هدایت شده از کمی نقد ♨️
بله مام بارها دیدیم ، پاسخ درستی نگرفتیم
این جریانها ، جامعه هدفشون افراد مذهبی و مقید و محجبه هست ، و نرم نرم اینگونه عادی سازی و حیا زدایی میکنند .
صد رحمت به آفتاب پرستان❗️
وقتی می بینی ایتا مثل اینستا نیست و نمیتونی نظرات شاذ بدی
و فورا تغییر میدی صحبت هاتو
چون ریزش مخاطب خط قرمزته❗️😏
بلاگرها زدند رو دست خبرنگاران و مجلات و ...
خودشان هم مدیرمسئول هستند، هم نویسنده داستانهای تخیلی و ژانرهای رمانتیک و جنایی. اضافه کنید کارشناس مسائل روز مخصوصاً کارشناس امنیتی و نظامی بسته به اتفاقات روزمره، کارشناس تربیت و امور خانواده کارشناس مذهبی کارشناس اقتصاد و پزشک و متخصص و
این وسط هم دست سمساریها و عطاریها را از پشت بستند
از تبلیغات پای مرغ بگیرید..تا معجون جوانی، و کرم روتین شب و روز، مدل فلان لباس و ...
یکی درمیان هم برای پوشش انواع مخاطبان شان دم از شهید و شهادت و عرفان و ... میگویند
خب ملاحظه فرمودید این انسانهای کمیاب و البته هوشمند یک تنه دل به دریای پول زدند و سعی دارند حتی با هم صنفهایشان هم رقابت کنند. درضمن هرچه تعداد بچههایشان بیشتر باشد این فعالیتها هم بیشتر میشود بالاخره زندگی خرج دارد
یک نکته جالبتر آنکه درباره هرمسئلهای که نظر دادند اما دیدند انگار زدند به کاهدان، بدون هیچ خجالتی و درعین احترام به مخاطبان شان مطلب قبلی خودشان را نقض میکنند وچیز دیگری میگویند!
همان ماست مالی کردن خودمان است. مخاطبان را احمق فرض میکنند و با اعتماد به نفس باز هم کارشناسی میکنند
خلاصه نان به نرخ روز خوردن برایشان حسابی ساخته است. فقط یادشان رفته که ممکن است همین نان بپرد درگلویشان و خفه بشوند!
خلاصه دکه بلاگرها همچنان داغ داغ است. با انواع و اقسام معجونها ونظریات درهم وبرهم
خدا به داد طرفدارانشان برسد
✍کمی نقد
@Kaminagd
استوری فیلیپ ساپرکین بازیگر سریال گاندو‼️
کمی نقد 🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/2249130722C7d81dfee85
⭕️بلاگرهای حجاب چگونه دختران را هدف قرار دادهاند؟
💠حجاباستایلها علیه پوشش اسلامی _ ایرانی
💠سید علیرضا آلداود، کارشناس فضای مجازی به ما میگوید که بسیاری از فعالیتها در فضای مجازی و مخصوصا پیامرسان اینستاگرام برنامهریزی شده است. او به صاحب این پیامرسان اشاره میکند و توضیح میدهد که صاحب آن صهیونیست است و الگوریتمهایی که در این پیامرسان تعریف میشود برنامهریزی شده است. مهمترین هدف بسیاری از فعالیتهای این پیامرسان، تغییر ارزشها به ضدارزشهای دینی _ اسلامی است. بهعنوان مثال تلاش برای زیر سؤال بردن بحث زن و حجاب و ایجاد کمپینهای حجاب اجباری، حجاب بیحجاب و مواردی از این دست نمونههایی برای تغییر ارزشها و ترویج ضدارزشها در حوزه حجاب است. از نظر این کارشناس حوزه فضای مجازی، اغلب این فعالیتهای حساب شده برای منحرف کردن اذهان عمومی و تغییر ذائقه دختران امروز که مادران فردا هستند بهوجود آمده است
🌐https://jamejamonline.ir/005m27
کمی نقد 🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/2249130722C7d81dfee85
✍نویسنده:سحر دانشور
سردبیر ومجری برنامه ی تلویزیونی خط سوم
زهرا صادقی محصول چیست؟ محصول تمرکز بر «استثنا»، «شگفتی» و «شهرت» در طراحی بازی رسانهای؛ به نوعی محصول «تنبلی رسانهای» است. این حرف کلی است، بیائید جزئیاش کنیم. فرض کنیم موضوعی در سطوح سیاسی، فرهنگی، اجتماعی برای کشور و مردم مهم میشود. اینجا اهالی رسانه اعم از مدیران، خبرنگاران و تولیدکنندگان و قلم به دستان خودشان را موظف به ورود به موضوع میکنند. اما دو انتخاب دارند؛ سختی کشیدن و کاویدن همه ابعاد موضوع برای تولید محتوا/برنامه و یا وارد شدن به مسیر آسان و تکیه بر مشهورات برای تولید محتوا/برنامه. اینجا آنچه مهم است فهم مدیر و نیروی میدانی رسانه(خبرنگار/برنامهساز) است.
اهمیت موضوع جمعیت چندسالی است پررنگ شده، رسانه هم خودش را موظف میداند به موضوع ورود کند. اما آیا اهالی رسانه به همه ابعاد اجتماعی، روانی، اقتصادی و حتی سیاسی جمعیت واقفاند؟ شواهد نشان میدهد نیستند! بیائید عینیتر حرف بزنیم! 29 شهریور 1398 برنامه «نسل امروز» با سردبیری و اجرای امیرابراهیم رسولی(مدیرکل هیئت رئیسه مجلس فعلی) که از شبکه تهران پخش میشد این خانم را در کنار حسین مروتی و زهره الهیان دعوت کرد. بخشهای حضور این خانم در برنامه رسولی مورد استقبال خبرگزاریهای مختلف قرار گرفت و منعکس شد. (من هرچه جستجو کردم خبری درباره ایشان پیش از این تاریخ نیافتم و هرچه مطلب تولید شد بعد از این برنامه بود، شما اگر چیزی پیدا کردید حتما بگویید.) بعد از این برنامه زهرا صادقی کار اهالی رسانه و خبرنگاران و برنامهسازان را راحت کرد. موضوع جمعیت که مهم بود، ابعاد موضوع را کاویدن هم که خیلی مطلوب نیست چون سخت است و جانکاه، پس چه چیزی بهتر از لقمه حاضر و آماده که از قضا ارزشهای خبری استثنا، شگفتی و شهرت را هم دربرمیگیرد. پس پیش به سوی تولید خبر از این خانم جوان و خانواده خاصش.
خبرگزاری تسنیم 10 آذر 98 با خانواده ایشان گفتگویی مفصل با تیتر «برشی از زندگی نخبه ایرانی با 7 فرزند» ترتیب داد، این خانواده آن موقع هفت فرزند داشتند. این خبر توسط دیگر خبرگزاریها و سایتها بازنشر شد. 14 فروردین 1400 خبرگزاری فارس گفتگویی با این خانواده با عنوان «مدیریت زمان در خانواده هفت فرزندی چگونه است؟» منتشر کرد که این خبر هم در دیگر سایتها و خبرگزاریها بازنشر شد. خبرگزاری مهر 12 بهمن 1400 با این خانم نشستی تدارک دید، آن موقع 7فرزند داشت. روابط عمومی سازمان تبلیغات، سایتهای ریز و درشت دیگر و حتی تیویپلاس هم از این قافله عقب نماندند!
دو شهریور 1402 روزنامه همشهری تیتر یک خود را به این خانواده که حالا 10 فرزنده شده بود اختصاص داد و باز هم بازنشر این مطلب فراگیر شد. اصطلاح «خانواده خوشجمعیت» خندهدارترین اصطلاحی بود که در این میان دیدم، ابداع سایت سلام نو!(چی با خودشون فکر کردن یعنی؟)
آیا این بازی تمام است؟ نیست! همین الان بروید خبرگزاری مهر و فارس و همشهری آنلاین و تسنیم و دیگر سایتهای ریز و درشت را باز کنید تا گزارشهایی از خانوادههایی با فرزندان بالا را ببینید.
در این میان کسانی هستند به اسم فعالین زنان که از ابتدای پررنگ شدن موضوع جمعیت نسبت به ابعاد آن طرح بحث و انذار داشتهاند.(و همچنان هم دارند!) مهمترینش هم انذار نسبت به ایستادن بر موارد خاص، اما خبرنگاران و اهالی قلم و چهرههای سیاسی که نقششان در این یادداشت کمی روشن شد، گوششان به این حرفها بدهکار نیست! سیاسیون کار خودشان را میکنند با نیات خاص خودشان و مدیران مسئول رسانهها و خبرنگاران هم. وقتی از کلیتی به اسم رسانه حرف میزنیم، ضرورت دارد دقیقا برنقطه مشخص دست بگذاریم! از فعالین، قلمبه دستان، خبرنگاران و برنامهسازان بخواهیم روند بدون تامل تولید گزارش و دعوت از مهمان و مصاحبه با چهرهها را متوقف کنند و به رسالت خود در هر نقشی که هستند عمل کنند! قطعا یکی از ملزومات این رسالت فکر کردن به موضوعی است که برایش محتوا تولید میکنند. 🔺چرا چنین مطلبی ضروری است؟ برای اینکه گزارش دادن جزئی از روند موضوعات و فراگیر شدن در رسانه، میتواند ذهن ما را در نقد صیقل دهد و از سوی دیگر مسئولیت نقشهایی که در گذشته ایفا کردهایم را در آینده بپذیریم. گزارش و نقد باید تا میتواند جزئی باشد، کلیتی به اسم رسانه در نقد کارساز نیست! باید پرسید کدام رسانه و کدام جریان تولیدی/خبری/ و قلمی.
