هدایت شده از یاریگران زندگی
هدایت شده از یاریگران زندگی
🔴 #خطای_بزرگ_تحقیر
💠 یکی از اصول مهم #همسرداری این است که رفتار و گفتار ما باعث #تحقیر همسرمان نشود چرا که عامل مهمی در سرد شدن رابطه زن و شوهر است.
💠 از مصادیق تحقیر همسر، شوخیهای نامناسب مخصوصاً در جمع، #تمسخر او با تغییر صدا و اشاره و یا بیاحترامی کردن به اوست.
💠 این کارها یقیناً #ضربات سنگینی به رابطه شما میزند و در واقع دارید به دست خودتان به همسرتان اجازه میدهید که برای تقابل با شما چنین کاری را انجام دهد.
💠 حتماً برای #اصلاح این رفتار آسیبزننده، از همسرتان عذرخواهی کرده و این رفتار را ترک کنید. اگر او حس کند که شما متوجه ضربه خوردن روح او شدهاید و درصدد اصلاح آن هستید، دلخوری او تبدیل به #کینه و سردی مزمن نخواهد شد.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#روانشناسی
✍چگونه سطح فکری و فرهنگی خودمون ارتقا بدیم؟
1- انعطاف پذیری توی زمینه های مختلف مخصوصا توی روابط عاطفی
2- ریسک پذیری منطقی
3-تشکیل یک فضای کاری و زندگی آروم برای طبقه بندی مسائل
4- حرف زدن با الگوهای زندگی مثل والدین
5- گوش کنید! سعی کنید بیشتر از حرف زدن گوش کنید..
6- سطح ارتباطات و مهارت ارتباطی خودتون تقویت کنید
7- افق دید خودتون در مورد مسایل مختلف وسیع کنید
8 - دانش خودتون در مورد زبان مادری بیشتر کنید و اصطلاحات غیر ادبی از میان گفتگوها روزمره خارج کنید این کار حتی نیازه که به یک زبانی ,غیر از زبان مادری مسلط باشید
9 - از تجاوز افراد به حریم شخصیتون محافظت کنید،هر شخصی...
10 - سعی کنید در یک مهارت متخصص شوید.
🪴 Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
.
مراقب احساسات منفی ای که دیگران در شما القا میکنند باشید.
زمانی که شما نسبت به خود دچار عواطف و تفکرات منفی میشوید، آسیب پذیر و مستعد سوء استفاده خواهید بود.
جملاتی مانند:
از تو توقع نداشتم!
تو هم مثل بقیه ای!
تو هم مرا تنها گذاشتی!
تو زندگی مرا خراب کردی!
به خاطر تو خودم را میکشم!
مگه تو بچه ای؟!
بچه ننه!
تو مرا دوست نداری، اگر داشتی ....
و .....
شنیدن این جملات باعث میشود شما احساس گناه و یا حماقت کنید و به راحتی به خواسته های دیگران تن بدهید.
به دلیل احساس گناه ممکن است تن به یک رابطه ی آسیب زا بدهید.
نتوانید به راحتی نه بگویید و از حق خود دفاع کنید. و به کارهایی تن بدهید که هیچ علاقه ای به انجامش ندارید و یا حتی برای شما مضر است.
ممکن است به دلیل احساس گناه، حقارت، خشم و عدم اعتماد به نفس به رفتارهای پرخطر تن بدهید.
بنابراین هر زمان با چنین جملاتی با بار منفی مواجه شدید، هوشیار باشید و به آنها به عنوان یک زنگ خطر توجه کنید و به عواقب تن دادن به این برچسب ها فکر کنید.
اجازه ندهید دیگران با القای احساس منفی به شما، شما را به بازی بگیرند.
نه گفتن را یاد بگیرید و با حرفهای طرف مقابل سست نشوید و حس گناهکار بودن در جاییکه تصمیم درستی را گرفتید ،نداشته باشید.
Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
.
اگر احساس میکنید فکرتان شلوغ است و از زندگیتان لذت نمیبرید، این ۵ مرحله را انجام دهید :
۱- عنوان همه دغدغههای فکری را که در سر دارید، روی یک برگه کاغذ بنویسید و لیست کنید. چند روز برای این مرحله وقت بگذارید.
۲- با تمرکز بیشتر، مواردی را که فکر میکنید الکی و غیرضروری است، از لیست حذف کنید.
۳- تصور کنید وقتی در خیابان راه میروید، چند موجود فضایی شما را میدزدند. آنها یک کپسول بسیار کوچک را زیر پوست سرتان تزریق میکنند و میگویند که قصد آزمایش روی شما را دارند
و فقط تایک ماه دیگرزنده هستیدوهیچ پزشک وارتشی درجهان نیست که بتواند نجاتتان دهد.پس ازحالا فقط یک ماه برای زندگی کردن وقت دارید.
۴-دوباره به لیست دغدغههایتان نگاه کنیدوآنهایی که بیخودی است راخط بزنید ودیگه بهش فکرنکنید.
۵- سعی کنید هر از گاهی لیست دغدغههایتان را کوتاه کنید.
Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
هدایت شده از یاریگران زندگی
Https://eitaa.com/nkhyarigar
#یاریگران_زندگی
#یاریگر_هم_باشیم
#پیشگیری_از_اعتیاد
#پوستر
سرمایه خود را خاکستر نکنیم
#والدین_آگاه
✔️ نشانههای روانی اعتیاد به مواد مخدر😵💫
🛑 سوءمصرف مشروبات الکلی یا مواد مخدر باعث میشود که ظاهر و رفتار فرد غیرمتعارف شود، همچنین افکار و احساسات بیمار معتاد متفاوت از همیشه میشود. نشانههای روانی سوءمصرف مواد مخدر شامل تغییر در الگوهای تفکر فردی، نگرشها، باورها و اولویتها میشود.
