استاد فیاض بخش
📷 عکسنگاشت | ولایت در قرآن 🔹بخش سوم: آیه اکمال (مائده، 3): با اعلام ولایت امیرالمؤمنین(ع) در غدیر
🔸ولایت در قرآن| بخش سوم: آیه اکمال (مائده، 3)
▫️آنچه مسلم است، آیۀ سوم سورۀ مائده در سالهای آخر بعثت نبوی بر رسول اکرم(ص) نازل شده. به نظر قاطبۀ مفسّرین، این قسمت از آیه ارتباطی با قسمتهای دیگر ندارد. استدلال به این آیۀ شریفه از دو منظر قابل طرح است:
الف) بررسی احتمالات گوناگون دربارۀ مصداق کلمۀ «الیوم» در آیه و رسیدن به این نتیجه که مراد از آن فقط میتواند روز غدیر خم باشد، و اثبات اینکه سایر احتمالات ذکر شده، با سیاق آیه و امر مهمی چون تکمیل کل دین سازش ندارد: با بررسی فضای حاکم بر نزول آیه، روشن میشود که پس از واقعۀ غدیر خم، به تصریح الهی، کفار از ضربه زدن به اسلام مأیوس شدند؛ در حالی که پیش از آن لحظهای از نابود کردن دین توحید مأیوس نبودند. تصور آنان چنین بود که با از بین رفتن محوریت دین، یعنی شخص پیامبر(ص)، میتوانند نیات خود را عملی سازند. لذا منتظر فرصت بودند تا با رحلت رسول خدا(ص)، اسلام را از مسیر خود به گونهای خارج سازند که دیگر با مطامع آنان ناسازگار نباشد. راهکار الهی در ناامید ساختن چنین پروای خامی، تغییر رهبری دینی از جنبۀ شخصی به جنبۀ نوعی و ساختارین بود؛ یعنی از شخص رسولالله(ص) به شجرۀ طیبۀ امامت و ولایت(ع) منتقل گردد. بدین ترتیب، در روز غدیر خم اکمال دین تحقق یافت.
ب) تحلیل آیه با دقت در معانی و مفاهیم لغوی آن: با این بررسی متوجه میشویم که تأکید آیه بر خشیت پروردگار، تأکید بر حفظ حریم ولایت الهی است. همچنین با تدبّر در آیۀ شریفه، مسلمانان به این بصیرت دینی میرسند که ولایت الهی منحصر در وجود مبارک پیامبر(ص) نیست؛ بلکه امر مستمری است که هر روز در ولیّی از اولیاء الهی(ع) متجلّی میشود. چنین ولیّ خدا میباید مانند پیامبر اکرم(ص) معصوم به عصمت الهی و به تعلیم الهی، عالم بر علوم ربانی و معارف غیبی باشد؛ قطعاً چنین مقامی مانند رسول خدا(ص) نه با انتخاب مردم، بلکه از سوی پروردگار تعیین میگردد و اطاعت از او، اطاعت از رسول اکرم(ص) و پروردگار است. بدین ترتیب، ساختار رسالت در روز غدیر خم به نحو کامل تبیین گردید؛ تا مؤمنان دریابند که اصل مهم، پذیرش ولایت الهی است، که به تناسب زمان، در هریک از اولیاء الهی(ع) متجلّی میگردد؛ در زمان حیات نبیّ مکرم اسلام(ص) در شخص ایشان و در ازمنۀ بعد، در امامان معصوم(ع) که به تنصیص الهی معرفی میشوند، ظاهر میگردد.
📚این مطلب خلاصه برهان امامت بر اساس آیه شریفه اکمال است. برای مطالعه متن کامل مراجعه کنید به کتاب «ولایت و امامت از منظر عقل و نقل»، ج۴، صفحات 299 تا 360.
👈برای آشنایی بیشتر با دوره ۶جلدی «ولایت و امامت از منظر عقل و نقل» اینجا بروید.👉
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔉 بشنوید| حضرت فاطمه(س) روز عید غدیر برای همه نثار میدهد.
«عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي نَصْرٍ قَالَ: كُنَّا عِنْدَ الرِّضَا ع وَ الْمَجْلِسُ غَاصٌّ بِأَهْلِهِ فَتَذَاكَرُوا يَوْمَ الْغَدِيرِ فَأَنْكَرَهُ بَعْضُ النَّاسِ فَقَالَ الرِّضَا ع حَدَّثَنِي أَبِي عَنْ أَبِيهِ ع قَالَ إِنَّ يَوْمَ الْغَدِيرِ فِي السَّمَاءِ أَشْهَرُ مِنْهُ فِي الْأَرْضِ»
🔹محمد بن ابی نصر بزنطی نقل میکند که در خدمت امام رضا علیهالسلام بودیم و جمعیتی فراوان مشغول گفتگو درباره غدیر بودند و برخی منکر این واقعه بودند. امام فرمود:
«پدرم از پدرش روایت کرد که روز غدیر در میان اهل آسمان مشهورتر است از اهل زمین.»
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
استاد فیاض بخش
🔉 بشنوید| حضرت فاطمه(س) روز عید غدیر برای همه نثار میدهد. «عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِ
❇️حضرت فاطمه(س) روز عید غدیر برای همه نثار میدهد.
ابینصر بزنطی میگوید در یک مجلسی در روز عید غدیر در خدمت امام رضا(ع) بودم که ایشان به من فرمود: «در روز غدیر خداوند گناه 60 سال را از مردان و زنان مومن و مسلم میزداید و دو برابر آنچه در ماه رمضان از آتش دوزخ میرهاند، در این روز آزاد میکند.»
▫️«...الدِّرْهَمُ فِيهِ بِأَلْفِ دِرْهَمٍ لِإِخْوَانِكَ الْعَارِفِينَ فَأَفْضِلْ عَلَى إِخْوَانِكَ فِيهَذَا الْيَوْمِ..»
کسی که یکدرهم در روز عیدغدیر به برادر مؤمنش هدیه دهد، معادل هزاردرهم در روزهای دیگر است.
▫️«...فَتَطَايَرُ تِلْكَ الطُّيُورُ فَتَقَعُ فِي ذَلِكَ الْمَاءِ وَ تَتَمَرَّغُ عَلَى ذَلِكَ الْمِسْكِ وَ الْعَنْبَرِ فَإِذَا اجْتَمَعَتِ الْمَلَائِكَةُ طَارَتْ تِلْكَ الطُّيُورُ فَتَنْفُضُ ذَلِكَ وَ إِنَّهُمْ فِي ذَلِكَ الْيَوْمِ لَيَتَهَادَوْنَ نِثَارَ فَاطِمَةَ(ع)...»
در ادامه روایت، امام میفرماید: پرندگان بهشتی در حوضی که پر از مشک و عنبر است بال خود را اندود میکنند و بر بالای سر ملائک در هنگام اجتماع غدیر پرواز میکنند و از بالهای خود از آن عطر بر سر فرشتگان میپاشند و از همه بالاتر اینکه...
در آن روز حضرت فاطمه(س) برای همه نثار میدهد؛
📍بنابراین عید غدیر، روز عیدی گرفتن از محضر مبارک صدیقۀ طاهره(س) میباشد.
▫️این نکتۀ بلندی است که اگر این روز را پاس میداریم و از خداوند، رسول اکرم(ص)، و امیرمومنان(ع) انتظار هدیه داریم،آن را از وجود مبارک صدیقۀ طاهره(س) بخواهیم.
▫️پایان روز غدیر که میشود پروردگار به ملکوتیان میفرماید: باز گردید به مقامات خودتان که این روز به خاطر کرامت محمد(ص)، علی(ع)، فاطمه(س) و مقام ولایت است که ما به شما اینهمه انعام کردیم.
▫️اگر چه بی ادبی است که انسان هدیه خود را معین کند، ولی از روایت استفاده میشود که اهلبیت(ع) بواسطه عظمت روز عید غدیر این درخواست را میپذیرند. پس از آن حضرات بخواهد که ظهور نورانی حضرت حجت(عج) را، که ایشان حقیقت ولایت و صاحب ولایت هستند تعجیل بگرداند...
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
استاد فیاض بخش
📹 ببینید| غدیر؛ عید ظهور حقیقت انسان استاد فیاضبخش 💐💐 ویژهبرنامه عید سعید غدیر خم ۱۳۹۹ 6⃣ قسمت ش
🔸به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر، خلاصه این برنامه به حضورتان تقدیم شدهاست.
🔸این برنامه دربردارنده آداب، مراقبات و دستورالعملهایی پیرامون روز عید غدیر میباشد
🔗 ضمن عرض تبریک پیشنهاد میکنیم نسخه کامل تصویری و صوتی این برنامه را از آرشیو کانال ببینید.
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
📷 عکسنگاشت| ولایت و معرفتالنفس
📍در مکتب تربیتی علامه طباطبایی(ره)، سیر در مراتب نفس و معرفتالنفس، سیر در مراتب ولایت است.
بدین ترتیب ولایت مجرای سیر و سلوک است؛ یعنی سیر سالک در نفس خود اما در بستر ولایت رخ میدهد.
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
استاد فیاض بخش
📷 عکسنگاشت| ولایت و معرفتالنفس 📍در مکتب تربیتی علامه طباطبایی(ره)، سیر در مراتب نفس و معرفتالنفس
🔰 سیر در مراتب نفس، سیر از مودت به ولایت است.
🔻در مکتب تربیتی حضرت امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی(ره)، مسیر معرفت پروردگار و سیر به سوی پروردگار از معرفةالنفس میگذرد.
▫️سیر به مراتب عالی نفس نیز -همانطور که گذشت- مشتمل بر سه مرحله است: از مرتبه نفس اماره به مرتبه نفس لوامه و نهایتا به مرتبه نفس مطمئنه؛ و مرتبه نفس مطمئنه همان مرتبهای است که انسان بر صراط مستقیم مستقر میشود و با آن یگانه میشود
▫️اینجا جای طرح مطلبی اساسی درباره سیر معرفةالنفسی است و آن اینکه دستمایه تمام این مراتب در مکتب مرحوم علامه طباطبائی(ره) بحث ولایت است.
▫️در توضیح مطلب لازم است بدانیم ولایت در ابتدا به معنای مودت؛ در وسط به معنای محبت شائقانه و در مرتبه نهایی به معنای ولایت است
▫️خداوند در سوره مبارکه شعراء از زبان همه انبیاء الهی میفرماید: «وَ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِنْ أَجْرِيَ إِلاَّ عَلى رَبِّ الْعالَمين» ما در مقابل رسالت خود از شما اجری نمیخواهیم؛ اجر ما را خدا میدهد.
▫️در سوره مبارکه سبأ میفرماید: «قُلْ ما سَأَلْتُكُمْ مِنْ أَجْرٍ فَهُوَ لَكُم...» یعنی اجری که من از شما میخواهم، آن هم مال شما و به نفع خودتان است.
