🔶 نتایج کنکور و بی عدالتی آموزشی
.
▪️نتایج کنکور سراسری امسال هم اعلام شد و طبق آمارهای اولیه مشخص شد و فقط یک نفر! فقط یک نفر از 40 نفر قبولی رتبه های 1 تا 10رشته های علوم انسانی، علوم تجربی، ریاضی و فنی، هنر و زبان های خارجی در مدارس دولتی درس خوانده است! 23 درصد از مدارس غیرانتفاعی و 72 درصد در مدارس سمپاد درس خوانده اند.
▪️حالا آنالیز نتایج امسال بماند اما در آنالیز نتایج سال قبل مشخص شده است که 84 درصد قبولی های زیر 3000 کنکور در تمامی رشته ها، از سه دهک بالای جامعه هستند و 86 درصد قبولی های کنکور رشته های پزشکی متعلق به سه دهک بالای جامعه هستند. بیشتر آنان متعلق به دهک یک جامعه است!
▪️این وضعیت نتیجه ساختار طبقاتی جامعه ایران است. طبقه طبقه کردن مردم در عرصه اقتصاد، آموزش و بهداشت و درمان امروز به وضوح معلوم است و نتیجه آن را می توان در همین قبولی های کنکور سراسری مشاهده کرد. در حالیکه عدالت هدف اصلی و فلسفه ای وجود نظام سیاسی جمهوری اسلامی است اما بی تردید عقب ماندگی در این حوزه به وضوح پیداست.
▪️وقتی برترین رتبه های کنکور سراسری متعلق به طبقه ثروتمند و سرمایه دار جامعه باشد که بی تردید بخش عمده این ثروت و سرمایه هم از راه عادی و بخاطر قوانین تبعیض آمیز در دسترسی به منابع و امکانات و درآمدها بوده، در نتیجه بهترین کرسی ها و دانشگاه ها و رشته ها نصیب این طبقه خواهد شد. غالب اینها بعد از استفاده از امکانات رایگان مملکت و بعد از گذراندن دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد برای ادامه تحصیل از کشور مهاجرت می کنند. بعد از سالها مجدد به کشور بازگشته و کرسی های هیئت علمی و مدیریت ها و مسئولیت ها را درو می کنند.
▪️در نتیجه عرصه مدیریت کشور به جای اینکه در دست مستضعفان باشد همانند همین دهه گذشته و حال حاضر، در اختیار طبقه سرمایه دار جامعه خواهد بود. تصویب قوانین در مجلس و عرصه های اجرایی را بدست خواهند گرفت و همین دست فرمان سرمایه داری را که سابقون انقلاب تا اینجا آورده اند با شدت بیشتری به جلو خواهند برد!
▪️مصوبه های اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی(!!) مرتبط با کنکور سراسری این روند را شدت خواهد بخشید. رشد مدارس انتفاعی(غیرانتفاعی)، عدم توسعه مدارس دولتی و سیاست پولی کردن آموزش به شدت هرچه تمام تر در حال اجراست و ...
▪️بی تردید روند آموزش و پرورش کشور به نفع مردم و مستضعفان و اهداف انقلاب اسلامی نیست. وظیفه آموزش و پرورش، تربیت نسل های آینده و جامعه پذیری سیاسی(انتقال ارزش های نظام به نسل های بعدی) است. بررسی کارنامه آموزش و پرورش جمهوری اسلامی نشان می دهد در عمل نه تربیت نسلی صورت گرفته و نه جامعه پذیری سیاسی محقق شده! باید جلوی این روند هر چه سریعتر گرفته شود. این عقبماندگی مفرط در عرصه عدالت، ریشه این سرزمین را میخشکاند اگر فکری اساسی نشود.
✍داوود مدرسیان
💠@Naslsevom
🔶وظیفه خطبا در ایام محرم
.
▪️ در این اجتماعاتی که در محرم و صفر میشود و در سایر اوقات، مبلغین عزیز و علمای اعلام و خطبای معظّم باید مسائل روز را، مسائل سیاسی را، مسائل اجتماعی را و تکلیف مردم [را] در یک همچو زمانی که گرفتار این همه دشمن ما هستیم، معیّن کنند؛ به مردم و به کشور بفهمانند که ما در بین راه هستیم و باید تا آخر راه إنشاءالله، برویم.
.
✍صحیفه امام؛ ج۱۷؛ ص۵۸
💠@Naslsevom
متاسفانه مبلغ دعوت شده
رفته بالای منبر از اول تا آخر درمورد وقف صحبت کرده😐
خیلی عالیه
اما مشکل جامعه ما وقفه
جوانی که تو مراسم نشسته شبهه درمورد وقف داره؟
متاسفانه حوزه ما طلبه هارو سکولار پرورش داده
معدود حوزه هایی میشه پیداکرد که با تفکر درست مبلغ پرورش بدن
🔶شکنجه خاموش
.
▪️با توجه به شرایط موجود نیاز دیدم مقداری سواد رسانهای توام با روانشناسی اسلامی رو خدمتتون ارائه بدیم ، این یک داستان واقعی است که به داستان متدولوژی شکنجه خاموش در جهان مشهور است.
▪️بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیدهترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرار میداد.
حدود ۱۰۰۰ نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از استانداردهای بین المللی برخوردار بود. زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود. آب و غذا و امکانات به وفور یافت میشد. از هیچ کدام از تکنیکهای متداول شکنجه استفاده نمیشد. اما بیشترین آمار مرگ زندانیان در این اردوگاه گزارش شده بود. زندانیان به مرگ طبیعی میمردند. امکانات فرار وجود داشت اما فرار نمی کردند. بسیاری از آنها شب می خوابیدند و صبح دیگر بیدار نمی شدند. آنهایی که مانده بودند احترام درجات نظامی را میان خود رعایت نمیکردند و عموماً با زندانبانان خود طرح دوستی می ریختند.
دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد:
«در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بودند به دست زندانیان رسیده میشد. نامههای مثبت و امیدبخش تحویل داده نمیشدند.
هر روز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خود خیانت کرده اند، یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکرده اند را تعریف کنند.
هرکس که جاسوسی سایر زندانیان را میکرد، سیگار جایزه میگرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود هیچ نوع تنبیهی نمیشد. همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند». تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است.
با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین می رفت.
با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب میشد و خود را انسانی پست می یافتند.
با تعریف خیانتها، اعتبار آنها نزد همگروهیها از بین میرفت.
واین سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگهای خاموش کافی بود.
این سبک شکنجه، شکنجه خاموش نامیده میشود.
▪️این روزها همه فقط خبرهای بد میشنویم
به نظرم نیاز داریم با یک فیلتر ذهنی اخبار منفی رو مستقیم جدا کرده و دور بریزیم
مراقب مطالبی که میخوانید باشید ، وقتتون رو پای کتاب بزارید نه شبکه های اجتماعی
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
🔶 چرا اوضاع مملکت درست نمیشود؟
.
▪️چون بانیان وضع موجود در حوزه های فرهنگ و اقتصاد و سیاست و امنیت همچنان بر سرکارند
▪️سه شورای عالی در کشور داریم شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی ، شورای عالی فضای مجازی
▪️اکنون حدود یکسال از شروع بکار دولت رئیسی گذشته اما روُسای این سه شورای اصلی تغییری نکرده اند و همچنان منصوبان دولت روحانی برسرکار هستند. این عدم جابجایی با هر بهانه و دلیلی باشد با توجه به اهمیت این ۳ نهادبالادستی نظام را میتوان تعبیر به فقدان گفتمان و راهبرد در این دولت کرد که اگر بود کشتی بان را سیاستی دگر اتخاذ میکرد
این سه نفر شبیه ترین تفکرات را به حسن روحانی دارند...
.
💠@Naslsevom
🔶۴۰ سال بدون عبرت!!!
.
▪️رئیس جمهور امروز تنفیذ شد؛ شاخصها و قیمتها را یک گوشهی کانالتون یادداشت کنید برای مقایسه و نتیجه سیاست های اجرا شده در دولت
۱. دلار ۲۵۷۰۰ تومان
۲. سکه ۱۱ میلیون و ۳۰۰هزار تومان
۳. شاخص کل یک میلیون و ۳۷۵ هزار
۴. ساینا ۱۵۰ میلیون
۵. نقدینگی ۳۷۰۰ همت
۶. میانگین مسکن تهران ۳۰ میلیون
۷. نان بربری ۲۸۰۰ تومان
۸. کسری بودجه ۴۵۰ همت
۹. بنزین ۳۰۰۰ تومان
۱۰. قیمت نفت ۷۰ دلار
۱۱. بلیط مترو ۲۰۰۰ تومان
۱۲. مرغ کیلویی ۴۰ هزار تومان
۱۳. حداقل حقوق کارگر ۴میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
۱۴. بسته اینترنت ۷۲ گیگ یکساله ۱۵۵ هزار تومان
۱۵. بلیط اتوبوس تهران-مشهد ۱۹۰ هزار تومان
۱۶. شکر کیلویی ۲۰ هزار
۱۷. روغن مایع ۲۵ هزار تومان
۱۸. ۵۰۰ گرم چای خارجی ۱۵۰ هزار تومان
۱۹. پوشک ۱۲ عددی سایز ۴، ۴۵ هزار تومان
۲۰. دلستر یک لیتری ۱۳ هزار تومان
۲۱. آب معدنی یک لیتری ۶۰۰۰ تومان
۲۲. برنج ایرانی کیلویی ۴۰ هزار تومان
▪️یکسال از تنفیذ سید ابراهیم رییسی گذشت اعدادی که یادداشت کردیم با هم مرور کنیم:
۱. دلار ۳۱۸۰۰ تومان
۲. سکه ۱۴ میلیون و ۸۳۳ هزار تومان
۳. شاخص کل یک میلیون و ۴۳۰ هزار
۴. ساینا ۲۱۵ میلیون تومان
۵. نقدینگی ۵۱۰۰ همت
۶. میانگین مسکن تهران حدود ۴۲ میلیون
۷. نان بربری ۳۵۰۰ تومان
۸. کسری بودجه (مشخص نیست)
۹. بنزین ۳۰۰۰ تومان
۱۰. قیمت نفت ۱۰۰ دلار
۱۱. بلیط مترو ۲۵۰۰ تومان
۱۲. مرغ کیلویی ۵۵۶۰۰هزار تومان
۱۳. حداقل حقوق پایه کارگر ۵ میلیون و ۶۰۰هزار تومان
۱۴. بسته اینترنت ۷۲ گیگ حذف شد( ۱۵گیگ ۱۲۰ روزه ۶۵ هزار)
۱۵. بلیط اتوبوس تهران-مشهد ۲۴۸ هزار تومان
۱۶. شکر کیلویی ۲۰ هزار
۱۷. روغن مایع ۶۶ هزار
۱۸. ۵۰۰ گرم چای خارجی ۱۵۰ هزار
۱۹.پوشک ۱۲ عددی سایز ۴، ۴۵ هزار
۲۰. دلستر یک لیتری ۱۶ هزار
۲۱. آب معنی یک و نیم لیتری ۶۵۰۰
۲۲. برنج ایرانی کیلویی ۱۲۰ هزار
▪️۴۰ سال از انقلاب میگذرد درحالی که هنوز به اقتصاد اسلامی ایمان نیاوردهایم و اقتصاد شیطانی کمر مردم را شکسته است.
۳۰ سال زمان نیاز بود تا مردم به سیاست اسلامی اعتقاد پیدا کنند و یک سیاستمدار طراز انقلاب اسلامی را به عنوان رئیسجمهور انتخاب کنند ، امیدوارم ۴۰ سال دیگر زمان نیاز نباشد تا بفهمیم اسلام ، اقتصاد هم دارد.
امثال دارابیها ، رضوی ها و... که منتقد طب اسلامی ، اقتصاد اسلامی و... هستند ؛ ندانسته مردم را در جهالت فرو میبرند و کم از مسببین وضع موجود ندارند.
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
با سلام و احترام خدمت بزرگواران
انشالله عزاداری های شما مورد قبول حق قرار گرفته باشه
متاسفانه به مدت ۶ ماه حقیر از فضای مجازی دور خواهم بود ، به همین علت در این بازه فعالیتی نخواهیم داشت
انشالله پس از بازگشت ، قدرتمندانه به مسیر مون ادامه میدهیم
🔶 بقای انقلاب در فتنه است!
.
▪️ وقتی فتنه میشه و یه سری افراد اغتشاش میکنند ، دل های مومنین به لرزه میوفته که نکنه نظام اسلامی دچار فروپاشی بشه
همون طور که در متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است ، صاحب اصلی این نظام شخص صاحب الزمان (عج) است ، خود آقا مدیریت میکنند و شرایط رو به نحو احسن کنترل میکنند ، پس هیچ جای نگرانی نیست چون آقا خوب میدونه چه باید کرد.
▪️در طب اسلامی قی یا استفراغ یک شیوه درمان است ، به صورتی که معده را از ناپاکی ها جدا و آن را شستشو میدهد ، پس استفراغ مریضی نیست و خود درمان است ، خاطرم هست در فتنه ۸۸ رهبر معظم انقلاب که بعضی مسولین را آشفته دیدند چنین فرمودند که نگران نباشید جامعه ما در حال قی کردن است به زودی خالص میشود.
اگر قرار باشد جامعه یک دست باقی بماند و مدام الک نشود و خود را با این فتنه ها خالص نسازد ، قطعا سیل اورا خواهد برد.
ما از این فتنه ها نمیترسیم ، ما وقتی میترسیم که فتنهای نباشد ، از وقتی میترسیم که جامعه خودش را درمان نکند و خالص نشود.
▪️این اغتشاشات بچه بازیه ، در بطن میدان بودم و دیدم که نسبت به فتنه های قبلی هیچی نیست لیکن قدرت رسانه بی نظیری پشتش هست ، تعداد توییت های ۴۸ ساعت اول این فتنه از کل توییت های شهادت سردار هم بیشتر بوده ، از کاهی کوه ساختند برامون
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
سه روز پیش تو حلقه صالحین بحث شد که اغتشاشات چی میشه و قضیه خانم امینی طبیعی بوده یا نه ، اونجا به بچه ها گفتم این که ایشون به مرگ طبیعی رفته و دشمن تو مرگ ایشون دستی نداشته روشنه پس با این نظر که قتلش توسط دشمن بوده مخالفم نشون به این نشون که خودشون با تاخیر چند روزه تونستن سوار ماجرا بشن ، البته دشمن رو این موضوع قوی ظاهر شد یعنی نشون میده آماده فتنه بودند ، حالا این موضوع نه موضوع دیگه
فردا سخنرانی آقا رو داشتیم ، رهبر انقلاب در جمع نیروهای مسلح ، آقا گفتند: این قضیه مهسا امینی بهانه است ، این قضیه نبود اون ها فتنه دیگه ای راه میانداختند ، همه بچه ها گیر دادند که تو سخنرانی آقا رو از کجا گیر آوردی قبل صحبت ، هرچی گفتم تحلیل خودمه باور نکردند
امثال اینا رو زیاد دیدید که تو همین کانال بارها اشاره کردیم ، از چند ماه دیگه تو دوره همین هارو انشالله بحث خواهیم کرد.
روایتی از میثاق پاسداری
.
آفتاب سوزان سر و صورت بچه هارو سوزنده بود شاید اگر عکس روز اول و آخر بچه ها رو میدیدیم نمیشناختم ، کی فکرش رو میکرد سفید برفی بیایم بلال حبشی بریم!
درحالی که عرق شدید موهارو به هم گره زده بود ، کلاه رو در آورد و روی لوله اسلحه گذاشت و با تنظیم اسلحه جلوی آفتاب مستقیم به صورت رو گرفت ، دیگه از سردی سرصبح شمال تهران خبری نبود.
ساعت به ۱۰ نزدیک میشد که دیگه اثری از کرم کاکائو و پنیر خامهای صبح در معده ها نبود البته که آنقدر این مدت صبحانه کاکائو داده بودند که اشتهای همه کور شده بود ، همه چند کیلو کم کرده بودند ، گشنگی فشار آورده بود و این درحالی بود که برادران مون در ارتش و نیروی انتظامی چاشت میل میکردند. دوباره بحث شیطانی تبعیض و تفرقه بین نیروهای مسلح شدت گرفت. آنقدر صحبت کردند که لب ها خشک شد. پاشد بره تا کنار شیر آب و لبی تر کنه که صدایی مهیب گفت: ایست!
برگشت و دید فرمانده در حالی که دستش رو طوری حائل کرده تا آفتاب به چشمانش نخورد دارد اورا نگاه میکند.
_میرم آب بخورم برادر
_مگه نگفتم کسی از جای سازمانیش تکون نخوره
فرمانده نزدیک شد تا صحبت هاشون رو بقیه گروه ها نشنوند
_برادر این چه تبعیضی هست این جوانمردیه؟ بچه های ارتش و نیروی انتظامی توی سایه نشستن و چاشت میخورند ما نشستیم زیر آفتاب ، حق هم نداریم آب بخوریم
_قبلا هم گفتم کسی جای سازمانیشو ترک نکنه ، شاید اجازه دادم بشینید با خودتون فکر کردید میتونید راحت باشید ، نه چنین خبری نیست ، سر جاتون باشید آقا تا نیم ساعت دیگه تشریف میآورند.
یکی دیگه از بچه ها که دو صف عقب تر بود گفت: بابا خسته شدیم دیگه ، به خدا یه استراحت به دل مون موند ، از تامین مراسم اربعین برگشتیم استراحت نکردیم چون ۳۱ شهریور گفتید باید از آقای رئیسی تشکر کنیم بابت اون سخنانشون در سازمان ملل ، خواستیم استراحت کنیم که صبح و شب مون کف میدان یکی شد ، به جای صبحانه سنگ خوردیم به جای شام فحش ، به جای خواب هم با مشتی قمه به دست جنگیدیم ، استراحت نکردیم که آماده این مراسم شدیم ، این انصافه که توی این دوماه ما یه شب نتونستیم بیشتر از ۴ ساعت بخوابیم؟!
فرمانده بر اساس اصول نظامی کلاهشو روی سرش گذاشت و تنظیم کرد
_اگه شما تونستید ۴ ساعت بخوابید من همونم نتونستم ، شما که دیدید منو پا به پا تون همه جا بودم ، اما هیچکدوم تون ندید من بخوابم ، خودتون میدونید از دانشگاه تا خونم با موتور کلا ۱۰ دقیقه راه نیست ، الان این پنجمین روزی هست که من خونه نرفتم! همسرم بیماره ، دختر و پسر کوچیکم نیاز به بابا دارند و مادر مریضم نیاز به نگهداری ، ولی من اینجام
هنوز صحبت فرمانده تموم نشده بود که یکی از بچه ها گفت: این اصلا منطقی نیست که وقتی میتونیم توی سایه بشینیم و تغذیه استفاده کنیم اینجا بشینیم و از تشنگی هلاک بشیم
فرمانده به ساعتش نگاه کرد و گفت: برادرا همه با من باشید این بحث رو اینجا تموم کنیم برای همیشه ، برادرم منطقی نیست من ۵ روز نرم خونه شرعی هم نیست عرفی هم نیست ، من کارمند ساعت ۷میام ۲ باید برم هیچکس هم نمیتونه بگه بمون چون کسی اضافه حقوق اینجا به ما نمیده ، بله منطقی نیست من و شما زیر این آفتاب باشیم اما یه چیزو خوب بدونید کسی که لباس سبز سپاه رو پوشیده آدم منطقی نبوده ، ما اینجا منطق برامون مهم نیست اینجا وظیفه برامون مهمه! تکلیف میگه الان باید الکی اینجا بشینیم میگیم چشم ، ما منطقی تصمیم نمیگیریم ما عاشقیم پس تکلیف محور تصمیم میگیریم تکلیف میگه الان باید اینجا الکی بشینی ، اینجا رو مرکز دنیا حساب کن و وظیفه خودت رو اصلی ترین وظیفه نیت کن ، خانم فاطمه زهرا(س) ببین چقدر گرمه ببین چقدر سیاه شدم ، ببین لبام خشک شده ، بدنم خیس عرقه ، ببین آنقدر پا کوبیدم که بدنم درد میکنه ، آنقدر اسلحه دستم بوده هزار عیب پیدا کردم ، این تکلیف من بوده تا دل پسرت رو شاد کنم ، خودت ببین این کم رو قبول کن ، من دل شیعیانت رو شاد میکنم ، شما هم دل منو شاد کن
بچه ها همه با شرمندگی داشتند پوتین های تازه واکس خورده فرمانده رو نگاه میکردند ، فرمانده بعد مکثی دوباره ادامه داد
این که سپاه پاسداران امروز قوی ترین نیروی نظامی در جهانه ، این که کل دنیا از بچه های لاغر مردنی سپاه میترسند برای چیه؟ تجهیزات آخرین مدل داریم؟ آموزش به روزی داریم؟ نه آقا ما هیچی نداریم ما توکل داریم اراده داریم ، ما تکلیف محوریم منطقی عمل نمیکنیم ، تکلیف گفت آمریکا ۱۳۰ سال طول کشید موشک کروز نقطه زن بسازه ، ما باید تو ۲۰ سال بسازیم و ساختیم.
غرور کاذبی بچه ها رو گرفته بود ، این میتونست باز نقشه شیطان رو عملی کنه ، فرمانده این رو خوب فهمید ، به همین علت ادامه نداد و رفت سمت یکی از فرماندهان ارتشی ، فرمانده ارتش سه تا ستاره روی شانه داشت که یعنی سرهنگ و فرمانده گروه بود ، به سن و سالش نمیخورد با فرمانده ما رفیق باشند ،داشتیم نگاه میکردیم
روایتی از میثاق پاسداری ۲
.
