🔸️🔷️ #مرد_غريبي_كه_هنوز_از_ياد_نرفته_است🔷️🔸️
🌼 #قسمت_24 🌼
□ #احمد، مؤسس #حزب_الله_لبنان:
هرچند نيروهاى اعزامى به #لبنان و #ســوريه نتوانستند در هيچ عمليات نظامى مستقيماً بر ضد #اسرائيل وارد عمل شــوند اما همين حضور مغفول آنها باعث شكل گيرى هسته هاى مقاومت حزب در #لبنان گرديد. فرمانده وقت ســپاه پاســداران #محســن_رضايى در اين باره مى گويد:
«... خب #حاج_احمد و ســاير دوســتان مــا كه در قالب #قــواى_محمد_رســول_الله(ص) به #ســوريه و #لبنــان رفته بودنــد، فعاليت هايى را هم انجام دادند كه مهمترين آنها پايه گذارى تشكيلات مقاومت اسلامى در #لبنان بود يعنى در حقيقت #مقاومت_اسلامى_لبنان از طريق تأثير معنوى و مادى حضور برادران #تيپ_۲۷ شــكل گرفت منتهى ما خود اين تيپ را نتوانستيم به صورت منظم به كار بگيريم».
مهم ترين و اساســى ترين اقدام #حاج_احمد_متوســليان در اعزام به جبهه #لبنان و #ســوريه تأسيس و پايه گذارى « #جنبش_انقلابى_حزب_الله_لبنان» است. راوى اين روايت جذاب و دلكش معاون وقــت #حاج_احمد در نيروهاى اعزامى به #لبنان اســت.
🆔️ @javid_neshan
🔸️🔷️ #مرد_غريبي_كه_هنوز_از_ياد_نرفته_است🔷️🔸️
🌼 #قسمت_25 🌼
اين روايت بسيار طولانى است
اما مختصر آنكه:
« #حاج_احمد_متوسليان از هنگام قدم نهادن به خاك #سوريه تا هنگام اسارت، با سران گروه هاى انقلابى شيعه لبنانى، ۲جلســه راهبردى برگزار كرد. اين جلسات با پيشنهاد وى و هماهنگى و مشــاركت اين گروهها برگزار شــد. در جلســه نخست، #حاج_احمد پيشنهاد متحد شدن اين گروه ها و تأسيس تشكيلات واحدى را به منظور مبارزه با اشغالگران #صهيونيســت و با محوريت تفكر انقلاب اسلامى و رهبرى #امام_خمينى(ره) مطرح كرد و در ضمن به آنان پيشــنهاد كرد تا فعاليت هــا و اقدامات خود را با همكارى نيروهاى اعزامى محمد رسول الله(ص) هر چه ســريعتر آغاز نمايند. جلسه دوم در شهر #بعلبك_لبنان و در يكى از خانه هاى ســفارت ايران در آن شهر و با حضور سران گروه هاى مبارز شيعه برگزار شد. از آنجا كه نيروهاى اعزامى و همچنين #حاج_احمد، شــناختى بر اين گروه ها نداشتند، « #سيد_حسين_موسوى» معروف به « #ابوهشام»، مؤسس و رهبر گروه « #امل_اسلامى» (انشــعابى از امل به رهبرى « #نبيه_برى») وظيفه معرفى، آشناســازى و نيز فراخوانى ســران اين گروههــا را در اين جلســات بر عهده داشت. جلســه دوم درست چند روز پيش از اسارت #حاج_احمد، با حضور بزرگانى چون شــهيد « #ســيد_عباس_موسوى»، « #شيخ_صبحى_طفيلى»، « #سيد_حسين_موسوى»، « #شيخ_محمد_يزبك» و ديگر رهبران شيعه #صور و #صيدا برگزار شد. دراين جلسه، علاوه بر #حاج_احمد، « #حاج_ابراهيم_همت»، « #شهيد_اكبر_حاجىپــور»، معاون #حاج_احمــد در نيروهاى اعزامى سپاه پاســداران به #لبنان و همچنين چند تن از مسئولين سفارت ايران در #لبنان حضور داشتند. در اين جلســه، #حاج_احمد با تأكيد بر وحدت فرماندهى و رويه گروه هاى مبارز شــيعه لبنانى در مبارزه با #اســرائيل مســئله جديدى را طرح كرد. وى پيشنهاد داد تا اين گروه ها، تشكيلات انقلابى و مقاومت تازه تأسيس خود را « #حزب_الله» بنامنــد. وى اين مســئله را چندين بار و با تأكيد فراوان مطرح كرد و از آنجا كه سران اين گروه ها، #حاج_احمد و نيروهاى اعزامى سپاه پاسداران به #لبنان را نماينده امام(ره) مى دانســتند لذا رابطه ولايى بين #حاج_احمد و خود مى ديدند. بر همين اساس، نه تنها با طرح #حاج_احمد مخالفت نكرده، بلكه در همان جلســه آن را با آغوش باز پذيرفتند و همگى متفق القول بر آن صحه نهادند و به عنوان صورت جلســه آن را نوشته و امضاء كردند. و اينگونه بود كه « #حزب_الله_لبنان» متولد شــد.»
