7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماه منیر بنیهاشم خوش آمدی💚
🖋اگه زائر کربلا شده باشی اقرار میکنی که پناه آوردن به آقای وفادار،حضرت ابالفضل(ع)یه نقطه امیده واسه کسی که بیپناه و غرق حاجته.
آقاجان...
شنيدهام که دست رد به سینهای نمیزنی
من آمدم چرا که تو امید آخر منی
📍کربلا معلی
❇️ به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی
با همکاری روابط عمومی و امور بینالملل و
اداره همکاریها و تبادلات علمی
بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
💠 دومین نشست از
سلسله نشستهای علمی راه روشن پژوهش
با حضور:
دکتر حبیب الله عظیمی
پژوهشگر و نسخهشناس کتابخانه ملی ایران
برگزار میشود.
🗓 سهشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
⏰ ساعت ده
📌 تالار شیخ طوسی(ره)
بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
💠 نشستی دیگر برای آشنایی با انسانهای موفق در عرصه دانش و پژوهش
دکتر حبیب الله عظیمی را بهتر بشناسیم:
🌐 ویکی نور
🌐 جانباز نخاعی که امام رضا(ع) مسیر زندگی اش را ترسیم کرد!
🌐 مقالات و آثار
💠(السلام علیک یا علی بن الحسین علیه السلام)
از عطرِ نفس های تو صد غنچه دمید
سجّاده به وجد آمد و بر خود بالید
محراب به آیاتِ دلت بُرد نماز
بر آینه ها نور ولایت تابید!
هنگام ولادت تو، فصل شعف است
در هر سخنت، هزار موج صدف است
لب باز کن و دعایمان کن سجّاد(ع)
هر ذکر تو یادآورِ میرِ نجف(ع) است!
دیدیم به دستِ کرَمت بخشش را
در موجِ نیایش تو آرامش را
با نور صحیفهٔ تو آموخته ام
از درگه دوست، شیوهٔ خواهش را!
🌷استاد مصطفی جلیلیان مصلحی، گروه فرهنگ و هنر بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
📣 سلسله نشستهای وبیناری «زیارت در جهان»
🎙نشست اول: با حضور پروفسور جان اید (استاد دانشگاه روهمپتون)
🗓 زمان برگزاری: پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۳۰
🔗دریافت لینک جلسه: https://eitaa.com/motaleat_zyarat
❓پرسش، راهنمایی و توضیحات:
https://eitaa.com/joinchat/862454853Cffd1b768ff
تلگرام:
https://t.me/+ViuSp8jFVTwzODA0
واتسآپ:
https://chat.whatsapp.com/DzsJxChHjbADrcwFUvMD8D
✅ مدیر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی مطرح کرد:
🔹 امام سجاد(ع) در آموزههای رضوی
🏷 مدیر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، گفت: در آموزههای رضوی به سیره امام سجاد(ع) توجه ویژهای شده است.
👤مرتضی انفرادی، در سالروز ولادت با سعادت امام سجاد(ع) در گفتوگو با خبرنگار آستاننیوز، اظهار کرد: پنجمین روز از ماه مبارک شعبان مصادف با میلاد مبارک امام سجاد(ع) است. نام مبارک ایشان علی است و از میان ۴ امامی که نام زیبای علی را دارند، امام سجاد(ع) دومین معصومی است که نام علی بر ایشان گذاشته شده است، لذا یکی از نقاط اشتراک امام رضا(ع) و امام سجاد(ع) تشابه اسمی در نام با مسمای علی است.
💬 وی ادامه داد: امام سجاد(ع) در شهر مدینه دیده به جهان گشودند آن حضرت فرزند امام حسین(ع) است و امام حسین(ع) نیز نام پدر بزرگوارشان علی(ع) است.
💬 این پژوهشگر خاطر نشان کرد: بهترین القاب امام چهارم(ع) لقب زینالعابدین، سید الساجدین، سجاد و ذوثفنات (صاحب پینهها و کسی که پیشانیاش پینه بسته) است.
💬 وی ادامه داد: از امام رضا(ع) در مورد مادر گرامی امام سجاد(ع) روایتی وجود دارد که ایرانی بودن آن بانوی بزرگوار را تایید میکند. در کتاب «عیون اخبارالرضا» آن حضرت تصریح به این مطلب دارند که مادر امام سجاد(ع) ایرانی بودند.
🔸 دکتر انفرادی تصریح کرد: همچنین امام رضا(ع) در مورد آموزش دعا و چگونگی مسئلت و درخواست از خداوند تبارک و تعالی به سیره جدشان امام سجاد(ع) اشاره کرده و میفرمایند امام سجاد(ع) از کنار فردی عبور کردند که آن شخص دعا میکرد خداوند به او صبر عنایت کند حضرت سجاد(ع) فرمودند: اینگونه دعا نکن و به جای درخواست صبر از خداوند عافیت و شکر بر عافیت بنما زیرا این گونه دعا کردن بهتر است.
💬 وی خاطر نشان کرد: در روایت «محضالاسلام» نیز امام رضا(ع) نام مبارک امام علی بنالحسین زین العابدین را به عنوان یکی از جانشینان پیامبر گرامی اسلام(ص) معرفی مینماید و در حدیث سلسله الذهب هم امام رضا(ع) یکی از راویان حدیث را امام سجاد(ع) دانستند تا جایگاه آن امام همام را بهتر و بیشتر تبیین کنند.
✅ به همت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی،
📆 تقویم قدس رضوی 1404 منتشر شد/ سالنامهای در مسیر تمدنسازی نوین اسلامی
🔹 بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، تقویم قدس رضوی 1404 را منتشر کرد.
🔸بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی همهساله به تهیه و توزیع تقویم قدس رضوی با ویژگیهایی منحصربهفرد اقدام کرده است. . 📗این تقویم همواره با استقبال فراوانی از سوی مراکز پژوهشی، علمی و جامعه اسلامی و ایرانی مواجه شده و علاقهمندان بسیاری دارد. از همین رو همچون سالهای گذشته به تازگی و در آستان فرارسیدن سال نو، تقویم سال 1404 را تهیه و آماده توزیع کرده است.
🏷 تقویم قدس رضوی، با 40 سال سابقه انتشار، رویکردی مذهبی، انقلابی و تاریخی دارد و هدفش ارائه سالنامهای در مسیر تمدنسازی نوین اسلامی است، از اینرو این تقویم با تأکید بر جریان گفتمان امامت و ولایت، انقلاب اسلامی و شیوه زندگی دینی، فراهم آمده است و به نیازهای معرفتی، اعتقادی، اخلاقی و انقلابی اهتمامی ویژه دارد.
🔻 این اثر برای دستیابی به اهدف خویش اموری همچون، استفاده از آیات قرآن کریم و روایات معتبر متناسب با مناسبتهای روز به گونهای که استفاده از آن به تفسیر و توضیح نیاز نداشته باشد و گاه چند مناسبت روز را پوشش دهد، توجه به روایات امام رضا(ع) و کتاب عیون اخبارالرضا(ع) و ارائه ترجمه متقن، روان و شیوا از آیات و روایات و همچنین استفاده از بیانات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری متناسب با مناسبتهای روز، به ویژه استفاده از بیانیه گام دوم انقلاب و... را مورد توجه قرار داده است.
🔻 همچنین درج مناسبتهای انقلابی، تاریخی، مذهبی، ملی و جهانی، درج ساعت شرعی اوقات نماز مشهد و تهران و نیز اوقات قمر درعقرب بر مبنای استخراج موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، اطلاعات گوناگون و کاربردی در پایان تقویم، شامل فهارس، جدول خلاصه زندگی ائمه اطهار(ع) تعطیلات در یک نگاه، گزیده مناسبتها، تقویم در یک صفحه مربوط به سال جاری و سال آینده، اطلاعات و رویدادهای نجومی سال، اختلاف ساعات با دیگر کشورها، روش تبدیل تاریخ شمسی، شماره تلفنهای مهم و... از دیگر ویژگیهای این سررسید است.
🔻از دیگر ویژگیهای این تقویم میتوان به طراحی صفحات داخلی با هدف حداکثر استفاده از کاغذ مرغوب جلد صحافی بادوام برای همراهی یک ساله مخاطب، تنوع در طرح جلد و رنگهای گوناگون در قالب جلدهای گالینگور و سلفون سخت و چاپ و دو رنگ متن و استفاده از رنگ های مختلف در فصول چهارگانه و همچنین ایجاد ظرفیت های گوناگون برای درج اطلاعات و سفارش های مورد نظر موسسات، نهادها و ادارات با حفظ محتوای اصلی اثر اشاره کرد.
🔻 همهساله پس از دریافت تقویم رسمی کشور از موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و تدوین و تنظیم مناسبتهای قمری، شمسی و میلادی بر اساس آن، جلسات متعدد کارشناسی تشکیل میشود و شامل جلسات بررسی مناسبتها، انتخاب احادیث و پیامها است که در این جلسات، کارشناسان همه موارد یادشده و نیز پیشنهادهای مخاطبان تقویم را بررسی میکنند، سپس متن آمادهشده توسط ویراستاران فارسی و عربی به دقّت بازبینی میشود و فایل نهایی برای انتشار در اختیار موسسه چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی قرار میگیرد.
معرفی آثار بنیاد پژوهشهای اسلامی با محور سیره و ابعاد شخصیتی امام سجاد(ع)
🔹همزمان با سالروز ولادت خجسته سیدالساجدین، حضرت زین العابدین(ع)، بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، کتاب های منتشر شده خود با محوریت این امام همام را معرفی کرد.
🔹کتاب زندگانی امام زین العابدین(ع)»، کتاب جلوه اخلاق در نیایشهای حضرت سجاد(ع)» ، کتاب «امام سجاد چهارمین پیشوای معصوم(ع)» و کتاب «امام سجاد جمال نیایشگران» از جمله کتاب هایی جامع و علمی درباره سیره و ابعاد گوناگون شخصیت امام چهارم شیعیان می باشند.
👇جزئیات بیشتر این کتب را درلینک زیر بخوانید:
https://astan.ir/I4uHZn
ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه، جشنواره فروش "عید تا عید" بنیاد پژوهشهای اسلامی با تخفیف 20 تا 40 درصدی آثار، تا روز نیمه شعبان به صورت حضوری و اینترنتی برگزار می گردد.
کدتخفیف: eid11
لازم به ذکر است تخفیف فوق شامل تقویم قدس رضوی نخواهد بود.
آستان کتاب، بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
@astanbook