eitaa logo
🚩سوم خرداد🚩
27 دنبال‌کننده
457 عکس
143 ویدیو
3 فایل
تا زمانی که زنده هستیم و توان فعالیت رسانه ای داریم تمام فعالیت های ما در راه آزاد سازی خرمشهر های پیش رو خواهد بود
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از معروفانه
من فکر میکردم «نوچه» فقط مال زمان «شعبون بی مُخ» بود 😂 ولی انگار... با نوچه و مرید بازی و حمله رسانه ای ، نمیشه راه اباعبدالله رو تحریف کرد... به امام معصوم دروغ بست... اینجا هستیم که پر قدرت هرکسی رو که بخواد دین رو تحریف کنه سر جاش بنشونیم... یادش بخیر ، یه زمانی هم وقتی پته آقا میری رو میریختیم رو آب یه عده میگفتن واااااااای حرمت اسلام شکسته شد، ولی وقتی خلع لباس شد ، هیچ کدومشون نیومدن بگن :اشتباه کردیم ...😉 خواهر و برادر عزیزم معیار داشته باشی ، شاخص داشته باشی، با یه وجب ریش و یقه بسته گول نمیخوری توصیه اکید دارم به مطالعه به شور حسینی بسنده نکنید...❌
❌ناامنی در سوریه؛ ربوده شدن ‌ده‌ها زن علوی در دولت الجولانی ▪️روزنامه لبنانی النهار در گزارشی به گسترش پدیده ربوده شدن دختران و زنان سوری به خصوص در مناطق علوی‌نشین و ازدواج اجباری آنها یا تهدید به قتل‌شان پرداخت. ▪️النهار با اشاره به اینکه تاکنون ربودن شدن ۷۴ دختر و زن از زمان روی کار آمدن دولت الجولانی مستند شده است، تصریح کرد که گروه‌های مسلح متعدد در این کشور در این جنایات دست دارند و به دلیل تهدیدات مستقیم، سکوتی سنگین بر خانواده‌ها این دختران و زنان حکم‌فرماست. 🚩سوم خرداد🚩»
و یعنی چیزی که مشاهده می‌کنید. در دفاع از و تحریف‌های غلطش از نهضت و فلسفه قیام علیه‌السلام که همان و است به جای آن که استدلال درستی بیاورند از خدمات سابقش می‌گویند...
🚩سوم خرداد🚩
#تعصب_بیجا و #شخص‌پرستی یعنی چیزی که مشاهده می‌کنید. در دفاع از #پناهیان و تحریف‌های غلطش از نهضت #
و هرکسی که بخواهد با تحریف مقابله کند را همچون به متهم می‌کنند! و گویا یادشان رفته برای دیدن لخت بودن پادشاه و افشاگری در این مورد نیازی به داشتن مدرک دکتری نیست آنها می‌گویند چون پناهیان یا هرکس دیگری زمانی در جبهه انقلاب فعالیت کرده حالا مجاز است هر دروغی به امام حسین ببندد! یاللعجب در این صورت حق داشته از قیام امام حسین درس با شیطان را بگیرد. همچنین در این صورت هرکسی از جمله خود جناب پناهیان غلط کرده‌است که کلمه‌ای علیه که زمانی به عنوان برگ زرین انقلاب شناخته می‌شد، بگوید. همچنین حق با که کسانی را که می‌گویند از راه دین منحرف شد و به دنیاپرستی افتاد را بی‌دین بدانند. به خصوص که کمتر کسی از جمله خود جناب پناهیان خدماتی به اسلام در سطح او داشته‌اند. زبیری که از پیغمبر لقب گرفته بود. اما آفت شخق‌پرستی تنها محدود به پناهیان و یک جریان خاص نیست. به عنوان مثال وقتی خودم چند مورد از انحرافات فکری را گوشزد کردم طرفداران افراطی‌اش به جای پاسخ دادن، دقیقا به همین استدلال را آوردند که تو سواد نداری! و هر وقت به اندازه رائفی پور شاگرد تربیت کردی حق داری از او انتقاد کنی! همچنین سوال دیگری که از پناهیان پرسیده می.شود آن است که اگر منطق امام حسین برای امر به معروف و نهی از منکر موثر بودن آن بود چرا همان موقع که خبر شهادت و و شکست در را شنید دست از مسیر خود برنداشت و همان موقع برنگشت؟ جواب مشخص است انجام این فریضه به احتمال تاثیر وابسته نیست ✍طرفدار ۳۱۳ 🚩سوم خرداد🚩»
🚩سوم خرداد🚩
و هرکسی که بخواهد با تحریف مقابله کند را همچون #حسن_روحانی به #بی‌سوادی متهم می‌کنند! و گویا یادشان