🆔️ @javid_neshan
🔸️🔷️ #مرد_غريبي_كه_هنوز_از_ياد_نرفته_است🔷️🔸️
🌼 #قسمت_26 🌼
به راستى چه كسى فكر مى كرد كه نهال نورس و كوچك #حزب_الله_لبنان كه آن روز در آن جلســه در شهر #بعلبك به دســت پر اخلاص وپرتوان #حاج_احمد كاشــته شد، امروزه به سرو تناور و تنومند #حزب_الله_لبنان به رهبرى خلف صالح #حاج_احمد_متوسليان و #سيدعباس_موسوى تبديل شــود. #حزب_الله_لبنان امروز تأويل همان «شجره طيبه»اى است كه قرآن درباره اش فرموده است «واصلها ثابت و فرعها فى الســماء». همان جنود حقى كه پشت ارتــش چهارم جهان را در جنگ ۳۳ روزه به خاك ماليد و هيمنــه دجال صفت آن را در هــم كوبيد تا ديگر بار مصداق اين آيه شريفه باشد كه «كم من فئة قليلة غلبت فئة كثيرة باذن االله». شجره اى كه درست به فاصله۲ سال پس از آن جلسه پربركت، عرصه را آن همه بر فرزندان غاصــب و #صهيونيســت آل يهودا تنگ كــرد كه براى شناخت اين دشمن جديد و پيچيده از نظر آن ها، مجبور شــدند اولين «كنفرانس شيعه شناسى» را در سال ۱۹۸۴ در دانشگاه #تل_آويو و با حضور۴۰چ تن از برجسته ترين شيعه شناســان و اسلام شناسان #اسرائيل و غرب برگزار كنند. ســلام و درود خدا بر #احمد_متوسليان و ۳ يار در بندش، "بنى مسجون" #حضرت_روح_الله(س). سلام بر او كه هماره #ســپاه_محمد_رسول_الله(ص) را فرمانده است. آرى #حاج_احمد براى ما هميشــه فرمانده است. فرمانده #سپاه_محمد_رســول_الله(ص) و فرمانده و علمدار رشيد « #حزب_الله». ســلام بر او و سلام بر رزمندگان #حزب_الله. سلام خدا بر او آن هنگام كه به دنيا آمد، و آنگاه كه از اين دنيا مى رود و آن هنگام كه در روز رستاخيز بر مى خيزد. ما چشم به راه ديدن روى «شمشير خمينى(ره)» در سپاه مهدى موعود(عج) و در روز موعوديم.
منابع:
1.همپاى صاعقه. گلعلى بابايى و حسين بهزاد
2.در انتهاى افق. حسين بهزاد
3.چهل و شش يادداشت. رضا گلپور
4.پاره هاى پولاد. حميد داوودآبادى
5.پس از بحران. اكبر هاشمى رفسنجانى، خاطرات سال ۱۳
🆔️ @javid_neshan
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
⚫بررسى سرنوشت چهار ديپلمات اسير ايرانى در گفت و شنود شاهد ياران با نويسنده و محقق؛ #حميد_داودآبادى
🔻درآمد:
حضور #حاج_احمد_متوسليان در يكى از طولانى ترين پرونده هاى سياست خارجى جمهورى اسلامى باعث شده #حميد_داوودآبادى آستينش را بالا بزند و به عشق فرمانده مفقود شده #لشكر۲۷_محمد_رسول_الله(ص) به تحقيقات قابل توجهى درباره سرنوشت چهار ديپلمات ربوده شــده ايران در #لبنــان بپردازد كــه نتيجه اين تحقيقات در كتاب 《#كمين_جولاى۸۲ 》 آمده است.