شایعترین نشانههای روانی اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی عبارت است از:
⛔️تغییر ویژگیهای شخصیتی
⛔️بیماریهای روانی مانند افسردگی یا اضطراب
⛔️پارانویا، افکار وسواسی یا هولناک
⛔️داشتن تصویری منفی و ناخوشایند از خود
⛔️بدبینی نسبت به زندگی و داشتن نگرشی غمانگیز و ناراحت کننده
⛔️گوشهگیری و دور شدن از عزیزان
⛔️بیانگیزگی
⛔️احساس بیتفاوتی یا بیعلاقگی
#پلیس_مبارزه_با_مواد_مخدر_خراسان_شمالی
همانطور که یک باغبان برای پرورش گل های زیبا باید ابتدا خاک را از علف های هرز و سنگریزه ها پاک کند، التیام یافتن از زخم های روحی نیز نیازمند روبرو شدن با آنها و پاکسازی شان از درون است.
نادیده گرفتن و انکار زخم ها، مانند پنهان کردن آنها زیر خاکی سست، فقط باعث می شود که در اعماق وجودتان ریشه دوانده و در آینده با قدرتی مضاعف سر برآورند.
زخم های نادیده گرفته شده، مانند خوره ای خاموش، به تدریج تار و پود وجودتان را می فرسایند و ریشه ی شادی و آرامش را در شما خشک می کنند.
آنها در روابطتان با دیگران اختلال ایجاد می کنند و مانع از آن می شوند که طعم واقعی زندگی را بچشید.
در نتیجه به جای فرار از زخم ها، شجاعت روبرو شدن با آنها را داشته باشید. با شجاعت به اعماق وجودتان نگاه کنید، آنها را بشناسید و با کمک روش های مختلف درمانی، از جمله صحبت با متخصصان، آنها را التیام ببخشید.
به یاد داشته باشیم که التیام یافتن از زخم ها، سفری دشوار اما ضروری است. با صبر و حوصله و تلاش، می توانید از این تاریکی عبور کرده و به روشنایی و آرامش حقیقی دست پیدا کنید.
Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
🍃🌷🍃
🔴 #راه_دفع_دلسردی_از_همسر
💠 اولین مهارت این است که بتوانید از تکنیک هدیه دادن استفاده کنید. نیاز نیست که هدیه بزرگ باشد، یا حتما آن را خرید کرده باشید، گاهی یک نوشته چند خطی از ابراز محبت میتواند همسرتان را خوشحال و غافلگیر کند.
از علاقه به همسرتان بنویسید. با ظرافت و غافلگیری میتوانید صحنه زندگی را متفاوت کنید. هدیه دادن با گشادهرویی و ابراز علاقه، راهی است که به زندگی تنوع میبخشد.
Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
هماهنگی والدین در تربیت فرزند و مدیریت اختلاف نظرها ( قسمت اول)
هماهنگی والدین در تربیت فرزند و چگونگی مدیریت اختلاف ها همیشه یکی از بحث های داغ والدین در جلسات مشاوره است.به همین دلیل تصمیم گرفتم درباره این موضوع پراهمیت بنویسم.
این خیلی طبیعی است که شما و همسرتان در تربیت فرزندتان دچار اختلاف نظر شوید.این مورد که هماهنگی والدین در تربیت فرزند در روزهای اول خوب نباشد هم طبیعی است . منتها شیوه صحیح برخورد شما با این اختلاف نظرهاست که میتواند این موضوع را به مشکلی حاد تبدیل کند یا آنرا به فرصتی برای رشد هر دویتان.
1⃣اولین قدم در هماهنگی والدین در تربیت فرزند :
به نظر من اولین قدم در هماهنگی والدین در تربیت فرزند ، این است که والدین بخواهند به این هماهنگی در تربیت برسند. گاهی والدین، ناراحتی ها، عصبانیت ها و دلخوری هایی بر سر موضوعات دیگر دارند و این مسائل اجازه نمیدهد با هماهنگی کامل و به عنوان اعضای یک تیم مشترک، پدری و مادری کنند. بنابراین، اول باید خشمی را که از موضوعات دیگر باقی مانده و متعاقب آن، رقابتجویی خودمان را از تربیت فرزند جدا کنیم. در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که اگر یکی از والدین همکاری لازم را نداشت، یا اصلا حاضر به گفتگو در این باره نبود ، بهترین تصمیم چیست…
✳️از قبل با هم تصمیم بگیرید چه اصول و خط قرمزهایی دارید.
هر چقدر هم که اختلاف نظر داشته باشیم بالاخره مسائلی وجود دارند که بر سر آنها توافق داشته باشیم . مثلا ممکن است هر دوی شما برای احترام به بزرگترها یا رعایت ادب در مهمانی ها یا به زبان نیاوردن حرف های زشت خیلی ارزش قائل باشید…. پس لازم است در شروع ، به دنبال نظرات مشترک و هر چند ساده باشیم . هم چنین سعی کنیم از همان ها به عنوان نقطه شروع برای ایجاد تفاهم بیشتر استفاده کنیم.
در شروع ، به دنبال اشتراک نظر های ساده باشیم و سعی کنیم از همان ها به عنوان نقطه شروع برای ایجاد تفاهمات بیشتر استفاده کنیم.
حتما و حتما، با هم تصمیم بگیرید که در صورت بروز مسائلی خلاف ارزش های مشترکتان، بهتر است چه برخوردی با فرزندتان داشته باشید.
مثلا ممکن است که با هم توافق کنید که اگر فرزندتان حرف زشتی به زبان آورد، از او بخواهید که سه بار دهانش را آب بکشد و تا دهانش وقتی هر دوی شما رفتار از پیش تعیین شده و هماهنگی در تربیت فرزندتان در پیش بگیرید نه تنها از ارتباط و هماهنگی با یکدیگر بیشتر لذت میبرید، بلکه فرزندتان احساس امنیت بیشتری خواهد کرد و رفتارهای بهتر و باثبات تری از خود بروز خواهد داد. هر گاه از فرزند خود شنیدید که : دوتاتون مثل همید… میتوانید خوشحال باشید و به خودتان تبریک بگویید.
اگر بطور مداوم با طرز برخورد همسرتان در برابر اشتباهات و بدرفتاریهای فرزندتان مشکل دارید….
✳️ اختلاف نظر های خود را با توجه به اهمیت آنها ، اولویت بندی کنید.
مطمئنا نمی توانید در مورد همه تصمیمات تربیتی فرزندتان جلسه تشکیل دهید. والدینی آسوده تر هستند که زمان بیشتری به یکدیگر میدهند، با حوصله مسائل را اولویت بندی میکنند و گاهی با نادیده گرفتن مسائل کم اهمیت تر ، انرژی خو د را برا ی رسیدگی به مسائل مهتر ذخیره میکنند. تنها در این صورت است که استرس و فشار کمتری متوجه شما، همسر و فرزندتان خواهد بود و در نتیجه راحت تر می توانید به دلیل و منشا اشتباهات و بدرفتاریهای فرزندتان فکر کنید و تصمیمات تربیتی مناسب را با آرامش و اطمینان بیشتری بگیرید.
اگر می بینید که در بحث با همسرتان مغلوب می شوید، یادتان باشد که همیشه وقت برای بحث مجدد و رسیدن به نتیجه ای که هر دو نفر از آن راضی باشند وجود دارد. اما از بین بردن اثر کلمات زشت و بد و بیراههایی که از دهانتان خارج می شود، به این سادگی ها نخواهد بود. گاهی بالغانه ترین تصمیم اینست که دست از اصرار بر حل موضوعی در همین حالا برداریم و به یکدیگر کمی زمان بدهیم.
گاهی ما فراموش میکنیم که هدف هر دوی ما تربیت هر چه بهتر فرزندمان است نه پیروز شدن در بحث و ثابت کردن این که من درست میگویم
🦋🦋Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
👩👧👦رد پای مادر
يكي از ويژگي هاي انسان سالم برقراري رابطه با همنوعان خويش و توسعه روابط و پاسخگويي عاطفي ست. در شكل گيري رابطه شخص بعد از آشنايي و يافتن ويژگي هاي خوشايند و جذاب به دنبال تداوم رابطه، اعتماد و صميمت ست. اما اين تحول در مواردي تداوم ندارد و ديري نمي پايد كه رابطه به سراشيبي بي وفايي و قطع مي افتد.
👤بالبي روان شناس حوزه رشد و تحول عاطفي بر اين باورست ما با شكل دهي اولين دلبستگي با نگاره دلبستگي -به طور ويژه مادر- روان بنه ها و طرحواره هاي ارتباطي خويش را پي ريزي مي كنيم و داد وستد عاطفي كه بين كودك و مادر شكل مي گيرد دورنماي كيفيت رابطه هاي صميمي وي را بنيان مي نهد.
برخورداري از مادري ايمن، پاسخگو، حساس به نيازها و دسترس پذير سبب مي شود كودك اعتماد و صميميت را تجربه كند و با اتكا به منبع دلبستگي و تجارب خوشايند با وي، روز به روز صميميت و سبك #دلبستگي خود را فربه تر و غني تر سازد . چنين تجاربي باعث مي شود كودك بسندگي در اعتماد را در خود شكل دهد و تصوري روشن از مادر در روان بنه وي نقش بندد و با دلي قرص و اطمينان خاطر بگويد من مادر را دوست دارم مادر مرا دوست دارد.
آنچه در بزرگسالي سبب گوناگوني در كيفيت روابط و دير پايايي و يا ناپايداري رابطه مي شود تجليات تجارب با نگاره دلبستگي، پويايي و فعال شدن مجدد سبك دلبستگي و طرحواره هاي ارتباطي پيشين ست گويي در روابط صميمانه بزرگسالي به گونه اي ناهشيار ادراك ما از روابط صميمانه با مادر و تجارب كودكي واخوان شده و ما را به احساس اطمينان يا ادراك خطر رهنمون مي شود كه اين ظرفيت را در ما شكل مي دهد؛ صميمي مي شويم، پاسخگو هستيم، به حساسيت هاي عاطفي شخص ديگر مسؤلانه توجه داريم و يا رابطه را بي فرجام رها مي كنيم.
تاثيرگذاري مادر در شكل گيري شخصيت ما بويژه در بعد عاطفي چنان قوي و متنفذ ست كه تا سال هاي دور عمر داد و ستدهاي عاطفي ما ، بدون آنكه آگاه باشيم، از آن منبع سيرآب مي شود. ما در بزرگسالي الگوي ارتباطي خويش با مادر را در رابطه با افراد صميمي ديگر از نو تمرين و تكرار مي كنيم، هر چند نه با آن كيفيت.
