💢 پیام رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان درپی فتوای این اتحادیه علیه رژیم صهیونیستی
🔻 در اوج مظلومیت و غربتی که قهرمانان غزه و مردم استقامت پیشه آن تجربه میکنند، اتحادیه جهانی علمای مسلمان، در روز جمعه فتوایی را در پاسخ به ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه و نقض آتشبس صادر کرد که در آن بر وجوب جهاد مسلحانه علیه اشغالگران برای هر مسلمان توانمند در سراسر جهان اسلام تأکید شد.
🔻 در این فتوا، تأمین هرگونه منابعی مانند نفت، گاز، غذا و سلاح برای رژیم اشغالگر حرام اعلام شد و بر ضرورت بازنگری در توافقنامههای صلح عربی با این رژیم غاصب و تشکیل اتحاد نظامی اسلامی برای مقابله با تهدیدات خارجی تأکید گردید.
🔻 امیدوارم این دستاورد عظیم با حمایت گسترده علمای جهان اسلام همراه شود و دولتهای اسلامی، بهویژه امت مسلمان و هستههای مقاومت متشکل از جوانان غیور و مؤمن امت، به آن پاسخ مثبت دهند.
🔻 به نمایندگی از ائمهجمعه در جمهوری اسلامی ایران، خود را موظف میدانم از روحیه استکبارستیز و صهیونیسمستیزی که جنابعالی و اعضای اتحادیه از آن بهرهمندید، تقدیر کنم.
@StrategicNews_ir
۲۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رهبر انقلاب فرمودند رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید!؟
اما این عدد ۲۵ از کجا آمد؟؟
حتما ببینید👆👆
√ @Roshangari_ir | روشنگری
۲۰ فروردین
تجربهٔ مذاکرات غیرمستقیم
🔻یک عدّهای ادّعای فهم سیاسی هم میکنند لکن تحلیلهایشان در بعضی از روزنامهها یا در بعضی از بخشهای فضای مجازی واقعاً انسان را متأسّف میکند. میگویند برای اینکه بتوانید این اغتشاشها را که در این چند هفته راه انداختهاند در کشور، تمام کنید و ساکت کنید ــ حالا این را کسانی میگویند که مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهانند! ــ باید مشکلتان را با آمریکا حل کنید؛ این را صریح مینویسند! صریح مینویسند باید مشکلتان را با آمریکا حل کنید. یا میگویند باید صدای ملّت را بشنوید. من این دو تعبیر را دیدهام در نوشتهها: با آمریکا مشکلتان را حل کنید، صدای ملّت را بشنوید.
🔻خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم؛ سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّهٔ بیانیّهٔ الجزایر، سر قضیّهٔ آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نمایندهٔ مجلس بودم ــ البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم ــ همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطهٔ الجزایر و بدون رودررویی با آمریکاییها صحبت کردند ــ البتّه مصوّبهٔ مجلس بود، کار غیر قانونیای نبود ــ قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشدهٔ ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا.
🔻یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید ــ حالا جرئت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل ــ به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم؛ کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند.
🔻بله، مشکل ما را با آمریکا یک چیز حل میکند؛ چه چیزی؟ به آمریکا باج بدهیم؛ نه یک بار؛ آمریکاییها به یک بار باج هم قانع نیستند؛ امروز باج بدهیم، فردا میآیند یک باج دیگر میخواهند، [باز باید] باج بدهیم؛ پسفردا میآیند یک باج دیگر میخواهند، [باز باید] باج بدهیم. امروز میگویند هستهای را تعطیل کنید ــ اوّل میگویند بیست درصد را تعطیل کنید، بعد میگویند پنج درصد را تعطیل کنید، بعد میگویند بساط هستهای را برچینید ــ بعد میگویند قانون اساسی را عوض کنید، بعد میگویند شورای نگهبان را بردارید؛ آمریکاییها باج میگیرند. اگر بخواهید مشکلتان با آمریکا حل بشود، باید این کار را بکنید؛ مرتّب باج بدهید.
