✅ پاسخ به پرسشهای مهم #بازنشستگان کشوری در خصوص قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال۱۴۰۳
🔰👇
https://eitaa.com/joinchat/832373160Cf68cc3999e
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
انتصاب سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران طی حکمی «سید محمد میرکاظمی» را به عنوان «سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه» منصوب کرد.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🟢 طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و بودجه ۱۴۰۳ تایید شد
سخنگوی شورای نگهبان گفت: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری به تایید این شورا رسید.
به گزارش کانال خبری جامع ایثـارگران، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ در نشستی خبری با حضور رسانههای داخلی به ارائه گزارشی از آخرین طرح ها و لوایح مورد بررسی در شورای نگهبان پرداخت و گفت:
طرح اصلاح مواد ۱۹ و ۲۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
همچنین بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور که مربوط به جداول است از دیگر مصوبات مجلس است که توسط شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و به تایید شورای نگهبان رسید.
لایحه موافقتنامه همکاری در حوزه امنیت و اطلاعات با فدراسیون روسیه و همچنین لایحه موافقتنامه همکاریهای امنیتی انتظامی بین ایران و قرقیزستان به تأیید شورای نگهبان رسید. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی که درباره جرایم قابل گذشت و غیر قابل گذشت بود، پس از اصلاحات، خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و جهت اجرا، مراحل ابلاغ را طی خواهد کرد.
بررسی طرح استفساریه ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی از دیگر مواردی است که در شورای نگهبان مورد رسیدگی قرار گرفت که زمان لازمالاجرا دانستن این مصوبه مورد ایراد قرار گرفت و خلاف اصل ۷۳ تشخیص داده شد. همچنین طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی نیز با وجود اصلاحات مجلس هنوز ایراداتی دارد که به مجلس بازگردانده شد.
در پاسخ به پرسشی درباره فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری و زمان آغاز تبلیغات؛ زمان قانونی شورای نگهبان برای بررسی صلاحیتها ۵ روز است و امکان تمدید آن به مدت ۵ روز دیگر نیز پیشبینی نشده است که از ۵ روز اول حتما استفاده خواهیم کرد و در تلاشیم که از همه ۵ روز دوم استفاده نکنیم. طبیعتاً بعد از بررسی صلاحیتها و اعلام نتایج، زمان تبلیغات انتخاباتی تا ۲۴ ساعت قبل از روز انتخابات ادامه خواهد داشت.
درباره وضعیت مصوبه افزایش تعطیلات آخر هفته، در حال بررسی این مصوبه هستیم و به محض پایان بررسیها، اطلاع رسانی خواهد شد.
در پاسخ به پرسشی درباره شرط سنی داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری؛ مبنای ما مصوبهای است که در آن نسبت به سن، سابقه و مدرک چهارچوبی را مشخص کرده است؛ مبنای ما این مصوبه است. با توجه به اینکه در این مصوبه آمده و تصمیم نهایی با شورای نگهبان است، اگر اعتراضی در این زمینه داشته باشد، مورد رسیدگی قرار خواهیم داد.
در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری انتخابات الکترونیک در روز ۸ تیر؛ با توجه به شرایط پیش آمده و با توجه به اینکه زمان زیادی تا برگزاری انتخابات نداریم و باید دستگاهها و امکانات این نوع انتخابات آماده سازی شود، تاکنون جلساتی با وزارت کشور داشتیم و این جلسات ادامه دارد به محض رسیدن به نتیجه در این زمینه اطلاع رسانی خواهیم کرد./ ایسنا
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
📌لایحه حجاب و مصوبه تعطیلی شنبهها در نوبت بررسی شورای نگهبان
طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان:
◀️ لایحه حجاب و عفاف اخیرا اصلاح شده و در نوبت رسیدگی در شورای نگهبان قرار دارد.
◀️ مصوبه «تعطیلی شنبهها» در نوبت بررسی در شورای نگهبان بوده و به محض اینکه بررسیها تمام شود اطلاعرسانی خواهد شد.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
📌لایحه حجاب و مصوبه تعطیلی شنبهها در نوبت بررسی شورای نگهبان طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: ◀️ لا
⭕️ مخالفت هیات عالی نظارت مجمع تشخیص با تعطیلی شنبهها
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز (شنبه) خود با تعطیلی شنبهها موافقت نکرد.
به گزارش کانال خبری جامع ایثـارگران به نقل از گروه سیاسی حیات، هیات عالی نظارت به ریاست آیتالله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس هیات عالی نظارت و با حضور اکثریت اعضا، وزرای کشور، امور اقتصادی و دارایی، روسای سازمان امور اداری و استخدامی، امور مالیاتی و سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد.
در ابتدای جلسه، مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص جدول تطبیق لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس تبصره ۳ این لایحه تمامی دستگاههای اجرایی موظف به تنظیم ساعات کار خود در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه شده بودند که اعضا پس از استماع گزارش سازمان امور اداری و استخدامی و نیز بیان دیدگاه های مسئولان اتاق بازرگانی به بیان دیدگاه های خویش در قالب موافق و مخالف این مصوبه پرداختند. سپس رای گیری به عمل آمد و در نتیجه این بخش از لایحه با جز ۲ و تبصره ۴ این ماده از جهت ناعادلانه بودن مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاست های کلی نظام قانونگذاری تشخیص داده شد. علاوه بر این، اعضای هیات عالی، تبصره ۴ را به دلیل افزایش هزینههای بخش خصوصی مغایر بند ۱۱ سیاستهای کلی تشویق سرمایه گذاری دانستند.
هیات عالی نظارت در ادامه، به بررسی اصلاحیه مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح یک فوریتی اصلاح قانون قاچاق اسلحه و مهمات پرداخت و آن را رافع مغایرت های پیشین این هیات دانست.
بنابراین گزارش، اعضای هیات عالی نظارت، بررسی مغایرت های «طرح استفساریه جزء ۱ بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در دستور کار قرار دادند و پس از استماع گزارش کمیسیون تخصصی و نیز وزیر امور اقتصادی و دارایی، به طرح دیدگاههای خویش پرداختند.
پس از انجام مباحث مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد گوناگون، مغایرت مصوبه مذکور با سیاست های کلی نظام احراز نشد.
هیات عالی نظارت در بخش پایانی جلسه، به بررسی مغایرت مصوبه مجلس درباره طرح استفساریه ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با سیاست های کلی نظام پرداخت.
اعضا پس از استماع گزارش وزیر کشور و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه های خویش پرداختند و در نتیجه حکم مندرج در ذیل این استفساریه درخصوص عطف بما سبق کردن آن را مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاستهای کلی نظام قانونگذاری تشخیص دادند.
گفتنی است، هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، در نشست خبری امروز خود اعلام کرد که مجلس یازدهم در روزهای پایانی خود مصوبات زیادی داشت که شورای نگهبان بسیاری از این مصوبات را بررسی و درباره آن اعلام نظر کرد. اکنون مصوبه تعطیلی شنبهها در نوبت رسیدگی در شورای نگهبان است و به محض اتمام بررسی، نظر شورای نگهبان را اعلام خواهیم کرد.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🛑 مخالفت هیات عالی نظارت مجمع تشخیص با تعطیلی شنبهها
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز (شنبه) خود با تعطیلی شنبهها موافقت نکرد.
به گزارش «کانال خبری جامع ایثـارگران»، هیات عالی نظارت به ریاست آیتالله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس هیات عالی نظارت و با حضور اکثریت اعضا، وزرای کشور، امور اقتصادی و دارایی، روسای سازمان امور اداری و استخدامی، امور مالیاتی و سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد.
در ابتدای جلسه، مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص جدول تطبیق لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بررسی قرار گرفت.
براساس تبصره ۳ این لایحه تمامی دستگاههای اجرایی موظف به تنظیم ساعات کار خود در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه شده بودند که اعضا پس از استماع گزارش سازمان امور اداری و استخدامی و نیز بیان دیدگاه های مسئولان اتاق بازرگانی به بیان دیدگاه های خویش در قالب موافق و مخالف این مصوبه پرداختند. سپس رای گیری به عمل آمد و در نتیجه این بخش از لایحه با جز ۲ و تبصره ۴ این ماده از جهت ناعادلانه بودن مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاستهای کلی نظام قانونگذاری تشخیص داده شد. علاوه بر این، اعضای هیات عالی، تبصره ۴ را به دلیل افزایش هزینههای بخش خصوصی مغایر بند ۱۱ سیاستهای کلی تشویق سرمایه گذاری دانستند.
هیات عالی نظارت در ادامه، به بررسی اصلاحیه مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح یک فوریتی اصلاح قانون قاچاق اسلحه و مهمات پرداخت و آن را رافع مغایرت های پیشین این هیات دانست.
بنابراین گزارش، اعضای هیات عالی نظارت، بررسی مغایرتهای «طرح استفساریه جزء ۱ بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در دستور کار قرار دادند و پس از استماع گزارش کمیسیون تخصصی و وزیر امور اقتصادی و دارایی، به طرح دیدگاههای خویش پرداختند.
