eitaa logo
تجوید حفظ تفسیر تدبر ( ختم نور )
1.8هزار دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
1.2هزار فایل
⚘﷽⚘ تقدیم محضر مولی صاحب الزمان علیه السلام #قرائت_تجوید_حفظ_تفسیر_تدبر #قرآن_ونهج_البلاغه با همکاری اساتید محترم تدبر، قرائت، تجوید و حفاظ کل قرآن کریم آیدی مدیر کانال⏬ @V012345 کانال های دیگر ما :کانال گیف استیکر⏬ https://eitaa.com/stikerrrr
مشاهده در ایتا
دانلود
4_507651510750938739.mp3
19.78M
📖 آموزش صوت و لحن قرآن کریم 🎤 استاد غلامرضا شاه میوه 🔸جلسه چهارم 🎼 🎼 🔺🔺 ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓ @KhatmeNoor ┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
🌺شرح دعای سوم صحیفه سجادیه 🌺
فراز يازدهم و من اوهمنا ذكره، و لم نعلم مكانه منك، و باي امر و كلته، و سكان الهوا و الارض و الما، و من منهم علي الخلق فصل عليهم يوم ياتي كل نفس معها سائق و شهيد. و درود بر آن دسته از فرشتگان كه نام آنان را نياورده و موقعيت آنان را نمي شناسيم كه به چه چيز مامور هستند! و سلام بر ساكنان فضا و زمين و آب ها و آنان كه بر خلايق مسلط هستند! پس درود فرست بر آنان، در آن دم كه هر كسي را به طرف قيامت مي كشانند با او مامور ناظري از پس و پيش خواهد بود. شرح: از آن جا كه مي دانيم خلايق عالم غير متناهي و غير قابل احصا مي باشند، قطعا آنچه را كه امام عليه السلام از انواع فرشتگان در اين دعا نام برده، عبارت از يك دسته معدود از ملائكه اند كه داراي شمارش مي باشند، ولي مسلما آنچه نام برده نشده قابل مقايسه با آنچه نام برده اند نمي باشد. و لذا فرمود: بر فرشتگاني كه نام و نشاني از آنان نيست و در امور خاص خودشان به انجام وظيفه اشتغال دارند درود فرست ! لذا در سوره مجادله آيه 17 آمده است: و ما يعلم جنود ربك الاهو: و هيچ كس لشكريان خداوند را نمي داند مگر خودش. در روايت حماد بن عيسي از امام صادق عليه السلام روايت شده: سال رجل ابا عبدالله فقال الملائكه اكثرام بنو آدم فقال و الذي نفسي بيده ملائكه الله في السموات اكثر من عدد التراب في الارض:[1] شخصي از امام عليه السلام سؤ ال كرد: ملك بيشتر است يا انسان ها؟ حضرت فرمود: به خدا قسم آنان از ذرات خاك بر روي زمين بيشتر هستند!؛ زيرا هيچ موجودي در نظام عالي و داني عالم نيست، مگر آن كه ميزان دقيق نظم و منطق حساب و كتاب بر تمام حقيقت او جاري است، و اين خود ميسور نيست، جز با حاكميت نظام علمي و تدبيري حضرت حق متعال كه به وسيله فرشتگان در تحت محاسبه و تدبير است. حضرت در ادامه فرموده اند: بعض فرشتگان در فضا و گروهي در آب و گروهي در زمين هستند. مثلا در زمين، قوه ناميه كه گياه را مي روياند نه قابل ديدن است و نه در هيچ آزمايشگاهي مورد نجزيه و تحليل قرار مي گيرد. دانه نباتي در هيچ شرايطي جز در خاك يا آنچه مواد خاص خاكي را واجد است نمي رويد و اين قدرت رويش، جز به نيرويي ماورا عالم عناصر ميسور نيست ؛ زيرا نمو گياه با ضميمه شدن و يا مونتاژ اجزا به يكديگر نمي باشد. چون اگر در آزمايشگاه سلول هاي حياتي گياهان را دقت كنند، به خوبي درمي يابند كه به غير از ماده در تركيبات موجودات، چيز ديگري به نام حيات در كار است كه از سنخ و سبك عناصر نيست و امكان رشد و تكامل فقط در همان تعبيه شده است كه اگر از دست رفت ديگر نمي رويد و اين عامل خاص را دانه نباتي از درون خاك جسته و پيدا كرده است. و گروه ديگري از ملائكه هم هنگام ورود انسان به محشر همراه او هستند: يكي او را به محشر برده و ديگري گواه بر كردارها و رفتارهاي اوست !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5888657525846314578.mp3
899.2K
👆 💢 پویش استغاثه جهانی 🔴 راس ساعت 21 🤲 دعا و توسل و التجا به نیت سلامتی و تعجیل فرج منجی عالم بشریت ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓ @KhatmeNoor ┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏝نیست درعالم کسی همتای تو چشم ما دنبال رد پای تو منتظر هستیم بیایی عاقبت تا ببینیم آن قد رعنای تو🏝 ‌‌‌‌‌‌ ‌ ┏━━━━━━━━🌺🍃━┓ @KhatmeNoor ┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بنام خدا شهیدامروز شهیدی که حاج قاسم راازمحاصره نجات داد،شهیدمرتضی جاویدی...  مرتضی در ۲۲ تیر سال ۱۳۳۷ در روستای جلیان فسا در یک خانواده مستضعف و مذهبی به دنیا آمد و همزمان با تحصیل همراه پدر به کار دامپروری و کشاورزی مشغول شد. او از یک خانواده روستایی کم‌کم رشد کرد و نهایتاً سال ۱۳۵۶ دیپلمش را در رشته تجربی گرفت. پس از پیروزی انقلاب وارد سپاه شد و با شروع جنگ تحمیلی رخت رزم پوشید و آن را تا لحظه شهادت در تن نگه داشت.
شهیدی که حاج قاسم را از محاصره نجات داد  شهید مرتضی جاویدی، فرمانده گردان فجر از تیپ المهدی شیراز بود. دو نکته بارز در زندگی این شهید والامقام حائز اهمیت است. اولین نکته ایثار او در رهایی سردار شهید قاسم سلیمانی از بند محاصره در عملیات کربلای ۵ بود و نکته دوم بوسه‌ای است که امام خمینی (ره) طی یک دیدار بر پیشانی مرتضی زد و خاطره ماندگاری را برای مرتضی و همرزمانش رقم زد.
بوسه امام بر پیشانی تنها رزمنده  پس از پیروزی این عملیات اکثریت فرماندهان و رزمندگان نزد حضرت‌ امام به تهران رفتند و سرلشکر رضایی موضوع را با حضرت امام در میان می‌گذارد. و حضرت امام بر پیشانی این شهید بوسه می‌زند. شهید صیاد شیرازی می گوید در تمام دورانی که همراه رزمنگان و فرماندهان دفاع مقدس خدمت حضرت امام می رسیم، فقط یک بار دیدم که امام رزمنده ای را در آغوش گرفت و پیشانی اش را بوسید، و آن کسی نبود جز شهید مرتضی جاویدی یا همان «اشلو» ی معروف.