📖تبهکاری در دام
📝معرفی کتاب
کاراگاهی مجرب در دوران مرخصی اش به کشف جنایتی میپردازد. ژرژ سیمنون، داستان پرداز و جنایی نویس ، چنان داستانی التهاب انگیز از این داستان بوجود آورده است که موجب پیدایش روشی نو در رمان های جنایی گشته است.
✍🏻ژرژ سیمنون
@KetabkhaneDenj
تبهکاری در دام-ژرژ سیمنون.pdf
3.41M
📖تبهکاری در دام
✍🏻#ژرژ_سیمنون
@KetabkhaneDenj
📖این ساندویچ مایونز ندارد
📝معرفی کتاب
"این ساندویچ سس مایونز ندارد" داستانی کوتاه از جی دی سلینجر است که در اکتبر 1945 منتشر شده است.
داستان قبل از شروع جنگ ، تجربه وینسنت کالفیلد را در یک اردوگاه اردوی جورجیا توصیف می کند. او ناراحت است زیرا برادرش هولدن (همانطور که در "آخرین روز آخرین طوفان" توضیح داده شده است) در عمل مفقود شده است و نمی تواند احتمال مرگ هولدن را بپذیرد.
باید گفت که مجموعه "این ساندویچ مایونز" شامل ده داستان کوتاه بسیار جذاب و خواندنی می باشد. این داستانهای کوتاه توسط مرجان حسینی راد و سارا آرامی به فارسی برگردانده شده است. این کتاب جذاب توسط نشر افق راهی بازار کتاب شده است.
✍🏻جی دی سلینجر
@KetabkhaneDenj
این ساندویچ مایونز ندارد.pdf
6.01M
📖این ساندویچ مایونز ندارد
✍🏻#جی_دی_سلینجر
@KetabkhaneDenj
سلام به دلهای گرمتان 💕👋🏻
و سلامی به قلب پاک و پر مهرتان
روزی زیبا و پر باری را با توکل
به اسم اعظمت آغاز میکنیم ...
الهی امروز یکی از بهترین روزها
باشه براتون 💐🍃
روزتون دلپذیر و
عمر و عاقبتتون بخیر باشه
الهی به امید تو 😍🙏🏻
📖بیبازگشت
📝معرفی کتاب
لیسا کو در دل قصه ای عاطفی، نگاهی موشکافانه و دقیق به مسئلهی مهاجرت و قاچق انسان دارد و به سیاست های مهاجرتی حاکم بر ایالات متحده می تازد. مادر و فرزندی چینی در پیچ و تاب دشواری های زندگی در کشوری جدید سعی دارند خود را با شرایط اجتماعی و خانوادگی تازه سازگار کنند. شرایطی که آینهی تمام نمای مفهوم مرزبندی، بیگانگی و تعلق است.
✍🏻فردریک فورسایت
@KetabkhaneDenj
📖قدیس
📝معرفی کتاب
کتاب رمان قدیس یکی دیگر از آثار معروف گابریل گارسیا مارکز می باشد. داستانهای این مجموعه، بدبیاریهای مردمان آمریکای لاتین در مکانهایی دور دست و در اروپا را تصویر میکند و نویسنده با الهام از حرفه روزنامه نگاری با گذری از نئورئالیسم به رئالیسم جادویی، خاطرات اعجاب آور خود را به رشته تحریر میکشد.
وجود شخصیت هایی چون پابلو نرودا، چزاره زاواتینی و دیگران در متن داستانها مؤید این مساله است.
این کتاب داستانهای کوتاهی با عنوانهای قدیس، سفر به خیر آقای رئیس جمهور، زیبای خفته در هواپیما، نور مثل آب است، باد شمال، وحشت ماه اوت، ماریا پراسرس، حرفه من خواب دیدن است، فقط برای تلفن زدن آمدهام، هفده انگلیسی مسموم، تابستان خوش خانم فوربس و لکههای خون روی برف را دربردارد.
✍🏻گابریل گارسیا مارکز
@KetabkhaneDenj
📖کتاب 1984
📝معرفی کتاب
جامعهای را تصور کنید که در آن هیچ قانونی وجود نداشته باشد، آن جامعه از نگاه شما چه شکلی است؟ اکنون جامعهای را تصور کنید که در آن قوانین سخت و سنگینی وجود دارند، قوانینی که حتی فکر کردن شما را هم کنترل میکنند و شما را تبدیل به یک ماشین بیمغز میکنند، آن جامعه از نگاه شما چه شکلی است؟
جرج اورول معتقد است: «اگر روند تاریخ تغییر نکند، انسانها انسانیت خودشان را از دست میدهند.»
کتاب 1984 با ظرافت خاصی مرز بین این دو جامعه را تصویر کرده است و دید شما را به یک جامعه پادآرمانشهر باز میکند.
کتاب 1984، دنیای ترسناکی را توصیف میکند که تنها سه کشور بزرگ در آن وجود دارند؛ اوشینیا، اوراسیا، ایستیشیا. همان سه کشور بی رحم هم همیشه با یکدیگر در حال جنگند. این داستان در لندن، در کشور اوشینیا رخ میدهد. همهی افراد جامعه باید از برادر بزرگ که رئیس حزب است، اطاعت کنند. نوشتن در این جامعه ممنوع است و آزادیهای فردی پایمال خواهد شد و همهی جامعه به وسیلهی تلویزیونهای تلهاسکرین کنترل میشود.
کتاب 1984 اورول مفهومی کاملا متضاد با آرمانشهر توماس مور تصویر میکند. گرچه در 1984 هم یک آرمانشهری وجود دارد اما خصوصیات آن نه تنها مثبت و امیدوارکننده نیست، بلکه تاریک، منفی و تمامیتخواه است. اورول در این کتاب ناتوانی و ناامیدی انسان امروز را نشان میدهد. بنابراین جامعهی تصویر شدهی اورول را میتوان «پادآرمانشهر» نامید.
✍🏻جورج اورول
@KetabkhaneDenj