🔻آمریکا اینها را میخواهد: پشت مرزهای خودتان، خودتان را محبوس کنید، دستتان را خالی کنید، صنایع دفاعیتان را تعطیل کنید. کدام ایرانی باغیرتی حاضر است که یک چنین باجی بدهد؟ من نمیگویم [طرفدار] جمهوری اسلامی؛ ممکن است یکی جمهوری اسلامی را هم قبول نداشته باشد امّا ایرانی باشد، غیرت ایرانی داشته باشد؛ [او هم] حاضر نیست این باجها را بدهد. آمریکا به کمتر از این قانع نیست؛ چرا نمیفهمند؟
🔻مذاکرهٔ با آمریکا مشکلی را حل نمیکند. اگر حاضرید باج بدهید، نه یک بار، نه دو بار، پشت سر هم، در همهٔ مسائل اساسی، و از همهٔ خطوط قرمزتان عبور کنید، بله، آن وقت آمریکا با شما دیگر کاری ندارد، مثل دوران پهلوی. مردم انقلاب کردند برای [رهایی از] این، این همه شهید دادند برای این. این کشوری که این جور دارد پیشرفت میکند، این جوانهایی که این جور دارند در همهٔ میدانها کار میکنند، باید این جور با آنها حرف زد؟ این جور بهشان گفت؟
بیانات رهبر انقلاب اسلامی ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
@fakhrian_ir
۲۰ فروردین
3⃣ آیا این نافی تحلیل رهبری است؟ مشخص است که اینگونه نیست. تقریبا قریب به اتفاق کارشناسانی که راه مذاکره را پیشنهاد دادهاند، یا شانس دستیابی به توافق و تداوم آن را کم و بسیار کم میدانند و یا آنکه اساسا چشم اندازی در این خصوص ندارند و اندک افراد خوشبینی وجود دارد. ایران از کوچکترین روزنهها استفاده میکند اما به شکل دلخواه خود. از این روست که طرح ایران این است که در مذاکرات روز شنبه، صرفا سه چیز بررسی شود؟ اول. آمریکاییها چه میخواهند؟ فقط هستهای یا باز هم هر چیزی را روی میز میآورند؟ دوم. اگر آمریکا فقط به دنبال هسته ای و نهایتا کاهش تنش در منطقه است، آیا حق غنی سازی ایران را به رسمیت میشناسد؟ سوم، آیا آنها حاضرند تا مذاکرات در چارچوبی منطقی و عقلانی پیش رود یا به دنبال ضربالعجلسازیهای فیک و یک توافق سریع با تضمین ضعیف هستند تا رئیس جمهور دیوانهشان دوباره زیر همه چیز بزند؟ در واقع، نشست عمان کاملا جنبه مذاکره برای مذاکره دارد؛ اگر پاسخ ویتکاف به سوالات بالا منفی باشد، به نظر نتیجه از پیش مشخص است اما اگر قبول کنند، مذاکرات در قالبی که در متن قبلی آمد پیش خواهد رفت. اگر جلوتر رفت و حتی آنها حسن نیت خود را با اقدامی مانند آزادی اموال بلوکه شده یا تعلیق برخی تحریمها نشان دادند شاید بتوان به مذاکرات مستقیم نیز فکر کرد.
4⃣ همانطور که همه میدانند، ایران بر مبنای اعتماد مانند مذاکرات برجام نمیرود بلکه برای سنجش حریف اقدام میکند. این تفاوتی زمین تا آسمان دارد. بنابراین ما کماکان بی اعتمادیم، هر گونه مذاکره غیرعاقلانه و غیرشرافتمندانه را رد کرده و با اتکا به تجارب گذشته می دانیم که با دشمنی بدعهد و زورگو طرفیم بنابراین حتی یک گام عدول از اصول طراحی شده، خسران زیادی در پی خواهد داشت. بنابراین میتوان ادعا کرد که اساساً مذاکرهای به آن معنای مدنظر شکل نگرفته و هدف این است که دید کدام سیگنالهای دشمن درست است و کدام غلط و سپس اقدامات متناسب با آن به پیش رود.
5⃣ زمان برای ما طلایی است همانطور که سرلشکر باقری گفتند، سرعت ترمیم در جبهه خودی، بالاتر از جبهه دشمن است. پس بنا به دلایلی که برخی قابل ذکر نیست و برخی دیگر که بارها در کانال گفته شده، گذر زمان به نفع ماست و ما به دنبال آن هستیم.
6⃣ ایجاد شکاف راهبردی در جبهه آمریکایی - صهیونیستی ناممکن است اما شکافِ تاکتیکیِ موقتِ محدود ممکن است و شاید سودهایی در آن باشد.