❌تکمله ادمین: خدمات و بار علمی پناهیان به گرد پای خدمات و سطح علمی منتظری نمیرسه که از امام، القابی مثل "برج اسلام" و "فقیه عالیقدر " رو گرفته بود. امامی که در اواخر عمر خود با مشهود شدن انحرافات منتظری چنین عبارات تندی را در فروردین ۶۸ نسبت به او بیان داشت:«...از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرال‌ها و از کانال آنها به منافقین می‌سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده‌اید. ...به‌قدری مطالبی که می‌گفتید دیکته‌شده منافقین بود که من فایده‌ای برای جواب به آن‌ها نمی‌دیدم، مثلاً در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و می‌بینید که چه خدمت ارزنده‌ای به استکبار کرده‌اید. ...در مسأله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدین‌تر می‌دانستید و با این‌که برایتان ثابت شده بود که او قاتل است، مرتب پیغام می‌دادید که "او را نکشید". از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آن‌ها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمی‌باشید و به طلابی که برای شما پول می‌آورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند .... سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرال‌ها نریزد. از آنجا که ساده‌لوح هستید و سریعاً تحریک می‌شوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.» 🚩سوم خرداد🚩»
مستدل‌ترین ادبیات و لیّن‌ترین لحن هم باشد،این تمایل به برهنگی و هم آغوشی در سطح خیابان آن هم در دهه اول محرم الحرام بدون مرحله سوم امر به معروف که بر عهده حاکمیت اسلام است مهار نشده و امنیت اخلاقی برقرار نمی‌شود. با تحریفی که سخنگوی دولت و امثالهم از اتحاد ملی دارند، تحققش دورتر به نظر می‌رسد.
✍️محمد صادق شهبازی: 🔺اینکه مدام علیه کسی فضاسازی میکنند که نه مسئولیت اجرایی مستقیمی دارد نه (به لحاظ شرعی و اخلاقی) حرف تندی علیه دیگران می‌زند و حتی کمک به رقیبش را که در قدرت است تکلیف شرعی می‌داند؛ نه پول، قدرت و امکاناتی دارد؛ 🔺نشان میدهد از وجود آلترناتیو خط تسلیم می‌ترسند؛ 🔺مخصوصا وقتی بی‌نتیجگی مذاکره و منتج به جنگ شدنش تجربه عمومی شده؛ یعنی مسیری که بیش از یک دهه برای منافع سیاسیشان به مردم فروختند، شکست خورده و نباید در جامعه ایران کسی وجود داشته باشد، که برای مسیر جایگزین مبتنی بر قوی شدن از درون و تعامل با همه دنیا نه چند کشور اروپای غربی و آمریکا راه ارائه دهد. 🔺مسئله‌شان فلان فرد نیست، مسئله‌شان جلوگیری از بالارفتن ظرفیت فکری جامعه است؛ تا بتوانند کماکان شانتاژ و بازی کنند و چرخه تضعیف ایران-مذاکره-جنگ و حل کردن ایران در نظام جهانی و به قول خودشان نرمال کردن ایران را پی بگیرند. ولو به قیمت سخت کردن زندگی مردم و تحمیل جنگ به کشور. 🚩سوم خرداد🚩»
ایران، علی‌الخصوص تهران، امروز تشنه‌ی صدای عدالت‌خواهی نسل‌نو انقلاب است، دل‌مان لک زده برای تریبونی که نماز جمعه‌های‌مان را با عدالت‌خواهی تکبیر کند. ای کاش از سکوت بی‌دردی، به میدان مطالبه‌گری بازگردیم... 🚩سوم خرداد🚩»
چطور میتونید با دیدن تصاویر مردم غزه که بخاطر تلاش برای پیدا کردن ذره ای غذا توسط یهودی ها ونظامی های آمریکا کُشته میشن بازم راحت غذا بخورید و شوخی کنید و مطلب طنز منتشر کنید؟ من که نمیتونم روزی هزار بار هم آرزوی مرگ کنم کافی نیست دعای پیروزی جبهه حق شاید خوب باشه ولی کافی نیست جهان باید خواستار ظهور امام زمان علیه السلام بشه نه فقط با یه دعا و خواسته ای که از ته دل نیست تنها کسی که میتونه ماها را از دست خون خوار اشرافیگری جهانی و نوچه های یهودی اونها خلاص کنه امام زمانه از ته دل دعا کنید و تلاش کنید که جامعه پاک تر بشه با نخوردن محصولات دارای کد هایی با حرفE اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّماءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخاء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاَْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَاْرِجْ لِظُهُورِهِمْ وَ فَرِّجْ عَنَّا بِهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ مِنْ ذلِكَ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَ انْصُر يا فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ اَلْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَلسّاعَةَ اَلسّاعَةَ اَلسّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرينَ
📸 شورای دفاع چه خواهد کرد؟ 🔹 همه‌چیز درباره «شورای دفاع» که با تصویب شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد