📚#معرفی_کتاب
✨معرفی کتاب مردی که میخندد✨
کتاب مردی که میخندد، نام رمانی است از «ویکتور هوگو»، نویسنده و شاعر شهیر فرانسوی که در آوریل سال ۱۸۶۹ برای اولین بار در فرانسه انتشار یافت. «ویکتور هوگو» در قالب بیان داستان این کتاب که در اوائل قرن هیجدهم و در انگلستان روی میدهد، مسائل فلسفی و اطلاعات تاریخی بسیاری را مطرح میکند. لازم به ذکر است که این کتاب هم مانند بسیاری از آثار ماندگار جهان، به سناریو تبدیل و در سال 1928 فیلم سینمایی از آن ساخته شد.
داستان این کتاب، روایت کودکی است که توسط «کومپراچیکو»ها یا همان خریداران بچه، معلول شده و با زخمی که بر صورت دارد گویی همیشه میخندد.
هوگو در اوج این رمان، با بیان خطابهای از قهرمان داستان، پیام اصلی کتاب را اینگونه بیان میدارد که بلایی که سر وی آمده در حقیقت سر بشریت آمده است. مردمی که در ظاهر میخندند و باطناً رنج میبرند.
«...اى قدرتمندان احمق، دیدگان خود را بگشائید. من مجسم کنندهی همه چیزم... کشیشان، اشراف، شاهزادگان! به هوش باشید: «مردم به ظاهر خندانند و باطناً رنج مىبرند» ...من سمبول مردم هستم... ولى... به شما مىگویم که مردم به خود مىآیند... انتها شروع مىشود. شفق خونین صبح مىدمد.
این است معناى خندهی من. اینک شما بر خنده من بخندید..!»
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
_آدم یا از چیزهایی میترسه که اونا رو میشناسه، مثل چاقو، مثل تنهایی، یا از چیزهایی که اصلاً نمیشناسه، مثل تاریکی، مثل وقتی که با هر صدای در خیال میکنی اومدن بگیرنت، مثل مرگ.
_مگر آدم میتواند چشمهایش را ته رودخانه باز کند؟ آنجا تاریک نیست؟ گیاه ندارد؟ ماهی چطور؟ از آن زیر میشود آسمان را دید که حتماً دیگر آبی نیست. ته آب چطور میشود فهمید که امروز چند شنبه است؟ نباید صداهای زیادی داشته باشد. آنجا گوشهای آدم پر از مورچه نمیشود و کرمها و مارمولکهای توی دهان آدم وول نمیخورند. زیر سقفی با گچبریهای آب، در اتاقهایی با دیوارهای آب، هیچکس نمیتواند بفهمد که دیگری دارد گریه میکند
_این تکه از مغز دیرتر از تمام سلولها میمیرد. اینجا هم لایههای فراموشی است. صداهایی که ما میشنویم به اینجا که میرسد جذب این تودهٔ لیز میشود و ما آن را فراموش میکنیم، درحالیکه همیشه توی کلهٔ ماست. اینجا پر از اعتقادات فراموششده است، جای دفنشدن اسم کسانی که دوستشان داشتهایم، بیآنکه بتوانیم بهیاد آوریم که آنها چه کسانی بودهاند. هزاران سلول اینجاست که کارشان فقط خاکسپاریست، خاکسپاری رؤیاهای ما.
_پوستم سفید بود. موهای ریخته روی گردنم زردی گندم را داشت. لکهٔ باریک تنباکو لای دستهایم بود. فکر میکنم بوی اسببودنم از روی همین لکهها به دماغم میخورد.
_جمعه پشت پنجره بود، با همان شباهت باور نکردنی اش به تمام جمعه های زمستان
📚یوزپلنگانی که با من دویدهاند
🖋بیژن نجدی
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
📣#خبر
🔰راهنمای ثبت نام بن خرید کتاب در نمایشگاه کتاب
۱. نمایشگاه کتاب تهران از تاریخ ۲۰ لغایت ۳۰ اردیبهشتماه به دو صورت حضوری( مصلی تهران) و مجازی ( https://book.icfi.ir)برگزار میشود.
