eitaa logo
🚩سوم خرداد🚩
27 دنبال‌کننده
457 عکس
143 ویدیو
3 فایل
تا زمانی که زنده هستیم و توان فعالیت رسانه ای داریم تمام فعالیت های ما در راه آزاد سازی خرمشهر های پیش رو خواهد بود
مشاهده در ایتا
دانلود
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈رشد ۵۲ درصدی قیمت شیرخام در ۲ ماه! 🔹سخنگوی انجمن صنایع لبنی: از ابتدای مهرماه تا الان شیر خام از ۲۳ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان رسیده است.
🔻بنزین ۵۰۰۰ تومانی: شلیک دولت به قلب «اتحاد مقدس» 🔹تصمیم دولت برای سه نرخی کردن بنزین و افزایش قیمت در نرخ سوم، نقض آشکار یکی از صریح‌ترین و فراگیرترین وعده‌های انتخاباتی مسعود پزشکیان است. او در رقابت‌های انتخاباتی قاطعانه اعلام کرده بود که بنزین گران نخواهد شد؛ قولی که به نظر می‌رسید سنگ بنای سیاست‌های معیشتی دولت او برای عموم مردم باشد. 🔹این عقب‌نشینی، زمانی معنادارتر می‌شود که در کنار تمرکز دولت بر مسائل دیگر از جمله جلوگیری از لایحه حجاب قرار گیرد. در حالی که انرژی و توان کابینه صرف جلوگیری از احکام الهی شده است، وعده‌ای که مستقیماً با سفره و معیشت همه شهروندان ارتباط داشت، به سادگی کنار گذاشته شد. این دوگانگی در عملکرد، این پرسش بنیادین را برای افکار عمومی ایجاد می‌کند که اولویت واقعی دولت چیست: حل مشکلات اقتصادی مردم یا شواف با جلوگیری از اجرای شریعت؟ 🔹این اقدام در تضاد مستقیم با شعار کلیدی دیگری است که می‌گفت «تا رضایت مردم جلب نشود، چیزی گران نمی‌شود». اکنون این سوال برای جامعه مطرح است که این «رضایت» برای افزایش قیمت سوخت، که به گواه کارشناسان اثر تورمی دومینویی بر تمام کالاها و خدمات خواهد داشت، چگونه و از کجا کسب شده است؟ 🔹به نظر می‌رسد دولت در آزمون پایبندی به تعهدات خود، میان عمل به وعده‌های عمومی و معیشتی با پرداختن به موضوعات خاص جناحی، گزینه دوم را برگزیده است. این تصمیم، بیش از آنکه یک سیاست اقتصادی باشد، یک پیام سیاسی روشن به جامعه است؛ پیامی که نشان می‌دهد اعتبار وعده‌های انتخاباتی نزد مردم، در مقابل اولویت‌های دیگر، در جایگاه دوم قرار دارد. ✍️رجانیوز 🚩سوم خرداد🚩»
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 صاحب تفسیر مشکات آقای دکتر محمدعلی انصاری صاحب امتیاز سایت منیب راهکار: ذرو مابقی من الربا است https://eitaa.com/AndishHBB110/11689 🚩سوم خرداد🚩»
❓یک گره ذهنی وجود داره و اون اینه که چرا رهبری عزیز در ابتدای سال ۱۳۹۱ پیش بینی اتمام نفت امریکا تا ۲۰۲۱ رو از قول برخی صاحب‌نظران بیان کردند؟ 📚 لازمه بگم کتابی بنام «گرگ و میش در صحرا: شوک نفتی قریب‌الوقوع عربستان سعودی و اقتصاد جهانی» در سال ۲۰۰۵ توسط متیو سیمونز نوشته شده که این پیش بینی رو ایشون در کتابش آورده. آقای سیمونز در حوزه انرژی آدم دارای اعتباری است. ایشون بنیانگذار Simmons & Company International یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های سرمایه‌گذاری تخصصی حوزه انرژی در آمریکا بود که سال ۲۰۱۰ هم از دنیا میره. 📊 کانال رسمی حسن حسن‌‌خانی در ایتا @hsnhasankhani
سایت حافظ منافع ناتو در ایران! بودجه تولید روزانه ده ها مصاحبه و ویدیو در ترویج سیاستهای ناتو و آمریکا در سایت انتخاب از کجا می آید؟ 🛑 زمان به ضرر ایران است! میانجی پیدا کنید 🛑 فرصت تنگه هرمز به ضرر ایران است! اعلام بی طرفی کنید! 🛑 مادورو به ترکیه فرار کند! 🛑 رخ خشمگین روسها علیه ایران (استناد به یک قرن پیش) و صدها گزارش دیگر طی ۱۰ روز اخیر که باز نشر آنها هم شرم آور است. دادستان محترم، دبیرخانه محترم شورای عالی امنیت ملی، وزارت محترم ارشاد، دستگاه های نظارتی و... باور کنید این رویه برای امنیت و منافع مردم ایران خطرناک و بازی با جان آنهاست. 🚩سوم خرداد🚩»
🔴 مدیریت حوزه های علمیه نمی‌خواهد جلوی شرارت ها و شبهه افکنی های این شخص در لباس روحانیت را بگیرد؟ عنصر مشکوکی که به اعتراف خودش زمانی کرواتی بوده و حالا هم بیشتر ارتباطاتش در فضای مجازی با عناصر جریان فتنه هست این روزها برای حمایت از بی‌حجابی و بی حجاب ها دست به هر شرارتی می‌زند. کار را به جایی رسانده که فتوای انتشار تصاویر بی حجاب برخی شهدای جنگ اخیر را هم صادر کرده است .اگر بنای نظام بر مواجهه هوشمندانه با بی حجابی هست اول باید با همین عناصر معلوم الحال برخورد بشود که با لباس روحانیت از بی حجاب ها دفاع و علیه بچه های انقلابی و مؤمن نفرت پراکنی میکنند. ✍ جهت اطلاع مخاطبین : شب گذشته یک رسانه منتسب به یک نهاد مهم در اشتباهی فاحش و خلاف شرع تصویری بی حجاب از یک بانوی شهیده در جنگ ۱۲ روزه منتشر کرد که طبق شنیده ها به عوامل منتشر کننده این تصویر تذکراتی داده شد. بیداری ملت هم پس از اطلاع ازین برخورد صحیح با عناصر خطاکار مطلب انتقادی خود از آن رسانه را حذف کرد.حالا ببینید این شخص روحانی نمای مروج بی حجابی چگونه با دروغپردازی در حال وارونه جلوه دادن قضیه هست. 🚩سوم خرداد🚩»
⭕️تورم به ۵۰ درصد رسید! 🔹طبق گزارش رسمی مرکز آمار، تورم نقطه‌به‌نقطه آبان به ۴۹.۴٪ رسید؛ یعنی خانوارها برای خرید همان سبد سال قبل، تقریباً ۵۰٪ بیشتر هزینه کرده‌اند. تورم ماهانه هم ۳.۴٪ ثبت شده که نشان می‌دهد روند افزایش قیمت‌ها همچنان پرشتاب است. 🔸تورم آبان تحت تأثیر شوک قیمتی خوراکی‌ها شکل گرفته؛ به‌خصوص میوه، سبزیجات و نان و غلات. در مقابل، گروه‌های مسکن و حمل‌ونقل رشد آرام‌تری داشته‌اند. 🔹این ترکیب تورمی یعنی فشار اصلی همچنان بر هزینه‌های روزمره و معیشتی خانوارها وارد می‌شود. 🚩سوم خرداد🚩»
هدایت شده از بیّنات
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ شهیدِ بی‌حجاب! ✂️ پاسخ به ادلّه سخیف برخی انقلابی‌نمایان درباره شهید خواندن اهل فحشاء و فساد 🎤 استاد آیت‌الله وفسی ۱۴۰۴.۴.۳۱ 🔴 بیّنات | نشر بیانات استاد وفسی 🔺 @bayyenat110
🔴 جبران کردن اشتباه شیخ مفید توسّط امام زمان (علیه السلام) می گویند از روستایی کسی خدمت شیخ مفید رسید و در مورد زنی حامله که فوت کرده و فرزندش زنده است سؤال کرد که: «آیا باید شکم این زن را پاره کرده وطفل را بیرون آوریم ویا این که با آن بچّه، او را دفن کنیم؟» شیخ‌ فرمود: با بچه دفن کنید پس آن مرد برگشت. در وسط راه دید مرد اسب سواری از پُشت سر، سریع می آید، وقتی به نزدیک مرد رسید، گفت: «ای مرد! شیخ مفید فرموده است که شکم آن زن را پاره کنید وطفل را بیرون بیاورید وزن را دفن کنید». آن مرد نیز همین کار را کرد. پس از مدّتی اتّفاق را برای شیخ مفید بیان کردند شیخ فرمود :«من کسی را نفرستادم ومعلوم است که آن شخص صاحب الامر (علیه السلام) بوده است. حالا که در احکام دینی اشتباه می کنم همان بهتر که دیگر احکام دینی را بیان نکنم». پس به خانه رفتند ودرب خانه را بستند وبیرون نیامدند. ناگاه از حضرت ولی عصر (علیه السلام) نامه ای برای شیخ مفید آمد که: «بر شما واجب است تا احکام دینی را بیان کنید و ما هم شما را همراهی کنیم و مواظب باشیم که اشتباه نکنید». پس شیخ مفید دوباره شروع به بیان احکام دین کرد. 🚩سوم خرداد🚩»
«یارانه پنهان» یعنی: «می‌توانستیم به مردم گران‌تر بفروشیم و نفروختیم»! اما در حقیقت، یارانه یعنی پرداخت دولت به مردم، نه نگرفتنِ نرخ گران‌تر! 🚩سوم خرداد🚩»
هدایت شده از محمد تقی رادمان
♦️چهره حقیقی وفاق در انتصاب مدیران ارشد ۱ مکالمه بنده با یکی از پاکدست ترین مدیران ارشد زمان دولت شهید رئیسی که بدون رانت و تنها بر اساس شایستگی و تخصص و سلامتش سکان اقتصادی یکی از استانها رو در دست داشت و در دولت وفاق آقای پزشکیان پارکینگ نشینش کردند . پ ن ؛ حالا برید یه سرچی کنید در منصوبات منتج از تعامل وفاقی ( بخوانید ترک فعل های) قالیباف با پزشکیان و پستها رو برشمارید.... . @Radmanminer