که فرمانده به سرهنگ احترام گذاشت ، صحبت هایی رد و بدل شد و سرهنگ در حالی که کلاهشو برمیداشت یه نگاهی بهمون کرد و گفت هر طور صلاح میدونید ، به هم نگاه میکردیم که یعنی چی ، الان چی شد؟
فرمانده دستی به لباس سرهنگ کشید و به سر و صورت مالید ، تودلم گفتم مگه ضریحه که تبرک میجویی که یادم اومد حاج قاسم فرموده بودند: امروز جمهوری اسلامی کلاش حرم است و هرکه از آن دفاع میکند مدافع حرم است. فرمانده خندان اومد و گفت ، گروه برپا ، ندای یا علی در میدان طنین انداز شد و بچه ها که غرور اهریمنی اون هارو فرا گرفته بود شادمان ایستادند ، فرمانده دستی به ریش خود کشید و گفت: گفتم ما تکلیف محوریم الانم تکلیف جدید داریم ، فرمانده مثل همیشه لبخند میزد
همه به همدیگه نگاه کردیم ، میدونستیم این لبخند های فرمانده یعنی بدبخت شدیم باز مأموریت
_همه برادر ها کیف واکس تون رو بردارید میرید پوتین همه بچه های ارتش و فراجا رو برق میندازید ، بسم الله
همهمه دوباره پیچید ، یکی از بچه ها گفت: ولی پوتین هاشون که تمیزه همه خودشون واکس زدند
فرمانده که نمیتوانست جلوی خندیدنش رو بگیره گفت: منطقیش اینه که تمیزه اما تکلیف میگه باید این کار رو بکنیم.
همه بچه ها با اکراه رفتند سمت انجام تکلیف ، یکی از بچه ها آروم گفت: لعنت به تکلیف ، مگه مدرسس اینجا ، کاش تو اغتشاشات شهید میشدیم؟
فرمانده صداشو شنید و بلند گفت: اگه این کارو بکنی شهید میشی چون تو مدرسه شهدا ، فقط تکلیف مهمه اون ها تکلیفشون رو تموم کردند که شهید شدند ، بعضی دلشون شهادت بی درد میخواهد ، غافل از این که شهادت رو فقط به اهل درد میدن ..........
✍ صدر
💠@Naslsevom
🔶علم پزشکی یا علم فتنه؟
.
▪️اخیرا رسانه مشرقنیوز که یک رسانهای خبری و تحلیلی بسیار قوی و وابسته به سپاه است ، مقالهای درمورد تدروس ، فائوچی و Who نوشته است. Who به جای اینکه متولی بهداشت در جهان باشد به ابزار و آلت دستی برای صهیونیست ها تبدیل شده است تا سیاست های خود را در تمام اجزای کشورهای مختلف منتشر کند.
▪️علی شریفی زارچی لیدر اعتراضات در دانشگاه پزشکی کشور بوده است.
خبر کوتاه است ، اما پشت پرده آن میتواند پرده از وقایع هولناکی بردارد.
علی شریفی زارچی معاون آمار و فناوری وزارت بهداشت و سازنده اپلیکیشن ماسک که تمام داده های آماری کرونا را اعلام میکرد (یادتونه دم محرم و مراسمات مذهبی یهو آمار بالا میرفت و مردم رو میترسوندن) یهو میشه لیدر اعتراضات دانشجویان پزشکی!
▪️از ابتدا Who و دیگر سازمان های بینالمللی ساخته شدند تا استعمار در جهان ادامه داشته باشد و فقط از مدل استعمار کلاسیک به استعمار و از استعمار به استعمارنو و از استعمارنو به استعمار فرانو تبدیل شود.
قوانین بینالمللی و معاهدات این سازمان ها بیشتر از حیطه اختیارات این موسسات فعالیت میکنند تا جایی که در یکی از معاهدات سازمان جهانی بهداشت با ایران ، این سازمان حتی آمارهای پلیس راهور را هم جز اطلاعاتی میداند که ایران موظف است به آنها تقدیم کند.
در مواردی برای ترغیب کشورها برای پیوستن به این معاهدات ، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول نیز دست به کار میشوند ، مثلا در قرارداد کواکس(خرید واکسن از خارج در دولت روحانی که ایران پول کلانی را واریز کرد و هیچ واکسنی دریافت نکرد) قرار بر این شد که علاوه بر واکسن به ایران وام هم پرداخت شود. به نظر شما برای دشمن چه سودی دارد تا برای حفظ جان مردم ایران و ارسال واکسن به ایران ، به این کشور وام هم بدهند ، درحالی که پول های ایران را در خارج بلوکه کرده اند؟
وزارت بهداشت از دولت ششم به بعد به محفل نفوذیان غرب در ایران بدل شده است تا جایی که حضور این عناصر در وزارت بهداشت را دیگر نمیتوانند پنهان نگهدارند.
پزشکان امروز غالبا پول پرست و به دنبال منافع خود هستند ، پزشکی که برای معالجه بیمار فقط ۳۰ ثانیه وقت میگذارد و در نهایت با تشخیص اشتباه ، بیمار را به کام مرگ میبرد تا تعداد ویزیت بیشتر در زمان کمتری داشته باشد و پول بیشتری را به جیب بزند و بابت این معالجه ۳۰ ثانیه ، حق ویزیت ۵۰ تومانی را کم میداند! در مکتب اسلام پرورش یافته است؟ طب اسلامی چنین چیزی آموزش نمیدهد ، اما بنای پزشکی کلاسیک بر تجارت است ، مانند تجارت کرونا که سرمایه دارانی را سرمایه دار تر کرد.
پزشکانی که کرونا را ساختند برای تجارت و نتیجه آن سود بیشتر و پول بیشتر برای آنها و شرکت های داروسازی شان شد.
وقتی در کشور خودمان ۸۰ درصد اعضای ستاد کرونا خود یا شرکت واکسن سازی داشته و یا در شرکت واکسن سازی مسولیت دارند یعنی شرافت علم پزشکی غربی زیر سوال است.
اگر از کسی بپرسیم ، علم بهتر است یا ثروت؟
میگوید علم پزشکی و این دلیل رغبت نخبگان به رشته تجربی میشود. این نخبگان با درس های فراوان در این رشته چه گونه این همه خطای پزشکی و اشتباه پزشکی را رقم میزنند؟ از هر خانوادهای بپرسید قطعا تجربه این اشتباهات را داشته اند این مقوله بسیار رایج بوده و بسیاری از افراد مانند نگارنده ، عزیزان خود را به خاطر این اشتباهات پزشکی از دست دادهاند و در مسیر شکایت هم هیچوقت حریف دستگاه فساد خیز بهداشت نشده اند ، چون پزشک رو جایز الخطا میدانند و میگویند ارتقا علم پزشکی نیاز به قربانی دارد!!!
اگر یک طبیب با طب اسلامی و یا ایرانی درمان کند و به هر دلیل برای بیمار مشکلی رقم بخورد ، در بوق و کرنا میکنند که باید طبابت به شیوه قدیم منسوخ شود و هربار با قوانین جدید ضربه ای به آن میزنند اما خطاهای خودشان را به پای بدن ضعیف بیمار و یا جواب ندادن سیستم ایمنی بیمار میگذارند و خود را تبرئه میکنند. حال خروجی این مرفهین بی درد که با معارف اسلامی بیگانهاند ، آیا چیزی جز لیدرهای اغتشاش تصور میشود؟
.
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
داشتم فکر میکردم این نقشه کرونا که دم محرم قرمز شد ، الان توی اغتشاشات رنگش نمیخواد عوض بشه که یهو سازمان جهانی بهداشت بیانیه داد از اغتشاش گران حمایت کرد و گفت ایران باید سرکوب رو پایان بده
اون موقع فهمیدم رنگ قرمز Who تموم شده و شرایط کرونا خیلی هم عادیه
مدیون هستید اگه فکر کنید دست کسی درمیانه😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی تحلیل قبلی گفته بودیم ، اگر این فتنه ها نباشه ما میترسیم ، دوستان سخنی از امام خامنهای رو برامون فرستادن که آقا چنین فرموده بودند: ما از این حوادث تعجب نمیکنیم ، اگر این حوادث را نبینیم تعجب میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انشالله بعد از مدت گفته شده با قدرت کار رو ادامه میدیم و به زودی پیشتون برمیگردیم😊
این یادداشت در ۴ تیر پارسال به نگارش در اومد
تو این یک سال دقیقا مسیر دولت رو پیش بینی کردیم
واقعا سواله
چه طور وقتی افرادی مثل حقیر که کمترین سواد سیاسی رو دارند آینده رو میبینند و مسولین و سیاستمداران خبره ما از این توانایی عاجز هستند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حرم امن علی ابن موسی الرضا(ع) به یادتون هستم.
💠@Naslsevom
🔶 گفتگوی تلخ با امت ولایتمدار ۱
.
▪️مدت هاست که دغدغه هایی فکر حقیر رو درگیر کرده و تصمیم گرفتم این دردنامه رو با شما بزرگواران در این روز که به تعبیر شهید مطهری روز رفتن از خانه تنگ و تاریک افکار به صحرای دانش و بینش است( یادداشتها ،ج۶ ص۱۳۱ سیزده بدر) به اشتراک بگذارم.
▪️ فتنه اخیر در کشور زوایای نسبتا پنهان مختلفی در کشور را آشکارتر کرد.
دور بودن و دور افتادن جامعه متدین از قشر خاکستری در حالی که دشمن تمرکز ویژه روی این افراد داشته و همچنین نزدیک شدن عناصر با تفکرات غربی به این طیف از افراد و در حالی که ما از این جامعه فاصله گرفته ایم ، شکاف فرهنگی عمیقی در بین آحاد مختلف جامعه به اوج خود رسیده و دوقطبی جامعه مذهبی و جامعه غیر مذهبی به اوج خود رسیده ، دشمن با تکیه بر استراتژی آنفلوآنزای نیویورکی سعی دارد تا تنفر مردم از یکدیگر را در بطن جامعه نهادینه کند ؛ به طوریکه لبریز تنفر و خشم فضای مجازی را در فضای حقیقی شاهد هستیم و میبینیم که در جریان ماست فروشی و ضرب و شتم آمران به معروف که گوشه ای از این تنفر لبریز شده است شکاف فرهنگی برهنه تر از گذشته میشود و همه این ها در حالی است که دشمن با دوتجربه مذهبی یعنی جنگ های مذهبی سی ساله در مسیحیت و درگیری های یهودیان افراطی(حریدی) به خوبی میداند که در این کارزار چه گونه باید عمل کند ، از این رو فتنهی پیش رو توسط این قشر با کمک مذهبیون صورتی و افراطیون که دولبه یک قیچی هستند در حال رقم خوردن است.
اگر مقداری با مقوله جامعه شناسی اسلامی آشنا باشیم خیلی راحت میتوانیم این مباحث را درک کنیم کما این که دشمن سال هاست با فیلم های همچون دینامیت ، گشت ارشاد و... این موضوع را آشکارا بیان کرده است.
▪️اما این یادداشت به قصد و نیت دیگری به نگارش درآمده است ؛ جمهوری اسلامی ایران تحت عنایت و توجه صاحب الزمان(عج) هیچگاه ترسی از دشمنان خارجی و آشوب های داخلی نداشته است و با توانمندی های خود و الطاف حضرت حق مثل همیشه انشاالله از پس این مشکلات برخواهیم آمد و حجت آن هم روایت دیدار یکی از سرداران سپاه با رهبری بود که ایشان به خدمت امام رسیدند و فرمودند روند اغتشاشات را مدیریت کردیم و این اغتشاشات به پایان رسید ، حضرت آقا فرمودند «دغدغه امروز من چیز دیگری است ، دغدغه ای که امروز خواب را از چشمان من گرفته است بحث فرزندآوری می باشد.»
اما نیت اصلی من از این مطلب بحث فرزندآوری هم نیست.
▪️هدف من از نوشتن این متن همانطور که در تیتر چنین آمده است مهمترین عامل بقا و حفظ انقلاب یعنی ولایتمداری است.
میدانیم اگر مردم پشت سر ولی نباشند آن حکومت محکوم به نابودی است ولو که ولی معصوم باشد.
▪️ مدت هاست از حکم آتش به اختیار امام خامنهای میگذرد و ما این حکم را قاب کرده ایم و به دیوار چسباندهایم پس از آن با فرمان جهاد رهبری هم چنین کردیم و جهاد تبیین را در میان آلبوم خاطرات خود قرار دادیم تا ثابت کنیم ما اهل کوفه نبودیم تا علی تنها بماند و همچنین شعار از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن را تحقق ببخشیم!
#ادامهدارد.....
1/3
💠@Naslsevom
🔶 گفتگوی تلخ با امت ولایتمدار ۲
.
▪️ متاسفانه سندرم خستگی و خمودگی مومنین مارا از پا در آورده است و به راستی مارا چه شده است؟ روزی سودای مدیریت جهادی در سر داشتیم و امروز خانه نشینی و تفریح را به جهاد در راه خدا ترجیح میدهیم ، در فتنه نه نیروی انقلابی ما و نه مسول محافظه کار هیچکدام به بهانه داغ بودن شرایط جلسه روشنگری و جهاد تبیین را ترجیح نمیدهند و بعد از فتنه به دلیل سرد بودن شرایط و جلوگیری از گرم شدن مجدد این آتش زیر خاکستر جلسات بصیرت افزایی ، مصلحت کشور سنجیده نمیشود!
«در تابستان شما را دعوت به جهاد مى کنم گویید: هوا گرم است، مهلت ده تا گرمابرود. و در زمستان شما را مى خوانم گویید: هوا سرد است، مهلت ده تا سرما بنشیند ...... اى کاش شما را ندیده بودم و نمى شناختم. به خدا قسم حاصل شناختن شما پشیمانى و غم و غصه است خدا شما را بکشد، که دلم را پر از خون کردید و سینه ام را مالامال خشم نمودید، و پى در پى جرعه اندوه به کامم ریختید» این سخنان گهربار و دردناک بخشی از خطبه ۲۷ نهجالبلاغه در پاسخ به بهانه های کوفیان برای فرار از فرمان جهاد ولی خود بود.
امام خمینی فرمود مسجد سنگر است ، امروز مساجد ما سنگر های بدون نیروی انسانی اند ، جوان مومن ما در خانه نماز میخواند و سنگر را به کهنسالان و ارواح سپرده است.
▪️الویت هارا نمیشناسیم و حواشی را از متن تشخیص نمیدهیم و به جای روشنگری و تبیین نقشه راه برای مردم بین خودمان صف بندی کرده ایم ؛ وقتی در دوران دانشجویی فرمانده بسیج دانشگاه شدم از روز اول با کادر سابق اتمام حجت کردم که در خوابگاه چیزی به نام اتاق بسیج نداریم. یعنی چه که تمام بسیجی ها در یک اتاق دور هم جمع بشوند و اتاق یکدست بهشتی را تشکیل دهند؟!
همه باید در میان دانشجویان پخش شویم و به آن ها نزدیک شویم ، آن قدر دایره انقلاب را کوچک کرده و دور خودمان دیوار کشیده ایم که باورمان نمیشود که بطن جامعه ایران نه تنها مشابه بطن خودمان بلکه شاید از خیلی هایمان مذهبی تر است و این درحالی است که ما درگیر ظواهر جامعه شده ایم.
حواشی مختلف از جمله سخنان کذایی فلان بازیکن دسته سوم لیگ گینهبیصاحاب در مورد اعتراضات فرانسه تیتر یک رسانه هایمان شده ، در حالی که متن بیانات فراموش شده و دستور جهاد ولی جامعه را خوش خط نوشته و زیر میز قرار داده ایم و این یعنی حاشیه مهم تر از متن!
▪️از ایام محرم پارسال تا به امروز به هیئت های مختلف از خانگی گرفته تا مراسمات بهنام و با حضور سخنوران و علمای مختلف سر زده ام.
پس از استفاده از منبرها متوجه شدم سکولاریسم در حوزه علمیه مقوله عجیبی نیست ؛بیش از ۹۵٪ از سخنوران به جای پرداختن به مسائل روز به احکام شرعی ، نیکی به والدین ، ثواب حج ، انفاق و... پرداخته اند! یعنی خودمان با دست خودمان هم مرجعیت سیاست را از دستان حوزه به دستان دشمن تقدیم کرده ایم و هم حضور مباحثی به نام سیاست ، اقتصاد ، طب و... را در حوزه نفی میکنیم!!!
طلبه حوزوی ما امروز پس از ملبس شدن به دنبال شغل کارمندی است! سوال این است در حوزه به او چه آموختند که به دنبال کارمندی میرود؟ آیا این طلبه به رزق اعتقادی ندارد؟ طلبه دیگری با پول نماز و درس زندگی خود را میگذارند ، آیا حوزه به او نگفته است طلبگی شغل نیست یک مرام است و همچون صاحبان اصلی این لباس باید دنبال کار آزاد در کنار طلبهبودن بود؟ البته جای تعجبی هم ندارد ، براساس نتایج یکی از مراکز حوزوی در قم که از میان ۲۰۰۰ طلبه سطح یک و دو این شهر به افکار سنجی پرداخته بود آمار های عجیب و غیر قابل بیان منتشر شد.
اما میتوانم آن طور که مشخص و عیان برای همه است بگوییم که طلبه ما امروز پس از خروج از حوزه قرائت قرآن را یاد ندارد ، قرائت نماز او اشکال دارد ، احکام شرعی را باید از کتاب و سایت مرجع تقلید مورد نظر پیداکند ، شبهه سیاسی و اقتصادی را نه تنها نمیتواند پاسخ دهد بلکه خود شبهه دارد ، تاکنون نهجالبلاغه را نخوانده و موضع صحیفه سجادیه را هم نمیداند و.....
آیا میشود از او انتظار جهاد تبیین داشت؟
هم حوزه علمیه باید پاسخ دهد که پس از حذف دروس کاربردی که سابقا در حوزه علمیه تدریس میشد چه عملکردی داشته است و هم جوان طلبه باید پاسخ دهد که چرا خود جدا از دروس حوزوی مطالعه نکرده است؟
▪️جوان جامعه ما امروز شبهه دارد ، نیاز به همراه و دوست دارد اما چه کسی باید به او رسیدگی کند؟
آیا شهردار ، استاندار ، امام جمعه ، دادستان ، فرمانده سپاه و... پای حرف او نشسته اند و به او پاسخ داده اند یا سرشان شلوغ بوده است؟
طبیعتاً به مسجد نمیرود اما آیا امام جماعت مسجد به او سر زده است؟
طلبه ما که وظیفه جهاد تبیین دارد چه طور؟
دانشجوی بسیجی ما که محور گام دوم قرارگرفته چه طور؟
خب پس چه کسی به این فرد توجه میکند ، آیا ایستاده ایم تا او به منبر ما بیاید یا از ما خواهش کند؟!
#ادامهدارد....
2/3
💠@Naslsevom
🔶گفتگوی تلخ با امت ولایتمدار ۳
.
▪️فضای دانشجویی جامعه در برهه های مختلف آسیب دید ، در ۷۸ ، در ۸۸ ، در ۹۶ ، در کرونا و... اشتباه نکنید قصد آسیب شناسی تشکل های دانشجویی را نداریم ، اما این آسیب رسیدن چه گونه منتهی به آن شده است که امروز بسیج دانشجویی یکی از دانشگاه ها همصدا با دشمن آدرس غلط در اقتصاد میدهد؟!
امروز دانشجوی ما نه تنها کار فرهنگی نمیکند بلکه درس خود را هم نمیخواند و دانشگاه ، کافی شاپی روتین برای تفریح و گذراندن عمر در کنار اختلاط های نامشروع شده است ، این آسیب در دانشگاه های بزرگ فراگیرتر است.
چندی پیش دانشگاه تهران بودم و برای لحظه ای احساس کردم گویا وارد پاتوق قرار دختران و پسران شده ام ، شرایطی سخیف و زجرآور که شایسته دانشجو و دانشگاه های پایه غربی مان نیست. از این جهت غربی که بازهم سخنان امام جامعه را زیر پا گذاشتیم ؛ «علوم انسانی اسلامی»
دانشجوی ما عنصر مطالبه گر و موذن جامعه است ، اما موذن خودش خوابیده است و نماز ملت هم قضا شده است ؛ زیرا نه او میداند و نه میخواهد بداند چه چیز را باید مطالبه کند.
این درد مشترک حوزه ، دانشگاه و کل جامعه است ، نه جهاد تبیین میکنیم و نه در جلسات جهاد تبیین شرکت میکنیم(سخنران میخواهیم نیست ، سخنران میاریم کسی حضور نداره) و بعد شعار مطیع امر ولایت بودن سر میدهیم!!!!!
▪️نهاد های فرهنگی هم بیکار نبوده اند و تا توانسته اند عناصر جهادی را حذف کردند ، برای نمونه یکی از دوستان حقیر از طرف یک نهاد امنیتی ممنوع سخنرانی شده است به جهت انتقاد و مطالبه گری درست و بجا اما محافظه کاری و خشک مغزی ها و وجود عناصر افراطی این فرد را که یکی از وزنه های بصیرت افزا در استان بود حذف کرد این درحالی است که تاکنون این مسول نه در یکی از جلسات این برادر ما شرکت کرده و نه از او در مقابل ادعاها درخواست دفاعیه داده است!
▪️گاهی باید به خودمان رحم کنیم ، مگر مسولی که میلیاردها اختلاس میکند چه فرقی با من به عنوان یک دانشجو دارد؟
من به اندازه امانت نزد خودم یعنی درس نخواندن میتوانم اختلاس کنم ، او به اندازه امانت نزد خودش یعنی میلیاردها پول میتواند اختلاس کند. وقتی میوه فروشی میوه را به ریال میخرد به دلار میفروشد ، وقتی برای خرید یک کیسه کودحیوانی باید دلار را چک کنیم ، وقتی سرویس بهداشتی های میان شهری با دلار نرخ تعیین میکنند آیا ما به خود رحم میکنیم؟
▪️فکر کنم زمانش رسیده است که یک نهیب بلند بر سر خود زنیم که ما واقعا با خود و جامعه چه کرده ایم ، آیا زمان پایان این خمودگی فرا نرسیده است؟
گویا انتظار را دست روی دست گذاشتن معنی کرده ایم نه تلاش کردن و صبور بودن برای ظهور
من امروز باید از خودم بپرسم که آیا من واقعا مومن هستم؟
آیا با این خستگی ، اشرافیگری و راحت طلبی که در من نهادینه شده است میتوانم خودم را انقلابی معرفی کنم؟
آیا وقتش نرسیده جهاد تبیین را حداقل از دوستان ، خانواده و آشنایان خود شروع کنیم؟
آیا زمانش نرسیده یک قدم موثر در جهت ظهور داشته باشیم؟
⚠️تذکر: این سخنان بدون نیت منفی و شفاف بیان شده است از هرگونه سوبرداشت و توجه به حواشی به جای متن پرهیز شود ، مخاطب کل مطالب حقیر بودم ، کلا هم دو نفر تو کشور این طوری هستند پس سو برداشت نشه😅
#پایان
3/3
✍ امیرحسین اسفندیاری
💠@Naslsevom
بزرگواران حتما وقت بزارند این دردنامه سه قسمتی رو بخوانند و حتما منتشر کنند.