eitaa logo
خانه طلاب جوان
8.1هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
302 فایل
﷽ 🌀کانال رسمی «خانه طلاب جوان» پویشی برای ترسیم #طلبه_عصر_انقلاب 💎صاحب امتیاز: ☑️ نشریه خط: @KHAT_NASHRIYE ☑️ نشریه عهد: @NASHRIYEAHD ☑️ رادیو روایت: @RADIOREVAYAT ☑️ سیر صراط: @SEIR_SERAT 👨🏻‍💻 ادمین: @admin_kht 🌐 سایت: www.khanetolab.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی که در سن ۳ سالگی بدست منافقین به شهادت رسید، در شامگاه دوشنبه سوم بهمن دیدار کردند. 📸 عکاس: سرکار خانم مؤمنیان ⏪ مشروح گزارش را اینجا بخوانید: 🌐 https://b2n.ir/w63033 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
1⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" ▫️ شهید فاطمه طالقانی فرزند سید هدایت الله 🔻 دو روز بعد از ماجرای انفجار حزب جمهوری اسلامی یعنی ۹ تیر ۱۳۶۰، منافقین در ماهشهر شیشه یک کانکس را که دختری سه ساله در آن به تنهایی خواب بوده را میشکنند و وارد میشوند، دورتا دور آن را بنزین میریزند و با یک کوکتل مولوتف کانکس را با دختر بچه داخل آن به آتش میکشند. مادر میگفت هنوز شعله‌های آن کانکس جلوی چشم من است که ارتفاع آن به ۶ متر میرسید. 🔻 شب قبل حادثه به فاطمه گفتم قبل از خواب بسم الله بگو. او هم بسم الله الرحمن الرحیم را همراه با سوره توحید خواند. مادر میگفت این قدر قشنگ خواند که دوباره به او گفتم یکبار دیگر هم بخوان و خواند. مادر میگفت اخرین حرفهای فاطمه همین بوده و بعد دیگر بیدار نشده و همان طور که خواب بوده سوخته است. من با خودم میگفتم ای کاش چنین باشد. ای کاش فاطمه موقع شکسته شدن شیشه کانکس و ریخته شدن بنزین داخل کانکس بیدار نشده باشد. ای کاش بعد از آتش گرفتن کانکس هم بیدار نشده باشد و همان طور که خواب بوده به شهادت رسیده باشد. ما یک عمر با خیمه و آتش و کودک و حمله نامردان آشنائیم. ای کاش کانکس هم خیمه بود و کودک خواب نبود و در هم بسته نبود. 🔻 مادر از تشییع جنازه کودک سه ساله‌اش توسط مردم ماهشهر هم گفت که مردم ماهشهر زیر جنازه فاطمه شعار میدادند «حسین حسین؛ آتیش زدن به خیمه ها». 🔻 مادر از همسرش هم گفت. اینکه در آن صبح کنار کودکشان نبودند چون همسر طلبه‌اش در دبیرستان و دانشگاه از دین و معنویت و اسلام و انقلاب و خمینی برای مردم گفته است. اینکه مادر هم در دبیرستان دخترانه مشغول کار فرهنگی بوده و اصلا به همین جرم، دخترشان توسط منافقین محکوم شده است. 🔻 سید هدایت الله برای تبلیغ یک روزه به یکی از روستاهای اراک رفت و بیست روز ماند. آنجا علاوه بر تبلیغ در لایروبی قنات روستا و مرمت مسجد هم کمک کرده بود. او زمانی بعد از بررسی روایات خدمت به خلق به همسرش گفته بود دوست دارم همه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی‌ام را رها کنم و فقط «خدمت» کنم. اگر چه کار علمی سید آنچنان جدی بوده که سه سال آخر عمرشان شب تا صبح کار میکرده اند. جمله آخر این مادر شهید این بود: «تا هستیم و هستید، این راه را ادامه دهید.» ▫️ پ ن: سپاه توسط پارلمان اروپا به لیست سیاه تروریستی وارد شد. یکی از عوامل این اتفاق هم فعالیتهای منافقین بوده است. ✍ نویسنده: حجت‌الاسلام مهدی عباسی 🌐 https://eitaa.com/neshanha ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
2⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" 🔸 بله درست است شهیده سه ساله ماجرای عجیبی داشت چهره معصومش با تو حرف می‌زند با سه سال زندگی معصومانه و شهادت معصومانه‌اش برای من خیلی پیام دارد مادرش چند نکته کوتاه از زندگی و شهادت گفت. آتش به جان ها می‌زند تا جان های خفته را بیدار کند. 🔸 مادر می‌گفت روز جمعه به دنیا آمد و جمعه هم رفت. او گفت کلام آخر فاطمه ذکر خدا بود ، قرآن خواند و خوابید. خوابید و سوخت. بله در میان آتشی که منافقان به پا کردند سوخت. سوخت تا روشنی دهد، تا چشمان خواب آلود ما را باز کند، تا در زمانه‌ای که حق و باطل به آسانی مشخص نیست راه را گم نکنیم. 🔸 چهره معصومش را همیشه در خاطر بسپار تا راه را گم نکنی، چون شهید چراغ راه است که در تاریکی زمانه نیازمان می‌شود. آن هم چه شهیدی! شهید سه ساله بنام فاطمه ... 🔸 نام تو، سن کم تو، شهادتت روضه است برای من ... تا ابد شرمنده شهداییم ...نویسنده: مصطفی علی‌اکبری"از اعضای خانه طلاب جوان" ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
3⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" ⏪ شهیده فاطمه طالقانی دختری سه ساله شهیدی سوخته در آتش سوزان جنایت در ماهشهر. ⏪ شب اول ماه رجب دعوت شدیم به منزل نورانی این شهید. نورانیت در این بیوت محسوس است. نیازی نیست که اهل معنا باشی. پدر خانواده چند سالی بود که به رحمت خدا رفته. عالمی اهل علم و باتقوا که به گفته همسرش نوشته‌هایش صد جلد را رد میکرد. ⏪ ماجرای رفتارهای این مادر و دختر برایم عجیب بود. توسط مادرِ بچه چیزی بود که در این زندگی مدرنیته کنونی در کمتر خانواده متدینی پیدا می‌شود. مشخص بود که در دامن عالمی چون سید هدایت الله طالقانی تربیت یافته. نگاه معصومانه این طفل ناخودآگاه تداعی‌گر روضه سه ساله کربلا بود. ⏪ اگر به دنبال ماجرای این قربانی راه خدا هستید کتاب بارقه دختری از تبار یاس‌ها را بخوانید.نویسنده: علی سپهران" از اعضای خانه طلاب جوان" 🌐 @fath_fotuh ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
4⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" 🔻 گلدوزی سرکار خانم موحد ابطحی از طرف همسران طلاب که تقدیم خانواده شهید شد.گزارش کامل این دیدار را میتوانید در لینک زیر مطالعه نمایید: 🌐 https://b2n.ir/w63033 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
5⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" 💠 لبخند کوتاه 🔸 همراه مادر، رفتند ماهشهر پیش پدر. منزل جدیدشان یک کانتینر بود که رویش نشان "" حک شده بود. 🔸 فاطمه کوچولو بازی می‌کرد. سور‌ه‌های کوچک قرآن را از حفظ می‌خواند و دل پدر و مادر را می‌برد. در راه مسجد شعارها را ازبر می‌شد و با زبان شیرین بچگانه‌اش تکرار می‌کرد: "نهضت ما حسینی‌ست، رهبر ما خمینی‌ست" 🔸 شب بود. فاطمه‌ی سه ساله سوره توحید را می‌خواند و مادر از قرآن خواندن فاطمه لذت می‌برد. از او خواست که باز هم بخواند. فاطمه باز هم تکرار کرد. گوشه‌ای سرش را روی زمین گذاشت و خوابید. 🔸 آن بیرون در سیاهی شب، سایه‌ها حرکت می‌کردند.همه جا بنزین ریختند. کوکتل مولوتف را که انداختند، آتش زبانه کشید. 🔸 فاطمه خوابیده بود که کانتینر پر از نور و گرما شد. آتش دست انداخت به موهای لطیفش و او را در آغوش کشید و با خودش بالا برد. 🔸 بوی خون و گوشت کباب شده به مشام می‌رسید. جوی خون، نشان داس و تفنگ را روی زمین کشیده بود. 🔸 فاطمه روی دستهای مردم تشییع شد. مردم گریه می‌کردند. به سر و سینه می‌زدند و می‌گفتند: "حسین حسین، آتیش زدن به خیمه‌ها" 🔸 مادرش می‌گفت:«من فکر میکنم که گذر فاطمه به این دنیا برای تکمیل این بخش از تاریخ بود.» ✍ نویسنده: حجت‌الاسلام مرتضی حیدری" از اعضای خانه طلاب جوان" 🌐 تأملات و تألمات ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
6⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" 🌷 امروز بوی رو احساس کردم عطری که همیشه هست 🌷 اما شامه ی حساس به خودش را میخواهد مادر شهیده، صوت حاج قاسم، انقلابی گری فاطمه‌ی سه ساله 🌷 لشکر ۷۲ تن خمینی، ۳ ساله اش را کم داشت فاصله ی ۷ ام تا ۹ ام تیر انقدر نبود که لشکر، از هم پراکنده شود... 🌷 إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى‏ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ بِأَنَّ لَهُم الْجَنَّة ... ✍ نویسنده: محمد حسینی "از اعضای خانه طلاب جوان" ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
✅ موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار می کند : ✨ دوره مجازی (مقدماتی) 💢 با تدریس : استاد فلاح شیروانی (حفظه الله) 🔻 ۱۵ جلسه کلاس آفلاین 🔺 ۵ جلسه مباحثه هفتگی آنلاین 💎 به صورت رایگان 💎 💠 همراه با اعطای گواهی پایان دوره ثبت نام : تا 10 بهمن ماه آغاز دوره : 12 بهمن ماه پایان دوره : 26 اسفند ماه 👇🏻 جهت ورود به هر قسمت کلیک کنید 👇🏻 🌐 ثـــبـــت نـــام در دوره مـــقـــدمـــاتـــی 🌐 مشاهده کلـیـپ مـعـرفـی دوره توسط استاد فلاح شیروانی 🌐 اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های دوره و عضویت در کانـال دوره مج‍ـازی کلام انقلابی •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🇮🇷 دوره مجازی کلام انقلابی 🔗 https://eitaa.com/majazikalam ----------------------- 💠 خانه طلاب جوان را همراهی کنید 🔰 🌐 @Khanetolab
‍🌀 ماجرای «من وکالت میدهم» برخی سلبریتی‌ها، پرسشی نظری با خود دارد. پرسشی نه چندان جدید اما مهم! پدیده‌ای به شدت مدرن است و نظم پادشاهی و «حکومت مبتنی بر رابطه موروثی» هم پدیده‌ای از اساس پیشامدرن چطور ممکن است پیامد مدرنیته، تقاضای پیشامدرن داشته باشد و این هر دو به یک نقطه مشترک برسند؟ ▫️ این تنها نمونه نیست. مورد دیگرش ماجرای ترویست متحجر «» و روشنفکر سکولار «» است. چه عجیب بود زمانی که عبدالمالک ریگی در جریان یکی از گروگانگیری‌هایش اعلام کرد که شرط رهایی سربازان وطن، آزادی رامین‌جهانبگلو است. چه‌طور یک تکفیری و تروریست، آزادی یک روشنفکر سکولار را شرط رهایی گروگانهایش می‌کند؟ چه نقطه مشترکی این هر دو با هم دارند؟ ▫️ نمونه دیگر این ماجرا نقطه‌ای است که غرب‌ستیز با غرب‌گرا روی آن ایستاده‌اند. یکی از مخالفت با غرب و پروژه اخباری‌گری آمده و دیگری از موافقت با غرب و پروژه دین‌پیرایی و اصلاح دینی، این هر دو نیز در یک نقطه به اشتراک رسیده‌اند. ▫️ نمونه منطقه‌ای و فراسرزمینی هم، در اینباره کم نیست. همه جریان‌های متحجر و متجدد منطقه در مخالفت با جمهوری‌اسلامی هم‌نظرند. نه روشنفکران سکولار «اسلام‌سیاسی» را می‌خواهند و نه علمای سلفی و متحجر. نه «فتح الله گولن» که دامنه رواداری‌اش حتی اسرائیل را هم شامل می‌شود، سرسازش با جمهوری‌اسلامی دارد. نه «ابوبکر بغدادی» که دامنه ستیزه‌جوی‌اش هیچگاه اسرائیل را شامل نشد، سرسازش با جمهوری اسلامی‌داشت. ▫️ به نظر می‌رسد «» و «» در مواجهه با «» همواره به یک نقطه مشترک می‌رسند؛ مخالفت. ▫️درباره این همایندی باید فکر کرد. باید فکر کرد که «اسلام سیاسی» چه دارد که این دو قطب به ظاهر مخالف را کنار هم می‌نشاند؟ ▫️ اسلام ‌سیاسی نو است، اما مدرن نیست. قِدمت دارد و وابسته به تراث خود است، اما متحجر نیست.نویسنده: جعفر حسن‌خانی ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
🔻 انقلاب اسلامــی،بستر رشــد 🔻 🔸(مصاحبه اختصاصی نشریه خط با دکتر سهیل اسعد): 🔹شما با یک، انقلاب میخواهید چه کار کنید؟ میخواهید معجزه کنید و قلوب مردم را متحول کنید؟ 🔹 نه انقلاب آمده یک ساختاری را ایجاد کرده که هرکسی میخواهد در این ساختار رشد پیدا کند و به درجات عالی انسانیت و ایمان و عرفان و اخلاق برسد، میتواند مانند امثال حاج قاسم و غیره باشد و لذا ارزیابی ما باید روی این ساختار باشد که آیا ما چنین ساختاری داریم؟ بله داریم. 🔹 حالا این ساختار برای هشتاد میلیون جواب داده؟ نه چرا؟ چون دنیا این است یعنی آدمهای بد همیشه هستند، آدمهای کافر همیشه هستند، ما که معجزه نمیکنیم ما میگوییم انسان برای رشد خودش به یک بستر نیاز دارد قبل از انقلاب این بستر در ایران خیلی کم بود؛ خیلی پیچیده بود؛ خیلی سخت بود اما الآن در کل ایران این بستر فراهم است که اگر شما میخواهید عالم شوید، مجاهد شوید عارف شوید، میشود و میتوانید از این بستر استفاده کنید مثل خیلیها که استفاده کردند و ... شدند و جذب هزاران نفر امثال بنده از ۱۲۰ کشور به این نقطه به همین خاطر بود یعنی اگر این نبود ما که احمق نیستیم که یک چیزی بهتر از ایران را رها کردیم و آمدیم اینجا ما با یک فکر کامل و مطالعه با یک تأمل، با یک عمق این را انتخاب کردیم. خب این خودش دلیل است، یعنی شما که بچه ایرانید اگر نفهمیدید در ایران چه خبر است خب بیایید از ما بفهمید ، ما که ایران نبودیم و ایران را انتخاب کردیم، ایران مملکت ما نیست؛ وطن ما نیست؛ فرهنگ ما نیست و انتخابش کردیم برای اینکه آن بسترها فراهم است... . 🗓 برشی از نشریه خط؛ شماره هجدهم؛ (ویژه نامه ی رشد معنویت) صفحه ۱۵۲. _ 🖇 کانال نشریه خط 🔰 __ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
🔰پژوهشکده‌ی تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکده‌ی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام برگزار می‌کند: 🔆زن، زندگی، آزادی🔆 🔅به روایت بانوی فعال حقوق بشر در امریکا🔅 ✅روایت زندگی و تجربه‌ی: ✅سرکار خانم نهلة النجار 🔸فعال حقوق بشر در امریکا 🔸کارشناس مطالعات تطبیقی ادیان و علوم سیاسی ⏰ دوشنبه، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۶ 📌قم، جنب مصلی قدس، سالن اجتماعات پژوهشکده‌ی باقرالعلوم علیه‌السلام 🌐 پخش مجازی از طریق نشانی: http://rbo.ir/t-webinar •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🇮🇷 پژوهشکده‌ی تمدن توحیدی 🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
مردم سالاری یعنی مردم در همه امور زندگی صاحب تدبیر و تصمیم هستند 🔸 ...جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی، را معنا کرد به ؛ جمهوری اسلامی یعنی این؛ تبدیل کرد نظام طاغوتی را به نظام مردم‌سالار؛ این مهم‌ترین کار است. 🔸 یعنی مردمْ اصلند؛ اصلْ مردمند؛ نه فقط در تعیین حاکم؛ چون تا میگوییم مردم‌سالاری، ذهن همه میرود به صندوقهای رأی -که خب درست هم هست، تعیین رئیس جمهور، تعیین خبرگان رهبری و در واقع تعیین رهبر، تعیین دستگاه‌های مختلف، همه درواقع به وسیله‌ی مردم انجام میگیرد- این تعیین‌کننده است، این درست است امّا فقط این نیست؛ آنچه مهم است، این است که یعنی مردم را در همه‌ی امور زندگی، صاحب رأی و صاحب تدبیر و صاحب تصمیم قراردادن. 🔸 ...