فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلگرام_ابزار_جنگ_اقتصادی
#غارت_۵۰میلیارددلاری_تلگرام
#برجام_تلگرامی
#خیانت_آشکار
مسئولان و مردم بدانند هر روز تاخیر در تخلیه تلگرام و کمک به ادامه حیات آن خیانتی نابخشودنیست که در تاریخ ثبت خواهد شد.
#برای_ثبت_در_تاریخ
@Jebhefazamajazi
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی(مشهد)
جلسه اول دوره اخلاق در فضای مجازی 18 بهمن 97 استاد کهوند #اخلاق_در_فضای_مجازی جبهه انقلاب اسلامی د
ابتدای صوتهای دوره مقدماتی بصیرت رسانه (فضای مجازی )
برای اشنایی با مبانی و الفبای فضای مجازی لازمه حتما این صوتها رو با دقت گوش بدید.
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️اگر میخواید معنای نفوذ رو بفهمید، این چند دقیقه از صحبتهای استاد ازغدی رو حتما ببینید.
⛔️سخنگوی دولت موقت جاسوس بود، وزیر نفت جاسوس بود، رییس جمهور (بنی صدر) جاسوس بود، چند نفر از اعضای مجلس خبرگان❗️جاسوس بودن، تو روزنامهها و هفتهنامهها، اساتید دانشگاه و عشایر و خیلی جاهای دیگه جاسوس داشتن. حتی برای روزنامهها مقاله مینوشتن❗️
روزنامهنگار میفرستادن خارج از کشور که آموزش ببینه❗️
⛔️کِی؟ اول انقلاب❗️
به نظرتون الان کجاها جاسوس داریم؟
#نفوذ
#تلگرام
#اینستاگرام
#مجلس
#کاخ_ریاست_جمهوری
#حافظه_تاریخی
💠 @jebhefazamajazi
آذریجهرمی: ➖ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۶ هزار برهم زننده فضای مجازی- منافی عفت و قمار- شناسایی کرده و به دستگاههای قضائی معرفی کرده است.
جبهه: ➕ اساساً وزارت ارتباطات چرا بستر ارتکاب جرم را برای میلیونها صفحهٔ مجرمانه و مجرمان سایبری فراهم کرده است و بجای وظیفهٔ خود در کار پلیس دخالت میکند؟
آذریجهرمی: ➖ وزارت ارتباطات به جای گوگل، پارسی جو (موتور جستوجوگر) راه اندازی کرده است که میتواند از ۸ میلیون صفحه را پشتیبانی کند.
جبهه:➕ پارسیجو متعلق به وزارت ارتباطات نیست و اساساً این وزارتخانه جز سنگاندازی و ایجاد مزاحمت و محدودیت برای نرمافزارهای داخلی، آوردهای نداشته است.
آذریجهرمی: ➖ در گذشته گوشیها تولید داخل ۰.۵ درصد بازار را در دست داشت اما در حال حاضر سهم گوشیهای تولید داخل به ۸ درصد رسیده است.
جبهه: ➕ برای اثبات دروغ بودن این حرف آذریجهرمی کافیست به کارخانهٔ جیالایکس، دیمو، اُرُد، عماد و زیمنس شیراز سر بزنید تا ببینید #فجج چه بلایی بر سر تولید گوشی تلفن همراه در ایران آورده است. همه کاملاً تعطیلند، برخی سولههایشان را تبدیل به گاوداری کردهاند و تنها یکمورد با ۵٪ ظرفیت در حال کار است.
آذریجهرمی: ➖ حمله به شبکه ملی اطلاعات از ۳۳ میلیون به ۱۲۱ میلیون افزایش پیدا کرده است
جبهه: ➕ اساساً چطور میشود به شبکهٔ ملی اطلاعات حمله کرد؟ از مبداء داخلی؟!
آذریجهرمی: ➖ حجم شبکه ملی اطلاعات از ۳.۵ ترابایت بر ثانیه به ۱۸۵ ترابایت بر ثانیه رسیده است.
جبهه: ➕ یک روش حرفهای در مغالطه همین است که اعلام شود «حجم» فلان چیز فلان قدر است! این مغالطه شبیه مغالطههای رایج در توجیه حضور در شبکههای خارجی است؛ زمانی که میگویند آنجا با میلیونها نفر (مثلاً اعضاء توییتر یا اینستاگرام) در ارتباطیم!!!
🔴 آذریجهرمی گویا یادش رفته سال ۹۵ واعظی هم موتورهای جستجو رو جزو دستاوردهای خودش دانست و جهانگیزی در گزارشش اعلام کرد که آقا اینطوری جوابشونو دادن:
✅ "خب، شورای عالی فضای مجازی به این منظور تشکیل شد. مثلاً فرض بفرمایید که حالا در گزارش آقای دکتر جهانگیری هم اتّفاقاً به این بخش تقریباً اصلاً نپرداختند، یک سطر فقط ایشان اشاره کردند که فلان بخش را نمیدانم چهکار کردیم، مثلاً راجع به فلان بخشی که در شبکهی ملّی اطّلاعات مؤثّر است، این را مثلاً فراهم کردیم. به جستجوگرها ایشان [اشاره کردند]، چون جستجوگر چند سال است که شروع شده، جستجوگرها را اینها دارند [طرّاحی] میکنند و الان جوانها از این طرف و آن طرف، شاید دهها سیستم جستجوگر را طرّاحی کردهاند و ساختهاند و تولید کردهاند، یعنی چیز جدیدی نیست؛ ایشان هم روی آن تکیه کردند؛ امّا آن شبکهی ملّی اطّلاعات را -که خیلی مهم است آن شبکهی داخلی- ما هنوز پیش نرفتهایم؛ خب، با اینکه آقای واعظی[۱۱] هم معتقد به این قضیّه هستند و دوستان همه معتقدند به این قضیّه امّا این پیشرفت نداشته؛ این را بایستی انشاءالله دنبال کنیم که ضربههای بیجبرانی نزنیم."
@jebhefazamajazi
💢دیروز خبری منتشر شد که یک #دکل_رانتی وظیفه تامین آنتندهی ویلای خانوادگی وزیر ارتباطات در روستای مرجانِ طالقان رو بر عهده داره!
♦️خواستم بگم عکس "دکل سیار" آنتن BTS و ویلای خانوادگی از چشم افکار عمومی پنهان نمیمونه...
✍️ #محمد_پاداش
@jebhefazamajazi
⭕️ محسن غفاری مدیر پیامرسان ایتا در دانشگاه قم:
🔸 ایتا یک پیامرسان دانشگاهی است.
🔸 ایدههای جدیدی مانند ترندینگ و هشتگ را اجرا کرده ایم؛ هچنین جستجوی پیشرفته در تمام کانالهای عمومی از قابلیتهای نوینی است که در ایتا اجرا شده است. ایتا از پیام رسانهای پر رونق کشور است و از لحاظ گردش اطلاعات و حجم کاربر، دومین پیام رسان برتر کشور است و تنها در کانالهای عمومی، روزانه ۳۴میلیون پیج ویو صورت میگیرد.
🔸 نسبت به ایتا بیمهری شد. مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد که از پیامرسانهای بالای یک میلیون کاربر فعال حمایت میکند و سازمانهای دولتی از این پیامرسانها استفاده کنند ولی با وجود اینکه ایتا مدت زیادی است که از حجم ۱میلیون کاربر گذشته است، مورد کم لطفی قرار گرفت.
🔸 حمایت لازم از پیامرسانهای داخلی صورت نگرفته است. وزارت ارتباطات بنا شد پهنای باند و وام در اختیار پیامرسانهای ایرانی قرار دهد که ایتا از وام استفاده نکرد و پهنای باند نیز به طور درستی اختصاص نیافت و تنها ۱۰دیتاسنتر و تعدادی رک برای دیتاسنترها از وزارت به پیام رسانها اختصاص پیدا کرد.
🔸 پیامرسانهای ایرانی قطعا امنیت بالاتری نسبت به پیامرسانهای خارجی دارند. قطعا در پیام رسانهای ایرانی پیگیری موارد قضایی و مجرمانه بسیار راحت تر است و این سبب میشود که امنیت مردم بیشتر تامین شود؛ البته طبق دستور دادستانی اطلاعات اشخاص تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ نهاد و ارگانی قرار نمیگیرد و تنها در خصوص پیگیریهای خاص قضایی از اطلاعات استفاده میشود. سلطه و سیطره کشورها اغلب از حالت نظامی خارج شده است و به فضای مجازی کشیده شده است و هرکسی بتواند در این فضا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، موفق تر خواهد بود.در اتفاقات اخیر دیدیم که اینستاگرام به دلیل قوانین خود، صفحه افراد مربوط به سپاه پاسداران و صفحههای انقلابی را مسدود کرد؛ آنها طبق سیاستها و قوانین خود رفتار میکنند.
🔸 در حوزه نرم افزار، جوانان و نخبگان کشور توانستند موفق عمل کنند ولی هنوز در بخش سخت افزاری که همان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات کشور است، ضعف داریم و گاهی در این خصوص کوتاهی هایی نیز صورت میگیرد.
🔸 میتوانیم به مرور با اضافه کردن خدماتی از قبیل پرداخت و خدمات دولت الکترونیک، مخاطبان داخلی را جذب کنیم، در کشور چین این اتفاق رخ داده است و ما نیز میتوانیم این اقدامات را انجام دهیم، البته انجام آنخ نیاز به یک همت اساسی و حمایت مسئولین دارد.
@jebhefazamajazi
34.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | #آدرس_غلط
دیروز در دانشگاه تهران چه گذشت؟ + به همراه فیلمهایی دیده نشده از اتفاقات دیروز دانشگاه تهران
حتما ببینید
@jebhefazamajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنگه احد نظام خانواده است 👪
اینستاگرام برای نابودی زن است 😔
@jebhefazamajazi
آقای فتاحی معاون آقای جهرمی!
-اگر جای #عملیات_روانی به وظایفتون عمل میکردید
-اگر جای میلیاردها تومنی که خرج #تلگرام_طلایی کردید خرج پیام رسان داخلی میکردید
-اگر به وعده های که دادید مثل آمدن خدمات دولت الکترونیک روی پیام رسان ها عمل کرده بودید ، پیام رسان های داخلی شکست نمی خوردند .
👈آقای فتاحی در ادامه گفتید:" تاریخ نشان داده که فیلتر همواره با شکست مواجه میشود "!
✅شما حتی نمی دانید در همین ایران خودمان بارها تجربه فیلترینگ موفق داشته ایم (به عنوان نمونه فیلتر یوتیوب و استقبال مردم از آپارات)
راستی جدا نمی دانید یا .....؟
@jebhefazamajazi
⭕️تکنیک جعل و تثبیت
💢عکس کار شده توسط رسانه ی اسرائیلی آمدنیوز در خصوص حضور آمریکایی ها در خلیج فارس مربوط به سال 2015 است
عکس مربوط به خلیج فارس نیست مربوط به خلیج عدن است
@jebhefazamajazi
*تا وقتی که حاکمیت به وظیفه خودش عمل نکرده باشد؛ سواد رسانهای ابتر است*
من به عنوان معلم باید بتوانم به شاگردانم «سواد دیجیتالی» و «سواد اطلاعاتی» بیاموزم. اما در حال حاضر من در کلاسم نمیتوانم بگویم موبایل، لب تاپ و اینترنت را باز کنید و سرچ کنید؛ نمیتوانم بگویم، چون برای فضای مدرسه و رابطه معلم و شاگردی حرمتی قائل هستم. همینطور که دانشآموز شروع میکند به سرچ کردن، فضای مجازی چه پیشنهادهایی به او میدهد؟
من برای حل این مشکل در مدرسهی خودم مجبورم فیلترینگ داخلی و سیستم پایش محتوا بگذارم. وظیفه حاکمیت پس چه شد؟
اینها چالشهایی است که «سواد رسانهای» نمیتواند حل کند. برای حل کردن آن باید برویم زیرساختهای استفاده امن و سالم و مفید را راهاندازی کنیم...
🔹 🔸 🔹
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@jebhefazamajazi
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی(مشهد)
*تا وقتی که حاکمیت به وظیفه خودش عمل نکرده باشد؛ سواد رسانهای ابتر است* من به عنوان معلم باید بتوان
برخی افراد میگویند که بگیر و ببند و فیلترینگ مشکلات را بیشتر میکند. نظر شما در این باره چیست؟
مثالی میزنم؛ همه قبول داریم که بوستانهای شهری باید امنیت کامل داشته باشند. چون خانواده و کودک در آنجا حضور پیدا میکنند و نباید این بوستان ها، محل حضور بزهکاران باشد. اما فرزند من که فقط در پارکها بازی نمیکند، در فضای مجازی هم بازی میکند و اوقات فراغتش را در رسانههای اجتماعی میگذارند. سوال این است که چه کسی باید این فضا را امن کند؟ این موضوع ربطی به سواد رسانهای ندارد. اگر به فرزندمان امداد و نجات و ورزشهای رزمی را یاد بدهیم، آیا این دلیل میشود که او را به پارکی بفرستیم که آلوده است و بزه کارها در آنجا رفت و آمد دارند؟!
برقراری امنیت وظیفه حاکمیت است. در پارکی که محیط امن وجود داشته باشد، اگر فرزند ما خیلی هم دفاع شخصی بلد نباشد، احتمال خطر کمتر است و کار ما هم راحت میشود. به همین طریق در محیط امن و پاک رسانهای نیاز به سواد رسانهای رقیقتر و کمرنگتر است. پس تا وقتی که حاکمیت وظیفه خودش را عمل نکرده باشد، سواد رسانهای چندان به درد نمیخورد. در فضای بی مرز سایبر، که تمام بدیهای دنیا با یک کلیک در اختیار بچه من قرار میگیرد، فرزند من تا چه حد باید سواد داشته باشد تا از این آسیبها مصون بماند؟ در حالی که اگر فضا پاک باشد، من معلم میتوانم روی سواد اطلاعاتی و سواد دیجیتالی بچهها بیشتر کار کنم تا استفادهی مفیدشان بیشتر شود.
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@jebhefazamajazi