پس از انجام مباحث مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد گوناگون، مغایرت مصوبه مذکور با سیاستهای کلی نظام احراز نشد.
هیات عالی نظارت در بخش پایانی جلسه، به بررسی مغایرت مصوبه مجلس درباره طرح استفساریه ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با سیاستهای کلی نظام پرداخت.
اعضا پس از استماع گزارش وزیر کشور و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه های خویش پرداختند و در نتیجه حکم مندرج در ذیل این استفساریه درخصوص عطف بما سبق کردن آن را مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاستهای کلی نظام قانونگذاری تشخیص دادند.
گفتنی است، هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، در نشست خبری امروز خود اعلام کرد که مجلس یازدهم در روزهای پایانی خود مصوبات زیادی داشت که شورای نگهبان بسیاری از این مصوبات را بررسی و درباره آن اعلام نظر کرد. اکنون مصوبه تعطیلی شنبهها در نوبت رسیدگی در شورای نگهبان است و به محض اتمام بررسی، نظر شورای نگهبان را اعلام خواهیم کرد./ حیات
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجتالله امانی، مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران:
پرداخت وام اشتغال به ایثارگران تا پایان خرداد ادامه دارد.
🔗متن کامل:
https://eitaa.com/Jameisargran/6890
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
حجتالله امانی، مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران: پرداخت وام اشتغال به ایثارگران تا پایا
🔻پرداخت وام اشتغال به ایثارگران تا پایان خرداد ادامه دارد.
حجتالله امانی، مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران:
◀️ صندوق اشتغال و کارآفرینی از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغازک رده و توانسته ظرفیتهای متعددی را در راستای تامین اشتغال جامعه هدف فراهم کند.
✓ اعتبار ۳۲۰۰ میلیاردی برای تسهیلات اشتغال ایثارگران
مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران:
◀️ ظرفیتها میتواند در قالب تسهیلات، کمکهای فنی اعتباری، زیرساخت اشتغال، تامین فضا و زمینه ایجاد و توسعه اشتغال پایدار جامعه هدف باشد؛ تلاش کردیم برای افزایش تسهیلات دهی به ایثارگران، میزان جذب اعتبارات را درسالهای اخیر افزایش بدهیم.
◀️ با پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران، امسال برای نخستین بار ردیف اعتبار تکلیفی برای جامعه هدف منظور شد و از محل جز ۳ بند «ب» تبصره دو قانون بودجه، امسال اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با سرانه مشخص بابت اجرای مشاغل کوچک و خرد ایثارگران در نظر گرفته شد.
✓ مبلغ وام اشتغال ایثارگران در سال ۱۴۰۳
مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید (اشاره به منابع اعتباری دیگر برای پرداخت تسهیلات اشتغال ایثارگران):
◀️ سال گذشته از محل سهمیه استانی توانستیم ۵ هزار میلیارد تومان برای وام اشتغال ایثارگران تخصیص بگیریم.
◀️ تاکنون سرانه وام اشتغال ایثارگران برای سال۱۴۰۳ افزایش نداشته ولی از سوی صندوق اشتغال، پیشنهاد افزایش سرانه وام به شورای پول و اعتبار ارائه شده است.
◀️ در حال حاضر سرانه وام اشتغال ایثارگران ۱۵۰ میلیون تومان است که برای برخی وامها تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان هم برای رسته های خاص پرداخت میشود.
✓ وام اشتغال ۱۴۰۲ ایثارگران تا پایان خردادماه مهلت دارد
مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران:
◀️ وام سال گذشته صندوق تا اواخرخرداد ماه مهلت دارد و درحال پرداخت است.
◀️ درجلسه صندوق اشتغال تاکیدشد که حتی اگر بانک های عامل درپرداخت وام اشتغال ایثارگران مشکلی صندوق اشتغال دارند، منعکس کنیم که این کار را انجام دادهایم و تا آخر خردادماه هنوز افرادیکه به بانکهای عامل معرفی شدند بایستی تسهیلات خود را از آنها دریافت کنند.
✓ بانکهای عامل وام اشتغال ایثارگران
مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران:
◀️ بانکهای دی، ملی و تجارت سه بانکی هستند که وامهای ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیونی اشتغال را پرداخت میکنند.
◀️ بانک دی ۲ هزارمیلیاردتومان، بانکهای ملی و تجارت نیز هر کدام حدود ۶۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت این وام اختصاص دادهاند.
🔗گفتگوی حجتالله امانی، مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران:👇
https://eitaa.com/Jameisargran/6889
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
موافقت رئیس قوه قضاییه با اصلاح مقررات کارآموزی وکالت
آزمون مرحله اول حذف شد
کانال خبری جامع ایثـارگران - رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران از موافقت قوه قضائیه با اصلاح ماده ۵۴ آییننامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری خبر داد.
به گزارش کانال خبری جامع ایثـارگران به نقل از روابط عمومی اسکودا جعفر کوشا با اعلام این خبر گفت: با پیگیریهای هیئت رئیسه اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران و مدیران کانونهای وکلا، دغدغه کارآموزان وکالت مرتفع و ماده ۵۴ آییننامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری اصلاح شد.
وی افزود: پس از اصلاح ماده ۵۴ آییننامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری و پیگیریهای مداوم هیئت رئیسه اسکودا از رئیس قوه قضائیه، سرانجام حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای با اصلاحات صورت گرفته در این ماده موافقت کرد.
به گفته کوشا، بر اساس این اصلاحیه، آزمون مرحله اول کارآموزی وکالت حذف و مراحل دوم و سوم با یکدیگر ادغام خواهد شد.
رئیس اسکودا در پایان از حسن همکاری ریاست قوه قضائیه با اسکودا و کانونهای وکلای دادگستری در اصلاح ماده ۵۴ آییننامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری قدردانی کرد.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
جزئیات وام ۴۰۰ میلیونی مسکن محرومین
وام مسکن محرومین با سقف فردی ۴۰۰ میلیون تومان به بانک های عامل ابلاغ شد؛ مشمولان این تسهیلات دهکهای اول تا سوم درآمدی هستند.
به گزارش کانال خبری جامع ایثـارگران، طبق تبصره ماده ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ بنا شده ۲۰۰ همت به تسهیلات ویژه مسکن محرومین، وام ازدواج و تسهیلات فرزندآوری اختصاص پیدا کند.
بانک مرکزی سهم مسکن محرومان را از این ۲۰۰ همت مشخص و به بانکهای عامل ابلاغ کرده است. وزیر راه و شهرسازی معتقد است که ابلاغ ضوابط تسهیلات مسکن محرومان و آغاز پرداخت این تسهیلات میتواند به سرعت ساخت و ساز واحدهای مسکونی کمک کند.
بذرپاش قبلا گفته بود: اگر به هر واحد مسکونی ۴۰۰ میلیون تومان به شکل قرض الحسنه تزریق شود، ساخت مسکن شتاب خیلی خوبی پیدا میکند. این موضوع را به خصوص در نقاط شهری میتوان مشاهده کرد.
بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامهای در اردیبهشت ماه، ضمن مشخص کردن سهم بانکهای عامل از تسهیلات مسکن محرومان، تأکید کرده است: بانکها باید عملکرد اجرایی خود را در این بخش هر سه ماه یک بار به بانک مرکزی گزارش دهند.
در بخشنامه ابلاغی آمده است: پیرو نامه شماره ۷۲۷/۰۳ مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۶ پیرامون ابلاغ تسهیلات مسکن محرومین موضوع جز ۴ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه سال جاری، به پیوست جدول سهیمه آن بانک برای پرداخت تسهیلات بند قانونی مذکور با سقف فردی مبلغ ۴ میلیارد ریال و تاییدیه سامانه رفاه ایرانیان (مبنی بر قرار داشتن این افراد در سه دهک اول درآمدی) جهت استحضار ارسال میشود.
لازم به ذکر است، باتوجه به بند ث تبصره یاد شده پیرامون ساز و کار نظارت بند مذکور، آن بانک موظف است نسبت به اعلام عملکرد بند مذکور به صورت فصلی هر سه ماه یکبار جهت ارسال به مراجع مربوطه اقدام نماید.
بانک مرکزی همچنین تأکید کرده که حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ وصول این نامه، موضوع به واحدهای اجرایی ذیربط در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه نیز به بانک مرکزی ارسال شود.
بانکهای کشاورزی، تجارت، رفاه کارگران، مسکن، ملت، صادرات، سپه، ملی و پارسیان مکلف به توزیع تسهیلات قرضالحسنه مسکن محرومان شدهاند.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
🔘 سلب امتیاز سیم کارت به علت بدهی ممنوع شد
دیوان عدالت اداری در رأی اخیر خود، بخشی از مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات را که به اپراتورهای تلفن همراه اجازه میداد سیمکارتهای بدون استفاده را پس از ۶ ماه مسدود و سلب امتیاز کنند، ابطال کرد.
