22.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴ویراست سردار کارگر/ رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است
✏️ امام خامنه ای(حفظه الله) در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
در زیارت عاشورا شما عرض میکنید به امام حسین علیهالسلام: یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامة. «انی سلم لمن سالمکم» یعنی با هر کسی که در جبهه شماست من خوبم، «حرب لمن حاربکم» یعنی با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم.
✏️ این جنگ اشکال مختلفی دارد. در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست. در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور است، ولی هست. در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است، در همه احوال هست.
✏️ «حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر و شناسایی و همت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند.
✏️ پول و مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آنند که هدف زندگی انسان قرار بگیرد. هدف زندگی، بندگی و رسیدن به خداست، راهش هم فقط همین است: سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم. ۱۴۰۳/۶/۴
پیوند ویراست
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در دیدار اربعینی دانشجویان با رهبر انقلاب چه گذشت؟
.....
.....
30.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 اختلاف نظر از ۸۴ شروع شد!
📹 بخشی از نهمین برنامه #پاتوق_گفتوگو
👤 گفتگو با محمد صادق شهبازی، پژوهشگر و فعال سیاسی
.....
.....
کمپین آقای قالیباف معتقد است «انقلابی-غیرانقلابی» بیمعناست و این اعتقاد را در چارچوب «وفاق» صورتبندی میکند. این مسیری که برای آقای قالیباف ترسیم کردهاند، تا انتهایش را آقای لاریجانی رفتند و بنبست بود و نهایتا ایشان را خیلی زود تمام کرد.
کاش از آرای ۳میلیونی عبرت گرفته میشد...
کاش درک میشد که مثلا پدیدهای مثل رای اعتماد به همه کابینه، پیروزی سیاسی برای آقای قالیباف محسوب نمیشود؛ بلکه آقای قالیباف را ذیل آقای پزشکیان هضم و بسیار سریع تمام میکند.
کاش بهجای کلکلهای استادیومی و زور بازو نشان دادنهای فیک در ماجرای رای به کابینه؛ انرژی کمپین آقای قالیباف و خود ایشان برای بازسازی رابطه کاملا تخریبشده ایشان با جوانانی تعریف میشد که با پای دلشان تا قلب روستاها برای کسی چون آقای جلیلی میروند اما برای آقای قالیباف هرگز
✍محمد طاهر رحیمی
.....
....
📸 مجلس را تعطیل کنید!
یا
کفالت آن را
به پدرخوانده ها بسپارید...
#نفاق_ملی
.....
.....
.
♻️ معجزه کربلا
.
طبق اعلام عتبه عباسیه تعداد زائرین اربعین حسینی در کربلای معلی به ۲۱ میلیون ۴٨٠ هزار نفر رسید.
کربلا مترو ندارد! مونو ریل ندارد! اتوبان ندارد!
با این حجم از جمعیت و کشوری جنگ زده و بدون زیرساختهای اساسی، اگر شیر آبی رو باز کنی نباید قطرهای آب بیاید، باید سر یک پرس غذا نزاع بشود، باید سیستم آمد و رفت قفل شود تا متخصصین ترافیک شهری از فلان دانشگاه ژاپن برای باز کردن گره کار بیایند!
اما این روزها نه!
این روزها، این بشر مدعی تکنولوژی محاسبات زده درگیر عقل پزیتیویستی است که باید اندر خم این بماند که چه شد و چه خواهد شد!
در گرما و سرما فاجعه ای رخ نمیدهد، بیماری اپیدمی نمیشود، خون از بینی کسی نمیآيد و هر سال جمعیت بیشتر میشود!
تا دنیا بفهمد که خدا چگونه نور خود را کامل خواهد کرد...
✍️ ارسالی
.....
.....
حمله موشکی ایران از منظر حقوق بینالملل راهبردی
درخصوص اینکه گفته میشود ایران در واکنش به نقض حاکمیت خود در ترور اسماعیل هنیه میتوان به استناد حق ذاتی دفاع مشروع (Self-defense) حمله موشکی دیگری نظیر آنچه در عملیات وعده صادق رخ داد را ترتیب دهد، گفتنیهایی است:
مبحث دفاع مشروع (ماده ۵۱ منشور) در این موضوع، به دلیل آنکه اقدام تروریستی اسرائیل، مشمول قید حمله نظامی (Armed attack) مندرج در ماده ۵۱ نیست، موضوعیت نداشته و طرح آن از جانب ایران صرفا از باب توجیه حقوقی برای محاسبه و تصمیم نظامیِ اتخاذ شده است.
در اینجا و برای انتقام موشکی ایران، نه میتوان به اصل اقدام متقابل (Countermeasure) که ناظر به اقدامات غیرنظامی است استناد کرد و نه حتی اقدام تلافیجویانه (Reprisal)، حمله پیشدستانه (Preemptive attack) و یا انباشت وقایع (Accumulation of events) را که هر سه صرفا ساحت دکترین دارند و مورد نخست محدود به واکنش متناسب و مادون حمله نظامی است، مستمسک قرار داد.
خصوصا که رژیم صهیونیستی، مسؤلیت اقدام خویش را برعهده نگرفته و از این روی انتساب ترور هنیه و نقض حاکمیت ایران به اسرائیل، از منظر حقوقی مردود است.