منبع: سایتِ نویدِ شاهد
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_1 🖤
_از چه زماني علاقه مند شــديد شــخصا در مورد #چهار_ديپلمات تحقيق كنيد؟
در زمان جنگ مي شــنيدم فرمانده اي بوده، رفته #لبنان و اسير شده، كه اين يك خبر عادي بود و شايد يكي از دلايلي كه كســي هم موضــوع را پي گيري نكرد، اين بود كه چون آن زمان جنگ بودو هزاران اســير در دست دشــمن داشتيم كه حالا چهار نفر هم اينها هســتند كه اضافه شدند! كليه اسرا در #عراق بودند و #چهار_ديپلمات هم در #لبنان.
سال ۷۱_۷۲ بود كه در هفته نامه "فرهنگ آفرينش" - كه متعلق دانشــگاه آزاد اســلامى بود - مشــغول كار شــدم. در آن جــا، صفحه اي به نــام "از معراج برگشــتگان" ويــژه دفــاع مقدس داشــتم. بعضي از دوستان مانند " #حسين_بهزاد " و " #محمدعلي_صمدي " هم آن زمان در عرصه مطبوعات حضور داشــتند كه ارادت و حساســيت خاصي نســبت به " #حاج_احمد_متوسليان " داشــتند و همين باعث شد كم كم بحث پــي گيري #چهار_ديپلمات را بياوريم در نشــريه. هر هفته مطلبي داشــتيم و خاطــره اي را به يك بهانه در آن كار مى كرديم. يواش يواش به ذهنم رســيد كه بپرســيم آنها كجا هستند و چه شدند؟ آن زمان، #لبنان هم تقريبا به يك ثباتي رسيده، جنگ هم تمام شده و تكليف اسراء هم معلوم شــده بود؛ پس آنها چه شدند؟ اين بود كه در قالب مصاحبه و خبر پي گيري را شروع كردم؛ تا اين كه در سال ۷۵ براي دومين بار رفتم #لبنان.
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_2 🖤
_مرتبه اول چه زماني به #لبنان رفتيد؟
ســال ۶۲ با نيروهايي كــه براي كارهــاي تبليغي و فرهنگي به #لبنان رفتند. در ســال ۷۵ پرســان پرسان رفتم دنبال اين كه آنها چه شــدند و از بچه هايي كه مي شــناختم پرس و جو كردم. آن جا تصميم گرفتم محكم دنبال اين داستان را بگيرم. از همان جا شروع كــردم هرچه مطلــب و مقاله راجع بــه اين موضوع در نشــريات آن موقــع #لبنان بود، جمــع آوري كردم و ســراغ آدم ها هم مي رفتم و از آنها مي پرســيدم. از كســاني مثل " #سيدحســن_نصرالله " - #دبير_كل_حزبالله - " #ابوهشــام " - #رئيس_ســازمان_امل_اسلامي - و شــخصيت هاي ديگري كه احتمال مــي دادم از آنها مطلبي شــنيده و يا ديده باشــند، پي گيري مي كردم و انصافــا هم به مطالب خوبي دســت پيدا كردم. آن موقع وقتي اين كتاب ( #كمين_جولاي۸۲) جمع شد؛ من هيچ تحليلي از خود نداشــتم و همه تحليل هاي خودم را طي اين سال ها، در قالب مقاله در نشريات مختلف منتشر كردم.
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
·٠•●🖤♡✿🌿✿♡🖤●•٠·
ماییم و،،،
شب تار و،،،،
غمِ یار و،،،
دِگر هـیــچ ...!
#حاج_احمد💔
·٠•●🖤♡✿🌿✿♡🖤●•٠·
🆔️ @javid_neshan
·٠•●🖤♡✿🌿✿♡🖤●•٠·
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_3 🖤
... ايــن كتاب حــاوي اطلاعاتي اســت از افــرادي كه آخرين بار #حاج_احمد را ديدند. مثل كســي كه #حاج_احمد و دوستانش را آخرين بار در منزل " #سيدعباس_موســوي" در #بعلبك ديده بود. اين مسئله براي خود مــن خيلي جالب بود. چون تــا قبل از آن، همه فكر مي كردند #چهار_ديپلمات، مســتقيم از #سوريه به #لبنان رفته و اســير شــده اند؛ درحالي كه خاطره اين فرد مسير را عوض كرد. آنها از #ســوريه رفته بودند #بعلبك، آن جا جاده بسته بوده، به همين دليل برمي گردند #ســوريه و از شمال #لبنان، از مســير #طرابلس وارد اين كشور شدند. بعدا كه با حاج " #محســن_رفيق_دوست" صحبت كردم، او هم از اين موضوع اطلاع نداشت و اولين بار بود كه مي شنيد و برايش جالب بود. همه فكر مي كردند آنها از #دمشق كه وارد شدند، اسير شدند. با همه دوســتانه صحبــت مي كــردم و بحث صرفاً پي گيــري مطبوعاتي نبود كــه بگويم خب با فلاني مصاحبه كردم و جريان تمام شد. يك علاقه شخصي بود. بعضي ها مطالبي مي گفتند كه شرط مي كردند از قول ما منتشــر نكن و من خودم بدون نام، در قالب مقاله بيان مي كردم.
_چرا با نشر مقالات و مطالب در اين زمينه مخالفت مي شد؟
بيشــترين بحث آنها اين بود كه نظام، ديپلمات ها را زنده مي خواهد.
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_4 🖤
_يعني در مطالب و مقالات نوشــته شــده از طرف شــما عنوان مي شد كه #چهار_ديپلمات شهيد شده اند؟
بحث بيشــتر همين بود كه آنها كشــته شده اند. اين بده بســتان سياســي و قضيه " #ران_آراد " كه با پرونده ديپلمات ها گره خورده بود، باعث شده بود كه ايران هــم آنهــا را زنده بخواهد و در تبليغــات هم آنها را زنده مي خواست، اما تقريبا تحقيقات ما نشان مي داد كه آنها شهيد شده اند.
_زنده بودن آنها هيچ وقت به اثبات رسيده؟
من هيچ ســند موثقــي مبني بر زنده بــودن آنها پيدا نكردم.
_يعني سندي مبني بر زنده بودن آنها پيدا نكرديد؟
اظهاراتي مبني بر زنده بودن آنها توســط برخي افراد گفته مي شد كه دنبالش رفتم اما به نتيجه اي نرسيدم.
_غربي هــا پرونده #چهار_ديپلمــات ايراني را به خلبان #اسرائيلي گره مي زنند. علت آن چيست؟
#اســرائيلي ها اين موضوع را گره زدند به پرونده #ران_آراد، خلبــان #اســرائيلي كه ســال ۶۴ هواپيمايش را #فلســطيني ها زدند و توسط #سازمان_امل دستگير شد و دســت " #مصطفي_ديراني " افتاد. #اســرائيل مي گفت ايران اگر اطلاعاتي از گروگان هايش مي خواهد، بايد از #آراد اطلاعــات بدهد؛ كه اين مســئله هيچ ربطي به ايران نداشــت؛ اما آنها ادعا كردند او دست ايران اســت. حتي عكس ها و دست نوشته هاي #آراد كه به #اسرائيل منتقل شده بود، نه از جانب #حزب_الله بود و نه ايران، كه از جانب #سازمان_امل بود. ايــن پرونده به هيــچ وجه به جريــان #ران_آراد ربط ندارد؛ چون حدود سال ۸۳_۸۴ كه تبادلي بين #حزب_الله و #اســرائيل انجام شد، #شــارون رسما اعلام كرد: "من با چشمان اشك آلود اعلام مي كنم كه #آراد كشته شده اســت." خب وقتي خودشان پذيرفتند و اعلام مي كنند كشته شده، چرا ما به كار گره مي زنيم؟ حتي #مصطفــي_ديراني كه او را از داخل خانه اش در #لبنان ربودند، به #اسرائيل بردند و محاكمه و زنداني كردند، هيچ مدركي ارائه نداد كه #آراد دست ايران باشد؛ مهم ترين اصل همين جاســت؛#مصطفي_ديراني و شــيخ " #عبدالكريــم_عبيد " كه ربوده و زنداني شــدند، هيچ مدركي ارائه ندادند كه #آراد دســت ايران باشــد. آنها را كه #اســرائيل به تلافي #آراد از خانه شان دزديد، در تبادل آزاد شدند و #اسرائيل پرونده #آراد را بست.