▫️اما در سوره مبارکه فرقان میفرماید: «قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى رَبِّهِ سَبيلاً» یعنی اجر من این است که شما در صراط مستقیم قرار بگیرید. چگونه؟
▫️آیه ۲۳ سوره مبارکه شوری پاسخ این پرسش را چنین میفرماید: «لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى وَ مَنْ يَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فيها حُسْناً» پس «مودة فی القربی» یعنی ابراز محبت به معنای مودت، دستمایه تمام مراتب اخلاقی و سیر در سبیل الی الله است
▫️اما اگر «مودة فی القربی» راه به سوی صراط مستقیم است، پس «القربی» عین صراط مستقیم هستند، چنانکه در زیارت جامعه میفرماید:«اَنْتُمُ الصِّرَاطُ الْأَقْوَم». لذا «مودة فی القُربی» مودت به صراط مستقیم است که نهایت آن، یگانگی با صراط مستقیم و اتحاد با سبیل الی الرّب خواهد بود. بر همین مبناست که میفرماید: «مَنِ اعْتَصَمَ بِكُمْ فَقَدِ اعْتَصَمَ بِاللَّهِ»
▫️بنابراین سیر در مراتب نفس و معرفةالنفس، همان سیر در مراتب ولایت است. به تعبیری میتوان گفت: «من عرف نفسه، اعتصم بکم و من اعتصم بکم اعتصم بالله» یعنی هر کس خودش را بشناسد، ولایت را شناخته است و هر کس ولایت را بشناسد، خدا را شناخته است.
🔺این حلقه مفقودهای است که در فهم حدیث شریف «من عرف نفسه فقد عرف ربه» باید به آن توجه کرد.
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید| کمال انسانیت سیر در مدارج ولایت است
استاد فیاضبخش
🌸عید غدیر، عید ولایت مبارک باد.
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
📝 تبیین مقام ولایت(عالیترین مرتبه انسان) بر اساس خطبه غدیریه
▫️پیامبر اکرم(ص) در خطبۀ غدیریة، میفرمایند: «اَ لَسْتُمْ تَشْهَدُونَ اَنْ لَا اِلَهَ اِلَّا اللَّهُ» ای مسمانان آیا اینگونه نیست که شما به تعلیم من از سوی پروردگار شهادت دادید که «اَنْ لَا اِلَهَ اِلَّا اللَّهُ» که اشاره دارد به آن آیۀ شریفۀ(أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ). و بعد میفرماید: «ان محمداً عبدُه وسولُه(ص)» همه گفتند: بله. بعد فرمود: آیا شهادت ندادید به اینکه بهشت، جهنم، موت، ساعة، و... حق است؟ همه اعتراف کردند.
▫️بعد حضرت فرمودند: خدایا! شاهد باش که من دین تو را به اینها منتقل کردم، ولی عالیترین مرتبۀ دین به دنبال این بیان است که (النَّبىِ أَوْلىَ بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ) و بعد فرمودند: «ثمّ قال: أيّها الناس أ لا تسمعون!؟ ألا فإنّ اللّهَ مولاي» ای مردم بدانید که خداوند، مولای من است، البته نه به معنای متعارف، بلکه منظور حضرت(ص) این است: کسی که خالق، مالک، ولیّ، و مدبر همۀ امورم میباشد، پروردگار من است؛ مدبر انسان به حسب ظاهر، در درجه اول، نفسْ و عقلش است، چون ولایت بر انسان را مرتبۀ عالیاش بر عهده دارد؛
▫️بنابراین وقتی رسول اکرم(ص) میفرماید: «مولای من پروردگار است» یعنی خدایی که مالک و ولی و مدبر من است، از حقیقت انسانیتم بالاتر میباشد. و حضرت پیامبر(ص) با توجه به این سیاق میفرماید: «و اَنَا اَوْلی بكم مِنْ اَنْفُسِكم» آیا شهادت نمیدهید که من مولای همۀ مومنان هستم، یعنی ولایت پیامبر اکرم(ص) بر مومنان، از ولایت آنها برحقیقتشان بالاتر است.
معنایش این است که مومنان ولایت بر خودشان را با علم حضوری مشاهده میکنند، و برای رسیدن به آن ولایت، باید حقیقت خودشان را ببینند، و اگر بخواهند به ولایت نبوی برسند باید به ولایتشان بر خودشان توجه کنند ودرنهایت به این معنا برسند که قبل از اینکه خودشان بر خودشان احاطه، و ولایت داشته باشند، مقام ولایی پیامبراکرم(ص) بر آنها احاطه دارد و قبل از حضرت رسول اکرم(ع)، مقام ولایی پروردگار بر آنها اشراف دارد.
