🔴در روش فهم معارف، #فلاسفه از همه جلوترند🔴
🔆 بزودی در کانال خانه طلاب جوان منتشر می شود...
🎙گفتگوی نشریه خط با حجت الاسلام والمسلمین استاد #یزدان_پناه
🔴 پیرامون:
🌿 لزوم فلسفه برای اجتهاد معارف
📖 فهم درست عقاید بر اساس عقلانیت، در حیات معنوی طلبه تاثیر دارد
✴️فلسفه برای همه یا قشری خاص؟
✳️لزوم نگارش کتب درسی منطبق با شرایط فعلی جامعه
♨️کارکرد فلسفه
📖 احتیاج به مواد درسی جدید
🔆 با ما همراه باشید...
🔈🔈کانال خانه طلاب جوان🔰🔰
@khaneTolab
خانه طلاب جوان
🔴در روش فهم معارف، #فلاسفه از همه جلوترند🔴 🔆 بزودی در کانال خانه طلاب جوان منتشر می شود... 🎙گفتگو
🔆هم اکنون
🔴 با عرض پوزش مطالب طولانی می باشد فلذا هر روز بخشی از آن منتشر می گردد🔰🔰🔰
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند
#قسمت1
#گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه
🖋#اختصاصی خانه طلاب جوان(نشریه خط)
〰〰〰〰〰
🔰لزوم فلسفه برای معارف.
🔰سنت فلسفی ما تلاشی هزار و چند ساله است.
🔰ظاهرگرایی و طریقه متکلمان، دو روش بی نتیجه در برابر سنت فلسفی
🔰علامه حسن زاده: لزوم کتب فارابی، بوعلی، شیخ اشراق و ملاصدرا برای اجتهاد در باب معارف.
〰〰〰〰〰
❓ #خط: #فلسفه_خوانی چه نقشی در #حیات_علمی، #معنوی و #فرهنگی طلبه دارد؟ آیا خواندن فلسفه، فقط به عنوان یک حُسن است یا اینکه برای طلبه یک ضرورت است و برای هر تخصصی هم که میخواهد در حوزه کسب کند، بايد نسبتی با فلسفه برقرار کند؟
🔹 #استاد: طلبه برای بسیاری از كارها باید به #معقول تن دهد. کسی که امروز در وادی معارف دینی میآید، در کنار بحث احکام، به رشته معقول نيز احتياج دارد. همانگونه که ما برای دانستن احکام شريعت، باید یکسری علوم مختلف، مانند فقه و اصول و حدیث را بخوانیم، برای کارهای معارف و عقائد دینی به طور اعمّ که شامل بحث توحید و معاد و امامت و نبوت و ملائکه و ... که در کتب دینی بسیار زیاد هم هست، به این سنّت فلسفی نیاز داريم.
🔹سنت فلسفی ما، اشاره به یک تلاش هزار و چند ساله دارد و ما بر سر یک سفرهی آماده نشستهایم. من نمیگویم اینجا پایان راه است، ولي این سفرهای است که #راه_فهم_معارف را باز کردهاست.
🔹ما در برابر این سنت معقولِ فيلسوفان و عارفان، دو راه دیگر هم داشتیم: یکی راه #حدیث و نگاه به #ظاهر_متون بود كه صرفاً تبدیل به « #ظاهرگرایی » شد؛ راه ديگر، همان حركت متکلمان در طول تاریخ به ویژه آن سدههای نخست است که میخواستند تلاشهای زیادی در دفاع از معارف دینی، ولی با یک سبک خاص کنند. حرکت ظاهرگرایی، عملاً با مشکلات زیادی مواجه شد و بیشترین مشکل، در بحث تشبیه و تجسیم آن بود. ظاهرگرایی، اين حركت را به سمتی سوق داد که تقریباً از عمق معارف دینی تهی شد و عملاً این روش جواب نداد و بسیاری از آن حذر کردند.
🔹حرکت و جنبش دیگر، #سبک_کلامی بود که در دورههای گذشته طی شد. در روش کلامی، بنا بر این بود که از دین دفاع کنند و چون محور، فقط دفاع از دین در نظر گرفته شد، نه یافت حقایق دینی آنگونه که هست، مجدداً با مشکلاتی رو به رو شد و باز هم این روش جوابگو نشد؛ چون فهم معارف آنگونه که بایسته و شایسته و عمقی باشد، حاصل نشد و تقریباً سعی شد فقط یک خِرَد سطح پایین را به کار بگیرند که از آن به « #خرد_جدلی » تعبیر میشود.
🔹چون بنای این #خرد_جدلی بر #اقناع بود، با دو مشکل جدی برخورد کرد:
یکی در ناحیهی فهم متون دینی؛ چراکه متون دینی ناظر به تبيين واقع، آنگونه که هست، بودند، ولی اینها با روشی که در پیش گرفتند، عملاً در فهم متون دینی موفق نبودند.
مشكل دیگر هم در حل و فصل واقع آنگونه که هست، به لحاظ مستقل عقلانی بود كه موفق نبودند و راه آنها #هویت_برهانی نداشت.
🔹ولی سنّت فلسفی كه در نهایت با عرفان نظری گره خورد، عملاً جواب داد و خیلی خوب توانست به بسیاری از #اسرار_دین دست پیدا کند و بسیاری از متون و روایاتی که در ظاهر اولیه با يكديگر تفاوت داشتند را جمع کرده و به حقیقت، مطابق همهی این آیات و روایات برسد.
🔹از فارابی تاکنون، آهسته آهسته تلاشی صورت گرفت که بتواند هم واقع را آنگونه که هست و هم متون دینی را بفهمد. بسیاری از مسائل باب توحید با تمام ريزهكاریها، مانند قرب وريدی حضرت حق، توحید افعالی، توحید صفاتي، باب معاد و ... در اين روش بررسي شد.
🔹اگر کسی به بحث معاد متکلمین نگاه کند و در كنار معاد صدرا در جلد ۹ اسفار قرار دهد، آنوقت میتواند بفهمد که اینها چقدر با هم فاصله دارند؛ حتی در كميت پرداختن به مسائل.
🔹آنقدر مسائل ریز معارفی وجود دارد که اگر بگویم بیش از ده هزار گزاره میشود، اغراق نیست كه آن دو، عملاً به اينها نپرداختهاند؛ اما در این سنت فلسفی كه بُعد عرفان نظری هم از قرن هفتم در آن جا باز کرد و بعد در سنت صدرایی كه عرفان نظری با حکمت متعالیه آمیخته شد، به اينها پرداخته شده است. آنها در عین اینکه سر سفرهی #فارابی و #بوعلی و #شیخ_اشراق نشستند، بسیاری از اسرار متون دینی را هم با #روش_فلسفی فهميدند.
🔹حضرت استاد #حسن_زاده میفرمودند همانگونه که ما برای اجتهاد در احکام شرعی، نیاز به خواندن فقه و اصول با همین روال معمول حوزوی داریم، برای اجتهاد در باب معارف هم به کتابهای بوعلی، فارابی، شیخ اشراق و بهتر از همه ملاصدرا و ابن عربی احتیاج داریم که واقعاً هم مسائل را حل میکنند. بدون اغراق، گاهی در جلساتی از بحث فصوص، باید سیصد روایت در کنار هم چیده میشد تا میتوانستیم یک نتیجهگیری کنیم...
💢 ادامه دارد...
#استاد_یزدان_پناه
#فهم_معارف
#پرونده_فلسفه
📖📖📖📖کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند
#قسمت۲
#گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه
🖋#اختصاصی خانه طلاب جوان (نشریه خط)
〰〰〰〰〰
🔰لزوم فلسفه برای اجتهاد #معارف.
🔰چرا المیزان اینقدر قوّت دارد؟
🔰فهم درست عقاید بر اساس عقلانیت، تاثیر در حیات معنوی طلبه دارد.
〰〰〰〰〰
🔹اگر طلبهای میخواهد در باب معارف #مجتهد شود، حتماً نیاز به بحثهای #فلسفی ـ #عرفانی در این سنتی که تاکنون شکل گرفته دارد. باید تمام این کتابها خوب خوانده شود.
🔻بسیاری از #بزرگان ما که در وادی معقول نیامدهاند، وقتی که از معارف حرف میزنند، در حدّ سطح و #فهم_عادی است! و این خوب نیست و همین باعث میشود که مثلا راحت جبر را میپذیرند. بعضی از بزرگان راحت تصریح میکنند: «اینجا که رسید قلم بشکست»؛ چرا باید اینطور باشد؟! چرا وقتی به بحث #توحید میرسند، بعضی از اقوالِ خیلی ضعیف میتواند راحت در دل آنها بنشیند و «خلق و ایجاد» را به ضعیفترین طرح قبول کنند ولو اینکه با بسیاری از متون دینی ديگر جور درنیاید.
🔹شخصی خیلی راحت میگفت: «خلق، یعنی خدا گفت: باش و شیء ايجاد شد»! و در ادامه نیز، قرب وریدی حضرت حقّ را نمیتوانست تبیین کند؛ اینکه در عین خلق، خداوند، در تار و پود مخلوق حاضر باشد؛ «نحن اقرب الیه من حبل الورید» یعنی از رگ گردن به شما نزدیکتریم. نباید اینطور بگوییم كه نسبت خداوند با مخلوقات، مثل نسبت من با اين صندلی است كه بعد از خلق، ربطی به من ندارد. میگفت: «ما طبق روايات، قائل به بینونت عزلی نيستيم»؛ ولي در توضيح مسئله، مجدداً همان بينونت عزلی را میگفت و فاصلهای بين خالق و مخلوق درست میکرد!
🔹وقتی به معارف میرسند، یک مقدار تأمّل کم میشود. چطور در باب احکام شرعی که با طوائف مختلف روایات روبهرو میشويم، نکات هر طائفه را نام برده و وجه جمع آنها را بررسی میكنيم تا یک نتیجه بگیريم و میگویيم این كار از غیرمجتهد برنمیآید، كه کار بسیار خوبی هم است؛ همين را در باب معارف هم بايد انجام داد، كه به کمک #فلسفه انجام میگیرد.
🔹الآن بزرگانی داریم که تقریرها و تحلیلهایشان عمیق است. علامه طباطبایی که المیزان را نوشته، فقط ظهورگیری قوی داشته؟! من به ظهورگیری قائلام، اما قوّتها و قدرتهای زیادی جمع شد که این کتاب نوشته شد. چرا المیزان اینقدر قوّت دارد؟ دلیلش این است که سر این سفره[فلسفه] نشسته است. ایشان با این سنت و با شیوهٔ ظهورگیریِ درست و روش فهم درست متن آشناست. به نظرم در روش فهم معارف، #فلاسفه از همه جلوترند.
🔹متأسفانه ما در جاهای دیگر با چنین روش فهمی رو به رو نیستیم؛ این آقایان هستند که روش فهم درست را میدانند. در روش فهم و روش تحلیل مسائل و قوتی که در فهم هست، همه از سفرهٔ فلسفه بلند میشود.
🔹طلبهای که میخواهد مجتهد شود، باید این راه را طی کند. حال، گاه فهم دینی در باب احکام میشود و گاه فهم دینی در باب معارف. معارف، کمتر از احکام نیست؛ بلکه بیشتر هم است و #فقه_اکبر است. اگر اصول و عقاید را با عمق آن، در حوزه نخوانند، پس در کجا باید بخوانند؟
🔹فايدهٔ ديگرِ فهم درست عقاید بر اساس عقلانیت، تأثير در #حیات_معنوی طلبه است. مرحوم شاهآبادی میگفتند: اگر انسان این عقاید را بداند، به دریا وصل است و تنها فاصله او، #حجاب_علم است و حجاب علم هم #شیشهای است که اگر این شیشه را بشکنیم، به اصل میرسیم؛ یعنی اینقدر انسان نزدیک میشود؛ لذا دانستن این معارف، در حیات معنوی انسان هم مؤثر است.
🔹فايده ديگر، تأثير در #تربیت_عقلانی طلبه است. بعضی به مخاطب اجازهٔ فهم و تحلیل و بررسی نمیدهند. اجازه نمیدهند که بفهمد دقیقاً این روایات چه میگوید؟ ولی کسی كه رشتۀ #معقول را میخواند اصلاً نمیتواند در سطح ظاهر راضی شود. اصلاً بعضی از آنها که ضد فلسفه بودند، تا اینکه تنشان به فلسفه خورد، یک مقدار مثل اینها شدند و دیگر نمیتوانسنند عادی فکر کنند. غزّالی تقریباً شمشیر را از رو بست که در مقابل فلسفه بایستد...