7⃣ نباید نبرد را مقطعی و مقطوع دید. فضای نبرد، پیچیده و سیال است و هر بار راهی برای مسیر پیش رو وجود دارد. گاهی جنگ، گاهی مذاکره به اشکال مختلف آن، گاهی توافق، گاهی سکوت و گاهی تهدید. اگر هر سخن و اقدام و حرکت را در زمینه خود و در ارتباط با سایر متغیرهای داخلی، منطقه ای و بین المللی نبینیم، قطعا دچار خطای محاسباتی خواهیم شد.
8⃣ بخش زیادی از وضعیت کنونی به دلیل شوک رسانه ای است که از سوی ترامپ وارد شد. اگر ایران نمی خواست چیزی علنی گردد دقیقا به خاطر این بود که نشست روز شنبه، جنبه ارزیابی و تست دارد و نه امضای توافق. از این جا به بعد باید توجه کرد که هیچ خبر یا رخدادی را نمی توان محرمانه دانست زیرا هر آن امکان دارد پست جدیدی در صفحات شخصی ترامپ منتشر گردد یا وی سخنان جدیدی به زبان آورد پس باید شفاف و صادقانه پیش از آنها اصل موضوعات را در میان گذاشت تا از غافلگیری پرهیز شود. متاسفانه حتی اکنون نیز ابتکار عمل رسانهای در دست آنها قرار دارد و میتوانند و میخواهند با ما بازی کنند. تداوم عدم مدیریت صحیح ادراکی در کنار ذره ای ناآمادگی یا بی برنامگی در هیئت ایرانی، باعث هموار شدن مسیر آنها میشود.
9⃣ اگر حرف از سنجش زده می شود زیرا طرف مقابل غیرقابل پیش بینی است. به همان اندازه تحلیل که می گوید ترامپ همه چیز را با هم میخواهد، تحلیلهایی وجود دارد که می گوید اتفاقا ترامپ به دلیل خوی شخصی خود و برای دستاوردسازی، حتی حاضر است چیزی مشابه برجام را امضا کند تا فقط بگوید مشکل ایران را حل کردم! بنابراین باید رفت و دید دقیقا به دنبال چه هستند و این چقدر منافع ما را تامین می کند. البته تیم ایران نیز اختیارات گستردهای ندارد(منظور از اختیاراتی که به دکتر عراقچی داده و در پست قبل گفته شد موارد دیگری است) و از همین رو، رویکرد، رویکرد تحلیل و بررسی گامها است.
@Muhallel
۲۰ فروردین
آیتالله جوادی آملی:
وقتی به آمریکاییها دست میدهید، انگشتانتان را بشمارید
۲۰ فروردین
برای دومین بار در یک هفته اخیر، آمریکا عوارض گمرکی اقلام وارداتی از چین را بالا برد و به ۱۰۴ درصد رساند.
این افزایش به تلافی به تصمیم چین برای افزایش تعرفه محصولات صادراتی آمریکا به چین اتفاق افتاد. اقدامی که خودش مقابله به مثل با تصمیم چهارشنبهشب دونالد ترامپ برای بالا بردن عوارض گمرکی کالاهای ساخت چین بود.
چین گفته این کشور زیر بار فشار، تهدید و باجگیری نمیرود و تا آخر مبارزه میکند. با وجود بالا گرفتن جنگ تجاری پکن و واشنگتن، روند سقوط شاخص بازارهای عمده بورس آسیا و اروپا سهشنبه متوقف شد و بعضیهایشان رشد اندکی هم داشتند.
شاخصهای بازار سهام در آمریکا هم ابتدا سیر صعودی داشتند، ولی پس از مقابله به مثل کاخ سفید با اقدامات تلافیجویانه پکن، دوباره قیمت سهام در بورس نیویورک سیر نزولی گرفت.
بی بی سی
۲۰ فروردین
✅ترامپ برای برداشتن تعرفههای اروپا شرط گذاشت: 350 میلیارد دلار از ما نفت و گاز بخرید!
پولیتیکو گزارش داد که دونالد ترامپ می گوید که به شرطی تعرفه ها روی کالاهای اروپایی را برمی دارد که اتحادیه اروپا از ایالات متحده 350 میلیارد دلار انرژی بخرند
۲۰ فروردین
ترامپ به دنبال چیست؟
هيچگاه جهان در دو سه قرن اخير به اين مقدار يك صدا عليه ستم، تجاوز، ظلم وتعدي ستمكاران بسيج نشده است.
