فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مامانت میگه برو یه سنگک دو رو کنجد خاشخاشی بگیر جَنگی بیا... 😁
بعضی نقره ها از طلا با ارزش ترند...
حسن جان! یک ملت دید چه کردی
با یک دست هم مثل شیر بودی وقتی غرش میکردی روی تشک
سرت سلامت که از جان مایه گذاشتی
شیر مادر و نان پدر حلالت پهلوان
#حسن_یزدانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بسمه تعالی
از ورزشکاران عزیز و خوشروحیه و با اراده، و از رؤسای فدراسیونها و مربیان، و از کمیتهی ملی المپیک که در مسابقات اخیر مایهی شادی و سربلندی کشور را در صحنهی ورزش فراهم آوردند، صمیمانه سپاسگزارم. موفق باشید انشاءالله
💬 سیّدعلی خامنهای ۱۴۰۳/۵/۲۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همین که آقا گفت :)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه ست هوایت نکنم می میرم ارباب جانم...
صلی الله علیک یا اباعبدالله❤️
در آن لحظه که میگویند «به عزت و شرف لا اله الا الله»
در آن لحظه بیا حسین جان... 🙏
#اربعین
#لبیک_یا_حسین ✋
هَل اِلَیكَ یَابن احمد سَبیل فَتُلقی!؟
میشود راهی نشانم بدهی که مرا به تو برساند!؟
فرازی از دعای ندبه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#السلام_علیک_یا_مولانا_یا_صاحبالزمان
اللهم لَیِّن قَلبی لِوَلِیِّ اَمرِک...
پروردگارا قلبم را برای ولی امرت، نرم و مطیع گردان....
-
وَ اکسِر عَنّی سُلطانَ الهَمِّ بِحَولِكَ.•
خدایابهنیروۍخودت . . ،
سختۍوبزرگیِاندوهمرادرهمبشکن:)🤍
- | صحیفهسجادیه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ترامپ: حجاب، انتخاب زنان افغان است؛ ما چرا رفتیم افغانستان و گفتیم آن را بردارند؟!
ترامپ:
🔹من مصاحبهای با زنان افغانستان دیدم که خودشان میگفتند ما میخواهیم حجاب داشته باشیم؛ زنان افغان هزاران سال است که محجبه بودهاند. لعنتیها چرا رفتیم اونجا و بهشون گفتیم حجابشون رو بردارین؟
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️روایت شنیدنی اولین خادم زن ایرانی حرم حضرت عباس(ع)از بازدید سرزده حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دلتنگتر از همه...
🔹گر چه دوریم
به یاد تو سخن میگوییم
این جملات امروز رهبر انقلاب را با طلا باید نوشت و سرلوحه زندگی کرد:
«پول و مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آنند که هدف زندگی انسان قرار بگیرد. هدف زندگی، بندگی و رسیدن به خداست، راهش هم فقط همین است: سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم.»
در #راه_حسین بودن، هدف زندگی است..
💢عقبنشینی، وادادگی، وفاق یا عقلانیت انقلابی؟
🔹پس از تایید کامل هیئت دولت توسط مجلس، موج هرچند کوچکی از ناراحتی و عصبانیت در بخشی از جریان انقلاب بروز کرده است. این دوستان معتقدند که مجلس با رای به افرادی مانند آقای ظفرقندی، از دایره انقلابیگری خارج شده و حتی برخی، آقای قالیباف را مقصر آن میدانند. اولا باید تذکر داد که مجلس کنونی، مجلس قالیباف نیست. مجلس قالیباف، مجلس یازدهم بود که مفتخر به دریافت عنوان انقلابی از رهبر معظم انقلاب شد.
🔸ثانیا باید با نگاهی عاقلانه و کامل به اتفاق رخ داده نگاه کرد. نگاهی که معمولا توسط دوستان توییتری مغفول میماند. از نظر ما هم بهتر بود آقای ظفرقندی وزیر نمیشدند اما با رای آوردن ایشان و چند نفر دیگر از آقایان مثل ایشان، آیا جبهه انقلاب، شکست خورده است؟
🔹فارغ از چند وزیر پیشنهادی پر حرف و حدیث، باید فهم کنیم که آقای پزشکیان در کلیت نوزده نفر اعلامی، افرادی را پیشنهاد دادند که مورد موافقت نظام باشند و اتفاقا در موارد حساس کاملا در سمت جریان انقلاب ایستاده باشند. برای مثال، ایشان در مهمترین وزارتخانهی دولت یعنی وزارت کشور که هم امنیت و هم امور سیاست داخلی را به عهده دارد، گزینهای را معرفی کردند که حقیقتا مورد وثوق نظام و جریان انقلابی است که موجب شد صدای اصلاحطلبان هم بلند شود. در وزارت ارشاد، امور خارجه و آموزش و پرورش هم افرادی معرفی شدند که مورد اعتماد ساختارهای نظام بوده و هستند. پس میتوان گفت که آقای پزشکیان قبل از مجلس برای وفاق حاضر به دادن برخی امتیازها شده بود.
🔸نکته دیگر حذف افراد دارای مسئله و تنشآفرین از دولت پزشکیان است. نقش ظریف در رای آوری پزشکیان واضح و مبرهن است اما ایشان بدون مشکل بزرگی از دولت حذف شدند و افرادی مانند آذری جهرمی نیز اساسا وارد دولت نشدند. این را با رفتار پرمناقشهی احمدینژاد مقایسه کنید. لذا آقای پزشکیان بنا را بر وفاق در عرصه عمل و پیگیری گذاشته است. درحالیکه پزشکیان در انتخابات پیروز شده و حق داشته افرادی کاملا سیاسی را برای مسئولیتهای مهم معرفی یا منصوب نماید. و اتفاقا این هوش جریان انقلاب را نشان میدهد که توانست با وجود حذف مهرههای مهم تنشزا، هم وزارتخانههای مهم را بگیرد و هم با رای اعتماد به دو-سه وزیر پرحرفوحدیث، جریان اصلاحات ارضی و خوشحال کند.
🔹موضوع دیگر این است که هرکدام از این افراد پیشنهادی، توسط دستگاههای امنیتی کشور اعم از سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات، تایید اولیه شدهاند. لذا فتنهگر دانستن آنها نادرست است. ضمن اینکه ضمانتهای لازم در این زمینه از آنان گرفته شده است و ساختار حکمرانی در کشور اجازهی اقدام خلاف فضای انقلابی را به آنها نخواهد داد. به ویژه آنکه مجلس امکان پاسخگو کردن این وزرا در آینده و هر زمان را خواهد داشت و حتما از این حق قانونی و ابزارهای آن استفاده مکفی خواهد نمود.
🔸اما مهمتر از اینها باید دقت داشت که در این لحظه که کشور درگیر یک مناقشهی بسیار جدی و حیاتی در منطقه است. همچنین در پنج ماه گذشته، به واسطه شهادت رئیس جمهور فقید و برگزاری انتخابات، بخش بزرگی از ساختارهای حکمرانی کشور متوقف بوده است. لذا شرایط به شکلی است که دولت باید هرچه زودتر بر صندلی بنشیند و کارش را جلو ببرد و این امر باید با وفاق حداکثری و صدای واحد از داخل رخ بدهد. به همین علت است که سرعت در تشکیل دولت و صدای واحد از کشور دو دستور رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس بود.
🔹لذا رای آوری برخی وزرای دارای پیشینهی خاص، نباید به معنای کوتاه آمدن از چارچوب انقلابی یا بیبصیرتی و... تعبیر شود که اینها قطعا نشانهای از سادهانگاری واقعیت است. بلکه به عکس، شرایط برای نظام و ساختارهای آن بسیار مطلوب و مورد وثوق پیش رفته و آنچه نیاز کشور بوده در سطح وزرا رخ داده است. ضمنا باید فهم کنیم که صحبت آقای پزشکیان در آخرین لحظات به ویژه نام بردن از رهبر معظم انقلاب (که از نظر ما اشتباه و نادرست بود) تاثیر اصلی در رایآوری آن چند نفر خاص داشت.