May 11
🔹سلسله نشست های «بررسی کارنامه رهبران معاصر جهان اسلام »🔹
🔻به مناسبت یازدهمین سالروز درگذشت نخست وزیر فقید ترکیه🇹🇷
🔘تمدن نوین اسلامی و میراث فکری سیاسی اربکان🔘
⏱زمان: دوشنبه، 9 اسفند 1400-ساعت 17
سخنرانان:
آقایان:
▪️محمدرضا باقری
سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در ترکیه
▪️حجت الاسلام حسن شعبانی
رایزن فرهنگی سابق جمهوری اسلامی ایران در ترکیه
▪️عبدالقادر کارادومان
نماینده مجلس ترکیه و رئیس شاخه جوانان حزب سعادت
▪️صالح ترهان
رئیس تشکیلات جوانان آناتولی
🌐 نشست به صورت مجازی برگزار می گردد.
پخش زنده از طریق:
https://www.aparat.com/tamaddon.tohidi
🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
✳️ @tamaddontohidi
Arbakan-Persian.jpg
6.59M
نسخه ی با کیفیت پوستر نشست
🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
✳️ @tamaddontohidi
🔹سخنرانی دکتر محمدرضا باقری
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در ترکیه
🔸نشست تمدن نوین اسلامی و میراث فکری اربکان، مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹
📥 بارگذاری شده در صفحه آپارات پژوهشکده تمدن توحیدی (به زبان فارسی)⬇
https://www.aparat.com/v/3W7TQ
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
🔹سخنرانی دکتر عبدالقادر کارادومان
نماینده مجلس کشور ترکیه
🔸نشست تمدن نوین اسلامی و میراث فکری اربکان، مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹
📥 بارگذاری شده در صفحه یوتیوب مرکز مدارک (به زبان ترکی)⬇
https://youtu.be/qvpq2Xt9YhQ
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
🔹سخنرانی دکتر صالح ترهان
رئیس تشکیلات جوانان آناتولی
🔸نشست تمدن نوین اسلامی و میراث فکری اربکان، مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹
📥 بارگذاری شده در صفحه یوتیوب مرکز مدارک (به زبان ترکی)⬇
https://youtu.be/35NFMzfTjdo
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
پژوهشکده تمدن توحیدی
🔹سلسله نشست های «بررسی کارنامه رهبران معاصر جهان اسلام »🔹 🔻به مناسبت یازدهمین سالروز درگذشت نخست وز
📑 گزارش خبرگزاری تسنیم از نشست
تمدن نوین اسلامی و میراث فکری اربکان
🔹به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالقادر کارادومان، نماینده مجلس ترکیه و رئیس شاخه جوانان حزب سعادت در وبینار بررسی میراث فکری و سیاسی مرحوم نجم الین اربکان که به مناسبت یازدهمین سالگرد درگذشت او برگزار شد، بر تلاش برای تداوم میراث فکری اربکان که اتحاد در جهان اسلام و مبارزه با صهیونیسم به مثابه نماد جریان باطل در تاریخ اسلام است، تاکید کرد.
🔹وی در مورد نظام فکری اربکان با تاکید بر این که استاد اربکان معتقد بود که مبارزه ما مبارزه ای است که معتقد به حقانیت و کامل بودن اسلام است، ادامه داد: او معتقد بود که نمی توان اسلام را مضاف به هر چیز دیگری فهم کرد و تنها با این اسلام متکامل است که انسان نایل به سعادت خواهد شد. از نظر او اسلام یک نظام است و برای تشکیل این نظم و نظام اسلامی نیازمند جهاد به عنوان یک عبادت هستیم.
🔸در ادامه این نشست صالح تورهان، دبیر کل انجمن جوانان آناتولی نیز با اشاره به سجایای اخلاقی و معرفی مرحوم اربکان، بر سه عنصر کلیدی ایمان، معرفت و جهاد در گفتمان فکری او تاکید کرد.
