هدایت شده از محیالدین🌼سلطانیفر
#یادداشت_۱۳۵
۸ آبان۱۴٠۲/سال سوم
از نظمیه ی کنت فورت اتریشی تا
امنیت مسجد محور محلات
ظاهرا تاسیس اولین اداره پلیس یا «نظمیه» ایران به شکل مدرن #متمرکز و به تقلید از غرب، به سال۱۲۵۸ شمسی باز می گردد(حدود ۱۴۴ سال پیش). مسئول تاسیس و مدیریت هم «کنت دومونت فورت» اتریشی بوده که به درخواست ناصرالدین شاه در سفر اتریش، به ایران می آید و کار را شروع می کند( تاریخ موسسات تمدنی ایران، محبوبی اردکانی ج۲ص۱۴٠).
به جد میتوان گفت که یکی از بنیادی ترین تفاوت های نوع هدایت جامعه در اسلام و مدرنیته در همین کلمه نهفته است: #مدیریت_متمرکز، که قرین جبر، کم دقتی و پر هزینه بودن است. اما اسلام عزیز که معتقد به #حکومت_مردم است(آیه۲۵حدید)، این هدف بنیادین را از طریق روشهای مدیریتی #غیرمتمرکز عملیاتی می کند.
فی المثل می توان تامین امنیت یک شهر را به ده مرکز نیروی انتظامی سپرد، یا آنرا به صد #مسجد، به عنوان قلب یک #محله واگذار کرد. در واقع نظام هدایتی پیشرفته اسلام، واحد ها را خُرد و کوچک می کند، آنگاه مدیریت آسانش را به #تمامی_مردم می دهد. تجربه بسیار بسیار گرانقدری که در تاسیس #کمیته های انقلاب اسلامی داشتیم، آنهم دقیقا یک روز بعد از پیروزی انقلاب!
تامین امنیت در قالب خُرد، محله ای و به محوریت مساجد، چند خاصیت بسیار مهم دارد:
۱. به دلیل کوچکی واحد مدیریت، دقت و سرعت کار بالا می رود ۲. اعضای هر محله، مسئول تامین امنیت خودشانند، به همین دلیل تعهد بسیار بالایی به کار دارند ۳. تامین امنیت بین اعضای محل پخش می شود، به همین دلیل نیاز به استخدام نیروی دائمی ندارید ۴. مدل تامین امنیت محله ای، بستر بسیار مناسبی است برای ضرب کردن شور و نشاط جوانان محل، در تامین امنیت خود، خانه و ناموسشان و هکذا دهها فایده دیگر.
در واقع تشکیل #کمیته به عنوان یکی از شعبه های #بسیج، یکی از بارزترین نمونه های مواجهه تمدنی امام ره، با ساختارهای متمرکز جبری سازمانی غیر مردمی غربی بود. مدلی که به هرکجا که صادر شد نجاتش داد: از بسیج مردمی سوریه، از #حشد_الشعبی عراق، از #انصارالله در یمن و... .
مدلی که رهبر انقلاب به حق در وصفش فرمودند:«هیچ نظیری در دنیا نداشت و کاملا و صد در صد متکی به اندیشه اسلامی بود». جالب تر اینکه در پاسخ به منشا بسیج می گویند:«امام این پدیده بی نظیر را، از دل کوچه پس کوچه های شهرها و از دل خانه های مردم به وجود آورد»(۹۸/۹/۶).
آن معمار فقید نیز در آخرین پیامشان برای تعیین نماینده در #کمیته و پس از حدود ده سال تجربه تامین امنیت به محوریت مساجد محله ها می گوید: این نهاد انقلابی، حافظ اسلام و انقلاب گردید، مسلمانان را شاد و دشمنان اسلام و کشور را ذلیل کرد(۶۶/۵/۲۲).
آیا عجیب، مشکوک و غم انگیز نیست؟ مدلی که در کوران سخت ترین مصائب این کشور، انقلاب و اسلام را نجات داده بود، یک سال پس از رحلت حضرت امام منحل شد و مردم از فواید فراوانش محروم.
#مسجد_و_امنیت، یکی از ارکان نُه گانه خدمات مسجد طراز است که در دوره مسجد و اداره جامعه به آن پرداخته شده. ایضا لبیکی است به تاکید رهبر معظم انقلاب به استفاده مجدد از تجربه کمیته ها در دهه شصت(۹۸/۹/۶).
