#ابتدای_کانال
#آموزش_لایتنر
#نرم_افزار_لایتنرجدید
عزیزان این👆 نرم افزار لایتنر(قدرت ذهن) رامی توانید بدون مشکل نصب کنید.
#کمک_برای_حفظ
❇️ جهت آشنایی مختصر با طرح #حفظ ، مطالب ذیل را مطالعه فرمایید.❇️
@KhatmeNoor
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
المستغاث بک یا صاحب الزمان(عج)
جعبه لایتنر
یکی از روشهای مطالعه و پایین آوردن سطح فراموشیِ مطالب ، استفاده از جعبه لایتنر است. این جعبه پنج خانه دارد. مطالب علمی وارد خانه اول می شود و با سبکی خاص مرور شده ، سرانجام به خانه پنجم می رسد. با گذر مطالب از خانه پنجم آنها را از جعبه خارج نموده و به سراغ دیگر مباحث و نکات علمی می رویم.
اما به طور مختصر اگر بخواهیم روش کار با جعبه را توضیح دهیم باید بگوییم که ما هنگام مطالعه ، مسایل و مطالب علمی را به صورت پرسش و پاسخ در آورده و این سوال و جوابها را در برگه های کوچکی یادداشت میکنیم به گونه ای که سوال در یک طرف برگه و پاسخ آن در سوی دیگر نوشته شود. وقتی از مطالعه فارغ شدیم ، تمامی برگه های آماده شده را در خانه اول لایتنر قرار می دهیم. به طور کلی دو قانون را باید بدانیم. اولا وقتی برگه ای وارد خانه ای از لایتنر میشود باید زمان خاصی بگذرد تا بتوان آن را برداشت و مرور کرد و قبل از گذشت آن زمان خاص ، برداشتن آن برگه و نگاه به محتوای آن ممنوعست. ثانیا در هنگام مرور برگه ها سوالات را نگاه میکنیم.چنانچه پاسخ را درست به خاطر آوردیم ،آن برگه یک خانه به جلو می رود و در غیر این صورت به خانه اول باز میگردد.
اما زمان خاصی که باید برای برگه ها بگذرد به حسب خانه های لایتنر متفاوتست. خانه اول یک شبانه روز ، خانه دوم دو شبانه روز، خانه سوم چهار شبانه روز ، خانه چهارم هشت شبانه روز و خانه پنجم پانزده شبانه روز می باشد.
با توجه به آنچه گفتیم چنین نتیجه می گیریم : اگر امروز برگه هایی را در حین مطالعه نوشتیم و در خانه اول لایتنر قرار دادیم ، اولا تا یک شبانه روز نگذرد نباید محتویات آنها را ببینیم و ثانیا بعد از گذشت یک شبانه روز ، پرسشها را نگاه می کنیم. چنان چه پاسخ ها را بطور صحیح به یاد آوردیم ،برگه وارد خانه دوم می شود و در غیر این صورت به خانه اول باز میگردد.
برگه هایی که وارد خانه دوم می شوند را پس از گذشت دو شبانه روز مرور میکنیم. چنانچه جوابها در ذهن تداعی شد ، برگه مورد نظر به خانه سوم می رود و الا به خانه اول بازگردانده میشود.
برگه های وارده به خانه سوم را پس از چهار شبانه روز می نگریم. اگر بلد بودیم به خانه چهارم می بریم و در غیر این صورت به خانه اول باز میگردانیم.
برگه های خانه چهارم را پس از هشت شبانه روز بر میداریم و سوالات را میخوانیم. چنانچه پاسخ بطور صحیح به یادمان آمد برگه را به خانه پنجم جلو میبریم و الا به خانه اول می آوریم.
برگه های خانه پنجم را پس از پانزده شبانه روز مرور میکنیم.چنانچه با دیدن پرسش ، جواب را به خاطر آوردیم برگه را از جعبه خارج می نماییم و در غیر این صورت به خانه اول بازگشت میدهیم.
این اجمالی بود از روش کار با یک جعبه لایتنر قدیمی. اما امروزه با ظهور نرم افزارهای اندرویدی کار راحت تر شده است. چرا که اولا یک جعبه لایتنر با هزاران برگه داخل آن همیشه میتواند نزد ما باشد .و ثانیا اینکه فلان برگه در چه زمانی وارد فلان خانه شده و آیا وقت مرور آن فرارسیده یا خیر و... همه و همه را نرم افزار محاسبه نموده ، از ما کاری غیر از مطالعه نمیخواهد.
یکی از این برنامه ها، نرم افزار لایتنر تصویری قدرت ذهن است. این نرم افزار قابلیتهایی دارد که برای کار ما مناسب به نظر می رسد. اما نحوه کار با آن به این صورت است که در برنامه گروهی ایجاد میکنیم.(مثلا گروه تاریخ یا ادبیات یا...) فایل حاوی پرسش و پاسخها را به آن گروه وارد نموده و منتظر زمانی می شویم که نرم افزار ، برگه هایی را تحت عنوان "قابل مرور" به ما نشان دهد. برگه های قابل مرور یعنی آنهایی که داخل لایتنر زمان مورد نیاز(مثلا یک شبانه روز در مورد خانه اول یا چهار شبانه روز در مورد خانه سوم و...)از روی آنها گذشته و اجازه مرورشان را داریم.
شروع به مرور برگه ها میکنیم. پرسشها را نمایش میدهد. با نگاه به پرسش اگر پاسخ را بطور صحیح به یاد آوردیم گزینه سبزرنگ(درست)را میزنیم و در غیر این صورت از گزینه قرمز رنگ(نادرست)استفاده میکنیم.
تذکر : وقتی گروهی را داخل برنامه ایجاد کردیم و خواستیم فایل محتوی سوال و جواب را وارد کنیم ، از طریق گزینه "درج کارت از فایل" اقدام می نماییم.
@KhatmeNoor
به این مراحل دقت فرمایید :
ابتدا #فایل مورد نظر را دانلود نمایید.
در جلسه اول حفظ که پایینتر هست، فایل اول ارائه شده است (هر جلسه یک فایل)
@KhatmeNoor
save to downloads
"ذخیره در دانلودها" را انتخاب نموده و
حالا به نرم افزار لایتنر برید.
ابتدا وارد تنظیمات نرم افزار می شویم. اگر گزینه ها را به زبان فارسی مشاهده کردید به این صورت تنظیم کنید :