🦋🦋Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#تربیت
#تنبیه
🔴 اگر از آن دسته والدینی هستید که تنبیه بدنی در اولویتِ روشِ تربیتیِ شماست بخوانید:
تنبیه بدنی هیچ درسی به کودک نمیآموزد، وقتی تمام فکر شما درگیر تنبیه کردن کودک باشد، نمیتوانید منطقی فکر کنید یا مهربان باشید.
عصبانیت شما هیچ کمکی به کودک نمیکند که خوب را از بد تشخیص دهد. یک مشت گره کرده چه درسی میتواند به همراه داشته باشد؟ در حالی که اگر با محبت با فرزندتان رفتار کنید، با او حرف بزنید و با منطق اشتباهش را برای او توضیح دهید، رفتار نادرست او را به فرصتی برای آموزش تبدیل کردهاید.
🦋🦋Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
💠 راهکارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی
🔸از تنبیههای غیرعلمی دوری کنید
🔸نقشتون رو به خوبی ایفا کنید. یک مدل مناسب که میتونه عصبانیتش رو کنترل و مدیریت کنه.
🔸پاداشی رو برای رفتارهای غیر خشن در نظر بگیرید.
🔸خودتون الگوی خوبی واسش باشید.
🔸والدینی خونگرم و حامی باشید.
🔸به فرزندتون مهارتهای رفتاری رو آموزش بدید و اونا رو مدل کنید.
🔸جایگزینهایی رو برای خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتون بیاموزید.
🔸خیلی شفاف با بچهتون در مورد احساسات صحبت کنید. بهش کمک کنید تا احساسات خودشو به روشی سالم و مناسب بیان کنه و همه راههای مناسب برای مدیریت خشم رو درنظر بگیره.
🔸مهارتهای خودتون رو در تربیت اونا افزایش بدید.
🔸هرگونه اضطراب و استرس رو حذف کنید.
🔸همیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتون وقت استراحتی بدید. این کار باعث فروکش کردن عصبانیت و ایجاد آرامش میشه.
🦋🦋https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
* راهکارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی
🔸از تنبیههای غیرعلمی دوری کنید
🔸نقشتون رو به خوبی ایفا کنید. یک مدل مناسب که میتونه عصبانیتش رو کنترل و مدیریت کنه.
🔸پاداشی رو برای رفتارهای غیر خشن در نظر بگیرید.
🔸خودتون الگوی خوبی واسش باشید.
🔸والدینی خونگرم و حامی باشید.
🔸به فرزندتون مهارتهای رفتاری رو آموزش بدید و اونا رو مدل کنید.
🔸جایگزینهایی رو برای خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتون بیاموزید.
🔸خیلی شفاف با بچهتون در مورد احساسات صحبت کنید. بهش کمک کنید تا احساسات خودشو به روشی سالم و مناسب بیان کنه و همه راههای مناسب برای مدیریت خشم رو درنظر بگیره.
🔸مهارتهای خودتون رو در تربیت اونا افزایش بدید.
🔸هرگونه اضطراب و استرس رو حذف کنید.
🔸همیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتون وقت استراحتی بدید. این کار باعث فروکش کردن عصبانیت و ایجاد آرامش میشه.
🦋🦋 https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#تربیتی
چگونه رفتار #جراتمندانه را در فرزندان خود پرورش دهیم؟
ویژگی افراد جرأتمند :
◼️ به آسانی می توانند آنچه را در درونشان است صادقانه بیان و ابراز عقیده کنند بدون اینکه آسیب و لطمه ای به روابط آنان با دیگران وارد شود.
◼️بدون هر گونه رودربایستی و تهدید، از دیگران تقاضا می کنند تا رفتار نامطلوبشان را تغییر دهند.
◼️ درصورتی که دیگران از آنها تقاضا و درخواست غیر منطقی (از جمله مصرف سیگار، مواد مخدر و روانگردان، الکل، روابط سوء جنسی و…) داشته باشند، با قاطعیت و صراحت جواب رد می دهند و توان ((نه گفتن)) آنها بالاست. به عبارتی نگران ناراحت شدن افرادی که تقاضا یا پیشنهاد نامعقول دارند، نیستند.
⚜در منزل به فرزندمان حق بدهیم.
یعنی میهمان به منزل ما آمده و فرزند میهمان می خواهد اسباب بازی فرزند ما را بردارد و فرزند ما اجازه نمی دهد و ما در حالی که لب هایمان را در برابر فرزندمان گاز می گیریم به سمتش رفته و می گوییم این چه کاریه می کنی؟ مگه نمی بینی میهمانه؟ آبروم رو بیشتر از این نبر.
یعنی خودمان داریم به او می گوییم که از حق خودش دفاع نکنه.
⚜او را به اجتماع های مختلف ببرید.
بعضی از پدرها و مادرها کودک را بیست و چهار ساعته کنار خود نگه داشته اند و اجازه نمی دهند برای لحظاتی از آن ها جدا شده و با بچه های دیگر هم بازی شود.
فرزندتان را به پارک ببرید و اجازه بدهید که برود بین بچه ها و با آن ها بازی کنه و دوست پیدا کنه.
حتما گاهی هم دعوایش می شه.
اجازه بدهید که خودش مشکلش را حل کنه.