🔸تورهان گفت: سخن گفتن از نجم الدین اربکان سخن گفتن از اصالت و خدا است. او تمام غیرت و همت خود را برای تاسیس حق و عدالت در این سرزمین انجام داد. او همچون کسانی نبود که صرفاً آرزوی عدالت کند، بلکه در پی کسب قدرت برای تحقق آن بود. از این رو مرحوم استاد اربکان در کنار ارتقای معنوی، در فکر ارتقا اقتصادی نیز بود و برای همین تمام همت خود را متوجه صنایع ترکیه کرده بود. او معتقد بود که یک کشور نه با فروش کارخانه هایش که با تاسیس کارخانه های جدید به رشد اقتصادی می رسد. از این رو بود که در دوره او در هر گوشه کشور کارخانه هایی تاسیس شدند. او همواره به فکر صنایع سنگین، تکنولوژی های پیشرفته و نوآوری های فنی بود.
🔻لینک متن کامل گزارش در سایت خبرگزاری تسنیم🔻
https://tn.ai/2676654
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
🏴 به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)
📢 گروه تاریخ و سیره پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) برگزار میکند:
✅ وبینار تخصصی قرن خورشید
(نشست بررسی پیشزمینههای تاریخساز نهضت امام خمینی (ره))
📚همراه با رونمایی از کتاب «آقا روح الله»
🎙کارشناسان:
🔹دکتر یعقوب توکلی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔸حجتالاسلام والمسلمین مهدی ابوطالبی عضو هیئت علمی مؤسسه امام خمینی (ره)
🔹حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی موسوی رئیس پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
🔹حجتالاسلام والمسلمین حمیدرضا باقری نویسنده کتاب آقا روح الله
🔸محمد طلایی مسئول کارگروه تاریخ و سیره پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
📆 جمعه 13 خردادماه از ساعت 18 تا 20
🔗 پیوند حضور در نشست:
📽 آپارات:
https://www.aparat.com/pajoohesh/live
📺 اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/neshast
💢 معرفی کتاب «آقا روحالله» 💢
📘کتاب «آقا روحالله؛ بررسی دوران طلبگی امامخمینی در بستر تاریخ»
جلد اول از مجموعه «حیات روح خدا» نوشته حمیدرضا باقری است که توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقر العلوم (علیه السلام) و همکاری پژوهشکده تمدن توحیدی تهیه شده است.
📚#معرفی_منشورات_پژوهشکده
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
پژوهشکده تمدن توحیدی
💢 معرفی کتاب «آقا روحالله» 💢 📘کتاب «آقا روحالله؛ بررسی دوران طلبگی امامخمینی در بستر تاریخ» جلد
📚کتاب «آقا روحالله» بخشی از یک کلانپروژه با عنوان «بررسی منطق رهبری امامین انقلاب» است. این پروژه توسط جمعی از فضلای حوزه علمیه با اعتقاد به اینکه سعادت جامعه ایران در گرو حرکت در امتداد مسیر رهبران انقلاب است، از سال ۱۳۹۰ طراحی و آغاز شد.
🔎در این پروژه سیره امامخمینی رحمهُالله و آیتالله خامنهای در سه سطح تحلیل کلان، خُرد و تبیین عملکرد ایشان به نحو جامع با پرداخت کامل به ابعاد مختلف سلوک شخصی و عملکردهای سیاسی اجتماعی، مورد پژوهش قرار گرفت و کتاب «آقا روحالله» اولین محصول از سطح سوم این کلانپروژه است.
