✨﷽✨
🌷حضرت آیت الله بهجت:
🚨«كجا رفتند كسانی كه با #صاحب_الزمان ارتباط داشتند؟ ما خود را بیچاره كرده ایم كه قطع ارتباط نموده ایم و گویا هیچ نداریم.اگر بفرمائید چرا به آن حضرت دسترسی نداریم؟
🌺جواب شما این است كه چرا به #انجام_واجبات و #ترك_محرّمات ملتزم نیستید، و او به همین از ما راضی است زیرا «أورع النّاس مَن تورَّعَ عن المحرّمات» پرهیزگارترین مردم كسی است كه از كارهای حرام بپرهیزد. ترك واجبات و ارتكاب محرّمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
🌷اگر مساله #امام_شناسی بالا رود، #خداشناسی هم بالا می رود، زیرا چه آیتی بالاتر از امام (علیه السلام)؟! امام آیینه ای است كه #حقیقت تمام عالم را نشان می دهد.
________________
پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله:
أعدَلُ النّاسِ مَن رَضِيَ لِلنّاسِ ما يَرضى لِنَفسِهِ، وكَرِهَ لَهُم ما يَكرَهُ لِنَفسِهِ
عادلترين مردم، كسى است كه بر مردم همان پسندد كه بر خود میپسندد و بر آنان نپسندد آنچه را بر خود نمیپسندد.
الأمالي للصدوق: ۷۲/۴۱
✅باماهمراه باشید گروه جهادی نور
📲روبیکا
https://rubika.ir/joing/DACJGDHH0LXOIEUDEVNZFTGFYJJDNONE
✅گروه جهادی نور
📲ایتا
https://eitaa.com/Janoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقای سلبریتی، این مجری هم بچه ماست! چرا از او نمیگذری؟! او فقط یک شوخی کرد و هیچکس را هم نکشته!
یکی از مجریها با آقای «پورعرب» در برنامه شب یلدا یه شوخی نامناسب میکنه.
با اینکه مجری عذرخواهی میکنه، ولی پورعرب تا آخر برنامه اونو نمیبخشه و هر بار با تندی باهاش برخورد میکنه.
بعد در انتهای برنامه میگه کسایی رو که چندین ماه کشور رو به آشوب کشیدن، باعث کشته و زخمی شدن چندین نفر شدن و کلی کسبوکار رو نابود کردن، ببخشند.
بخشیدن جوانان ناآگاه و فریبخورده کار درستیه که انجام هم شده. ولی انتظار بخشش قاتل و جانی و لیدر، خواسته نامعقولیه که از روی جوزدگی بیان میشه.
نمونه این رفتار رو در دیگر سلبریتیها مثل «محراب قاسمخانی» زمانی که یک خفتگیر به دخترش حمله کرده بود، یا «علی دایی» زمانی که یک نفر گردنبندش رو دزدیده بود، دیدیم.
هیچکدوم از مجرم نگذشتند و خواهان اشد مجازات برای مجرم بودن. چون نفع خودشون در میون بود.
الان در حالی که بسیاری از مردم از این اتفاقات متضرر شدهاند، اینها صرفا بهخاطر جوزدگی و تحتتاثیر رسانهها حاضرند پا روی منافع ملت بگذارند.
"