او را به جاهای مختلف ببرید و اجازه بدهید که در کنار هم سن و سال های خودش باشد.
⚜او را تشویق کنید.
اگر زمانی فرزندتان توانست (هر چند کوچک) به درستی از حقش دفاع کند، او را تشویق کنید.
نکته مهم در تشویق این است که باید دقیق بگوییم که به چه دلیلی تشویق شده است.
این که بگوییم آفرین، فایده ای ندارد.
بلکه باید دقیق بگوییم که من به خاطر این رفتارت (دقیق بگوییم که چه رفتاری) خیلی خوشحال شدم.
🦋🦋https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
9 چیز که مانع
9 چیز دیگر است!!
🪴https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#کتابخوانی 📚
✅ فواید کتاب خواندن به زبون ساده:
1_ مغزت رو قویتر کن:
با خوندن کتاب، چیزای جدید یاد میگیری و کلی اطلاعات تو ذهنت ذخیره میشه. انگار که یه عضله رو تمرین میدی، مغزت قویتر میشه و بهتر کار میکنه.
حافظه ات هم قویتر میشه و میتونی چیزای مختلف رو بهتر به خاطر بسپاری.
2_ خلاقتر شو:
با خوندن داستانها و قصههای مختلف، ذهنت کلی ایدههای جدید پیدا میکنه. انگار که یه عالمه رنگ به یه بوم نقاشی اضافه میکنی و میتونی یه عالمه چیزای قشنگ خلق کنی.
3_ روحیهات رو شادتر کن:
وقتی کتاب میخونی، انگار که از دنیای واقعی یه ذره فاصله میگیری و میری تو یه دنیای دیگه. اینطوری میشه که از استرس و اضطراب خلاص میشی.
4_دنیای اطرافت رو بهتر بشناس:
با خوندن داستانهای زندگی آدمای مختلف، میتونی دنیا رو از دید اونا ببینی و احساساتشون رو درک کنی.
🪴https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#مهارت_ارتباطی
🤔در برابر کسی که مدام قهر میکند چه کنیم ؟
*جدی نگیرید
کسی که قهر میکند سعی دارد مسئولیت عدم بلوغ احساسی خود را گردن شما بیندازد و اگر شما نگران و بی حوصله شوید و واکنشی که آنها میخواهند نشان دهید، باعث میشوید به هدفشان رسیده و برنده شوند.
در این مواقع با نادیده گرفتن رفتارشان به آنها اجازه دهید احساس شان را مدتی این گونه بروز دهند و هرگز تسلیم خواسته هایشان نشوید. خودشان به مرور خسته شده و دست از قهر برمی دارند.
*تحمل نکنید
اگر با فردی که قهر میکند طوری رفتار کنید که گویی او به لوس شدن نیاز دارد و باید ناراحتی هایش را این گونه تسکین دهید، در انتها شما متضرر میشوید و تحت کنترل او قرار میگیرید.
هرگز اجازه قهرکردن به کسی که در زندگی تان هست ندهید و به او نشان دهید نمیتواند با رفتارهای کودکانه به اهدافش برسد.
معمولا وقتی رفتارشان را نادیده بگیرید، انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است و با آرامش به کارهای روزمره تان برسید و او را جدی نگیرید . در نهایت او دست از این اعمال برداشته و برای رسیدن به خواسته هایش، رفتار مناسب تری اتخاذ میکند.
*یاد بدهید
به جای عذرخواهی از کسی که مدام قهر میکند به او بفهمانید که باید مسئولیت احساسات خود را به عهده بگیرد و همچنین باید به حضورتان احترام بگذارد.
وقتی او متوجه شود روش های کنترل کننده اش روی شما موثر نیست، احتمالا دست از این نوع برخوردها و رفتارهای تحقیرکننده اش برمیدارد و با شما به گونهای دیگر رفتار میکند.
*رهایش کنید
گاهی اوقات رها کردن کسی که مدام قهر میکند بهترین راه حل برای آرامش است. در دوستي با چنین فردی تجدید نظر کنید.
🪴https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
🎋نشانههایی از اینکه کودک درون شما آسیب دیده
درصورتی که ما درکودکی عشق مشروط دریافت کرده باشیم یا امنیت و عشق را تجربه نکرده باشیم، روان ما آسیب میبیند؛ و این آسیب میتواند در بزرگسالی به بسیاری از جنبههای زندگی ما ضربه بزند.
۱. نداشتن اعتماد به نفس و عزت نفس
۲. احساس مسئولیت افراطی
۳. برای دیگران زندگی کردن
۴. اجتناب افراطی از بحث
۵. ناتوانی در تحمل انتقاد
۶. احساس ناکافی بودن
۷. خودانتقادی زیاد
۸. ترس از شکست
۹. کمالگرایی
🪴Https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
"9"عادت افراد با #اعتمادبهنفس
1⃣ اول مراقب خود و بعد مراقب دیگرانند
افراد با اعتماد به نفس میدانند که مراقبت از خود پیش از بقیه خودخواهی نیست. در واقع، بدون مراقبت از خود، آنها چیز زیادی برای دادن به دیگران نخواهند داشت! اگر میخواهید بدن و ذهن خود را با قدرت کافی تغذیه کنید و همچنان پرتویی از آفتاب باشید که میتواند دیگران را تغذیه کند، مراقبت از خود بسیار مهم است.