برای توجیه حقوقی تمسک به ماده ۵۱ منشور، برخی به قطعنامههای ۱۳۶۸ و ۱۳۷۳ استناد کردهاند که در آن با توسیع ضمنی مفهوم حمله نظامی، اقدامات تروریستی ۱۱ سپتامبر را نیز مشمول دفاع مشروع دانسته است؛ خصوصا که ماده ۱ قطعنامه ۳۳۱۴ تعریف تجاوز مجمع عمومی، استفاده از قوای نظامی توسط یک کشور علیه حاکمیت، تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی کشور دیگر را شامل تعریف تجاوز میداند و ماده ۳ آن نیز استفاده از هرگونه سلاح توسط یک کشور علیه قلمرو کشور دیگر را از جمله مصادیق تجاوز قلمداد مینماید و از این جهات ظاهرا همه چیز برای دفاع مشروع دانستن واکنش نظامی ایران به ترور هنیه مهیاست.
نکته اما اینجاست که قطعنامه شورای امنیت نمیتواند منشور و قواعد آن را به عنوان مبنای مشروعیت خویش تغییر دهد و تفسیر فرصتطلبانه آمریکا و انگلیس از قطعنامه ۱۳۶۸ شورای امنیت، هیچگاه مورد قبول جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها نبوده است.
از سوی دیگر، هر رفتی، برگشتی هم دارد و میتواند ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هم بنابر همین استدلال و ناظر به حملات پرتعداد نیروهای نظامی وابسته به ایران در منطقه، مجاز به حمله نظامی علیه کشورمان گرداند.
مسیرهای مُجازی که از مجرای حقوق بینالملل و سازمان ملل میتواند وجود داشته باشد عبارت است از شورای امنیت، مجمع عمومی، دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) و دیوان بینالمللی کیفری (ICC) که به شرح آن میپردازیم.
شورای امنیت: علاوه بر دفاع مشروع فردی یا جمعی در مواجهه با حمله و تجاوز نظامی مندرج در ماده ۵۱ منشور، تنها راه مشروع توسل به زور در نظام بینالملل، تجویز شورای امنیت مطابق ماده ۴۲ است که محقق نمیگردد مگر با موافقت حداقل ۹ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت در صورتی که هیچکدام از اعضای دائم آن را وتو ننمایند؛ فرضی که با وجود حمایتهای همیشگی دول غربی و علیالخصوص آمریکا، عملا ناممکن است.
مجمع عمومی: قطعنامههای محکومیت مجمع عمومی علیه اسرائیل گرچه پرتکرار اما بیاثر و فاقد ضمانت اجرا بوده است.
دیوان بینالمللی دادگستری: طرح دعوای حقوقی علیه اسرائیل نیازمند مبنای صلاحیتی بوده و فاقد ضمانت اجرا است و از این روی ممکن و مؤثر نیست.
دیوان بینالمللی کیفری: از آنجایی که ایران و اسرائیل هیچکدام عضو اساسنامه رم نیستند، امکان طرح شکایت علیه اشخاص آمر و عامل جنایت وجود ندارد و صرفا شورای امنیت میتوان وضعیت را به دادستان دیوان ارجاع دهد که به دلیل مؤلفه وتو، عملا این مسیر نیز مسدود است.
بنابراین همانطور که شرح آن رفت، تمام مسیرهای قانونی واکنش نظامی یا رسیدگی حقوقی-کیفری به روی ایران بسته است و در این جنگ حقوقی، تنها راهکار قابل اجرایی که به نظر میرسد، انعقاد پیمان دفاعی میان ایران و سوریه است تا جمهوری اسلامی بیآنکه ملزم شود، دربرابر حملات مکرر اسرائیل به خاک سوریه، مجاز به حمله به رژیم صهیونیستی در قالب دفاع مشروع جمعی (ماده ۵۱) گردد.
البته در فقدان مبانی حقوقی پاسخ نظامی هم نکته مهم و مغفولی وجود دارد: وقتی رژیمی مستمر و غیرقانونی دست به ترور دانشمندان و سران و خرابکاری در تأسیسات حساس و حیاتی میزند و دولتهای حامیاش توصیه به خویشتنداری و اقدام از مجرای حقوقی (شورای امنیت) میکنند، درست آن است که اینبار ایران پاسخی درخور دهد تا طرف مقابل به نسخه خود عمل و به طور «قانونی» و از مسیر شورای امنیت موضوع را پیگیری نماید.
نظام ناعادلانه و رو به از همگسیختگی بینالمللی حتی اگر جنگل هم باشد، قانون خود یعنی تنازع بقا و اصالت قدرت را دارد.
قانونزدگی یکجانبه، بدترین حالت ممکن و موجب نقض حاکمیت و تهدید امنیت و موجودیت ایران است.
احمد قدیری
.....
.....
📸 کنایه رسایی، نماینده مجلس به وزرای مجلسی:
امروز در حرم حضرت عبدالعظیم، آقایی که برادر دو شهید بود و میگفت در تمام بزنگاهها پای کار انقلاب بوده از اینکه برای استخدام در آموزش و پرورش مشمول ماده ۱۹ شده (یعنی در گزینش رد شده) درخواست کمک کرد!
چه میگفتم؟ گفتم اگر قبول نکردند معلم شوی بیا از طریق مجلس وزیر شو، راحتتر است.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
......
......