eitaa logo
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
1.8هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
97 ویدیو
84 فایل
*┄┄┄┅═✧﷽✧═┅┄┄┄* 🔳مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام(ره) 🔰متمرکز بر مطالعات پیشرفت و جمهوریت 🔗وابسته به ◼️معاونت راهبردی مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی ◼️پژوهشکده باقرالعلوم(ع) ✉️نظرات و پیشنهادات: @ali_abedi273 ⚠️نشر بدون ذکر منبع جایز نیست⚠️
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله به بزرگی حادثۀ انقلاب نگاه کنید، این حادثه چگونه امتداد یافته است؟ به بزرگی حادثۀ بعثت و نهضت نبوی هم نگاه کنید، آن حادثه چگونه امتداد یافت؟ آیا امتداد نیافت؟ این طور نیست. همان نهضت نبوی ادامه یافت و عناصر اساسی ای از تعلیمات خود را به فرداها بخشید و جامعۀ کویری و منتظر آن زمان با اشتیاق آن را نیوشید. البته تحلیل ما شیعیان این است که آن نهضت بزرگ در قسمت نوک پیکان حرکت و آنچه مربوط به سوگیریهای اساسی می شد لطمه هایی نیز پذیرفت. اما نقش ائمه در احیای دین محمد رسول الله ص و ترمیم نسبی این ضایعۀ بزرگ، جدی بوده است؛ تلاشهای پیدا و پنهان امام علی(حتی تا پی ریزی یک نهضت تربیتی و تأسیس برخی دانشها و ...) ... تا آنجا که حادثۀ تعالی بخش و اصالت ساز عاشورا معماری و اجرا می شود. در دوران ما باز هم جامعۀ جهانی و جهان اسلام به انتظاری نو رسیده بود. این بار انقلاب مهدی عج با طلیعه آغاز می شود؛ انقلاب اسلامی. این حادثۀ بزرگ چگونه امتداد یافته است؟ آیا در نوک پیکان انحرافی رخ داده است؟ خیر، الحمدلله! آیا لایۀ رهبران فرهیختۀ پس از رهبری نهضت به خوبی شکل گرفته است(همان نوک پیکان)؟ این هم خیر، با صد آزرم و افسوس! امّا این بار امّت و امام هر دو بر همان عهدند و پای کارند. این امت و امام خویش دارند از دل این جامعۀ مستعد «امام» بیرون می کشند، لایۀ نخبگان انقلابیِ رهبر؛ فتح الفتوح انقلاب و رویش واقعی انسانی و الهیِ تاریخی ... و همان دولتسازی اسلامی. دولت اسلامی اول باید جوهره اش و مغزای انقلابیش شکل بگیرد. گام بعدی به توفیق این «السابقون السابقون» و امامان جامعه دست یابی به چهرۀ بالغ و متکامل «امامت امت» است. 🌱
💠کارگاه💠 "بازآفرینی و تدوین گفتمان انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر فرآیند تکون علوم انسانی اسلامی" 🔰ارائه دهنده: فاضل ارجمند ح. فتح الله زاده مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی .
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
💠کارگاه💠 "بازآفرینی و تدوین گفتمان انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر فرآیند تکون علوم انسانی اسلامی" 🔰ارائ
🔰سرفصل های ارائه: 1. گفتمان انقلاب اسلامی و چشم انداز علوم انسانی اسلامی: نگاهی دیگر به گفتمان انقلاب اسلامی 2. وضعیت موجود تدوین و بسط گفتمان انقلاب 3.گفتمان ها به مثابه منابع جدید و پیشرفته اندیشه و دانش(وضعیت مطلوب) 4. مقدمه کار کارگاهی 5. کار کارگاهی زمان 5 شنبه مورخ 19 مهرماه - ساعت 13 الی 15 ⚠️کسانی که مایل به حضور هستند از طریق نام کاربری ذیل پیام بدهند ❗️❗️❗️ظرفیت محدود❗️❗️❗️ 💠راه ارتباطی: ⭕️@Sammmostafa .
کلاس شرح به همراه نرمش صبحگاهی، بعد از نماز جماعت صبح و دعای عهد. شنبه تا پنجشنبه/مسجد امام رضا (ع)/پردیسان.
کلاس شرح به همراه نرمش صبحگاهی، بعد از نماز جماعت صبح و دعای عهد. شنبه تا پنجشنبه/مسجد امام رضا (ع)/پردیسان.
سال روز وفات فقیه، فیلسوف و عارف کامل آیت الله شاه آبادی قدس سره (استاد امام خمینی ره) هدیه نثار ایشان فاتحه به همراه صلوات قرائت فرمایید .