2⃣ لباسی میپوشند که در تنشان راحت باشد
وقتی لباس راحت به تنمان است، احساس خوبی داریم. این برای هر کس و در هر موقعیتی متفاوت به نظر میرسد. افراد با اعتماد به نفس کاری به مد و فشن ندارند و آنچه را که دوست دارند، میپوشند. آدمهای با اعتماد به نفس برای تعیین استایل خود زمان میگذارند و در عین راحتی متفاوت و جذاب به نظر میرسند
3⃣ روز خود را با هدف شروع میکنند
افراد با اعتماد به نفس به سادگی از رختخواب بیرون نمی آیند آنها با هدف بیدار می شوند. آیا تا به حال توجه کرده اید که چگونه است که انگار برخی از افراد حرکت بعدی خود را میدانند؟ وقتی هر روز را با هدفی شروع میکنید، این اتفاق میافتد. یک فرد با اعتماد به نفس همیشه آنچه را که قصد دارد در 24 ساعت آینده انجام دهد برنامه ریزی میکند. این بدان معنا نیست که آنها هرگز انعطاف پذیر نیستند. در واقع آنها روزشان هدفمند است. خواه این یک هدف کوچک مانند تکمیل یک کار باشد و خواه یک کار بزرگتر در محل کار.
4⃣ زمان را به طور موثر اولویت بندی و مدیریت می کنند
مدیریت زمان مهارتی است که افراد کمی به آن تسلط دارند. اما افراد با اعتماد به نفس؟ خب، به نظر میرسد که آنها ساعات بیشتری در طول یک روز نسبت به بقیه ما دارند. این افراد انگار که اصلا عجله ندارند. و دلیل این امر بسیار ساده است: آنها واقعا عجله ندارند و همه چیز را در زمان مشخص شده انجام دادهاند!
5⃣ آنها خودگویی مثبت دارند
داشتن هدف برای روز یک چیز است، اما حفظ آن؟ خب این سختتر است! افراد با اعتماد به نفس می دانند که حفظ یک برنامه منظم میتواند سخت باشد. به همین دلیل است که کار کوچکی به نام خودگویی مثبت انجام میدهند
6⃣ شادی آنها وابسته به هیچ عامل بیرونی نیست
اتکا به افراد دیگر برای داشتن احساس خوب همیشه فقط یک افزایش موقت سروتونین به شما میدهد. شما باید شادی را در درون خود پیدا کنید. این دقیقاً همان کاری است که آدمهای با اعتماد به نفس انجام می دهند: آنها خودشان را به عنوان منبع شادی انتخاب میکنند. احساس شما نسبت به خودتان تنها چیزی است که اهمیت دارد.وقتی کسی برای احساس خوبی که در مورد خودش دارد به شرایط خارجی وابسته نیست، مردم متوجه میشوند. به همین دلیل است که آنها با اعتماد به نفس دیده میشوند
7⃣ روی نقاط قوت خود تمرکز دارند
افراد با اعتماد به نفس نقاط قوت خود را در زندگی روزمرهشان میگنجانند. آنها به جای تمرکز روی نقاط ضعفشان، تمام انرژی خود را صرف نشان دادن مهارتهای خود میکنند. ممکن است از نظر شما اینطور به نظر برسد که آنها در همه چیز عالی هستند. اما این فقط به این دلیل است که شما فقط آنچه آنها نشان می دهند را میبینید. تمرکز بر نقاط قوت نیز به معنای نادیده گرفتن زمینههای بهبود نیست. افراد با اعتماد به نفس برای مقابله با نقاط ضعف خود به انرژی و اعتماد به نفس خوبی که از نقاط قوت خود به دست می آورند تکیه میکنند.
8⃣ اعتماد به نفس را نشان می دهند
اکثر افراد با اعتماد به نفس از قدرت باورنکردنی تجسم استفاده میکنند: آنها نشان می دهند که اعتماد به نفس زیادی دارند. خواه به تلقین اعتقاد داشته باشید و خواه نه، تحقیقات نشان می دهد که خودگویی مثبت می تواند عزت نفس پایین را بهبود بخشد. هنگامی که حس عمیقی از اعتماد به نفس را در درون خود القا کنید، بر احساس واقعی درونیتان تأثیر میگذارید
9⃣ آنها خوش بین هستند
افراد با اعتماد به نفس از تأثیری که اعمالشان بر ذهنیت آنها می گذارد و دیگران آنها را چگونه می بینند آگاه هستند. به همین دلیل یکی از عادات روزمره آنها خوش بین بودن است. افرادی که اعتماد به نفس دارند در واقع کارهای مثبتی برای خود و دیگران انجام می دهند. آنها از آدمها تعریف و تمجید می کنند و از مردم برای انجام ساده ترین کارها تشکر می کنند. آنها از کلام مثبت استفاده می کنند، لبخند می زنند و دوستانه برخورد می کنند.
🪴https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
❌پدر نقش بسیار مهمی در شکل گیری شخصیت دخترش دارد ❌
💜 بسیاری از زنان موفق در دوره کودکی و نوجوانی، پدرانی داشتهاند که استعداد و احساسات مربوط به جذابیت ودوستداشتنی بودن را در آنها پرورش دادهاند. در واقع، این زنان در طول زمان شکلگیری شخصیت، به طور مستمر از جانب پدرانشان مورد احترام بوده و هیچگاه ، ضعیف شمرده نشدهاند.