زوال سرمايهداري و فروپاشي حكومت ستم در ضلع دوم الحاد، كفر و شرك جهاني آغاز شده است. اين رويكرد تاريخي با انقلاب اسلامي ايران شدت گرفته و به سرعت پيش ميرود.
انقلاب اسلامي ايران به تعبير ميشل فوكو؛ «روح يك جهان بيروح است.»
اين روح با انقلاب الهي روح خدا خميني كبير (ره)در جهان دميده شده است. هيچ قدرتي در جهان قادر نيست آثار وجودي آن را محو كند.
راهپيمايي روز يكشنبه جهانيان مهر فاشيسم را بر پيشاني نظام ستمپيشه آمريكا زد.
مردم جهان از خود سؤال ميكنند؛ حكمرانان آمريكا چه ميكنند؟
ترامپ در كاخ سفيد چه ميكند؟ چرا او هر روز با يك يا چند فرمان اجرايي اوضاع را در داخل و خارج آمريكا به هم مي ريزد؟
اصلا ترامپ در كدام اتاق از اتاقهاي حكمراني در آمريكا و جهان نشسته است. به نظر حقير ترامپ نه در كاخ سفيد نه در پنتاگون و نه در سيا و... حضور ندارد. او صبح به صبح ميرود وزارت خزانهداريكل آمريكا كارت ميزند و شروع به كار ميكند.
هر آدم هوشمندي كه به «فعل» و «قول» ترامپ نگاه ميكند ميبيند كه او با هر فرمان اجرايي يا «هزينهاي» را از بودجه آمريكا كم ميكند يا «درآمدي» را به آن اضافه ميكند.
براساس آخرين اخبار از وضعيت اقتصادي آمريكا بدهي ملي دولت آمريكا به مرز 40 هزار ميليارد دلار نزديك ميشود.
امروز بزرگترين اقتصاد جهان بدهكارترين دولت جهان است.
بهره بدهيهاي آمريكا به سرعت در حال جذب تمام درآمدهاي مالياتي است لذا چيزي براي نيازهاي حياتي مردم باقي نميگذارد.
ماليهچيهاي آمريكايي ميگويند اگر بدهيها با همين سرعت پيش رود ممكن است در شرايطي قرار گيريم، تنها چيزي كه بتوانيم پرداخت كنيم بهره بدهي باشد.
ترامپ براي شروع جنگ تعرفهها در جهان 7 هزار ميليارد تومان در خزانهداريكل آمريكا كيسه دوخته است.
او ميگويد؛ ولو وال استريت 3 هزار ميليارد ضرر كند، خزانه 4 هزار ميليارد جلو است. اخيرا ترامپ در ديدار وليعهد بحرين گفته است: «شما 700 ميليارد دلار داريد اين براي شما خيلي زياد است!»
مأموريت ترامپ توقف سرعت رشد بدهيهاي آمريكا، كاهش كسر بودجه و سروسامان دادن به وضعيتي است كه جلوي افزايش فقر 45 ميليون از شهروندان را در آمريكا را بگيرد.
او شعار «آمريكاي نخست» را رها كرده است و در اتاق «نخست آمريكا» نشسته است. او ميخواهد همه هزينههاي شعار «آمريكاي نخست» را حذف كند. براي همين رودرروي همپيمانان و رفقاي خود در اتحاديه اروپا و ديگر نقاط جهان ايستاده است.
ترامپ به تعبير ژنرال محمد الشهاوي، سرلشكر مصري به «جنگ بدون جنگ» فكر ميكند. او بدون جنگ با هارت و پورت ميخواهد شرايطش را به جهان ازجمله ايران تحميل كند.
ترامپ با اين رويكرد با استانداردهاي فكري و نظري ليبرال و نئوليبرال مدتهاست خداحافظي كرده است.
محمدكاظم انبارلويي
۲۰ فروردین
امیرعلی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا:
🔻ویتکاف در مذاکره، از روبیو بهتر است
🔹آنها الگوی لیبی را دوست دارند. اگر فرمان دست آمریکاییها باشد حتی دوست دارند به دوران قبل از انقلاب و حکومت پهلوی برگردند. اگر زورشان برسد خیلی به این تمایل دارند که مدل لیبی را اجرا کنند.
🔹زمانی رئیسجمهور آنها میگفت اگر زورم میرسید، تمام پیچ و مهرههای تاسیسات هستهای ایران را باز میکردم. من بعید میدانم زور آمریکاییها به این کار برسد. مگر اینکه بخواهند بمباران کنند و بعد از یک جنگ ویرانگر حکومتی طرفدار آمریکا را سر کار بیاورند که آن بحثی دیگر است. به آن حکومت بگویند آنچه باقی مانده است را بار بزن و تحویل ما بده، آنها هم بگویند چشم. هزینه خیلی خیلی زیادی برای این کار باید بپردازند.
🔹به نظرم جنس ترامپ اینطور نیست که بگوید من میخواهم الگوی لیبی را پیاده کنم. اینکه ایران غنیسازی خود را به همان سطح ۲ یا ۳ درصد قبل برساند و آمریکاییها اطمینانهای قویتری بگیرند و نظارت دقیقتری داشته باشند، احتمالاً به همان رضایت بدهند. اما در هر صورت باید نتایج جلسه شنبه آینده را ببینیم. شاید یکشنبه آینده مشخص شد که همه اینها صحنهسازی و برای اتمام حجت بوده که به دنیا بگویند ما میخواستیم با ایرانیها توافق کنیم اما آنها نخواستند و بعد لشکرکشی کنند.
۲۰ فروردین
🔴 یک تیتر جنجالی از روزنامه همشهری
♻️ #نجات ۲۲هزار #نوزاد سالم؛ نتیجه اصلاح فرآیند غربالگری در یک سال!!!
♻️ ۹۵درصد زنان با اجبار روانی اشتباه، فرایند غربالگری را طی میکردند؛ این درحالی است که ۹۹/۷درصد زنان، اصلا فرزند "سندرم داون" بدنیا نمیآورند!
♻️ خدا میداند که چه ظلمها و جنایاتی بخاطر تعارضمنافع برخی افراد سودجو، در لوای تجویزات پزشکی انجام میگرفته؛ و چقدر بیهوده، مادرانی که باید آرامش دوران بارداری میداشتند را میترساندند و به آنها اضطراب وارد میکردند؛ که همین یکی از دلایل اصلی عدمرغبت به #فرزندآوری بیشتر است!
🖇 خواندن متن کامل گزارش: 👇
B2n.ir/y84304
۲۰ فروردین
🏷 اخبار کوتاه
💢 پس از چین، اتحادیه اروپا نیز تعرفههای آمریکا را تلافی کرد
🔻 اکثریت کشورهای عضو اتحادیه اروپا روز چهارشنبه به اعمال تعرفههای تلافی جویانه علیه آمریکا رای مثبت دادند که برخی از تعرفهها از نیمه آوریل اجرایی خواهد شد.
🔻 این بلوک به تلافی تعرفههای ۲۵ درصدی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر صادرات فولاد و آلومینیوم اروپا، اینطور تصویب کرد که بر ۲۱ میلیارد یورو محصولات آمریکایی تعرفه اعمال کند.
-------------
💢 چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد
🔻 وزارت بازرگانی چین، ۱۲ شرکت آمریکایی را به فهرست کنترل صادرات خود اضافه کرد. این اقدام صادرات کالاها و فناوریهایی که دومنظوره هستند و میتوانند کاربرد نظامی هم داشته باشند را به این شرکتها ممنوع میکند.
🔻 همچنین ۶ شرکت آمریکایی دیگر از هرگونه تجارت و سرمایهگذاری در چین محروم شدند.
-------------
💢 ترامپ تعرفهها را برای همه متوقف کرد جز چین
🔻 رئیسجمهور آمریکا خبر داد که یک وقفۀ ۹۰ روزه برای اعمال تعرفه علیه همۀ کشورها به جز چین اعمال میکند اما تعرفۀ چین را به ۱۲۵ درصد افزایش میدهد.
@StrategicNews_ir
۲۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آتشِ مهیب در قلههای گوانگشی چین
🔻 بیش از هزار نیروی آتشنشان و یگانهای هوایی در چین در حال مقابله با آتشسوزیهای گستردهای هستند که هزاران هکتار از کوهستانهای گوانگشی را در بر گرفته است.
🔻 این حریق عظیم با شدت و گستردگی بیسابقه، مناظر بکر و شگفتانگیز منطقه را در کام خود فرو برده است.
@StrategicNews_ir
۲۰ فروردین