هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بسیار_ویژه
💎 احترام شگفت انگیز انبیاء و معصومین به موْمن
( روایتی شنیدنی از امام حسن عسکری علیه السلام )
#حضرت_استاد_انصاریان
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
📝 امام عسکری (علیه السلام) میفرماید :
" اگر صد و بیست و چهار هزار پیامبر و ما چهارده معصوم در یک صف نشسته باشیم و مؤمنی از مقابل ما عبور کند به احترامش تمام قد قیام می کنیم ؛ چون آنچه به مؤمن ارزش می دهد اتصال او به خدا و ایمان به قیامت است ".
#سلام_بر_شهیدان
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
✅ احوال مردم آخرالزمان به روایت امام حسن عسکری (علیه السلام)
📝 در سخنى از امام حسن عسكرى عليه السلام درباره ويژگی هاى مردم آخرالزمان می خوانيم :
« أغنياءهم يسرقون زاد الفقراء ؛
توانگرانشان ، توشه فقيران را می دزدند ».
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#امام_حسن_عسکری علیهالسلام میفرمایند :
« بدترين بنده آن است كه #دورو و #دوزبان باشد ؛ در حضور برادرش او را #میستاید و در غيابش #بدگویی مىكند .
اگر نعمتی به او رسد بر او #حسد ورزد و چون گرفتار شود #تنهايش گذارد ».
#تحفالعقولصفحه488
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
@Javanmardi_langarudi
❄️کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی❄️
﷽؛
✅ جهاد علمی امام حسن عسكرى عليه السلام
" به قدرى حكومت عبّاسى از نفوذ امام حسن عسكرى عليه السلام نگران بود كه حضرت ناگزير شد هر هفته در دربار حاضر شود . ولى با اين حال ، امام عليه السلام شاگردان و نمايندگانى را در شهرها گماشته بود و اين گونه در مسير ترويج مكتب اهل بيت و فقه و حديث تلاش مى كرد ".
#حضرتآیتاللهمکارمشیرازی
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
@Javanmardi_langarudi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
👈 آنچه برای خود نمیپسندی ...
#امامحسنعسکری علیهالسلام میفرماید :
برای آداب انسانی همین بس که آنچه را برای خود نمیپسندی برای دیگران هم روا نداری .
#امام علیهالسلام میفرماید که انسان نباید با دو چشم متفاوت خود و دیگران را ببیند .
اگر کسی دوست ندارد کسی نگاه آلوده به ناموسش کند او هم نباید نگاه آلوده به دیگران کند .
اگر کسی دوست دارد دیگران غیبت او را نکنند ، حق او را ضایع نکنند ، به او احترام بگذارند ، او نیز باید در مورد دیگران همین گونه باشد .
#حضرتآیتاللهمکارمشیرازی
#أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی #مُحَمَّدٍ وَ #آلِمُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌐 کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سید شمس الدین جوانمردی لنگرودی 🌐
@Javanmardi_langarudi
💥شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید💥
﷽؛
✅ خمس کالایی که نسیه فروخته شده
📝 سؤال : اگر کالایی را که از درآمد بین سال تهیه کرده ام #نسیه بفروشم و موعد دریافت قیمت آن ، بعد از سال خمسی باشد ، حکم #خمس_درآمد آن چیست ؟
📖 جواب : قیمت نقدی کالا در زمان معامله جزء درآمد سال معامله و سود فروش نسیه جزء درآمد سال دریافت می باشد .