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_5 🖤
_جواب اين سؤال را خود شما داريد؟
من يك بــار با دبير كميته پيگيــري ديدار كردم. او پرســيد نظراتت چيه؟ من گفتم يك ماهه مي شــود اين پرونده را بســت. گفتم شــما همين #كتاب_كمين_جولاي۸۲ را بگيريد دســت تــان، تمام دلايل زنده بودن و شهادت آنها را مي شود از اين كتاب درآورد. ببينيد كدام مي چربد؟ من ده تا اســم به ايشان دادم و گفتم شما سراغ اين ده نفر برويد و بعد كسان ديگر، و اطلاعات در مورد شــخصيت آنها را در بياوريد تا متوجه شويد تكليف آنها چيست؟ همه اينها مي روند ســراغ " #ســمير_جعجع " كه اصلا در اين پرونده هيچ كاره اســت. براي چي شما ســراغ #جعجع مي رويد؟ برويد ســراغ " #جوني_عبدو "، چون هم آن جا بوده و هم در قضيه دست داشــته است. سراغ " #نادر_سكر " برويد و كسان ديگري كه اسم شان هست و مستقيم دست داشــتند. برويد ســراغ " #روبير_حاتم " كه تا به حال هيچ ايراني ســراغ او نرفتــه. او ادعا مي كند من نوار كاست صحبت ها قبل از كشته شدن #حاج_احمد را دارم. حداقــل يك ايرانــي بايد برود با او صحبت كند و بگويد حرفت چيست؟
_شايد اين كار را كرده اند؟
نه اين كار نشده. چون من زماني يك ادعايي شنيدم كه مستند بود، مبني بر زنده بودن #ديپلماتها . حدود ۷_۸ سال پيش بود. روزي كه اينها اسير مي شوند بعد از ظهر همان روز سه ايراني ديگر هم اسير مي شوند #فالانژها آنها را مســتقيم تحويل #اســرائيل مي دهند و اين ســه نفر زندان بودند و هر وقت #اسرائيل خبري درباره سه گروگان ايراني مي داد، منظورشان اين سه نفر بوده نه كســان ديگر. وقتي از زبان هم مي گفتند ســه ايراني به همراه راننده خود در زندان #اســرائيليها هســتند، همين ها بودند و من نامه مســتقيم آن را ديده بودم.
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_6 🖤
_اين موضوعي كه الان مطرح شــد را براي اولين بار است مي گوييد؟
بله. #لبنان را بايد اول بشناسي. مي گوينــد هيــچ اطلاعــات ســري در #لبنان بيشتر از يك ســاعت دوام نمي آورد و آن جا بزرگراه تجارت ســه چيز
اســت:
۱_مــواد مخــدر ۲_اسلحه ۳_اطلاعات
و بيشتر هم اطلاعات است. كســاني كــه در كارهــاي سياسي مي افتند مثل #فالانژها، كاســب هاي عجيبي هستند.