۲. بن کتاب برای دانشجویان ۶۰۰ هزار تومان هست که ۳۶۰ هزار تومان را دانشجو میپردازد و ۲۴۰ تومن یارانه کتاب سهم وزارت ارشاد است.
۳. بن کتاب برای اساتید و اعضای هیئتعلمی نیز ۷۰۰ هزار تومان هست که ۳۵۰ هزار تومان را اساتید پرداخت میکنند.
۴. ثبتنام بن کتاب از هفده اردیبهشت آغاز شد.
۵. پس از ثبت نام و درج کدملی و شماره دانشحویی، بن کتاب افراد شارژ میشود( موقع ثبتنام هیچ وجهی پرداخت نمیشود).
۶. بن کتاب فقط برای خرید از نمایشگاه مجازی (از بیستم تا سیام ازدیبهشت) قابل استفاده است.
🔹 خرید با بن کتاب و درخواست تحویل کتاب از طریق سایت به صورت مجازی انجام میشود اما خریداران میتوانند در صورت علاقه مندی، با حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از غرفه مورد نظر خود کتابهای خریداری شده را تحویل بگیرند.
🔻سامانه ثبت نام بن کتاب:
bon.tibf.ir
🔻شماره تماس پشتیبانی :
02191009898
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
2_144151472541083951.pdf
3.84M
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
202030_585470922.mp3
5.91M
📗 کتاب صوتی:داستانهای کوتاه انقلاب
🎙 راوی:بهروز رضوی
✅ کاری از:ایران صدا
📼 تعداد تراک:14 فصل فایل صوتی
📼 فصل چهارم/سرباز سفيد
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
📚#معرفی_کتاب
گنجینه بهارستان علوم فنون و پزشکی
نام محصول : گنجینه بهارستان (علوم و فنون)
#طب_سنتی
کتاب حاضر به سه رساله پزشکی از رسائول خطی اختصاص دارد که عبارتند از:
1- رساله غیاثیه که به وسیله "نجم الدین محمدبن صائن الدین الیاس شیرازی" از پزشکان نامدار قرن هشتم هجری قمری نوشته شده است.
✨✨✨✨✨✨✨✨
2- رساله "زیده قوانین العلاج فی جمیع الامراض" تالیف "محمدبن علاء الدین بن هبه الله سبزواری" از پزشکان قرن نهم هجری قمری. این رساله درباره بیماریهای انسان از سر تا پا است.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
3- رساله "نصیحت نامه سلیمانی" مه به وسیله "محمد حکیم بن مبارک" از پزشکان"شاه سلیمان عثمانی" در قرن دهم هجری قمری نوشته شده و در موضوع حفظ سلامتی و تندرستی در ایام وبا است.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
تعدادصفحات :.جلد یک۶۲۰صفحه جلد دو ۶۵۲صفحه
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
#یک_قاچ_کتاب📚📚📚
چندین سال قبل، مهم نیست دقیقا کی، تصمیم گرفتم برای مدت کوتاهی به اطراف سفر کنم و آبهای روی کرهی زمین را ببینم. این عادتم بود، هر وقت نشانههای خاصی اعلام میکردند که ماندنم روی خشکی طولانی شده است، همین کار را میکردم.»
«همین شد که خورجینم را بستم و در امتداد رودخانه به طرف دریا راه افتادم. فکر یک ماجراجویی تازه روی اقیانوسها باعث میشد که قلبم از جا کنده شود، اما اینبار دلیل دیگری هم برای هیجانم داشتم. اینبار تصمیم گرفته بودم خلاف همیشه با کشتیهای تجاری سفر نکنم. در این سفر قصد داشتم شکار بزرگترین و قدرتمندترین موجود هستی یعنی نهنگ را امتحان کنم.»