✍️قاسم یزدانی خراسانی
@besalamen_amenin
کن کالنحل و لا تکن کالنمل
مانند زنبور باش نه مانند مورچه
حدیث بسیار زیبایی است که در ابتدا ساده به نظر مي رسد اما خيلي جاي تامل و تفكر دارد تا جايي كه پس از نگاهي عميق به آن چيزهاي زيادي دستگير انسان مي شود.
راستي مگر زنبور عسل چه تفاوتی با مورچه دارد؟
هر دو به صورت گروهی زندگی می کنند و هر دو هم با نظم بسیار عجیبی کار می کنند، اما چه چیزی آنها را از هم متمایز کرده است؟
[="darkgreen"]برگرفته از وب: تذکره
اگر دقت کنیم، در می یابیم که زنبور عسل، تمام تلاشش صرف خودش نمی شود، و خیرش به بقیه هم می رسد.
با تلاش بسیاری مسیرهای طولانی را پرواز می کند و شهد گل ها را جمع کرده و سپس در بدن خودش تبدیل به عسل می نماید و بعد
آن را ذخیره سازی کرده و علاوه بر خودش، دیگران نیز از آن استفاده می کنند.اما مورچه !!!
فقط جمع می کند و در جایی هم ذخیره می کند که دست هیچ موجود دیگری غیر از خودش به آن نمی رسد و سپس فقط می خورد!
هیچ فرایند مثبت و پویایی در این بین از او سر نمی زند، و فقط مصرف کننده است .
چیز جدیدی تولید نمی کند و همان چیزهایی را که جمع کرده فقط می خورد .نتیجه آخر را از حدیث دیگری می گیریم که حدیث بالا بهتر برایمان شرح می دهد :
همچنين در روايت است كه امام علی (عليه السّلام) فرمودند: کونوا کالنّحل فی الطیر لیس شئ من الطیر الا و هو یستضعفها و لو علمت الطیر ما فی اجوافها من البرکه لم تفعل بها ذلک
مانند زنبور عسل در میان پرندگان باشید، هیچ پرنده ای نیست مگر اینکه او را خوار می پندارد، اما اگر پرندگان از آن برکت و نعمتی که در درون اوست آگاه بودند هرگز چنین قضاوتی نمی کردند . (بحار الانوار ج52ص115
از این حدیث نتیجه می گیریم که در اوج تواضع و فروتنی باید خیر رساند
حتی اگر دیگران کمترین قضاوتها را در مورد ما داشته باشند اهمیت ندهیم .
(نکته دیگری که در حدیث اخیر می بینیم ، مقایسه زنبور با خود پرندگان است، علاوه بر قبلی که با مورچه بود،
در این یکی نوع تعامل میان همنوعان و قضاوت های آنان در مورد خویش را می بینیم)
واقعا دریای ژرف احادیث نورانی اهل بیت (عليهم السّلام) جز با لذت غرق شدن حس نمی شود.[/]اما چند نتيجه كه از سفارش به "مانند زنبور عسل بودن" مي گيريم:
1. در زندگي منظم باشيم.
2. در زندگي تلاشگر باشيم.
3. از منفعتي كه حاصل تلاش سودمندمان است خود و ديگران را بهره مندسازيم.
4. به صورت هدفمند زندگي كنيم.
4. به دنبال بهترين نتيجه براي كار خود باشيم.
5. اجتماعي باشيم.
6. تعاون داشته باشيم و در كارهاي خير به همديگر ياري برسانيم.
7. در راستاي اهداف اجتماعي يكديگر كمك كنيم.
آيا شما از اين احاديث به نتايج ديگري رسيده ايد؟
به دنبال چیزهای خوب باشیم و از اونها بهترین رو انتخاب کنیم.
هر چیزی رو که پیدا میکنیم چشم بسته نپذیریم بلکه به بهترین شکل تجزیه و تحلیل کنیم.
سعی کنیم حاصل عمرمون موندگار باشه و با یه آفت از بین نره.
