🔰 نماد نجابت، اخلاق، مهارت و اقتدار
💠 «سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی» با حضور در منزل «شهید امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه فقید کشورمان، با خانواده وی دیدار و گفتوگو کرد. فرمانده کل سپاه با اشاره به ویژگیهای شخصیتی وزیر شهید «حسین امیرعبداللهیان» اظهار کرد: «ایشان شخصیت بسیار کاملی داشتند و نبوغ فکری، دانش سیاسی و مهارت دیپلماسی از ویژگیهای این وزیر شهید بود.» وی با بیان اینکه دیپلماسی ترکیبی از هنر، مهارت، دانش و شخصیت است، افزود: «شهید امیرعبداللهیان همه ویژگیهای متناسب در حوزه دیپلماسی را داشت.» سرلشکر سلامی اظهار کرد: «در حوزه دیپلماسی ترکیب کردن نجابت، اخلاق، مهارت و اقتدار بسیار مشکل است؛ چرا که عموماً دنیای سیاست بر خلاف دنیای نظامی، بسیار رمزآلود و پیچیده است. بنابراین در این عرصه باید قدرت بازیخوانی بالایی داشته باشید تا بتوانید دشمن و دوست خود را به خوبی بشناسید و از سوی دیگر با قدرت اقناع و چانهزنی بالا بتوانید منافع ملی را نیز حفظ کنید. شهید امیرعبداللهیان چنین بود.»
@KANALEMASJED
🔰 صبر راهبردی مقاومت صهیونیستها را کلافه کرده است
🔘 «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه فرامنطقهای «رأیالیوم» و تحلیلگر برجسته فلسطینی در یادداشت جدید خود به دستاوردهای اخیر رزمندگان مقاومت در نبرد با دشمن صهیونیستی در محورهای گوناگون غزه اشاره کرد و نوشت: «وضعیت هرجومرج و سردرگمی که رژیم اشغالگر صهیونیستی این روزها تجربه میکند و سرکشی فرماندهان نظامی این رژیم در برابر مقامات سیاسی آن چند مسئله اساسی را روشن میکند: پایداری مقاومت و تشدید عملیاتهای انفرادی و گذاشتن کمین برای نیروهای دشمن، تأثیری قابلتوجه در فرسایش نیروی انسانی ارتش اسرائیل داشت و روحیه نظامیان صهیونیست را بیش از پیش تضعیف کرد. سیاست صبر طولانی و صبر راهبردی که رهبری و فرماندهی حکیمانه و هوشمندانه مقاومت دنبال کرده است، موجب شکست توطئههای آمریکا و همپیمانان آن در تحمیل یک آتشبس موقت و فریبکارانه به مقاومت شد و دشمن را ناکام گذاشت.»
@KANALEMASJED
💢 آزموده را آزمودن خطاست
«محمدجواد ظریف» وزیر خارجه دولتهای یازدهم و دوازدهم در کنار «مسعود پزشکیان»، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز پیش در برنامه میزگرد سیاسی حضور پیدا کرد و ایدههای دیپلماسی و سیاست خارجی مد نظر دولت جناب آقای پزشکیان را تشریح کرد. هرچند پزشکیان سعی داشت خود را مستقل از دولت آقای روحانی معرفی کند؛ اما با حضور ظریف در برنامه میزگرد سیاسی و همچنین ایدهپردازیها و نظرهای پزشکیان طی این چند وقت لاجرم اذهان به سمتی پیش رفته است که با پزشکیان، دولت سوم روحانی تکرار خواهد شد. دولتی که اولویت اصلی خود را در سیاست خارجی میداند و معتقد است با گزاره «آشتی با جهان» میتوان از میان مسائل و مشکلات متعدد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی موجود در جامعه به سلامت عبور کرد. اما واقعیت آن است که ابتدا باید کارنامه عملکردی افراد و دیدگاهها را دید و سپس به قضاوت درست و اصولی دست زد که اتفاقاً کارنامه دولت روحانی در این حوزهها کاملاً مردود است.
روحانی نتوانست با جهان آشتی کند؛ زیرا در دوران او بود که تحریمهای ویزا (تهدید بازرگانان سفرکننده به ایران)، سیسادا و آیسا اجرا شد، در بازههایی دولت نتوانست حتی یک قطره نفت بفروشد، به دلیل تعهدات خودخواسته محدودیتی در حوزه هستهای و فضایی اجرا شد، ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور و نماینده ایران در سازمان ملل با بیاحترامی تمام از حضور در سازمان ملل منع شد، از سوخترسانی به هواپیمای وزیر خارجه وقت ایران در آلمان جلوگیری شد و سایر مواردی که شأن و احترام ایران و ایرانیها به هیچ وجه حفظ نشد. در این دوره بود که ترامپ بیشرمانه از توافقنامه برجام خارج شد و شهیدسپهبد قاسم سلیمانی با دستور ترامپ به شهادت رسید. اما جالب است که امروز در مغلطهای بزرگ، از آن دوران سخت و تلخ و جانکاه به عنوان دورهای پر از موفقیت یاد میشود. البته طبیعی است که پزشکیان و ظریف به دنبال منافع حزبی خود تلاش داشته باشند که تاریخ را وارونه روایت کنند یا از هیچ همه بسازند و در مقابل دیپلماسی عزتمندانه دولت سیزدهم را هم فیالمثل بیارزش جلوه بدهند؛ اما باید بدانند که آزموده را آزمودن خطاست...؛ مسیر و تفکری که یک بار آزموده شده و سودی نداشته است، بار دیگر مورد اقبال مردم قرار نخواهد گرفت. نکته آخر آنکه تجربه امروز ایرانیها در حوزه سیاست سبب شده است تا با رسیدن به بلوغ سیاسی دیگر فریب بازیهای سیاسی و شارلاتانبازیهای رسانهای و هوچیگریهای بیاساس را نخورند و برعکس با عقل و منطق و انصاف به انتخابی آگاهانه دست بزنند.
@KANALEMASJED
🟤 گامی بزرگ در افزایش حکمرانی ریال
با توسعه فاز آزمایشی خدمت جدید و عملیاتی شده «ریال دیجیتال» در جزیره کیش، مشتریان شبکه بانکی از تیرماه 1403 میتوانند بدون استفاده از پول کاغذی یا کارت بانکی، به سادگی از طریق کیف پول ریال دیجیتال و تنها با اسکن بارکد تولید شده از طریق نرمافزارهای ارائه شده، با شیوههای نوین خرید کرده یا نسبت به انتقال وجه به کیف پول سایر مشتریان اقدام کنند. طبق اعلام بانک مرکزی، طراحی پروژه ریال دیجیتال از سال 1400 و پس از اخذ مجوزهای لازم از شورای پول و اعتبار در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت و مرحله آزمایشی محدود این پروژه از خرداد ماه 1402 آغاز شد. با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته، با مشارکت فعال شبکه بانکی و همکاریهای لازم در شبکه پرداخت کشور، از تیرماه سال 1403 با مشارکت دو بانک ملت و تجارت پروژه یادشده وارد مرحله گسترده فاز آزمایشی با امکان بهرهبرداری عمومی خواهد شد.
در دنیای امروز، دو نوع ارز دیجیتال وجود دارد؛ نوع اول ارزهایی هستند که تحت کنترل بانک مرکزی کشورها نیستند و با روشهای خاص خود تولید میشوند که مهمترین نوع از این ارزهای دیجیتال، «بیت کوین» است. نوع دیگری از آنها، تحت کنترل بانک مرکزی کشورها هستند و به آنها CBDCها گفته میشود. با توجه به مخاطرات ارزهای نوع اول در خارج کردن پول از مدیریت دولتها و استفاده گسترده از آنها برای پولشویی، قاچاق و تجارتهای غیرقانونی، به نظر میرسد در آینده کوتاهمدت پولهای دیجیتال تحت مدیریت بانک مرکزی کشورها رشد بیشتری داشته باشند.
«ریال دیجیتال» نوعی رمز ارز ایرانی است که تحت مدیریت و پشتیبانی بانک مرکزی است. استفاده از ارزهای دیجیتال فارغ از اینکه کاربری آسانتری در مقایسه با پول کاغذی و کارتهای بانکی دارد، مزیتهای راهبردی در حکمرانی پول ملی و حفظ ارزش پول ملی هم دارد. در حقیقت، پول که برای مبادله کالا و خدمات استفاده میشود، چهار ویژگی مهم دارد که عبارتند از: محدود بودن، در دسترس عموم بودن، نقل و انتقال راحت و در نهایت جعلناپذیری آن. ریال دیجیتال با ارتقای چهار ویژگی بالا سبب میشود حکمرانی ریال ارتقا یابد. این طرح که در بستر بلاکچین اجرا میشود، کاربردهای فراوانی در تبادل و جابهجایی مالی دارد که در عین حال میتواند در فرهنگسازی و آشنایی عموم جامعه با این فناوری نیز تأثیرگذار باشد. استفاده از چنین امکاناتی در بحث مبارزه با پولشویی و کمک به نظارت بیشتر بانک مرکزی بر کنترل خلق پول نیز بسیار کارساز است. سیستم بلاکچین دسترسی و امنیت (جعلی نبودن) ریال را نیز بالا میبرد.
بنابراین، دولت سیزدهم در حوزه ارتقای حکمرانی ریال که یکی از دغدغههای مهم مردم ایران و فعالان اقتصادی است، اقدامات زیرساختی بزرگی را آغاز کرده است که دولت چهاردهم باید آن را تکمیل کرده و توسعه دهد.
@KANALEMASJED
🔸مخالفت عراق با ورود خودروهای شخصی در ایام اربعین
میراحمدی، رئیس ستاد اربعین ایران:
🔹مکانهای مناسبی برای استراحت تمامی نیروهای خدماتدهی در اربعین حسینی از قبیل فراجا پیشبینی شده است.
🔹دولت عراق موافقتش را برای تردد وسیله شخصی اعلام نکرد؛ آنها گفتند که ظرفیت لازم برای جادهها وجود ندارد بنابراین امکان اینکه خودروهای شخصی ما در ایام اربعین به کشور عراق بروند وجود ندارد./ تسنیم
@KANALEMASJED
🔺بازگشت حاجیها به ایران از جمعه
معاون سازمان حج و زیارت:
🔹پروازهای بازگشت حجاج «مدینه قبل» به ایران از طریق دو فرودگاه جده و مدینه از جمعه اول تیر برابر با ۱۵ ذیالحجه به وقت عربستان انجام میشود.
@KANALEMASJED
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر دم از این باغ بری میرسد😳
معاون اول روحانی خواستار توقف راه شهید رئیسی شد
🔹جهانگیری در همایش ستاد پزشکیان: ۳ سال از دولت فعلی گذشته و ببینید تحریمها چه شد؟ چه با زندگی مردم کردند؟ الان هم میگویند ما باید همان راه را ادامه دهیم. این راه باید متوقف شود.
@KANALEMASJED
به مناسبت سالروز شهادت #چمران
📌#چمران فعال و متواضع
🔹۳۱ خرداد سالروز شهادت مصطفی چمران است. این روز به نام #بسیج_اساتید نامگذاری شده است. شهید چمران چهره ناب دفاع مقدس، دارای تفکر انقلابی و روحیه جهادی، الگوی کارآمد و بروز، برای نسل جوان کنونی است.
شاخصههای زیادی در شخصیت و زندگی ایشان میتوان یافت.
به دو شاخصه منفعل نبودن و مغرور نشدن ایشان اشاره میشود.
◀️منفعل نبودن
خستگی ناپذیری، تلاش مضاعف، اول و ممتاز بودن، اثر بخشی در محیط، ابتکار و خلاقیت و بن بست شکنی نشانههایی از منفعل نبودن او است.
ممتاز در دبیرستان، دانشکده فنی تهران و دانشگاه برکلی آمریکا، اقامه نماز در دانشگاه تهران، تشکیل انجمن اسلامی دانشجویان در آمریکا، حضور در مصر و آموزش جنگهای چریکی، حمایت از یتیمان شیعه در لبنان، حمایت از تشکیل حزب امل و حضور در عرصه های مختلف پس از پیروزی انقلاب همه و همه نشانههای کوچکی از فعال بودن و بن بست شکنی او است.
◀️مغرور نبودن
درد دین داشتن تا لحظات آخر عمر، فراموش نکردن گذشته، استقامت و تلاش برای افزایش بار مبنای معنویت، تواضع او را نشان می دهد.
همسرش میگوید: وسط شب که مصطفی برای نماز شب بیدار میشد من طاقت نمی آوردم و می.گفتم بس است! چقدر نماز میخوانی؟ استراحت کن خسته میشوی. مصطفی میگفت تاجر اگر از سرمایهاش خرج کند بالاخره ورشکست میشود. باید سود ببرد تا زندگیش بگذرد. ما اگر قرار باشد نماز شب نخوانیم ورشکست معنوی میشویم.
🔸میتوان گفت از دلایل موفقیت شهید چمران دور بودن ایشان از انفعال و غرور مدیریتی بود. دو آسیبی که متأسفانه در وجود برخی مدیران کنونی رخنه کرده است.
@KANALEMASJED
استقرار دولت ملی ایران بجای جمهوری اسلامی،
آرزوی دست نیافتنی😡
@KANALEMASJED
🔸رهبر فرزانه انقلاب فرمودند:
تأثیر استغفار در یکی از سختترین میدانهای زندگی یعنی میدان مبارزهی آشکار با دشمن است که در این آیهی شریفه، در سورهی مبارکهی آلعمران میفرماید: وَ کَأَیِّن مِن نَبیٍّ قاتَلَ مَعَهُ رِبّیّونَ کَثیرٌ فَما وَهَنوا لِما اَصابَهُم فی سَبیلِ اللهِ وَ ما ضَعُفوا وَ مَا استَکانوا وَ اللهُ یُحِبُّ الصّابِرین، (۱) وَ ما کانَ قَولَهُم اِلّا اَن قالوا رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا؛یعنی این کسانی که در میدان جنگ [همراه] با پیغمبران مجاهدت میکردند ــ که اینجا ضمناً جهت حرکت پیغمبران هم معلوم میشود؛ تصوّر نشود که پیغمبران در خانهها نشسته بودند، یا مثلاً همیشه در مساجد و معابد و مانند اینها [بودند]؛ نخیر ــ در میدانهای جنگی که پیغمبران میرفتند و با دشمنان مبارزه میکردند، این ربّیّون یا ربّانیّون و خداپرستان و محورهای خداپرستی دعایشان این بود: رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا وَ ثَبِّت اَقدامَنا وَ انصُرنا عَلَى القَومِ الکافِرین؛(۲) یعنی رابطهی استغفار با جنگ، با ثبات قدم، با نصرت؛ این است دیگر؛ استغفار این جور است. اگر انسان به معنای واقعی کلمه از خدای متعال به خاطر خطاها و کوتاهیها و مانند اینها طلب مغفرت کند و معذرتخواهی کند، خدای متعال جواب میدهد دیگر؛ این، صریح آیهی قرآن است. آن وقت پاسخ خدای متعال به اینهایی که استغفار کردند و به خدای متعال گفتند که ما را نصرت بده، این بود: فَآتَاهُمُ اللهُ ثَوابَ الدُّنیا وَحُسنَ ثَوابِ الآخِرَة؛(۳) قبل از آخرت، در دنیا پاسخ اینها را داد، به خاطر استغفاری که کرده بودند. پس درس قرآن شد مدد گرفتن از استغفار برای پیروزی در میدانهای گوناگون؛ یعنی نگاهمان به استغفار این نباشد که مثلاً فقط برای گناهان شخصی و برای شستشوی دل خودمان استغفار کافی است؛ نه، استغفار در میدانهای ملّی، در میدانهای بزرگ اجتماعی کارکرد دارد، تأثیر دارد و ما را به توفیقات بزرگ میرساند.۱۴۰۱/۰۱/۲۳
بیانات در دیدار مسئولان نظام
@KANALEMASJED
3.25M
دوازده دقیقه مهم و سرنوشت ساز!
🔹 آیا ضروری است که کاندیداهای انقلابی به اجماع برسند؟
🔸اگر کاندیداها به اجماع نرسیدند تکلیف نیروهای ارزشی چیست؟
🔹 آیا تکلیف ما همیشه این است که به شخص اصلح رای بدهیم حتی اگر منجر به رای آوردن تفکر مقابل شود؟!
🔸 اصلح شخص است یا تفکر؟
🔹 تکلیف مهم تر این است که به شخص اصلح رای بدهیم یا کاری کنیم که تفکر انقلابی و جهادی در صحنه مدیریت کشور باقی بماند؟
🔸بین شخص اصلح و تفکر ارجح، کدام مهم و کدام مهمترند؟
🔹 آیا معنای این جمله که «ما مامور به وظیفه ایم نه نتیجه» این است که در هر صورت باید به شخص اصلح رای بدهیم؟!! یا این معنای غلطی است که به این جمله نسبت داده شده؟
👈 گوش کردن این دوازده دقیقه را از زبان دکتر عابدی سرآسیا دانشیار دانشگاه فردوسی حتما توصیه می کنم
🥀نگذاریم خون شهید جمهور عزیزمان هدر برود!
🇮🇷 #سلام_بر_ابراهیم
@KANALEMASJED
✈️هواپیما همان هواپیماست
#امّا
☺️یکی از شدت خستگی ...
🤓یکی هم از شدت بیکاری و سرخوشی ...
این عکس برای این روزها کافیست که به یاد داشته باشیم!
فرق میکنه به چه کسی رای بدهیم...
#به_عقب_بر_نمی_گردیم
🇮🇷 #سلام_بر_ابراهیم👇
@KANALEMASJED
🔰 دبیرکل جبهۀ پایداری: نامزدهای جبهۀ انقلاب از رقابت درونگفتمانی پرهیز کنند.
🔻صادق محصولی: کشور در حال حاضر در شرایط بسیار خاصی قرار گرفته، از طرفی در شرایطی هستیم که با فقدان شهید جمهور جهادی برخی از کارهای مهمی که در حال نتیجهدادن بود ممکن است با پروپاگاندای تفکر غیرانقلابی بینتیجه بماند و نوعی بازگشت به تفکرات لیبرال و وابسته به غرب رقم بخورد که عموماً اراده ملی و توانایی بزرگ ملت ایران را تحقیر و در حد درستکردن آبگوشت بزباش تقلیل دادند.
🔸شرایط بهگونهای است که باید بتوانیم با اجماع در بین نامزدهای انقلابی قدردان مسیر پرافتخاری که شهید جمهور در این سه سال ترسیم کرد بوده با پیروزی در انتخابات با قوت ادامه دهیم.
🔺همانطور که نامزدهای انقلابی و مردمی تلاش دارند با رویکرد همگرایی و وحدت گفتمانی مسیر را طی کنند، طرفداران این نامزدها هم به همین منوال از تخریبهای احتمالی و رقابت درونگفتمانی بهشدت پرهیز نمایند.
@KANALEMASJED