✅ ۵ خودروی لوکس بازیکنان تیم ملی در گمرک بوشهر
۳ پورشه، یک مازاراتی و یک رنجروور متعلق به ترابی، سردار آزمون، نیازمند، قلی زاده و نوراللهی وارد گمرک بوشهر شدند.
@shkhabari
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات فرزند حمید نوری در پخش زنده تلویزیون بیبیسی فارسی که مجری متعجب کرد!
🔹شما کارتان این است که اطلاعات دروغ به مخاطبین میدهید.
🌐 https://eitaa.com/Khoosarkhomoon/28018
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
دستگیری عامل هتک حرمت بانوی محجبه در گیلان
🔹 در پی انتشار تصاویری مبنی بر حمله زن مهاجم به یک مادر که به همراه دو فرزندش در یکی از خیابانهای شهر رشت در حال تردد بود، بلافاصله بررسی موضوع و شناسایی زن مهاجم که با هتک حرمت به آن مادر نسبت به برداشتن چادر از سر وی اقدام کرده بود در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
🔹 ماموران پلیس موفق شدند ظرف کمتر از ۲۴ ساعت، فرد مهاجم را شناسایی و دستگیر کنند.
🔹 پرونده فرد مهاجم به دلیل آسیب رساندن به مادر، هتک حرمت و بروز لطمات روحی برای کودکان وی جهت رسیدگی به مرجع قضائی ارسال شد.
https://eitaa.com/Khoosarkhomoon/28019
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
سردار حاجیزاده: ممکن است برد موشک هایپرسونیک را تا ۲۰۰۰ کیلومتر افزایش دهیم
https://eitaa.com/Khoosarkhomoon/28020
✋
امیرعبداللهیان به امارات رفت
🔹وزیر امور خارجه کشورمان در چهارمین مقصد سفرش به حاشیه خلیج فارس پس از قطر، عمان و کویت ساعاتی پیش وارد ابوظبی پایتخت امارات شد.
https://eitaa.com/Khoosarkhomoon/28021
📝 توییتنوشت:
▫️هرچند فرازهایی از بخشنامه اخیر معاونت سیاسی وزارت کشور نسنجیده بود، اما ضرورت استقلال قوا و بیطرفی دولت در انتخابات، قانونی و منطقیست.
▫️رفتار برخی همکاران محترم نسبت به وزیر بااخلاق، پرتلاش و انقلابی کشور، شتابزده و خلاف توصیه صریح مقام رهبری مبنی بر همدلی و همافزایی قوا بود.
📱رسانه #خوانسار_هاما در #ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4217765888C5a75f6304f
▫️به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده در خوانسار، پس از تأمین اعتبار و انجام فرایندهای قانونی لازم، پروژه تکمیل تصفیهخانه آب شُرب شهرستان خوانسار پس از سالها توقف، وارد فاز اجرایی شد.
▫️تکمیل تصفیهخانه خوانسار، از پروژههای مهم و ضروری برای شهرستان خوانسار است که به دلیل عدم وجود منابع کافی، سالها متوقف ماندهبود. در سفر رییسجمهور محترم به استان اصفهان مورخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، این پروژه در مصوبات سفر قرار گرفت و پس از آن با پیگیریهای انجامشده توسط نماینده مردم در مجلس و مساعدت وزارت نیرو، تأمین اعتبار لازم صورت پذیرفت.
▫️در حال حاضر فرایندهای اداری و قانونی لازم نیز توسط اداره آبفای استان و شهرستان به انجام رسیده و پیمانکار اجرایی این پروژه تعیین و وارد فاز اجرایی شدهاست.
▫️لازم به ذکر است تصفیهخانه آب خوانسار، طبق برنامهریزیهای انجامشده، در سال ۱۴۰۳ تکمیل خواهدشد و به بهرهبرداری خواهدرسید.
@khansarehama