📖بیبازگشت
📝معرفی کتاب
لیسا کو در دل قصه ای عاطفی، نگاهی موشکافانه و دقیق به مسئلهی مهاجرت و قاچق انسان دارد و به سیاست های مهاجرتی حاکم بر ایالات متحده می تازد. مادر و فرزندی چینی در پیچ و تاب دشواری های زندگی در کشوری جدید سعی دارند خود را با شرایط اجتماعی و خانوادگی تازه سازگار کنند. شرایطی که آینهی تمام نمای مفهوم مرزبندی، بیگانگی و تعلق است.
✍🏻فردریک فورسایت
@KetabkhaneDenj
📖قدیس
📝معرفی کتاب
کتاب رمان قدیس یکی دیگر از آثار معروف گابریل گارسیا مارکز می باشد. داستانهای این مجموعه، بدبیاریهای مردمان آمریکای لاتین در مکانهایی دور دست و در اروپا را تصویر میکند و نویسنده با الهام از حرفه روزنامه نگاری با گذری از نئورئالیسم به رئالیسم جادویی، خاطرات اعجاب آور خود را به رشته تحریر میکشد.
وجود شخصیت هایی چون پابلو نرودا، چزاره زاواتینی و دیگران در متن داستانها مؤید این مساله است.
این کتاب داستانهای کوتاهی با عنوانهای قدیس، سفر به خیر آقای رئیس جمهور، زیبای خفته در هواپیما، نور مثل آب است، باد شمال، وحشت ماه اوت، ماریا پراسرس، حرفه من خواب دیدن است، فقط برای تلفن زدن آمدهام، هفده انگلیسی مسموم، تابستان خوش خانم فوربس و لکههای خون روی برف را دربردارد.
✍🏻گابریل گارسیا مارکز
@KetabkhaneDenj
📖کتاب 1984
📝معرفی کتاب
جامعهای را تصور کنید که در آن هیچ قانونی وجود نداشته باشد، آن جامعه از نگاه شما چه شکلی است؟ اکنون جامعهای را تصور کنید که در آن قوانین سخت و سنگینی وجود دارند، قوانینی که حتی فکر کردن شما را هم کنترل میکنند و شما را تبدیل به یک ماشین بیمغز میکنند، آن جامعه از نگاه شما چه شکلی است؟
جرج اورول معتقد است: «اگر روند تاریخ تغییر نکند، انسانها انسانیت خودشان را از دست میدهند.»
کتاب 1984 با ظرافت خاصی مرز بین این دو جامعه را تصویر کرده است و دید شما را به یک جامعه پادآرمانشهر باز میکند.
کتاب 1984، دنیای ترسناکی را توصیف میکند که تنها سه کشور بزرگ در آن وجود دارند؛ اوشینیا، اوراسیا، ایستیشیا. همان سه کشور بی رحم هم همیشه با یکدیگر در حال جنگند. این داستان در لندن، در کشور اوشینیا رخ میدهد. همهی افراد جامعه باید از برادر بزرگ که رئیس حزب است، اطاعت کنند. نوشتن در این جامعه ممنوع است و آزادیهای فردی پایمال خواهد شد و همهی جامعه به وسیلهی تلویزیونهای تلهاسکرین کنترل میشود.
کتاب 1984 اورول مفهومی کاملا متضاد با آرمانشهر توماس مور تصویر میکند. گرچه در 1984 هم یک آرمانشهری وجود دارد اما خصوصیات آن نه تنها مثبت و امیدوارکننده نیست، بلکه تاریک، منفی و تمامیتخواه است. اورول در این کتاب ناتوانی و ناامیدی انسان امروز را نشان میدهد. بنابراین جامعهی تصویر شدهی اورول را میتوان «پادآرمانشهر» نامید.
✍🏻جورج اورول
@KetabkhaneDenj
🌺✨الهی لحظا تتون
🌸✨متبرک به نگاه خدا
🌺✨دلتون گرم از آفتاب امید
🌸✨ذهنتون پر از افکار ناب
🌺✨قلبتون مملو از مهربانی
🌸✨دست تون سرشار از برکت
🌺✨و آرزوهاتون بر آورده
♥️🌹صبح چهارشنبه تون عالی
📖دنیای پس از مرگ
📝معرفی کتاب
کتاب حاضر یکی از آثار معروف موریس مترلینگ به شمار آمده و مسائل بحث برانگیزی را دربارهی جهان بعد از مرگ مطرح کرده است. این مسائل ضمن اینکه ساده مینمایند، در عین حال پیچیده و پراکنده هستند ، به طوری که ایجاد ارتباط منطقی میان مسائل مزبور بعضا دشوار بوده و دیدگاههای متفاوتی را درباره یک موضوع خاص عرضه میکند . دلیل عمده آن این است که شادروان ذبیخ الله منصوری مطالبی را از دیگر آثار مترلینگ به اصل این کتاب افزوده است.
موریس مترلینگ در کتاب «دنیای پس از مرگ» به مسائل جهان پس از مرگ یا رستاخیز میپردازد. قلم موریس مترلینگ به گونهای است که غالبا در کتابهای خود ضد و نقیض میگوید و لذا به طرزی غیرمنتظره فکر خواننده را برای درک بهتر باز میکند.
مترلینگ میگوید :
« من ادعا ندارم که چیزی را میدانم ، من یک پژوهشگر هستم که دائما حقیقت را جستجو میکنم . من هیچ خجالت نمیکشم که نظریه و فکری را که دیروز ابراز کردم ، امروز انکار کنم ، و نوشتههای امروز من به کلی مخالف با نوشتهی دیروز من باشد.»
✍🏻موریس مترلینگ
@KetabkhaneDenj