يعنــي يك اطلاعــات را تكه تكه مي كنند و ده نوع مي فروشند و اگر زرنگ نباشي ســرت كلاه مي گذارند. آنها زندگي شــان با فروش اطلاعات مي گــذرد. مثلا امروز ايــن آمده يك ادعا كرده و بعد مي گويد مــن نوار بازجويي #حاج_احمد را دارم. حــالا يك نفر نبايد برود تكليف اين ادعا را معلوم كند؟ " #روبير_مارون_حاتم" معروف به " #كبرا "، چي از #ديپلماتهــا دارد و مي داند؟ اصلا خاطرات او كه چاپ شده است را تهيه كنيد. كتاب " #از_دمشق_تا_تلآويو" او هنوز در #لبنان ممنوع اســت اما من در سايت ۴ ديپلمات متن آن را زدم. هم نسخه عربي و هم انگليســي آن را پيدا كردم. يك فصل آن را چون در رابطه با گرفتن #ديپلماتهاي ايراني بود، گذاشتم در اين سايت. هــر ادعايي كــه در مورد آنها شــده، در #كتاب_كمين_جولاي۸۲ جمع شده است. من نمي خواهم قضاوت كنم، امــا كميته پي گيــري يا هر جــاي ديگري كه مي خواهد دنبال كند، بايد اين كتاب را بررســي كند و به نتيجه برســد و ببيند #مارون_حاتم چقدر راست مي گويد. #ســمير_جعجع چقدر نقش داشــته. " #ايلي_حبيقــه" چقدر نقش داشــته. من ديــدم اطلاعاتي را كه جمع كردم مي تواند كمك كند. جالب اســت كه بعد از چاپ اين كتاب، در مجلس شــوراي اسلامي كميتــه پي گيــري كه شــكل گرفته بــود و نماينده وزارت اطلاعات، ســپاه، وزارت خارجه، خانواده ها و كميسيون امنيت ملي مجلس در آن حضور داشتند، جلساتي كه تشكيل مي دادند براي اين #چهار_ديپلمات، همه بدون استثناء اين كتاب دست شان بود و استناد همه شــان به اين كتاب بود. چون هيچ منبع ديگري وجود نــدارد. ولي بعضي افــراد معتقدند اين كتاب نبايد چاپ مي شــد. چرا؟ چون در اين كتاب عنوان شده كه #حاج_احمد_متوسليان عضو سپاه بوده است. حالا سوال من اين جاست مگر شما كنگره سرداران براي او نگرفتيد؟ مثلا در اين كتاب گفته شــده " #تقي_رستگار" بسيجي بوده. شــما اين همــه برنامــه برگزار كرديــد و در كتاب هاي ديگر هم نام او هســت. من سفارش دادم دو كتــاب از آمريكا آوردند كــه در آن زندگي #حاج_احمد نوشــته شــده بود كه #حاج_احمد كي بود؟ او فرمانده نيروهايي بود كه رفتند #سوريه.
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯
🔲◾ #بيست_سال_است_كه_درمورد_چهار_ديپلمات_تحقيق_مىكنم ◾🔲
🖤 #قسمت_7 🖤
_عنوان كتاب چه بود؟
" #ريشــههاي_تشكيل_سپاه_پاســداران" كه پرداخته به نيروهاي ايراني در #لبنان و يا كتاب " #الحصاد" نوشــته #جان_كوولي كه ريز نوشته #حاج_احمد چه كسي بود. بحث ديگري كه دارم اين اســت كه ۱۴ تير ماه #حاج_احمد و دوســتانش دســتگير مي شــوند. ۱۴ تير ۶۱ كتاب روزشــمار جنگي كه ســپاه منتشر مي كند، در اين روز يك كلمه در مورد آنها نوشــته نشــده است فقــط ده روز كه مي گذرد در ايــن كتاب مي خوانيد ســفارت ايران در اطلاعيه اي از نخســت وزير #لبنان خواست كه #چهار_ديپلمات را آزاد كنند، همين! اسم هم نمي آورد. آنها كي بودند و چرا رفتند آن جا؟ در خاطرات آقاي " #هاشــمي_رفسنجاني" هم در اين روز مطلبــي پيرامــون #ديپلماتهــا نمي بينيد. انواع خاطرات در اين كتاب وجــود دارد حتي خبر ترور يكــي از فرماندهان نيروهاي #فلســطيني در #لبنان كه اشــاره مــي كند خبــر بســيار مهمي اســت؛ اما در مورد اســارت۴ نيروي ما، يك كلمه نيســت و مثلا
مي خواهند بپوشانند و از لحاظ امنيتي حفظ كنند. ۱۴تير آنها اســير مي شــوند و ۵ روز بعد از اسارت آنهــا، روز ۱۹ تير، مجله " #پيام_انقلاب" ســپاه چاپ مي شــود كه مصاحبه اختصاصي با #حاج_احمد دارد و عكس او را هم زده و زيرش نوشــته " #برادر_احمد فرمانده نيروهاي سپاه در #سوريه و #لبنان". اينها با هم در تضاد نيست؟!
ادامه دارد...
╭═🖤━⊰*⊱━🖤═╮
🆔️ @javid_neshan
╰═🖤━⊰*⊱━🖤═╯