💚دخترانی که در سن بلوغ رابطه بهتری با پدرانشان دارند، بدون شک در تحصیل و دوستیابی موفقتر بوده و در ازدواج و در نقش مادری و همسری نیز موفق خواهند بود به عبارتی، حاکمیت بهداشت روان در خانواده میتواند دخترانی نیرومند را تربیت کند که همگام با قوانین خانه، شرایط اجتماعی و چارچوبهای آن را درک کرده و بدون اینکه تسلیم هیجانات عاطفی شوند، مسیر موفقیت را طی میکنند. 💯
https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#انگیزشی 💫
🎍۱۱ ترفند #روانشناسی که باعث برتری شما در زندگی و کار میشوند
۱. علاوه بر همسر و فرزندان، برقراری روابط اجتماعی سالم و کارا هم ضروری است
یکی از نکات کلیدی برای داشتن زندگی بهتر، نگهداری و تقویت روابط خارج از خانواده نزدیک است. در یک تحقیق، مرد مسنی که در روابط خانوادگی موفق بود، اعتراف کرد که روابط دیگر زندگی خود را از دست داده و احساس میکند که تنهاست. این درس مهمی است که نباید روابط دوستانه و اجتماعی خود را نادیده بگیرید. با گذشت زمان، این روابط میتوانند کیفیت زندگی شما را به شدت تحت تأثیر قرار دهند.
۲. هیچکس اهمیت نمیدهد، بیشتر تلاش کن
در دنیای رقابتی امروز، تنها کسی که واقعاً به موفقیت یا شکست شما اهمیت میدهد، خود شما هستید. همیشه بیشتر از دیگران تلاش کن تا به موفقیتهای چشمگیری دست یابی.
۳. قبل از فکر کردن، فکر کن!
بسیاری از افکار به صورت ناخودآگاه به ذهن ما راه مییابند. این افکار میتوانند در نهایت به رفتار و گفتار تبدیل شوند. اما باید یاد بگیریم که افکار خود را منظم کنیم و به جای افکار تکانهای یا منفی، با کتاب و تمرکز و نظم در زندگی، راهی برای منظم شدن فکرها پیدا کنیم و به آنها شکل بدهیم.
۴. رقابت افراطی برای بازندههاست
پیتر ثیل، بنیانگذار پیپال (PayPal)، معتقد است که رقابت با دیگران فقط شما را نامطمئن و ناامید میکند. بهجای آنکه دائم خود را با دیگران مقایسه کنید، باید بر بهتر شدن خود تمرکز کنید.
۵. به موانع به عنوان فرصتی برای یادگیری و ارتقا نگاه کنید
۶. گذران وقت در کنار عزیزان است که مهم است و نه هدایا و تفاخر
به جای اینکه در مهمانیها کلی به فکر لباس و وضعیت خانه و سرو غذا و یا احیانا به رخ کشیدن ثروت و داراییها خود باشید، سعی کنید سادگی و صمیمیت و تمرین برای خوش گذارندن در کنار را امتحان کنید.
۷. نگذارید کسی القا کند که شما بیارزش هستید!
این جمله از النور روزولت به ما یادآوری میکند که نظرات دیگران نباید بر ارزش شخصی ما تأثیر بگذارد. ما باید از درون احساس ارزشمند و عزت نفس داشته باشید، تا نقدهای تخریبی دیگران ما را از زندگی شاد و کار مفید بازندارند.
۸. شما مبدل به آن چیزی میشوید که میبینید، میشنوید و میخوانید
اگر سالها مواد اولیه خوب به ذهنتان نرسانید و به صورت تکانهای فیلم ببینید، مستند نبینید و پادکست خوب گوش نکنید و کتابها را فراموش کنید و هر مقاله طولانیاش را اسکرول کنید و فکر کنید با اینستاگرام میتوانید به دانش و فرزانگی برسید، سخت در اشتباهید. به تدریج به خود میآیید و میبینید که حرفهایتان آمیزهای از خرافه و فیک نیوز شده و دایره واژگان شما کاهش پیدا کرده، طوری که حتی خودتان اعتماد به نفش سخن گفتن را از دست میدهید.
۹. به یاد داشته باشید، هرکسی از چیزی میترسد، چیزی را دوست دارد و چیزی را از دست داده است
این جمله از جکسون براون به ما یادآوری میکند که همه انسانها داستانهای عاطفی مخفیای دارند. اگر این را در نظر بگیریم، شاید با مهربانی و همدلی بیشتری با دیگران برخورد کنیم و به این نتیجه برسیم که همه ما در زندگی با چالشهایی روبهرو هستیم. پس خشم ناگهانی همکاری ممکن است به خاطر یادآوری یک خاطره بد باشد، کند کار کردن دیگری ممکن است به خاطر افسردگی به خاطر از دست عشق زندگیاش باشد و اعتراضهای مرتب کارمند زیردست شما ممکن است به خاطر شرایط اقتصادی بد باشد. خودتان را به جای دیگران بگذارید و این طوری تبدیل به آدم منصفتر و راحتتری میشوید.
۱۰. هرچه کمتر داشته باشید، کمتر نگران هستید – سبک زندگی مینیمال یا نزدیک به آن هم خوب است
در کتابی به نام «راهنمای زندگی ساده» توضیح داده شده که هرچه کمتر وسایل داشته باشید، نگرانی کمتری خواهید داشت. این تحقیق نشان میدهد که افزایش داراییها فقط باعث ایجاد نگرانی بیشتر برای نگهداری و حفاظت از آنها میشود.