همچون زنبور عسل، که از شهد گل ها، سودمندترین و مفیدترین غذاها و داروها را تولید می کند، از آنچه نعمت های خوب خدادادی است به بهترین وجه و در جهت تولید بهترین، زیباترین و مؤثرترین نیازمندی های بشری استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این مدل استاد قرآن تا به حال دیده بودید؟!😍😍😍😍😍
4_5967540437097907939.mp3
3.65M
☑️غروب جمعه، بخوانیم دعای سمات را
🔸با صدای محسن فرهمند
🔺اين دعا از ادعيه مشهوره است
و معروف به دعاي شبوّر [دعاي عطا و بخشش ] است، كه خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است و پوشيده نماند كه اين دعا از دعاهاي مشهور است و بيشتر علماي گذشته بر خواندن اين دعا مواظبت مي نمودند.
🔹در (مصباح) شيخ طوسي و (جمال الاسبوع) سيّد ابن طاووس و كُتُب كفعمي به سندهاي معتبر از جناب محمّد بن عثمان عمروي رضوان الله عليه كه از نوّاب حضرت صاحب الامر بود از حضرت باقر (عليه السّلام) و امام صادق (عليه السّلام) روايت شده علاّمه مجلسي (رضي الله عنه) اين دعا را همراه با شرح دركتاب < بحار> ذكر نموده است.
✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨
#العجل_یامولای_یاصاحب_الزمان
🔹التماس دعا
خبر بسیار وحشتناک:
بطور میانگین ۵۰٪ ازدواجها در ایران به طلاق ختم میشود😱
استانهای البرز و مازندران وتهران که در فساد و فحشا نیز پیشگام هستند، بیشترین آمار طلاق را دارند.
آمار طلاق در قم - که قبلا مذهبی ترین شهر ایران بود - ۵۴٪ است!
کمترین آمار طلاق اختصاص به سیستان و بلوچستان دارد. استانهایی که کمترین آمار طلاق را دارند، فرهنگ سنتی و مردسالاری در آنها حاکم است.
فمنیسم و زن سالاری یکی از مهمترین عوامل افزایش سطح توقعات و ناسازگاری زنان و در نتیجه افزایش آمار طلاق است.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
افزایش سن بازنشستگی دستپخت کدام جریان فکری در اقتصاد کشور است؟
#بحران_نیلی
@hzamanim
پیام رسیده به کانال👇
"میزان دستمزد کارگران در ایران تقریبا ماهانه ۱۵۰ دلار است و در عربستان و فوب خلیج فارس میزان دستمزد تقریبا ۸۰۰ دلار است که اگر این مابه التفاوت ۶۵۰ دلاری را بر تقریبا ۱۳ میلیون کارگر ایرانی ضرب کنیم ماهانه تقریبا ۸.۵ میلیارد دلار و سالانه تقریبا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه پنهانی است که کارگران ایرانی به کارفرمای دولتی یا بخش خصوصی داده اند آقا قیمت بنزین را جهانی کنید و درآمدش را هم جهانی کنید و گرنه هزینه ها جهانی و درآمدها ریالی باشد ناترازی بزرگی در بودجه خانوار به وجود خواهد آمد و باعث بحران های اجتماعی خواهد شد"
پیام شما هم در کانال منتشر میشود
https://eitaa.com/DrRezaGholami
آمریکا یا قم؟ مسئله این است!
⭕️ به پویش بصیرت و #سواد_رسانه بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2438660128C8e56fae07a
🔹اخیرا مقاله ای را درباره رابطه معماری عریان و حریم زدا با زدودن فرهنگ عفاف و حجاب، برای یکی از مجلات علمی ارسال کردم. آنچه در این تصویر ملاحظه میفرمایید بخشی از نظر داور محترمی است که مقاله را داوری و رد کرده است. به یکی از استدلالهای ایشان عنایت بفرمایید، ازبنده ایراد گرفتهاند که چرا سند محرمانه ساواک درباره اقدام توأمان برای حجابزدایی از البسه و حریمزدایی از ابنیه را در مقاله آوردهام و فرمودهاند استناد به چنین سند محرمانهای، بیانگر نگاه جهتدار بنده به موضوع است! یاللعجب، در دهه پنجم انقلاب اسلامی، اگر به سند محرمانه ساواک در مقالات علمیمان استناد کنیم یعنی کار جهتدار کردهایم! این یادداشت داور محترم، مشت نمونه خروار است و کم نیستند مجلاتی که با همین نگاه و با شعار اجتناب از جهتداری، عملا خودشان در حال جهتدهی به فضای هنر و علوم انسانی کشور هستند!