🔹ما الآن در فضای کنونی، اگر بخواهیم برخورد درستی داشتهباشیم، به یک #عقلانیت_پایهای احتیاج داریم كه میتواند اساس همۀ کارها باشد. الآن در عربستان، تقریباً سنت ظاهرگرایی ابن تیمیه ادامه دارد؛ ولی در اينجا، سنّت صدرایی که سنّتی معقول است و فرقی جوهری با آن دارد، باعث این نوع رویکردها ميشود. چطور تقریر حضرت امام(ره) از فضای دینی خیلی تغییر میکند؟ به نظرم یک پایهٔ آن، عقلانیت موجود در فلسفه است. به نظرم همین عقلانیت است که گسترش پیدا کرده و در اصول فقه، در برابر اخباریگری نيز ظهور كرده است. اگر بخواهیم روحیه اصولی را در برابر اخباری پیدا کنیم، فلسفه از آنهایی است که به ما تربیت اصولی و عقلانی میدهد.
💢 ادامه دارد...
#استاد_یزدان_پناه
#عقلانیت
#پرونده_فلسفه
📖📖📖📖کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@KhaneTolab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اکران مستند «عابدان کهنز»...
🔹عابدان کهنز؛ روایتی متفاوت از مدافعان حرم؛ از کهنز تا حلب
🔸پراستقبالترین اثر نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
💎 زمان: سه شنبه بعد از نماز مغرب و عشا
🏠 مکان: سالن همایش مدرسه علمیه #معصومیه
☎️ جهت تهیه بلیط با شماره 09191470307 تماس حاصل فرمایید.
📹 اکران بصورت خانوادگی نیز انجام می گیرد...
📽📹خانه طلاب جوان🔰🔰
@khaneTolab
قرارگاه جنت انقلاب-جلسه ششم.mp3
14.93M
سلسه نشت های #چهل_سالگی، #بعثت_انقلاب
#صوت_جلسه
#جلسه_ششم
شنبه، ۶ بهمن ۱۳۹۷
باحضور استاد #مهدیان
#قرارگاه_جنت_انقلاب_اسلامی
@KhaneTolab
💢خطر انقلاب زدایی از حوزه...💢
📛خب، حالا حوزۀ قم را بخواهند از #انقلاب تهی کنند، این چیز کوچکی است؟ انگیزه هایی وجود دارد برای اینکار، حرف من این است.
🔵 بنده عرض میکنم اگر بخواهیم #نظام_اسلامی ـ همین نظامی که الآن تشکیلاتی دارد، قوای سه گانه ای دارد، نیروهای مسلحی دارد، دستگاهها و سازمانهای گوناگونی دارد ـ #انقلابی بماند، اسلامی بماند، حوزۀ قم باید #انقلابی بماند؛ اگر حوزۀ قم انقلابی نماند،
حوزه های علمیه اگر انقلابی نماندند، نظام در #خطر_انحراف_از_انقلاب قرار خواهد گرفت . من این را به شما عرض کنم: حوزۀ قم پشتوانه است.
⚫️حرف من این است که میگویم حوزۀ علمیۀ قم بایستی به عنوان یک حوزۀ انقلابی، به عنوان مهد انقلاب، به عنوان آن کورۀ آتشفشانی که همین طور دارد انرژی انقلابی را صادر میکند از خودش، #حضور داشته باشد و #ظهور داشته باشد.
⚪️خب، عرض کردیم که طبیعت قم، طبیعت طلاب، حوزۀ علمیه، طبیعت #دین است، طبیعت #تبلیغ است، طبیعت #قناعت است، طبیعت #حضور_مرجعیت است که مرجعیت خیلی مهم است؛ اینها همه از خصوصیات حوزه است و همین موجب میشود که پایۀ انقلاب دراینجا محکم بشود.
⛔️اگرچنانچه ما دیدیم تلاشهایی دارد انجام میگیرد برای اینکه از حوزۀ علمیۀ قم #انقلاب_زدایی کنند، باید احساس خطر کنیم .
💢عرض من با شما نمایندگان عزیز طلاب و فضلا این است: اگر دیدید #انقلاب_زدایی دارد انجام میگیرد باید #احساس_خطر کنید.
خب، احساس خطر کردن کافی نیست، باید به #فکر_علاج بود؛ علاج هم #تدبیر لازم دارد، #فکر لازم دارد؛ این اهمیت اجتماع شما را نشان میدهد. باید افراد صاحب فکر بنشینند فکر کنند؛ با #کارهای_سطحی، با #فریاد_کشیدن که احیانا در یک جلسه ای آدم داد بکشد و به یکی اعتراض کند، با این حرفها مسئله درست نمیشود. راه، اینها نیست؛ راه، #فکر_کردن و #اندیشیدن و حکمت آمیز برنامه ریزی کردن، مجموعه های برنامه ریزی شده را تهیه کردن و دنبال کردن است.
✅بنابراین #بینش_انقلابی در قم بایستی توسعه پیدا کند، #حرکت_انقلابی باید توسعه پیدا کند.
🔆۱۳۹۴/۱۲/۲۵
#امام_خامنه_ای
#حوزه
#خطر_انقلاب_زدایی
#انقلابی_ماندن_حوزه
#انحراف_از_انقلاب
⭕️⭕️⭕️⭕️کانال خانه طلاب جوان⬇️⬇️⬇️⬇️
@khaneTolab
خانه طلاب جوان
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند #قسمت۲ #گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه 🖋#اختصاص
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند
#قسمت۳
#گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه
🖋#اختصاصی خانه طلاب (نشریه خط)
〰〰〰〰〰
🔰وحدت شخصیه
🔰حجابِ دانستن
🔰راهکار ایجاد عطش معنوی در خود
🔰تفاوت کیفیت سلوک اهل علم نسبت به دیگران
〰〰〰〰〰
🔸 #خط: فايده دوم، يعنی تأثير خواندن فلسفه در بُعد معنوی را اگر ممكن است بيشتر توضيح دهيد؟
🔹 #استاد: فلسفه صدرا، در نهایت، سر از بحث #وحدت_شخصيه درمیآورد؛ این مسئله، در فرد خیلی تغییر ایجاد میکند. او نمیتواند ديگر عادی باشد و هر حرفی را بزند. نمیتواند هر نوع بررسی را نسبت به عالَم داشتهباشد؛ چون این معارف، این اجازه را به او نمیدهد.