📋در اولین گام، رسیدن به فهم صحیح و کامل از واقعیت خارجی هدفگذاری شد؛ چرا که تبیین صحیح و فهم مجتهدانه هر اندیشه و عملکردی متوقف بر فهم و بیان صحیح بستر زمانی و خارجی تحقق آن اندیشه است. در گام بعد در جهت کامل و مدون شدن تحقیقات صورت گرفته با همکاری «پژوهشکده تمدن توحیدی» در قم طرحی پژوهشی تعریف شد که در آن یک دور تاریخ معاصر، ناظر به عواملی که شخصیت رهبران انقلاب و عملکرد و اندیشههای آنها را شکل میدهد، تدوین شود. برای نیل به این هدف نیز تنها به بررسی رفتارها و حوادثی که مستقیماً با رهبران انقلاب مرتبط بود، بسنده ننموده و به فراخور حال، عملکرد سایر بزرگان، اشخاص و نیز شرایط تاریخی حاکم بر محیط نیز پرداخته شد؛ البته این توجه کامل به قرائن متنساز، مشکل مفصل و طولانی شدن مباحث را به دنبال داشت که برای حل آن در کتاب «آقا روحالله» مباحث مهم و با ارتباط مستقیم در متن اصلی آمد و مباحث درجه دو در پاورقی و پینوشتهای کتاب جایگذاری شد تا مخاطب در عین اینکه یک دور به صورت مختصر و مفید اصل هر بحثی را دریافت میکند از حواشی مهم درجه دو نیز بیبهره نباشد.
📌در این پروژه، زندگی امام با عنوان کلی «حیات روحخدا» به چهار بازه اصلی از زندگی ایشان تقسیم شد: «طلبگی»، «استادی»، «قیام و مبارزه» و «رهبری». اولین خروجی کار، یعنی نگارش کتاب «آقا روحالله» که دربردارنده اولین بازه است، با نویسندگی حمیدرضا باقری در سال ۱۳۹۴ به پایان رسید. دومین خروجی نیز که مربوط به دوره استادی امام است، در دو مجلد در سال ۱۳۹۷ به قلم همین نویسنده تألیف شد و دیگر مجلدات این پروژه نیز با اضافه شدن دورههای مختلف رهبری آیتالله خامنهای و همکاری «پژوهشکده باقرالعلوم» به دست طلابِ فاضلِ فعال در این پروژه در حال تدوین است.
📌در کتاب «آقا روحالله» و دیگر مجلداتی که در این پروژه تعریف شدهاند، سعی بر این بوده که با نگاهی جامع همه ابعاد مختلف خانوادگی، عبادت، تفریح، تحصیل، تجربیات مختلف و … به صورت همزمان و با حفظ ارتباطات در موقعیت زمانی و محور زمان پرداخته شود و در گزارشهای تاریخی نیز به همه ابعاد کلان بینالمللی، داخلی و همچنین جریانها و افراد مؤثر به نحو مقایسهای و تأثیرات قضایا بر یکدیگر توجه شود.
📙در این کتاب، در ابتدای هر فصل بخشی با عنوان درآمدی بر فصل آورده شدهاست که در آن خلاصهای از مباحث فصل و هدف از آوردن آنها با نگاه کلان آمدهاست. نوع تاریخنگاری کتاب عمدتاً بر اساس شیوه ترکیبی است و کوشش شده با مراجعه به بیش از ۲۰۰ منبع معتبر تمام مباحث به صورت مستند و با ارجاعات دقیق آورده شود و تا جای ممکن از دخل و تصرف حتی در ادبیات مستندات نیز پرهیز شدهاست.
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تیزر معرفی کتاب
🔰کتاب «چیستی و نحوه وجود فرهنگ؛ نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ» بهعنوان اثری ویژه در حوزه مطالعات فلسفی فرهنگ از منظر تراث معقول اسلامی که به همت مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی آماده گشته، توسط انتشارات کتاب فردا به زیور طبع آراسته شد.
📚#معرفی_منشورات_پژوهشکده
#استاد_یزدانپناه
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
💢 معرفی کتاب «اطلس رهبران» 💢
📘کتاب «اطلس رهبران: تصویری از صحنه رقابت داعیان مذهب در جهان اهل سنت»، به معرفی و بررسی متنفذترین جریان های زنده اهل سنّت و رهبران مذهبی آنها پرداخته است. در بررسی هریک از این چهره ها تلاش شده است، علاوه بر جریان شناسی فکری آنها، اطلاعات تاثیرگذاری در مورد برآورد میزان نفوذ، و همچنین راهبردهای هر یک از این چهره ها برای توسعۀ نفوذ جریان مربوط به خود، ارائه شود.
📌این کتاب توسّط پژوهشگران اندیشکده مرصاد زیر نظر پژوهشکده تمدّن توحیدی قم تهیه شده است. نگارندگان در توضیح دغدغه خود برای نگارش کتاب آورده اند: در گذر از قرائت های متداول و سنتی ایرانیان از اوضاع همسایگان اعتقادی خویش، چه در ابعاد سیاسی و تمدنی، و چه در لایه های فکری و معنوی، نادیده های کوچک، بزرگ و گاه «بسیار بزرگی» به چشم می آید، که نادیده ماندنشان می رود تا حتی درون قلمرو فرهنگی انقلاب اسلامی بحران آفرین شود. قاطبۀ جریان های اهل سنت، با وجود اختلافات شدید و گاه خونین، شرق تا غرب زیست بوم اسلامی را در دهکده ای گنجانده اند، تا روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی شان به دغدغه ای جدی برای سیاست سازان جهان بدل شود. در چنین زمانه ای اما، شیعیان و به خصوص شیعیان ایران، مسیر انزوای کامل از آن حرکتی را در پیش گرفته اند که زمانی به کمتر از جایگاه رهبری اش راضی نمی شدند. گویی این جماعت را ناسازتر از طلقا یافته ایم! عسی الله أن یجعل بینکم و بین الذین عادیتم منهم مودة.
📚#معرفی_منشورات_پژوهشکده
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
💢معرفی کتاب «نواخواندرغرب»💢
📑اثر پیش رو، ترجمه دو تن از پژوهشگران اندیشکده مرصاد از کتابی است که برای اولین بار وجهی مغفول از جنبش اخوان المسلمین را برای مخاطب ایرانی بازنمایی میکند.
📗کتاب «نو اخوان در غرب» اثر لورنزو ویدینو سعی میکند نوری بر تاریکخانه روابط جنبش اخوان المسلمین با دولت های غربی و برنامه ریزی بلندمدت این جنبش برای رهبری مسلمانان در غرب بیفکند.
📌در بخشی از مقدمه کتاب آمده:
در این کتاب ما با حجم عظیم فعالیت و عمق نفوذ حرکت اخوانالمسلمین در اروپا و امریکا آشنا میشویم؛ یعنی فعالیتهایی که از حوالی ۱۹۷۳ و پس از رسیدن «عمر تلمسانی» به کرسی مرشد عام اخوان، صورت جدی بهخود گرفت.
پس از این دوره، ما شاهد تغییرات مهمی در اخوان هستیم. اگر تا دیروز اخوان سازمانی در محدودۀ جهان عرب بود، امروز بخش عمدهای از تمرکز آن بر حل مسائل مسلمانان ساکن اروپا و امریکا مصروف میشود. تحلیل نحوۀ تعامل با غرب، در سازمانی که مقر آن در بروکسل است، تفاوت واضحی با سازمانی که مرکزیتش در قاهره است، خواهد داشت. نمیخواهیم بزرگنمایی کنیم؛ وگرنه کلیت اخوان، لایههای تحصیلکرده، اهلسیاست و رسانهایتر اخوان بیش از پیرمردهای مصری مجتمع در مکتب الارشاد، از پایتختهای اروپایی و امریکایی اخوان خط میگیرند. گواینکه بدنۀ عمومی و هستۀ «تنظیمی» اخوان در سطح جهان عرب هنوز تحت تسلط جناح قطبی است؛ اما عنان این جماعت روزبهروز بیشتر در تسلط جناح نُواخوانی قرار میگیرد...
📚#معرفی_منشورات_پژوهشکده
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
پژوهشکده تمدن توحیدی
🌐@tamaddontohidi
✅ پژوهشکده تمدن توحیدی با همکاری چند مرکز برگزار می کند:
🌐 نشستهای علمی عرفان اهل بیت علیهم السلام
🌀 با حضور جمعی از متفکرین اسلامی کشور مالی
☑️ ۵ الی ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری
پژوهشکدهی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
برگزار میکند:
🔆زن، زندگی، آزادی🔆
🔅به روایت بانوی فعال حقوق بشر در امریکا🔅
✅روایت زندگی و تجربهی:
✅سرکار خانم نهلة النجار
🔸فعال حقوق بشر در امریکا
🔸کارشناس مطالعات تطبیقی ادیان و علوم سیاسی
⏰ دوشنبه، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۶
📌قم، جنب مصلی قدس، سالن اجتماعات پژوهشکدهی باقرالعلوم علیهالسلام
🌐 پخش مجازی از طریق نشانی:
http://rbo.ir/t-webinar
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری
پژوهشکدهی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
برگزار میکند:
💠اسلام سیاسی در جهان اسلام💠
🔘از اندیشه تا اجرا🔘
با حضور:
✅دکتر سامی العریان
🔸رئیس مرکز مطالعات اسلام و امور بینالملل دانشگاه صباحالدین زعیم ترکیه
⏰ دوشنبه، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰
📌قم، جنب مصلی قدس، سالن جلسات پژوهشکدهی باقرالعلوم علیهالسلام
🌐 پخش مجازی از طریق نشانی:
http://rbo.ir/t-webinar
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری
پژوهشکدهی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
برگزار میکند:
📍ساختار حکمرانی فرهنگی در آمریکا📍
✔️همراه با بررسی حکمرانی مجازی در این کشور
با حضور:
✅دکتر سامی العریان
🔸استاد سابق دانشگاه فلوریدا آمریکا
🔸رئیس مرکز مطالعات اسلام و امور بینالملل ترکیه
⏰ دوشنبه، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸
📌قم، جنب مصلی قدس، سالن جلسات پژوهشکدهی باقرالعلوم علیهالسلام
🌐 پخش مجازی از طریق نشانی:
http://rbo.ir/t-webinar
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
پژوهشکده تمدن توحیدی
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکدهی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار می
🔰🔰معرفی مهمان برنامه: آقای دکتر سامی العریان
دکتر سامی العریان، فلسطینی الاصل، متولد کویت و تحصیلکردهی دانشگاههای امریکاست.
وی که استاد دانشگاه جنوب فلوریدا در رشتهی مهندسی رایانه و فعال اجتماعی و مدافع حقوق فلسطینیان و مسلمانان در ایالات متحده بود. وی با همین هدف، با جمع حامیان جرج بوش پیوست تا برخی از قوانین ظالمانه را ملغی کند.
در سال ۲۰۰۳ ، با عهدشکنی بوش و اطرافیان او، به موجب قانونی موسوم به پاتریوت، او ۱۷ اتهام از سوی دستگاه امنیتی امریکا بازداشت شد. از مهمترین این اتهامات، پشتیبانی از جهاد اسلامی در فلسطین بود.
بر این اساس و پس از برکناری دکتر سامی العریان از هیئت علمی دانشگاه، و پس از گذران بیش از دو سال زندان انفرادی، محاکمه ی وی آغاز شد. این اتفاق، افکار عمومی مسلمانان را بر انگیخت و پویش(کمپین) های بزرگی در حمایت از او شکل گرفت.
با فشار ناشی از این پویش ها، او از هشت اتهام تبرئه و قضات دادگاه نسبت به نه اتهام دیگر اختلاف پیدا کردند.
در سال ۲۰۰۶، و بر اساس توافقی که بین وکلای ایشان و دولت امریکا شکل گرفت، او در ازای اعتراف به کمک عادی به مرتبطین با جهاد اسلامی، از نه اتهام دیگر تبرئه شد. مقصود اصلی از این مرتبطین، مازن النجار، برادر همسر وی بود.
دکتر سامی العریان پس از گذراندن ۵۷ ماه زندان در ایالات متحده، به ترکیه تبعید شد.
او با تأسیس مرکز مطالعات اسلام و امور بین الملل(CIGA) در دانشگاه صباح الدین زعیم ترکیه، به فعالیت های پژوهشی خود ادامه می دهد.
***
او در نشست «اسلام سیاسی در جهان اسلام؛ از اندیشه تا اجرا» به بیان نتایج مطالعات اخیر خود بر روی جریان های اسلامی فعال در گستره ی جهان اسلام می پردازد.
در جلسه ی «ساختار حکمرانی فرهنگی آمریکا» نیز، با توجه به تجربه ی اتفاقات روی داده و پویش های شکل گرفته و نیز مطالعات تخصصی خود، به بیان ساختار حکمرانی فرهنگی ایالات فرهنگی می پردازد و در ضمن آن، به ساختار حکمرانی مجازی این کشور می پردازد.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
پژوهشکده تمدن توحیدی
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکدهی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار می
🔰🔰معرفی مهمان برنامه: سرکار خانم نهلة النجار
خانم نهلة النجار، تابع امریکا، همسر دکتر سامی العریان و خواهر مازن النجار، مادر پنج فرزند و فعال عرصه ی حقوق بشر در آمریکا است. همسر و برادر او به اتهام حمایت از مقاومت فلسطین از آمریکا اخراج شدهاند.
او که در عرصه ی مطالعات تطبیقی ادیان و علوم سیاسی تحصیل کرده است، و در سال های اخیر، افزون بر فعالیت های اجتماعی متنوع خود، شاهد اتفاقات عجیبی پیرامون خود و مربوط به همسر و برادر خود بوده است.
خانم النجار در نشست «زن، زندگی، آزادی» مشاهدات و تجارب خود را درباره ی زندگی در آمریکا، حدود آزادی های مجاز و وضعیت زنان در این کشور روایت می کند.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری
دبیرخانهی کنگرهی بینالمللی علامه طباطبایی
برگزار میکند:
💠 سیرهی سلوکی و عرفانی علامه طباطبایی و شاگردان 💠
با ارائهی:
✅ آیت الله حسن رمضانی
🔸
⏰ دوشنبه، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۳
📌قم، مجمع عالی حکمت اسلامی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
پژوهشکده تمدن توحیدی
🔰پژوهشکدهی تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکدهی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام برگزار می
#یادآوری 📢
در این برنامه شرایط برای نگهداری کودکان عزیز فراهم است.
﷽
#اطلاعیه
📚پژوهشکده تمدن توحیدی برای تقویت نیروی انسانی خود فراخوان جذب در هسته های محتوایی برگزار می نماید:
📙 همکاری پژوهشی و محتوایی در عرصه های:
1- حکمت، عرفان و تصوف در جهان اسلام
2- مطالعات اسلام سیاسی و تجارب انقلاب اسلامی
💠 شرایط مورد نیاز:
1️⃣علاقه مندی به موضوعات و مطالعات مرتبط
2️⃣ آشنایی با زبان عربی و مهارت های پژوهشی
3️⃣ نظم و تعهد و پیگیری
💠 مکان 📍 شهر مقدس قم (با امکان دورکاری)
💠 زمان 🔻
پاره وقت به صورت منعطف (حداقل ۶۰ ساعت در ماه)
💠 مزایا 🔻
- پرداخت حق الزحمه ی مناسب
- رشد مهارت های مختلف
- توسعه ی آشنایی با جهان اسلام
💠 اولویت:
طلاب حوزه های علمیه، افراد مسلط به مهارت های چهارگانه ی زبان عربی، متخصصین مرتبط با هر عرصه.
👈در صورت دارا بودن شرایط مذکور:
رزومه خود را به نشانی @M_e_zolghadr ارسال فرمایید.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
⭕️📢 نشست تخصصی
🔻جریانشناسی شخصیتهای تمدّنگرا در جهان اسلام
🔸با ارائه
🔻 حجت الاسلام و المسلمین "سید علی موسوی"
🗓 پنجشنبه، سوم آبان ۱۴۰۳
🕰 ساعت ۸ تا ۱۰ صبح
🏠 مؤسسهی فرهنگ و تمدن توحیدی
🔹طبقه چهارم
📞 جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به شناسهی @t_hekmat پیام بدهید.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدّن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi
نشست جریانشناسی شخصیت های تمدن گرا.MP3
40.63M
🎙 | #صوت
🔻نشست «جریانشناسی شخصیتهای تمدّنگرا در جهان اسلام»
🔸حجت الاسلام و المسلمین سید علی موسوی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 پژوهشکدهی تمدّن توحیدی
🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi