eitaa logo
Komiter
1.7هزار دنبال‌کننده
38 عکس
15 ویدیو
0 فایل
تنها صداست که می‌ماند... اگه کار خاصی داشتید @Komiiter تو همه جا با همین آیدی فعالم، تلگرام، بله، روبیکا و ...
مشاهده در ایتا
دانلود
دوم، این‌هایی که می‌گن این اثر خشمه و باید ببینید ریشه‌ی این خشم چیه و غیره. سلمنا، ریشه‌ی این مسئله خشمه، پس با همین گزاره جوازِ قتل رو برای همه صادر کنیم که ای انسان اگر خشمگین شدی، اگر این خشمت خیلی زیاد شد، ایرادی نداره، بکش، بسوزون، سر ببر، من برات قدرتمند ماله‌ می‌کشم. منم خشم دارم، خشم زیادی هم درونم دارم، نسبت به مسائل مختلف، راه بیفتم آدم بکشم و سر قطع کنم و بسوزونم و خراب کنم؟ شنیده نشدی؟ اعتراض داری؟ بهت فشار اومده؟ همه‌ی اینا درست، می‌پذیرم، اما هیچ‌ چیز توجیه درستی برای این آشوب و آشفتگی نیست.
سوم، می‌گن اینا همه تروریست نیستن، همه یک کاسه نیستن. بله اتفاقا ماهم همه سپاهی نیستیم، همه بسیجی نیستیم، ارزشی بودن مساوی با سپاهی وبسیجی و سایبری بودن نیست، بنده حتی یک کارت عضویت بسیج هم ندارم. هزاران نفر دیگه می‌شناسم که هیچکدوم از اینا نیستن و طرفدار نظام هستن، اولا باب این همه رو با یه چوب زدن‌ها از جانب همین عزیزان شروع شد و دوما وقتی شما یک جریانی رو آغاز می‌کنی و واردش می‌شی، وقتی مثلا می‌ری وسط می‌بینی این‌ها دارن اموال عمومی آتش می‌زنند و می‌کشند و سر می‌برند، تروریست نیستی؟ از صف اون‌ها جدا شو. من اهل حقوق وقانون نیستم اما گمانم اینه که شما حتی وقتی ناخواسته شریک جرمی شدی، شریک جرمی و یه کاسه‌ای و تر و خشک تا حد زیادی باهم می‌سوزن. پس، شاید همه‌ی این‌هایی که کف خیابون بودن اغتشاش‌گر نبودن، اما همه‌ی این‌ها درون یک آتش بنزین ریختن. همه مجرمن و لطفا برای مجرم ماله نکشید.
Komiter
دیگه هیچ امیدی ندارم. غرق شدم تو سیاهی روزگار خودم، غوطه ورم تو تاریکی. حتی نمیگردم دنبال روزنه نوری که خودمو بهش دلگرم کنم. اون رشته های نازک امیدم که به خدا وصل بود یک آن پاره شد و الان دیگه فقط میخوام سقوطمو تماشا کنم.
تعداد کشته ها امروز چند تا شده دوستان من یه ساعته نتونستم جایی رو چک کنم.
در واقع وضعیت ما و تعداد کشته ها به الان یا الان رسیده.
با همین فرمان بریم جلو جمعیت جمهوری اسلامی تا یه هفته دیگه به چهل میلیون نفر خواهد رسید:)))
زود دوکا شید.
https://eitaa.com/sitaloopram/354 جانستان کابلستان کتابی بود که منو همراه خودش برد به افغانستان، همراه با رضا و همسرش و لی جی همسفر شدیم در یک سفر یهویی و لذت و استرسش رو باهم چشیدیم. بعد جانستان کابستان بیشتر از افغانستان خوشم اومد و کاش روزی بتونم یه سفر برم به این کشور و از نزدیک اونجا رو ببینم.
این پیام حاوی مقدار زیادی نفرت پراکنی‌ست. در این مرحله از زندگیم از تمام استان‌هایی که زیادی به خودشون می‌نازن و با خودشون حال می‌کنن و ساکنینش هی ما فلان‌جاییا ما فلان جاییا می‌کنن حالم به هم می‌خوره. ناسیونالیسم‌های مدرن. شما هیچی نشید نه خودتون نه استانتون نه رسومِ اکثرا مضحک و مسخره و مزخرفتون.🙏🏻 مغزفندقی‌ها. پ.ن: ایضا با اون‌هایی که به ملیت و زبانشون هم زیادی می‌نازن.
Komiter
این پیام حاوی مقدار زیادی نفرت پراکنی‌ست. در این مرحله از زندگیم از تمام استان‌هایی که زیادی به خود
ما ترکا ما لرا ما یزدیا ما اصفهانیا ما مشهدیا و ... فلانیم و بیساریم. نه بزرگواران شما هیچی نیستید، شما به سبب این قومیت و جایی که درش به دنیا اومدید که هیچ حق انتخابی هم نداشتید، هیچ برتری و خاص بودنی نسبت به کسی ندارید، شما همه به یک میزان کودنید و خودتون رو پشت قومتون قایم میکنید تا کودن بودنتون عیان نشه و این قومیت گرایی و خود برتر بینی ها همه نشانی از زوال عقل دارن.