▫️بعد در همین سیاق ادامه میدهند و امیرمومنان علی(ع) را بر دست بلند کرده، فرمودند: ای مردم بدانید:
🔸«مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فعليّ مولاه»
«هرکسی که من این مقام ولایت را برای او دارم، علی(ع) نیز برایش دارد»، -بهتعبیر کسانی که حاضر بودند، حضرت؟ص؟ آنچنان امیرمومنان(ع) را بلند کردند که سفیدی زیر بغل حضرت نمایان شد، تا همه ببینند- «اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ» «پروردگارا! این مقام را برای آن کسانی که مزین به این مقام هستند برقرار بدار، و آن کسانی که با این مقام دشمن هستند تو هم آنها را از این مقام دور کن، و با آنها دشمنی کن!»؛
▫️بنابراین با کمی دقت انسان متوجه میشود که پیامبراکرم(ص) چقدرعمیق مطلب را برهانی و وجدانی تبیین میکنند؟
▫️پس مقام ولایت در بیان نورانی رسول اکرم(ص) تنها یک مقام صوری و اعتباری نیست که او امیر است چنانکه من امیرم، او دوست شماست همانطور که من دوست شما هستم، بلکه عالیترین مقام ولایت که از پروردگار سرچشمه گرفته و به رسول اکرم(ص) میرسد، و بعد هم در امیرمومنان(ع) و اولاد(ع) ایشان تا وجود مبارک امام عصر(عج) ادامه پیدا میکند.
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
📷 عکسنگاشت | ولایت در قرآن
🔹بخش چهارم: آیۀ مباهله (آلعمران، ۶۱):
انتخاب واژه «نفس» برای امیرالمومنین(ع) در این آیه، گویای وحدت شخصیت و مشابهت مقام ولایت تکوینی و تشریعی ایشان با پیامبر اکرم(ص) است.
📚برای مطالعه برهان امامت بر اساس آیه شریفه مباهله، مراجعه کنید به کتاب «ولایت و امامت از منظر عقل و نقل»، ج۶، صفحات ۱۳ تا ۵۶.
👇توضیحات بیشتر را در پست بعد مطالعه فرمایید.👇
#عید_ظهور_حقیقت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
استاد فیاض بخش
📷 عکسنگاشت | ولایت در قرآن 🔹بخش چهارم: آیۀ مباهله (آلعمران، ۶۱): انتخاب واژه «نفس» برای امیرالموم
🔸ولایت در قرآن| بخش چهارم: آیۀ مباهله (آلعمران، ۶۱)
▫️این آیه به اتفاق فریقین در شأن خمسۀ طیبه(ع) نازل شده و منقبتی عظیم برای آنان است. بر اساس این آیه، با دو بیان میتوان مقام وصایت حضرت علی(ع) را (مستقل از روایات وارده ذیل این آیه) تبیین نمود:
۱. اوّل آنکه خداوند در این آیه از امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) به عنوان نفس نبی(ص) یاد کرده؛ چنین شخصیتی، جدای از تصریح آن حضرت بر وصایت امیر مؤمنان حضرت علی(ع)، قطعاً اصلح و شایستهترین فرد بعد از رسول اکرم(ص) برای جانشینی و زعامت امت است.
۲. دوم آنکه سیاق آیه به گونهای است که همۀ پنج تن(ع) در مقابل کفر یکپارچه هستند و در نتیجه، آنچه پیامبر(ص) مردم را بدان دعوت میکرد، در این افراد به نحو اتمّ وجود داشت. به همین علت بود که علیرغم وجود سایر مسلمین و مؤمنین در میان امت اسلام، تنها خمسۀ طیبه(ع) در مباهله شرکت داده شدند.
▫️بر این اساس، میتوان گفت که مقام نفس نبی، بالاترین مرتبه را بعد از پیامبر(ص) در میان مسلمین واجد است و این شخصیت ارجمند، به اتفاق فریقین، حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) است. بدیهی است که چنین شخصیتی، علاوه بر نصوص متعدد روایی، عقلاً معصوم به عصمت الهی و عالم به علوم ربانی است و بعد از نبی(ص) باید جانشین حضرتش در میان امت اسلام باشد.