پیشرفت و جمهوریت | مرکز مطالعات و گفتمان سازی مکتب امام ره
سال روز وفات فقیه، فیلسوف و عارف کامل آیت الله شاه آبادی قدس سره (استاد امام خمینی ره) هدیه نثار ایش
محمدعلی بیدآبادی مشهور به شاه‌آبادی (۱۲۵۴-۱۳۲۸ش) از اساتید اخلاق، عرفان، فلسفه و فقه در حوزه علمیه قم و تهران بود. مشهورترین شاگرد ایشان امام خمینی ره است. آیة الله شاه آبادی سالیانی در نجف و سامرا اقامت گزید و طی آن توانست از درس بزرگانی چون آخوند، شیخ فتح الله شریعت (شیخ الشریعه) و محمد تقی شیرازی استفاده کند. وی یکی از شش نفری بود که از میرزای شیرازی گواهی اجتهاد دریافت کرد. چنانکه شیخ الشریعه اصفهانی، سید اسماعیل صدر، شربیانی، میرزا خلیل تهرانی نیز به ایشان گواهی اجتهاد داده بودند. مرحوم شاه آبادی به منظور مبارزه با حرکتهای رضاشاه به همراه دو نفر از علما حدود ۱۵ ماه در حرم عبدالعظيم دست به تحصن زد و در دو ماه محرم و صفر هر روز به منبر رفته و علیه رضاشاه سخنرانی کرد. هنگامی که رضاشاه پوشیدن لباس روحانیت را ممنوع اعلام کرد، مرحوم شاه آبادی هفت پسرش را ملبس به لباس روحانیت کرد. مهدی شاه آبادی یکی از فرزندان آیة الله شاه آبادی از شهدای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است. امام خمینی ره در پی شهادت ایشان پیام تسلیت دادند و در بخشی از آن چنین فرموده اند: « ... -حجةالاسلام مهدی شاه آبادی-فرزند برومند شیخ بزرگوار ما بود، که حقاً حق حیات روحانى به این جانب داشت، که با دست و زبان از عهده شکرش برنمى‌ آیم... .» برخی از آثار آیة الله شاه آبادی از این قرار است: رشحات المعارف؛ بخشی از درسهای عرفانی ایشان است. حاشیه کفایه آخوند خراسانی. (منازل السالکین) در عرفان. القرآن و العترة. رسالة العقل و الجهل. آیة الله شاه آبادی ۳ صفر ۱۴۳۹ ق درگذشت و بدن مطهرش در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در مقبره شیخ ابوالفتوح رازی (صاحب روح الجنان) به خاک سپرده شد. .
◾️خورشید بر مزار حسن آه می کشد ◾️او نایب الزیاره ی صبر تمام ماست ◾️خوبان شیعه دل ز خداوند می برند ◾️دل بردن از فرشته که کار عوام ماست. ⬛️ سالروز شهادت (ع) تسلیت باد. .
ان شاءالله جلسه شرح کتاب شنبه نوزدهم آبان بعد از نماز صبح و دعای عهد به همراه نرمش صبحگاهی در مسجد امام رضا(ع) پردیسان برگزار خواهد شد.
کلام انقلابی-استاد فلاح شیروانی: ❓❓❓ چرا شذارت می خوانیم؟ ❓❓❓ 🔷 ما برای اینکه بتوانیم فرصت های و سرمایه های در اختیار خودمان را درست استفاده بکنیم به خصوص در این مقطع بسیار حاصلخیز از حیات اسلامی شیعی خودمان نیازمند یک و دکترین جمع کننده هستیم؛ از این جهت الان به لحاظ ذهنی منفعل هستیم، انفعال ما از اینجا شروع می شود. 🔷 ما مسبوق به انقلاب اسلامی هستیم، انقلابی که با طرح دیدگاه و ایده های امام، مدرسه و شکل گرفت، برای خودش ارکان هویتی قائل بود، از این ارکان حراست کرد، برای خودش انضباطی قائل بود و آن را خیلی تغییر ندارد و جا به جا نکرد، و بر اساس این سو گیری و قبله و آن ارکان و اجزاء دیگر و انضباط ها تحلیلی ازمحیط داشت، سرمایه هایی را تشخیص داد و با این ها ارتباط گرفت تا یک ویرایش اساسی به حیات اجتماعی ما زد؛ ما مسبوق به این حادثه و آن مائده هستیم؛ یعنی ما به نام انقلابی اسلامی مبارک ایران سر سفره یک فکر نشسته ایم. ! 🔷 ما از خواندن مثل شذرات هدفمان دستیابی به این است. 🔷 اصلا بحث امام است، ما اگر از شذرات شروع کردیم به خاطر اینکه فکر می کنیم مرجع فکری امام مرحوم آقای شاه ابادی است. می خواهیم بفهمیم چطوری اندیشه امام شکل گرفته است. البته باید برایمان معلوم بشود که چقدر امام استفاده کرده است، شاید از خود همین بحث برایمان معلوم بشود که آقای شاه ابادی اینطوری فکر می کرده امام آمده این ویرایش ها را زده است و ما هم باید الهام بگیریم و ویرایش هایی بزنیم. 🔷 ما کارمان خود امام است، این کمک بزرگی است که شما بتوانید ارکان یک فکر را بتوانید یک جوری بفهمید که خودتان دیگر به نطق در بیاید و بقیه اش را هم بتوانید بگویید، این که بتوانید این فکر چطوری شکل گرفته است، حتی بیش از این ها تاریحچه دورتری هم دنبال کرد و این تاریخ نزدیک به امام است. 🔘 بخشی از بیانات استاد در جلسات ماه مبارک رمضان امسال 🔘 📢📢📢📢 🔷 ادامه جلسات شرح کتاب «» استاد فلاح به همراه نرمش صبحگاهی 🕠زمان: شنبه تا پنج شنبه بعد از نماز صبح و دعای قرائت دعای عهد (تقریبا 20 دقیقه بعد از اذان صبح) 🔘 مکان: پردیسان، بلوار بهشت، مسجد امام رضا علیه السلام 🔴 توضیح: تا کنون 59 جلسه برگزار شده است. ⚠️ زمان هر جلسه حدود ۲۰ دقیقه است. https://eitaa.com/Kalam_Enghelabi 🌾