🔹حالا ببینید در همین شرایط، وزارت علوم شرط ارتقاء اساتید را بازی کردن امثال ما در زمین همین مجلات سکولار میداند و از ما میخواهد به جای حل مسائل کشور، در چنین مجلاتی یافتههای پژوهشی خود را منتشر کنیم تا مثلا از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا پیدا کنیم. تازه اینها مجلات داخلی هستند و وای به حال مجلات خارجیِ عرصه هنر و علوم انسانی که امثال ما را به کلی تکفیر میکنند. آیا هنوز وقتش نرسیده تا وزارت علوم فکری به حال این فرایند معیوب که در تقابل آشکار با اهداف و گفتمان انقلاب اسلامی است بنماید؟!
پی نوشت: محتوای سند خیلی محرمانه ساواک را میتوانید در لینک زیر ملاحظه فرمایید:
https://eitaa.com/baladetayyeb/65
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سود بانکی علت اصلی تورم در ایران
🎥دکتر محمد حسین ادیب
♦️عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه اصفهان
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
♦️ لیبرالیستی_ترین سیاست اقتصادی بعد از انقلاب از نگاه دکتر الیاس نادران در متن استعفایش
♦️در جریان رسیدگی به بودجه 1401 با این که نقش چندانی در مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه نداشتم و دچار عارضه کرونا شدم، ولی بعد از بارگزاری مصوبه کمیسیون به دلیل نگرانیای که در خصوص حذف ارز ترجیحی داشتم، بعد از ساعتها کار فکری #حکمی را پیشنهاد دادم به این عبارت: « چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف نماید؛ باید قبلا ترتیبات قانونی جبران رفاه مصرفکننده برای کالاهای اساسی را از طریق کالابرگ الکترونیکی و در امور پزشکی از طریق بیمهها و به طرق جایگزین مطمئن به انجام رسانده باشد به طوی که افراد بتوانند این کالاها و خدمات را با نرخ پایان شهریور 1400 و در سقف سهیمه تعیین شده تهیه کنند».
⁉️چه بلایی بر سر این مصوبه آمد؟ رئیس مجلس در اردیبهشت 1401 در جلسه غیرعلنی اعلام کرد که قرار شد یارانه نقدی داده شود! همانجا اعتراض عرض کردم #انا_لله_و_انا_الیه_راجعون. برای من عجیب نیست که غیراقتصادیها تفاوت رویکردها را درک نکنند؛ ولی اقتصادخواندهها باید میفهمیدند که این #لیبرالیستیترین_تصمیم_اقتصادی_بعد_از_انقلاب است.
♦️کشور در یک بار سیاستهای آزادسازی قیمتها و سیاستهای شکست خورده #تعدیل_اقتصادی را در سالهای 1373 و 1374 تجربه کرده است. شما که آثار اقتصادی و اجتماعی برایتنان قابل درک نبود و حرجی نیست لااقل مثل دولت قبل که او را متهم به مشی لیبرالیستی میکردید همان ارز ترجیحی را حفظ میکردید و همان تعادل نیم بنده و شکننده را حفظ میکردید.
♦️ آنها بعد از فتنه بنزین 98 که دامن فتنه گرانش را گرفت زیر بار حذف ارز ترجیحی نرفتند( هرچند هیچ اقدام اصلاحی انجام ندادند)، به جای این که لااقل مصوبه را متوقف کنید، دقیقا عکس آن عمل کردید. در آنجا فقط قیمت بنزین افزایش یافت و در اینجا شما قیمت ارزاق مردم و قوت لایموت آنها را چندبرابر کردید و تازه با پولپاشی بر این هیزم التهابات بازار، بنزین ریختید و تقاضاهای سرکوبشده سالهای قبل را یکباره فعال کردید.
⁉️میدانید تفاوت انرژی آزاد شده در نیروگاه هستهای و بمب اتم در چیست؟ اولی با تدبیر و مدیریت آزاد میشود و دومی سیلآسا و تخریبی. نظام قیمتها را به هم زدید، انفجار قیمتهای کالاهای اساسی را باعث شدید و از طریق آثار انتشاری آن را به همه بازارها سرایت دادید و هنوز آثار آن از بین نرفته است. طبقات محروم و متدینین، بازنشستگان، فرهنگیان و ... را در مقابل خود قرار دادید.