📚این مطلب خلاصه برهان امامت بر اساس آیه شریفه مباهله است. برای مطالعه متن کامل مراجعه کنید به کتاب «ولایت و امامت از منظر عقل و نقل»، ج۶، صفحات ۱۳ تا ۵۶.
📚در جلدهای ۳ تا ۶ این کتاب، ۴۰ آیه پیرامون ولایت و امامت مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته
🌐برای آشنایی بیشتر با دوره ۶جلدی «ولایت و امامت از منظر عقل و نقل» به لینک زیر بروید:
🌐https://www.jelveh.org/Projects/Detail/7311
☑️کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
🔻آیت الله سعادت پرور در کتاب فروغ شهادت میفرمایند:
"از بیان «وتر الموتور» در زيارت عاشورا استفاده میشود که سيدالشهداء(ع) «دُردانه» پروردگار است و خداوند در ارتباط با او حساب ويژهای دارد و کسی که به ايشان متوسل شود، از فضل خاص خداوند بهرهمند میگردد."
📍در آستانه ماه محرم، حتما دفتر پنجم از مجموعه ادب حضور را مطالعه فرمایید:
📕 آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا(ع) بویژه در محرم و صفر؛
همچنین استاد فیاضبخش در این کتاب بطور مفصل به آداب زیارت و راهپیمایی اربعین پرداختهاند.
🛒برای تهیه این کتاب به این لینک مراجعه نمایید:
🌐https://www.zibagift.com/eshop/Detail/2020
📚 پیشنهاد میکنیم مجموعه کامل ۵ جلدی ادب حضور را تهیه بفرمایید. این مجموعه شامل آداب و مراقبات ماههای رجب، شعبان، رمضان، اربعین موسوی و عزاداری سیدالشهدا(ع) بنا بر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(ره) است.
🛒 لینک خرید مجموعه ۵جلدی با تخفیف ویژه و ارسال پستی به سراسر کشور:
🌐https://www.zibagift.com/eshop/Detail/2012/
📱لینک دانلود نسخه الکترونیکی "آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهدا(ع) (دفتر پنجم)" (رایگان)، در سایت و اپلیکیشن طاقچه:
🌐https://b2n.ir/mohrm-ebook
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@JelvehNoorAlavi
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔉 ببینید| محرم امسال؛ فرصتی برای خرق عادتها
🔹آنچه که انسان را نابود میکند جهل دینی است. جهل از یک منظر به این معناست که انسان عباداتش را از روی عادتهای قومی و خانوادگی انجام دهد؛ عمری نماز بخواند ولی نماز برایش عادت شده باشد؛ عمری عزاداری کند -جسارت به نماز و عزاداری نباشد- اما از روی عادت.
🔹در این روزگار خداوند ابتلایی برای ما مؤمنان قرار داده است که به دلیل شیوع بیماری کرونا نمیتوانیم مانند همیشه سوگواری کنیم.
🔹کرونا از این جهت برای ما نعمت است که حجاب عادتهایمان را پاره کنیم. اگر بناست عزاداری کنیم، عزاداری تنها و غریبانه را هم سیدالشهدا(ع) میپذیرد؛ مگر نبود که اهلبیت عصمت و طهارت(ع) در زمان خلفای ظلم در زیرزمینهایشان عزاداری میکردند.
🔹 مؤمن و بهخصوص سوگوار حسینی(ع) سربازی است که اگر در یک جبهه نتواند بجنگد به زمین نمینشیند؛ بلکه در جبههای دیگر به جنگ شیطان میرود و برای محبوب خود ابراز عاشقی میکند. محبوب در هر صورتی جلوه کند برای عاشق محبوب است.
🏴 صلی الله علیک یا اباعبدالله...
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi