سَنُصَّلی في القُدس،إن شاءالله🤲🏻😇
سلام و احترام
عزیزان قصد داریم به نیت سلامتی و سربلندی سربازان جان فدای ایران اسلامی، ۱۱۰ مرتبه سورهی مبارڪهی (فتح) را همه باهم تلاوت کنیم.
جهت شرکت در این نذر عظیم و با برکت، کلیدواژهی (یاعلیمدد) را به نشانی زیر ارسال فرمایید: @Fath_110
(این پیام را برای دوستان خود ارسال کنید).
مجموعهفرهنگیایلیادانشگاهاصفهان
•[@Kanon_Ilya]•
ای بابا خیلی دلم میخواد بی مناسبت ببرمتون اردو و بازدید! فقط نمیدونم کجا...🤔😅
چطوره بیاید پیوی پیشنهاد بدید🤓👇
کجا بریم که هم #علوی باشه، هم #خوشبگذره؟
@Poster_D
👆👆👆👆👆
والا از شما چه پنهون، من خودم #نجف_اشرف رو پیشنهاد دادم، یکم قیافهها اینطوری شد😳😁
اینه که:
لطفا از بلندپروازی در پیامهای خود، بپرهیزید.😌👌😂
کانون ایلیا|دانشگاه اصفهان
#حکمت ۳۵ فقطحیدرامیرالمؤمنیناست...💕
🌸]••
✅ شرح و تفسير
اثر نسبت هاى ناروا
امام(عليه السلام) در اين سخن پربار مى فرمايد: «كسى كه در نسبت دادن امورى كه مردم ناخوش دارند به آنها شتاب كند، مردم نسبت هاى ناروايى به او مى دهند»; (مَنْ أَسْرَعَ إِلَى النَّاسِ بِمَايَكْرَهُونَ، قَالُوا فِيهِ بِمَا لاَ يَعْلَمُونَ).
⚠️عيب جويى و ذكر عيوب مردم،
هرچند #آشكار باشد، كارى است بسيار ناپسند و اگر كسى نيت #امربهمعروفونهىازمنكر داشته باشد نبايد منكراتى را كه از بعضى سر زده آشكارا و در ملأ عام بگويد;
بلكه اين گونه تذكرات بايد #خصوصى و #مخفيانه باشد; ولى به هر حال از آنجا كه مردم از گفتن عيوب و كارهاى زشتشان به صورت آشكارا ناراحت مى شوند و در مقام دفاع از خود بر مى آيند،
يكى از طرق دفاع اين است كه گوينده را #متهم به امورى مى كنند كه چه بسا واقعيت هم نداشته باشد تا از اين طريق ارزش سخنان او را بكاهند و بگويند: فرد آلوده حق ندارد ديگران را به آلوده بودن متهم كند.
✅ بنابراين اگر انسان بخواهد مردم #احترام او را حفظ كنند و نسبت هاى ناروا به او ندهند و حتى عيوب پنهانى او را آشكار نسازند بايد از تعبيراتى كه سبب ناراحتى مردم مى شود بپرهيزد و در يك كلمه، بايد احترام مردم را حفظ كرد تا آنها احترام انسان را حفظ كنند.
📚نهجالبلاغه،ترجمهدشتیشرححکمة۳۵.