eitaa logo
برای ارسال خبر از آدرس زیر استفاده نمائید 👇 @iutnews_room
مشاهده در ایتا
دانلود
✅دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌کند: 🔭همایش بزرگ استانی روز فیزیک 🗓پنجشنبه ۳۰ فروردین ماه 📌ثبت نام ویژه مدارس و دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم و علاقمند به فیزیک ⌛️مهلت ثبت نام ۲۰ فروردین ماه 🔗ثبت نام و اطلاعات بیشتر https://physics.iut.ac.ir/fa/physicday/content/2765 📲 @iut_news ➡️ @iut_newsroom . ~✦✦✦~ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹لحظه ای با قرآن🌹 به کلام احمد رضا مویدی مدرس دانشگاه موضوع:روزه در ادیان 🔶سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان🔶 ➡️ @iut_newsroom
⚙ انجمن علمی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌کند: 📊"دوره آموزشی مقدماتی نرم افزار Matlab " ✅ به همراه اعطای گواهی پایان دوره 👨‍🏫 مدرس: مهندس یاشار حقیقت فر 📝 رزومه مدرس: دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت گرایش طراحی جامدات عضو تيم تحقیقاتی کامپوزیت و باتری منعطف دانشگاه علم و صنعت کارشناس نشریه علوم و فناوری کامپوزیت 📌 سر فصل ها: مقدمه ای بر نرم افزار متلب و انواع روش های عددی مقدمه ای بر ماتریس ها و نحوه انجام عملیات ریاضی در نرم افزار متلب ( پروژه ۱) حل معادلات غیر خطی جبری و معادلات دیفرانسیل و ریشه یابی توابع ساختارهای کنترل شامل حلقه و دستورات شرطی ( پروژه ۲ )   نحوه تعریف و استفاده از توابع آشنایی با تئوری درون‌یابی تقریب تابع و برازش منحنی و دستورات متلب مرتبط با آن ( پروژه ۳ ) بهینه سازی محاسبات و تحلیل آماری در نرم افزار متلب  ⏳ طول مدت دوره: ۲۴ ساعت (۱۲ جلسه کلاس به صورت مجازی) 📆 زمان برگزاری: شروع دوره از یکشنبه ۲۶ فروردین ماه یکشنبه ها ساعت ۱۹ الی ۲۱ و پنجشنبه ها ساعت ۱۶ الی ۱۸ 💸 پرداخت و ثبت نام: دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان(۳۵۰ هزار تومان) سایر افراد(۴۰۰هزار تومان) ۳۵۰ هزار تومان برای ثبت نام گروه های سه نفره(با هماهنگی انجمن علمی) لطفا پس از ثبت نام برای هماهنگی و ارسال بقیه مشخصات به آیدی آموزش پیام دهید. 💜 @amoozesh_sameiut ⚙️ @same_iut ✅ ADMIN: @sameiut ➡️ @iut_newsroom