این مردم‌سالاری فقط در اداره‌ی سیاسی کشور نیست، در خدمات شهر و روستا است؛ در روحیّه‌ی کارهای بزرگ در کشور است -که شما نمونه‌ی آن را، مصداق واقعی آن را در تشکیل پاسداران، در تشکیل ، در تشکیل مشاهده میکنید؛ ناگهان در کشور یک حقیقتی مثل جهاد سازندگی به ‌وجود می‌آید و آن‌همه کارهای بزرگ را در طول چند سال انجام میدهد؛ [همین‌طور] سپاه پاسداران یا بسیج؛ این، ناشی از است- در و بروز استعدادهای مردمی، [یعنی] ظرفیتهای انسانی کشور...اثر مردم‌سالاری زنده کردن استعدادها هم هست؛ وقتی مردم وارد میدان شدند، به مردم اعتماد شد، به مردم اعتنا شد، این‌جوری میشود. حسّ اعتماد به نفس ملّی در مردم زنده میشود؛ آن‌وقت در میدانهای علمی پیشرفت میکنند، در میدانهای صنعتی پیشرفت میکنند، در دانشهای نوپدید پیشرفت میکنند، در تأثیرگذاری سیاسی در منطقه پیشرفت میکنند؛ اینها همه ناشی از حضور مردم و تأثیرگذاری مردم بر حوادث کشور است؛ کشور و ملّت پیدا میکند. 🗓 ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 اردوی جهادی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ 🔻 در روستای گرهون استان هرمزگان ▫️ اهدای ۱۱۰ جهزیه به زوج‌های جوان ▫️ ساخت حیاط و تکمیل مدرسه شبانه‌روزی 🎁 واریز هدایا به حساب گروه محبین ائمه (ع) به شماره کارت زیر: 💳 ۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۰۹-۱۷۵۲ 🔻 لطفا محل هزینه‌کرد و رسید خود را به شماره ۰۹۰۵۸۷۶۷۸۳۳ و یا به آیدی ایتا @jahadi_mohebin ارسال نمایید. ع ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 پای درس اخلاق 🏘 خانه طلاب جوان ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
1⃣ ▫️"یا مَن اَرجوُه لِکُلّ خَیر"؛ یعنی، ای کسی که اگر کار خیری از من سر بزند، به او امید دارم! یعنی به ثواب او امیدوارم. شما هر کار خوبی که میکنید امیدوارید خدای متعال به شما اجر بدهد. ▫️امّا در مقابل، "وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِندَ کُلِّ شَرّ"؛ کار شرّی که از شما سر میزند، خودتان را از خشم خدا ایمن می‌بینید. اگر انسان خودش را از خشم خدا ایمن نبیند که کار خلاف نمیکند؛ مثلاً غیبت میکند، حرف خلاف میزند،دروغ میگوید امّا خود را از خشم خدا ایمن می‌بیند. آمَنُ سَخَطَه، من احساس ایمنی میکنم؛ آمَنُ، یعنی احساس ایمنی میکنم از سَخَط او، از خشم او؛عِندَ کُلِّ شَرّ، در هر کار بدی، در هر کار زشتی؛یعنی در هر بدی‌ای و کار زشتی که از من سر زده. ▫️ ببینید این‌جوری است: هر کار خیری میکنیم امید داریم که خدا به ما کمک کند، خدا از ما قبول کند، خدا به ما پاداش بدهد، خدا این کار ما را حساب کند؛ [مثلاً] دو رکعت نماز میخوانیم، یک اعتکافی میکنیم، یک روزه‌ای میگیریم، یک پولی صدقه میدهیم، در همه‌ی اینها امید داریم که خدا به خاطر این کار به ما تفضّل کند. خب شما که برای کارهای خوبتان از خدا توقّع و انتظار و رجاءِ لطف و محبّت دارید، برای کارهای بدتان هم از خشم او ترس داشته باشید! این را ندارید. ببینید، این نشان میدهد که نسبت ما با خدای متعال، نسبت یک بنده‌ی لوس و بنده‌ی نُنُر است در مقابل پروردگار که از او توقّع داریم کارهای خوب را نگاه کند، ببیند؛ [امّا] دلمان میخواهد کارهای بد را نبیند و توجّه نکند. 🌐 https://khl.ink/f/51809 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 درس اخلاق (حفظه‌الله‌) در جمع اعضای خانه طلاب جوان قم ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"