کمی نقد 🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/2249130722C7d81dfee85
کمی نقد ♨️
✍نویسنده:سحر دانشور سردبیر ومجری برنامه ی تلویزیونی خط سوم زهرا صادقی محصول چیست؟ محصول تمرکز بر
🔺 ازین موارد به حد فراوان برخورد کردیم و دیدیم
کافیه خودتون هم کمی با افراد صحبت کنید ببینید نسبت به این مدل کار برای فرزندآوری چه میزان حس خود تحقیری دارند یا چقدر از طرف اطرافیان یا همسرشون مورد سرزنش و تحقیر شدن قرار گرفتن!
ببینید چقدر این بلاگرها با نمایش عروسکی از زندگی شون موجب اختلاف همسران یا خانواده ها شدند!
آیا خداوند به این مدل کار اجری هم میده؟!
چرا اصرار دارید افراد معمولی با هزار عیب رو به عنوان الگو به مردم معرفی کنید؟!
آیا اون بودجه هایی که صرف بزرگ کردن و اسطوره ساختن از این افراد میشه بیت المال نیست؟!
قراره بود با برش زدن و بزک کردن قسمتهای خیلی کوتاه از زندگی پر از عیب این افراد و پوشوندن عیوبشون ، به این هدف والا برسید؟!
مدام افراد میگن؛ آقا خب اینها رو تایید نمیکنید یک الگو معرفی کنید برای فرزندآوری!
جواب :
در تمام امور ، سبک زندگی ،ازدواج ، همسرداری ، فرزندآوری و و و ....
« تنها الگو ؛سیره ی ائمه علیهم السلام ، سیره ی حضرت زهرا سلام الله علیها »
چرا دنبال افراد دیگر میگردید؟!
خلاصه که بحث #جمعیت و فرزندآوری هم نون دونی خوبی برای عده ای شده!
حتی به قیمت اختلاف افکنی بین زوجین!
این مدل فرزندآوری و تبلیغ براش ، برکت نداره عزیزان ...
همونطور که داریم در کف جامعه به عینه میبینیم!
با این بلاگر های فرزنداوری و اینهمه کار و ... رشد جمعیت ما محکوم به شکست!
✍کمی نقد 🔻👇
https://eitaa.com/joinchat/2249130722C7d81dfee85
هدایت شده از کمی نقد ♨️
.
🔴🔴 پیام انجمن طب سنتی ایران
خطاب به رییس خبرگزاری فارس
در رابطه با جعل عنوان اقای داوود منیری در پیام رسان فارس در برنامه الفبای ما
❇️ در قسمتی از پیام آمده است:
دکتر داوود با سواستفاده از اقبال عموم مردم به حیطه طب سنتی و درمانهای گیاهی وارد درمان و آموزش طب سنتی شده و درچند سال اخیر با جعل عنوان دکتر مبادرت به طبابت غیرقانونی کرده اند
🔻 نشر حداکثری جهت آگاهی مردم🔻
https://eitaa.com/Kaminagd
هدایت شده از کمی نقد ♨️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💵💰📲رسانه قدرتی داره که میتونه #دوزاریها رو بزرگ کنه
دوزاری هایی که اگه رسانه نبود، هیچکس اونا رو نه میدید و نه میشناخت
همین رسانه قادره کاری کنه که پدر و مادری با این سطح از ادب و شخصیت که اینجوری از حرف زدن بچهشون هم کاسبی میکنن، بشن الگوی فرزندآوری برای قشر مذهبی!!
بله گفتیم که #بلاگری همینه، هر کی با نمایش یه چیز از زندگیش باید از شما توجه بگیره و پول پارو کنه و لگد بزنه به مملکت و بره ...
(عرض پوزش بابت فیلم، برای بیدار شدن مخاطبی که مدام میگه سندت کو لازمه!)
#مهاجرت
https://eitaa.com/Kaminagd
https://t.me/Kaminagd2
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
بزرگترین آفت #صنعت_بلاگری :
این خانم با مهاجرت خود کاری کرد که رسانه های بیگانه و منوتو: ولایت ، فرزندآوری و جمعیت رو به سخره بگیرند ...
رسانه های داخلی که پول میگرفتند این خانواده رو الگو کنند پاسخگو باشند!
🔻نشر حداکثری جهت آگاهی مردم🔻
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
گویا شکایت های زیادی از همسر ایشون در بحث فروش داروهای طب سنتی شده است.
اینطور چشم بسته به افراد ضریب دادن و پروژه ای بزرگشان کردن بدون شناخت همین عواقب را هم دارد...
متاسفانه در بحث برخی کانال های اختلاف افکن در ایتا هم با چنین پدیده ای روبرو هستیم.
فرد با زبان بازی و دروغ کلی هزینه و حمایت دولتی جذب میکند، با تبلیغات و پین رفاقتی عضو جمع میکند و سپس باج گیری و کاسبی و ...
امیدوارم نهاد امنیتی و مرتبط با این افراد یکبار برای همیشه برخورد کند.