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1614836
✍ #الیاس_نادران، بخشی از متن استعفا از نمایندگی مجلس
هدایت شده از تا انتهای افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بچگی میگفتند معجزه پیامبر، #قرآن است.
و من فکر میکردم چرا؟
هزار دلیل داشت که یکی یکی آموختیم.
اما امروز از همه ملموستر #کتاب بودن آن است...
کتاب، اثری مکتوب است که باقی میماند. تا نسلها... تا همیشه... و معجزه آخرین فرستاده باید چیزی باشد که تا پایان عمر زمین، برقرار بماند.
و بعد از هزار و چهارصد سال، نوبت این نسل بشر است که با پیامبر آخرالزمان و پیامی که آورده، آشنا شود...
و مردم باایمان #فلسطین، چه افتخاری پیدا کردند برای معرفی کتاب آسمانیشان به مردم جهان...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
جنگ و جنگهراسی
یک طنز فراگیر در مورد «براندازان» وجود دارد و آن اینکه طی 45 سال استقرار جمهوری اسلامی، در تمام این سالها وعده سرنگونی نظام را ظرف فردا یا چند روز دیگر دادهاند! مشابه همین طنز در مورد یک جریان سیاسی داخلی وجود دارد؛ البته با کمی تفاوت. آنها طی ۲۶ سال گذشته همیشه ادعا کردهاند کشور در آستانه جنگ قرار داشته و آنها سایه جنگ را برداشتهاند.
خرداد ۱۳۷۶ این جریان برای اولینبار توانست نامزد مورد حمایت خود یعنی محمد خاتمی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران برساند؛ مدتی بعد آنها نامه سرگشاده بلندبالایی تهیه کردند و مدعی شدند با حضورشان در قوه مجریه، سایه جنگ از سر کشور برداشته شده است: «به دلايل گوناگون در عرصه سياست خارجي، ايران در انزواي کامل و حتي کشور در معرض تهديد نظامي خارجي قرار داشت [...] اما دوم خرداد 76 همه اين تهديدها را از بين برد.»
با این حال تقریبا یک سال بعد، مدعیان دور کردن سایه جنگ از کشور؛ خودشان پیشنهاد جنگ دادند. شهریور 1377 پس از حمله به کنسولگری ایران در مزارشریف و شهادت دیپلماتهای ایرانی، جلسه شورای عالی امنیت ملی با ریاست محمد خاتمی تشکیل و تصمیم نهائی مبنی بر حمله نظامی ایران به افغانستان گرفته شد. علی ربیعی در غیاب حسن روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی که در سفر حج حضور داشت) صورتجلسه را در آخرین ساعات پایانی شب تنظیم و تصمیم نهائی شورا را برای اخذ تأییدیه حدود ساعت 2 بامداد به دفتر رهبر انقلاب ارسال کرد. صبح زود، ساعت 7 وقتی او به دفتر کارش برگشت یک نامه روی میزش قرار داشت که مشخص بود از طرف رهبر انقلاب و در ساعت 5 صبح ارسال شده است. نظر رهبر انقلاب واضح بود و نیاز به هیچ تفسیری نداشت: «ما وارد این دام نمیشویم.»...
ادامه مطلب
https://kayhan.ir/fa/news/277921/
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
هدایت شده از روشنگری
کوتاهی زمان اگه تصویر بود ...👆
تصمیم با خودته کجا بخواهی بگذرونیش
در سایه امن یا لهو و لعب دنیا
🔗 Elyas
🇵🇸 @Roshangari_ir
روبیکا: Rubika.ir/roshangari_ir
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
مجلس فعلی نقش مهمی در گرانی و تورم دارد.
چون، دولت نرخ ارز کالاهای اساسی را در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۲۸۵۰۰ تومان پیشنهاد کرده، در حالی که طبق بند "د" برنامه هفتم مصوب مجلس، نرخ ارز کالاهای اساسی در برنامه هفتم باید معادل نرخ مرکز مبادله طلا و ارز (۳۷۵۰۰ تومان) باشد. یعنی 31% افزایش.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
ثابتی بهاییِ تشکیلاتی بود، به همین دلیل در ساواک رشد کرد
عباس سلیمی نمین، پژوهشگر تاریخ معاصر ایران: پرویز ثابتی به دلیل اینکه بهائی بود، پیشرفت سریعی داشت. البته ما دو نوع بهائی داریم: یک عده بهائیان فریبخوردهای هستند که تحت تأثیر تبلیغات قرار گرفتند، یک عده هم بهائیان تشکیلاتی هستند. تشکیلات بهائیان هم در حیفا، یعنی اسرائیل، قرار دارد. لذا کسانی که با سازمان بهائیت در ارتباط بودهاند، مورد اعتماد صهیونیستها بوده و هستند. به همین خاطر هم در دوران پهلوی، پستهای بسیار حساس، با اراده صهیونیستها به بهائیان واگذار میشد؛ به عنوان مثال نعمتالله نصیری چون چندان تشکیلاتی و متفکری نبود، در سیستم به عنوان یک عنصر معمولی شناخته میشد. حتی خود درباریان، نصیری را در میهمانیها «پشگل» صدا میزدند! یعنی آدمی بود بسیار پوچ و بیارزش. در واقع اداره ساواک به عنوان یک سرویس امنیتی و سرکوبگر داخلی، با پرویز ثابتی بود. علاوه بر این ساواک هم اِف.بی.آی بود و هم سی.آی.اِی! ساواک سازمانی بود که نمونهاش در هیچ نقطهای از جهان تکرار نشده بود؛ چون غالبا سرویسهای اطلاعاتی، حق کار اجرایی ندارند. اما ساواک ملغمهای از امور اطلاعاتی و اجرایی بود. به همینخاطر هم غیر از شاه، به هیچ نهادی پاسخگو نبود. بنابراین پرویز ثابتی به دلیل بهائی بودن، بیشترین اعتماد را از جانب صهیونیستها، که ادارهکننده ساواک بودند، به خودش جلب کرده بود. حتی پرویز ثابتی علاوه بر ساواک، گاهی اوقات تحلیلهایی را به شاه میداد که او را به هم میریخت!
اختیارات ثابتی بسیار بالا بود. تلفن همه درباریان را شنود میکرد. ثابتی قدرت بسیار زیادی داشت و این قبل از هر چیز، به بهائی بودن او برمیگشت. آن هم نه به خاطرِ کیش بهائیاش، بلکه به خاطر آنکه بهائیِ تشکیلاتی بود؛ چون صهیونیستها به مسلمانان، حتی مسلمانان ضعیفنفس و سستعنصر اعتماد نمیکردند، ولی به بهائیان اعتماد داشتند؛ به این علت که تشکیلات بهائیان، ذیل تشکیلات اطلاعاتی اسرائیل و کاملا در اختیار آنها بود. صهیونیستها هم چون ادارهکننده ساواک بودند، آنها را در پستهای مهم میگماردند. به همین خاطر کسی چون عبدالکریم ایادیِ بهائی را به عنوان پزشک مخصوص شاه گماشته بودند، برای آنکه دائم با شاه باشد و او را زیر نظر بگیرد و علاوه بر این، برای وی ذهنیتسازی کند. در واقع بهائیان، دستیار صهیونیستها بودند. به همین دلیل هم روی هم رفته این فرقه، در تشکیلات دربار جایگاهی بسیار قوی داشت. حتی یک ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، تیمهای آموزشدهنده شکنجه از اسرائیل وارد ایران میشوند. باز هم تکرار میکنم که منظور از بهائیان، عناصر سادهای که به واسطه تبلیغات جذب این فرقه میشدند، نیست. مقصود بهائیانِ تشکیلاتی هستند، که بهشدت مورد اعتماد صهیونیستها بودند. بنابراین شما بهراحتی میتوانید بفهمید که چرا پرویز ثابتی را به عنوان قدرت مطلق در ساواک قرار میدهند. قطعا هم اسرائیلیها بنا داشتند که ثابتی را به ریاست ساواک بگمارند. شاه هم متأثر از آنها، این فرد را به عنوان رئیس ساواک برگزیده بود. اما چون آمریکاییها به خطر انفجار مردم ایران پی برده بودند، اجازه ندادند تا آدم بسیار خشنی مثل ثابتی رئیس ساواک شود و رسما ریاست آن را در اختیار بگیرد. به نظرم اینها مباحثی است که حتما باید برای جامعه ما امروز تشریح شود.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
https://www.iichs.ir/fa/interview/24549/
برداشتهايي از اسلام و اقتصاد
ثابتی بهاییِ تشکیلاتی بود، به همین دلیل در ساواک رشد کرد عباس سلیمی نمین، پژوهشگر تاریخ معاصر ایران
نقش بهاییت در تحولات ایران را نباید نادیده گرفت!