#مقامعظمےولایت
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
@Javanmardi_langarudi
﷽؛
(( سال اول عام الفيل "53 سال پيش از هجرت" هجوم ابرهه به مكه معظمه جهت نابودى خانه خدا ))
💎 ابرهه بن صباح كه با پشتيبانى قيصر روم و نجاشى حبشه ، بر كشور يمن استيلا يافته بود ، براى خوار كردن ساكنان يمن و عرب هاى شبه جزيره عربستان ، از هيچ تلاشى كوتاهى نمى ورزيد و به هر كردار ناشايستى اقدام مى نمود ، او ، بر طايفه (حمير) و بزرگان آن بسيار سخت گرفت و (ريحانه ) دختر علقمه بن مالك را كه از جهت زيبايى و كمالات نفسانى ، در طايفه خود كم نظير بود، به اجبار و اكراه از همسرش (ابومرة سيف بن ذى يزن ) جدا كرد و خود با او ازدواج نمود . بسيارى از يمينيان به دست حبشيان به فرماندهى ابرهه كشته و بسيارى ديگر اسير گرديدند و به عنوان (برده ) به حبشه و روم فرستاده شدند و مابقى به ناچار سر در طاعت ابرهه در آوردند و او را به اميرى خويش پذيرفتند . ابرهه در صنعا پايتخت فعلى يمن كنيسه اى بسيار مجلل و زيبا به نام قليس بنا كرد و از تمامى عرب ها خواست كه از بت خانه ها و زيارت كعبه (خانه خدا) دست برداشته و جهت زيارت و عبادت ، به صنعاء رفته و قليس را عبادت گاه خويش قرار دهند . بزرگان عرب از اين ماجرا خشمگين شدند و مردى از طايفه بنى فقيم يا بنى مالك را به سوى قليس فرستاده تا در آن ساختمان نشسته و بر زمينش پليدى و بى حرمتى كند . ابرهه از اين خبر بسيار ناراحت و خشمگين شد و تصميم به انتقام از عرب ها گرفت . او با تجهيز سپاهى سنگين از نيروهاى حبشى ، عازم مكه گرديد . در بين راه يمن تا مكه ، هر گروهى در مقابلش ايستادگى مى كرد، آنها را از دم تيغ و شمشير گذرانيده و به نابودى مى داد. كسى را ياراى پايدارى در برابر وحشى گرى هاى حبشيان نبود . از جمله ، ذو نفر از طايفه حمير با گردآورى نيروهاى رزمى ، به نبرد سپاهيان ابرهه رفت ولى كارى از پيش نبرد و متحمل شكست سنگين و بنيان كن شد و پس از نابودى سپاهيان ، خود به اسارت ابرهه در آمد و به اجبار و اكراه ، راهنماى حبشيان به سوى مكه شد. حبشيان به محض نزديك شدن به شهر مكه ، اقدام به غارت و تاراج اموال مردم نمودند .
💎 آنان ، هر چه از چهارپايان اهالى ، مكه از قبيل شتر ، اسب و گوسفند آنان را مى ديدند ، غارت مى نمودند .
💎 در اين ميان ، دويست شتر عبدالمطلب ، بزرگ و مهتر مكه نيز به غارت رفت . ابرهه به اهالى مكه پيام فرستاد كه قصد من ، نابودى خانه خدا (كعبه ) است . اگر مردم اين شهر در برابر او مقاومت كنند و او را از اين كار بازدارند ، با آنان نبرد كرده و تمامى مردان را كشته و زنان و فرزندانشان را به اسيرى مى گيرد .
💎 اهالى مكه در آغاز قصد نبرد با سپاهيان خون آشام ابرهه را داشتند ، ولى عبدالمطلب آنان را از اين كار بازداشت و به آنان گفت كه شما را ياراى برابرى و نبرد با سپاه ابرهه نيست . بهتر است از شهر خارج شده و در دره ها و كوه هاى اطراف پناهنده شويد و از اهل و عيال خود محافظت و پاسبانى نماييد. اين خانه (كعبه ) از آن خدا است و او نيز از خانه خود دفاع خواهد كرد و اگر او از دفاع آن باز ايستد ، ما چگونه مى توانيم از آن دفاع كنيم ؟
💎 گويا به عبدالمطلب اين گونه الهام شده بود كه اهلى مكه خود را به هلاكت نرسانند و صاحب خانه ، از خانه خود دفاع و پاسدارى مى كند .
با اين تدبير خردمندانه ، اهالى مكه از كشتار و نابودى رهايى يافته و به اطراف شهر پناهنده و پراكنده شدند .
💎 عبدالمطلب به همراه چند تن از بزرگان مكه به نزد ابرهه رفته و با او گفت و گو نمودند .
آنان از ابرهه پرسيدند : براى چه چيز اقدام به لشكركشى نمودى و به سرزمين ما تهاجم كردى ؟
وى پاسخ داد : براى انتقام گرفتن از كارى كه شما بر معبد قليس انجام داديد .
💎 عبدالمطلب و همراهان ، گفتند : آن بى حرمتى ، كار يك تن از نادانان بود . چرا همه مردم بايد به آتش او بسوزند و چرا بايد خانه خدا كه يادگار ابراهيم عليه السلام است دستخوش نابودى گردد ؟
💎 آنان هر چه گفتند، ابرهه بهانه آورد و گفتارشان را نپذيرفت و به آنان گفت : اگر شما در برابر من ، مقاومت نكنيد ، من كارى با شما ندارم و تنها مى خواهم به جبران كار شما معبد شما را تخريب كنم و ديگر كسى براى زيارت به اينجا نيايد. همه مردم بايد براى پرستش خدا به صنعا رفته و در قليس ، خدا را عبادت كنند .
