⭕️ «حسینیه معلی» از همه پربینندهتر
🔻 در سالهای گذشته چشم مخاطب تلویزیون به برنامهسازی کلیشهای و از روی قواعد از پیش تعیینشده در ایام مناسبتهای آئینی عادت کرده بود، اما «حسینیه معلی» بهعنوان رویکردی جدید در برنامهسازی آئینی، حواس مخاطبان رسانه ملی را متوجه خود ساخت.
🔻 یکی از نکات مهم در آمار مخاطبان «حسینیه معلی» و حتی بعدها «محفل» نشان میدهد مردم از برنامه خلاقانه و نوآورانه مذهبی و دینی استقبال میکنند.
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
ردی بر ساینتیسم
ساینتیسم در شکل افراطی اش، به عقیده ای که علم را در محور عالم (و تقریبا در جایگاه خدا) قرار می دهد گفته می شود. شاید بتوان ساینتیسم را همان تکامل یافته ((دهری گری)) قدیم دانست. طرفداران ساینتیسم یک طیف اند، از آنهایی که آشکارا می گویند ((خدای ما قوانین فیزیک اند)) تا کسانی که بر اثر شیوه رایج آموزش علوم در دنیا، قوانین طبیعت را بصورت علت پدیده ها تصور می کنند (که این سر طیف بسیار شایع و مبتلا به جوامع است). لطفا این متن را تا آخر بخوانید.
برای تقریب به ذهن با یک مثال شروع می کنیم. ساختمان مجهز یا ماشین پیشرفته ای را در وسط یک بیابان تصور کنید: عقل سلیم می گوید که این ساختمان یا ماشین سازنده دارد. حالا فرض کنید یک نفر بیاید و بگوید چون من فرمول دینامیک این ستون ها و دیوارها را پیدا کرده ام و چون این ماشین طبق این فرمول ها کار و حرکت می کند پس سازنده ندارد!
بعضی ها اینگونه فکر می کنند که انگار سازنده قرار نیست کارش اصول و قواعدی داشته باشد! به همان میزان که نتیجه گیری بالا نامعقول و بی ربط به نظر می رسد حرف کسانی که علم و فرمول ها را جایگزین خدا می دانند نیز نامعقول است فقط با مقیاسی بسیار بزرگ تر!
جان هاتون که خود دانشمند علوم تجربی ست در کتاب ((در جست و جوی خدا)) سخنانی با این مضمون می نویسد: ((اگر ما فقط پدیده هایی را که قوانین علم برای آنها توجیهی پیدا نکردهاند به خدا نسبت دهیم يعني هنوز معنی قوانین را نفهمیده ایم. وقتی از ما می پرسند چرا سیب از درخت می افتد می گوییم قانون جاذبه می اندازدش! نه اینطور نیست! جاذبه صرفا توصیف ما از نظم دنیاست!)) به عبارت ديگر:
دنیا منظم است، به حدی که ما برایش فرمول می نویسیم (و علوم شکل می گیرد)؛ مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنند دنیا منظم است، چون ما برایش فرمول می نویسیم!
اگر دوست داری به دین داری ات عمق بدهی یا بتوانی جواب معاندان را بدهی در ((کانال راه رشد)) عضو شو و آن را به دوستانت معرفی کن.
★*******★
کانال راه رشد
https://eitaa.com/joinchat/1422065876C7720d5cca4
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 لابی گری تو مجلس رو یاد بگیرید!
🔻هویت این صوت لو رفت!
🔸️این صدای پرویز کرمی است
مدیر سابق خانه های خلاق و یکی از داوران برنامه میدون میباشد.
🔸️صوتی که تغییر داده شده تا کسی از هویت آن با خبر نشود اما کارگردان حواسش به اسم پرویز کرمی در صفحه چت نبوده
🔴 این صوت نشان میدهد که خیلی از شرکت های استارتاپی خصوصی از جمله ازکی، دیجی کالا ، طاقچه ، علی بابا و ...
به ظاهر خصوصی هستن اما از وام های کلان حکومتی استفاده میکنند و علیه حکومت هم فعالیت میکنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📍ادامه استوریهای واکنش برانگیز آزیتا ترکاشوند
ترکاشوند نوشت: روز سوم شهادت آقا امام حسین بر همه عزاداران تسلیت...
خدای من چه دارد آنکه تو را ندارد چه ندارد آنکه تو را دارد
📡 اخبار جهان هنر👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4051828916Cabecc297b8
🌐roubesh.ir
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم شناسایی زنان بیحجاب با استفاده از هوش مصنوعی در مجتمع آرمیتاژ مشهد
🔹 ضابطان از زنان بیحجاب تصویر گرفته و با استفاده از هوش مصنوعی هویت آنها را شناسایی و به مقام قضایی معرفی میکنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 عرض تبریک به آقای زارع پور متخصص فنی که توانسته به خیلی از مدعیان رسانه ای مانند همین آقای ضرغامی حالی کند که از سکوهای داخلی بجای خارجی ها استفاده کنند....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
چند #پرسش
درباره متن جدید #لایحه_عفاف
#حسین_شریعتمداری
متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و #ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به #تخلفات و #مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت#کشف_حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت #بیتوجهی_مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در #قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که #بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب #ترک_فعل نیز شدهاند!
۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از #بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه #امتیاز و #مزیت_ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
۵- نقش #بسیج و #سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی #سردرگمی درپی داشته باشد.
از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک #لغزشگاه_خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
از حضرت امیر علیهالسلام است که «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود».
به عنوان مثال میتوان به متن #برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای #ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»!
حالا به متن #لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید.
موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... #تعجبآور نیست؟ هست!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
📌مروری بر نفوذ استارتآپی در کشور!
⚠در آوریل سال ۹۴ (۲۰۱۴) یک تبصره ای به قانون تحریم ها در آمریکا اضافه شد که مسأله آموزش را از موارد دیگری که تحریم ها جلوی آن را می گیرد، مستثنی می کند.
🟡در همان سال، دانشگاه برکلی کنفرانس پُل یا ibridge را برای اولین بار، در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار می کند که استارتآپ های ایرانی و خارجی در آن شرکت می کنند. دومین کنفرانس ibridge در سال ۲۰۱۵ در برلین آلمان برگزار شد. در کنفرانس برلین، استارتآپ هایی مانند دی جی کالا،تخفیفان، آپارات و کافه بازار شرکت می کنند.
⛔روزنامه کیهان در طی دو گزارش در سال ۹۴، پرده از یک پروژه نفوذ در ایران در قالب کارآفرینی، برمی دارد و همین مساله باعث می شود که سومین کنفرانس ibridge در بارسلونا اسپانیا،برگزار نمی شود که در ابتدای مستند شب نامه،به آن اشاره شده است.
⁉سوالی که پیش می آید این است که چرا آمریکایی که تحریم های سنگین بر علیه مردم ایران در این چندین سال بسته است و حتی تحریم های داروهای ضروری را اجرا کرده است، در سال ۹۴ تصمیم میگیرد که مساله آموزش را از موارد تحریم جدا کند تا راه برای رفتن استارتآپ های ایرانی به کنفرانی آی بریج باز بشود؟!
👈در اغتشاشات سال گذشته،نقش استارتآپ هایی مانند دی جی کالا، تخفیفان، آپارات و کافه بازار را نیز مشاهده کردیم! حالا هم برخی از پلتفرم های استارتآپی در سالگرد اغتشاشات بار دیگر با سردمداری دی جی کالا، اقدام به کشف حجاب های سازمان یافته می کنند و وقتی از طریق افکار عمومی مواخذه می شوند، گردن گیرشان کم می شود و می گویند مواضع رسمی ما این نیست!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رابرت کندی، نامزد انتخابات ریاستجمهوری آمریکا: ما در میانهٔ یک بحران وحشتناک در کشورمان هستیم. ۵۷ درصد مردم ما در صورت داشتن شرایط اضطراری، نمیتوانند هزینهای هزار دلاری را پرداخت کنند.
@BisimchiMedia