مهارت های والدین در زندگی و بالندگی فرزندان چاپ سوم
نوشتار پیش رو دستاورد مطالعات گروهی و بین رشته ای جمعی از صاحبنظران و دانشمندان علوم مختلف مانند اخلاق، تفسیر، حدیث شناسی، روانشناسی، علوم تربیتی، فلسفه و حقوق در زیست عفیفانه و افزایش آگاهی و مهارت والدین در تربیت زیست عفیفانه کودکان است. نتیجه این مطالعات مجموعه ای از درسنامه های قابل ارائه حضوری و مجازی است.
✅ با همکاری بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی،
🔹 «حکمت اسلامی ضرورت فلسفه زماناندیش» بازخوانی شد
💬 با همکاری دبیرخانه طرح ملی نهضت بازخوانی آثار حکمی مدرسه علمیه علوم عقلی عباسقلی خان و بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی نشست علمی «بازخوانی حکمت اسلامی ضرورت فلسفه زماناندیش»، برگزار شد.
👤 رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در این نشست علمی که در تالار شیخ طوسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، به تبیین موضوع «ظرفیتهای اصالت وجود و حرکت جوهری در چالشهای علوم انسانی اسلامی» پرداخت و گفت: معمولا با نیم نگاهی به فلسفه غرب و تاریخ فلسفه اگر مثلثی را با سه راس در نظر بگیریم، در یک راس واقعیت در راس دیگر ذهن و در راس سوم زبان قرار میگیرد.
🏷 حجتالاسلام والمسلمین عسکر دیرباز ادامه داد: در بحثهای فلسفی هر سه این مولفهها تحولاتی را پشت سرگذاشته است. اما این سوال مطرح است که آیا واقعیتهای اجتماعی انسان اعم از اجتماع، روابط بین انسانها و ارزشهای انسانی را هم میتوانیم جز این رئوس قرار دهیم یا خیر؟
🏷 وی تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل و ذیل آن شورای تحول در علوم انسانی تشکیل شد که دارای 4 شاخص عمده اعم از روزآمدی، کارآمدی، بومیسازی و اسلامیسازی است که برای تحول در علوم انسانی مطرح شده است.
🏷 این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه علوم انسانی باید در خدمت انسان و در بهبود و رفاه زندگی او باشد، گفت: تبلور و تجسم نهایی میراث فلسفه انسانی به عنوان فلسفه صدرالمتالهین مطرح است.
🏷 وی تصریح کرد: ما میتوانیم سرنخهایی را برای نگاه خاصی که اصالت وجود، حرکت جوهری و سایر اصول فلسفه صدرالمتالهین در اختیار ما میگذارد، به واقعیتها طبیعی و اجتماعی داشته باشیم و این نگاهی است که میتواند به سه راس مثلث کمک کند تا بتوانیم نگاه و چشماندازهای جدیدی در علوم انسانی با تکیه بر فلسفه صدرالمتالهین داشته باشیم.
🏷استاد دانشگاه شیراز نیز در ادامه این نشست به بررسی «نقش علامه طباطبائی در احیای فلسفه و شاخههای مختلف آن در ایران معاصر» پرداخت و «جایگاه برهان انسان معلق در فضا در فلسفه ذهن» نیز توسط دکتر علیرضا کهنسال تبیین و بررسی شد.
🔹 لوامع الأنوار اثری ارزشمند در تاریخ و حدیث شیعه که با تصحیح و تحقیق جدید، به فهم عمیقتر آموزههای امام رضا(ع) کمک میکند.
🌐 https://qudsonline.ir/xbM2L
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ای ضامن آهو رضا جان...
گُل کوثر، گُلِ خوشبو رضا جان ..