💎 به روايت ديگر ، عبدالمطلب در آن ديدار به ابرهه گفت : سربازان تو شتران اهالى مكه ، از جمله دويست شتر مرا غارت كرده اند، دستور بده آنها را به ما بازگردانند .
💎 ابرهه گفت : چرا درباره كعبه كه دين تو و دين پدران تو است ، چيزى ما نمى خواهيم ؟ عبدالمطلب گفت : من صاحب شتران خود هستم و كعبه را نيز صاحب است كه از آن نگهبانى و نگهدارى خواهد كرد .
💎 ابرهه ، دستور داد شتران عبدالمطلب را به وى بازگرداندند . عبدالمطلب پس از گفت و گو با ابرهه ، به همراه چند تن از قريش به نزد كعبه آمد و دست در حلقه در آن زد و با سرودن شعرى حماسه اى ،...
👇👇👇
👆👆👆
از خدا خواست که شر ابرهه را به خويش بازگرداند و كعبه را از آسيب او در امان نگهدارد. سرانجام وقت موعود فرا رسيد و ابرهه ، فرمان تخريب كعبه را صادر كرد. در اندك زمانى ، چندين هزار نيروى خشن و مغرور حبشى به سوى كعبه هجوم آوردند. در پيشاپيش آنان ، چند فيل قوى هيكل و آموزش ديده در حركت بوده و فرماندهان بى نزاكت ابرهه بر آنها سوار بودند و به سوى كعبه ، به پيش مى راندند . ولى هنوز پاى آنها به خانه خدا نرسيده بود كه فوجى پرنده از سمت دريا پديدار شدند و بر بالاى سر سپاه ابرهه ، جولان دادند و آنان را از آسمان سنگ باران كردند . هر سنگريزه كه از منقار و يا پاهاى پرنده اى به زمين مى افتاد ، به يكى از سپاهيان ابرهه برخورد كرده او را به هلاكت مى رسانيد .
💎 وضعيت شگفت آورى پديد آمده بود. سپاهيان ابرهه از يكديگر پراكنده شده و هر كدام به جانبى مى گريختند ولى از حمله پرندگان در امان نبودند. به هر سو كه مى رفتند، مورد حمله و سنگ اندازى پرندگان قرار مى گرفتند . در اندك مدتى ، سپاهيان ابرهه متحمل شكست سنگين شدند و همگى به هلاكت رسيدند و بجز تعدادى اندك كه موفق به فرار شدند، كسى از آنان در مكه باقى نماند.ابرهه نيز كه از جمله فراريان بود ، از هجوم بى امان پرندگان بى نصيب نماند و با بدن زخمى و خون آلود ، مكه را ترك كرد، در حالى كه به هدف هاى پليد خود نرسيده بود . او كه به مانند جوجه مرغى شده بود ، با سرافكندگى تمام و نااميدى به صنعا برگشت و در آن جا حالش بدتر شد و قلبش در سينه اش بشكافت و به هلاكت رسيد .
💎 از سوى ابرهه ، فرستاده اى به كشور حبشه رفت و ماجراى مكه را براى نجاشى تعريف كرد. نجاشى و همراهان او كه با ناباورى ، گوش به سخنان فرستاده ابرهه مى دادند ، يك دفعه مشاهده كردند كه پرنده اى در كاخش پيدا شد و در منقار خود سنگريزه اى دارد . آن سنگريزه را بر آن سرباز تيره بخت انداخت و او را در مجلس نجاشى به هلاكت رسانيد . بنابراين ، علاوه بر اهالى مكه و سپاهيان ابرهه ، نجاشى و اهالى حبشه نيز معجزه بزرگ خدا را از نزديك مشاهده كردند. تاريخ هجوم ابرهه به مكه ، مصادف بود با نخستين روز ماه محرم الحرام سال 882 تاريخ ذوالقرنين (مطابق با سال 570 ميلادى )
در آن هنگام ، حضرت محمد صلى الله عليه و آله و سلم در رحم مادرش حضرت آمنه عليه السلام بود. و پس از دو ماه و هفده روز بعد ، ديده به جهان گشود و عالميان را از نور جمالش پرفروغ گردانيد .