ساده کردن زندگی و کاهش داراییها میتواند به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کند
۱۱. شما میتوانید هر کسی باشید که میخواهید، فقط باید نقش آن را بازی کنید
این مفهوم از کتاب «قدرت عادت» برگرفته شده است. اصل این ایده این است که اگر باور کنید میتوانید به چیزی دست یابید، احتمالاً آن را به دست خواهید آورد. با عمل کردن مانند کسی که میخواهید باشید، میتوانید به آن فرد تبدیل شوید.
اکنون چاق هستید و صد متر هم نمیتوانید بدوید؟ قدمهای کوچک بردارید و آرام آرام خواهید دید که تبدیل به یک دونده آماتور خوب شدهاید.
🪴https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor🪴
#رازهایی_در_مورد_زنان
زن ها موجوداتی هستند كه اگر
دوستتان داشته باشند😍
فقط كافیست وقتی اسمتان را صدا میزنند...
به جایِ "جانم" ، بگویید : "بله" !
تا بزنند زیر گریه...
شما را به خدا این چیزها را بفهمید!
دل زنها روزی هزار بار می لرزد و می ریزد و خالی میشود
شما را به مردانگیتان وقتی دیوانه می شوند و بی خودی بهانه می گیرند😁
فقط بغلشان كنید و برای هیچ چیز راه حل نشانشان ندهید!..
🪴https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#انگیزه
💬انگیزه ندارم..
🗯انگیزه مثل یه شعله کوچیک درون همه ما هست. اما گاهی تا مرز خاموش شدن میره و اونجاست که میگیم انگیزه ندارم...
برای شعلهور کردن آتش انگیزهتون نیاز به مراقبت دارید و با یه گوشه نشستن و غصه خوردن بابت اینکه انگیزه ندارم چیزی درست نمیشه.
برای اینکه انگیزهتون رو برگردونید این راهکارها رو استفاده کنید:
1. زمانی رو به دور از همه اطرافیان، فقط به خودتون اختصاص بدید و خلوت کنید و به کارهایی که دوست دارید انجام بدید ولی انگیزهای براش ندارید، فکر کنید.
2. اگر میخواید کار یا فعالیتی رو شروع کنید، با یک دوست همراه بشید. خیلی از آدما میگن نمیتونیم تنهایی کاری رو شروع کنیم. اینجور وقتا بهتره یک دوست رو با خودتون همراه کنید.
3. برای انگیزه گرفتن نیازی نیست یه کار بزرگ و سخت انجام بدید. از کارهای آسون و هدفهای کوچیک شروع کنید تا به هدفهای بزرگتر هم برسید.
🍁🍂https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor
#تربیتی
💢 چه طور بچههای خوش قول تربیت کنیم؟
🔻 کلمه خوش قولی را در خانه خودتان و بین خانواده مقدس کنید. مثلا جزو یکی از تعریف های کلامی شما از کودکتان باشد، «قربون پسر خوش قولم برم». اینکار برچسب مثبت زدن به کودک است و ریل گذاری ب ای متخلق شدن فرزند شماست.
🔻 گاهی موضوع را برایش عجیب کنید. وقتی بچه ها کار خوبی می کنند مثلا نماز میخوانند یا بدون اینکه شما گفته باشید در حال کمک به شما هستند و... جمله مذکور را بگویید تا با تعجب بگوید: چه قولی؟ آن وقت از فرصت استفاده کنید و مثلا بگویید: «اینکه خدا گفته نماز بخوانید، به پدر و مادر کمک کنید و... و تو الان این کار رو می کنی.»
🔻 وقتی زمان انجام یکی از خواسته های او رسید، مثلا سر موقع خریدی برایش انجام دادید و... نقش بازی کنید و برای لحظاتی نگویید که آن کار را کرده اید. وقتی بچهها ناراحت شدند و ابراز ناراحتی کردند، بگویید که واقعا چقدر بدقولی حس بدی ایجاد میکند. من فقط خواستم نظرتو را درباره بدقولی بدونم، این هم کادوی شما و...
🔻 قرارهای بین خودتان مثل تمیز کردن اتاق و... را به شکل یک قول معرفی کنید و بعد روی دیوار اتاق کودک نصب کنید. به کودکتان یک کاردستی هم برای جمله «من از بدقولی بدم میاد» درست کنید و بالای آن نصب کنید تا بچه ها نسبت به انجام قول شان پایبند باشند.
🔻 مثل همه ویژگی های تربیتی دیگر، اگر بخواهید خوش قولی را به بچه ها یاد دهید اما خودتان خوش قول نباشید هیچ نتیجهای نمیگیرید، یادگیری بچهها، مشاهدهای است.
🦋https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor🦋
✍مشاوره کودک و نوجوان
كودكان قلدر معمولا به سراغ كودكان ساكت، مضطرب و خجالتي با عزت نفس پايين ميروند.
بچه هاي با عزت نفس، رفتار و گفتار و حركات خاصي دارند كه قلدر ها معمولا آنها را انتخاب نميكنند.
☝️پس اولين قدم براي آماده سازي كودكتان بالا بردن حرمت نفس اوست.
✍ كودكتان بهتر است بداند ميتواند از حق خود دفاع كند
دست طرف مقابل را بگیرد
و بگويد حق ندارد او را بزند
و بادست خود او را متوقف كند.
👈اگر كار به درگيري فيزيكي كشيد محيط را ترك كند
و اين اصلا نشانه ترسويي نيست بلكه نشانه داناييست.
اگر مورد آزار ديگري قرار ميگيرد
وظيفه والدين است اقدام كنند.☝️
https://eitaa.com/Kh_Shomali_Farzandan_Zokor