eitaa logo
« جهاد تبیین » شیخ قمی | درسنامه تخصصی مبلغین | محسن مجتهدزاده
25هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
363 فایل
اسرائیل☠️ شیطان666👹 است= israel666@ 📨ارسال پیام به شیخ قمی: @SheijQomi_tablighgharb 09383676609 فقط پیامک 🚫تماس= بلاک🚫 🟢 تلگرام: https://t.me/SheikhQomi 🔴کانال آپارات www.aparat.com/sheijqomi 💠حمایت مالی 💳↙️ @SheijQomi2
مشاهده در ایتا
دانلود
القای بحران با حقه‌بازی‌های ریاضی و مقایسه‌های نامناسب با سایر کشورها 🔸در کانادا دو سال بعد از آنکه تبِ ساختگیِ کسری مالی به اوج خود رسید، روزنامه‌نگار کاوشگر لیندا مک کویگ با دلایل کافی آشکار کرد که تعداد انگشت‌شماری از اندیشکده‌ها و رسانه‌ها با حمایت مالی بزرگترین بانک‌ها و ابرشرکت‌ها در کانادا، با کمال دقت و در جهت منافع خود به احساس وجودِ بحران دامن زده بودند و بر آتش آن می‌دمیدند. 🔸کانادا در واقع مشکل کسری بودجه داشت. اما مسبب آن مخارج بیمه بیکاری یا دیگر برنامه‌های اجتماعی نبود. علت کسری بودجه کانادا، با استناد به آمار مرکز آمار کانادا، نرخ بالای بهره بود که میزان بدهی را به حد انفجار رسانید. 🔸تلاش‌های عمده‌ای صورت می‌گرفت که دولت را زیر فشار بگذارند که با قطع مخارج برنامه‌های اجتماعی مانند بهداشت و درمان و آموزش و پرورش، مالیات‌ها را کاهش دهد 🔸تنها راه توجیه قطع این هزینه‌ها این بود که اعلام شود که گزینه دیگر پیش رو چیزی جز پاشیدگی اقتصاد ملی یعنی بحرانی تمام عیار نخواهد بود 🔸در این میان سرمایه‌گذاران با دریافت پیام‌های متضاد، سردرگم می‌شدند اما مطبوعات کانادا پیوسته وضع مالی کشور را فاجعه‌آمیز گزارش می‌کردند. 🔸در واقع هزینه‌های کانادا "خارج از کنترل" نبود. حقه‌بازی‌های ریاضی‌ای وضعیت کسری بودجه کانادا را بی‌اندازه بزرگ جلوه می‌داد. بعضی ارقام را دو بار منظور می‌کردند و در برخی مقایسه‌های نامناسب بین‌المللی می‌کردند. این موارد در گزارش ویژه موسسه مودیز فاش شد. 🔸با انتشار این گزارش این سخن همه جا پیچید که "دیوار بلند بدهی" در راه نیست. البته دیگر علم به این موضوع اهمیتی نداشت، زیرا که بودجه‌های اجتماعی کاهش یافته بود و کاری نمی‌شد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 عملیات روانی تروریست‌های تکفیری تزویر به شما امان می‌دهد تا مقاومت‌تان را بشکند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آره! تو ایام انتخابات استاد ابوالقاسم طالبی به عنوان یه فرد رسانه ای تذکر داد... بعضیا باور نکردند...
❌️ حسین رونقی در دیدار با توماج صالحی لب‌های دوخته شده‌اش را باز کرد! این دو تا مزدور با این کنشگری تو هر کشوری بودند ۱۰ بار آویزون بودن ! اما اینجا جمهوری اسلامیست بهشت اپوزیسیون!