🔹حتی صرف دانستن اینها، مؤثّر است؛ چرا که دانستن، #بذر_مشاهده است. حضرت امام هم تأکید میکنند كه باید دانست و این دانستن، حجاب است؛ ولی باید #داخل_حجاب شد و با #مجاهده_قلبی، اینها را به قلب رساند. اگر کسی هم میخواهد به لحاظ معنوی اوج بگیرد، چاره آن، #دانستن_معارف است؛ ولی گاهی اگر طلبهای به لحاظ روحی خیلی قوی است، شاید به این نتیجه برسیم که او دیگر اینقدر لازم ندارد که معقول بخواند؛ گرچه اگر باز هم بخواند، خیلی بهتر است.
🔹راه عمومی و کم دردسرتر و کم خطرتر، راه #شناخت_معارف است که در #عرفان_نظری و #فلسفه_صدرا روی میدهد؛ به تعبیر دیگر نه تنها در تربیت عقلانی، بلكه در #تربیت_معنوی هم مؤثر است.
🔹از توصیههایی اساتید براي رسيدن به مراحل نهایی عرفان، اين بود كه ره چنان رو که رهروان رفتند! از خواندن این دروس، كمكم چنان عطشی ایجاد میشود که به حرکتی معنوی تبدیل میگردد.
🔹كسي كه اين معارف را ميداند، معمولاً در مقام عمل و سلوک هم راحتتر میتواند حرکت کند. میگویند وقتی ذکری مانند لاالهالّاالله را میگویید، اگر دقیقاً نمیدانید به چه معناست، اثرش هم کم است. یکی از این آقایان دستور دادهبود ذکر لاالهالاّالله داشتهباش و بعد گفته بود اما کدام خدا؟! باید جواب میداد آن خدایی که جدا نیست و همه جاست و نامتناهی است که ما به اصطلاح، جلوه او هستیم.
🔹حتی گاهی شده کسانی که از نظر علمی کار کردهاند و بعد تن به سلوک دادهاند، مشکلات روحی آنها کمتر بوده است. مثلاً در وسط کار، شیطان وسوسه میکند؛ اما چون ایشان پایههای معرفتی محکمی دارند و اصل مسئله را حل کردهاند و فقط الآن میخواهند همین را که بدان یقین دارند به دل برسانند، مشكل كمتری دارند. خیلیها در این مراحل از شیطان ضربه سنگینی میخورند.
💢 ادامه دارد...
#عطش_معنوی
#عرفان
#معارف
#سلوک
#سلوک_اهل_علم
#استاد_یزدان_پناه
📖📖📖📖کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند #قسمت۳ #گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه 🖋#اختصاص
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند
#قسمت۴
#گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه
🖋#اختصاصی خانه طلاب (نشریه خط)
〰〰〰〰〰
🔰فلسفه برای همه یا قشری خاص؟!
🔰لزوم نگارش کتب درسی منطبق با شرایط فعلی جامعه
🔰آموزش فلسفه از هر استادی؟!
〰〰〰〰〰
🔸 #خط: دیدگاهی هست که گرچه خودشان فلسفهخواندهاند، ولی خواندن فلسفه را به همه توصيه نمیكنند؛ حتی در مراتب ابتدایی آن! این دیدگاه را چطور میتوان نقد کرد؟
🔹 #پاسخ: طلبه حتی اگر بنا ندارد مجتهد در معارف شود، به دلایل زیادی نیاز دارد که به اندازه لازم، فلسفه بداند؛ به اندازه یک #بدايه و #نهايه.
🔸طلبه امروزی بدون فلسفه، نمیتواند پاسخگوی برخی مسائل باشد. یک مبلّغ در دانشگاه، حتی اگر نخواهد فلسفه هم بخواند، مجبور است برخی از مباحث فلسفی مانند #قضا و #قدر را پاسخی قانعکننده و با قوت دهد.
🔹از طرفی، باید #اعتقاد خود طلبه محکم باشد. کلامی که بعد از خواجه نصیر آمده، #کلام_فلسفی است که خوب است حداقل یکبار بخواند. از طرف ديگر، اگر کسی بخواهد بسیاری از این مباحث جدید که از غرب آمده و ما الآن با آنها درگیر هستیم را پاسخ دهد، مانند #فلسفه_سیاست، اگر پایههای معرفتی و هستیشناختی درستی نداشته باشد، نه تنها حرف درست نمیزند، معمولاً متأثر هم میشود. این دسته افراد باید جدیتر به فلسفه نگاه کنند؛ چون فلسفه برای ما #علم_بنیادی محسوب میشود. درست مثل ریاضیات که برای علوم مهندسي، علم بنیادی است.
🔹اخیراً با این هجمهها، این معرفتشناسی آلوده غربی با این سبکی که وارد شده، این نهضت ترجمه با هدف ویژه كه برخی داشته اند، چارهای غير از يادگيري فلسفه نیست؛ درست مثل دوره شهید مطهری که مارکسیستها آمدند و همه جا را گرفتند و ايشان برای طلبهها مباحث فلسفی میگفت. البته باید برخی از کتب درسی را با توجه به این آموزهها نوشت؛ با توجه به این آموزههای غربی که الآن آمده، ما باید پاسخگو باشیم و طلبهها را مجهز کنیم.
🔹اگر بعضی از طلبهها هستند که اصلاً نمیتوانند معقول بفهمند و به زحمت میافتند، عذر اینها خواسته است؛ روی سخن ما با طلبههایی است که میتوانند با حوزههای فلسفی کنار بیایند؛ ولي اگر گاهی برای آنها دغدغههایی پیش میآید، اینها احتیاج به استاد خوب دارند. اساتید بسیار برجسته بايد در اختیار آنها قرار دهیم. باید اساتيد به جدّ پاسخگو باشند و ذهنیت طلبه را درست کنند. طلاب سعی کنند با #استاد_قوی کار کنند. البته به تربیت چنین استادانی نیز احتیاج داریم.
🔹الآن چون بدایه به عنوان یکی از مواد امتحانی شورای مدیریت شده، طلبه مجبور است هر طور شده از آن بگذرد و به هر استادی تن دهد. من این را قبول ندارم؛ ما بعضی از چیزهایی را که میآوریم، متوجه لوازم آنها نيستيم. اگر امتحان ميگیریم، لوازمش را هم باید پذیرفت. اینها بايد با اساتید بسیار قوی کار کنند.
💢 ادامه دارد...
#بدایه
#نهایه
#کلام_فلسفی
#کتاب_درسی
#تدوین_کتاب_درسی
#شرایط_جامعه
#فلسفه
#استاد_یزدان_پناه
📖📖📖📖کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@KhaneTolab
سخنرانی-حجةالاسلام عباسی.mp3
7.65M
🔈 #صوت_هیأت
🔈 #سخنرانی
🏴 #هیات_امام_حسن_علیه_السلام
#جلسه_735
🎙 سخنران: حجةالاسلام و المسلمین #عباسی
⏱ زمان: ۲۶ دی ۱۳۹۷
@KhaneTolab
🔴 خانه طلاب جوان با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار می کند 🔴
🔆 #روایت_ایستادگی 🔆
🚌 #اردوی بازخوانی دستاوردهای انقلاب اسلامی 🚎
🌅 با حضور در چهل نقطه از مظاهر #پیشرفت_انقلاب 🌅
💎 زمان: ۱۷ الی ۱۹ بهمن ماه
🏵 مکان: قم و تهران
☎️ جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی و پایه تحصیلی خود را به شماره 30008777110114 ارسال نمایید.
📲 جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09195886298 تماس حاصل فرمایید.
📓📔خانه طلاب جوان🔰🔰
@khaneTolab
🔴تربیت مدرس انقلابی در حوزه علمیه🔴
💠 ...می توان امیدوار بود که در آینده مثلا فرض بفرمایید #مدرسین_موفق در قم، اغلب #عناصر_انقلابی باشند که در درس، طلبه را با #مفاهیم_انقلابی انس بدهند و آشنا کنند.
💠 #مدرس اثر دارد؛ ما در حوزه وضعیت مان این جوری است؛ یکی از خصوصیات حوزۀ علمیه و تفاوتش با این دستگاههای آموزشی جدید همین است که طلبه به #مدرس خودش و #معلم خودش #محبت پیدا می کند، نسبت به او #محبت و #علاقه پیدا میکند. برخلاف این دستگاههای آموزشی جدید که گاهی اوقات کتک کاری می کنند، گاهی اوقات معلم خودشان را کتک هم می زنند و چاقو هم می زنند– از این اتفاقات افتاده، کم هم نبوده – در حوزۀ علمیه این جوری نیست؛ در حوزۀ علمیه طلبه نسبت به این معلمی که به او دارد درس می دهد احساس محبت می کند، اظهار علاقه می کند. خب، این علاقه خیلی تأثیر دارد، اگر او یک کلمه بگوید در #جهت_دهی این طلبه، این اثر می گذارد.
💠اگر بتوانید کاری کنید که در آینده مثال فرض کنید که در حوزۀ علمیه، پانصد #مدرس_موفق_انقلابی داشته باشیم، ببینید چقدر کار مهمی است، چقدر کار خوبی است؛ ((انقلابی)) به همین معنای واقعی کلمه یعنی معتقد به #مبانی_انقلاب و معتقد به #ارکان_فکری_انقلاب و مصر بر #اجرایی_کردن_مفاهیم_انقلابی و رسیدن به ارزش ها و آرمان های انقلابی، با این خصوصیات انقلابی بودن؛ آن وقت حوزۀ قم می تواند مثل یک وزنۀ مؤثری در کل نظام تأثیر بگذارد، یعنی می تواند مسیر حرکت کشور را #هدایت کند.
🔆۱۳۹۴/۱۲/۲۵
#امام_خامنه_ای
#مدرس_انقلابی
🔵🔴⚫️⚪️کانال خانه طلاب جوان⬇️🔰⬇️🔰
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند #قسمت۴ #گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه 🖋#اختصاص
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند
#قسمت۵
#گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه
🖋#اختصاصی خانه طلاب (نشریه خط)
〰〰〰〰〰
🔰نتوانستیم کارکرد فلسفه را نشان دهیم!
🔰باید نشان دهیم فلسفه به چه درد میخورد.
🔰احتیاج به مواد درسی جدید...
〰〰〰〰〰
🔸 #خط: آيا با یک یا دو دوره فلسفه خواندن، طلبه رابطهٔ مناسبی با همهٔ معارف دين برقرار میكند؟
🔻واقعیت این است که ما نتوانستهایم #قدرتمندی و #کارکرد فلسفه اسلامی را نشان دهیم.
🔻یکی از کارهای لازم این است که #اسلامیت_فلسفه را جدیتر مورد بررسی قرار دهیم. طلبه وقتی به فصوص میرسد، احساس میکند که دستش باز شدهاست و خیلی مسائل را راحت حل میکند؛ اما در اوایل فلسفه، باید نشان دهیم که این بحث، اصلاً به چه درد میخورد؟
با چه مشکلی روبهرو هستيم که آن را اینطور بايد حل کنيم؟
🔻اینها به مواد درسی احتیاج دارد. بنده در بحث حکمت متعالیه، سعی میکنم به طور خیلی مفصل به این ذهنیت بپردازم که وقتی طلبه آن را میخواند متوجه شود که کارکرد بحثها چيست؟
🔻ما برای طلبه نشان نمیدهیم که این بحثها چه اثری دارد. شخص فلسفه میخواند، اما نمیداند که فلسفه دارد با او چه میکند.
💢 ادامه دارد...
#کتاب_درسی
#تدوین_کتاب_درسی
#حکمت_متعالیه
#فلسفه
#کارکرد_فلسفه
#استاد_یزدان_پناه
📖📖📖📖کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
خانه طلاب جوان
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند #قسمت۵ #گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه 🖋#اختصاص
📋 در روش فهم معارف، فلاسفه از همه جلوترند
#قسمت۶
#گفتگو حجت الاسلام سید یدالله #یزدان_پناه
🖋#اختصاصی خانه طلاب (نشریه خط)
〰〰〰〰〰
🔰متن خوانی ماده تفکر و تعمق
🔰متونی که باید خوانده شود
🔰سهل گیری در متون اولیه
〰〰〰〰〰
#نشریه_خط
شماره ۲
🔸 #خط: در مورد کمیت فلسفهخوانی براي طلبهای که میخواهد مجتهد شود صحبت کردید؛ اما در مورد #کیفیت آن صحبت نکردید!
🔹پاسخ: من به #متنخوانی اعتقاد جدی دارم. بعضیها متنخوانی را تقلید صرف از گذشتگان ميدانند؛ ولي من معتقدم متنخوانی، #ماده_تفکر هست، #ماده_تعمق هم هست، همراهی با بزرگترین فیلسوفان هم هست؛ درست مثل اینکه به جایی برسيم که انگار ملاصدرا مستقیماً استاد ما بودهاست. گاهی در سطح ما قرار میگیرند و به ما كمك ميكنند..
🔹بعضیها متنها را ميخوانند و برای بقیه تعریف ميکنند؛ ولي من به این اعتقاد ندارم و میگویم که این جوابگو نیست. البته باید کمی سرعت بخشید؛ آموزش به شکل منسجم و مجموعهای و دست به دست هم بايد باشد. معمولاً اگر استادی را همراهی کنیم، بیست سال طول میکشد تا یک دوره فلسفه را بخوانيم؛ ولي اگر یکی را همراه یک استاد و دیگری را با استاد دیگر و مقداري را خود فرد بخواند، میتواند به سرعت آن را جمع کرد؛ ولی باید همه متنها خوانده شود؛ بدایه، نهايه، اشارات، اسفار، تمهيد، مصباح و فصوص باید خوانده شود..
🔹در کنار آن، خوب بفهمد. من به #فهم بسیار معتقدم، اما به #حفظ اصلاً معتقد نیستم. بعضیها فقط حفظ میکنند. شخصی، تمام آنچه که استاد میگفت را توضیح میداد؛ ولي از همان متن یک سؤال كه از او کردم، نتوانست جواب دهد. از اول که میخوانید، #دغدغه_فهمیدن داشتهباشید.
🔹متن اوّل را سخت نگيريد؛ مثلاً اگر بدايه ميخوانيد، فقط يك دور نگاه كنيد تا مطالبي را به دست آوريد و اگر سؤالي هم برايتان پيش آمد بنويسد. ممكن است در بدايه مثلاً دويست سؤال و در نهايه صد سوال و در کتاب بعدی ده سوال و بعد هم وقتي به آخرين كتاب ميرسيد، ديگر هيچ سؤالي برايتان باقي نماندهباشد. هر چه جلو ميرويد، سؤالات خود را بنويسيد؛ اما سعي كنيد وقتي به نهايه رسيديد، فقط به دنبال دانستن گزارهها نباشيد. در نهايه، چنين كاري نكنيد. اگر استاد قََدَري در بدايه داشتهباشيد، همانجا فلسفه را در كامتان شيرين ميكند. اگر در بدايه نشد، در نهايه ديگر نبايد كم لطفي كند..
🔹از يكي از دوستان پرسيدم نهايه كه خوانديد چطور بود؟ گفت خيلي عالي بود. در دلم گفتم خیلی خوب نخواندی! چون وقتي به نهايه ميرسيد، بايد با مشكلات فراواني رو به رو شويد و كمي خون دل بخوريد تا آن را حل كنيد..
🔸البته متون آموزشي ما هم بايد سعي كند ذهن مخاطب را آنطور كه هست در نظر بگيرد و به آن مطلوب برساند و بعد از مدّتي بايد تأملکردن را شروع کند؛ یعنی بعد از اینکه از این فیلسوفان چیزی یاد گرفت، خودش شروع به #نظر_دادن کند؛ در نظر دادن هم تثبّت لازم است. کم کم یقین پیدا کند که مبانیشان این است و این حرف را زدهاند و من میدانم که این متنها غلط است؛ پس اینطور است. لذا ابتدا باید این متنها خوانده و فهمیده شود و در کنار آن تحقیق هم بشود..
💢 پایان...
#کتاب_درسی
#تدوین_کتاب_درسی
#فلسفه_خوانی
#متن_خوانی
#استاد_فلسفه
#بدایه
#نهایه
#فلسفه
#استاد_یزدان_پناه
📖📖📖📖کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
سخنرانی-حجةالاسلام عابدینی.mp3
7.53M
🔈 #صوت_هیأت
🏴 #هیات_امام_حسن_علیه_السلام
#جلسه_736
🎙 #سخنران: حجة الاسلام و المسلمین #عابدینی
⏱ #زمان: ۳ بهمن ۱۳۹۷
جلسات #شرح_آداب_الصلاه امام خمینی(ره)
#جلسه_4
🔶خضوع انسان و زیاد شدن ارتباط با هستی
🔶 برنامه عملی
🔶 دوام طهارت
🔶عهد جمعی
🔈🔈کانال خانه طلاب جوان🔰🔰
@KhaneTolab
🔈🔈 بزودی در کانال خانه طلاب جوان منتشر می شود....
🔴 #پرونده_ویژه_امام_بزرگوار_ما 🔴
🔆 با ما همراه باشید.....
✴️ #پرونده_ویژه_امام_بزرگوار_ما (۱) ✴️
🔆از نوع کار انبیا نه از نوع کار علما🔆
💠 در طول تاریخ اسلام، بعد از زمان ائمه(علیهم السلام) تا امروز، بنده #هیچ_یک از #علما و #بزرگان را سراغ ندارم که به قدر #امام (رضوان الله علیه و اعلی الله مقامه الشریف) به #جامعه_اسلامی عموما، و به #شیعه خصوصا، #خدمت کرده باشد.
💠 در طول تاریخ، علمای بزرگی بوده اند. بنده تا حدودی به شرح حال این بزرگان وقوف دارم و تا اندازه ای قدر کارهایشان را می دانم، اما کاری که این بزرگوار انجام داد، از نوعِ کار #انبیا بود، نه از نوعِ کارِ #علما . اگرچه علما ورثه ی انبیا هستند، اما غیر از این بزرگوار، عالمی که توانسته باشد شان #وراثت را #تحقق بخشد، نداشته ایم.
🔗از دیدارهای کمتر منتشرشده: ۱۳۷۲/۰۲/۲۷
#امام_خامنه_ای
#پرونده_ویژه_امام_بزرگوار_ما
#شخصیت_امام_خمینی
#ورثه_انبیا
🔰🔰🔰🔰کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 جریان عقیده در زندگی
#استاد_مهدیان
#نظام_اندیشه
#امتداد_اجتماعی
🔈🔈خانه طلاب جوان🔰🔰
@khaneTolab
http://hd.sharif.ir :منبع
📿 باز پنجشنبه و یاد شهدا با صلوات 📿
🔴 آقا فرمودند: چرا سرِ نوکر به دَرَک؟🔴
⚫️ شب آخر فاطمیه بود. آخرهای سینه زنی رسید. با اصرار آمد جلو و میکروفون را گرفت. مثل اینکه روح دوباره ای به مجلس دمیده شود. هم روضه خواند، هم خاطره گفت. از نبات مجلس یک مشت برداشت گفت: ((برای تبرک می برم)) گفتم: (( خیلی خسته ای!)) گفت: (( مستقیم از تهران رسیدم، اومدم اینجا)) توی همان جلسه بود که خواند:
سر که زد چوبه ی محمل دل ما خورد ترک
ریخت بر قلب و دل جمله ی عشاق نمک
آن قدر داغ عظیم است که بر دل شده حک
سر زینب به سلامت، سر نوکر به درک
🔘 بعد از شهادت #شهید_محمدخانی، مادر شهید در دیداری که خانواده های شهدای مدافع حرم با مقام معظم رهبری داشتند، این شعر را به نیابت از شهید محمدخانی برای ایشان خواندند. ایشان هم با لبخند در پاسخ فرمودند: (( سر نوکر به فلک، چرا به درک؟ ))
📗عمّارحلب(شهیدمدافع حرم محمدحسین محمدخانی)، صص۹۰و۹۱
🔘🔘🔘🔘کانال خانه طلاب جوان⬇️⬇️⬇️⬇️
@khaneTolab
🔴خصوصیات طلبه یی که سرباز خط مقدم است...
🔵 امروز شما اگر #عالم هم باشید، بسیار #باتقوا هم باشید، اما #زمانتان را نشناسید، آن وقت #آسیبپذیر و #لغزشپذیر و #کمفایده خواهید بود؛ آن طوری که دیگر حکایتش فصل مفصلی است؛ «العالم بزمانه لا تهجم علیه اللّوابس».
⚫️ ما کسانی را دیدیم که عالم هم بودند، بی دین هم نبودند، اما در دورانی که میتوانستند برای اسلام و مسلمین مفید واقع بشوند، مفید واقع نشدند؛ بعضاً حتّی خدشهها و ضررهایی هم وارد کردند! پس، شد #علم و #تقوا و #آگاهی_سیاسی_و_اجتماعی؛ که این آگاهی، سلاحی است که در اختیار شما قرار دارد. با این سه خصوصیت، باید #سربازان_خط_مقدم هم باشید. بله، اگر طلبهیی با این خصوصیات، واقعاً سرباز خط مقدم انقلاب و اسلام بود، ارزشش خیلی بالا میرود و خیلی شیوایی پیدا میکند.
🔅۱۳۷۰/۱۱/۳۰
#امام_خامنه_ای
#حوزه
#علم
#تقوا
#آگاهی_سیاسی
#سرباز_خط_مقدم
🔷🔷🔷🔷کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 #پرونده_ویژه_امام_بزرگوار_ما (۲) 🔆
✳️گذشته، همین ایران و ملت و موقعیت جغرافیایی و همین فقه و قرآن و نهجالبلاغه بود؛ اما در واقع چیزی نداشتیم و روزبهروز عقبتر میرفتیم و بیشتر بر سرمان میخورد وشخصیت ما هضم میشد. بعد که او پدید آمد و قدم در صحنه گذاشت، مثل وجودی که ماهیات را هستی و تحقق میبخشد، و مثل خورشیدی که میتابد و اشیا را آشکار میکند، و مانند روحی که به کالبدی دمیده میشود و اجزای آن را زنده میسازد، ما را زنده و نمایان کرد و به حرکت درآورد؛ آنوقت ارزش جغرافیایی و تاریخی و فرهنگ گذشته و #قرآن و #نهجالبلاغه و #ملت ما #احیا شد و به کارمان آمد.
۶۸/۰۴ /۲۸
#امام_خامنه_ای
#پرونده_ویژه_امام_بزرگوار_ما
🔆🔆خانه طلاب جوان🔰🔰
@khaneTolab
🔵شرحي از جلسه ملاقاتم با مقام معظم رهبري
✅ سيد محمدحسين متولي امامي
روز پنجشنبه يازدهم بهمن 97، با جمعي از محققان عرصه تمدن نوين اسلامي، خدمت مقام معظم رهبري رسيديم و نماز مغرب و عشا را با ايشان خوانديم و بلافاصله وارد جلسه شديم. رهبري عزيز، باهوش و در مسائل علمي دقيق. در جمع ما افرادي چون دكتر #پارسانيا، استاد #واسطي، استاد #طاهرزاده، دكتر #بابايي، دكتر #ذوعلم ، دكتر #الويري، دكتر #جهانبين و... بودند.
🔴رهبري تك به تك ما را چشم در چشم با نگاه محبتآميزي مورد تفقد قرار دادند و گفتند: «الآن ساعت شش و نيم است. من تا هشت خدمت شما هستم». قرار بود تعدادي از دوستان صحبت كنند كه بنده هم جزو آنها بودم. مقام معظم رهبري با دقت به سخنان و مباحث افراد جلسه گوش ميدادند.دكتر الويري تعريفي از #بينش_تمدني ارائه كردند، استاد طاهرزاده زاويه بحث را به زمينههاي #افول_تمدن_غربي كشانيدند، استاد واسطي بحث خوبي در موضوع #فقه_تمدنساز، با عنوان #فقه_فرآيندي ارائه كردند كه #رهبري_فرمودند: «اين فقه فرآيندي جالب بود!». دكتر بابايي سه مسأله اساسي تمدن نوين اسلامي را تعيين #نسبت ما و غرب، #يأس_امت_اسلامي و #سرعت_تحولات دانست. دكتر لكزايي هم به #تشكيلاتي_شدن ارتباط پژوهشگران حوزه تمدن و تشكيل ستاد پيگيري تمدن نوين اسلامي اصرار داشتند. من هم در باب #بحران تمدن ايران امروز، الگوي تصرف و چگونگي #نظامسازي_فقهي مطالبي عرض كردم. البته دوستان ديگري هم سخن گفتند كه تا حدود ساعت هفت و نيم به طول انجاميد.
بعد از سخنان يكساعته ما، مقام معظم رهبري نظراتشان را درباره مباحث جلسه فرمودند كه بخشي از آن در ذيل ميآيد:
1. من بعد از جلسه بايد يك سجده شكر بجا آورم. از حضور شماها خرسند شدم و چشم ما روشن شد. من خودم، تصور اين سطح علمي را نداشتم.
2. خوشحالم كه مباحث نظري تمدن نوين اسلامي تا حدود مطلوبي انجام شده، اما پراكنده نباشيد، #كنار_هم_باشيد تا بتوانيد يك #جريان_فكري درست كنيد. البته با اينكه عدهاي گفتند ستاد درست كنيم، تجربه من اين است كه اين ستادسازيها راهگشا نيست. اما كنار هم باشيد، همفكري كنيد و همديگر را كامل كنيد.
3. در #مباحث_نظري غرق نشويد قبل از انقلاب يك عدهاي از روشنفكران، ساعتها بحث نظري ميكردند و در #مسائل_ذهني غرق ميشدند كه #فايده_عملي هم براي انقلاب اسلامي نداشت. #ناظر_به_عمل فكر كنيد.
4. وقتي ما ميگوييم انقلاب اسلامي هدفاش تمدن نوين اسلامي است، يعني نبايد آنرا به يك پديده سياسي تقليل دهيم. انقلاب اسلامي سعي كرد حيات و زندگي را عوض كند. ما نخواستيم فقط يك جامعه انقلابي درست كنيم، بلكه ميخواستيم يك #پديدهاي ايجاد شود كه دنيا را فرا بگيرد كه البته شرطاش #تشكيل_دولت_اسلامي و #جامعه_اسلامي است.
5. ما اگر تمدن نوين اسلامي را در يك نقطه جغرافيايي ايجاد كرديم، خود به خود منتشر ميشود. #ما_با_غرب_مخالفيم اما نميخواهيم غرب را #تخريب كنيم. با ايجاد اين تمدن، مردم دنيا به تدريج گرايش پيدا ميكنند و غرب خودش افول ميكند. يك جملهاي از سيد قطب از گذشته در ذهن من مانده كه ميگفت: ما براي تبليغ اسلام، همين كه يك ده را خوب بسازيم، خود به خود فراگير ميشود.
6. تمدن نوين اسلامي را به مردم خودمان و مردم دنيا، به صورت قابل فهم معرفي كنيد. متأسفانه جهان اسلام و حتي برخي از مردم خود ما، هنوز #مرعوب_غرب هستند و درك صحيحي از تمدن نوين اسلامي ندارند.
7. به نظر من، پايههاي تمدن نوين اسلامي: #توحيد، #عبوديت، #كرامت_انسان و #سبك_زندگي است.
8. تمدن اسلامي هم #انسان_محور است، اما #انسان_با_خدا.
9. اميدوارم پايههاي قوي تمدن نوين اسلامي را شما ايجاد كنيد. شجاعت و جسارت در اين عرصه داشته باشيد، اما با يك #ادبيات_علمي_فاخر، تا اين سخنان بتواند در #جوامع_نخبگاني اثرگذار باشد.
🌹در پايان كتابهايم را به ايشان هديه دادم و از ايشان انگشتر زيبايي هديه گرفتم. سرم را روي شانه رهبر عزيز انقلاب اسلامي گذاشتم و ايشان را بوسيدم و.... جلسه تمام شد.
@MataNevesht
BinesheTamadoni.ir
🔆🔆🔆🔆خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
🔴 پاسخ مقام معظم رهبری به پرسش: چه کتابی بخوانیم که با توجه به #راهبرد_ائمه بتوانیم در #تشخیص_اولویتها دچار انحراف نشویم❓/ من مشکلی دارم و آن این است که... 🔴
⭕️💢چندماه پیش، در حاشیهی یکی از دیدارهای رهبر انقلاب با اهالی فرهنگ و هنر، ایشان در پاسخ به سؤال یکی از حضار که "چه کتابی بخوانیم که با توجه به #راهبرد_ائمه بتوانیم در #تشخیص_اولویتها دچار انحراف نشویم"، چنین فرمودند:
«کتابی که - به قول شما- راهبرد ائمه را در هدایت مردم معین کرده باشد... من الان به ذهنم نمیرسد، منتها اگر شما میخواهید در این - باصطلاح- #اولویتشناسی و #اولویتیابی عمق پیدا کنید؛ با #نهجالبلاغه اُنس پیدا کنید، نهجالبلاغه خیلی خوب است.
💠❌الان واقعاً بنده بهعنوان مسئولی که در این جایگاه قرار دارم یکی از #مشکلات_اساسی خود من - من دارم واقعاً مشکل خودم را میگویم- در زمینهی بسیاری از این کارها #ذهن [مسئولانی است که] مخاطبینم هستند یعنی آنهایی که با من همکارند که من از اینها میخواهم که مثلاً شما تولید ملی را پیش ببرید یا اقتصاد مقامتی را مثلاً فرض کنید که چه بکنید؛ من مشکل با #ذهن اینها دارم. ببینید، اینکه ما میگوییم که به توان ملی، توان داخلی، آن اقتدار حقیقی داخلی تکیه کنید نه به بیرون و خب همه هم میگویند بله، منتها عمل نمیشود، چرا؟ چون #مشکل_ذهنی وجود دارد یعنی #باور نیست.
📖 نهجالبلاغه خیلی راه باز میکند برای ما و خوشبختانه ترجمههای خوبی هم از نهجالبلاغه شده که میتوانید پیدا کنید. [آن را] با این نگاه بخوانید، با این نگاه که - به قول شما - #اولویتها را بتوانید از آن دربیاورید. نهجالبلاغه خیلی خوب است، هم خطبهها خیلی خوب است و هم آن حکمتها خیلی خوب است، در نامهها هم خیلی چیزهای خوب هست. آدم دقیقاً در زمینهی باورها که من گفتم اولویت را پیدا کند، سعی کنید روی #ذهنها اثر بگذارید، روی #باورها اثر بگذارید.»
✍️ سخن هفته/ شماره ۱۲۷ نشریه خط حزبالله
💠💠💠💠کانال خانه طلاب جوان🔰🔰🔰🔰
@khaneTolab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 #پرونده_ویژه_مردم_سالاری (۷) 🔆
🎥 برخی مردم را طوری تحقیر می کردند که گویا اصلا انسان نیستند... #امام(ره) اینگونه نبودند...
📹📹خانه طلاب جوان🔰🔰
@khaneTolab
خانه طلاب جوان
🔵شرحي از جلسه ملاقاتم با مقام معظم رهبري ✅ سيد محمدحسين متولي امامي روز پنجشنبه يازدهم بهمن 97، ب
🔴 گزارشی دیگر از دیدار محققان عرصه تمدن نوین اسلامی با رهبر انقلاب توسط علی محمدی مسئول موسسه معنا🔰🔰🔰