💎 داستان فيل سوران ابرهه ، به خاطر اهميتى كه براى عرب هاى شبه جزيره عربستان داشت و نشانه اى از نشانه هاى قدرت الهى در سركوبى ستم كاران و زورمداران بود، مبدا تاريخ عرب ها قرار گرفت و اهالى شبه جزيره آن سال را عام الفيل ناميدند. به همين جهت ، ميلاد مسعود رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم را در نخستين سال عام الفيل بر شمرده اند . قرآن مجيد به ماجراى ابرهه و فيل سواران حبشه اشاره كرد و سوره ويژه اى با نام سورة الفيل نازل فرمود .
اين سوره كوتاه را به همراه ترجمه اش بيان مى نماييم :
بسم الله الرحمن الرحيم
الم تر كيف فعل ربك باصحاب الفيل .
الم يجعل فى تضليل .
و ارسل عليهم طيرا ابابيل .
ترميهم بحجارة من سجيل .
فجعلهم كعصف ماكول
آيا نديدى كه پروردگارت با اصحاب فيل چه كرد؟ *
آيا دسيسه آنان را تباه نساخت ؟ *
و فرستاد بر سر آنان پرندگانى فوج فوج *
كه نشانه مى گرفت آنان را به سنگى از سجيل *
پس گردانيد اصحاب فيل را به مانند برگ خورده شده .
🌐 کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سید شمس الدین جوانمردی لنگرودی 🌐
@Javanmardi_langarudi
شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید .
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
✅ اعمال روز هشتم ماه ربیع الاول
💕 سال #دویست_شصت شهادت حضرت عسکری (علیهالسلام) واقع شد و حضرت صاحبالامر (صلواتاللهعلیه) به منصب جلیل #امامت نائل گردید ، #زیارت_این_دو_بزرگوار در این روز بسیار مناسب است .
✅ روز نهم ماه ربیع الاول
💕 روز #عید_بزرگ است و روز #عید_بقر است .
💕 در روایتی آمده :
" هرکه در این #روز چیزی #انفاق کند ، #گناهانش_آمرزیده میشود "؛
💕 و گفتهاند :
" در این روز #مستحب است :
#اطعام_نمودن_برادران_مؤمن
و #خشنود_گرداندن_ایشان
و #توسعه_دادن_در_نفقه_بر_اهل_و_عیال
و #پوشیدن_جامههای_نو
و #شکر
و #عبادت_حقتعالی ".
👈 این روز ، روز #برطرف_شدن_غمها و روز #بسیار_شریفی است و چون #روز_هشتم_ماه شهادت امام عسکری (علیهالسلام) بوده و این روز ، #روز_اول_امامت حضرت صاحبالزمان (ارواح العالمین فداه) است ، سبب #مزید_شرافتش خواهد بود .
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
@Javanmardi_langarudi
🔎💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🔍
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#حضرت_استاد_انصاریان
🌧 امام باقر (علیه السلام) میفرمایند :
" #روزگار_امام_دوازدهم اینقدر مردم در #امنیت هستند که اگر یک #دختر_جوان_و_زیبا شتری را پر از #طلا کند ، نه چشمی #به_شهوت به او نگاه میکند و نه دستی به بارش #دراز_میشود .
این همان امنیت نورانی است ".
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
🗞 #مقاله
📚 ويژگى زمان ظهور امام زمان عليه السلام 📚
🔸روزى كه حكومت عدل جهانى برپا شود، يك وجب كوير بر روى زمين نخواهد ماند:
💠«يَجْعَل لَّكُمْ جَنتٍ وَ يَجْعَل لَّكُمْ أَنْهرًا»💠
🔸تمام كويرها باغ مى شود و نهر آب هم در آن جارى مى شود. در آن روز جمعيت هم به اندازه امروز نيست، چون قبل از آمدن ايشان، ستمگران دنيا به جان هم مى افتند و دو سوم جمعيت كره زمين به دست خود مردم زمين نابود مى شوند. و يك سوم جمعيت مى ماند، كه آنها هم طولى نمى كشد كه تسليم ايشان مى شوند.
🔸در روايات آمده است كه تنها جنگى كه با امام زمان عليه السلام مى شود، از طرف سه قوم يهود، لاييك و اعراب است كه هم زمان با ظهور حضرت، براى نابودى ايشان دست به دست هم مى دهند. اولين دولتى هم كه وارد جنگ با ايشان مى شود، وهابيّت است. بعد هم اسرائيل، بعد هم لاييك. ولى همگى به هلاكت مى رسند. وقتى شرّ آنها از زمين كنده مى شود، آن وقت جهان رو به گلستان شدن مى رود.
🔸مسيحيان واقعى عالم هم با ايشان نمى جنگند، چون مسيحى ها عيسى عليه السلام را مى بينند كه در نماز به امام عليه السلام اقتدا مى كند.
🔸در معيشت مادى، هر كاسبى به مشترى التماس مى كند. همه جا نعمت و بركت به وفور يافت مى شود. اين ها از بركت ايمان و عدالت است. اگر دولت ها حاضر شوند كه اين عدالت را امتحان كنند، آن وقت مى بينند كه كشور چگونه متحوّل مى شود. چنان امنيّت برقرار مى شود كه امام باقر عليه السلام مى فرمايند:
🔸اگر زنى، شترى را كه يك طرفش طلا و طرف ديگر آن را نقره بار كرده است، از بازار بغداد تا شام برود، يك چشم نامحرمى به او دوخته نمى شود، يا دستى به بار شتر او دست دراز نخواهد شد.
💠«الَّذِينَ ءَامَنُواْ وَلَمْ يَلْبِسُواْ إِيمنَهُم بِظُلْمٍ أُوْلئِكَ لَهُمُ الْأَمْنُ» 💠
@Javanmardi_langarudi
📎 برگرفته از کتاب آثار مثبت عمل اثر استاد حسین انصاریان
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
30_ahd_01.mp3
1.82M
﷽؛
#دعاےعهد
📝 از حضرت صادق عليه السّلام روايت شده :
🌧 هركه چهل صبحگاه اين عهد را بخواند ، از ياوران قائم ما باشد ، و اگر پيش از ظهور آن حضرت از دنيا برود ، خدا او را از قبر بيرون آورد ، كه در خدمت آن حضرت باشد ، و حق تعالي بر هر كلمه هزار حسنه به او كرامت فرمايد ، و هزار گناه از او محو سازد 🌧
و آن #عهد این است :
( اللّٰهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظِيمِ ، وَرَبَّ الْكُرْسِيِّ الرَّفِيعِ ، وَرَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُورِ ، وَمُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجِيلِ وَالزَّبُورِ ، وَرَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ ، وَمُنْزِلَ الْقُرْآنِ الْعَظِيمِ ، وَرَبَّ الْمَلائِكَةِ الْمُقَرَّبِينَ وَالْأَنْبِياءِ وَ الْمُرْسَلِينَ . اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ وَبِنُورِ وَجْهِكَ الْمُنِيرِ وَمُلْكِكَ الْقَدِيمِ ، يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ ، أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذِي أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمَاواتُ وَالْأَرَضُونَ ، وَبِاسْمِكَ الَّذِي يَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ ، يَا حَيّاً قَبْلَ كُلِّ حَيٍّ ، وَيَا حَيّاً بَعْدَ كُلِّ حَيٍّ ، وَيَا حَيّاً حِينَ لَاحَيَّ ، يَا مُحْيِيَ الْمَوْتىٰ ، وَمُمِيتَ الْأَحْياءِ ، يَا حَيُّ لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ ؛
اللّٰهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِيَ الْمَهْدِيَّ الْقائِمَ بِأَمْرِكَ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِ وَعَلَىٰ آبائِهِ الطَّاهِرِينَ عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِناتِ فِي مَشارِقِ الْأَرْضِ وَمَغارِبِها ، سَهْلِها وَجَبَلِها ، وَبَرِّها وَبَحْرِها ، ............
http://www.erfan.ir/mafatih314
#جوانمردےلنگرودے
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
✅ سوسن, نرگس, حکیمه ؛ سه زن , دو گل , یک غنچه
#سوسن
📝 حدیثه (سوسن) معروف به جده , مادر امام حسن عسکری (ع) ، آن بانوی پارسا و عفیف پس از شهادت فرزند خود , وصی آن امام و نقطه اتکای شیعیان بود .1
📝 از گفتگوی احمد بن ابراهیم با حکیمه خاتون ؛ دختر امام جواد (ع) , برمی آید که با گذشت دو سال از شهادت امام عسکری (ع) همچنان بسیاری از کارها به دست جده بوده است ولی در حقیقت آن بانوی بزرگوار از طرف امام مهدی (عج) و به فرمان آن حضرت به رتق و فتق امور می پرداخته اند . این امتیاز تا زمانی که سُفرا و نایبان حضرت در بین شیعیان شناخته شده و منزلت یافتند , برای جده باقی بود .2
📝 جده در کنار فرزند بزرگوار خویش امام حسن عسکری (ع) در سامرا مدفون است .
#نرگس
📝 مادر امام زمان (عج) , حضرت نرجس خاتون (س) از احفاد «شمعون» , وصی عیسای نبی (ع) است که مسیح او را سنگ زیربنای مکتب خود نامید و به همین دلیل به پطرس یعنی صخره ملقب گردید .3
📝 ماجرای پیوند فرزندان اوصیا دو پیامبر اولولعزم ؛ امام حسن عسکری (ع) و ملیکا (س) و ازدواج مقدس آنها بسیار عجیب و زیبا است. بی شک این عروس آسمانی، انتخاب مادری است که خود ، سرور زنان جهان است .
📝 میزان فضیلت و معنویت حضرت نرجس خاتون (س) به حدی است که حکیمه ، خواهر امام هادی (ع) که خود از بانوان عالیقدر خاندان امامت است , او را سرآمد و سرور خاندان خویش و خود را خدمتگزار او می نامید .4
📝 زمانی که امام عسکری (ع) خبر شهادت خود و مصائب و شدائد خاندان و شیعیان خویش را برای همسر باوفایش ، نرگس خاتون (س) بیان نمود , آن بانوی مهربان از حضرت خواست تا برای مرگش قبل از رحلت امام دعا کند . خداوند دعای امام را مستجاب کرد . پیکر مطهر مادر امام زمان (عج) در کنار مرقد امام هادی(ع) به خاک سپرده شد . بالای مزار این بانوی آسمانی لوحی است که بر آن نوشته شده است : این ، قبر مادر محمد است .5
#حکیمه
📝 خواهر امام هادی (ع) در میان فرزندان ائمه (ع) از مقام علمی و معنوی ویژه ای برخوردار است .
📝 حکیمه دختر , خواهر و عمه امام معصوم است و محضر چهار امام معصوم را درک نموده است .6
📝 مستند ترین گزارش در مورد تولد امام زمان (عج) ، از سوی این بانوی بزرگوار وارد شده است و حکیمه شاهد تولد حضرت بوده است . این علویه عقیله ، نقش مهمی در تعلیم و تربیت حضرت نرگس (س) داشته و امام زمان (عج) و مادرش در منزل او پنهان بوده اند .7
📝 حکیمه خاتون در سال 274 ق وفات یافت و در پایین پای برادرزاده خود امام عسکری (ع) به خاک سپرده شد .
#پےنوشت
👈 1.سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی ص 615 .
👈 2.زنان در حکومت امام زمان (عج)، محمد جواد طبسی ص 14و15 .
👈 3.آشنایی با ادیان بزرگ، حسین توفیقی، ص136 و حیات الامام الهلدی؛ دراسه وتحلیل ص 163.
👈 4.سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی ص 666 .
👈 5. فرهنگنامه مهدویت، خدامراد سلیمیان ص 405 .
👈 6.همان ،ص 145 .
👈 7.سیره پیشوایان ص 668 .
http://www.erfan.ir/farsi/52000.html
✍ پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت استاد شیخ حسین انصاریان
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
📝 عنْ أَبِي جَعْفَر (علیه السلام) قَالَ :
" مِنْ حَقِّ الْمُؤْمِنِ عَلى أَخِيهِ الْمُؤْمِنِ أَنْ ... يُفَرِّجَ عَنْهُ كُرْبَتَهُ، وَيَقْضِيَ دَيْنَهُ "
📖 امام باقر (علیه السلام) فرمود :
" بخشى از حق مؤمن بر برادر مؤمنش اين است كه غم و اندوهش را برطرف سازد و بدهكارى اش را بپردازد ".
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
💎 در بعضی از روایات #دعاکردن حتی از #تلاوتقرآن هم #افضل شمرده شده ، چنانکه از #پیامبر صلیاللّه علیه و آله و سلّم و #امامباقر علیهالسلام و #امامصادق علیهالسلام نقل شده که فرمودند :
" اَلدُّعٰاءُ اَفْضَلُ مِنْ قَرٰائَةِ الْقُرْآنِ ".
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
#مکارمالاخلاق طبق نقل المیزان جلد 2 صفحه 35 ذیل آیه 186 بقره
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
شیخ ووزیرناصبی.mp3
4.54M
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
🚨 اسامی نواب خاص امام زمان(ع)
#پرسش
نواب خاص امام زمان(علیه السلام) در زمان غیبت صغری چه کسانی بودند؟
#پاسخ_اجمالی
عثمان بن سعید عمروى، محمّد بن عثمان بن سعید، حسین بن روح، على بن محمّد سمرى نوّاب خاص امام زمان(عج) بودند.
#پاسخ_تفصیلی
امام زمان(علیه السلام) در غیبت صغرى به وسیله چهار سفیر مخصوص خود با مردم مسلمان در حال تماس بودند و بسیارى از نیازمندى هاى مردم را از طریق نمایندگان خود برطرف مى نمودند و مشخّصات آنان به قرار زیر است:
🍃 1- عثمان بن سعید عمرى (بروزن گرمى) که منسوب به قبیله «بنى عمرو بن عامر» است و از یازده سالگى افتخار خدمتگزارى به خاندان رسالت را داشت و از اصحاب و یاران امام هادى و حضرت عسکرى(علیهما السلام) به شمار مى رفت و وکیل مخصوص امام عسکرى بود. او آنچنان مورد وثوق و اطمینان امام بود که حضرت عسکرى درباره وى و فرزندش «محمّد بن عثمان» که پس از درگذشت پدر افتخار نیابت از مهدى را پیدا نمود، چنین فرمود: «عمرى و فرزند او مورد وثوق من هستند؛ هرچه از من براى شما نقل کنند حقیقتى است که از من شنیده اند و نقل مى نمایند؛ هر دو نفر ثقه و مورد اعتماد من هستند، به سخنان هر دو گوش فرا دهید و هر دو را اجرا نمایید».(1)
یا مراقبت هاى شدیدى که حضرت عسکرى نسبت به فرزند خود داشت، کمتر کسى را اجازه مى داد که از حضرت مهدى دیدن کند؛ وى از افراد مخصوصى بود که حضرت امام زمان(عج) را در دوران حیات حضرت عسکرى در خانه اش کراراً زیارتکرده بود؛ شرح زندگى او در کتاب هاى رجال بطور گسترده بیان شده است(2) و تاریخ دقیق درگذشت وى به دست نیامده است.(3)
🍃 2- محمّد بن عثمان بن سعید، فرزند اوّلین سفیر و خود او دومیّن سفیر و وکیل امام زمان(علیه السلام) است که زمان امام عسکرى را درک کرده و در حدیثى که قبلا نقل شد، امام عسکرى وى و پدرش را به بهترین وجهى توثیق نموده است. دوران سفارت او طولانى و گسترده تر بود و همواره نامه هاى شیعیان را به حضور امام مى رسانید و پاسخ کتبى را به آنان باز مى گردانید؛ وى در سال 304 و یا 305 در گذشته است.(4)
🍃 3- حسین بن روح که در جامعه آن روز جهان شیعه به عقل و درایت اشتهار داشت و از نزدیکان محمّد بن عثمان دوّمین سفیر امام و راز دار او بود؛ وى موضوع سفارت را به فرمان امام به حسین بن روح واگذار نمود و در سال سیصد و بیست و شش درگذشت.(5)
🍃 4- على بن محمّد سمرى آخرین سفیر امام(عج) است که امام در نامه اى به خود او نوشته و دستور داده است که تو آخرین سفیر مخصوص من هستى، دیگر نباید کسى را به جاى خود معرّفى کنى! وى در نیمه شعبان سال سیصد و بیست و نه درگذشت و با درگذشت او باب سفارت خصوصى بسته شد و غیبت کبرى آغاز گردید(6) و از آن به بعد هرگونه ادّعاى نیابت خاصّه از طرف آن حضرت مردود شناخته شده است.
✍ پی نوشت :
🍂 (1). العمرى و ابنه ثقتان فما ادیا الیک عنى فعِنى یؤدیان و ما قالاه لک فعنى یقولان، فاسمع لهما و اطعمها فهما الثقتان المأمونان.
🍂 (2). تنقیح المقال، ج 1، ص 245 - 246؛ قاموس الرّجال، ج 6، ص 235 - 25؛ سفینة البحار، ج 2، ص 158.
🍂 (3). در «ریحانة الادب» ج 3، ص 133، تاریخ وفات او را به نقل از «تحیّة الزّائر» مرحوم نورى سال 257 معیّن نموده است، در صورتى که آن سال امام عسکرى(ع) در قید حیات بود و چگونه مى تواند نایب امام زمان در میان مردم گردد.
🍂 (4). کامل ابن اثیر، حوادث سال 305؛ تنقیح المقال، ج 2، ص 149؛ قاموس الرّجال، ج 8، ص 264 - 268 و در این مدارک مى نویسند که وى قریب پنجاه سال افتخار نمایندگى از امام را داشته است، در صورتى که در سال وفات او چهل و پنج سال از آغاز غیبت صغرى مى گذشت و قبل از او پدرش عهده دار مقام نیابت بود.
🍂 (5). تنقیح المقال، ج 2، ص 308 و غیره.
🍂 (6). قاموس الرّجال، ج 7، ص 51.
—————————————————
@Javanmardi_langarudi
🎆🌺{کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی}🌺🎆
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
💠 نواب امام زمان(ع) 💠
✅ در زمان غيبت صغری حضرت(ع) چهار نائب و نماينده خاص داشت كه به مردم فرمود:
كارهايتان را به اين چهار نفر بگوئيد، اين چهار نفر حق داشتند حضرت(ع) را ببينند، و سال هاي طولاني هم فرمايشات خود از طريق اين چهار نفر به مردم می رساندند، تا اينکه زمان غيبت کبری فرا رسيد.
✅ از اين چهار نفر عثمان بن سعيد از چهره هاي درخشان و وكيل امام دهم(ع) و امام يازدهم بود، بعد از او پسر ايشان حدود چهل سال وکيل بود، بعد هم حسين بن روح و بعد علي بن محمد ثمري اين چهار تا نايب خاص بودند.
✅ بعد كه اين چهار نفر از دنيا رفتند غيبت كبري شروع شد كه امام فرمود:
ديگر دست شما به من نمي رسد و مردم به فقهايي مراجعه كند كه هوي و هوس نداشته، با تقوا و اسلام شناس باشند، که ما به اين ولايت فقيه می گوئيم، ولايت فقيه يعني توجه به نايب امام زمان(ع).
📗 برنامه درسهایی از قرآن 21 فروردین 65
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Javanmardi_langarudi
🌱أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌱
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#حضرت_استاد_انصاریان
💕 امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) مشتاق دیدار شما
#امام_عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) به علی بن مهزیار فرمودند :
" سلام مرا به شیعیان برسان و بگو شما را دعا میکنم و شما هم برای #فرج من دعا کنید ؛ دلم برای شما تنگ است ، میخواهم شما مرا ببینید و من هم مشتاق دیدار شما هستم ".
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
💎 گلایه #امام_عصر عج الله تعالی فرجه الشریف از #شیعیان
↩ شما پولکی شدهاید ↪
↩️ شما شیعیان ضعیف ما را سرگردان کردید ↪️
↩️ تمام رشته های محبت را بریدید ↪️
#حضرت_استاد_انصاریان
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
@Javanmardi_langarudi
❄️ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی ❄️
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
💎 #دعا برای سلامتی #حضرت_مهدی آثار و برکات فراوانی دارد .
👈 از جمله اینکه #دعا_برای_آن_حضرت باعث ازدیاد محبت آن حضرت به ما خواهد شد . ارتباط قلبی ما با حضرت زیاد می شود
👈 و از طرف دیگر #دعا_برای_سلامتی_آن_حضرت موجب می شود که مردم از بلاهای طبیعی دور بمانند . دعا باعث زنده نگه داشتن یاد امام در دل ما می باشد .
👈 و #دعا_برای_فرج_آن_حضرت باعث گشایش در زندگیمان خواهد بود و خیلی آثار و برکات دیگری دارد که قابل شمارش نمی باشد .
❄️کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی❄️
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
هدایت شده از ،، احکام و مسائل شرعی ،،
﷽؛
#یقین_ما
اللّٰهُمَّ وَلَا تَسْلُبْنَا الْيَقِينَ لِطُولِ الْأَمَدِ فِي غَيْبَتِهِ وَانْقِطاعِ خَبَرِهِ عَنَّا
#خداوندا
بهخاطر طول زمان غیبت امام عصر (علیه السلام) و بیخبر ماندن از ایشان ، یقین را از ما مگیر ...
#کمالالدین_جلد2صفحه512
@Javanmardi_langarudi
أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