1_5995744150.pdf
14.72M
🔴نقش مرموز تقی زاده در ماجرای به توپ بستن مجلس بازخوانی تاریخ مشروطه به‌مناسبت سالروز به توپ بستن مجلس ▫️دولت‌های مستبد از جمله دولت هیچ‌گاه دل خوشی از مردم‌سالاری نداشته‌اند اما آیا در ماجرای به توپ بستن مجلس در عهد قاجار، تنها عامل محمدعلی شاه و روسیه بود؟ ▪️با توجه به گرایش محمدعلی میرزا به روسیه و هم‌چنین تمایلات وی به علما، طبق سیاست دیرین خود : «تفرقه بینداز و حکومت کن» بر آن شد به دست مهره‌های خود میان محمدعلی میرزا و مشروطه‌خواهان - و به ویژه علمای اسلامی- بدبینی، دشمنی و درگیری پدید آورد. به عالمان دینی و مشروطه‌خواهان بباوراند که محمدعلی میرزا اندیشه را دارد و از آن سو برای نام‌برده نیز جا بیندازد که مشروطه‌خواهان با تاج و تخت او سر ستیز دارد و برای از میان برداشتن او به توطئه نشسته‌اند. ▫️این مأموریت را بر دوش گرفتند و سرکرده این توطئه‌‌گرها نیز بود که با تحریک و خط‌دهی‌های پشت‌پرده سفارت انگلستان، آتش‌بیار معرکه به شمار می‌رفت و پیوسته با انجمن تبریز در ارتباط بود و نقشه‌ها و برنامه‌ها و به گفته کسروی کسروی «آگاهی‌ها را به تبریز داد.» و در نهایت... 🖇ضمیمه: مقاله «نهضت مشروطه، محمدعلی میرزا و بمباران مجلس (بازشناسی نقش جریان‌های غرب‌گرا در سقوط مشروطه اول)»حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره4، 1384ه.ش.
از مجاهدت در راه خلق تا خیانت به خلق.pdf
399.7K
📂از مجاهدت در راه خلق تا خیانت به خلق 💢در سال ۱۳۴۴، سه نفر از اعضای سابق جبهه ملی دوم و جمعیت نهضت آزادی، سازمانی مسلحانه برای مبارزه با رژیم شاه تأسیس کردند که در ابتدا به مطالعه کتب مذهبی و سیاسی پرداختند و از زنان به‌طور ابزاری استفاده می‌کردند. آنها به ارتباط با دولت‌های مارکسیستی پرداختند و به حمایت فریب‌کارانه از (ره) روی آوردند، اما با مخالفت ایشان در عدم پذیرش مبارزه مسلحانه مواجه شدند. با پیروزی انقلاب، مسعود رجوی، تنها بازمانده از اعدام ساواک، گروه را دوباره تشکیل داد و به صحنه سیاسی کشور وارد شد. این گروه با تبلیغات و وفاداری به و ، بعد از تثبیت رهبری، به فشار بر روحانیت و درگیری با جمهوری اسلامی پرداخت و در نهادهای کلیدی مانند دادگاه انقلاب و سپاه پاسداران فعالیت داشتند. آنها به سرعت به مخالفان واکنش نشان می‌دادند و تلاش‌هایی مانند تظاهرات و کودتای نوژه را به عنوان توطئه‌های ساواک، سازمان سیا و شوروی معرفی می‌کردند. 💢امام در سخنرانی سرنوشت‌ساز در دیدار با نمایندگان مجلس پس از عدم قبول دعوت ایشان از برای ترک منافقین و اتحاد در راستای پیشرفت کشور ، در برابر جریان‌های انحرافی او و گروهک‌های ضدانقلاب را آشکار و ایستادگی کردند و بنی‌صدر را از فرماندهی کل قوا برکنار کردند. علی‌رغم قبول امام خمینی از طرف مردم و رای دادن به ریاست جمهوری دوم، با ادامه فعالیت‌های ضدانقلاب بنی صدرو منافقان، آن سازمان از دید مردم طرد شدند.
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● هشدار بسیار عجیب امام‌خامنه‌ای ارواحنافداه : ○ اگر شاه سلطان حسینها در مملکت سرکار بیایند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود. ○ بر سر ملت، بلاهای بزرگ خواهد آمد.