_ از تمام چیزهایی که ممکن است برایم اتفاق بیفتد، آگاهی ندارم، اما هرچه که می خواهد باشد، من با خنده با آن روبه رو خواهم شد.
ترجیح می دهم در کنار آدم خواری هوشیار بخوابم تا یک مسیحی مست.
جنون آدمی، اغلب اوقات گول زننده و پرمکر است. وقتی فکر می کنی که رفته، ممکن است فقط به قالبی ظریف تر و زیرکانه تر تغییر شکل داده باشد.
_«چه خدمهای! شدیداً اهل فرماندادن! طوری که انگار همهشان بهطور خاص توسط دوزخیان انتخاب شدهاند تا به سردستهشان برای انتقامجوییِ دیوانهوار از نهنگ سفید کمک کنند.»
📚 موبی دیک
🖋 هرمان ملویل
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
📣#خبر
🔰بوستان و گلستان سعدی همدم کودکان تاجیکی است
🔸بنیانگذار موسسههای بینالمللی Sport Tourism Event's & Media از گذاشتن بوستان و گلستان سعدی زیر سر خردسالان تاجیکی گفت و حضور تاجیکستان بهعنوان میهمان ویژه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را کمک به اعتلا، اصالت و حفاظت فرهنگ، ادب، صدق و صفای آریایی دانست.
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
💠#معرفی_نویسندگان_مرد_معروف_جهان
قسمت بیست و دوم
#ویکتورهوگو
معرفی این نویسنده را از زبان خانم توران قرباتی بشنوید👇👇👇
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
🎬#فیلم_کتاب
✨«گتسبی بزرگوار»
📺📺📺📺📺
از مشهورترین اقتباسهای ادبیات که علاوه بر سینما، در رایدو و تلویزیون هم از آن استفاده شده است. گتسبی بزرگوار رمانی از اسکات فیتزجرالد است که قصه عشقی گمشده و قدیمی را روایت میکند. آقای گتسبی که بعد از جنگ جهانی توانسته ثروت هنگفتی برای خود جمع کند، حال در تلاش برای به دست آوردن عشق قدیمی خود یعنی دیزی است. این رمان در سال ۲۰۱۳ به یک فیلم سینمایی تبدیل شد. فیلمی با بازی لئوناردو دیکاپریو، توبی مگوایر و کری مولیگان که توانست نزدیک به ۶۰۰ میلیون دلار فروش در سراسر جهان داشته باشد. البته فیلم بیشتر روی قصه عشق گتسبی و دیزی تمرکز دارد. در حالی که در رمان اسکات فیتزجرالد به اوضاع آمریکا در قرن بیستم و انتقاد از رویای آمریکایی نیز پرداخته است.
📚 @ketab_Et
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
حکایت
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مردمآزاری را حکایت کنند که سنگی بر سر صالحی زد. درویش را مجال انتقام نبود. سنگ را نگاه همیداشت تا زمانی که ملک را بر آن لشکری خشم آمد و در چاه کرد. درویش اندر آمد و سنگ در سرش کوفت. گفتا: تو کیستی و مرا این سنگ چرا زدی؟ گفت: من فلانم و این همان سنگ است که در فلان تاریخ بر سر من زدی. گفت: چندین روزگار کجا بودی؟ گفت: از جاهت اندیشه همیکردم، اکنون که در چاهت دیدم فرصت غنیمت دانستم.
ناسزایی را که بینی بخت یار
عاقلان تسلیم کردند اختیار
چون نداری ناخن درنده تیز
با ددان آن به که کم گیری ستیز
هر که با پولاد بازو پنجه کرد
ساعد سیمین خود را رنجه کرد
باش تا دستش ببندد روزگار
پس به کام دوستان مغزش بر
#گلستان سعدی_ باب اول سیرت پادشاهان
✨✨✨✨✨✨✨😍
سلام دوستان عزیزم صبحتان بخیر و نیکی ان شاءلله🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
📚 @ketab_Et
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