درحد نوشتههای سیاهی روی کاغذهای سفید روی میز. ابرقدرتها به تلاطم افتادهاند. روحاللّه اما کار را به خدا سپرده. او اگر بخواهد نظم ظالمانه جهانی تغییر خواهد کرد. حاجآقا چایش را مینوشد.
🌲یکم بهمن ۱۴٠۲
آیتاللّه خامنهای در اتاق کارش در خیابان فلسطینجنوبی تهران مشغول کار است. حالا جمهوری اسلامی روی زمین است. ولایت فقیه لای کاغذها نیست. شهرهای موشکی زیر پاهایش در جریان است و ماهواره جدید، بالای سرش در مدار قرار گرفته. مشت مستضعفین پر شده. نیروهای آیتاللّه، نه در میدان ژاله تهران که در قلب بیروت و دمشق و بیخ گوش اسرائیل شهید میشوند. دریا را بچههای یمن قبضه کردهاند و خشکی را چریکهای حزباللّه و قدس و کتائب. متخصصان، آمریکای امروز را حتی قابل مقایسه با آمریکای ۵۷ نمیدانند. اسرائیل توان خروج از پیچیدهترین و طولانیترین نبرد تاریخ خود را ندارد. عکس امام روی دیوار لبخند میزند. آیتاللّه، چایش را مینوشد.
📗https://eitaa.com/Iran_ghavy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 یک عده نمی خواهند این انتخابات آنچنانی که شایستهی این ملت است انجام بگیرد.
#انتخابات
#کلام_رهبری
#مشارکت_حداکثری
🔹.............🔹............🔹
💫 به "خانه طلاب جوان" بپیوندید:
🌐 @khanetolab
هدایت شده از بر پا
حرام
درباره #انتخابات ۲
🔺شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف. وقتی میگوییم تکلیف است، یعنی شرکت در انتخابات «واجب» است و شرکت نکردن «حرام» است.
🔺شرکت در انتخابات، به دلیل آنکه رابطه مستقیم و روشنی با تغییر آینده ما دارد، «واجب» است. ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم. منتخبین مردم برای مدتی مثلا چهار سال، ارکان زندگی ما و فرزندانمان را تحت تاثیر قرار میدهند.
🔺عدم شرکت در انتخابات، کمک به کسانی است که میل به حذف حضور مردم در صحنه دارند. دیکتاتورها و دیکتاتورمآبها، با نیامدن مردم دستشان برای حضور و تصمیم گیری در کشور باز میشود، صحنه برای استبداد و دیکتاتوری مهیا میشود. همینطور صحنه برای مخفی کاری و پنهان کاری سوداگران فراهم میشود. فساد هر قدر که هست، بیشتر شود. این یعنی عدم شرکت در انتخابات اعانه و کمک به ظالم های داخلی است و افزایش فساد است و این حرام است.
🔺عدم حضور در انتخابات باعث میشود مستکبرین عالم نقشه شان تکمیل شود. هدف دشمن از مایوس کردن مردم در این سالها، شکستن مهمترین رکن قدرت ایران که مردمند بوده. کمک به اجرای نقشه مستکبرین و ظالمین مصداق روشن اعانه بر ظلم است و حرام است.
🔺عدم شرکت در انتخابات دشمنان و تروریستها را به طمع خواهد انداخت برای افزایش فشار بیشتر به مردم، تحریم بیشتر، ندادن پول مردم، دزدی از جیب ملت ، کشتار و حمله و خرابی و امثال این، چون پیام ضعف داخلی دادن به او، انگیزه اش را بیشتر میکند و این ضرر زدن به مردم و محرومین ایران، حرام است.
🔺ضعف ایران در منطقه، ضعف محور اصلی مقاومت پابرهنگان منطقه است. ایران ضعیف شود اثرش در یمن و حزب الله و مقاومت عراق و سوریه و همه جا خود را نشان میدهد، ضعف این جبهه که امروز مهمترین کمک به مردم غزه و فلسطینند، باعث افزایش کشتار و شکنجه زنان و کودکان غزه و فلسطین خواهد شد. کمک به این ظلم روشن و این جنایتهای آشکار، حرام است.
🔺آنانکه میتوانند کسی را راضی کنند برای رای دادن، و کوتاهی میکنند، حتی اگر آن فرد رایش مخالفشان باشد، اگر کمک نکنند مرتکب حرام شده اند. هم چون امر به معروف و نهی از منکر نکرده اند هم چون اعانه بر همه این ظلمها و دیکتاتوریها و جنایتها نموده اند.
🔺مردم ایران مومنند، اما خیلی ها متوجه نتایج اعمالشان و معنای اقدامشان نیستند، به خیلی امور توجه ندارند، خصوصا در این دورانی که صدا به صدا نمیرسد. تبیین باید کرد و هیچ راه دیگری نیست.
🔺آنانکه نمیدانند و بی تقصیرند در این ندانستن، عقاب نمیشوند. اما اثر عملشان که اعانه بر ظالمین و مفسدین و جنایتکاران و کمک به ظلم به این مردم و مظلومین عالم است، از بین نخواهد رفت.
والسلام
@ali_mahdiyan
هدایت شده از بر پا
قرارگاه انتقام
درباره #انتخابات ۳
🔺بالای بیست و هفت هزار شهید در یک باریکه کوچک، در این چهار ماهه، یعنی هر پنج دقیقه تقریبا یک شهید. که هشتاد درصدشان زن و کودکند. این متن را برای کسانی مینویسم که دردشان میگیرد، جگرشان میسوزند و دوست دارند کاری کنند.
🔺سال ۸۳ فشار هسته ای و تهدید ناشی از آن آغاز شد، سال ۸۴ بالای هفتاد درصد در انتخابات شرکت کردند. انتخابات تمام شد، مرحوم هاشمی شکست خورد و شکست را پذیرفت، رفتار آمریکا تغییر کرد، نامه به رهبری نوشتند. دشمنیشان تمام نشده بود، قدرت مردم را دیدند. سال ۸۸ حدود هشتاد و پنج درصد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند. اما بعد از انتخابات، میرحسین زیر بار نرفت، لشکر کشی خیابانی بر اساس دروغ و توهم راه انداخت. رفتار آمریکا عوض شد، تحریمهای سیصد و شصت درجه از آن سال کلید خورد.
🔺رای و رفتار مردم مهم است. دشمن بر اساس این رای و رفتار تصمیم میگیرد. بعد از دو انتخابات اخیر، فشار حداکثری رسانه ای دشمن شکست خورد.فشاری که از احمدی نژاد بگیر تا رضا پهلوی و تا نتانیاهو دست به دست دادند تا مردم نیایند. که انتخابات ایران بی آبرو شود. اما انتخابات با ریزش آرایی بسیار کم در حدود ده پانزده درصد نسبت به متوسط انتخاباتهای قبلی برگزار شد. این میزان رای در دنیا یک مقدار معمول و متداول بود. این رای بعد از تحریمهای شکننده و فشار رسانه ای بی سابقه و دولت و مجلس بسیار ضعیف داخلی انجام میشد. معنایش شکست طرح دشمن بود. چیزی که تحلیلگران و سیاستمداران آمریکایی و غربی هم اذعان کردند. نتیجه چه شد؟
🔺انزوای ایران از بین رفت اینکه در دولت رییسی ایران در بریکس و شانگهای و چه و چه رسمیت یافت و دشمن را در انفعال قرار داد، بیشتر مرتبط با این قدرت نمایی مردمی بود، کار به جایی رسید که حالا مخالفین آمریکانشین باید نامه مینوشتند و التماس میکردند که تحریمها را تشدید کنید.
🔺داستان اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز که با عدم همراهی مردم به سرعت زمین خورد، عربستان و دیگر کشورهای منطقه را وادار به کرنش کرد. عملا ایران در حال قدرتنمایی منطقه ای و جهانی بود. حالا به مرور آثار این قدرتنمایی در کنترل تورم که از شصت درصد به چهل درصد رسیده بود دیده میشد. عددی که در اوج فشار ناشی از اغتشاشات و افزایش قیمت ارز و حذف ارز ترجیحی برای مقابله با زمینه های فساد، هنوز تورم روی آن، کنترل شده بود و بیشتر نشده بود. ممکن است بگویید این کنترل تورم ناشی از پولهایی بود که ایران آزاد کرده بود ولی مهمتر اینکه این آزاد کردن پولها اولا به دلیل بروز قدرت مردم در انتخاباتها بود.
🔺برگردم به سخن اولم. اگر میخواهیم غزه بتواند سگ هار اسراییل را ساکت کند تا بیشتر از این کودک نکشد، باید محور مقاومت قوی شود. الان برای همه روشن شده که مقاومت یک جبهه است . جبهه ای که همه در عین استقلال با هم هماهنگند. بیانیه اخیر کتائب را با این پس زمینه بفهمیم. او تلاش کرد کاری کند که به نفع ایران بود و عراق و این یعنی یک عقل مسلط در کل جبهه مقاومت حاضر است. ایران محور است. حضور مردم قدرت افزای این محور است. ببینیم و بفهمیم این را.
🔺شنیدم برخی جوانان ما بعد از قصه شهادت شهدای کرمان تصمیم گرفتند «قرارگاه انتقام» بزنند. خوب اینکه چقدر این کار مفید و موثر بود مهم نیست. اینکه چه فهم ناقص و غلطی پشت ایجاد آن بود نیز مهم نیست. مهم اراده آن جوانان بود که میخواستند برای جبهه مقاومت و مردم غزه و مقابله با دشمن کاری بکنند. من توصیه میکنم قرارگاه های انتقام را برای «تواصی به حق» و حضور مردم و مشارکت فعال کنیم. انتقام واقعی با حضور پای صندوق رای محقق میشود. صحنه را کلان و جبهه ای ببینیم و بفهمیم حتی یک رای هم روی اراده دوست و دشمن در کل منطقه و در جهان موثر خواهد بود.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از شامیزاده
الگوی عملیاتی تواصی همگانی.pdf
883.2K
🔺تعریف راهبرد تواصی و نقد تفسیرهای نادرست
با ارائه الگوی کلان عملیات تواصی
📌ظرفیتهای عمومی تواصی؛
📌شتابدهندگان تواصی همگانی
📌سیاستهای کلان گفتمانی
📌سطوح و لایههای تخاطب و گفتگو
📌گونهها و سطوح مخاطب، میزان و نحوه تخاطب و گفتگو
📌وظایف طولی
📌سیاستهای اجرایی؛
🔺مبتنی بر آخرین بیانات رهبری معظم انقلاب
هدایت شده از حاج مهدی رسولی
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
« صحبتهای #حاج_مهدی_رسولی
در مورد #معجزهی_مشارکت »
شب شهادت حضرت موسی ابن جعفر علیهالسّلام
📍حرم مطهر رضوی
[ @mahdirasuli_ir ]
📌و جاءَ مِن اَقصَا المَدینَةِ رَجُلٌ یَسعىٰ قالَ یا قَومِ اتَّبِعُوا المُرسَلین (یس/20)
✅تکیه به خواص حاشیهدار یا خواص حاشیهنشین؟!
🔺«خواص» یعنی چه؟ «خواص» یعنی مثلاً آدمهای نامونشاندار، آدمهای باسواد و دانشمند؟ نه، «خواص» به این معنا نیست. «خواص» یعنی آن مجموعهی انسانهایی که در کار خود، با فکر و با شناخت و با تشخیص عمل میکنند و تابع جَو نیستند؛ «خواص» یعنی اینها.