4_5967540437097907939.mp3
3.65M
☑️غروب جمعه، بخوانیم دعای سمات را
🔸با صدای محسن فرهمند
🔺اين دعا از ادعيه مشهوره است
و معروف به دعاي شبوّر [دعاي عطا و بخشش ] است، كه خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است و پوشيده نماند كه اين دعا از دعاهاي مشهور است و بيشتر علماي گذشته بر خواندن اين دعا مواظبت مي نمودند.
🔹در (مصباح) شيخ طوسي و (جمال الاسبوع) سيّد ابن طاووس و كُتُب كفعمي به سندهاي معتبر از جناب محمّد بن عثمان عمروي رضوان الله عليه كه از نوّاب حضرت صاحب الامر بود از حضرت باقر (عليه السّلام) و امام صادق (عليه السّلام) روايت شده علاّمه مجلسي (رضي الله عنه) اين دعا را همراه با شرح دركتاب < بحار> ذكر نموده است.
✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨
#العجل_یامولای_یاصاحب_الزمان
🔹التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم وطن غیور شیرازی به یک هنجارشکن : تا من هستم نمیگذارم
هموطن غیور شیرازی که از قضا ظاهر متعارف مذهبی نیز ندارد در برابر پوشش نامناسب و زننده تعدادی از طرفداران زنزندگیآزادی ایستاده و به آنها میگوید «تا من هستم نمیگذارم کسی اینطور[با پوشش بسیار نامناسب و زننده] بیرون بیاید.»
غیرتمندی این شهروند شیرازی دقیقا از جنس همان غیرت و شجاعت شهید الداغی است. یکی از نوامیس این ملت در برابر اشرار حمایت میکند و دیگری با صلابت از حیا و امنیت اخلاقی جامعه در برابر پیادهنظام رسانههای ضد ایرانی دفاع میکند
این «من»، شخص نیست، هویت ایرانی اسلامی است که اینچنین به جوش میآید. در ظاهر یک شهروند با صدای رسا میگوید تا «من هستم نمیگذارم» اما این صدای ناخوداگاه جمعی است که این چنین از دهان شهروند شیرازی خارج میشود
«تا من هستم» یعنی «تا ما هستیم» یعنی «تا ایران هست» نمیگذاریم.
وزیر صمت، خواهان افزایش نرخ ارز است تا عملکرد تجاری اش را بهبود دهد
وزیر اقتصاد و نان، خواهان افزایش نرخ ارز است تا بورس نریزد
بانک مرکزی، خواهان افزایش نرخ ارز است تا از چارچوب مدلها خارج نباشد
ما میگوییم نرخ ارز پایین بیاید تا تورم پایین و تولید بالا رود.
چه کسی موفق میشود؟
https://eitaa.com/DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ویدئوی جنجالی جوانان انقلابی
آیا سه قوه مردم رو بازی دادن؟!
مرور پاسکاری های یکسال اخیر و پیش بینی اتفاقات سال بعد 😐
آقایان رئیسی، قالیباف ، اژه ای و حضرات صورتی پاسخ دهند!
#نشر_حداکثری
@bikarran
@soheil_salimi
@dine_siasi
@alikhani_r
@saeedism
هدایت شده از یادداشت های اقتصادی
درآمد بانک قرض الحسنه رسالت با سرمایه های مردم در سال 1401:
1. بازار بین بانکی: 1600 همت
2. سرمایه گذاری در اوراق بدهی: 1400 همت
https://eitaa.com/omidizanlo
هدایت شده از یادداشت های اقتصادی
حقوق مالکانه بانک رسالت در سال 1401: 3 همت
مبلغ سود انباشته (سود خالصی که پس از پرداخت سود سهام به سهامداران باقی میماند،) : 2 همت
https://eitaa.com/omidizanlo
هدایت شده از یادداشت های اقتصادی
ترکیب سهامداران بانک رسالت در انتهای سال 1400
ارزش کل سهام این بانک در انتهای سال 1400، 194 میلیارد تومان بوده است. در انتهای همین سال سود انباشته بانک 1600 همت بوده است
https://eitaa.com/omidizanlo