این رأی به نفع مشترکین تلفن همراه صادر شده و اپراتورها را از مسدودسازی و سلب امتیاز سیمکارتها به صرف عدم پرداخت قبوض و عدم استفاده از سیمکارت برای مدت ۶ ماه منع میکند.
دیوان عدالت ادارای، مغایرت با اصول ۲۲ و ۴۷ قانون اساسی، مغایرت با مواد ۳۰، ۳۱ و ۴۰ قانون مدنی و خارج بودن از حدود اختیارات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات را دلایل ابطال این مصوبه عنوان کرده است.
🔸استدلال شاکی
در بخشی از استدلال شاکی این پرونده ذکر شده است که طبق قانون، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات انحصاراً مسئولیتهایی شامل تعیین سیاست نرخگذاری خدمات در بخشهای مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصویب جداول تعرفهها و نرخهای خدمات ارتباطی، تدوین مقررات ارتباطی کشور و اعمال نظارت بر حسن اجرای آنها و سیاستگذاری درخصوص صدور مجوز فرکانس و تعیین و دریافت حق الامتیاز صدور مجوز در چارچوب قوانین و مقررات کشور را در اختیار دارد. بنابراین اختیار تدوین مقررات خارج از محدوده مقررات ارتباطی به این کمیسیون داده نشده است.
از سوی دیگر دادن اختیار سلب امتیاز به اپراتورها و بهطور کلی سلب امتیاز سیمکارت و خارجکردن آن از مالکیت مالک قانونی و شرعی آن (که نوعی مال منقول است و تمامی شرایط و مقررات شرعی در باب اموال و همچنین تمامی شرایط و مقررات ذکر شده در قانون مدنی بر آن حاکم است) و دادن اختیار تخلیه و سلب امتیاز به شرکت مخابرات ایران و بهطور کلی تخلیه و سلب امتیاز خط تلفن و خارجکردن آن از مالکیت مالک قانونی و شرعی آن تدوین مقررات ارتباطی نیست و این موضوعات خارج از حدود اختیارات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است.
✅ حکم دیوان عدالت اداری
رای دیوان عدالت اداری در پی شکواییه مطرحشده، به امضای «حکمتعلی مظفری»، رئیس هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، به این شرح است:
«با توجه به اینکه براساس مقررات مورد شکایت اعلام شده است که چنانچه برای مدتی قبض تلفن همراه پرداخت نشود و به هر دلیلی از آن استفاده نگردد، سیمکارت فرد مسدود شده و سلب امتیاز میگردد و وضع این حکم خارج از حدود اختیارات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به شرح مقرر در ماده ۵ قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مغایر با اصول بیست و دوم و چهل و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و مواد ۳۰ ،۳۱ و۴۰ قانون مدنی است، لذا عبارت "۶ ماهه با موضوع تخلیه خط تلفن" از بند ۲ ماده ۳ و بند ۳ ماده ۳ و تبصرههای ۱ و ۲ و ۳ ذیل آن و بند ۴ ماده ۳ و بند ۵ ماده ۴ و عبارت "قبل از جمعآوری و تخلیه" از بند ۶ ماده ۴ و بند ۷ ماده ۴ همه از مصوبه شماره ۱ جلسه شماره ۱۶۶ مورخ ۱۳۹۲/۳/۳۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به دلیل خروج مرجع تصویبکننده آن از حدود اختیارات و مغایرت مقررات مزبور با قانون، مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و مواد ۱۳ و ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ از تاریخ تصویب ابطال میشود. این رأی براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری (اصلاحی مصوب ۱۰/۲/۱۴۰۲) در رسیدگی و تصمیمگیری مراجع قضایی و اداری معتبر و مالک عمل است.»
به این ترتیب اپراتورها دیگر نمیتوانند صرفاً بهدلیل عدم پرداخت یا عدم استفاده از سیمکارت، آن را مسدود کنند.
البته مشترکان همچنان موظف به پرداخت به موقع هزینهها و قبض تلفن همراه خود هستند.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران
💥#مهم
افزایش حقوق؛
✳️ لایحه افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری به هیات دولت ارسال شد
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور؛
◀️ در صدد تفکیک کمکهزینههای عائلهمندی و اولاد از رقم حداقل حکم کارگزینی بودیم اما قانون بودجه این اجازه را نمیداد؛ لایحه افزایش امتیازات فصل دهم را به دولت ارائه دادهایم.
کانال🕊⃝⃡🇮🇷 خبری جامع ایثـارگران