این «خواص» میتواند در بین فعّالان گوناگون انقلابی، در بین اصناف، کارگران، نظامیها، روحانیّون و گروههای مختلف باشد، میتواند در بین فعّالان مطبوعاتی باشد، میتواند در بین فعّالان دانشجویی باشد، میتواند در بین فعّالان سیاسی باشد...
🔻البتّه خوشبختانه در کشور ما و در ملّت ما خواص در اقلّیّت نیستند؛ کسانی که از روی نقشه، فکر و تشخیص اقدام میکنند، کار میکنند، تصمیم میگیرند، در سطح کشور گسترده هستند و این از برکات انقلاب است. در خیلی از کشورهای دنیا اینجوری نیست؛..
در کشور ما، مردمی که با تشخیص عمل میکنند، میفهمند چه کار دارند میکنند، جبههبندی را میشناسند، دشمن را میشناسند، شیوهها را میشناسند، دوست را میشناسند، کم نیستند، زیادند؛
🔺اینها میتوانند نقشآفرینی کنند؛ اینها میتوانند در موارد حسّاس، برای کشور کار انجام بدهند. وظیفهی اینها وظیفهی سنگینی است؛
من میخواهم این را به شما و به همهی ملّت عرض بکنم. این کسانی که ما اسمشان را «خواص» میگذاریم، یعنی کسانی که دارای فکرند، نگاهشان نگاه از روی تدبّر است، از روی تشخیص است، اوضاع را میفهمند، میشناسند، میدانند چه کار دارد میشود، اینجور نیست که سرشان پایین باشد و هر جا دیگران رفتند اینها هم بروند، این افراد وظیفهی سنگینی دارند؛ اینها بایستی جهت عمومی حرکت جامعه را حفظ کنند و نگذارند این حرکت دچار انحراف بشود. اگر خواصّ جامعه از این وظیفه غفلت بکنند، حوادثی که پیش خواهد آمد ضربههای تاریخی به ملّتها میزند.
🔻ما در طول تاریخ اسلام، از این حوادث زیاد داشتیم. در زمان امیرالمؤمنین، در زمان امام حسن، در زمان امام حسین، کسانی بودند که جزو خواص بودند، مطلب را میفهمیدند، تشخیص میدادند، امّا در لحظهی لازم، بههنگام حضور پیدا نمیکردند؛ دچار تردید، دچار تأمّل، دچار تنبلی و در مواردی دچار خیانت میشدند و روی دیگران هم اثر میگذاشتند، روی آن جمعیّتی هم که تابع جوّند اثر منفی میگذاشتند؛ [از این موارد] داشتیم. در جنگ صفّین، کسانی به خاطر رفتن قرآنها روی نیزه دچار تردید شدند، دیگران را هم دچار تردید کردند...
🔺لذا من به شما عرض بکنم که امروز جبههی دشمن برای خواص برنامهی خاص دارد؛ برای خواص در کشور خود ما و در خیلی از جاهای دیگر برنامه دارند که اینها را دچار تردید کنند، دچار تأمّل کنند، دچار تعلّل کنند، احیاناً چرب و شیرین دنیا را به اینها بچشانند، اینها را جذب کنند برای اینکه در بزنگاهها، در نقاط حسّاس، در آنجایی که لازم است یک اقدامی انجام بدهند، انجام ندهند و آن شتابدهندگیای که از خواص متوقّع است، صورت نگیرد؛ برای این کار برنامه دارند.
✅وظیفهی خواص این است: در مواقع لازم، باید تردیدافکنی و شکآفرینی دشمن را خنثی کنند و تبیین کنند؛ «جهاد تبیین» که بنده عرض کردهام، ناظر به این است.
امام خامنه ای، فرمانده ارشد جهاد تبیین، شانزدهم بهمن 1402
#خواص
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
📗https://eitaa.com/Iran_ghavy