#اینفوگرافی
📷 ایران در کدام بخشهای نظامی جزو ۱۰ کشور اول جهان است؟!
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#ایران
🔻توییت جالب کاربر روسی
"ایران و تحریم ها:
2010: «به ایران سلاح نفروشید، آنها تحت تحریم هستند».
2024: «از ایران اسلحه نخرید، آنها تحت تحریم هستند.»"
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️خاخام رونان شاولوف: نمیدانیم از دست ایران به کجا فرار کنیم، دوره ای هم نیست که معجزه باشد و دریا شکاف بردارد 🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امام خامنه ای :
موضوع تعداد موشکهای شلیک شده و یا موشکهای به هدف اصابت کرده که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده، موضوع دست دوم و فرعی است، موضوع اصلی ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.
۲/۰۲/۱۴۰۳
May 11
🔻دولت بریتانیا سال گذشته با انتشار آماری اعلام کرد که با پولی شدن کیسههای پلاستیکی از سال ۲۰۱۴، میزان مصرف آن تا ۹۸ درصد کاهش پیدا کرده است. این تحقیق نشان میدهد سرانه مصرف کیسه پلاستیکی در سال ۲۰۱۴ در انگلیس ۱۴۰ کیسه در سال برای هر نفر بود در حالی که این میزان در سال ۲۰۲۳ برای هر نفر تنها دو کیسه بوده است.
هفته گذشته سازمان محیط زیست ایران اعلام کرد که به مناسبت هفته زمین پاک و از حدود یک هفته دیگر فروشگاهها کیسه پلاستیکی رایگان به مشتریان ارائه نمیدهند. مهدی خادمثامنی، مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: «سالانه ٢١ تن کیسه پلاستیکی فقط در میادین میوه و ترهبار شهر تهران استفاده میشود که رقم بسیار بالایی است».
یکی از مشکلاتی که طبیعت ایران با آن مواجه است، حجم زیاد کیسه های پلاستیکی است که بازیافت نمیشود.
نظر شما درباره این طرح چیست؟ شما در زندگی روزمره چقدر از کیسههای پلاستیکی استفاده میکنید؟ نظرات خود را در قالب ویدیو و صدا با هشتگ #پلاستیک برای ما بفرستید.
واکنش ترکیه به تازهترین تحول مرزی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان
وزارت خارجه ترکیه روز شنبه از واگذاری 4 روستا از سوی ارمنستان به جمهوری آذربایجان استقبال کرد. #ترکیه
#ارمنستان
#آذربایجان
در نشستی که به ریاست «شاهین مصطفیاف»، معاون نخستوزیر آذربایجان و «مهر گریگوریان» معاون نخستوزیر ارمنستان برگزار شد، دو کشور بر سر بازگرداندن روستاهای «بغانیس آیریم»، «آشاغی اسکیپارا»، «هیریملی» و «کیزیلخاجیلی» که در جنگ اول قرهباغ اشغال کرده بود، به جمهوری آذربایجان به توافق رسیدند. #ترکیه
#ارمنستان
#آذربایجان
طرح کلمبو
طرح کلمبو یک سازمان منطقهای است که با هدف افزایش تلاشهای میان دولتی برای تقویت اقتصادی و توسعه اجتماعی کشورهای عضو در منطقه آسیا-اقیانوسیه ایجاد شدهاست.
تاریخچه
در بهار ۱۹۴۹ سردار پانیکار (نخستین سفیر هند در چین) به سفیران بریتانیا و استرالیا پیشنهاد ایجاد یک صندوق چندجانبه را داد که برای مبارزه با جنبشهای کمونیستی به کشورهای آسیای جنوب شرقی کمک کند. ایالات متحده تا کنون بیشترین کمک را به این سازمان کردهاست.
این سازمان بهطور رسمی در جنوری ۱۹۵۰ از دل یک کنفرانس وزیران خارجه کشورهای همسود که در کلمبو در سریلانکا (سیلان سابق) برآمد. در این نشست طرحی مطرح شد که چهارچوب تلاشهای بینالمللی را برای افزایش استاندارهای مردم در منطقه ترقی میداد.
اهداف
افزایش علاقه و پشتیبانی اقتصادی و توسعه اجتماعی آسیا و اقیانوسیه
افزایش در همکاری فنی و انتقال فناوری بین کشورهای عضو
مرور اطلاعات مربوط به همکاریهای فنی بین دولتهای عضو با هدف تسریع در توسعه اقتصادی
تسهیل انتقال و تبادل تجارب در زمینه توسعه بین کشورهای عضو درون منطقه با تأکید بر مفهوم همکاری جنوب-جنوب
ساختار سازمانی
ساختار تشکیلاتی طرح کلمبو شامل کمیته مشورتی، شورا و منشی میباشد. هزینههای مدیریتی شورا و منشی بهطور مساوی از سوی کشورهای عضو تأمین میگردد:
کمیته مشورتی: شامل دولتهای عضو نظر دهنده اصلی و بدنه تصمیمگیرنده طرح کلمبو است. نشستهای دوسالانهای که این کمیته برگزار میکند انجمنی است برای تبادل نگرشها بر سر مشکلاتی که پیش روی توسعه کشورهای وجود دارد و مروری است بر کارهایی که طرح کلمبو در زمینههای اقتصادی و توسعه اجتماعی در منطقه انجام دادهاست.
شورای کلمبو: شورای کلمبو شامل سران دیپلماتیک دولتهای عضو است که در کلمبوی سریلانکا ساکن هستند. ریاست شورا به ترتیب الفبایی به صورت سالیانه بین کشورهای عضو تقسیم میشود.
ژنرال منشی طرح کلمبو در کلمبوی سریلانکا اقامت دارد، وی منشی کمیته مشورتی و شورا است. منشی مسئول مدیریت مؤثر و اجرای برنامههای طرح کلمبو است.
برنامهها
طرح کلمبو چهار برنامه دایمی دارد:
برنامه بورسیه بلند مدت
برنامه مشاوره دارویی
برنامه توسعه بخش خصوصی
برنامه مدیریت عمومی و محیط زیست
برنامه امور جنسیتی
برنامه برای تغییرات آب و هوایی و محیط زیست
پس از راهاندازی طرح کلمبو در سال 1951، پاکستان مجموعهای از طرحهای پنجساله را در بازه زمانی 1955 تا 1998 بنیان نهاد و در کنار آن یک طرح چشمانداز 10ساله و یک طرح توسعه سهساله را آغاز کرد.
این کشور در دهه 1950 نیز سیاست صنعتیسازی جایگزین واردات را ادامه داد. در زمان جنگ کره (1953-1950)، بخش دولتی و بخش نوپای خصوصی این کشور توانستند سودآوری چشمگیری را در حوزه کالا به ثبت برسانند که این سود با تبدیل شدن به سرمایه صنعتی منجر به شتاب گرفتن صنعتیسازی شد.