هدایت شده از آهوها باز میگَردند.
از دختران اپستین بگو و کودکان میناب، طفلهای فلسطینی، زنان لبنانی و زندانهای اسرائیلی، که گوشت انسانیت را بهدندان میکشند. از زنان افغانستان، از زنان ایران بگو و درد و از جیندو. بگو، داد بزن. خشمگین باش از این قباحتِ آدم، ایآدم!
چند بار باید کودکی پَرپَر شود تا جهان بفهمد کودک، عدد نیست؟ چند زن باید خاموش شوند تا سکوت را همدستِ ظلم بدانیم؟ چند بار باید خانهای فرو بریزد تا بفهمیم آوار، فقط آجر نیست؟
خشمگین باش از آنچه دیدهای و وانمود کردی ندیدهای. خشمگین باش و برخیز و جامهی سکوت از تن بَرکن. گر شمشیری داری، بر تاریکی فرود آر، و گر شمشیری نداری، زبانت را از نیام برکش. خشمگین باش و بسوز از ظلم، بسوز و گریه کن_گریه کن و سکوت را بشکن. حقِ کلامت را ادا کن، آدم.
هدایت شده از 🧿
📫 پیام ناشناس جدید
https://eitaa.com/L_lze_d/491
لیمو قضیه ی اینو میدونی؟
خیلی دوس دارم بدونم فلسفه ش چیه
ل؟
📫 پیام ناشناس جدید https://eitaa.com/L_lze_d/491 لیمو قضیه ی اینو میدونی؟ خیلی دوس دارم بدونم فلسف
منم کامل نمیدونم در حد اطلاعات عمومی ساده فقط =((
یه الگو و دنباله اعداده که هر عدد از جمع دوتا عدد قبلیش به دست میاد بعد میان مربع های متناسب با این عددا رو رسم میکنن پشت هم و داخلش کمان میکشن همچین چیزی درمیاد💔
هدایت شده از 🧿
📫 پیام ناشناس جدید
https://eitaa.com/L_lze_d/477
پثلا هر شب رندوم برا ده نفر بده