eitaa logo
🚩سوم خرداد🚩
27 دنبال‌کننده
457 عکس
143 ویدیو
3 فایل
تا زمانی که زنده هستیم و توان فعالیت رسانه ای داریم تمام فعالیت های ما در راه آزاد سازی خرمشهر های پیش رو خواهد بود
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ واجا،بیانیه تبیینی،تاسیان و...! 🔹وزارت اطلاعات بیانیه تبیینی مطولی درباره جنگ ۱۲ روزه صادر و در آن آورده است: دشمن در این جنگ بهره‌ گیری‌ همه‌ جانبه از آخرین دستاورد های فنی و فناوری‌ های هوشمند سنتکام،پنتاگون و کلان‌ شرکت‌ های آمریکایی،غربی و صهیونیِ وابسته،در زمینه‌ های ماهواره‌ای، سایبری،ردیابی‌ سیگنالی،شنود مخابراتی و اینترنتی،محاسبات کوانتومی و هوش مصنوعی،تصویربرداری پیشرفتۀ هوایی، شبکه‌ سازی‌ های اجتماعی و...نموده است. 🔹به اطلاع حاج آقا خطیب می رساند: این بیانیه پاسخ سوالات انبوه افکار عمومی درباره عملکرد وزارت در قبل از جنگ نیست! مردم می پرسند چرا وزارت قبل از شروع جنگ موفق به کشف هسته های تخریبی تروریستی رژیم علیه تاسیسات نظامی و راهبردی کشورمان نشده است؟ آیا فعالیت عوامل رژیم در کشور و نقل و انتقال ادوات و تجهیزات و استقرار آنها در جوار مراکز حساس و...توسط محاسبات کوانتمی و هوش مصنوعی اتفاق افتاده یا وانت؟؟ چرا یکی دوتا از این وانتها قبل از جنگ کشف نشده تا بخشی از نقشه جنگی دشمن دچار اختلال شود؟ ظاهرا نویسنده یا نویسندگان محترم بیانیه سالهاست با بدنه جامعه مرتبط نیستند که مرتکب نگارش و صدور چنین متنی شده اند! متنی که مصداق این ضرب المثل است: عروس توان رقص ندارد و کجی زمین را بهانه کرده است! 🔹آیا بهتر نیست وزارت اطلاعات به جای صدور چنین بیانیه ای(برای بازسازی وجه خود در افکار عمومی)،یک بار برای همیشه نسبت خود با مجموعه هایی که مرتکب ساخت سریال‌های سخیفی مانند تاسیان شده اند را روشن کند؟؟ اگر ساحت وزارت از این خطا مبراست مسئله آشکار و این بهتان از دامن "وزارت" زدوده شود و اگر نسبتی برقرار است با خاطیان برخورد و ریشه این حرکت فاجعه بار برای همیشه قطع شود! چون مدتهاست این ابهام ذهن مومنین و نیروهای انقلابی را آزار می دهد که چرا "وزارت" پشت سر مجموعه هایی قانون شکن و مافوق قانون است که با گردن کلفتی،مبتذل ترین و فاسد ترین محصولات نمایشی را تولید و به جامعه عرضه می کنند! آیا این حرکت وزارت در راستای وظیفه اصلی آن یعنی تامین امنیت نظام ج.ا.ا است یا همراهی با سرویس‌های متخاصم برای نابودی فرهنگ دینی و انقلابی در ایران اسلامی؟ ✍️محمد صادق کوشکی 🚩سوم خرداد🚩»
رئیس کل دادگستری استان تهران: 🔹 پرونده مرحومه الهه حسین‌نژاد جهت رسیدگی به شعبه ویژه دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد و در روز‌های اخیر نیز جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده برگزار و حکم آن صادر شد. 🔹در حال حاضر رأی دادگاه مبنی بر محکومیت متهم به قصاص نفس صادر شده که این رأی ظرف ۲۰ روز قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.
🚩سوم خرداد🚩
رئیس کل دادگستری استان تهران: 🔹 پرونده مرحومه الهه حسین‌نژاد جهت رسیدگی به شعبه ویژه دادگاه کیفری ی
خیلی ممنون از دستگاه قضایی که سه سال است قاتلان امثال پورنوروز و علی وردی نفس میکشند و بعضی شان هم آزاد شدند و اما رسیدگی به پرونده سرلخت ها با سرعت نور صورت میگیرد ما یقین داشتیم و داریم که ارزنی جان حزب الله برای شما مزوران اهمیتی ندارد همان دخترکان عزیز دلتانند یا حق 🚩سوم خرداد🚩»
❌خ ولیعصر ، کلانتری جامی ❌دبیرخانه قوه‌قضائیه ❌شنبه ۱۱ مرداد ❌ساعت ۱۸ سلام علیکم؛ مستحضر هستید پس از عدم ابلاغ قانون حجاب توسط ریاست مجلس، اکنون آقایان اژه‌ای پزشکیان و قالیباف در نهایت قانون شکنی و بی ایمانی، فضایی الحادی بر ام‌القرای جهان اسلام تحمیل کرده‌اند. غیرتمندانِ مکتب! همسنگران نهضت! میرویم جهت پاسخگو کردن قاضی القضاتی که چشم بر حکم الهی بسته، جهت اجرای همان قانون جریانی حجاب در محاکم دادگستری. ❌وفاقی که سرانجامش به ارتداد به مسلمات برسد نفاق است❌ ❌وفاقی که به سکوت مقابل تهدید ترامپ علیه نفس امام خامنه‌ای برسد! خیانت است❌ ✊ @seyedmedia ❌آدرس؛ کلانتری جامی ❌شنبه تاریخ ۱۱ مرداد ❌ساعت ۱۸ ♻️
🔺 آقای رئیس جمهور، به خاتمه دهید! جمعی از اساتید ارتباطات و روزنامه نگاری در نامه ای خطاب به رئیس جمهور: 🔹 اینک که لایحه «مقابله با انتشار محتوی خبری خلاف واقع» را پس گرفته اید؛ ما معلم های ارتباطات و روزنامه نگاری، انتظار داریم که هر چه سریع تر، از پشت دیوار فیلترینگ- آن هم در عصر جهان پر تحول ارتباطی- به در آییم. 🔹 تصدیق خواهید کرد که البته ما از اساس، انتظار ارسال چنین لایحه ای را نداشتیم. با این وجود، در این هنگامه پر تلاطم ، خاتمه دادن به فیلترینگ را به «مصلحت ملی» و گشودن «راه آزادی بیان و حقوق اساسی شهروندان» می دانیم./ ✍️ هادی خانیکی-بیژن نفیسی-علی اکبر قاضی زاده-بهروز بهزادی-مهدی فرقانی-حسن نمکدوست-فریدون صدیقی-یونس شکرخواه-مجید رضاییان-سیدفرید قاسمی-محمود مختاریان. خبر در لینک👇 https://citna.ir/node/323131 🆔 [Telegram](https://t.me/citna94)
🚩سوم خرداد🚩
🔺 آقای رئیس جمهور، به #فیلترینگ خاتمه دهید! جمعی از اساتید ارتباطات و روزنامه نگاری در نامه ای خطاب
خب عقل کل ها ! لطف بفرمایید و در عصر ارتباطات ، آمریکا صاحب تکنولوژی اینترنت را هم وعظ نمائید تا زین پس رفتارهای مشابه تحقیر و استنطاق مدیر تیک تاک را مرتکب نشود اتحادیه اروپا که از سرآمدان فناوریست را هم تذکر دهیدش تا قانون GDPR (حفاظت از داده را ملغی کند) هند و برزیل و دیگر بزرگان اقتصاد عصر فناوری را هم بابت تحمیل جرائم میلیون دلاری به تلگرام ، ذره ای شماتت کنید ما که نفهمیدیم که شما خود عقل کل پنداران چرا انقدر نفهم اید و از درک انسداد جاسوس افزارهایی نظیر تلگرام و واتساپ که اطلاعات حیاتی کشور را با سرویس های امنیتی بیگانه به اشتراگ میگذارند ، عاجزید امیدواریم روزی شبکه های خرابکاری ایجاد شده در این بسترها شما نخود مغزها را به اسفل السافلین واصل کنند تا همه از شر مهملاتتان آسوده شویم یاعلی 🚩سوم خرداد🚩»
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان: آذربایجان قوم و خویش ماست / چطور است که ما نمی‌توانیم ارتباط برقرار کنیم اما اسرائیل می‌تواند؟ ✍ (این‌که یک مقام عالی‌رتبه جمهوری اسلامی هنوز نمی‌فهمد رابطه با آذربایجان امروز، نه رابطه با ملت مسلمان آذری‌تبار، بلکه رابطه با یک رژیم دست‌نشانده‌ی صهیونیست‌هاست، یعنی عمق فاجعه!) بله، آذربایجان قوم و خویش ماست، اما رژیمی که در باکو سفارت نظامی پنهان دارد از خاکش علیه ایران عملیات تروریستی انجام می‌دهد. افسر موساد را در اتاق ریاست‌جمهوری‌شان راه می‌دهد با افتخار در نقشه آذربایجان بزرگ دنبال تجزیه ایران است. خاکش سکوی ترور دانشمندان ایرانی شده. با اسرائیل مانور نظامی مشترک برگزار می‌کند، از خاکش برای شنود و جاسوسی علیه ایران استفاده می‌شود، نیروهای اطلاعاتی‌اش تحت آموزش مستقیم موسادند و حالا هم در جنگ اخیر، نقش پنهان لجستیکی برای دشمن ایفا کرده دیگر اسمش فامیل نیست، اسمش شریک دشمن است.یک کشور همسایه نیست؛ یک تهدید امنیت ملی‌ست. آقای پزشکیان! این نگاه عشیره‌ای شما، خطرناک‌تر از توطئه‌های دشمن است. ارتباطی که شما از آن دم می‌زنید، اگر بدون تصفیه رژیم باکو از صهیونیست‌ها باشد، یعنی ورود رسمی موساد به کشورمان . تاریخ، آنهایی را که دروازه‌های کشور را به روی دشمن باز گذاشتند، نخواهد بخشید.
جنبش فواحش توانست با سلیطه گری و پتیاره بازی به تمام اهدافش برسد. راه حل رفع مشکل بی حجابی هم همین است. یعنی سلیطه بازی و پتیارگی. وقتی ببینند با یک سلیطه ای طرفند که از خودشان سلیطه تر و البته مسلط تر به قانون است، عقب می روند. تمام مشکلات فعلی ما از نجابت بیش از حد ما است. لطفا نجابت را شوهر دهید. ✍️مهدی احمدپور
جمهوری اسلامی عجیب ترین حکومت دنیا است. ۴۶ سال یکجانبه کل عناصر هویت ایرانی را بایکوت کرد، ولی در سال ۴۷، یکهو گویی خواب نما شده باشد، عناصر اسلامی را بایکوت و بکجانبه فقط به عناصر ایرانی چسبیده. ۴۶ سال گفت و در سال۴۷ رفت باهاش صلح کرد، آن هم نزدیک به تحقق این شعار. جمهوری اسلامی، ادعای مبارزه با استکبار جهانی را دارد، ولی ابزار سلطه مستکبران، یعنی دموکراسی را بهتر از خود آنها دارد پیاده می کند. این نظام، بعد از ۴۷ سال از انقلاب، مدافعین خود را طرد کرده و چسبیده به مخالفینی که چشم دیدنش را ندارند. عجیب تر از این نظام دیدید معرفی کنید. ✍️مهدی احمد پور.
🚩سوم خرداد🚩
جمهوری اسلامی عجیب ترین حکومت دنیا است. ۴۶ سال یکجانبه کل عناصر هویت ایرانی را بایکوت کرد، ولی در سا
البته همچین بعد ۴۷ سال هم نبوده !! ۱۱ سال بعد انقلاب ،با عزمی جزم ،شروع کردند به اجرای خواسته های یهود؛ از تحدید نسل سریع السیر گرفته تا شوک درمانی های مدل شیلی و له کردن طبقه مستضعف به سبک مارگارت تاچر انگلیسی. اخیرا فاز بعدی شروع شده این پله های اخر است حذف کمیته و جهاد سازندگی هم بماند!
اهالی وحدت!!! بخوانند وحدت قلابی شما دارد منجر به درگیری بین مردم اعم از متدین و غیر متدین با فواحش سوتین پوش می شود. یا اوباشتان را جمع کنید یا اینکه مردم بلدند چطور جمعشان کنند. فقط اگر مردم وارد شوند از اهالی وحدت هم اثری نخواهد ماند. ✍️مهدی احمدپور
پلن جریان نفوذ و بانیان فتنه های داخلی دست برتر در کشور دست پلید عناصر سازماندهنده فتنه‌های داخلی در کشور است . همان بانیان فتنه‌های سالهای ۷۸ و ۸۸ و ۹۸ و ۴۰۱ ۳ حلقه ی بسیار خطرناک نفوذ در ایران شیعی حلقه اول این جریان در آمریکا و انگلستان هستند افرادی از جمله عبدالکریم سروش، سازگارا، امیرارجمند و بشیریه که به حلقه دوم در داخل متصلند از جمله مصطفی ملکیان، شمس الواعظین، نیلی و سریع القلم که آنها خوراک لازم را به حلقه سوم تزریق می کنند که افرادی از جمله قوچانی، صالحی امیری، ربیعی،آذری ، آشنا، تاجیک، حجاریان، عبدی و... در این حلقه هستند. نقش حلقه سوم کنشگری مرزی بین سطح نخبگانی و رسانه‌ای و سطح بروکراتیک و حکومتی می باشد چه اینکه در حلقه سوم یک وزیر و چند مشاور و دستیار رئیس جمهور نیز حضور دارند عزیزان در سازمان اطلاعات سپاه مراقب باشید